13. februar 2020

Detektors rygsvømning: “Facebook afviser at dokumentere Tommy Robinsons hadefulde ytringer”

Jeg er ikke stor fan af Detektor, der ofte henretter højrefløjspolitikere med modsatrettet venstrefløjslæsning, typisk leveret med en forskertitel. Hvad er en ‘markant’ vandstandsstigning? Faktatjek har dog berettigelse, når vi har at gøre med uenighed der kan afklares. Også her dumper Detektor dog ofte.

Her lidt fra en artikel om striden mellem Facebook og Tommy Robinson. Førstnævnte kan ikke dokumentere postulaterne, og Detektor kan heller ikke finde dokumentation, men alligevel ender det med en blød landing. Hvis Detektor ikke kan være kort og præcis ift. konkrete postulater, hvorfor skulle man så stole på vurderingen, når det omhandler mere komplekse problemstillinger. Facebook lyver om Tommy Robinson. Punktum slut.

Fra DR.dk – Detektor: Facebook afviser at dokumentere Tommy Robinsons hadefulde ytringer.

“… Efter Tommy Robinsons beskyldninger om, at Facebook lyver, har Detektor igen spurgt Peter Münster, om Facebook vil fremlægge dokumentation for de hadefulde ytringer mod muslimer. Men også denne gang er svaret nej.

Facebook vil altså ikke dokumentere anklagerne om, at Tommy Robinson i et opslag skulle have opfordret til blandt andet halshugning af muslimer. Det opslag har Detektor heller ikke kunnet finde frem til.

Til gengæld findes der beskrivelser af, at Tommy Robinson har sendt live på Facebook, når han som selverklæret ‘borgerjournalist’ er dukket op til retssager mod muslimer. Tommy Robinson blev i juli 2019 dømt for foragt for retten på grund af sine videoer. Og dommerne mente, at islamkritikeren havde opfordret ‘til ulovlig fysisk eller verbal aggression mod identificerbare mål’. … uvist, om episoden har forbindelse til udelukkelsen af Tommy Robinson – og Facebook har ikke ønsket at uddybe.”

Oploadet Kl. 00:59 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108108/trackback

12 Comments »

 1. Dem der lyver og er hadefulde i denne sag, er Facebook, deres ytringer stinker af Islam og Sharia….

  Kommentar by Christian Sørensen — 13. februar 2020 @ 04:56

 2. “selverklæret ‘borgerjournalist”.
  Der er mere ægte journalist i Tommys lillefinger end i hele det danske msm slæng.

  Kommentar by Hagmann — 13. februar 2020 @ 05:29

 3. facebook er ligesom resten af venstrefløjen ikke interesseret i at diskutere tingene. De vi udelukkende fremsige deres mantra og så lukke munden på alle der ikke er enige.

  Fuck dem og venstrefløjen!

  Kommentar by Santor — 13. februar 2020 @ 07:44

 4. Det er ligesom DR som engang hentede en “Professor” ind i et tv-studie til debattere over en bog Ole Hasselbalch havde skrevet. Han skovlede ud med diverse moralske kvababelser over bogen, imens Ole Hasselbalch fik ud af ham (var i samme studie) at han ikke engang havde læst bogen.
  Tommy Robinson er et mandfolk som har Winston Churchills værdighed.
  Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. februar 2020 @ 07:45

 5. Hvis FB havde dokumentation, ville vi nok høre om det. PM er en medieløgnhals.

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2020 @ 08:37

 6. ‘Detektor’ har jo bare bidraget til mere tilsvining; “Tommy Robinsons hadefulde ytringer”. De skriver det jo som om han vitterligt har sagt disse hadefulde ting. Intet ny her.

  Kommentar by Johnson — 13. februar 2020 @ 08:49

 7. Det er lige sådan Dhimmi Radioen arbejder. Overskrift: Tommy Robinson har ytret had på fæsesbook. Men Føsesbook vil ikke være med til at bagtale ham.
  Alle andre tv-kanaler kører efter samme plan. Måske med undtagelse af kanadiske Sun. Men væd ikke på det.
  At tale om sit had er underforstået ekstremt højreorienteret eller sågar nazistisk. Der er vel ikke noget mærkeligt i at Tommy Robinson hader der mennesker,som har mishandlet et af hans familiemedlemmer og mange af hans bekendtes døtre. At de har øvet vold mod vores sønner i samme ombæring,gør vel ikke mishaget mod islammere mindre.

  Kommentar by Nielsen — 13. februar 2020 @ 09:23

 8. DR Detektor afprøver konceptet, om man både kan være sandfærdig og venstreorienteret. Og resultatet er, at det kan man ikke.

  Men det vidste vi godt. Sandheden er forlængst forsvundet fra venstrefløjen, men fastholdes alligevel gennem de magtmidler, de har sat sig på i samfundet. Venstrefløjen skal nemlig både bruge vold og medier og aktivister forklædt som forskere, dvs. ganske omfattende magtmidler for at forsvare deres monopol på sandheden og definitionsretten. Det at de er nødt til at bruge så magtmidler, viser at de har tabt sandheden.

  Kommentar by traveler — 13. februar 2020 @ 10:05

 9. Jo, men nu har hele Danmarks Radio jo også fået travlt med at føre valgkamp for den gamle afdankede marxist Bernie Sanders…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2020 @ 11:33

 10. Da det for længe siden gik op for mig at “Detektor” var endnu en sproglig fejl fra DR-Danmarks Ramadanradios side droppede jeg programmet. Det korrekte navn er eller burde være “Defektor”.

  Kommentar by bjarne binee — 13. februar 2020 @ 12:11

 11. Det her er rigigt slemt og skadeligt, for det Danske Samfund

  Kommentar by dunk — 13. februar 2020 @ 12:16

 12. Facebook ejes af en jødelort, men dem er de nationale i Danmark jo så elleman vilde med…….

  Kommentar by Bilka — 15. februar 2020 @ 00:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper