20. februar 2020

Cordua: “Et begravelsesoptog ved en moské på Nørrebro blev forleden afbrudt af en demonstration…”

Toneangivende politikere købte uden videre MSM-narrativet, på trods af modsatrettet dokumentation, men det virker hverken som om Jarl Cordua har set videoen eller læst artiklerne. Venstrehåndsarbejde fra Radio24syvs højreorienterede alibi i Berlingske – Paludans usle manøvre kan blive et definerende øjeblik for højrefløjen.

Et begravelsesoptog ved en moské på Nørrebro blev forleden afbrudt af en demonstration af partiet Stram Kurs med budskabet ‘Nej til Sharia i Danmark’.

Sædvanligvis lægger partiet sine demonstrationer et sted, hvor der er størst mulighed for konfrontation med de muslimer, som man ønsker deporteret hen, hvor peberet gror. Forleden skete det så på Dortheavej i København, hvor der i årevis har ligget en moské, og hvor et sørgende optog var i færd med en begravelse af et barn. Konfronteret med den åbenbare kendsgerning, at der lå en barnekiste i en rustvogn, fik dog ikke Stram Kurs til at afbryde demonstrationen af respekt for ceremonien, det døde barn og de sørgende forældre. Tværtimod forsøgte partileder Paludan, der ikke deltog i løjerne, siden at brygge en konspirationsteori om, at kisten var tom. Mere usselt bliver det ikke.

… At der er plads til et så åbenlyst bimlende skørt parti som Stram Kurs i dansk politik i et land, hvor man er bange for skilte på fremmedsprog i det offentlige rum og en fjollet reklame for et flyselskab, bør ikke overraske nogen.

Måske var afbrydelsen af denne begravelse et definerende øjeblik, hvor lidt flere på den danske højrefløj og de, der kalder sig borgerlige, pludselig fik øje på mennesket i muslimen? På Facebook viste flere af de sædvanligvis islamistforskrækkede en sjældent set deltagende sympati for de stakkels forældre, der midt i deres personlige tragedie over at skulle sige farvel til et mistet barn, nu oven i skulle forholde sig til den yderste højrefløjs hetz mod dem.”

(Jarl Corduas ‘døde barn og de sørgende forældre’, Dortheavej, 14. februar 2020)

Oploadet Kl. 12:03 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108310/trackback

33 Comments »

 1. Utroligt nogen kan tage Jarl Cordua alvorligt, han er i samme niveau som David Trads.

  Kommentar by tavsen — 20. februar 2020 @ 12:11

 2. Jarl Cordua er ligeså hjernedød, som perkerne på Dortheavej.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. februar 2020 @ 12:11

 3. Glimrende billede. Gad vide om bilen kan gå gennem syn. Det kan være bagruden sidder løs.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2020 @ 12:22

 4. Jeg kan sagtens forstå at der i forbindelse med Radio24syvs lukning må have været et antal containere med affald til forbrændingen. Hvordan en af containerne indeholdende Jarl Cordua er endt i Pilestræde hos Berlingske er sværere at forstå og at Berlingske har beholdt indholdet er mig umuligt at forstå.
  Det er måske et led i den udvikling/afvikling der er sket på avisen i en årrække?

  Kommentar by bjarne binee — 20. februar 2020 @ 12:40

 5. […] Læs mere om den aggressive islamiske bedemand fra Det Islamiske Trossamfund, der råber “svin” og efterlader rustvogn samt barnekiste foran en travl café i København.Se også Jarl Cordua: “Et begravelsesoptog ved en moské på Nørrebro blev forleden afbrudt af en demonstr… […]

  Pingback by Afsløring: Imam opfordrer til islamisk demonstration under barnebegravelse – Free Speech Blog — 20. februar 2020 @ 12:42

 6. Jarl Cordua er skændsel. Fuld af løgn og helt sikkert radikal.

  Kommentar by John — 20. februar 2020 @ 13:00

 7. Jarl Cordua…Bare navnet!!))) Jarl Cordoba moské.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 20. februar 2020 @ 13:57

 8. Der er to ting, der er trist ved denne historie:

  1) At Stram Kurs personerne ikke fattede mistanke. Uanset om der er hold i begravelseshistorien eller ej burde de vide, at sagen ville være en gave til alle andre, og alt – som i absolut ALT – hvad der kan bruges mod dem, bliver brugt. Stort som småt. Så de skulle have vist storsind og smuttet. De kunne måske endda have scoret et par PR-point, selvom det med sikkerhed ikke ville blive omtalt.

  2) Manglende “grave-arbejde” fra MSM-journalister: Var der tale om en ægte begravelse eller var der tale om et stunt? Hvis der virkelig var tale om en begravelse har Stram Kurs personerne i sandhed skudt sig selv i foden og en undskyldning vil ikke være for meget. Hvis det hele var et stunt ser jeg frem til et dementi. Det burde være guf for en virkelig journalist at grave i – men måske de er bange for sandheden?

  Kommentar by Realist — 20. februar 2020 @ 13:59

 9. Jeg tror, dæleme, den er hjemme Jarl Cordua – Maria Rørbye Rønn har garanteret læst din uopfordrede jobansøgning i Tanten! Så gennemført usagligt som du optræder, kan en fast ansættelse indenfor DR-murene ikke slå fejl – Det er selvfølgelig pinligt, at det er Rasmus Paludan som lægger ryg til din ansættelse – Ikke sandt hr. Cordua!?

  Kommentar by T. Flodur — 20. februar 2020 @ 14:09

 10. – Realist

  Jeg var også blevet stående. Intet sagde begravelse, og moddenonstranterne var jo helt uanfægtet. Politiet valgte det konkrete sted, ikke Stram Kurs.

  De tre aktivister blev iøvrigt truet, da de skulle hjem. Dsv. Ingen billeder.

  Kommentar by Kim Møller — 20. februar 2020 @ 14:36

 11. Jarl repræsenter samme linie i Venstre som Jan E og desværre også Ellemann, som pt fletter fingre med Østergaard.

  Kommentar by Revser — 20. februar 2020 @ 14:47

 12. Luk nu flaben med den anti-borgerlige propaganda, Cordua, ingen køber den for du er så forloren og reelt mere røde end selv Pia Dyhr.

  Kommentar by LarsB — 20. februar 2020 @ 16:15

 13. Man må da ikke håbe, at Bornholmerliberalisten Cordua er så naiv som han fremstår. Ellemann heller ikke. Så står vi i al fald i lort til halsen

  Kommentar by Snaphanen — 20. februar 2020 @ 16:18

 14. Jeg vil give Cordua ret i at grænsen er nået. Sager som disse giver mig en vammel smag i munden. Jeg er fuldstændig ligeglad med om der var en begravelse eller ej.
  Og det ved fælles kurs ligesom de der febrilsk forsvarer dem.
  Der er kun en anstændig ting at gøre når der ruller en rustvogn op med en barnekiste og det er at gå sin vej i stilhed.
  Jeg bliver trist når jeg gang på gang ser begavede folk for enhver pris forsvare sine meningsfæller.
  Det samme kommer til at ske om lidt ifm med angrebet i Tyskland…

  Kommentar by Nikoline — 20. februar 2020 @ 17:06

 15. – Nikoline

  Sammenlignede du lige en lovligt anmeldt demo med 11-dobbelt drab 😂

  Kommentar by Kim Møller — 20. februar 2020 @ 17:22

 16. Jarl Cordua er så fucking klam.

  Han er elitens klakør, sammen med typer som Mikkel Andersson.

  De er den tilladte “borgerlige” stemme.

  Kommentar by Jens — 20. februar 2020 @ 17:55

 17. Men Kim, hvis nu Stram Kurs er bare en lille smule kompetente, så forstår de vel vigtigheden af at få beviser for deres påstand.

  Hvis ikke de forstår at det helt afgørende, så afslører de nok sig selv om et inkompetent sammenrend af typiske lav-ressource typer, der i årevis har gjort mere skade end gavn for nationalt sindede danskere.

  Hvis ikke man har styr på tingene, så skal man tage en mere forsigtig fremgangsmåde.

  Kommentar by Jens — 20. februar 2020 @ 17:57

 18. – Jens

  Jrg har ikke skrevet et ord om SKs mediestrategi. Jeg forsøger at finde sandheden uden filter…

  Glem alt om en samlet højrefløj. Tidligere i dag harcellerede en Tysklandsekspert om højreradikal terrorist, og kædede det sammen med AFD (åndelig brandstifter).

  Udover at Tobias R. var imod arabisk indvandring er der intet sammenfald med højrefløjen overhovedet. Mod jøder, mod USA… Men først og fremmest uligevægtig og skør.

  Kommentar by Kim Møller — 20. februar 2020 @ 18:25

 19. Ja, jeg syntes sku godt nok det er uhyggelig den lethed som medierne, inkl DR, taler om at forbyde AfD. Forbyde! Det er jo ren totalitært.

  I øvrigt virker denne Tobias R. til at være bimlende skør, med vanvittige konspirationsteorier om alt fra det tyske fodboldforbund til satanister i bunkere i USA.

  Altså, jeg synes nok det er mere uhyggeligt at man vil forbyde et demokratisk parti, end at en enkelt skør tosse går amok, hvor forfærdeligt det nu en gang er.

  Kommentar by Jens — 20. februar 2020 @ 18:37

 20. Den falske borgerlige femte-kolonne Radikale Jarl Cordua, lader ikke en lejlighed gå fra sig til at svine DF til. At han kan beskylde DF for at have noget medansvar for Paludans aktion, må skyldes hans sygelige had til partiet. Den Islamfrygt han taler om, er velbegrundet, men er absolut ikke en følelse som kun DF er opfyldt af.

  Skarpsindige mennesker kan i øvrigt gennemskue at det sandsynligvis drejede sig om et smart teaternummer for at bringe Paludan i fedtefadet. Jeg kan ikke se nogen sørgende forældre på billederne. Ej heller det kor af grædekoner, der efter gammel skik er ved en muslimsk begravelse.

  Kommentar by JC — 20. februar 2020 @ 18:44

 21. Jarl Cordua er en snakkende idiot.

  Kommentar by Nielsen — 20. februar 2020 @ 19:25

 22. Jarl Cordua er fast skribent på Berlingske, nej jeg mener Politiken i Pilestræde.

  Kommentar by IES — 20. februar 2020 @ 19:49

 23. Sammenlignede du lige en lovligt anmeldt demo med 11-dobbelt drab 😂

  Nej, hvor ser du det??
  Jeg sammenlignede at folk forsvarer ligesindedes opførsel uanset hvad de gør. Som f.eks at det er Mutter Merkels skyld at der har været skuddrab….

  Kommentar by Nikoline — 20. februar 2020 @ 19:50

 24. Hvis der er dag sker et overfald på et DF-folketingsmedlem, så kan Jarl Cordua beskyldes for at være medansvarlig. Han opildner jo til had mod DF.

  Kommentar by JC — 20. februar 2020 @ 20:35

 25. Dyrk lige gaffatapen bag på bilen..

  Kommentar by Hul igennem? — 20. februar 2020 @ 20:43

 26. Muslimer tager aldrig afstand fra ligesindedes handlinger, uanset hvor modbydelige de er. Det ligger i Islam, sammenhold frem for alt. 90% af danske vælgere kan ikke se de bliver snydt så vandet driver

  Kommentar by k. m. — 20. februar 2020 @ 21:16

 27. De to bornholmske kulturradikale tosser Jarl Cordua og Søren Pind er tætte slyngveninder.

  Yderligere kommentarer overflødige…

  Kommentar by Revisoren — 20. februar 2020 @ 22:00

 28. videoen er der endnu.

  https://youtu.be/jmIpniajPbY

  Glæde over Omar El Hussein´s himmelflugt, til de 72 jomfruer

  det er vigtig at Læse underteksten.

  Kommentar by Charles — 21. februar 2020 @ 02:30

 29. 5. februar 2020
  Hvor er det døde indavl. ?
  Kisten var tom. En lille fin Happining de fik lavet, og politikerne hoppede i med beggen på een gang.

  Den næste kiste kan vel være fyldt med søm, skruer og C4.

  Kommentar by Charles — 21. februar 2020 @ 02:35

 30. […] Hvorfor bruger de ansatte på MinBy – Chili Djurhuus / Simon Reenberg og Jesper Gisli – ikke deres sunde fornuft i stedet for at agere mikrofonholdere for islamister og bedrive politisk hetz mod politiske modstandere? Se også Jarl Cordua: “Et begravelsesoptog ved en moské på Nørrebro blev forleden afbrudt af en demonstr… […]

  Pingback by Simon Reenberg – digital redaktør på MinBy.dk: Vi aner ikke, hvornår den islamiske barnebegravelse fandt sted – Free Speech Blog — 22. februar 2020 @ 08:07

 31. https://www.bt.dk/krimi/paludan-til-muslimsk-begravelse-familien-var-i-dyb-sorg

  Kommentar by P — 24. februar 2020 @ 21:03

 32. Den “borgerlige” Jarl Cordua har dummet sig. Det han kalder en konspirationsteori var en rigtig påstand. Han skylder Paludans folk en undskyldning. Hans had til den indvandringsskeptiske borgerlige fløj, fører ham af og til ud på dybt vand, hvor han afslører sig som den Radikale levebrødsagitator han er.

  Cordua og Steno er nogle muntre svende, og ganske ferme når det drejer sig om at lave et hyggesnakkende radioprogram. Men deres politiske tæft er ganske fraværende. De har ingen forståelse for den retning samfundet bevæger sig i disse år.

  Hvordan skulle de kunne se realistisk på verden med den baggrund de har: En mand der har så lidt politisk dømmekraft at han kan stemme på Alternativet som Steno. Og en kulturradikal agent som Cordua.

  Kommentar by JC — 29. februar 2020 @ 09:51

 33. > #14, Nikoline: Hvorfor i alverden skulle Stram Kurs dog lade sig snyde af et sådant åbentlyst fupnummer.

  Men jeg synes i øvrigt at det er udmærket at også en indvandrings-defaitister som dig, læser med på Uriasposten. Det viser jo dog at UP når videre ud end til hardcore modstandsfolk.

  Kommentar by JC — 29. februar 2020 @ 10:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper