10. februar 2020

A. Arnheim: Venstrefløjens antisemitisme har bevæget sig dybt ind i ‘det danske liberale demokrati’

Den venstrefløj der lefler for herboende muslimer, er den samme der ensidig fokuserer på menneskerettighedskrænkelser i Israel. Når Skipper & Co. kritiserer Israel, oversættes det instinktivt af de nye kernevælgere som ‘yahud’. En uhellig alliance på niveau med den der efterhånden er etableret mellem liberale Rohdehoveder og venstreradikale fortalere for åbne grænser.

Her lidt fra en interessant kronik i Weekendavisen af Arthur Arnheim – Store, stygge løgne.

“Samtlige antisemitiske bølger de sidste 120 år har været baseret på løgn. …

Få dage efter Seksdageskrigen i Mellemøsten i juni 1967 bragte Politiken et digt af Klaus Rifbjerg, ‘Støvlerne’. Ovenover digtet var et foto placeret, der viste egyptiske soldaters støvler smidt ud i ørkenens sand. Det var skabt for at påkalde medlidenhed med de stakkels egyptiske soldater, der måtte løbe for livet.

Det billede havde Rifbjerg ikke grebet ud af luften. Den samtidige sovjetiske presse havde startet en propagandaoffensiv, hvor man sammenlignede krigen med den blitzkrieg, nazisterne havde ført i 1940, hvor det meste af Vesteuropa var blevet erobret. I karikaturer blev den israelske forsvarsminister vist med hagekors og SS-insigner. Sovjet havde startet en antisemitisk bølge som et instrument i Den Kolde Krig.

… I 1980 var VSeren Steen Folke offentligt blevet beskyldt for antisemitisme. Han anlagde injuriesag mod anklageren. Det kommenterede Herbert Pundik, daværende chefredaktør for Politiken, på følgende måde:

‘Han (Folke, red.) tror, at man kan være modstander af den jødiske nations ret til ligestilling blandt andre nationer uden samtidig at opfattes som modstander af jøders ret til ligestilling som personer.

Det kan man ikke. Og gør man det, bærer man ved til antisemitismens bål, bevidst eller ubevidst, hvad enten man ønsker at blive kaldt antisemit eller ej.’

Siden har venstrefløjens politik bevæget sig dybt ind i centrum af det danske liberale demokrati. Her forsvarer man sig med flosklen ‘man må vel have ret til at kritisere Israel uden at blive kaldt antisemit’, men kritikken er bygget på et falsk image, der viser, at Israel mishandler og undertrykker palæstinenserne.

Det er endnu en stor, styg løgn.

… De restriktioner over for bevægelsesfriheden, som Israel har pålagt, har én og kun én årsag: Både før, under og efter oprettelsen af det palæstinensiske selvstyre er der uden ophør ført en ukonventionel krig fra områderne mod Israel i form af terrorangreb, raket- og bombeangreb mod mål i Israel.

Når den nye antisemitiske bølge beskrives, sker det ved at kaste projektørlyset på neonazister, der vandaliserer jødiske gravsten, eller for eksempel på den 16-årige pige, der lod sig indrullere i IS’ jihad-krig, og som kom tilbage med en plan om at bombe den jødiske skole i København

Det ville være mere relevant at rette søgelyset mod danske politikere, opinionsdannere og humanitære NGOer, der ved deres virksomhed ‘kaster ved på antisemitismens bål’.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108045/trackback

29 Comments »

 1. Når Israel forsvarer sig selv så er mediernes overskrift at Israel har sendt raketter ind over Gazastriben længere nede står der at det sker efter at Pestilenser har sendt missiler mod Israel altså ingen ræson i artiklen, det næst mest skræmmende er Oscar uddelingen hvor hjernedøde personer står med en figur i hånden og tordner mod klimaet og USAes præsident Donald Trump, journalister ansat i de statsstøttede medier er amøber uden viden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. februar 2020 @ 13:41

 2. Litteratursiden: “Rifbjerg, har været et fyrtårn i dansk litteratur siden sin debut i 1956” – Et fyrtårn wow!

  Mon ikke snarere han er/var den lygte, man i gamle dage, i de strandnære klitter ude på vestkysten, bandt under hæstens bug for at lokke fremmede skibe tæt på stranden; alt med henblik på at bringe skibet til stranding og udplyndring!?

  Med hensyn til Rifbjerg, så mener jeg, at ubefæstede sjæle/unge mennesker er blevet lokket i fordærv af den tølper!

  Kommentar by T. Flodur — 10. februar 2020 @ 13:57

 3. Jeg orker ikke denne evindelige leflen for et semitisk ørkenfolk. Som danskere burde vi udelukkende gå op i europæernes velstand og frihed.

  Mange jøder modarbejder i øvrigt aktivt “heteroseksuelle normer” og etnisk homogenitet i Europa.

  Kommentar by Daniel — 10. februar 2020 @ 14:15

 4. Folkekirkens Nødhjælp samler ind til Kanafani-stiftelsen i Libanon.
  Afdøde Ghassan Kanafani var et ledende medlem af PFLP.

  Kommentar by Henning — 10. februar 2020 @ 14:28

 5. Prøv at søg på David Sheen (han er selv jøde) udtale sig om Israel i det tyske parlament i 2014. Så opdager i hvorfor folk hader dem.

  Kommentar by Dennis — 10. februar 2020 @ 15:06

 6. hallo

  Kommentar by Anonym — 10. februar 2020 @ 15:21

 7. #3 Daniel
  Helt enig !
  Muhamedanerne hører hjemmee i muhamedanske lande. Negre hører hjemme i afrikanske lande. Jøder hører hjemme i i israel.
  Der findes næppe et mere etnocentrisk folkeslag end jøderne, men så snart vi danskere,svenskere,tyskere osv. forsvarer vores ret til at blive bevaret som folk i vore egne lande, så er der ingen ende på jødernes angreb på os.
  I hele problematiken omkring det multikulturelle samfundb liver det meget tydeligt hvor jøderne står, og det er IKKE på danskernes,svenskerne osv. side.
  OG til alle jer derude der nu straks går i selvsving og skriger holocaust, hvad med for EN gangs skyld at komme med nogle argumenter ??

  Kommentar by Danskeren — 10. februar 2020 @ 15:32

 8. “Siden har venstrefløjens politik bevæget sig dybt ind i centrum af det danske liberale demokrati.”

  Derfor er f.eks konservatismen, som før i tiden var det borgerlige parti der lå tættest midten, i dag det yderste højre og sammenlignes gerne med nazismen. Men igen, alt nationalt sammenlignes med den ideologi.

  Men nu har de borgerlige selv så at sige lagt “grundstenen” for samme udvikling. For når man tidligere indlod sig med de radikale om et regeringssamarbejde – ja der overlod man altid skolepolitikken til netop de radikale. De satte godt nok samme som en betingelse for samarbejdet – men man kan jo sige nej……
  og nej, socialdemokraterne som før i tiden var det parti på venstrefløjen der lå tættest midten,handlede ikke anderledes. Taburetterne var vigtigere end den lærdom vores børn skulle ha.
  Så faktisk har de radikale stået for bl.a skolepolitikken siden Hilmar Baunsgaard og til i dag. Dog med korte pauser som under Fogh og Løkke.
  Men fra slutningen af 60erne og frem til årtusindskiftet – ja der var nu ingen pauser…….

  Kommentar by Erik Øhle — 10. februar 2020 @ 15:33

 9. Efter Israels gendannelse efter et par tusinde år i 1948, blev der udvist ca. 700.000 arabere til de andre arabiske lande, og et tilsvarende antal jøder blev udvist fra de arabiske lande til Israel. Jøderne blev hurtigt og effektivt assimileret i det israelske samfund, mens araberne satte de arabiske udviste i flygtningelejre. I 1964 døbte Arafat dem til det palæstinenske folk! Det ny opfundne folk sidder så den dag i dag i flygtningelejre flere steder i de arabiske lande! Tænk om de arabiske lande bare havde assimileret dem, så havde verden været et voldsomt problem foruden. Problemet var at de dengang ikke var så mange, men i dag er de mange millioner og en magtfaktor!
  Det var måske noget danske politikere kunne lærer noget af!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. februar 2020 @ 16:01

 10. Den Nervøse, se blot på Libanon. Efter jødernes etniske/religiøse udrensning blev Libanon oversvømmet med aggressive muslimer, og det militært stærke Israel gjorde intet for at hjælpe de kristne libanesere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2020 @ 16:43

 11. Hr. Snusk
  Det var først senere Israel blev stærk militært.

  Kommentar by Den Nervøse — 10. februar 2020 @ 16:47

 12. Den Nervøse, borgerkrigen i Libanon brød ud i 1975. På det tidspunkt havde Israel været stærke nok til at smadre deres arabiske naboer i ti år – og desuden allieret med USA. Men de var ligeglade med deres kristne naboer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2020 @ 16:58

 13. Snusk 12

  “Den Nervøse, borgerkrigen i Libanon brød ud i 1975. På det tidspunkt havde Israel været stærke nok til at smadre deres arabiske naboer i ti år – og desuden allieret med USA. Men de var ligeglade med deres kristne naboer.”

  Tja det er nu ej helt rigtigt. For det meste af tiden var Libanon en vasalstat til Syrien. Og det endda med vesten (du ved de kristne libaneseres europæiske brødres)billigelse. At samme såkaldte kristne europæiske brødre, mere havde travlt med (og stadig har) at omfavne islamisme end semitisme – ja så kom disse såkaldt libanesiske kristne brødre i klemme og nærmest – og det ser vi også i dag – overladt til sig selv. Så er det ikke nærmere et spørgsmål om – og det er det stadig – hvor var og er alle de såkaldte kristne europæiske brødre?
  At skyde skylden på Isreal er sku for nemt. Men er man tilhørende venstrefløjen – ja så er det forventet……

  Dertil så har de såkaldte europæiske kristne brødre i Israel efter sigende det meget godt. Nogen vil sågar påstå, at på trods af at Israel har modtaget 1000vis af resolutioner m.m og Tyrkiet ingen – ja så har de europæiske kristne brødre i Israel det utroligt nok meget bedre end brødrerne i Tyrkiet.

  Når det er sagt – ja så var Libanons befolkning for 100 år siden 90% kristne. I dag er det 10%. Desværre ser det ud til at vi er ved at gå i samme retning. Thi de såkaldte europæiske brødre reagere ej heller når problemerne banker på egen dør……

  Kommentar by Erik Øhle — 10. februar 2020 @ 17:21

 14. Åh, i guder, jøders hykleri er uudholdeligt! Israel, Saudi-Arabien og den enfoldige, vestlige verden har sponseret udviklingen af radikal islamisme i Mellemøsten. Jøder, I kan takke jer selv for den stigende antisemitisme. Hvorfor helvede er det et emne på en dansk, national blog!

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 10. februar 2020 @ 17:42

 15. Kommentarerne bekræfter, at der findes antisemitisme, og det har eksisteret længe før Israel kom til. Procentuelt står jøder for langt flere Nobelpriser end nogen anden etnisk gruppe. Bevares, der findes også lidet beundringsværdige jøder, der f. ex. promoverer marxisme, og der findes sågar antisemitiske jøder. Men der findes også danske marxister og antidanske danskere.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. februar 2020 @ 18:09

 16. Det jødiske folk har ingen som helst ret til det geografiske område, der i dag af nogle kaldes Israel, men som retteligt hedder Palæstina. Zionistiske jøder har med terror og etnisk udrensning fordrevet det palæstinensiske folk og besat det område, som igennem århundreder var beboet og dyrket af palæstinenserne. At kritik af Israel er det samme som modstand eller had mod jøder er da fuldstændig forkert. Flertallet af verdens jødiske befolkning lever udenfor Israel. Når det israelske militær foretager et angreb, forklares det altid med hensynet til landets sikkerhed, så de lever helt op til mottoet om, at det bedste forsvar er et angreb.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 10. februar 2020 @ 18:11

 17. Erik Øhle, der findes skam europæiske kristne, som kæmper for deres lande og deres kultur – f.eks. Orban og Salvini. Men hvad sker der så, når vesteuropæere mødes med dem? Korrekt, jøder begynder at hyle og skrige om racisme osv.

  “No member of parliament should be attending a conference packed full of racists, homophobes and Islamophobes”:
  https://www.thejc.com/news/uk-news/suspend-tory-daniel-kawczynski-for-attending-conference-with-racists-says-jewish-labour-movement-1.496415

  “Suspend Tory Daniel Kawczynski for attending conference with ‘racists’, says Jewish Labour Movement”:
  ht tps://www.independent.co.uk/news/uk/politics/conservative-antisemitism-racism-claim-daniel-kawczynski-viktor-orban-matteo-salvini-a9317896.html

  Og så lidt historie om at være kristen i Israel:

  “Desecration of Christian property and churches—arson, window breaking, burning of the New Testament—had long marred relations between the two communities. A small but fanatical group of Jews wanted no Christians, whom they considered fallen Jews, in Israel. This virulent strain of prejudice had been present since before the Jewish state was founded.
  ht tps://ifamericansknew.org/history/rel-christians.html

  Men det er selvfølgelig bedre end at være kristen i Tyrkiet, eller noget…

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2020 @ 18:17

 18. Ole Madsen: “Procentuelt står jøder for langt flere Nobelpriser end nogen anden etnisk gruppe.”

  Det er jo politisk bestemt. Obama fik også Nobels Fredspris. Og Arafat.
  Nobelpriser er til at lukke op og skide i.

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2020 @ 18:18

 19. Israel er det eneste demokrati med nogenlunde frihed i hele Mellemøsten (på youtube- kan bøsser og lesbiske reklamere for landet). Israel gør det eneste rigtige for at beskytte befolkningen imod det Islamiske had, som har gjort de ikke har nogen diplomatiske forbindelser med noget arabisk land. Hvis vi vil bevare vores frihed og demokrati i Vesteuropa, så er vi nødt til at gøre det samme. Shalom Israel. Støt SIAD. Fortsat god mandag (aften). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2020 @ 18:50

 20. PS: Der er egentlig også noget mærkeligt forlorent over orden -antisemitisme-. Ordet Semitisme er et gammelt raceord for folk som etnisk har Mellemøstlige træk (dvs inklusiv arabere). Ligesom man i gamle dage kaldte Sorte for Negere. Eller hvide for Kaukasere eller Ariere. Antijødisk ville nok være det eneste rigtige ord at bruge i den sammenhæng.

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2020 @ 18:53

 21. Til 16) Selvfølgelig har De det. Palestina er blot en konstrueret betegnelse, og sådan som Palestinænserne behandler Deres børn eller skaber had til Jøder, har De ihverttilfælde ingen ret til noget som helst landområde eller eksistens som folk. (men bevares det ligger jo også i Islams natur at hade alle andre end dem selv).Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2020 @ 18:56

 22. Snusk 17

  “Korrekt, jøder begynder at hyle og skrige om racisme osv.”

  Hvis du her tænker på f.eks George Sorros – ja så er det da rigtig nok at enkelte jøder så at sige råber op. Det er der nu også mange såkaldte kristne brødre der gør. Sjovt har de fleste af disse såkaldte brødre da også skriftet det kristne ud med globalisme. Et andet ord for internationalisme eller kommunisme om du vil. Og udover at ordet rød er udskiftet med ordet grøn, ja så er både politikken samt parolerne den samme.
  Men hvad har det med Israel at gøre?

  Selvfølgelig har de kristne det bedre i Israel end noget muslimsk styret land. Men det har nu alle minoriteter – også de arabiske/islamiske.

  Når det er saqt, ja så skal jeg da ej sige at der ikke kan forekomme gnidninger mellem minoriteterne og majoriteten – og? Det er jo ej det der er normen for staten Israel og den reagere samt agere der ej heller derefter.
  Derimod – når man tænker på islamisk styrede lande – ja så er samme episoder nærmest dagligdags og staten både reagere samt agere derefter.

  Men nu var det ej det vi diskuterede – det var om Israel havde skylden for den kristne udrensning fra Libanon. Det mente du og jeg var uenig og begrundede hvorfor. Dertil så stillede jeg spørgsmålet om hvor de såkaldte europæiske brødre var – svaret var dette

  “Erik Øhle, der findes skam europæiske kristne, som kæmper for deres lande og deres kultur – f.eks. Orban og Salvini. Men hvad sker der så, når vesteuropæere mødes med dem? Korrekt, jøder begynder at hyle og skrige om racisme osv.”

  Igen skal jøderne ha skylden for de kristne europæiske brødres manglende handling. Men det er nu temmelig fejt og kujonagtigt at dække sig ind under et par enkelte jøders råben og skrigen. Thi jeg skulle mene at det meste af EU samt ledelse råbte op. Herhjemme var både enhedslisten samt de radikale forrest i at gøre det samme.
  Men igen, det er rart at kunne dække sig bag et par enkelte vildfarne globalister/internationalister/kommunister af den jødeiske tro.

  Kommentar by Erik Øhle — 10. februar 2020 @ 19:51

 23. Snusk

  https://www.spiked-online.com/2020/02/10/the-witch-hunting-of-daniel-kawczynski/

  Kommentar by Erik Øhle — 10. februar 2020 @ 21:37

 24. Hvorfor snakker vi overhovedet om jøder? De har deres eget land, fred være med det. Rejs hjem – det her er Europa!

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 10. februar 2020 @ 22:07

 25. Kan muslimer ikke bare rejse hjem?

  Kommentar by k. m. — 10. februar 2020 @ 22:21

 26. Kan de ikke tage hinanden i hånden og så rejse? Den tidligere overrabbiner virker overordentlig glad for sin “dansk-kurdiske” medborger. Vi må forstå, det er os etniske europæere, der skal tilpasses og integreres i det nye samfund. Næh, jøder har deres eget land: rejs!

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 10. februar 2020 @ 22:30

 27. Hvorfor skal vi egentlig kære os så meget om mellem-østlige lande og deres indbyrdes konflikter? Jeg kærer mig primært om Danmark, sekundært om Europa …

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. februar 2020 @ 03:16

 28. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/paludan-har-vaeret-svinedyr/7997864

  Kommentar by P — 11. februar 2020 @ 06:35

 29. Verden hænger jo sammen nationalt imellem. Hvad de kristne i Libanon angår, tror jeg de blev overrandt dengang Syrien besatte landet. Hitz Bollah og andre Islamiske grupper kom til. Trist for det var ud fra mellemøstligt standard et fristed-paradis, dengang De kristne sad på magten. Det burde have været en advarsel til Os for lang tid siden (Glistrup brugte også Libanon som et skrækeksembel). Derfor Støt SIAD (og DDL). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2020 @ 10:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper