17. februar 2020

Hanna Ziadeh: Jødehadet er udbredt hos muslimer, arabernes værste skældsord er ‘jahudi’ (jøde)

Steffen Groth fra POV International skriver i Weekendavisen, at legitim kritik af staten Israel, af politiske årsager ‘omtolkes til had mod jøder’. Hverken Sanders, Corbyn eller Lykketoft er efter hans mening antisemitiske. Vi taler om en skribent, der omvendt mener at kulturkonservative en bloc ift. Islam er alarmistiske, populistiske etc.

Når ventrefløjen lefler for muslimer, kan de i sagens natur ikke overtage arabernes ufiltrerede jødehad, men er nødt til at tale et i Vesten mere acceptabelt sprog. Det bliver så til en ensidig diskussion om menneskerettighedskrænkelser i Israel, der reelt er benzin på det mellemøstlige jødehad, der i disse år metastaser sig i Europa. Skarp kommentar af Hanna Ziadeh i Berlingske – Jødehadet er udbredt hos muslimer – at påstå andet er ønsketænkning fra politisk korrekte.

“‘Må Allah forbande Hitler,’ sagde ekspedienten ved Libanons officielle luftfartsselskab, MEA, efter at jeg forklarede hende, at jeg ikke modtog min elektroniske billet.

Hun havde glemt at sætte punktum mellem mit fornavn Hanna og mit efternavn Ziadeh, og derfor blev min mail blokeret, da den så kom til at hedde han(nazi)adeh@gmail.com.

Jeg forklarede, at enhver form for ordet ‘nazi’ er forbudt som mail. Hun tilføjede nonchalant, så mit smil stivnede ‘Hitler burde have udryddet alle jøderne. Jøderne står bag al verdens ondskab.’

Jødehadet blandt araberne er så udbredt, at det værste skældsord er at kalde en person ‘jahudi’, jøde. Jødehadet bliver dagligt legitimeret af politikere, meningsdannere og medierne ved at påstå, at jødehadet skyldes Israels undertrykkelse af palæstinenserne. Utallige er de gange, hvor jeg har set Hitlers ‘Mein Kampf’ og ‘Zions Vises Protokoller’ pryde boghandlernes vinduer i de fleste arabiske hovedsteder. …

Til mindedagen for Holocaust for to uger siden bemærkede jeg, at ingen, som i overhovedet ingen, arabiske medier markerede dagen. Arabisksprogede internationale medier, såsom CNN Arabic og Sky News Arabia, nævnte de events, der blev holdt for at minde jødeudryddelsen i Europa. …

Saudi Arabien og Iran påkalder sig begge retten til at repræsentere den sande islam, og begge dyrker en særlig form for jødehad, der kaldes islamisk antisemitisme. Iran er det eneste land i verden, der dagligt benægter, at jødeudryddelsen har fundet sted, samt opfordrer for udslettelse af Israel. I Saudi Arabien er det kutyme, at fredagsbønnen, selv ved Kaabaen i Mekka, rundes af med et såkaldt ‘duaa’, en hellig påkaldelse, der forbander ‘de forbryderiske jøder’.”

(Jeremy Corbyn lægger krans på ‘Martyrs of Palestine’ i Tunis, 2014; Fotos: Channel4 FactCheck)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108214/trackback

16 Comments »

 1. Er der nogensinde nogle af vores medier der kigger på nogle jøders foragt for alle andre end dem selv?

  Hvorfor skal man stå til last, bare fordi man ikke hylder Holocaust-mindet? Var det araberne der begik holocaust? Jeg kan ikke forstå at vi her i Danmark skal mindes det, vi havde som folk ikke noget med holocaust at gøre.

  Mindedagen burde istedet laves om til minde om alle folkemord eks. Rwanda, Holodomor, Det Armenske folkemord, Britternes folkemord i Indien, Irland osv.

  Kommentar by Dennis — 17. februar 2020 @ 11:51

 2. Sunni og Shiamuslimer er hinandens vantro, og hvem skal man så give skylden for alt dårligt i denne verden, når man selv er uansvarlig fordi man jo pr definition tilhører -De Rettroende-. Jamen der er selvfølgelig Jøderne, som bliver gjort til syndebukke (Hadith har mange farverige udlægninger i den forbindelse til Jødehadet), og kristne er blot uforurettigede dhimmier, som tilhøre vantro. Jødehadet i Islam lader ikke Nazismen noget efter.”Mein Kampf” har længe været en bedstseller i Mellemøsten, og som Hitler også proklamerede ifølge Albert Speer (Hans erindringer) “Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os, end kristendommens slappe tolerance”. Hvorfor i alverden tror de løgnemoralfulde fejheds politiske korrekte, at ingen Islamiske lande (Muligvis Tyrkiet, hvis Erdogang ikke har ændret det, og Egypten, hvis det ikke er nedlagt efter Saddats-tidligere præcidentdrab) vil have diplomatiske forbindelser til Israel. Er de så idiotdumme at de bortforklare det med undertrykkelse af Palestinænserne, som ofre Deres egne børn for den støtte de får i kampen imod Israels eksistens. (Det eneste nogenlunde frie demokratiske land i Mellemøsten). Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. februar 2020 @ 12:04

 3. Læs koranen. Alt står deri. Inklusive påbudet om at udrydde jøderne.

  (Troede ellers, at det var forbudt i Danmark at tilskynde til drab?).

  Kommentar by Bastardo — 17. februar 2020 @ 12:13

 4. “Vi husker: Den aften muslimer, jøder og kristne stod sammen”, skriver Josefine Falkenberg på TV2lorry.dk, helt uden at nævne de 1000 københavnske muslimer, der deltog i Omar El-Husseins begravelse.

  Fact:
  Over 1000 mennesker i København står klar til at hylde den mand, der jagter jahudi i Københavns gader med militære automatvåben.

  Kommentar by Fascist — 17. februar 2020 @ 12:17

 5. Kommentar by Bastardo — 17. februar 2020 @ 12:13

  Du mener udrydde alle ikke-muslimer. Ingen grund til at underdrive. Den eneste forskel der er på en jøde, en kristen og en hvadsomhelstandetendislam, er rækkefølgen. Selv mange påståede muslimer står også for skud, hvis ikke de er muslimer nok eller rigtigt.

  Kommentar by Fascist — 17. februar 2020 @ 12:19

 6. Mens millioner af kristne terroriseres af muslimer rundt om i verden, skal vi igen-igen høre om den europæiske jødiske minoritet. Når negrene i New York dræber jøder, fokuserer MSM på “white supremacy”-grupper.

  Hvorfor denne konstante skævvridning?

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2020 @ 12:59

 7. Omar El-Hussein havde som bekendt været til fredagsbøn i Hizb ut-Tahrirs moské på Nørrebronx dagen før sin udåd.

  Det er alment kendt, at der i denne moské rutinemæssigt opfordres til drab på jøder.

  Mon ikke Lykketoft kunne få et fritidsjob som imam i moskéen (kasernen)?

  Kommentar by Revisoren — 17. februar 2020 @ 13:20

 8. Jeremy Corbyn, op i røven med den kommunist.
  Good blees BoJo and Trump & Rasmus Paludan.

  Kommentar by Charles — 17. februar 2020 @ 15:13

 9. Ingen demokratisk sindede, og med almindelig sund fornuft og retfærdighedssans udstyrede mennesker, som har sat sig ind i historien bag den såkaldte stat Israels oprettelse, kan sympatisere med staten Israel.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 17. februar 2020 @ 18:17

 10. Abdromedus, det er nok noget med de der judæo-kristne værdier, som vi hører så meget om. Eller også regner de bare ikke kristne liv for noget, medmindre de ofres for Israel i krig, eller bruges som økonomisk malkekvæg.

  https://www.timesofisrael.com/syria-parliament-recognizes-armenian-genocide/

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2020 @ 20:17

 11. Corbyn hører til, hvor jeg kommer fra.

  Kommentar by Satan — 17. februar 2020 @ 21:26

 12. Corbyn har et nuanceret syn på Israel-Palæstina konflikten. At kalde ham antisemit er komplet retarderet. Det er ren israelsk propaganda.

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 17. februar 2020 @ 22:38

 13. Israel er det eneste frie demokratisk land i Mellemøsten. Hurra for at det blev oprettet. Muligvis idiotisk at tro man kan skabe et frit demokrati i et eneste arabisk islamisk land.

  Kommentar by Michael Unna — 18. februar 2020 @ 09:02

 14. Corbyn er sikkert konverteret til denne modbydelige usekulære diktatorreligion, som Islam er med dens Førerprofet.

  Kommentar by Michael Unna — 18. februar 2020 @ 09:03

 15. Godt vi har Hanna Ziadeh. Han er et skarptseende sandhedsvidne, der altid er værd at læse/høre på. Han kender mellemøstens klaner og kulturer som sin egen bukselomme. Derfor har han mange naturlige modstandere blandt islamiserings apologeterne og islamiserings tilhængerne i Danmark.

  “Den nu 50-årige menneskerettighedsforkæmper blev født i Libanons hovedstad, Beirut, som barn af en katolsk libanesisk mor og en kristen-ortodoks palæstinensisk far. En etnisk og religiøs blanding som var skyld i, at han var forfulgt af alle krigende parter i Libanon, og at han som 14-årig blev kidnappet af en gruppe palæstinensere og spærret inde på et toilet i tre dage. Det lykkedes ham at slippe væk, og syv år senere kom han til Danmark som flygtning.”
  (Klip fra Berlingske lørdag d. 16. maj 2015)

  Kommentar by A-mad — 18. februar 2020 @ 13:24

 16. En hurtig gennemgang af islams lortebog koranen viser tydeligt, at muslimer bliver opflasket med et ubændigt jødehad. Og hvis der er én ting den ekstreme venstrefløj og muslimer kan blive enige om, så er det lige præcis jødehad:
  – Fælles årsag: Israel eksisterer.
  – Muslimernes egen årsag: Det står i koranen at man skal hade og dræbe jøder.
  – Venstreekstreminsternes egen årsag: Jøderne kontrollerer kapitalen.

  Kommentar by Poul Erik Rohde — 18. februar 2020 @ 16:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper