21. februar 2020

Tysk terror politiseres: Højrefløjen kaldes ‘åndelige brandstiftere’, muslimer vil forbyde ‘antiislamisme’

Onsdag aften myrdede 43-årige Tobias Rathjen 10 personer, hovedsageligt indvandrere, på to vandpibecaféer i Hanau , lidt øst for Frankfurt. Han afsluttede dagen med at myrde sin 72-årige mor, og begå selvmord. Politiet efterforsker det som terror, og da gerningsmanden er hvid, klistrer medierne som forventeligt både højreekstremisme- og nazi-etiketter på drabene. Der er nu, som Daniel Beattie opridser, blot tale om ‘alment højreorienterede temaer generelt’.

Der er en hel del materiale om gerningsmanden på nettet, herunder videoer og en 24 sider lang bekenderskrivelse. Seneste video, offentliggjort i lørdags, omhandler USA, som han mener er styret af en hemmelig satanistisk organisation, der blandt andet torturerer børn.

(Video af Tobias Rathjen, 15. februar 2020; Foto: Bitchute)

Bekenderskriftet er idioti på et højere plan, og selvom medierne fokuserer på hans (racebaserede) fremmedhad, så fylder det faktisk meget lidt i manifestet. Han vil godt nok udslette befolkningen i islamiske lande, men også Israel, Indien, Vietnam, Laos, Cambodia, samt Afrika, Syd- og Mellemamerika, Caribien og halvdelen af befolkningen i Tyskland. Islam nævnes kun en enkelt gang – det samme gør brystvorter, Jürgen Klinsmann og Sharon Stone.

Han fabler om en ‘Schattenregierung’ og ‘Geheimdienst’, men konkretiser dog, at antipatien til muslimer, kom efter et bankrøveri i 1999, hvor han kunne konstatere, at 90 pct. af de billeder politiet viste ham af mistænkte, enten var tyrkere eller nordafrikanere.

Tobias Rathjens primitive hjemmeside fuldender billedet af den totale konspirationsteoretiker. Han henviser til Emery Smith, en kapacitet indenfor UFO’er og David Paulides, en mand der er kendt for at jagte ‘Bigfoot’, og blandt andet er involveret i Farsigt.org. Vi taler 9/11, Area 51, aliens, JFK, Martin Luther King, og den ufiltrerede looisme fra nettets overdrev. Ikke et højreorienteret overdrev, nærmere et overdrev hinsides ideologi.

Angrebet vil selvfølgelig blive brugt politisk. Tidligere idag kædede journalist Uffe Gardel mordene sammen med AfD, og da jeg høfligt påpegede, at AfD ikke har noget med det at gøre, så fik jeg forklaringen ‘åndelig brandstifter’. Senere på dagen skrev journalist Adam Holm, at det er ‘fristende at afvise ham som mentalt afsporet’, men at det var ‘for enkelt’, hvorefter der sluttes…

“Hans blodige udåd må kalde på en nøjere granskning hos de, der støber de åndelige kugler i diskussionen om ’os’ og ’dem’. Og det må samtidig kalde på fortsat selvransagelse hos de, som ikke kan tilbyde brugbare (og måske ’uprogressive’) løsninger på multikulturalismens problemer.” (Adam Holm, 20. februar 2020)

For et par timer siden indkaldte organisationen ‘Ord har konsekvenser’ (40 muslimske og venstreradikale grupper) til demonstrationforan Christiansborg med krav om ‘et forbud ved lov mod antiislamisme’.

(‘Ord har konsekvenser’ på Facebook, Mindehøjtidelighed for massakren i Tyskland, 2020)

Muslimer vil forbyde kritik af Islam, venstreradikale samtykker, alt imens toneangivende journalister associerer indvandringsmodstand med drab, og kræver en løsningsorienteret retorik fra multikulturens modstandere. Hvis jeg så en mulig løsning på den akkumulerede indvandring fra kulturfjerne lande, så brugte jeg ikke min sparsomme fritid på at blogge. Muslimerne får næppe held med at forbyde islamkritik her og nu, men hvis man ikke må være ‘uprogressiv’ i forhold til multikultur, så kan vi ligeså godt indføre etpartistaten med det samme.

Citater

“… in his rambling statement, the Hanau attacker also claims to have invented the slogan ‘America First’ and predicted the plots of numerous Hollywood movies, as well as the career of Liverpool FC’s coach, Jürgen Klopp.” (The Guardian, 20. februar 2020)

“I FAZ kalder retspsykiateren Nahlah Saimeh terroristen for ’svært sindssyg og hallucineret.’ ‘Der er derfor meget, der taler for diagnosen paranoid-hallucinerende skizofreni. Der vil også være klare beviser for en alvorlig narsissistisk personlighedsforstyrrelse, der forstærkes af højreekstreme overbevisninger.'” (Snaphanen, 20. februar 2020)

“Når allahu-akbar terrorister myrder, bliver de betegnet som sindsforvirrede. Når sindsforvirrede myrder, bliver de betegnet som højreekstreme.” (Hodjas Blog, 20. februar 2020)

“Der er ingen sammenhæng mellem psykopatiske, morderiske terrorister på den yderste højrefløj og mine og andres ønsker om at føre en helt anden politik. Hvis man mener noget andet, må man jo logisk arbejde for, at jeg og andre kritikere af den førte udlændingepolitik skal have frataget vores borgerlige rettigheder, ikke mindst vores ytringsfrihed.” (Morten Uhrskov, 20. februar 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108320/trackback

61 Comments »

 1. Grænsen er åbenbart ikke nået endnu. Men det spøger da lidt omkring, dvs. folk er altså ved at blive møre rundt omkring.
  Først Sverige men en Laser-Sniber for længe siden, så har vi Breivik, Så manden fra New Zealand, og så har vi et pat Tyskere. Alle dem har fået nok. Vi kan kalde dem sindsyge om man vil, men derved er problemet Islam ikke løst. Løsningen på det skal helst være i Debatten, men det kan oplyses at Debatten har en Deadline, så problemet Islam skal løses derved. Islammerne yngler som kaniner, tiden er knap, inden de bliver i flertal.

  Ja. Den er her: https://twitter.com/i/status/1230140079949123589

  Kommentar by Charles — 21. februar 2020 @ 02:27

 2. Hvis nogle har interessante citater, så vil jeg gerne have dem tilsendt. Gerne fra Debatten og lignende.

  Kommentar by Kim Møller — 21. februar 2020 @ 02:29

 3. Algierne smed ca 2 millioner invaderende franskmænd ud af Algeriet i hvornår var det ? 1950-60?

  Kommentar by Hul igennem? — 21. februar 2020 @ 02:30

 4. “der støber de åndelige kugler” – hvad med Merkel, der støbte de fysiske?
  Deadline påstod, han havde et netværk. De kan åbenbart ikke læse tysk, for mange tyske medier siger netop, at der ikke findes beviser for det

  Kommentar by BB — 21. februar 2020 @ 03:15

 5. Det stinker. En FF operation med en lille skuespiller på video. Begik han selvmord – næh, hvor belejligt.
  Han lever sikkert lige så godt som Sandy Hook “ofrerne”.

  Satanisternes terrororg. C_A (clowns) på arbejde.

  Kommentar by Iznogut — 21. februar 2020 @ 03:21

 6. Det bliver mere og mere svært, at tage afstand fra hændelser som nu i Hanau i Tyskland, hvis en af vore landsmænd, i frustration over den galoperende islamisering af vort land, skulle gribe til samme metoder.
  Hvad skal folket gøre, når end ikke iSlamkritikere ad demokratiske veje bliver hørt/taget alvorlig?

  I følge MSM og diverse politiske topprofiler gennem tiderne, skulle slige handlinger, omvendt mod vi vantro, jo være at regne for udslaget af “en psykisk uligevægtig” og hvis vi holder os til dette, så skulle vi jo igen “stå sammen med bamser, blomster og betimet overbærenhed”.

  Ja, selv vor Dronning Margrethe var denne gang hurtigt ude:

  “Med den dybeste forfærdelse over det tragiske angreb i Hanau i går aftes udtrykker jeg min kondolence over for dig og det tyske folk.
  – Mine tanker er med ofrene, deres familier og venner” iflg. BT

  Min mening er, at Dronning Margrethe hellere SNAREST skulle begynde at bekymre sig om den accelererende islamisering af Danmark OG om sikkerheden for den etniske danske befolkning!

  Er det ikke, i sidste ende, den øverste i Konghuset, der skal underskrive og godkende siddende regeringers landsforræderier mod det danske folk?
  – og burde Dronningen da ikke efterhånden indse / handle på, at den pro-islamistiske politiske kurs også i Danmark vil avle modtryk, når end ikke kritikkere med demokratiske midler bliver hørt?

  Jeg ved udmærket godt, at Kongehuset ikke må ytre sig politisk, men tager jeg fejl, når jeg mener, at Dronningen sidder med den sidste godkendende underskrift af de politiske beslutninger?
  – eller med andre ord, er den sidste garant for det danske folk?

  – selv mange af os, der fortsat søger lydhørhed ad den demokratiske vej, mod det islamistiske ondsind der er fortfarende i vort land, må jo gribe til de sidste totter af hovedhår, for at bekæmpe en trang til bersærker-gang!

  Spørgsmålet er så nu:
  Hvem er mest “psykisk uligevægtig”: iSlamtroende terrorister, vantro der er drevet til selvtægt, pro-islamistiske politikkere/overhoveder eller os, som gang på gang, ad demokratiske veje, forsøger at få fakta om iSlam taget alvorlig?

  PS. Jeg håber Der Adler læser med og igen oplister iSlamsistiske terroraktioner og mord på vantro og kristne i de seneste årtier, til modvægt mod de få aktioner rundt om i verden, der er sket som reaktion mod den iSlamistiske bekrigelse af vi “vantro” herhjemme og ude i verden.
  ….

  Vil vi fred er til lands,er der KUN en vej:
  Forbyd islam i Danmark!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. februar 2020 @ 03:39

 7. Breivik blev jo også beskyldt for at være sindssyg, især af dem som ikke vil slås i hartkorn med ham trods at have samme holdninger til indvandrerne og de hjemlige landsforrædere. Endnu har jeg ikke set nævnt eksempler på at Breivik i sit manifest skrev noget ukorrekt, og man skal bruge en psykiatrisk Sovjet-definition for at kalde den politiske terrorist Breivik for psykisk syg.

  Tobias Rathjen virker heller ikke det mindste sindsforvirret ud fra de citater jeg hidtil har set fra ham. Han har evig ret i at magthaverne i den dybe stat betjener sig af følelsesstyring af befolkningerne, på amerikansk kaldet Mind Control.

  Det mest afsindige nævnt her hidtil er at han henviser til en David Paulides, som har undersøgt om Big Foot eksisterer, hvilket ikke er en særlig vigtigt spørgsmål. Ellers er de nævnte konspirationsteorier i mange tilfælde sandsynliggjort som korrekte. Brug søgefunktionen på https://www.nedersteetage.com/ for at læse på dansk om status for mange af de udbredte konspirationsteorier.

  Kommentar by perhag — 21. februar 2020 @ 03:41

 8. til mit M.S. Carstens — 21. februar 2020 @ 03:39:

  Nogle vil så måske fremhæve venstrefløjen og RV+ som stadig politiske modspillere, men fra hvem ville de da få deres stemmeopbakning, når hele det iSalmaistiske vælgergrundlag pludseligt er væk og feel-good ansatte i skattebetalte stillinger/projekter indser, at de satsede på de forkerte, i deres jobsikring?
  – så hurtigt kan de sq ikke få banket klimahysteriet op, så det, eller andet, ville kunne redde dem!

  Ohh hvilken fryd og befrielse det må blive for vore børn, børnebørn og Damarks efterkommere -> sæt igang! *SS*

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. februar 2020 @ 04:06

 9. perhag — 21. februar 2020 @ 03:41:

  Tak, jeg ser, at jeg ikke er helt ved siden af realiteterne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. februar 2020 @ 04:11

 10. “…de, der støber de åndelige kugler…”

  Det er det samme hver gang. En voldshandling udløser en forventning om, at politiske modstandere nødvendigvis må lukke røven og rette ind og være lidt mere konstruktive. Har Blekingegade-bandens aktiviteter fået venstrefløjens kapitalismekritik til at forstumme? Det har jeg ikke indtryk af.

  Adam Holm bør skelne mellem opfordringer til vold – og legitime politiske holdninger. Er det så svært?

  Kommentar by BE — 21. februar 2020 @ 05:30

 11. Hvor tit sker det SF, Enhedslisten, Pelle Dragsted m.fl. får at vide at de er medansvarlige for morderen Bjørn Frank Jensen?

  http://www.uriasposten.net/archives/61921

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 21. februar 2020 @ 06:16

 12. Hvis man læser og forstår tysk, er hans manifest skrevet på et yderst velformuleret tysk.
  Indholdet derimod afslører en afgrundsdyb paranoia over for en eller anden verdensomspændende efterretningstjeneste, noget i stil med tosserne, der tordner mod et eller andet, de kalder Illuminati samt Bilderberg-gruppen for ikke at nævne George Soros, der ifølge dem – og nu altså også Tobias R. styrer og kontrollerer kloden.

  I manifestet nævnes specifikt en række lande, hvis befolkninger ifølge ham bør udryddes, herunder Israel, Indien, Vietnam, Laos og Cambodja. Mig bekendt udgør muslimer et relativt beskedent mindretal i disse lande.
  Derudover nævnes en række islamiske lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2020 @ 06:22

 13. Hvem har støbt de åndelige kugler når Rasmus Paludan er blevet overfaldet i færd med aldeles ufarlige og fredsommelige demonstrationer og happenings?

  Politiken? Information? DR?

  Kommentar by BE — 21. februar 2020 @ 06:52

 14. OK. Så en galgning vil udrydde mennesker ud fra Raceteorier, og det går så ud over en Mooske og muslimer. Hvis vi kunne nøjes med at forbyde islam og udvise muslimer, som man gør i Myanmar eller rehjernevaske Deres tåbelige religion væk, så ville det være dejligt. Men eftersom den diplomatiske fejhed lefler for denne- Usekulære diktatorreligio med dens Førerprofet ideal, som indbefatter drab på vantro, – og bagatelisere alt dens terror den har udøvet i Vest-europa London, Madrid, Paris etc etc etc, samt resten af Verden New York, Bombay, Moskva etc etc etc, så gider jeg ikke at tage afstand fra Maskre der sker imod dem. Har oplevet hvordan De 12 september 2001 jublede på en Cafe i Århus. Så sket er sket (Og det rager mig en papand- ligesom det rager dem en papand med den terror den terror der udøves i dens navn). Herhjemme kan man jo bare fremhylde den deltagelse der var til Tøndenterroristens begravelse. Det allerværste er dog at man fra Politisk side sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af den religion, som man lefler for….føj for den lede…kan ikke udtrykke min foragt dybt nok for den kendsgerning. Støt SIAD. God fredag og weekend (Pause). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2020 @ 07:20

 15. rettelser:. ..diktatorreligion….massakre der sker imod dem…herhjemme kan man jo bare fremvise den deltagelse…: beklager min hurtige hånd på tastaturet :-). Trods alt God weekend:-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2020 @ 07:23

 16. “Ord har konsekvenser” Ja, det toer siges. Jeg kommer spontant til at taenke paa: “Das Kapital”,”Mao’s lille roede”,”Mein Kampf”,”Koranen”…

  Kommentar by krassisten — 21. februar 2020 @ 07:39

 17. @ 6 M.S.Carstens

  Joh-jeg læser med. Hermed fra Den Store Hukommelse:

  Efter ethvert muslimsk terrorangreb, kommer omkvædet fra såkaldte politikere: ”Det har intet med islam at gøre” eller ”Islam er blevet voldtaget.” Må jeg foreslå, at politikerne går til kilden, altså skodbogen koranen, og læser følgende passager: 2:120, 2:191-192, 3:28, 3:62, 3:110, 3:131, 3:152, 4:89-90, 4:101, 4:161, 5:51, 5:53 9:5, 9:30, 9:123, 9:73, 12:29, 22:19-22, 33:27, 33:64, 47:36, 48:13, 48:17, 76:4, 98:6.
  De militante bruger terror og krig, men begge dele har samme formål, at gøre europæerne til mindretal i deres egne lande. Her er det værd at bide mærke i, at Koranen har en ca.80-90 ord hvor de vantro bliver truet med døden og alskens andre lidelser. I hele koranen bliver betegnelsen ”vantro” brugt 348 gange .
  Islam er en bogreligion og undertrykkelsesreligion, og det første ord i i Muhammeds åbenbaring lyder således: ”LÆS !”
  Lige fra starten til slutning kommanderes der lydighed og underkastelse. Det giver en glimrende grobund for fanatisme, hvor det at tænke selv, bliver sat ud af kraft. Koranen dikterer, at islam
  skal udbredes gennem troskrig. Intet i Koranen kan diskuteres, alt skal tages bogstaveligt, i og med at det er dikteret af gud (Allah) til hans udvalgte profet (Muhammed).
  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på.

  Gerningsmændene til diverse skændelsgerninger, lyder navne som: Abdi, Abdul, Ahmed, Alaa, Ali, Amir, Bhostan, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Ibrahim, Jamil, Khaliq, Liban, Mahmud, Milad, Malik, Muhammed, Murat, Nazar, Nidal, Omar, Rachid, Rafiq, Ramzi, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer. Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!
  Her nogle eksempler på kameldrivernes ugerninger (meget ufuldstændig), mange flere kan nævnes:

  Zürich/Schweitz (21.12.1970), Swissair Flight 330 kapret af PFLP, 47 døde.
  Jordan ”Sorte September” (6.9.1970), 4 fly kapret af muslimer/PFLP.
  Tel Aviv/Israel (6.11.1970), Fatah sprænger 2 bomber, 1 dræbt + 24 sårede.
  Terroristerne (gruppen Sorte September) ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer, 12 israelske sportsfolk dræbt.
  The Air France Flight 139 kapret af muslimer (27.7.1976), Entebbe lufthavn/Uganda.
  Israel (11.03.1978), den palæstinensiske terroist Dalal al-Mughrabi var med i en gruppe på 11, der myrdede 38 civile, bl.a. 13 børn.
  Abadan/Iran (19.8.1978), biografen Rex stukket i brand af militante islamister, 422 dræbte.
  Den amerikanske ambassade i Iran (4.11.1979) blev overfaldet og besat af militante muslimer, og holdt diplomaterne (52) som gidsler i over 400 dage..
  Den amerikanske ambassede i Beirut (18.4.1983) blev bombet af muslimer.
  “Beirut Marine Barracks”/Libanon (23.10.1983), 241 amerikanske + 58 franske soldater dræbt, bombemændene var muslimer/Hizbollah.
  Paris Marks & Spencer Shop/Paris/Frankrig (23.2.1985), 1 dræbt +18 sårede af Hizbollah.
  Cinema Rivoli/Paris/Frankrig (8.3.1985), 18 sårede af Hizbollah.
  Beirut/Libanon (19.06.1985), shia muslimer fra Hizbollah kaprer et fly med 153, en amerikansk soldat dræbes.
  Orient Airlines-El Al/synagogen i Krystalgade/København (22.7.1985) angribes af muslimer.
  Air India fly 182 over Atlanterhavet (23.7.1985) fra Montreal til Delhi, 329 dræbt
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer.
  Air Fly 648 Athen-Cairo blev kapret (25.11.1985) af Abu Nidal-gruppen, 61 dræbt, mange ved ”befrielsen” foretaget af ægyptiske kommandosoldater.
  Pan-Am flight 73 (5.9.1986) blev bombet af muslimer.
  GB/Skotland/Lockerbie (21.12.1988) Pan Am fly-103, 259 dræbt-passagerer + besætning + 11 civile skotter, udført af muslimer fra Libyen.
  Sri Lanka (11.6.1990), De Tamilske Tigre dræbte 74 ubevæbnede politifolk.
  Israelsk Ambassade/Buenos Aires/Argentina (17.03.1992), bombeangreb med 29 dræbte + 242 sårede.
  World Trade Center (26.2.1993), 6 døde og mere end 1000 sårede. Bagmændene lød navne som: Abdul, Ahmed,Khalid, Mahmud, Mohammed, Nidal, Ramzi !!
  Mombai/Indien (12.3.1993), bilbombe sprang under kælderen på den indiske børs, 257 dræbte.
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 96 blev dræbt og 250 sårede.
  Aarhus/Følle Strand/Danmark (05.01.1994), 31-årig dansk kvinde dræbt af sin kæreste (Kenya).
  Dizengofff Square/Tel Aviv (oktober 1994), 21 mennesker dræbt ved udløsning af selvmorderbælte fra en Hamas-terroist.
  Riyadh/Saudi-Arabien (13.11.1995), bilbombe bliver bragt til eksplosion ved de saudiske sikkerhedsstyrker, 7 dræbes + mindst60 dræbes.
  Lajpat Nagar/New Delhi (maj 1996), 13 dræbt af muslim fra Kashmir.
  Khobar/Dahran/Saudi-Arabien (25.06.1996), lastbil fyldt med sprængstof knuser bygning på den amerikanske base, 19 amerikanske soldater dræbes + 386 såres.
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer.
  Luxor/Egypten (19.11.1997), 67 turister dræbt af muslimske terroister.
  Den amerikanske ambassede i Kenya (07.08.1998) og i Dar-es-Salaam/Tanzania blev bombet af muslimer, 213 dræbt + over 5.000 såret, (al-Qaeda).
  Moskva, Buynaksk, Volgodonsk/Rusland (september 1999), en serie bomber sprang i byerne, og 292 dræbt.
  USS Cole (12.10.2000) angrebet af muslimer, 17 dræbte + 38 sårede.
  11. september (2001) WTC/New York/Pentagon/Washington, 2.977 dræbt, flykaprerne var muslimer.
  ”The Beltway Snipers” (oktober 2000) var muslimer, mindst 10 dræbt.
  WTC – 11.09.2001, 2.996 dræbt + mindst 6.000 sårede.
  Jerusalem/Israel (27.1.2002), 2 dræbt + 140 sårede af Fatah.
  Haifa/Israel (31.3.2002), 15 dræbt + mere end 40 sårede af Hamas.
  ”The Shoe Bomber” (22.12.2001) American Airlines from Paris-Miami var muslim.
  Djerba/Tunesien (11.04.2002), lastbil bringes til sprængning udenfor en synagoge, 21 dræbes, af dem var 14 tyske turister.
  Hilversum/Amsterdam/Holland (6.5.2002), politiken Pim Fortuyn skudt på åben gade.
  Karachi/Pakistan (08.05.2002), en selvmordsbus kører ind i en anden bus, 14 dræbes, af dem 11 franskmænd + 23 såret.
  Yemen (06.10.2002), fransk olietanker angribes, 1 dræbt.
  Natklub på Bali/Indonesien (12.10.2002) angrebet, 202 dræbt + mindst 300 sårede.
  Dubrovka-Teatret i Moskva/Rusland (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt.
  Kuta Beach/Bali/Indonesien (12.10.2002), 202 dræbt (heraf 3 danske piger) dræbt af muslimer.
  Mombassa/Kenya (28.11.2002), Jødisk ejet hotel angrebet, 18 dræbt, senere affyres missiler mod et israelsk fly, som forfejler deres mål.
  Central Bus Station/Tel Aviv/Israel (5.1.2003), 25 døde og over 100 sårede ved to selvmordsbomber af folk fra Al-Aqsa Martyr Brigaden.
  Haifa/Israel (5.3.2003), 18 dræbt og 53 sårede ved selvmordsbombe F Hamas.
  Riyadh/Saudiarabien (12.05.2003), boligkvarter for vesterlændinge bliver selvmordsangrebet, 35 dræbt + 194 kvæstet.
  Casablanca/Marokko (16. 05. 2003), 14 selvmordere udløste deres bombere (belgiske konsulat/jødisk center/ en restaurant/et hotel, 45 dræbt + mindst 100 såret, udført af terrorgruppen Salafia Jihadia, bånd til al-Qaeda.
  Znamenskoye/Rusland (12.5.2003), 62 dræbt og over 200 sårede ved tre selvmordsbombere.
  Jakarta/Indonesien (05.08.2003), bilbombe dræber 12 + sårer 150 ved Hotel Mariot.
  Istanbul/Tyrkiet (12.-20.11.2003), en serie angreb på jødiske synagoger + britiske institutioner (konsulat), dræber 63 + sårer mange hundrede, udført af tyrkiske al Qaeda-netværk.
  Stavropol/Rusland (5.12.2003), 47 dræbt og mere end 170 sårede af selvmordsbomber på tog.
  Erbil/Irak (01.02.2004), selvmordsangreb mod kurdiske partier dræber 105 mennesker.
  Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004), bomber i tog dræber 191 + sårer næsten 2.000.
  Sungai Kolok/Bangkok (27.03.2004), bombe sprænges og 5 turister dræbt.
  Khobar/Dahran/Saudiarabien (29.-30.05.2004), en serie bonbeangreb og en gidseltagning dræber 22 og sårer mindst 25-mange udlændinge.
  Bagdad/Irak (24.06.2004), en serie bombeangreb på irakisk politi dræber mindst 100 og sårer 300 nord og syd for Bagdad.
  Skolebørnene i Beslan/Rusland (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  Djarkata/Indonesien (09.09.2004), Australiens ambassade bombet, dræber 9 og mindst 180 såret.
  Amsterdam/Holland (2.11.2004), Theo van Gogh dræbt af muslim (Mohammed Bouyeri), der efterfølgende sagde: ”Jeg handlede udelukkende på vegne af min religion.”
  Lissabon/portugal (juni 2005), ca.500 unge muslimer angreb indfødte gæster på strand.
  London Underground (7.7.2005) blev 4 steder bombet af muslimer, 52 døde + mindst 700 sårede.
  Jimbaran + Kuta/Indonesien (1.10.2005), 23 dræbt af Jemaah Islamiah.
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Doda distrikt/Yammu/Kashmir) 30.04.2006), 35 hinduer dræbt.
  Paris/Frankrig (sept./okt. 2006), borgerkrigsligende tilstande i muslimske forstæder, afbrænding, hærværk og vold.
  Malatya/Tyrkiet (18..04.2007), 2 konvertitter + en tysker fik halsen skåret op af islamister.
  Mosul/Irak (14.8.2007), 4 selvmordsbomber dræbte 796, målet var kurderne.
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Islamabad/Pakistan (02.06.2008), 6 dræbt og mindst 24 sårede ved selvmordsangreb (bilbombe) ved den danske ambassade.
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Killeen/Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  ”The Underway Bomber” (juledag 2009) forsøgte sprængning af fly.
  Aarhus/Danamrk (2.1.2010), somalisk tumpe forsøger at dræbe tegneren Kurt Westergaard.
  Srinagar/Indien (7.1.2010), 6 dræbt + 8 sårede af Lashkar-e-Taiba.
  Bagdad/Irak (4.4.2010), 42 dræbt og 224 sårede ved selvmordsbombe.Anbar/Bagdad/Irak (23.4.2010), 85 dræbt + mindst 145 sårede ved bombe.
  Bagdad/Irak (7.7.2010), mindst 70 dræbte + over 400 sårede ved selvmordsbombe.
  Mohmand-området/Pakistan (9.7.2010), 105 dræbt + mindst 120 sårede ved selvmordsbombe.
  Afganistan (8.8.2010), 8 vestlige læger + 2 sygeplejersker henrettet, de havde en bibel på sig.
  Mogadishu/Somali (25.8.2010), 30 dræbt af muslimer.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  Stockholm/Sverige (11.12.2010), 1 dræbt + 2 sårede-selvmordsbombe i Stockholm, foretaget af en såkaldt velintegreret muslim. Hans efterladte trusselbrev var en slags testamente, med bl.a. følgende ordlyd: ”I Guds, den barmhjertiges navn. Nu har den islamiske stat opfyldt hvad den lovede jer. Vi findes nu her i Europa og i Sverige. Vi er virkelighed. Vi er intet påfund.”
  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.
  Cafe Argana/Marrakesh/Marokko (april 2011), to trykkogere bragt til sprængning, 17 dræbt.
  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  Teheran/Iran (29.11.2011), britiske ambassade angrebet med benzinbomber og raseret.
  Det amerikanske konsulat i Benghazi/Libyen (11.9.2012), 4 dræbt af muslimer.
  Frederiksberg/Danmark (5.2.2013), attentat på forfatteren + journalisten Lars Hedegaard i sit hjem, forsøgt udført af en muslim.
  Woolwich/London/England (22.5.2013), soldaten Lee Rigby fra Royal Regiment of Fusiliers, slagtet udenfor sin kaserne med kødøkse og kniv af to muslimer (Michael Adebolajo + Michael Adebowale).
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Westgate/Nairobi/Kenya (21.9.2013), 67 dræbt + mange sårede af al-Shabaab.
  Handelsgade i Bagdad/Irak (12.10.2013), 13 dræbt + mindst 32 sårede efter bilbombe.
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim.
  Marokko/Atlasbjergene (24.09.2014), en fransk bjergguide Hervé Gourdel henrettet af IS ved halshugning.
  Kadhimiyah by/Bagdad/Irak (11.10.2014), 15 dræbt + mindst 32 sårede ved selvmordsangreb.
  Peshawar/Pakistan-mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Kehilat Bnei Torah synagoge/Jerusalem/Israel (18.11.2014), to palæstinensere fra PFLP myrder 4 rabbinere med knive/økser/skydevåben.
  Charlie Hebdo/ Paris (7.1.2015), 11 dræbt, 11 sårede af muslimer + 5 dræbte fra det jødiske Deli-marked.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer.
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Universitetet i Garissa/Kenya (2.april 2015), 152 dræbt + 79 sårede.
  Sadr City/Bagdad/Irak (11.05.2016), 52 dræbt + mindst 80 sårede ved bonbe angreb.
  Sirte/Etiopien, 34 kristne dræbt af IS på stranden nær Sirte.
  Port El kautaoui/Sousse/Tunis (26.06.2015), masseskyderi på hotel, 38 dræbt og 40 sårede.
  Lyon/Frankrig (26.6.2015), en IS-sympatisør halshugger en mand.
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  Frankrig (21.8.2015), i toget mellem Amsterdam-Paris skyder en mand med en automatriffel, men overmandes.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Burj al-Barajneh/Beirut/Libanon (12.11.2015), 81 dræbt ved en terrorbombe (IS) og mindst 181 sårede ved to selvmordsangreb.
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte, 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Paris/Frankrig (7.1.2016), en IS-sympatisør angriber en politistation men dræbes af politiet.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Gnanvill ris/Frankrig (13.06.2016), politiægtepar fik skåret struben over af muslim for øjnene af deres lille søn.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Mölndal/Sverige (14.01.2016), 22-årig svensk kvinde myrdet med kniv af en 15-årig muslim.
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2016).
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  Pakistan (27.03.2016), 74 kristne + over 400 sårede ved selvmordsbompe, en taleban relateret gruppe har taget ansvaret.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Nord for Bagdad/Irak 08.06.2016), 30 dræbt og ca.52 sårede ved en shiamuslimsk helligdom.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim dræber 50 og sårer 53 på en bar.
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (14.7.2016), 84 dræbt + 202 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Würzburg/Bayern/Tyskland (18.7.2016), 17-årig amok i regional tog med kniv + økse, sårer 5 de 3 alvorligt under råbet ”Allahu Akhbar.”.
  Indkøbscenteret Olympia/München/Tyskland (22.7.2016), iraner dræber 9 og sårer 27.
  Kabul/Afghanistan 23.7.2016), 80 dræbt og 231 sårede ved tre selvmords angreb.
  Ansbach/Bayern/Tyskland (24.7.2016), 1 død + 12 sårede af 27-årig afvist asylansøger fra Syrien.
  Reutlingen/Stuttgart/Tyskland (24.7.2016), kvinde dræbt med machette.
  Saint-Etienne-du-Rouvroy/Rouen/Frankrig (26.7.2016), 84-årig katolsk præst fik under gudstjeneste skåret halsen over af to muslimer, medens der blev råbt ”Allahu akbar.”
  Istanbul/Tyrkiet (28.07.2016), 47 dræbt ved bombeangreb.
  Quetta/Baluchistan/Pakistan (8.8.2016), 70 dræbt af selvmordsbombe (Taliban).
  Kabul/Afghanistan (08.08.2016), mindst 40 politikadetter + civile dræbt.
  Malmø, Stockholm, Norrköping, Gøteborg og andre svenske byer (uge 33/2016), biler sat i brand i indvandrerkvarterer. I første halvdel af 2016 sat ild til 2.027 køretøjer.
  Elazig/Tyrkiet (18.8.2016), tre bombeangreb mod politi/militær, mindst 10 dræbte og over 200 sårede.
  Cizre/Sirnak-provinsen/Tyrkiet (26.8.2016), bilbombe mod politistation, dræbte mindst 11 og sårede 78.
  Aden/Yemen (29.8.2016), 45 dræbt ved selvmordsbombe.
  Kabul/Afghanistan 05.09.2016), dobbelt selvmordsangrev dræber 24 og indst 91 sårede.
  Manhattan/New York (17.9.2016), 29 sårede af bombe (amerikansk statsborger af afghansk herkomst.
  Sct.Clouds/Minnesota/USA (17.09.2016), somalisk mand amok i et indkøbscenter med kniv, 10 personer sårede han, medens han råbte ”Allah.”
  La Grande Borne/Viry-Chatillon/S-for Paris/Frankrig (08.10.2016), 15 unge muslimer angreb 2 franske betjente med brandbomber, medens de sad i deres tjenestebil, begge alvorligt forbrændt.
  Freiburg/Tyskland (16.10.2016), 19-årig tysk kvinde myrdet af en afghaner
  Den amerikanske Bagram-base/Afghanistan (12.11.2016), 4 amerikanere dræbt og 16 sårede ved selvmordsbombe af Taleban.
  Grænseposter mellem Burma og Bangladesh (13.10.2016) angrebet af muslimske oprørere, 9 politifolk dræbt.
  Kabul/Afghanistan (21.11.2016), mindst 32 dræbt i moske ved selvmordsbombe af Taleban.
  Mogadishu/Somalia (26.11.2016), 10 dræbt af en bilbombe.
  Istanbul/Tyrkiet (10.12.2016), 38 dræbt og mindst 155 dræbt ved Vodafone Arena af PKA.
  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.
  Kairo/Egypten (11.12.2016), vejsidebombe dræber 6 betjente og sårer 3.
  Istanbul/Tyrkiet (19.12.2016), den russiske ambassadør skudt af en muslim.
  Breitscheidplatz/Berlin (19.12.2016), bil ført af tunesisk ”flygtning”, kørt ind i julemarked som i Nice, 12 døde og 48 sårede.
  Istanbul/Tyrkiet (01.01.2017) skudmassakre på natklubben Reina, 39 dræbt og mindst 68 sårede.
  Jerusalem/Israel (08.01.2017), palæstinenser kørt ind i en gruppe soldater, 4 dræbt mindst 17 sårede.
  Melbourne/Australien (19.01.2017), car-jihad under råbet ”Allahu akbar”, 3 døde, 25 sårede.
  Mogadishu/Somalia (25.01.2017), bilbombe dræber 28 + sårer mindst 43.
  Sehwan/Sindh-provinsen/Pakistan (16.2.2017), 72 personer dræbt ved helligdom for islamisk sufisme-IS taget ansvaret.
  N-Pakistan (21.2.2017), 7 dræbt + 15 sårede ved et tredobbelt selvmordsangreb af pakistansk Taleban.
  Lahore/Pakistan (23.2.2017), 5 dræbt og mindst 15 sårede på det lokale marked ved eksplosion.
  Militær hospital i Kabul/Afghanistan (8.3.2017), 49 dræbt og 63 sårede af IS.
  Gamle bydel i Damaskus/Syrien (11.03.2017), 44 dræbt ved to bomber /vejside/og selvmords.
  Damaskus/Syrien (15.03.2017), mindst 30 dræbt ved et dobbelt selvmordsangreb i Justitspaladset.
  Orly lufthavnen/Paris/Frankrig (18.03.2017), skyderi i lufthavn af muslimsk terroist.
  Westminster Bridge + Parlamentet/London/England (22.03.2017), 4 dræbt og mindst 20 kvæstet ved skyderi og påkørsel med bil.
  Metrostation i Sankt Petersborg/Rusland (03.04.2017), 14 dræbt + mindst 50 sårede ved selvmords bombe .
  Åhléns Varehus/Stockholm/Sverige (07.04.2017) påkørsel ind i menneskemængde, 5 dræbt + mindst 8 sårede.
  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.
  Aleppo/Syrien (15.04.2017), mindst 126 dræbt (heraf 68 børn) ved selvmordsangreb.
  Fresno/Californien/USA (19.04.2017), 3 dræbt + 1 såret efter skud under råbet ”Allahu Akbar.”
  Champs Elyées/Paris/Frankrig (20.04.2017), 1 betjent dræbt + 2 alvorligt sårede efter skuddrama.
  Afghanistan (21.04.2017), over 140 dræbt på militærbase af Taleban.
  Kabul/Afghanistan (03.05.2017), 8 dræbt 3 sårede ved selvmordsangreb mod NATO-personel.
  Manchester Arena/England (22.05.2017), 22 dræbte + 59 sårede ved selvmordsangreb af jihadisten Salman Abedi.
  Marawi/Filippinerne (23.05.2017) hundredevis af muslimske terroister (IS) angriber byen.
  Minya-Provinsen/ægypten (26.05.2017), 28 dræbt + mindst 22 sårede koptere ved angreb på bus.
  Kabul/Afghanistan (31.05.2017), 150 dræbt, over 460 sårede ved bilbombe i ambassade-kvarteret.
  London Bridge/London/England (03.06.2017), 7 dræbt og 48 sårede ved selvmordsangreb.
  Musayab/Irak (09.06.2017), 30 dræbt og 35 sårede efter selvmordsbombebælte på marked (IS).
  Mogadishu/Somalia (15.06.2017), 19 dræbt af al-Shabab.
  Hurghada/Egypten (14.07.2017), 2 dræbt + 4 sårede.
  Edeka-supermarked/Hamborg/Tyskland (28.07.2017), 1 dræbt og flere sårede efter knivstik under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Hamborg/Tyskland (04.08.2017), 1 dræbt + 7 sårede med kniv i supermarked af palæstinenser.
  Konstanz/Tyskland (06.08.2017), 1 dræbt + flere sårede, da en iraker med en maskinpistol skød ind i en natklub.
  Sydøstlige Nigeria (06.08.2017), 11 kirkegængere dræbt + 18 sårede.
  Paris/Frankrig (09.08.2017), 6 soldater forsøgt kørt ned, 3 sårede alvorligt.
  Maiduguri/Kenya (15.08.2017), 27 dræbt + 83 sårede ved selvmordsangreb (Boko Harem).
  La Rambla/Barcelona/Spanien (17.08.2017), 13 dræbte + mindst 100 sårede.
  Turku/Finland (18.08.2017), 2 dræbt + 6 sårede ved knivstikkeri under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Surgut/Rusland (19.08.2017), 7 personer såret heraf 2 alvorligt efter knivstikkeri.
  Helmand/Afghanistan (23.08.2017), 5 dræbt + 38 sårede (mange børn) af Taliban.
  Myanmar og Bangladesh (25.08.2017), angreb af muslimske terroister på 30 grænseposter og en militærforlægning, mange dræbt.
  Kabul/Afghanisten (26.08.2017), 20 dræbt + mindst 50 sårede af Taliban.
  N-Cameroun (25.08.2017), 11 dræbt + 8 kidnappet samt 50 huse brændt ned af Boko Harem.
  NØ-Nigeria (01.09.2017), 18 knivdræbt af Boko Harem.
  London/England (15.09.2017), bombe i Metro, 30 sårede.
  Marseilles/frankrig (01.10.2017), 2 knivdræbt under råbet “Allahu Akhbar.”
  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.
  Mogadissio/Somalia (14.10.2017), 358 dræbt og over 100 sårede af bomber.
  Kandahar/Afghanistan (18.10.2017), politi-og efterretningschefer dræbt + 2 amerikanere såret.
  Kabul/Afghanistan (20.10.2017), 39 dræbt ved selvmordsbombe.
  Ghor-provinsen/Afghanistan (20.10.2017), 20 dræbte + 10 sårede ved moske angreb.
  Kabul/Afghanistan (21.10.2017), 15 rekrutter dræbt ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (27.01.2018), 63 dræbt og 163 sårede ved bombeangreb.
  Tyskland (12.03.2018), 17-årig ung kvinde myrdet med 14 knivstk af sin afghanske kæreste.
  Vadsø/Finmark/Norge (14.07.2018), 18-årig norsk mand knivdræbt af afgansk asylansøger.
  Lübeck/Tyskland (20.07.2018), 14 buspassagere dolket af iraner.
  Toronto/Canada (23.07.2018), pakistaner dræbt en 8-årig og 18-år.
  Gush Etzion/Israel (19.09.2018), 17-årig palæstinenser stikker og dræber en 45-årig israeler.
  Ahvaz/Iran (22.09.2018), 29 dræbt + mindst 70 sårede ved skudsalver fra terrororganisationen ASMLA, deraf mange soldater.
  Afghanistan (15.10.2018), over 20 soldater dræbt af Taleban i det N-Afghanistan.
  Holbæk/Danmark (05.10.2018), syrer påkører dansk mand overlagt på en tankstation.
  La Defency-byggeriet/Paris/Frankrig (05.12.2018), Den irske lærer John Dowling fra Leonardo da Vinci universitetet knivdræbt af pakistaner.
  Strasbourg/Frankrig (11.12.2018), 4 dræbt + 12 sårede efter skyderi på julemarked.
  Ilbil/Atlasbjergene/Marrakech/Marokko (fundet 17.12.2018), en dansk og en norsk ung kvinde slagtet med kniv, hals skåret over, af IS-sympatisører, medens de råbte: ”dette er hævn for vore brødre i Hajin.” Hajin, var en af Islamisk Stats’s sidste højborge i Syrien, der netop er generobret af syriske regerings styrker.
  Klosterkirke Maria Immaculata/Strebersdorf/Wien/Østrig (27.12.2018), 1 klosterbroder dræbt + 5 sårede.
  Giza/Egypten (28.12.2018), 4 turister dræbt + 11 sårede ved vejside bombe.
  Amberg/Bayern/Tyskland (31.12.2018), 12 etniske tyskere kvæstet i et voldsorgie foretaget af 4 asylansøgere.
  Manchester tog station/England (31.12.2018), 3 tilfældige mennesker dolket af muslim under råbet ”Allahu akbar” (Allah er størst).
  Schophol lufthavn/Holland (31.12.2018), under råbet ”Allahu akbar” truede en muslim med at sprænge en bombe.
  Gothersgade/København/Danmark (01.01.2019), 19-årig ung mand umotiveret knivdræbt med 4 stik, og 3 sårede, af en formentlig muslim.
  Floddalen øst for Eufrat/Syrien (06.01.2019), 23 dræbt ved selvmordsangreb.
  Amstetten/Østrig (08.01.2019), 40-årig kvinde myrdet af tyrker.
  Bad Kreuznach/Tyskland (11.01.2019), afghansk asylansøger knivstikker gravid kvinde, barnet dræbt, kvinden alvorligt såret.
  Jena/Tyskland (11.01.2019), 87-årig tysk kvinde dræbt af afghansk asylansøger.
  Wiener Neustadt/Østrig (13.01.2019), 16-årig pige myrdet af syrer.
  Westland/Naiobri/Kenya (15.01.2019), terrorangreb på hotellet DusitD2, 21 dræbt + 28 sårede.
  Østrig (15.01.2019), 21-årig etioper knivdræbt af sin bror.
  Manbij/Nord-Syrien (16.01.2019), 16 dræbt, iblandt 4 amerikanske soldater, IS stod bag.
  Oslo/Norge (18.01.2019), 25-årig norsk kvinde i respirstor, knivstukket af islamterroist.
  Maidan Wardak/Afghanistan (21.01.2019), over 100 mennesker dræbt (soldater), og mange sårede af Taliban.
  Tulln/Østrig (21.01.2019), 32-årig kvinde stukket ned af makedonier.
  NØ-Nigeria (28.01.2019), 60 mennesker dræbt af Boko Harem.
  Nürnberg/Tyskland (ultimo januar 2019), 3 drenge skubbet ned foran et ankommende tog, af migranter fra Tyrkiet + Grækenland, de to af drengene dræbt.
  Dornbirn/Voralberg/Østrig (07.02.2019), mand i socialforvaltning knivdræbt af 34-årig tyrkisk-kurder.
  Amarenda/Tripura/Indien (05.02.2019), 20 indiske soldater dræbt + 4 sårede.
  Maiduguri/NØ-Nigeria (16.02.2019), 11 dræbt i moske af Boko Haram.
  Østerbro/Danmark (07.03.2019), 81-årig dansk kvinde dræbt af 26-årig afrikaner (Sudaneser), senere viste det sig, at han har dræbt yderligere 2, en 83-kvinde den 07.02. og en 80-årig mand den 02.03.2019.
  Kajuru/Nigeria (9.-10.03.2019), 32 kristne dræbt af radikale muslimer. CBN News rapporterede i 2017, at hundredevis af kristne i Nigeria var dræbt af hyrdefolket Fulani. Ifølge Global Terroism Index, har Fulanihyrderne dræbt over 60.000 siden 2001.
  Worms/Tyskland (10.03.2019), 21-årig tysk kvinde knivdræbt af tunesisk asylansøger under råbet ”Allahu akbar.”
  Cabo Delgado provinsen/Mosambique (14.03.2019), 13 dræbt af islamister og mindst 200 dræbt siden oktober 2017.
  Centrale Mali (17.03.2019), 16 soldater dræbt af jihadister med bånd til al-Qaeda.
  Utrecht/Holland (18.03.2019), 3 døde og adskellige såret (5?) efter skyderi af tyrkisk mand.
  Mogadishu/Somalia (23.03.2019), 5 dræbt i en regeringsbygning af al-Shabaab.
  Burkina Faso (april 2019), 62 dræbt af terroister.
  Kabul/Afghanistan (20.04.2019), 7 dræbt ved angreb på Informationsministeriet.
  Sri Lanka/Colombo (21.04.2019), mindst 359 dræbt + over 600 kvæstet ved bombeangreb i kirker og luksushoteller.
  Kuda/NØ-Nigeria (29.04.2019), 21 kristne dræbt af Boko Haram.
  Sinai-Halvøen/Egypten (05.06.2019), 8 politi-og militærfolk dræbt ved check points.
  Burkino Faso (maj 2019), 4 kristne dræbt under en katolsk søndagsgustjeneste.
  Arbinda/Burkina Faso (09.06.2019), 19 dræbt og 13 sårede af muslimske terroister.
  Namentenga-provins/Burkina Faso (10.06.2019), 10 dræbt af terroister.
  Centrale Mali (17.06.2019), 62 dræbt af terroister.
  Belehede/Burkina Faso (19.06.2019), 17 dræbt under natligt angreb af terroister.
  Tunis (27.06.2019), 1 dræbt flere sårede ved 2 selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (01.07.2019), 11 dræbt + 105 sårede ved Talebans selvmordsangreb.
  Kismayo/Somalia (13.07.2019), 26 dræbt i angreb på hotel af al-Shabaab.
  Voerde/Tyskland (20.07.2019), 34-årig mor + hendes 13-årige søn skubbet ud foran et tog af en serber, begge dræbt.
  Rom/Italien (26.07.2019), betjent umotiveret knivdræbt af 2 nordafrikanere.
  Frankfurt/Tyskland (29.07.2019), 40-årig mor og hendes 13-årige søn skubbet ud foran et IC-tog af nordafrikaner, sønnen dræbt og moderen kvæstet.
  Kabul/Afghanistan (29.07.2019), bombeangreb hvor 20 blev dræbt + mindst 50 sårede.
  Cairo/Ægypten (05.08.2019), 20 dræbte og mindst 47 sårede af bilbombe.
  Kabul/Afghanistan (07.08.2019), 14 dræbte + mindst 145 sårede efter bilbompe ved politistation.
  Kabul (i Dubai City)/Afghanistan (17.08.2019, 63 dræbt og mindst 182 sårede af Islamisk Stat.
  Lyon/Frankrig (31.08.2019), afghaner dræbt en og sårede 9.
  Kabul/Afghanistan (05.09.2019), 10 dræbt + 45 sårede ved bilbombe i ambassade kvarter.
  Burkina Faso (08.09.2019), mindst 29 dræbt og mange sårede i to bombeangreb i N del af landet.
  Kabul/Afghanistan (17.09.2019), 48 dræbt og mange sårede efter to bombeangreb.
  Politihovedkvarteret/Paris/Frankrig (03.10.2019), ansat dræber 4 politifolk med kniv og sårer to, den ene alvorligt.
  Bizerte/Tunis (14.10.2019), fransk turist dræbt af muslimsk ekstremist.
  Nangarhar-provinsen/Haska Mina-distriktet/Afghanisten (18.10.2019), mindst 32 dræbt + 55 sårede ved bombeangreb under fredagsbøn i moske.
  Limburg/Hessen/Tyskland (25.10.2019), tunesisk mand dræbte sin kone med 5 øksehug i halsen.
  I sidste uge af oktober 2019 blev 76 regeringssoldater dræbt i Afghanistan, ifølge New York Times.
  Ban Tung Sadao/Provinsen Yala/Thailand (05.11.2019), 15 dræbt fra et frivilligt borgerværn og 4 sårede ved håndgranater og automatvåben.
  Jerash/Jordan (06.11.2019), fire turister stukket ned med kniv, flere alvorligt såret.
  Kabul/Afghanistan (nov.2019), mindst 12 dræbt da minivan med sprængstof blev aktiveret.
  Amys Park/England (27.11.2019), 17-årige Jodie Chesney umotiveret knivdræbt af afrikaner.
  London Bridge/England (29.11.2019), 2 knivdræbt + 3 sårede af muslim.
  Haag/Holland (29.11.2019), flere sårede i forretningsgade (Grote Markstraat).
  Hantoukoura/Burkina Faso (01.12.2019), 14 dræbt og mange sårede under protestantisk gudstjeneste.
  Sahel-regionen/Niger (09.12.2019), militærbase angrebet af IS, over 70 soldater dræbt.
  Pensacola-basen/Florida/USA (06.12.2019), saudiarabisk officer dræber 3 amerikanske soldater på basen.
  Augsburg/Bayern/Tyskland (06.12.2019), tysk brandmand på aftentur slået ned og dræbt af indvandrer, med statsborgerskab i Tyrkiet + Libanon.
  Gislaved/Sverige (14.12.2019), 60-årig svensker stukket ned af 3 ”kulturberigere” med machete-ligende knive, da han ville forhindre et røveri.
  Mogadishu/Somalia (28.12.2019), ca.80 dræbt og mindst 54 sårede ved en lastbilbombe.
  MERE END 1000 KRISTNE DRÆBT I NIGERIA I 2019, se The Christian Post/Saterday, December 14/2019.
  Villejuif/Paris/Frankrig (03.01.2020), 1 knivdræbt + 3 sårede, den ene alvorligt.
  Lamu-regionen/Kenya (05.01.2020), 3 amerikanere dræbt på militærbase + 2 sårede af al-Shabab.
  London/England (02.02.2020), 3 mennesker stukket ned med kniv/økse af netop løsladt muslim.
  Kabul/Afghanistan (11.02.2010), mindst 6 dræbt + 5 sårede ved bombeeksplosion.
  Burkina Faso (17.02.2020), 24 mennesker herunder en præst, dræbt i angreb på kirke (EB,18.02.20).

  Siden 2001:
  2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede.
  2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede.
  2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede.
  2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede.
  2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede.
  2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede.
  2008: 2.207 muslimske angreb i 42 lande, 10.717 dræbt + 17.803 sårede.
  2009: 2.131 muslimske angreb i 40 lande, 9.172 dræbte + 18.612 sårede.
  2010: 2.034 muslimske angreb i 48 lande, 9.258 dræbte + 17.462 sårede.
  2011: 1.997 muslimske angreb i 57 lande, 9.097 dræbte + 16.926 sårede.
  2012: 2.484 muslimske angreb i 58 lande, 11.557 dræbte + 20.272 sårede.
  2013: 2.833 muslimske angreb i 48 lande, 16.797 dræbte + 29.596 sårede.
  2014: 3.008 muslimske angreb i 55 lande, 32.845 dræbte + 27.530 sårede.
  2015: 2.890 muslimske angreb i 53 lande, 27.641 dræbte + 26.169 sårede.
  2016: 2.498 muslimske angreb i 59 lande, 21.413 dræbte + 26.730 sårede.
  2017: 2.045 muslimske angreb i 61 lande, 16.387 dræbte + 14.362 sårede.
  2018: 1.980 muslimske angreb i 55 lande, 11.777 dræbte + 11.483 sårede.
  I alt: 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede
  (
  https://thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?=2002).

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter søger til Danmark, og næsten fra dag et kan få sociale ydelser, som burde være forbeholdt vores ældre medborgere, der for manges vedkommende har knoklet et langt liv på arbejdsmarkedet.
  Frugterne der skulle høstes bliver konverteret til nedskæringer og besparelser. Jeg kan ikke rigtig forstå det, for politikerne har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre!
  University of Marylands Global Terroism Databas oplyser i øvrigt, at fra 1970-2015 er 344.823
  mennesker dræbt i terrorangreb.
  En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.
  84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år. Se endvidere Europol´s årlige EU Terrorism Situation and Trend report (Te-Sat).
  Ifølge den afganske præsident Ashraf Ghani, har mindst 45.000 medlemmer af de afghanske sikkerhedsstyrker mistet livet siden 2014!
  Myndighederne har siden 2017 hemmeligholdt, hvor mange soldater og politibetjente der bliver dræbt. Men antallet er steget med 5 pct. i forhold til sidste år (2018), ifølge en ny rapport fra SIGAR, som monitorerer krigen for den amerikanske kongres. (Weekendavisen nr.45, 1.sek.s.12/08. nov. 2019).

  Kommentar by der Adler — 21. februar 2020 @ 07:52

 18. Faderen, Hans-Gerd Rathjen er kendt som en hidsigprop, der har tømt skraldespande i naboer indkørsler, og han har været på kant med en lokalpolitiker.

  Rathjen senior er tilsyneladende tilknyttet “Hanauer Grüne”, altså noget venstreorienteret miljø-halløj.

  https://www.hanauer.de/ha_50_111848630-29_Hanauer-Terrornacht-Wer-ist-Tobias-Rathjen.html

  Besonders Hans-Gerd Rathjen (72), der Vater des Amokläufers, sei in der Nachbarschaft gefürchtet. Erst Anfang des Jahres habe Rathjen Senior Mülltonnen umgeworfen und den Müll auf den Parkplätzen der Nachbarn verteilt.

  Hans-Gerd Rathjen auch schon mit Politikern angelegt, hat vor vier Jahren Oberbürgermeister Claus Kaminsky wegen einer angeblichen Scheinkandidatur bei der Kommunalwahl angeklagt – ohne Erfolg. Rathjen Senior soll zudem aktives Mitglied der Hanauer Grünen sein.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 08:19

 19. Man må holde alle muligheder åbne, og en skør teori kan være, at han var styret af tyske agenter, som hjernevaskede ham til at skyde uskyldige, og derefter forhindre videre undersøgelser ved at begå selvmord.

  Alle udnytter jo situationen til at udvide jagten på højrefløjen, og indføre mere censur på nettet.

  I Danmark vil man gennemtvinge en kvoteordning, så to-sprogede fordeles ud i gymnasier med lav indvandrertilslutning.

  Man tvinger Islam ud i alle led af samfundet, så ingen etnisk danskere får lov at være i fred. Det er sg´ ikke tilfældig at Islamisering af Europa er sat i system.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 08:34

 20. Kommentar by der Adler — 21. februar 2020 @ 07:52

  Jeg elsker altid Der Adler og hans Fra Den Store Hukommelse, som jeg flittigt kopierer og arkiverer til senere brug, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 08:48

 21. @7 – perhag. vdr. Anders Breivik
  Du skriver, at “man skal bruge en psykiatrisk Sovjet-definition for at kalde den politiske terrorist Breivik for psykisk syg”

  Det er helt sikkert at norske Anders Breivik har skitsofreni og knald i låget. Bare det at han tror, at han er “commander” i egen hær og mener, at han skal optræde i sin egen teater-uniform i retssagen viser sindssygen. At han derudover også mener, at hans myrderi af 77 mennesker skulle fremme hans sag er jo direkte totalt urealistisk og vandvittigt.

  Jo han er sindssyg, det konkluderede den første psykoanalyse også – men det blev efterfølgende af politiske hensyn “demokratisk” besluttet, at han ikke er.
  Der er absolut intet godt, at siger om Anders Breivik.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 21. februar 2020 @ 09:00

 22. Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 08:34

  Fuck det her. Det gider jeg altså ikke for mine snart gymnasiesøgende børn.

  På flere gymnasier er andelen af elever med anden etnisk baggrund end dansk steget så mærkbart, at elever med dansk baggrund vælger netop disse gymnasier fra. Og opdelingen er blevet mere tydelig de seneste år.

  En ekspertgruppe nedsat af regeringen har nu kulegravet udfordringerne med de opdelte gymnasier og er klar med en række bud på løsninger. Eksperterne anbefaler, at der skal etableres en række »klynger« over hele landet, som skal bestå af tre eller flere gymnasiale afdelinger.

  Alle klynger bliver knyttet til et afgrænset geografisk område, og ekspertgruppen lægger op til, at eleverne, der har bopæl inden for det område, fremover kan søge ind på klyngens gymnasier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 09:04

 23. Notarius
  Du/I slipper ikke.
  Indtil nu er skolevalg kørt på frivillig basis.
  Nu lovgiver staten og tvinger danskere ind i bestemte skoler.

  Staten ved godt hvad der sker når alle skoler har flertal af topsprogede.
  Da ophæver man demokratiet og lader etnisk danskere klare sig som de bedst kan under den ny besættelsesmagt.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 09:32

 24. Expressen.se
  statsminister Stefan Löfven skriver på Twitter:

  ”Förskräckt över skjutningarna i Hanau. Mina tankar är med alla drabbade. Än en gång inser vi vikten av nära samarbete för att bekämpa extremism och hat. Sverige står sida vid sida med Tyskland”.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 09:36

 25. Egentlig findes der ingen højre- eller venstrefløj, det er et moderne politologisk begreb…….der findes virkeligheden contra systemtænkning eller med C.K.Chesterton at kirken kan ingen tage fra os uanset hvor militant folk bliver, f.eks ingen tvivl at Islam er en militant masseideologi…….

  Kommentar by Moth — 21. februar 2020 @ 09:37

 26. På billede i artiklen ses at Rathjen har skudt på en luksus-Mercedes uden for en af gerningsstederne.
  Jeg ved ikke om der befandt sig personer i bilen, men det er vel ikke utænkelig den ejes af en indvandrer.
  Vi ser tit indvandrere på offentlig forsørgelse køre i dyre luksusbiler. Hvordan det hænger sammen gider tyske myndigheder ikke undersøge.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8026229/Inconspicuous-German-shooting-suspect-kept-racist-views-wraps.html

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 09:46

 27. Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 09:46

  Perkerne knusææææælsker alt med guld, diamanter og luksus. Bare se på Facebook med deres tyske luksusbiler som Mercedes-AMG og BMW M5, Rolex Gruppen er overfyldt med klamme perkersvin og deres ure, som enten er stjålne eller købt for narko- eller sorte penge.
  Og i sommer stod jeg i kø foran Louis Vuitton på Strøget sammen med fire bandeperkere fra Rosengård i Malmø, der naturligvis snød og sprang over i køen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 09:54

 28. Venstreradikal logik: “Islam inspirerer IKKE islamister til at begå terror”.

  (Til trods for, at der bliver råbt “Allahu Akbar” ved alle deres terroranslag).

  Venstreradikal logik: “Nationalkonservatives frygt for islams indflydelse i Danmark er en OPFORDRING til at begå terror”.

  Kommentar by Larsen — 21. februar 2020 @ 09:57

 29. På mig virker manden som en forstyrret stakkel, lige som dem der skærer i sig selv.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2020 @ 10:00

 30. Adler 07:52. Tak for ‘hitlisten’. Jeg holder selv lidt øje med den. Jeg tror dog ikke journalisterne fra løgnemedierne kigger på den slags hitlister. Empiri og hårde data er ikke deres stærke side. Det var jo derfor, de valgte at blive ordmagere og ikke talknusere?:-)

  Efter min mening er det venstrefløjen med det Radikale Venstre, der er skyld i “multikulturalismens problemer”, fordi de tillod masseindvandringen.

  Deres motiv har bl.a været at opnå politisk magt ved i fremtiden at kunne få det importerede proletariats stemmer. (Labour premierminister Tony Blairs nu afslørede internt erklærede taktik, se*) En sejr for socialismen, men ved nøgtern analyse nok en pyrrhussejr. Islam vil vende sig mod dem, som den gjorde i sin tid under den Iranske revolution i 1979.

  AH har et hib til os, der “støber de åndelige kugler i diskussionen om ’os’ og ’dem’”. Det var, hvad man kunne vente af AH. Han følger trofast den marxistiske kampstrategi. Kendt fra socialisternes kampråb: “Fjenden står til højre!”

  Men denne her af AH har jeg svært ved at greje: “det må samtidig kalde på fortsat selvransagelse hos de, som ikke kan tilbyde brugbare (og måske ’uprogressive’) løsninger på multikulturalismens problemer.”

  Han tænker åbenbart ikke på sin egen fløj – der nu har flertallet i folketinget – som dem, der “ikke kan tilbyde brugbare løsninger på
  multikulturalismens problemer” ? Han ‘lejrtænker’ selv i dem><os. Og han er selv i de godes lejr.

  Modstanderne af islamisering af Danmark har jo præsenteret stribevis af "løsninger på multikulturalismens problemer”, men venstrefløjen med det Radikale Venstre i spidsen har afvist dem alle. De fandt dem ikke "brugbare". Det er jo et tautologisk** bevis, der her fremføres af AH.

  Tautologisk er AHs lidt komisk "dialektiske" tankegang: Forslag til "løsninger på multikulturalismens problemer” stillet af ikke-venstreorienterede, der ikke kan accepteres af venstreorienterede, er pr definition ikke brugbare:-)

  *Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural, says former adviser. Labour threw open Britain's borders to mass immigration to help socially engineer a "truly multicultural" country, a former Government adviser has revealed.

  Writing in the Evening Standard, he revealed the "major shift" in immigration policy came after the publication of a policy paper from the Performance and Innovation Unit, a Downing Street think tank based in the Cabinet Office, in 2001.

  He wrote a major speech for Barbara Roche, the then immigration minister, in 2000, which was largely based on drafts of the report.
  He said the final published version of the report promoted the labour market case for immigration but unpublished versions contained additional reasons, he said.

  He wrote: "Earlier drafts I saw also included a driving political purpose: that mass immigration was the way that the Government was going to make the UK truly multicultural.

  "I remember coming away from some discussions with the clear sense that the policy was intended – even if this wasn't its main purpose – to rub the Right's nose in diversity and render their arguments out of date."
  (klippet fra telegraph.co.uk 6. Maj 2013)

  **tautologi; af græsk tauto 'det samme' og -logi. SPROG forbindelse af ord der gentager det samme betydningsindhold, overflødigt eller som stilistisk virkemiddel fx del den i to halvdele og hyggeligt og rart
  (klippet fra DSL DEN DANSKE ORDBOG)

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2020 @ 10:12

 31. Jeg har ikke lige nogen citater, men det forekommer mig at man jo bare kan åbne ethvert filosofisk værk, der ikke er kommunistisk religioøst og finde tanker om frihed og kærlighed, der undrer sig over fanatisk ureflekterende voldsreligion om en lampeånd.

  Om Tobias R, så kan man vel også se sagen fra den vinkel at folk med psykiske lidelser, jo er tragedie og ikke ondskab. Oveni er det et mysterium at der er så få af de syge, der flipper ud som Tobias R. Faktum er at antallet af syge, der begår voldskriminalitet, er mikroskopisk i forhold til almindelige folks voldskriminalitet. Når de endeligt gør det, er de et nemt offer at dømme. Og så er der lige invasionen, der fra vestlig diagnostik falder fint ind i nogle af de farligste diagnoser, der findes. Ligeså med de røde. Men de er jo urørlige. Hvem var det, der sagde, at når en sindssyg forestilling bliver mangfoldig nok, så bliver den til normalitet?..

  Apropos, pigen fra forrige post. Hvorfor hører vi aldrig noget om pigen sidenhen? Hvordan det er at leve med hjerneskade i dk, hvor genoptræning er sparet væk. Hvorfor ingen offer forening? – fordi offeret er banket til evig tavshed, knækket i stykker.

  Det er invasionens standardmetode, hvordan har den ellers erobret så mange lande i verden?

  Og er der virkeligt nogen der tror vi får en et parti stat? Nej vi går direkte til invasionens diktatur. De røde, rodløse, tomme,ønsker det. Komisk nok, historisk set, kommer et statskup, altid som en stor overraskelse for de kuppede! “jamen jeg troede ikke det gik så hurtigt”… Ha ha ha.. I det lys skal man åbenbart være sindssyg for at yde modstand i tide… Suk, suk… Invasionen invaderer.. Det er det den gør, det er det eneste den gør og den vil aldrig stoppe før vi er døde.

  Kommentar by Gaflen — 21. februar 2020 @ 10:28

 32. Jeg har meget svært ved at se at vores ytringsfrihed skal begrænses eller ligefrem ophæves, fordi en åbenlyst sindsyg person går amok i Tyskland.
  Venstrefløjen og De Radikale vil gribe enhver mulighed for at angribe ytringsfriheden, for sandheden er deres værste fjende!
  Der har været højreekstrem terror i Europa gennem tiderne, for år tilbage. Bombning af jernbanestation i Bologna, moskeskyderiet i Christchurch for nyeligt, og om Breivik var højreekstremist eller bare ekstremist er svært at sige, han priste f.eks Stalin, lidt ligesom Scherfig og Hans Kirk! Terroristen fra Tyskland er efter min bedste vurdering “bare” sindsyg!
  Derimod er der begået Terror i Allah’s navn i hundrede, hvis ikke tusinde fold i forhold til højreekstreme. Nogle af terroristerne blandt muslimerne har sikkert også været sindsyge, men de fleste “bare” radikaliserede!
  Der hvor kæden hopper af for mig er når Venstrefløjen og De Radikale advarer mere mod højreekstrem vold end mod venstreekstrem vold og Muslimsk vold.
  Få nu proportionerne på plads!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. februar 2020 @ 10:49

 33. Tillæg til min tidligere kommentar i denne tråd.

  “Hans blodige udåd må kalde på en nøjere granskning hos de, der støber de åndelige kugler i diskussionen om ’os’ og ’dem’.“ Dette citat ville nok være endt i en injuriesag, hvis han havde nævnt personer ved navns nævnelse. Påstanden om, at debatten om det multikulturelle Danmarks problemer, er det samme som at støbe såkaldte åndelige kugler, som så ender med at blive en opfordring til terror og fysiske kugler, er helt forrykt og endnu et forsøg på at lukke debatten ned, fordi de venstreradikale ikke har argumenterne i orden.

  DET ER KUN TÅBER, TABERE OG PSYKOPATER AF VÆRSTE SKUFFE, SOM TYER TIL HÆRVÆRK, CHIKANE OG IKKE MINDST TERROR MOD ANDRE…..og det gælder sådan set uanset, hvor man hører til politisk. Det er nok derfor, at de venstreradikale forsøger at slå nationalkonservative og øvrige borgerlige højreorienterede i hartkorn med fascister, nazister og andet afskum, som griber til fysisk handling.

  Gudskelov forlod jeg det danske galehus for 12 år siden. Hver dag jeg læser om alle de multikulturelle fortræffeligheder i Vesteuropa, så priser jeg mig lykkelig for at have bragt min familie i sikkerhed i Østeuropa.

  Kommentar by Larsen — 21. februar 2020 @ 11:03

 34. Muslimer er 100 procent ansvarlige for, at vi tidligere så tolerante og fredelige hvide er begyndt at hade dem så inderligt. Det er deres opførsel, der gør udslaget, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 11:28

 35. Hvordan har han mon i så mange år undgået anbringelse på den lukkede afdeling? Det må være den egentlige gåde.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. februar 2020 @ 11:39

 36. @ 32.Den Nervoese. Proportions-forvraengningen er blevt ophoejet til en kunstart af radikale og venstrefloej; trist at partier der tidligere var kendte som borgerlige, mener at skulle rende foerstnaevnte i haelene…

  Kommentar by krassisten — 21. februar 2020 @ 12:03

 37. Manden har virkelig været mentalt forstyrret. Medierne kigger kun på de dræbte muslimer og siger så at han må have været højreorienteret. Men han dræbte altså også sin egen mor – en ældre kvinde i 70’erne. Det gør man kun ved store mentale problemer. Men ved det godt – det lyder bedre at sige, at han var en del af forfærdelige højrefløj frem for at sige, at der var tale om en mand med store psykologiske problemer.

  Det er forøvrigt pudsigt, at stort set alle gerningsmænd ved de muslimske angreb bliver betegnet som “enlige ulve”, men når angrebet er med modsat fortegn, så er gerningsmanden altid medlem af noget større.

  Kommentar by Realist — 21. februar 2020 @ 12:11

 38. Fra Zenia Stampe’s facebookprofil
  Skyderiet i Hanau bekræfter endnu engang, at højreekstremisme udgør en alvorlig trussel mod vores frie samfund. Det gælder ikke kun i Tyskland. Også i Danmark peger PET på den stigende trussel fra højre. Men hvor den tyske regering tager sagen alvorligt, så hører vi stort set ingenting fra den danske regering. Hvor er den statsminister eller justitsminister, der banker i bordet og siger: Jeg har styr på situationen. Jeg sørger for, at de højreekstreme miljøer bliver overvåget. Jeg sørger for, at de højreekstremes opfordringer til vold og terror bliver anmeldt, retsforfulgt og straffet. Jeg sørger for, at vi forebygger og afradikaliserer højreekstremister. Jeg sørger for, at alle borgere i Danmarks kan føle sig trygge. Akkurat som en statsminister eller justitsminister ville havde gjort, hvis det var en muslim, der havde dræbt ni kristne. Men nu er der bare tavshed. Jeg bliver stiktosset over dobbeltmoralen. Men jeg bliver først og fremmest utryg over passiviteten og ligegyldigheden.

  Kommentar by k. m. — 21. februar 2020 @ 12:30

 39. Morten Østergaard (R)
  Forfærdeligt angreb i den tyske by Hanau. Det minder os alle om, at kampen for at undgå ekstremisme er fælles.
  Kun hvis vi står sammen på tværs af grænser og kulturer om at ville hadet, racismen og intolerancen til livs, kan vi håbe på at kunne sige: “Wir schaffen das”.

  Kommentar by k. m. — 21. februar 2020 @ 12:33

 40. Rosa Lund Facebook (El)
  Det smerter mit hjerte, at terror endnu engang har vist sit hadefulde grimme ansigt!
  Denne gang i Tyskland

  9 tysk-kurdiske mennesker er blevet skudt på en vandpibecafe. Et sted man kommer for at hygge sig og hænge ud med sine venner.

  Det er så forfærdeligt og meningsløst. Det ikke bare et angreb på de mennesker, men på det fællesskab som et sådan sted er symbol på.

  Med al sandsynlighed er terrorangrebet begået af en højreekstremist og bunder i racisme.

  Det bekræfter mig i, at vi på dage som i dag skal rykke tættere sammen, og slå ring om minoriteter og vores demokrati. For terrorren må aldrig blive hverdag. Derfor skal vi også slå hårdt ned, hver gang det sker.

  Alle tanker til de pårørende 💔

  Kommentar by k. m. — 21. februar 2020 @ 12:40

 41. Hvor er Zinke Gestampo, Morten Mellemøstengaard og Rose Mindelunden og deres store harme henne, når det er muslimer, der myrder hvide kristne mennesker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 12:49

 42. Det er en grov påstand Zenia kommer med. Radikal manipulation af værste skuffe. Hvis en højreradikal skød 9 muslimer, så ville politikere fra alle partier (med rette) stå i kø for at fordømme det. Håber Mette er rigtig godt gammeldags pigesur nu! (undskyld MeToo)

  Hvad blev der af; Vi skal gøre som vi plejer, ellers har de højreradikale vundet..

  Kommentar by anno — 21. februar 2020 @ 13:34

 43. Tak, igen, til der Adler.
  Det sætter virkelig tingene i perspektiv.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. februar 2020 @ 14:23

 44. 🤢🤢🤢
  10 danske gymnasier har overtal af elever med ikke-vestlig baggrund
  Høje Taastrup Private Gymnasium: 86,8 procent
  Akademisk Studenterkursus: 84,2 procent
  Aarhus Private Gymnasium: 85,1 procent
  NEXT – Sydkysten Gymnasium (STX): 76,8 procent
  Københavns Private Gymnasium 71,7 procent
  Aarhus Gymnasium, Tilst: 60,6 procent
  NEXT – Sydkysten gymnasium (HTX): 56,8 procent
  HF & VUC København Syd, Hvidovre: 56,4 procent
  Høje-Taastrup Gymnasium: 55,3 procent
  Københavns åbne Gymnasium: 51,3 procent, forbyd islam i Danmark
  🤮🤮🤮

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 15:15

 45. 21. Oppenheimer fan

  Du skriver: Det er helt sikkert at norske Anders Breivik har skizofreni og knald i låget. Bare det at han tror, at han er “commander” i egen hær og mener, at han skal optræde i sin egen teater-uniform i retssagen viser sindssygen.

  Sikke dog en gang pes. Jeg ved godt det skal være med i, det er for at provokere. Det samme gjorde Breivik, da han han skal optræde i sin egen teater-uniform (Pæne) i retssagen.

  Det gylle du har lukket ud, lukker debatten.

  Det er årsagen til, hvorfor Breivik mistede besindelse.

  Vi kan godt sætte det lidt i perspektiv:
  ANC. Nelson Mandels og Yasser Arafat og Breivik kan sættes fint i samme båd. De var terrorister alle tre.
  Nelson Mandela havde folket med sig, det samme med Yasser Arafat. Arafat fik endog fredsprisen i Oslo. Hvor rådden kan det blive. ??

  Breivik var så uheldig, at hans ventil ikke kunne holde, derfor havde han ikke folket med sig.
  Havde Breivik nu folket med sig, ja så var han blevet hædret til skyerne. Hvor mange uskyldige mennesker har Mandela og Arafat ikke på deres samvittighed. Garanteret mere end de 77. !.

  Det kunne jo være at Breivik var for beskeden i den henseende. ??

  Hvis man kikker lidt efter, finder man ud af hvorfor Breivik tændte af.
  Jeg minder bare om, at politikerne og deres vælgere sover i timen, og det var bl.a. det Breivik gjorde opmærksom på da han var medlem af Fremskridtspartiet, og derfor blev ekskluderet fra partiet.
  Det er lige her jeg forsvarer Breivik. Men jeg forsvarer ikke hans handlinger herfor.

  Folk har det med at tænke med “Hjertet” medens andre få tal tænker med (Hjernen). Jeg gør ikke nar af nogen, men det er FAKTA.

  Ved at kalde Breivik det ene og det andet, tænde lys og lægge blomster. Har ikke løst nogen som helst problemer. Norge har stadig et problem og Norge synker dybere og dybere ned i morasset, lige som Sverige og hele EU.

  Kommentar by Charles — 21. februar 2020 @ 15:31

 46. Gad vide hvorfor Polen, Tjekkiet, Ungarn, Rumænien, Slovakiet (visa landende) ikke har problemer med-Højreekstremisme og terror- Og det har jo intet med Islam at gøre :-) :-) :-) :-), idet Islam jo ikke er et problem (der). :-) :-) :-), og hvordan kan det mon være????:-) :-) :-) (Lad os stille det spørgsmål til såkaldte -eksperter- som bliver betalt som talerør i DR og Politiken :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2020 @ 17:15

 47. Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2020 @ 17:15

  Visegrádlandene, forbyd islam i Danmark

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 18:04

 48. # Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2020 @ 06:22
  De konspirationsteorier som du så diffust henviser til, de beskriver et internationalt og hierarkisk oligarki, der styrer de store linjer i verden. De aktører du nævner indgår i selvsamme hierarki.

  Har du nogen interesse i emnet, så tilalder jeg mig hermed at fortælle en konspirationsteori af format. Den indbefatter til og med tingenes tilstand den dag i dag.

  KONSPIRATIONS-HISTORIE OM DEN DYBE STATS HISTORIE – VESTEN
  Jeg lægger ud med afslutningen på det vestromerske imperium, hvor diverse vestromerske dybe-stat familier, så skriften på væggen og emigrerede til den lagune hvor bystaten Venedig grundlages.

  Herfra opbyggede de et nyt imperium baseret på handel og næsten ingen militære landmilitære midler. Til gengæld havde de en krigsflåde og en stor handelsflåde.

  Med deres forsvinden fra det italienske fastland, der forsvandt også den imperialistiske mentalitet fra italienerne. Den var nemlig kunstigt injiceret af selvsamme familier.

  En tidsalder senere, der prøvede Benito Mussolini at genopfriske den gamle romerske ånd. Han blev meget skuffet. Men han vidste ikke at den selvsamme ånd, for længst var forsvundet sammen med dens ophavsmænd. Nemlig dyb-stat oligarkiet der skabte først Rom og så Venedig.

  Men tilbage til bystaten Venedig.

  Efter en dyb krise emigrerede selvsamme familier igen. De flyttede ud af Venedig og bosatte sig denne gang i London, hvorfra de på traditionel vis, indfiltrede det engelske og britiske samfund. Dette med ambitionen om at bruge de britiske øer som en ny nukleus, for et nyt militært imperium. Nemlig det imperium som man kom til at kende som det Britiske Verdensimperium.

  Og fuldstændig som i det gamle rom, så injicerede de en række militære traditioner ind i den britiske mentalitet. De skabte helt konkret en militær kultur. Deres entreprise blev en succes og det Britiske Verdensimperium blev som det forrige militære imperium – ROM – baseret på kolonier.

  Erfaringerne fra Venedig havde fået dem til at indse at en gigantisk krigsflåde ville blive afgørende. Dette blev til The Royal Navy med sine dengang 20.000 krigsskibe.

  Da det britiske imperium havde udstået familiernes værnepligt, så spredte familierne sig igen. Denne gang for at opbygge to nye imperier. Nemlig det Amerikanske militære imperium og det økonomiske Europæiske EU-imperium.

  I mellemtiden så forarmede de både Kina, Rusland, Afrika, Sydamerika og Indien. Dette for ikke at havde for stærke konkurrenter samt til dels at kunne udnytte dem. Men også for at gøde jorden for nye fremtidige imperier, hvor især Kina viste sig modtagelig for den økonomiske og diktatoriske chokbehandling. Altså de kinesiske massedrab, hungersnød, borgerkrig – ja, alle de sædvanlige metoder, familierne igennem historien, har brugt til at skabe en dyb national skam. En skam der udnyttes i disse år, til skabelsen af den militære konkurrent som nutidens Kina er designet til at blive til. En konkurrent til vesten, og dermed en afgørende aktør til den næste store verdenskrig.

  I forhold til det europæiske imperium – altså EU – der skulle der dog et par overspringshandlinger til, før at denne nye entitet kunne etableres. Disse i form af minimum to verdenskrige, hvis økonomiske ræsonnement var at eliminerer så mange kreditorer som muligt. Altså alle de almindelige kreditorer/borgere, der indsatte penge i bankerne, til opbygningen af industri-samfundet. Men naturligvis også til at gøde jorden for skabelsen af det nye europæiske imperium – EU.

  Som tingene udarter sig i dag, 2020, så forbereder familierne, disse såkaldte illuminerede, sig på et nyt militært imperium.

  Den første store overspringshandling som der skal til, før dette militære imperium kan skabes, er en ny storkrig i Europa. Nemlig den famøse borgerkrig som vi alle taler om, på eksempelvis denne blog.

  Den rigtige storkrig, den kommer dog først efter den begyndende, nye europæiske nedslagtning. Nemlig storkrigen mellem øst og vest. Så vesten skal altså reduceres først. Kun dermed får Kina en reel chance for at bygge sin militære styrke op. Herefter vil vesten blive bygget op med lynhast og man er klar til krigen. Igen.

  Med hensyn til frimurerne, så er de blot en aktør i dette internationale hierarki. De er muligvis front for jesuitterne, der igen er front for den katolske kirke. Den katolske kirke er front for den mørke nobilitet – eller om man vil – de illuminerede blodlinjer – disse gamle vestromerske dyb-stat familier.

  Se, hvor disse familier så kommer fra oprindeligt, der havner vi hos fønikerne, det ældgamle Egypten, Sumer og selv Atlantis. Ja, Atlantis, du læste rigtig. Metropolen er muligvis fundet i dag, i det sydlige Marokko.

  The Lost City of Atlantis – Hidden in Plain Sight? Lost Ancient Human Civilizations
  https://www.youtube.com/watch?v=oDoM4BmoDQM

  Men den konspirationsteori, den må vente til en anden god gang.

  Kommentar by Michael Nielsen — 21. februar 2020 @ 18:26

 49. Hm, af en eller anden årsag bliver mit indlæg heller ikke vist i dag. Var ude for det samme problem i går. Derfor skrev jeg et dobbeltindlæg, i redigeret form.

  Nå. Prøver igen.

  # Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2020 @ 06:22
  De konspirationsteorier som du så diffust henviser til, de beskriver et internationalt og hierarkisk oligarki, der styrer de store linjer i verden. De aktører du nævner indgår i selvsamme hierarki.

  Har du nogen interesse i emnet, så tilalder jeg mig hermed at fortælle en konspirationsteori af format. Den indbefatter til og med tingenes tilstand den dag i dag.

  KONSPIRATIONS-HISTORIE OM DEN DYBE STATS HISTORIE – VESTEN
  Jeg lægger ud med afslutningen på det vestromerske imperium, hvor diverse vestromerske dybe-stat familier, så skriften på væggen og emigrerede til den lagune hvor bystaten Venedig grundlages.

  Herfra opbyggede de et nyt imperium baseret på handel og næsten ingen militære landmilitære midler. Til gengæld havde de en krigsflåde og en stor handelsflåde.

  Med deres forsvinden fra det italienske fastland, der forsvandt også den imperialistiske mentalitet fra italienerne. Den var nemlig kunstigt injiceret af selvsamme familier.

  En tidsalder senere, der prøvede Benito Mussolini at genopfriske den gamle romerske ånd. Han blev meget skuffet. Men han vidste ikke at den selvsamme ånd, for længst var forsvundet sammen med dens ophavsmænd. Nemlig dyb-stat oligarkiet der skabte først Rom og så Venedig.

  Men tilbage til bystaten Venedig.

  Efter en dyb krise emigrerede selvsamme familier igen. De flyttede ud af Venedig og bosatte sig denne gang i London, hvorfra de på traditionel vis, indfiltrede det engelske og britiske samfund. Dette med ambitionen om at bruge de britiske øer som en ny nukleus, for et nyt militært imperium. Nemlig det imperium som man kom til at kende som det Britiske Verdensimperium.

  Og fuldstændig som i det gamle rom, så injicerede de en række militære traditioner ind i den britiske mentalitet. De skabte helt konkret en militær kultur. Deres entreprise blev en succes og det Britiske Verdensimperium blev som det forrige militære imperium – ROM – baseret på kolonier.

  Erfaringerne fra Venedig havde fået dem til at indse at en gigantisk krigsflåde ville blive afgørende. Dette blev til The Royal Navy med sine dengang 20.000 krigsskibe.

  Da det britiske imperium havde udstået familiernes værnepligt, så spredte familierne sig igen. Denne gang for at opbygge to nye imperier. Nemlig det Amerikanske militære imperium og det økonomiske Europæiske EU-imperium.

  I mellemtiden så forarmede de både Kina, Rusland, Afrika, Sydamerika og Indien. Dette for ikke at havde for stærke konkurrenter samt til dels at kunne udnytte dem. Men også for at gøde jorden for nye fremtidige imperier, hvor især Kina viste sig modtagelig for den økonomiske og diktatoriske chokbehandling. Altså de kinesiske massedrab, hungersnød, borgerkrig – ja, alle de sædvanlige metoder, familierne igennem historien, har brugt til at skabe en dyb national skam. En skam der udnyttes i disse år, til skabelsen af den militære konkurrent som nutidens Kina er designet til at blive til. En konkurrent til vesten, og dermed en afgørende aktør til den næste store verdenskrig.

  I forhold til det europæiske imperium – altså EU – der skulle der dog et par overspringshandlinger til, før at denne nye entitet kunne etableres. Disse i form af minimum to verdenskrige, hvis økonomiske ræsonnement var at eliminerer så mange kreditorer som muligt. Altså alle de almindelige kreditorer/borgere, der indsatte penge i bankerne, til opbygningen af industri-samfundet. Men naturligvis også til at gøde jorden for skabelsen af det nye europæiske imperium – EU.

  Som tingene udarter sig i dag, 2020, så forbereder familierne, disse såkaldte illuminerede, sig på et nyt militært imperium.

  Den første store overspringshandling som der skal til, før dette militære imperium kan skabes, er en ny storkrig i Europa. Nemlig den famøse borgerkrig som vi alle taler om, på eksempelvis denne blog.

  Den rigtige storkrig, den kommer dog først efter den begyndende, nye europæiske nedslagtning. Nemlig storkrigen mellem øst og vest. Så vesten skal altså reduceres først. Kun dermed får Kina en reel chance for at bygge sin militære styrke op. Herefter vil vesten blive bygget op med lynhast og man er klar til krigen. Igen.

  Med hensyn til frimurerne, så er de blot en aktør i dette internationale hierarki. De er muligvis front for jesuitterne, der igen er front for den katolske kirke. Den katolske kirke er front for den mørke nobilitet – eller om man vil – de illuminerede blodlinjer – disse gamle vestromerske dyb-stat familier.

  Se, hvor disse familier så kommer fra oprindeligt, der havner vi hos fønikerne, det ældgamle Egypten, Sumer og selv Atlantis. Ja, Atlantis, du læste rigtig. Resterne af Metropolen er muligvis fundet i dag, i det sydlige Marokko.

  The Lost City of Atlantis – Hidden in Plain Sight? Lost Ancient Human Civilizations
  https://www.youtube.com/watch?v=oDoM4BmoDQM

  Men den konspirationsteori, den må vente til en anden god gang.

  Kommentar by Michael Nielsen — 21. februar 2020 @ 18:41

 50. Apropos barnemord: https://www.youtube.com/watch?v=dP6AzcHKfBY

  Kommentar by Nielsen — 21. februar 2020 @ 19:27

 51. #12. Jeg har en smule medlidenhed her, men også kun en smule, i den afgrundsdybe sovende naivitet ang. konspirationer. Man må have fået noget helt galt i halsen, hvis man tror konspirationer slet ikke findes, naturligvis gør de det. Det kræver såmænd ikke mere end blot to personer, der f.eks. planlægger at myrde en tredje part, allerede der er det en konspiration. Så at tro det ikke foregår på langt højere plan, såsom politisk, er derfor direkte absurd hvis man evt. tror kun fattige utiltalende bumser eller tidligere elskende begår drab. Mens et statsapparat jo aldrig kunne finde på det, selv med klokkeklare motiver og dagsorden. Som f.eks. her, med den globaliserende islamiserings agenda. Næh nej, tanken er for grum for vores daglige forståelse af verden og vores indbildte frie og noget så demokratiske samfundsindretning.

  Tag f.eks. aflytninger, det har NSA beviseligt foretaget i årtier, sågar af fremmede magter (bl.a. Tyskland). Problemet med konspirationer er reelt et helt andet end det folk tror, det er netop et middel brugt imod folket. Et slags holdkæftbolche, om man vil. CIA flettede det som bekendt ind i Warren-kommissionens version af JFKs drab, netop for at gøre det suspekt i sig selv at stille spørgsmål ved magthavernes argumenter. Intet har ændret sig i dag, det er præcis samme princip der stadig køres efter og eftersom mennesker er flokdyr, følger de masserne og en toneangivende vinkel. Dette såkaldte massedrab i Hanau, falder ind under det samme som 11. september, en bestemt vinkel køres nonstop i massemedierne. De selvsamme massemedier der for årtier siden blev afsløret i, at have CIA agenter i hundredvis ansat (Operation Mockingbird), det er med garanti en helt lignende situation i dag. Hvorfor skulle det være anderledes, nok snarere tværtimod udvidet nu.

  Ang. den aktuelle tyske sag, er alle mulige såkaldte konspirationsteorier kækt blandet ind i personens manisfest (eller karakteren vil jeg nærmere kalde ham), præcis med det primære formål at få eventuelle tvivlere og kritikere til derved selv at fremstå skøre, ved alene at vove stille spørgsmål. Det så vi som sagt med JFK, 9/11, osv. Og nu her, krystalklart strategisk gennemført for alle der bare er en smule vågen og ikke frygter sandheden.

  Kommentar by LarsB — 21. februar 2020 @ 19:37

 52. Kommentar by LarsB — 21. februar 2020 @ 19:37

  Operation Mockingbird har været lukket og slukket ned i 44 år denne måned:

  Prior to the release of the Church report, the CIA had already begun restricting its use of journalists. According to the report, former CIA director William Colby informed the committee that in 1973 he had issued instructions that “As a general policy, the Agency will not make any clandestine use of staff employees of U.S. publications which have a substantial impact or influence on public opinion.”

  In February 1976, Director George H. W. Bush announced an even more restrictive policy: “effective immediately, CIA will not enter into any paid or contractual relationship with any full-time or part-time news correspondent accredited by any U.S. news service, newspaper, periodical, radio or television network or station, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. februar 2020 @ 21:24

 53. >17 Der Adler 21. feb. 07:52
  Som NotoriusUmulius og A mad,Kan jeg også godt lide det du skriver som emma gad skriver: Forbyd islam i Danmark.
  Og et citat fra kenyanske Barry Soetoro: “The future does not belong to the ones who slander the prophet of islam.” David Wood har for vane at bringe det i hans videoer. Et stensikkert hit. Hørte i for resten Jonni Hansens dagbog i radio 166b? :-D

  Kommentar by Nielsen — 21. februar 2020 @ 21:43

 54. >Lars B
  Du har forstået det.
  Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 21. februar 2020 @ 21:49

 55. #50. Desværre slet ikke tilfældet, husk på hvem Bush var. Tværtimod, det kører med garanti endnu, selvfølgelig. Man kan ikke styre et så stort land som USA uden at massemedierne spiller med, med hensyn til f.eks. større vigtige statshemmeligheder, det er nødvendigt at efterretningstjenesterne er involveret i nyhedsformidlingen. Dvs. manipulation er ang. nyheder ren hverdags-ageren.

  Kommentar by LarsB — 21. februar 2020 @ 23:08

 56. https://www.bt.dk/udland/moskeer-faar-politibeskyttelse

  Kommentar by Anonym — 22. februar 2020 @ 07:45

 57. > LarsB
  Tak for at hoppe i med begge ben. Husk foliehatten, smid telefonen i havet og cut din netforbindelse.
  Det bliver så lidt vanskeligere at læse om den verdensomspændende jødesammensværgelse og brugen af nanotermit 9/11 og andre – i øvrigt stærkt komiske – konspirationsteorier. Ups, jeg glemte dit tv, pas på, der kommer farlig stråling ud……Og stikkontakterne, hiv dem ud, de er overfyldte med overvågningsudstyr, vi véd det jo.

  Kan man holde Clement Kjærsgaard ud i en stiv klokketime, kan jeg varmt anbefale ‘Debatten’ fra i torsdags som underholdning, priceless!
  Især den muslimske jordemoderstuderende, der efter et nanosekund smed det muslimske offerkort. Tonen, De ved….
  Helt forudsigeligt var den botox-inficerede Sofie Carsten Nielsen med det stivned Fedtmulesmil endnu mere enig og anklagende.

  ‘Debatten’ glemte behændigt det faktum, at Tobias R. i sine paranoide vrangforestillinger også lige nævnte en hel række lande, der ikke er muslimske. Tv2, bt og øvrige msm kan heller ikke finde ud af det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. februar 2020 @ 11:02

 58. # Henrik P.

  100 % enig.

  Torsdagens udgave af Debatten var en sand opvisning i absurditeter.
  Man troede sgu næsten ikke sine egne ører når den muhammedanske jordemoderstuderende, den spejlblanke Carsten Sofie Nielsen og de “moderate” islamister Nima Zamani og Natasja Al Hariri gav islamapologien fuld skrue.

  Men hvor fanden var den obligatoriske kulsorte rastafari-neger blandt publikum henne?

  Kommentar by Revisoren — 22. februar 2020 @ 13:14

 59. Kommentar by Henrik Petersen — 22. februar 2020 @ 11:02
  din kommentar stråler af uvidenhed og narcissisme.

  Kommentar by Andersen — 22. februar 2020 @ 14:46

 60. Kan absolut ikke begribe, hvad massemord på tilfælde muslimer skulle hjælpe ?

  Fjenden er vores egen 5. kolonne, som det har været siden 30’erne.

  Kommentar by Bilka — 23. februar 2020 @ 01:11

 61. #55. Jeg er vist ikke den eneste der længe har spottet dig som naiv klaphat og altædende fake news jubelidiot, tak for at bekræfte din himmelråbende uvidenhed. lol

  Kommentar by LarsB — 24. februar 2020 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper