23. februar 2020

Hanau-terror: Die Grünen-politiker forbød sin søn at ‘make friends with migrants during school hours’

Der er nyt om Hans-Gerd Rathjen, far til Hanau-terroristen Hans-Gerd Rathjen. Bild-artiklen er bag betalingsmur, så her et referat fra Web24, der korrelerer med tysksprogede artikler – Assassins peeked out shisha bar – father moves into focus.

“According to the information provided to the deputies, Tobias R. was last unemployed, had little social contact and lived with his parents. Two firearms are said to have been found there, a Sig Sauer and a Walther small bore weapon.

As a possible confidant of the crime, the father of the alleged shooter should come into focus. That reported the ‘picture’. The investigators are said to lead the 72-year-old as a suspect, although they do not assume that Hans-Gerd R. was directly involved in the murders. …

However, it is checked whether the father should have ‘favored the act’. The 72-year-old is said to be known for false suspicions, slander, false statements and blackmail by the police. A former friend of Tobias R. reported that he had forbidden the son to make friends with migrants during school hours.

In view of the Hanau attack, the SPD politician Ralf Stegner from Schleswig-Holstein called for AfD members to be removed from public service. … (RND)”

(Hans-Gerd Rathjen, far til Tobias Rathjen; Foto: New1News)

Oploadet Kl. 19:15 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108359/trackback

7 Comments »

 1. En venstreorienteret der advarer sin søn om at mænge sig med indvandrere.
  Det er nye toner, med mindre senior er lige så skør som junior

  Kommentar by k. m. — 23. februar 2020 @ 20:42

 2. De venstreorienteredes børn skal jo ikke lide under forældrenes ideologi, se bare Pestager, Skrigeskinken og Skatteålens børn, der alle gik i privatskole.

  Kommentar by Træt — 23. februar 2020 @ 21:18

 3. Der finder Ralf Steger i sin iver efter at udslagte en gal mands værk til egen politisk vinding jo inspiration direkte i nazisternes playbook. Berufsverbot for medlemskab af det demoktratiske parti AfD er ganske enkelt ækelt og udstiller Steger selv mere end det skulle udstille AfD.

  Hvis gerningsmanden havde været islamist og haft en lignende psykologisk profil som Tobias Rathjen havde Ralf Steger nu sammen med MSM haft travlt med at opklare alle om den alvorlige lidelse paranoid skizofreni som ihvertfald sønnen led kraftigt af og som var en kæmpe faktor i hans morderiske tur igennem byen Hanau.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 24. februar 2020 @ 00:44

 4. Nu er der så ovenikøbet en af dem der ifølge mediernes udmeldinger skulle være blandt de dræbte der melder sig som værende særdeles meget i live.
  https://www.bild.de/bild-plus/news/2020/news/hanau-bilal-goekce-galt-als-opfer-alle-dachten-ich-bin-tot-68974634,view=conversionToLogin.bild.html

  Uden tvivl har der været mange ofre for amokskytten Tobias Rathjen, men det bliver interessant at se hvor meget det endelig officielle tal afviger fra pressens meldinger for et par dage siden.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 24. februar 2020 @ 02:17

 5. Ja, det er påfaldende, at de Grønne, var de mest sandsynlige som inspiratorer til Hanau-terroristen Hans-Gerd Rathjens modbydelige handlinger, men medierne og politikerne valgte i stedet AfD som de skyldige. Medierne valgte med sædvanlig træfsikkerhed AfD, selvom faktiske oplysninger pegede på De grønne.

  Måske kunne de også have valgt deres yndlingsskurk, Donald Trump, som bagmanden? Men han er jo ikke repræsenteret med et parti, der vinder frem i tyskland, så taktiske indenrigspolitiske hensyn vandt, så AfD blev valgt som deres prügelknabe. AfD blev også valgt som de skyldige af DR og TV2. Er der nogen der er overraskede?

  Kommentar by A-mad — 24. februar 2020 @ 08:52

 6. Korrektion: Ja, det er påfaldende, at de Grønne, var de mest sandsynlige som inspiratorer til Hanau-terroristen Tobias Rathjens modbydelige handlinger (det var hans Grønne far, der hed Hans-Gerd Rathjen)

  Godt point fra Snaphanen 21/2: “Men han er naturligvis øjblikkeligt blevet politisk instrumentaliseret. Når muslimer tyve-tredive gange oftere begår terror i Vesten, er de psykiske tilfælde. Når europæere, der er psykiske tilfælde, begår terror, skal de være sunde og raske. Bare se DR Deadline fra i aftes. Programmet påstår, akkurat som med Breivik, at Rathjen “har et netværk.” Hvilket? Intet tysk medie fortæller om noget netværk (…) Det er svært at kalde Tobias Rathje “højreorienteret”, som tyske medier gør, for han er slet ikke orienteret i verden. Hans far Hans-Gerd Rathjen er iøvrigt aktivist for die GRÜNEN i Hanau. Nu bliver det interessant at se, hvordan han skal bruges politisk. Antagelig skal han smøres ud over AfD, ligesom Breivik blev smurt ud over FrP i Norge”

  Kommentar by A-mad — 24. februar 2020 @ 09:07

 7. #4. Tja, de har vel sikkert ikke den store erfaring i Tyskland med false flags på det her niveau endnu, assistancen fra CIA må have været lidt sløv og mangelfuld indtil videre…

  Kommentar by LarsB — 24. februar 2020 @ 18:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper