20. februar 2020

Flere detaljer: Chauffør er aktiv i Islamisk Trossamfund, Alsubeihi kan/vil ikke ‘aflive spekulationerne’

Youtube har fjernet Stram Kurs-optagelsen fra fredagens demonstration foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej, og det gør det ikke nemmere at korrigere mediernes rygmarvs-artikler- Set herfra, er det ikke afgørende hvorvidt der fandt en begravelsesceremoni sted i moskéen eller ikke, for det fremgår klart af videoen, at de 2-3 Stram Kurs-aktivister ikke afbrød, forstyrrede eller chikanerede sørgende.

På videoen ser man rustvognen parkere kortvarigt ved moddemonstrationen, før chaufføren demonstrativt parkerer foran islamkritikerne. Intet indikerer, at der var et dødt barn i kisten, men hvis der havde været det, så skulle han have parkeret den andetsteds. I moskeens gård, eksempelvis.

Moddemonstrationen der omfattede 40-50 personer var arrangeret af Khalid Alsubeihi under parolen ‘Stop dæmoniseringen af muslimer’, og det tidligere Hiz-ut-tahrir-medlem er Berlingskes kilde til den postulerede begravelse.

“Jeg kan ikke med 100 procent sikkerhed sige, at barnet på det tidspunkt, da demonstrationen fandt sted, lå i kisten, men det tror jeg. Vognen ventede på gravfølget. (Khalid Alsubeihi, Berlingske, 18. februar 2020)

Khalid Alsubeihi har været aktiv i og omkring Islamisk Trossamfund i en årrække, og har blandt andet været en del af Viosmis aid (‘Viden om Islam’). Logikken tilsiger, at han således må kende den fuldskæggede chauffør der har været en del af Islamisk Trossamfunds ‘nødhjælpsarbejde’ (sic) i Syrien de senere år. Chaufføren kan i øvrigt ses sammen med Abu Laban, da imamerne iscenesatte Mohammedsagen i 2006.

(T/v anonym ‘bedemand’, tidl. ‘nødhjælpsmedarbejder’ for Islamisk Trossamfund, 2014; Dok: I & II)

Jeg har tidligere korresponderet med Khalid Alsubeihi, og derfor spurgte jeg ham, at nu hvor der går rygter på islamkritiske sider, om han så ikke ville ‘aflive spekulationerne’ engang for alle. Konkret om ikke han ville give mig: 1) Navn på afdøde og 2) Navn på chaufføren. Han svarede venligt tilbage.

“Hej Kim… jeg kender faktisk ikke naven på den afdøde, der er næsten dødesbøn hver fredag i den islamiske Trosamfund og der er ikke en tradition for at man siger navnet, man siger kun om det er en mand eller en kvinde eller om det er et barn el en voksne.

Mht chaufføren så kender jeg ham rigtige godt, og sent som iaften spurgte jeg ham om han ønsker at tale med pressen og det vil han ikke, han har aldrige talt med pressen før og han tør simplt henne ikke.”

Jeg skal ikke gøre mig klog på den såkaldte ‘dødesbøn’ (Salat-ul janazah), men selvom det giver god mening at begravelsen ikke nævnes i fredagsbønnen (Khutba), så virker det ikke særligt sandsynligt, at en ledende skikkelse i WAKF-miljøet ikke hurtigt kan skaffe detaljer om afdøde. Motivet kender jeg ikke. Fredagsbønnen handlede i øvrigt kun om Stram Kurs-demonstrationen, og det nævnes specifikt at der afholdes en samtidig moddemonstration. Parkeringen foran Stram Kurs var næppe en tilfældighed.

Khalid Alsubeihi kunne have lukket spekulationerne, men undlod trods opfordring. Chaufføren lignede ikke ligefrem en bedemand i fredags, og hvad han lavede under den kortvarige parkering ved Alsubeihis moddemonstration ved kun en håndfuld. Der skulle angiveligt have været flere hundreder til fredagsbønnen – at skaffe navnet på afdøde/afdødes familie er ikke ligefrem et Cavling-projekt. Hvis bilen ventede på gravfølget, så må der være dokumentation et eller andet sted. Mon ikke sandheden kommer frem på den ene eller anden måde.

(Rustvogn parkeret kortvarigt ved Khalid Alsubeihi og moddemonstrationen; Foto: Youtube-kopi)

Oploadet Kl. 02:36 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108295/trackback

23 Comments »

 1. Hitz Buth Tahir og Nødhjælpsarbejder i Syrien….og Denne (lorte) propaganda hopper Politikerne gladelig på……Hvordan kan man nogensinde få tillid til dem igen, når de kommer med sådan en-rygmarvsreaktion?,…og MSM…DE SKULLE SKAMME DEM. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. februar 2020 @ 07:00

 2. Der er ca 48 spædbørnsdødfald i dk om året, max 10 af disse spædbørn begraves muslimsk, dvs ca 1 om måneden. Helt usandsynligt, at en sjælden spædbørnsbegravelse skulle kollidere med en SK-Demo.
  Naturligvis er der tale om PallyWood.

  Kommentar by Carsten Thrane — 20. februar 2020 @ 08:13

 3. Enig Carsten Thrane 08:13. Men danske journalister kender ikke PallyWood. De ønsker ikke at kende den særlige muhammedanske tv-virksomhed. Hvis de nævner den, bliver de ekskluderet af Dansk Journalistforbund og mister både jobmuligheder og dagpengeret:-)

  I øvrigt ønsker danske journalister ikke sandheden. De er for længst gået fra Marx til socialkonstruktivisme*. De skaber selv virkeligheden med udvalgte hændelser i døgnets trædemølle som fleksible byggeelementer. En Lego-virkelighed med et begrænset antal lego-klodser.

  *Socialkonstruktivisme er en sociologisk retning, der arbejder med, hvordan virkeligheden i større eller mindre grad skal forstås som en social konstruktion og hvordan sproget former menneskets evne til og mulighed for at erkende verden. Som navnet siger betragter den hvad, der gælder som virkeligt, afhænger af, hvilke måder at kategorisere og tale om tingene på, der har gennemslagskraft i samfundet.(wiki)

  Kommentar by A-mad — 20. februar 2020 @ 08:33

 4. Indvandrere skal vel i lighed med alle andre anmelde dødsfald til
  myndighederne og journalister har vel adgang til disse lister.

  Kommentar by phns — 20. februar 2020 @ 08:53

 5. Det virker ikke særlig begravelsesagtig.
  Rustvognen holder ulovlig parkeret, og ingen dansk bedemand ville stille sin bil så provokerende med bagdøren åben i så lang tid på en tæt trafikeret gade.
  Der er kun ganske få muslimske kvinder synlig på den lille video jeg har set fra stedet. Der dukker en skikkelse op i et åbent vindue på 1.sal i den røde bygning, vistnok en muslima med tørklæde.
  En herre med hvid kasket læner sig nonchelant op ad en lygtepæl foran samme bygning.
  Her viser Kim et billede med en mand i gul vest, bærende en megafon !

  Hvad skal det gøre godt for til en begravelse?

  Jeg håber masser af nysgerrige graver i det her, og får sandheden frem om det mærkelige optrin.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2020 @ 09:20

 6. Virkelig et godt initiativ Kim. Meget gerne mere af det samme fremover:

  “Hej Kim… jeg kender faktisk ikke naven på den afdøde, der er næsten dødesbøn hver fredag i den islamiske Trosamfund og der er ikke en tradition for at man siger navnet, man siger kun om det er en mand eller en kvinde eller om det er et barn el en voksne.

  Mht chaufføren så kender jeg ham rigtige godt, og sent som iaften spurgte jeg ham om han ønsker at tale med pressen og det vil han ikke, han har aldrige talt med pressen før og han tør simplt henne ikke.”

  For fupmagerne afslører sig selv: de ved præcist hvem de kører med. Inklusiv når de ikke køre med nogen som helst. Åndssvage Islam teater.

  Kommentar by Michael Nielsen — 20. februar 2020 @ 09:43

 7. Det er så fishy, at der lugter som det gamle fisketorv..
  Og moskeerne kan ikke skaffe penge, ja men så må de jo samle kollekt hos deres fornærede medlemmer.. eller sælge badesandaler og billigt slik. Sorte pizzaer og gaffaruller til rustvognsreperationer er et hit kan man se..
  Jeg tror at det er Gud’s straf over de forhærdede antibarmhjertigster, eller momsartister, yallahstatister eller bare nyhedsgratister og spytslikkerister, såsom Perkerlingske, der døde i de sidste krampetrækninger i denne sag; et islamisk klister!

  Kommentar by Hul igennem? — 20. februar 2020 @ 09:57

 8. NU STARTER RACEKRIGEN MOD MUSLIMERI TYSKLAND:

  Ni personer er blevet dræbt i flere skyderier i den tyske by Hanau i delstaten Hessen sent onsdag aften.

  GERNINGSMANDEN DREVET AF INDÆDT FREMMEDHAD MOD MUSLIMER:

  – Her bliver tre personer dræbt. Man ser angiveligt en flugtbil køre derfra. Og kort tid efter sker der et nyt skyderi et par kilometer derfra. Det er igen i en vandpibebar, hvor mindst fem bliver dræbt.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. februar 2020 @ 10:01

 9. # Kommentar by Hul igennem? — 20. februar 2020 @ 09:57

  Moskerne kan sagtens skaffe penge. Bare læs den Korte Avis fra i dag:

  Qatar har smidt næsten en kvart milliard kroner i københavnsk stormoské – den stenrige oliestat står for ekstrem islamisme
  https://denkorteavis.dk/2020/nu-koebenhavnsk-stormoske-faar-kvart-milliard-kroner-af-qatar-alligevel-er-moskeen-i-oekonomiske-vanskeligheder-og-under-tilsyn/

  Men du har ret; muslimerne og berigerne er dybt kriminelle. Grådige, løgnagtige og sadistiske rotter.

  *********************
  UNDERSKRIFTINDSAMLING
  *********************

  Glem ej at de stadigvæk ejer Statens vaccineproduktion. En afgørende komponent i vores fælles sikkerhed. Ejet af Saudierne.

  https://www.skrivunder.net/statens_serum_instituts_vaccineproduktion_tilbage_pa_danske_hander

  Kommentar by Michael Nielsen — 20. februar 2020 @ 10:04

 10. Den formodede gerningsmand skulle efterladt et brev og en video, hvori han udtrykker højreekstreme holdninger. I disse har han ifølge Bild også påtaget sig ansvaret for de to skyderier.

  Avisen skriver, at han i tilståelsesbrevet skriver, at der er behov for at ‘udslette’ folk, som ikke længere kan udvises fra Tyskland.

  Nyhedsbureauet dpa har yderligere oplysninger om videoen. Ifølge dpa har den formodede gerningsmand forud for sin død lagt en næsten time lang video på internettet.

  I videoen siger han, at et hemmeligt organ med stor magt styrer Tyskland. Desuden taler han negativt om migranter fra arabiske lande og Tyrkiet, rapporterer dpa.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. februar 2020 @ 10:05

 11. https://www.berlingske.dk/samfund/kaldet-til-krig

  Lørdag d. 24. august 2013

  “Fredag sendte Khalid Alsubeihi tre unge mænd fra VIOMIS til Syrien med 300.000 kroner i rede kontanter. Formålet med rejsen er at etablere et bageri og en melmølle, som blandt andet skal brødføde flygtninge i det oprørskontrollerede område nær den nordlige by Idlib. Spørger man Khalid Alsubeihi, hvordan man bedst hjælper den syriske befolkning, svarer han med våben eller med nødhjælp”

  »Jeg vil gerne have, at de unge fra Nørrebro med egne øjne skal se, hvor gavnligt det er at tage til Syrien og hjælpe. Hvis jeg vidste, at vi kunne gøre en forskel som kriger, så ville jeg opfordre til det. Men det kan vi ikke, » siger Alsubeihi.

  https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234822

  Rejser du ind, ud eller gennem Danmark med et beløb, der svarer til 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller mere, skal du angive beløbet til Toldstyrelsen. Det gælder uanset typen af valuta, eller om pengene er i kontanter, rejsechecks eller værdipapirer.

  Kommentar by Henrik sass på hash — 20. februar 2020 @ 10:50

 12. Godt arbejde; ingen tvivl om Pallywood-fænomenet hændte.

  Kommentar by Moth — 20. februar 2020 @ 11:07

 13. Journalisterne vil ikke frem til sandheden, hele historien beror på bekræftigelsesbias

  Kommentar by Dennis — 20. februar 2020 @ 11:34

 14. Typisk for MSM. Journalisterne er meget grundige når det drejer sig om at afsløre højreorienteret islamhad. Men er fuldstændig ligeglade med om den tvivlsomme islamistiske begravelsesforestilling er ægte eller ej. Det har de ingen interesse i at bore i, da hændelsen kan bruges i deres krig mod Rasmus Paludan. Hvis de var sandhedssøgende ildsjæle, ville de forsøge at finde bevis for den påståede begravelseshandling.

  Politikere fra både højre og venstre griber med kyshånd lejligheden til angreb på Paludan. For venstrefløjen er han en modstander, for højrefløjen er han en konkurrent. Jeg finder det forargeligt at de overfalder ham på et spinkelt grundlag.

  Kommentar by JC — 20. februar 2020 @ 12:24

 15. -> JC

  Løkke blev hængt til tørre fordi han tog parti for Papes mand før der faldt dom, og det blev en større historie. Her konkluderer politikere en bloc helt uafhængigt af virkeligheden.

  Jeg tror ikke MSM vil tillægge det provokatoriske element ved chaufførens parkering vægt overhovedet, så ret beset kan det kun blive en dårlig sag for mainstream, hvis der ikke fandt en begravelse sted overhovedet. Det faktum burde være irrelevant, når nu det var en lovlig demo (og en ulovlig parkering), når moddemonstrationen var ligeså tæt på, og der ingen sørgende var på gaden overhovedet.

  Cordua & Co. ser det udelukkende i et medieperspektiv. Muslimsk begravelse og Stram Kurs = Tabersag. Man positionerer sig. Det er ikke vigtigt hvad der faktisk skete, det afgørende er hvad der bliver den offentlige fortælling. MSM skaber en historie, og konsoliderer den.

  Kommentar by Kim Møller — 20. februar 2020 @ 12:41

 16. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 20. februar 2020 @ 13:10

 17. På Islamisk Trossamfunds hjemmeside finder man denne information:

  “Begravelsesservice
  (…) Formaliteterne er dækket i samarbejde med Muslimsk Begravelsesservice – MBS:
  Kasem Said Ahmad”

  Bør man lade tvivlen komme den mand til gode?

  Selv Enhedslisten vil ikke have noget med ham at gøre.

  Kommentar by Peter Faber — 20. februar 2020 @ 13:54

 18. Jf ligsynsloven, skal politiet ind over enhver sag, hvor en person dør alene. Det generer årligt og ja, dagligt mange “dødesager” på de enkelte politistationer. Sjovt nok er der så at sige aldrig sager, hvor invandrere indgår som afdøde. Det er så udtalt, at der ofte tales om det blandt betjente og således også er bekendt for politiledelsen.
  Men ingen gør noget og ingen medier ønsker at bringe emnet op.

  Kommentar by Revser — 20. februar 2020 @ 14:08

 19. Kommentar by Revser — 20. februar 2020 @ 14:08

  Ligsynsloven trådte i kraft den 1. juli 1990; men blev ophævet i 2005.
  Retningslinjer vedr. de områder, der indtil 2005 var omfattet af Ligsynsloven, er herefter omfattet af Sundhedsloven.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. februar 2020 @ 15:52

 20. For at ramme Stram Kurs–,mon det ikke er et propagandastunt, iværksat af Islamisk Trossamfund. Politikerne falder lige i, inden de får set hvad der faktisk er sket.

  Kommentar by IES — 20. februar 2020 @ 16:24

 21. Det må vel være en smal sag, at finde den påståede barnegrav ude på den muhammedanske gravplads i shithole Brøndby?

  Kommentar by Revisoren — 20. februar 2020 @ 22:57

 22. Det er blevet dokumenteret på andre blogs, at den såkaldte “bedemand” desuden fungerede som bodyguard for den nu afdøde imam Abu Laban.

  En særdeles fleksibel islamist med mange forskellige kasketter og funktioner…

  Kommentar by Revisoren — 22. februar 2020 @ 19:18

 23. Vi vil gerne sende indvandrere ud, der ikke passer ind og som er kriminelle. Men profettilhængerne har allerede indført den justits blandt deres egne. Genopdragelse og pludselige hjemrejser! Måske var der et lille barn, der var dødt, men det hindrede ikke moskeens hang- arounds i at bruge en families sorg og en barnekuste med eller uden lig på en yderst demonstrativ måde.

  Deres døde børn er altid martyrer, der skal skabe opstandelse og samle folk. Ligesom ved Omar El- Husseins begravelse. Demonstrationen indeholdt et budskab: at nogen af vores børn vil dø, men det vil vi vinde ved i dette blødsødne land.

  Seriøst tror jeg ikke der var et barn. Men jeg tiltror efterhånden moskeerne og deres håndlangere hvad som helst.

  Kommentar by Uno — 23. februar 2020 @ 00:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper