12. februar 2020

Hvidovre Hovedbibliotek afholder ‘drag’-højtlæsning i vinterferien: Målgruppe: 3-6 årige…

Den lange vej gennem institutionerne giver venstrefløjen nogle indlysende fordele i den igangværende kulturkamp. De skal ikke på arbejde, når de er færdig med at agitere – det er deres arbejde, finansieret over skatten. ‘Drag’-højtlæsning bliver næppe et tilløbsstykke i multikulturelle Hvidovre med mindre happeningen tiltrækker Nørrebro-segmentet. Mere om arrangementet her.

(‘Oplæsning: Drag Story Hour’; Foto: Hvidovre Bibliotek)

“Jeg ringede til Anita Bonderup, som er en af lederne på Hvidovre Bibliotek og spurgte, hvorfor man afholder sådan et arrangement.

Bonderup gjorde for det første opmærksom på, at arrangementet foregår i et lukket rum, hvor man skal have billet for at komme ind. Det er således kun børn, hvis forældre har sagt god for det, der deltager. Hun mener, at det er vigtigt at bibliotekerne favner bredt og præsenterer forskellige ting. Som en del af at åbne verden for børnene, vil de blandt mange andre ting også gerne præsentere børnene for flydende kønsforståelse. Endvidere mener hun ikke, at der er tale om et politisk arrangement. Hun gør også opmærksom på, at de historier og sange, der præsenteres ikke er seksualiseret på nogen måde, men er normale børnehistorier og sange.

At der ikke skulle være tale om et politisk arrangement, virker meget søgt, da ideen om flydende køn netop er et kønspolitisk stridspunkt i disse år, hvor bølgerne går højt. Når biblioteket ikke finder det kontroversielt siger en del om, at medarbejderne befinder sig i en politisk boble, hvor det tydeligvis er ret radikale idéer, der trives.” (Storm over Europa, 11. februar 2020)

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108098/trackback

41 Comments »

 1. Hvidovre er ikke rigtig multikulturel. Det er en lille søvnig provinsby/kommune på den inderste vestegn som er nabokommune med København. Der er nogle mindre ret afgrænsede ghetto-områder mest i Avedøre men det meste af byen/kommunen er parcelhuse og lavt bebyggelse.
  De relativt fredsommelige muhamedanske kættere Ahmadiyyaerne har en lille moske der siden 1967. Hvidovre er også en DF højborg.
  Det hele virker ret provinsiel sammenlignet med Nørrebro eller Aarhus Vest. Vestegnen bliver først rigtigt fucked-up omkring Glostrup og imod vest dvs. Roskilde.

  Det virker underligt at et voksent underholdningsfænomen fra natklubber sniger sig ind på et børnebibliotek. Ville det ikke havde været bedre at invitere repræsentanter for seksuelle minoriteter hvis man ønsker at oplyse børnene om minoriteternes eksistens?

  I USA har den slags drag-shows for børn være woke i et par år og biblioteket har vel kopieret konceptet derfra.

  Den borgerlige amerikanske trans-kultur kan ikke lide den form for drag-shows for børn. (1:40 min inde i videoen).
  https://www.youtube.com/watch?v=Mg3FwldlO9s

  Kommentar by Zenobia — 12. februar 2020 @ 02:43

 2. Hvad er problemet? Er drag queens og homosex, ikke det, nationalkonservative kæmper for?

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 12. februar 2020 @ 02:48

 3. De psykopater vil ødelægge danske børn. Se denne video for at forstå, hvor sygt det er:

  Desmond is in danger:

  https://www.youtube.com/watch?v=X7J-hW_GO6o

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. februar 2020 @ 06:28

 4. Hvad med en rocker der fortæller om “klub livet i HA” eller en narkoman der fortæller om “suset i sprøjten” det er jo vigtigt at favne bredt, ikk.

  Der er to ting der foruroliger mig og det er “lukket arrangement” og så bibliotekarens brug af ordet “normal” i forbindelse med drags.

  Kommentar by Santor — 12. februar 2020 @ 07:20

 5. Hvis Hvidovre Bibliotek absolut vil ødelægge børnene, så er der her et par fiduser til arrangementer i efterårsferien (det er med at være ude i god tid) – Studietur til Herbertstraße, St. Pauli-Hamburg: Aldersgruppe 6 til 8 år – Studietur til Red Light District, Amsterdam: Aldersgruppe 4 til 10 år.

  NB: Turen til Herbertstraße bør nok begrænses til drengebørn (luderne pifter pigerne ud af gaden og det skulle vist være ret ubehageligt) – Nå nej, hvad tænker jeg på, I kan jo klæde pigerne ud som drenge – God tur!

  Kommentar by T. Flodur — 12. februar 2020 @ 07:23

 6. Dragrace.

  Kommentar by P — 12. februar 2020 @ 07:39

 7. Ih altså hvor er det et dejligt progressivt initiativ.
  Det vækker minder, jeg var så glad ved pensumlæsningen af Christiane F i 7. klasse i folkeskolen. I kan nok huske historien om den 13 årige barneprostituerede tyske stiknarkoman.
  Kan tydeligt huske hvordan det indgød mig håb om en lys og venlig fremtid.
  Endnu engang, dejligt initiativ der nok skal hjælpe de små i en til tider kaotisk verden.

  Kommentar by Johnson — 12. februar 2020 @ 07:49

 8. Det mest forfærdelige, er at jeg ikke tror de selv kan se at arrangementet er politisk, og indoktrinerende.
  Det er så meget noget man taler om i kantinen, fordi det nu engang er det der er moderne på venstrefløjen lige nu, og naturligvis følger vi parolerne.
  Der snakkes og snakkes på venstrefløjen og mere og mere ubegavede lyder de!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. februar 2020 @ 08:03

 9. T. Flodur — @ 07:23
  Husk nu i dine rejseanbefalinger at nævne togture. Bus og flyveture forurener for meget, hvilket Greta-segmentet altid bør have for øje.
  Og med jernbanen kan der også fås gruppebilletter. Noget som kunne være interessant hvis der er Enhedsliste-vælgere imellem lærerne og pædagogerne og bibliotekarerne, for så kunne børnene samtidig få et indblik i festlige gruppe-lagen-øvelser, inspireret af Enhedslistens politikere på Københavns Rådhus.

  Kommentar by Henning Jensen — 12. februar 2020 @ 08:28

 10. Det handler om at normalisere alt, der ikke betragtes som “normalt”, for på den måde at gøre selve begrebet “normalt” og følgende, “normer”, meningsløst.

  Akkurat som når københavnske lærere nu skal uddannes i “normkritik”.

  Man tror simpelt hen, at man får et bedre samfund, hvis der ikke eksisterer normer. Samtidig med at man selv bruger (modsatrettede) normer. Man er, med andre ord, en hyklerisk, ideologisk subversiv utopist.

  Kommentar by Quark — 12. februar 2020 @ 08:57

 11. > Kommentar by Hr. Snusk — 12. februar 2020 @ 06:28

  Historien om Desmond gør ondt helt ind i hjertet. Alle burde se og høre den, så de ved hvad vi – og værre, børn af ekstreme ideologer – er oppe imod. De folk der tiljubler Desmond burde skamme sig.

  Kommentar by Quark — 12. februar 2020 @ 09:01

 12. Bibliotekarer har sgu altid været mere end aparte.
  Tak for fine kommentarer.

  Kommentar by UTROLIGT. — 12. februar 2020 @ 09:02

 13. “Det er således kun børn, hvis forældre har sagt god for det, der deltager.”

  Indtil videre…

  Kommentar by Kimski — 12. februar 2020 @ 09:14

 14. Ja, de begynder tidligt. Med kommunistisk indoktrinereing. UGE SEX I GRUNDSKOLEN har dem urkommunistiske organisation SEX OG SAMFUND holdt indoktrinering mhp på at lære børnene flydende kønsforståelseat og at de kan skifte køn når som helst. De skal se bort fra forældrenes indoktrinering og omfavne det kommunistiske samfund.

  Så den altid skarpe Henrik Dahl i DRs Deadline mod én ‘moderne’ yngre kvinde fra SEX OG SAMFUND. Hun blev sat til vægs. (alligevel så jeg hende senere i Statens TV, hvor hun ufortrødent propaganderede videre for at børn skulle skifte køn og drengene gå med neglelak og lege med dukker)

  Henrik Dahl i statens TV: alle er enten M eller K fra naturen og det styrer meget deres holdninger og adfærd. De to køn er født forskellige.

  Den store danske impiriske sexologiske undersøgelse, der kom sidste år, viste at 99% af danskerne identificerer sig med det køn, de biologisk er født med ved fødslen. Er såkaldt CIS-kønnede. Efter HDs opfattelse – forstod man i Deadline – bør al sexundervisning af børn tage udgangspunkt i det. Det er et forsøg på at venstredreje børnene, at få dem til at tro, at det er muligt for dem at vælge mange andre ‘normer’ om deres køn. Normerne er meget enkle. 99% af danskerne identificerer sig med det køn, de biologisk er født med og de lever derefter.

  MARXISME (med det fra DR kendte kommunistiske efternavn:-)
  Anna von Sperling: Kvinder har bedre sex under socialismen. INFORMATION 18. januar 2019

  ANTIMARXISME
  Gertrud Galster. Femte kolonne : 14 års kamp mod nedbrydningen af dansk kultur. Forlag Spydpigen.
  Gertrud Galster

  Fortælling om et liv for dansk kultur, for frihed og demokrati.
  Gertrud Galster er uddannet som keramiker og har studeret italiensk, hvilket sidste hun brugte som aftenskolelærer og turistguide.
  Hun var livet igennem samfundsdebattør og aktivist. Hun har kæmpet imod hash og narkotika og imod børnemagtsorganisationer, der splitter børn og forældre, og imod Mentalhygiejnebevægelsen. Det beskriver hun i sin bog FEMTE KOLONNE – 14 års kamp mod nedbrydningen af dansk kultur, der udkom i 1995. Hun har desuden skrevet en lang række kronikker og læserbreve, og hun drev i en årrække to telefonaviser, der kæmpede imod narko, hash, socialisme og den snigende samfundsundergravning. Hun er endvidere en af dem, der har fået øjnene op for den islamiske trussel, og hun har under sit mellemnavn udgivet bogen Sveriges tragedie på dansk og svensk på forskningsforlaget Rafael (Dansk Kultur). Bogen beskriver et Sverige, der er ved at gå i knæ af følgerne af for stor muslimsk indvandring, uden at det officielle Sverige vil erkende problemerne. Gertrud er også kendt som bloggeren Spydpigen.

  Se
  https://www.youtube.com/watch?v=Qxj8GBX8g9Q

  Kommentar by A-mad — 12. februar 2020 @ 09:31

 15. “Åh nej, nu handler det om sex.
  Sådan tænker mange, når foreningen Sex og Samfund foreslår, at børn skal have seksualundervisning fast på skemaet, allerede når de begynder i 0. klasse. Men det handler ifølge foreningen om alt andet: Familieliv, reproduktion, grænser og krop.”
  TV2 Nyheder. Samfund. 11. feb. 2020, 14:22

  Kommentar by A-mad — 12. februar 2020 @ 10:06

 16. Satanisterne vil pervertere flest mulige børn, og de skal groomes til at acceptere sex m voksen!! Ikke sært, at Gud vender ryggen til verden og ulykkerne nu ramler ned over jorden. Læs om den gule hest i åbenbaringen; ild, oversvømmelser, jordskælv, sygdomme. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. februar 2020 @ 11:19

 17. Henning Jensen — 08:28

  Ja, det med togrejsen var en smutter – Bibliotekarerne bør også medbringe et par særligt vulgære Christiania cykler (start dit nye liv med en el-Ladcykel: Urban Arrow Family Active PLUS)

  Teknik- og miljøborgmesterens seksuelle udskejelser er alt for gammeldags til undervisningsformål; men tag gerne Ninna med som guide på turen!?

  Kommentar by T. Flodur — 12. februar 2020 @ 11:27

 18. Sygt.

  Kommentar by AN — 12. februar 2020 @ 12:37

 19. Hej. (Jeg har ingen speciel holdning til Dragqueens etc). Jeg vil bare lige reklamere med at Anders Fogh Rasmussen har en udmærket kronik i JP dags dato, angående kampen for ytringsfriheden (som jeg også mener Mette Frederiksen klarede meget godt). Jeg stemmer ikke på Venstre (især ikke med den nuværende formand og L.L Rasmussen ved roret), men Anders Fogh Rasmussen klarede ytringsfrihedskrisen via tegneseriekrisen forbløffende flot og heroisk af en statmand på Demokratiet og frihedens vegne, så hermed en reklame for hans kronik i JP. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2020 @ 12:53

 20. Jeg ved ikke, hvorfor navnet Epstein dukker op i mine tanker, når jeg læser dette blogindlæg.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 12. februar 2020 @ 12:58

 21. Nogle biblioteker har success med “læsehunde” – en hund som en frivillig bringer til biblioteket for at børn med læsevanskeligheder har een at læse højt for.

  Men hvorfor ikke tage den en skridt videre og få indført læsebøsser?

  Kommentar by redneck — 12. februar 2020 @ 13:04

 22. Bogen som den ene drag-klovn holder, handler om drengen Konrad, som går i kjole, og pigen Hedvig, som går i bukser.

  https://majkenvandijk.dk/konrad-og-karamellerne-boganmeldelse/

  “Og jeg kan især lide, at Konrad har kjole på, uden at det bliver nævnt i bogen. Det er der bare. Hvis du også synes, at den slags er vigtigt, så tag et kig på min diversitets-liste.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. februar 2020 @ 13:28

 23. @14 A-mad 9:31

  Gertrud Galster er en personlighed, som giver mindelser om canadiske Jordan Peterson.

  Kommentar by AN — 12. februar 2020 @ 14:43

 24. Den nye verdensorden er en biologisk orden. Derfor denne strategi med at gøre børn kønsløse.

  Kommentar by Michael Nielsen — 12. februar 2020 @ 16:06

 25. ramzpaul siger det bedre end jeg kan:

  https://www.youtube.com/watch?v=4zwRoOeEjsY&t=328s

  Kommentar by jesper — 12. februar 2020 @ 16:24

 26. Hæsligt ad helvede til. Jeg orkede kun at se lidt af den ene hæslige video. Er vi ved at være der, hvor de små børn må vænne sig til at skulle omgås perverse pædofile lebbere og bøsser? Fandeme godt at man ikke er barn i dag og kunne se frem til mindst 10 års indoktrinering af perverse “undervisere”. Sodoma og Gomorra live!!

  Kommentar by Knud Madsen — 12. februar 2020 @ 16:32

 27. Kommentar by Knud Madsen — 12. februar 2020 @ 16:32

  Denne her kommentar kan virke anstødelig. Så venligst, læs den kun igennem såfremt mavefornemmelsen er til det.

  Men.

  Da jeg var barn og ung i halvfjerdserne og firserne, der mødte vi børn / unge, både de seksuelt infantile voksne og de pædofile. Der ud over så så vi også pornografiske scener med børn; Color Climax serien. Vi var den første porno-generation og vi så porno på en massiv skala.

  I dag er det mig en gåde, at vi der rent faktisk har været børn, i et Danmark, hvor sex mellem ung og gammel (det kaldte vi unger fænomenet), var bredt accepteret, er blevet så frygtet og forhadt. Vi opfattede det som sex på højde med alt muligt andet. Kan tydeligt huske de ældre drenge fra Tårnby skole, stå ved telefonboksen og brokke sig over at endnu en voksen havde scoret klassens lækre pige, den forrige weekend. De opfattede det ikke som ulækkert eller sygeligt, men som unfair konkurrence.

  Så igen. Det var en anden tid hvor ikke alt nødvendigvis var af det bedste, men bestemt uden den irationelle frygt og det blinde had, som der eksisterer i dag. Vi frygtede aldrig de her personer. Vi vidste præcis hvem de var, eftersom de åbent kom ud af skabet.

  Hovedparten af dem var i øvrigt kvinder og ældre piger / teenagere. Så meget modsat myten om det store antal pædofile mænd. Men sådan er der så meget.

  Er du en af dem der føler had ved at læse ovenstående, så håber jeg at du vil modtage min oprigtige undskyldning. Det er ikke min hensigt at få dig til at animere dit had. I stedet at forklare at vi faktisk er en halv-generation af danske børn, der voksede op i pædofili accepterende Danmark. Så fuldstændig modsat tidens ånd i dag.

  Kommentar by Michael Nielsen — 12. februar 2020 @ 16:59

 28. Så lærte jeg da lige et nyt ord: Drag King. Det er i bagklogskabens lys klart, at det måtte eksistere, men jeg havde bare ikke forestillet mig det.

  Kommentar by Hertz — 12. februar 2020 @ 19:15

 29. Salvini skal i retten for at have nægtet både at anløbe Italiens havne!!!heldigvis arbejde de italienske domstole lige så langsomt som i Danmark og anke osv, så det har lange udsigter jf BBC World news Socialist globalist television

  Kommentar by H. Nielsen — 12. februar 2020 @ 19:16

 30. @Michael jeg er selv årgang 68 men på trods af en meget frisindet familie og en porno læsende far husker jeg ikke pædofili som du nævner det. Måske det var egnsbestemt? Jeg voksede op i Vendsyssel?

  Jeg husker derimod tydeligt modellerne min fars blade ikke var intim barberede… faktisk opkaldte jeg det kvindelige køn efter een af min fars fuldskæggede kolleger hvilket kollegaen var meget beæret over

  Kommentar by redneck — 12. februar 2020 @ 19:19

 31. En ting er sikkert – det er ikke til gavn for børnene. Uanset hvor hyperflinke drag-personerne er, så skaber det i værste fald angst i børnene, da det basalt set er uforståeligt for dem.

  Børnene skal så bruge tid bagefter på at bearbejde denne angst, f.eks. ved at opfinde underlige lege. Og det er måske i virkeligheden hele formålet, for så kan børnene risikere at ende som angste og forvirrede klienter i det behandlersystem, der altid er på jagt efter nye klienter, der har fået ond i sjælen.

  Kommentar by traveler — 12. februar 2020 @ 19:27

 32. > Michael Nielsen — 12. februar 2020 @ 16:59

  Vrøvl.. Bortset fra i visse venstreorienterede kredse har ‘det’ aldrig været “bredt accepteret”.
  Der hvor jeg voksede i 70’erne, blev man mobbet, hvis man som fx 18 årig var sammen med en 16. Var man sammen med en på 15 blev man nærmest betragtet som pædofil.
  https://detgodasamhallet.com/2020/02/12/jan-olof-sandgren-den-pedofila-vanstern/

  Kommentar by anno — 12. februar 2020 @ 20:54

 33. 27) Sjovt nok . Tænker også at vi der voksede op i 70 erne var helt på det rene. Kan huske mindst to lærere Der havde et kæresteforhold til et par elever. Vi lå og så porno fra 11- 12 års alderen, og havde vist også et …bevares…beskedens seksuelt forhold til det modsatte køn, for at lære det at kende (ikke direkte samleje, men kælen var der da, indbyrdes). Der var ikke noget odiøst i det….dengang. Der var en offentlig film som -lad os være- og ja der var vist også nogle bøger med billeder, som kunne fås på biblioteket, som man nok i dag ville kalde Pædofilistisk. Ikke babyer men teenagepiger og drenge. Men selvfølgelig aldrig nogen pornografiske materialler med piger og drenge under teenageårene. Samantha Fox og ugens rapport. Det var de tider. Trist at det er blevet til en påtvunget filmindustri for en langt mere hårdhjertet branche, hvor påtvungede børn misbruges før de er kønsmodne, men teenageårenes forsigtige nysgerrighed, når hormonerne melder Deres ankomst, synes jeg da ikke burde være odiøst eller advares imod. Bonertheden må da bestemme det som naturen har givet os til at modne os i formeringsagten. Det er en naturlig ting, som de fleste af os vel har oplevet, som en befrielse af at blive klogere på. Det skal da ikke kriminaliseres. Aldersgrænsen er 15. Rimelig nok. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2020 @ 21:45

 34. Rettelse: Bonnertheden må da IKKE bestemme det som naturen har givet os til at modne os i formeringsagten.

  Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2020 @ 21:47

 35. Ja ja, de forfærdelige kommunist kællinger, der har besat folkeskolen lige siden 60erne.. Svin fra yderst til inderst og skal altid bryde nye grænser, for at føle sig interessante,, de er så utroligt dumme! De ser sikkert også sig selv som passivt aggressive frihedopdragere der går imod invasionens shariah snerperi, der ender med stening. Komisk nok går de netop invasionens ærinde, fordi de endnu mere fremstår som dumme kommunist luder høns, vantro helt uden værdi, som jøder, pligt at slagte.

  Men børnene har måske godt af at lære om sex, bare ikke i den alder. Her bliver sex kædet sammen med at være kommunist, som sædvanligt kan de røde altid synke dybere..

  Og så er der værnemageriet. De tjener penge på at lave propaganda for rødhed, som videre støtter og bærer invasionen ind i landet.. Som forrige post om sas, så er det lige med at finde en fidus til værnemageri for det nye marked, invasionen, lidt magelig geschæft med døden til følge, før eller siden.

  Med inkompetence, dumhed og grådighed, bæres invasionen ind, Verdens ubestridte lyseslukker… Arme børn, stop de røde lortekællinger..

  Kommentar by Gaflen — 12. februar 2020 @ 21:49

 36. Det rene galimatias ,lad boern vaere boern,og lad dem i fred

  Kommentar by dunk — 12. februar 2020 @ 23:13

 37. Da jeg for et par år siden fortalte folk om de her modbydelige “Drag Queen Story Hour”-arrangementer for små børn i USA, så sagde folk, at det var bare de “skøre amerikanere” og det ville aldrig komme til Danmark … men jeg vidste, at det bare var et spørgsmål om tid … den progressive og anti-nationale Globo-Homo Agenda har ingen grænser …

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. februar 2020 @ 01:14

 38. # Kommentar by redneck — 12. februar 2020 @ 19:19
  Jeg voksede op i Tårnby på Amager og her var der bestemt frisind til stede. Så igen, Color Climax lå på Amager. Øen, måske undtaget Dragør og Stor Magleby, var absolut venstreorienteret.

  # Kommentar by anno — 12. februar 2020 @ 20:54
  Hvor voksede du op anno? For nogle år tilbage der talte jeg med nogle ældre damer fra Allerød, og de havde haft et ganske frisindet forhold til eksperimentet. Omvendt i Ringkøbing eller Ringsted. Helt modsatte holdninger her. Thisted og Thy har muligvis været med på eksperimentet?

  # Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2020 @ 21:45
  Vi så porno fra første klasse, syv års alderen. Vi købte aldrig pornoblade, for de lå som regel hjemme hos klassekammeraternes storebrødre, storesøstre eller forældre. Måske var det en Amager ting?

  #Kommentar by Peter Nielsen — 13. februar 2020 @ 01:14
  Som jeg skrev ovenover, så er jeg overbevist om at der eksisterer en ondskabsfuld politisk agenda, hvis hovedmål er at forandre den menneskelige biologi.
  I den optik, der er den progressive og anti-nationale Globo-Homo bevægelse, blot en ud af flere brikker i selv-samme agenda. Mobiltelefonen eksempelvis, er en anden brik, nemlig den teknologiske der skal lede til accepten af at fører chippen ind i menneskekroppen. Mulatten, som mig selv, er den multietniske, der gør en raceløs.

  Måske ser noget af regnestykket således ud:

  Kønsløshed + Idenditetsløshed + Normløshed + Raceløshed + Multikultur + Teknologiafhængighed + Maksimal Centralisering + Masseovervågning = Magtesløshed.

  Og så skal man ikke glemme at den frygt og hadkultur der er skabt omkring sex mellem ung og gammel sagtens kan skabe en ny modkultur, resulterende i en grænseløs seksuel alder.

  Det magteløse menneske. Under pyramiden.

  Kommentar by Michael Nielsen — 13. februar 2020 @ 09:11

 39. Bare så jeg ikke glemmer det; historieløshed.

  Tak til Uriasposten for at huske os på den del af agendaen.

  Kommentar by Michael Nielsen — 13. februar 2020 @ 09:45

 40. Hvidovre – et islamiseret shithole akkurat som de øvrige kommuner på den Københavnske vestegn…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2020 @ 11:17

 41. Jeg forstår ikke hvad problemet er? Alle der er mindst 15 år, kan være sammen med hvilken ‘aldersgruppe’ de vil. Der er nogle få undtagelser, mindreårige, skolelære osv. Jeg mener ikke der er skabt en “frygt og hadkultur”. Det har bare aldrig været bredt accepteret blandt voksne mennesker. (dog måske hvis den ældste har røven fuld af penge.. sådan er det jo..)

  Kommentar by anno — 13. februar 2020 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper