14. februar 2020

Niels Valdemar Vinding: Sharia er ‘basalt set er udtryk for god etik og moralsk opførsel inden for islam’

I ugens udgave af Cordua & Steno betegnede Islamforsker Niels Valdemar Vinding frygten for sharia som værende ‘politisk fiktion’, og ideologisk er han nok i nærheden af Alternativets Josefine Fock, der i onsdagens P1 Debat argumenterede for ’statsstøtte’ til moskéer. Enhedslistens Rosa Lund og en moskétalsmand var helt på linje.

Det er nemt at frikende Islam, man skal blot generalisere på baggrund på almene træk, og ignorere det ubehagelige. På den måde er sharia blot ‘udtryk for god etik og moralsk opførsel’, og skulle muslimske kvinder have problemer med at blive skilt, så er det bare ærgerligt. Fra den ufiltrerede apologis øverste hylde. Niels Valdemar Vinding i Berlingske – Moskéforsker overrasker med dristig konklusion: ‘Sharia er blevet anerkendt i Danmark’.

“… Nu viser det sig, at sharia som islamisk praksis har fået statens blå stempel. Det er i hvert fald konklusionen i en endnu ikke offentliggjort forskningsartikel i tidsskriftet Nordic Journal of Law and Social Research, som Niels Valdemar Vinding, postdoc og moskéforsker ved Københavns Universitet, har forfattet.

‘Konklusionen er i sine hovedtræk, at sharia i mange af sine delelementer indgår i de tekster, som trossamfundene har lagt op til. Det er det grundlag, som Kirkeministeriet og trossamfundsloven har anerkendt dem på baggrund af, og derfor kan man sige, at sharia er anerkendt i Danmark,’ siger Niels Valdemar Vinding…

Sharia er – bredt formuleret – et ord for leveregler for god opførsel blandt rettroende muslimer. …

‘En række af de elementer, der står på spisesedlen over god shariapraksis, fremgår eksplicit eller implicit af vedtægterne og ritualbeskrivelserne i de anerkendte islamiske trossamfund, og det er jo naturligt nok, fordi sharia basalt set er udtryk for god etik og moralsk opførsel inden for islam,’ siger Niels Valdemar Vinding.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108135/trackback

22 Comments »

 1. Det har Niels jo sådan set ret i – problemet er bare at “god etik” og “god moralsk opførsel” inden for islam blandt andet betyder:

  Forfølgelse af og drab på vantro.
  Pædofili.
  Barnebrude.
  Løgn og bedrag.
  Slaveri.
  Polygami.
  Osv.
  osv.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. februar 2020 @ 01:16

 2. Pædofet-ideologien har et umenneskeligt straffestystem indbygget, så de tvangsunderkastede forbliver netop det.

  Der er ingen vantro der kan leve i nærheden af barbarernes skikke og “etik” udmyntet i afstraffelsessystemet de kalder sHaria.

  Pædofet-ideologien ville bryde sammen unden motoren – sHaria.

  Kommentar by Iznogut — 14. februar 2020 @ 05:41

 3. Psykopaten Niels Valdemar Vinding skal fængsles så hurtigt som muligt, og samtidig skal han tvinges til at tilbagebetale alle de skattekroner han har modtaget i sit liv.

  Kommentar by Piphans — 14. februar 2020 @ 06:52

 4. Jeg elsker den akademiske islamforskning udført af vore kvikkeste hoveder. Især når det er dristige konklusioner offentliggjort i anerkendte tidsskrifter.

  Jeg har nemlig problemer med at fatte bjælde af noget som helst der har med islam at gøre. Give me more…

  Kommentar by BE — 14. februar 2020 @ 07:50

 5. Udsagnet i sig selv er jo ikke forkert. Vi er bare ikke enige med muslimerne om, hvad der er god moral, skik, og opførsel.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. februar 2020 @ 08:02

 6. # 5 Morten
  Ja ikke ,derfor forbyd sharia og kan de hervaerende ikke anerkende det er der jo ikke nogen der holder paa dem,skrid.

  Kommentar by dunk — 14. februar 2020 @ 08:23

 7. Niels Valdemar Vinding perverterede afstumpede udlægning af sharia fremviser åbenbart hvad man åbenbart i fejhedsdiplomatiske vendinger vil tillade at underkaste sig, hen over hovedet på alle de voldtagne steningsdødsdømte kvinder, som har levet i slaveægteskaber og voldtægter, Pædofile ægteskaber (9 årige tøser som endnu ikke kan gå med BH),og alt den undertrykkelse det har medført for alle andre. Jeg kan ikke udtrykke dybt nok min foragt for disse subjekter, som lefler for denne civilisationskatastrofe (en usekulær diktatorreligion, som Hitler beundrede og som nazismen i dens opbygning er konstrueret ud fra. Føj for den lede). Læs Lars Hedegaard,s bog “Muhammeds piger” Støt SIAD. God fredag (Husk Valentins dag), og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2020 @ 08:49

 8. En sand ekspert.

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2020 @ 08:58

 9. “Forsker”.

  Kommentar by Realist2 — 14. februar 2020 @ 08:59

 10. […] Se SAS-reklamefilmen her: https://youtu.be/9UEGCiycN7MSe også Islamforsker Niels Valdemar Vinding: Sharia er ‘basalt set er udtryk for god etik og moralsk opfø… […]

  Pingback by Tidligere DR-vært nedgør danskerne: Kendte journalister jubler – Free Speech Blog — 14. februar 2020 @ 09:13

 11. Stjernepsykopat.

  Kommentar by Johnson — 14. februar 2020 @ 10:03

 12. Den såkaldte forfatter og journalist Jacob Sheihk betegner i et indlæg i Berlingske Hizb-ut-Tahrir, som en “demokratikritisk forening.”

  En underdrivelse af dimensioner…

  Kommentar by Revisoren — 14. februar 2020 @ 10:15

 13. 70% muslim-reduktion i 2030.

  Handlingsplan NU!

  Kommentar by Egon Olsen — 14. februar 2020 @ 10:49

 14. Det er spild af samfundets penge at finansiere universiternes islamforskning. Forskerne er bange for deres liv hvis de på nogen måde forholder sig objektivt til Islam. Hvis de havde gjort deres arbejde ordentligt, havde de advaret politikerne mod at åbne op for den muslimske indvandring i sin tid. De burde have forklaret om de vanskeligheder, som muslimer har med integration i kristne, demokratiske lande.

  “Sharia er god etik”, “Sharia er blevet anerkendt i Danmark”. Sikke noget vrøvl. Det er ikke god etik efter dansk standard, at gå ind for social kontrol, forbud mod at forlade en religion, trusler, æresdrab, regler for påklædning og spisevaner, at lyve hvis det tjener islams sag, forskelsbehandling af de to køn, flerkoneri, børneægteskaber, at forbyde kvinder at arbejde uden for hjemmet, osv. Sharia anerkendes ikke af etniske danskere.

  Kommentar by JC — 14. februar 2020 @ 12:22

 15. Bedemåtteskægget Vinding promoverer er 100% bevis på islamisme.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. februar 2020 @ 15:59

 16. Jeg bliver stadig chokeret over disse uansvarlige “forskere” som skønmaler sharia. Hvor er deres moral? De lyver ved udeladelse og de svigter det samfund, der har betalt dem. Hvis da ikke de får deres forskning og rejser finansieret af saudiske donationer. Den mand burde advare. Men han lader i stedet som om sharia bare er, hvad vi forstår ved “god opførsel” Det er det ikke “bare”! Jeg bliver sgu så vred over hans svigt og kujoneri. Føj!

  Kommentar by Birgitte — 14. februar 2020 @ 17:18

 17. Disse forskere der batatelliserer forskellene mellem islam og vores kultur, er nogle virkelighedsfjerne oldgranskere. Er der mon ikke forskel på at leve i DK og Iran, Saudi-Arabien, Somalia eller de andre muslimske lande? Hvor mange danskere har lyst til at leve der? Hvad skyldes disse forskelle, hvis ikke religionen. Forskeren gætter på at kun ca. 20% af muslimerne i DK er religiøse. Hvordan kan han vide det. Selv om de så ikke kommer i moskeen om fredagen, er der nok ikke nogen tvivl om hvor deres sympati og loyalitet ligger. Det kunne han få at se når de en dag kommer i flertal. Men forhåbentlig kommer der en etnisk dansk revolution forinden.

  Kommentar by JC — 14. februar 2020 @ 21:42

 18. Når imamer bliver spurgt, hævder de altid at der kun er en fortolkning af Islam, samt at koranen skal tages bogstaveligt. Og når de bliver spurgt om der burde indføres Sharia i Danmark, siger de altid at det ikke er aktuelt, fordi muslimer udgør et mindretal i Danmark. Underforstået at hvis de var i flertal, skulle Sharia indføres. Så vore efterkommere har noget at glæde sig til, den dag, om ikke så mange år, hvor muslimerne er i flertal. Historien vil ikke dømme de ansvarlige for denne udvikling mildt. Ej heller uvidende og/eller løgnagtige såkaldte forskere.

  Kommentar by JC — 14. februar 2020 @ 22:08

 19. Landsforræder.

  Kommentar by L. Andersen — 14. februar 2020 @ 22:36

 20. N.V. Vinding,Malene Vind Same shit different models.

  Kommentar by Nielsen — 15. februar 2020 @ 02:06

 21. Endnu en købt og betalt skurk, designet på landets kapitulation.

  Kommentar by LarsB — 15. februar 2020 @ 20:50

 22. “Moskéforsker”

  Fnis!

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2020 @ 20:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper