19. februar 2020

Socialdemokratisme vs socialisme: Frederiksen dropper Fælledparken pga. frygt for venstreradikale…

En af grundene til at hovedstadens venstreradikale i vidt omfang kan dyrke sin antidemokratiske ideologi for skattekroner, skyldes det faktum, at medierne aldrig bliver konkrete i forhold til problemets kerne. I dag kan man læse, at statsminister Mette Frederiksen ikke vil tale i Fælledparken 1. maj af frygt for uroligheder skabt af det der betegnes som ‘aktivister’ og ‘ballademagere’. Der menes naturligvis venstrefløjens revolutionære i og omkring Enhedslisten, det bliver bare ikke sagt højt. I 2013 var det et kendt medlem af SUF og AFA, der blev anholdt for at chikanere Helle Thorning-Schmidt, og sidste år den hårde kerne af fagforeningskommunisterr.

Fra DR Online – Mette Frederiksen dropper Fælledparken-tale efter 1. maj-ballade.

“Når det traditionsrige 1. maj-arrangement i Fælledparken i København bliver afholdt i år, bliver det uden en tale fra statsminister Mette Frederiksen (S).

Socialdemokratiets formand siger, at hun ikke kommer til at holde tale i Fælledparken på arbejdernes internationale kampdag, fordi der de seneste år har været uroligheder.

– Det er velkendt, at der i en del år desværre har været uroligheder i Fælledparken, siger hun.

Ved 1. maj-arrangementet i Fælledparken sidste år, cirka en måned inden Socialdemokratiet vandt regeringsmagten ved folketingsvalget 5. juni, måtte Mette Frederiksen holde pause i sin tale efter tilråb og slagsmål foran scenen.”

(Demokratiske socialister chikaneres af venstreradikale i Fælledparken, 1. maj 2013)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108256/trackback

9 Comments »

 1. Der er ikke meget arbejderparti over at kaste alle arbejdernes skattekroner ud af vinduet. Liberal Alliances kernevælgere var med undtagelse af milliardæren Lars Seier almindelige lønmodtagere, der ikke ville ofre halvdelen af deres arbejde på ingenting.

  Kommentar by Fascist — 19. februar 2020 @ 00:52

 2. Det er deprimerende og sørgeligt for et åbent demokrati, at en statsminister ikke kan holde en tale, uden at Aktive Facister AFA med vold kan ødelægge den demokratisk institution.

  Men jeg formoder, at “humanistiske” vatnisser på venstrefløjen vågner op og får AFA forbudt eller får specialbehandling, så vi kan være i fred for voldspersonerne.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 19. februar 2020 @ 00:57

 3. Det er i grunden ikke så ilde, at Fælledparken overlades til de riges yngel, de såkaldt “venstreekstreme” (jeg tror altså ikke, de har et bæredygtigt projekt, eller en positiv vision, de selv tror på). Hvorfor legitimere dem ved at lade arbejderbevægelsen legitimere deres li’r?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. februar 2020 @ 01:27

 4. Satanist-Soros penge på arbejde. ANTIFA er betalt og bestilt til at lave vold og ballade.

  Kommentar by Iznogut — 19. februar 2020 @ 02:07

 5. Socialdemokratiet 1871-1960: Arbejderparti

  Socialdemokratiet 1960-2020: Akademisk karriere parti

  Kommentar by Karsten Lund — 19. februar 2020 @ 07:11

 6. Så kan Pernille Skipper stå og sole sig sammen med sine venner fra vor tids Stormtropper og eneste virkelige fascister. Men det har hun sikkert heller ikke noget imod.

  Kommentar by Realist — 19. februar 2020 @ 08:57

 7. #3 Morten
  God pointe, så kan de baldre ruder og slås med politiet istedet for. På TV.

  Kommentar by Realist2 — 19. februar 2020 @ 10:37

 8. Jeg vil foreslå at Enhedslisten inviterer den gamle RAF-veteran Horst Mahler til at holde 1.maj talen i stedet for Mette Frederiksen? :-)

  “For 30 år siden var det Horst Mahler, der stod foran politiafspærringen og råbte slagord som “USA ud af Vietnam!” Han tilhørte den venstre-orienterede studenterbevægelse i Berlin og forsøgte at starte en voldelig revolution i Tyskland. Sammen med bl.a. Andreas Baader, Gudrun Ensslin og Ulrike Meinhof dannede han en byguerilla, der siden skulle blive kendt under navnet Rote Armee Fraktion (RAF).
  Med bomber, bortførelser og bankrøverier forsøgte RAF at destabilisere det tyske samfund og føre krig mod USA-imperialisterne. I dag er Horst Mahler advokat med kontor nær den mondæne shoppinggade Kurfürstendamm”

  (Klip fra Information. Verden ifølge Mahler. 26. mar. 1999)

  Kommentar by A-mad — 19. februar 2020 @ 14:50

 9. Mon ikke Mette bare er bange for sit publikum…

  Kommentar by LarsB — 19. februar 2020 @ 23:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper