14. februar 2020

Darryll Hills, født i Luton: “Alle, jeg kender, undgår Luton. Hvis de skal handle, kører de til andre byer.”

Demografi er skæbne, og befolkningsudskiften ændrer ikke bare byernes fysiske udseende, men også hvem der føler sig hjemme og hvem der ikke gør. Tom Carstensen har talt med Darryll Hills, der er flyttet fra Tommy Robinsons Luton, da han ikke længere føler sig tryg i byen. Reportage i Kristeligt Dagblad – Hvide briter er snart i mindretal i fem britiske byer.

‘Du skal være heldig for at høre en engelsk stemme. Det er ikke et særligt rart sted.’

Sådan beskriver Darryll Hills byen Luton omkring 50 kilometer nord for London. Han er godt nok født på det lokale hospital, han har drevet en pub i centrum af byen, og han hører på alle måder historisk til, men han sætter meget nødigt sine ben i Luton nu om dage.

Det er første gang siden 2015, jeg er her i byen, hvor det ikke har været arbejdsrelateret,’ siger han, mens han viser rundt i det centrale Luton…

‘Alle, jeg kender, undgår Luton. Hvis de skal handle, kører de til andre byer.’

Darryll Hills er et typisk eksempel på det, man på engelsk kalder White Flight; når hvide mennesker flytter ud af byer eller specifikke byområder. Samtidig flytter personer med anden etnisk baggrund end britisk til områderne. I Lutons tilfælde betyder det, at man sammen med Slough lidt vest for London og Leicester omkring 160 kilometer nord for London blev de tre første britiske byer ud over hovedstaden London, hvor hvide briter nu udgør under halvdelen af befolkningen.

London har i mange år været en by, hvor hvide briter ikke var i flertal. … næste år kommer Storbritanniens næststørste by, Birmingham, i samme situation, at under halvdelen af indbyggerne er hvide briter. …

‘Jeg og folk, jeg kender, vil ikke herind, fordi vi ikke kan lide at være her. Vi vil gerne undgå banderne herinde,’ siger Hills.”

(Tommy Robinson kommenterer befolkningsudskiften, Bury Park, Luton, 2012; Foto: Daily Motion)

Oploadet Kl. 01:36 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108131/trackback

14 Comments »

 1. Så kommer snart tiden hvor der skal slukkes for strømmen, lukkes for vandet, stoppe renovationen, sende nulpenge og effektivt hegnes ind og en effektiv adgangskontrol, kun én vej ud og det er til Mekka..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. februar 2020 @ 02:48

 2. * hul igennem 02:48
  Så kloge tror jeg ikke briterne er. De vil gøre som os, betale deres jizya og fortsætte med at bøje nakken som dhimmier. De tror fuldstændigt som os at man kan betale sig fra ro, og det kan man såmænd også en tid, men så kommer problemerne tifold tilbage!
  Briterne har dog en vist historisk erfaring med apeasment, og sidst de forsøgte sig med det vandt de godt nok, men kun lige!
  Jeg gruer for fremtiden, hvor bryder det løst først, Frankrig eller Sverige og hvem er så næst Tyskland, Nederland, Belgier eller Østrig. En ting er sikkert situationen er ustabil.
  Til dem som kalder os for alarmister, prøv at se på Malmø, se på London med efterhånden jævnlige terrorangreb, se på Paris prøv at gå en tur i nogle sf de østlige forstæder, hvis du tør! Dem som forsøger at berolige og, Radikale og Enhedslisten, minder mig lidt om dem som sagde til folk i World Trade Center efter første angreb: Gå I roligt tilbage til jeres arbejdsplads, vi har styr på det! De har overhovedet ikke styr på det! Løkkes straksopbremsning betød 75.000 ekstra! Svarende til en by som Esbjerg landets 5 største by. Befolkningsudskiftning det er et matematisk faktum!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. februar 2020 @ 06:58

 3. Det er underligt som vi reagerer i Danmark,som har set en tusindtallig skare foelge en morder til graven,bevogter Kbh.’s synagoge militaert,spreder koran klodser ud med rund haand,oplever tiltagende skyderier,vodtaegter og anden korporlig vold ,har Malmoe som nabo,og sydpaa Tyske julemarkeder beskyttet af armeret jern og beton,for ikke at naevne segregerede komunale bade,daarligere aeldrepleje, kan ikke se det er en oenskvaerdig tilstand, men tilsyneladende ok med politikerne og vaelgerskaren ,er det noget i vandet, eller noget de ryger

  Kommentar by dunk — 14. februar 2020 @ 07:15

 4. Jamen med det modbydelige leflen for denne modbydelige religion, som det politiske establishment har foretaget igennem tiden , kan det jo ikke undre.(Føj for den lede). Det er langt værre end dem som leflede for Nazismen i 30 erne og 40 erne. Tommy you are a freedom hero of our time. You are the honor of Winston Churchill worthie. Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2020 @ 08:40

 5. #3 dunk
  “,er det noget i vandet, eller noget de ryger ?”
  Egentlig er det simpelt. Vi (de vesteuropæiske lande) er blevet afkristnet.
  Muhamedanerne har en samlende gruppeidentitet og DET gør dem stærke.
  Vi her i vesten havde også engang EN samlende gruppeidentitet der gjorde OS stærke, det har vi ikke mere.OG ja, ligesom muhamedanerne har indbyrdes stridigheder, så står de sammen mod den ydre fjende som er alle ikkemuhamedanere. Nøjagtig ligesådan har det også været i kristendommen.
  Så kan man tale op ad døre og ned ad vægge om oplysningstid og menneskerettigheder og alt muligt andet, det hjælper os bare ikke. Resultatet taler for sig selv.

  Kommentar by Danskeren — 14. februar 2020 @ 09:41

 6. Islam er den hurtigst voksende religion. Ganske mange konverterer til islam. Praktisk taget ingen forlader islam, – af gode grunde. Islam passer bedre til menneskets biologi end andre religioner. Mennesket er ligesom mange dyrearter patriarkalsk. Det er hannen, der dominerer og hunnerne, der lader sig dominere. Det er det normale. Desuden er mennesket ligesom mange dyrearter et socialt væsen, som gerne vil have en fører, der kan lede dem. Disse biologiske træk tilfredsstiller islam til fulde. Vesten er blevet matriarkalsk eller feministisk. Kvindene bestemmer selv om de vil føde børn eller ej. Derfor er fødselsraten lav i Vesten, høj i den muslimske verden. Derfor vil der uundgåeligt inden længe være mulimsk flertal i Vesten.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. februar 2020 @ 09:56

 7. 70% muslim-reduktion i 2030.

  Handlingsplan nu!

  Kommentar by Egon Olsen — 14. februar 2020 @ 10:41

 8. 6)-7)Det kan sagtens lade sig gøre. Der er for det første også dem som forlader Islam. Hurra for det. Så blev de også fordrevet fra Indien midtkontinent, og kontrollen over de tidligere østeuropæiske lande blev også gjort kort proces med efter 1 verdenskrig, og de er blevet klogere end os hvad islamisk indvandring angik især i dag. I nord Myanmar og nord øst kina gør de også det rigtige. Spanien og Portugal blev befriet for 600 års tid siden. Forhåbentlig en dag bliver den arabiske verden befriet for denne modbydelige religion. Men hvis vi fortsat stemmer for de idiotfeje hoveder der er flertallet i Christiansborg, så kommer vi selvfølgelig ikke videre. Må Islam DØ en skønne dag.

  Bortset fra det så er det (Ud over Valentinsdag…rose til den), desværre også 5 års dagen for terrorangrebet på Krudttønden (I kampen for ytringsfriheden). Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2020 @ 11:18

 9. De faktafornægtende mediefolk, eksperter og politikere der bliver ved med at påstå at befolkningsudskiftningen og kulturudskiftningen er en konspirationbsteori, kan jo foretage en studierejse til Luton eller London.

  Kommentar by JC — 14. februar 2020 @ 11:52

 10. Den vesteuropæiske befolkningsudskiftning er et folkemord i slow-motion, iværksat af vore egne folkevalgte politikere.

  Kommentar by JC — 14. februar 2020 @ 11:56

 11. 10. JC.
  Og deres ansvarsløse vælgere. Husk det skal også med.

  Kommentar by Charles — 14. februar 2020 @ 12:49

 12. # JC

  De behøver såmænd bare tage S-toget til for eksempel Ishøj eller Brøndby, hvor etniske danskere allerede er i mindretal…

  Kommentar by Revisoren — 14. februar 2020 @ 13:28

 13. Jeg har netop genlæst Tommy Robinsons selvbiografi Enemy of the State og skrevet en anmeldelse af den på min hjemmeside. I bogen nævner Robinson dokumentaren “My Hometown Fanatics” fra 2012, lavet af Stacey Dooley. Robinson er med i den, og titlen indikerer, at islamisterne og Robinson/EDL begge er “fanatikere” i hver sin ende af spektret. En falsk fortælling, naturligvis, at de, der er i opposition til noget ekstremt er “lige så ekstreme”. Men en del af del af den almindelige propaganda, som helst vil konkludere, at sharia bare er at være en from muslim, og at de fleste muslimer ikke er rabiate (hvilket er irrelevant, fordi de aldrig vil sige de såkaldt ekstreme imod). Nogen burde genbesøge den dokumentar og sammenholde dens politisk korrekte konklusioner med udviklingen: Hvorfor flygter englænderne? Efter læsningen af Enemy of the State er jeg 100% overbevist om, at de engelske myndigheder ryster i bukserne for islam og har gjort alt for at slå enhver protest mod islamiseringen ned i håb om at “holde fred”. De er magtesløse overfor udviklingen, og derfor kan de lige så godt gøre de, der protesterer, tavse. Det er deres eneste valg.

  Kommentar by Birgitte — 14. februar 2020 @ 17:07

 14. #5 Danskeren
  Det er jo langt hen ad vejen rigtigt nok,og saa har vi maaske haft det for godt for laenge

  Kommentar by dunk — 14. februar 2020 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper