25. februar 2020

Frustreret mor efter endnu et overfald: “Alle mine drenges venner er blevet overfaldet og røvet…”

Medierne har helt dropper interviews med voldsofre, men lige her fungerer sociale medier ganske fremragende. Her en opdatering fra Karina Lindboe Wind, der fortæller om et overfald på hendes søn Lauritz. Der sættes ikke etnicitet på gerningsmændene, der dog omtales som en drengebande. Via Facebook.

“Når en mors frygt bliver til virkelighed…

Slået ned bagfra, i bevidstløs tilstand, kylet med hovedet først ud foran kørende biler på Gothersgade. Lander uden at kunne stå imod med hænderne, fordi han jo er bevidstløs, med hovedet direkte i jorden. Kun pga held kørte den nærmeste bil langsomt og undgik at køre hen over Lauritz.

Herefter overfalder den ene gerningsmand den livløsekrop. Springer op i luften og jorde sin hæl ned i ansigtet på Lauritz gentagne gange. Og hvorfor så det? Der er Ingen grund overhovedet!!! Det er bare weekend as usual, hvor drengebander driver rundt og tæsker og røver sagesløse glade unge drenge og piger.

… Lauritz røg med læge ambulance på Rigshospitalets Traumeafdeling. Han var ikke ved bevidsthed igen før efter 7 timer. Han ligger hjemme nu for tredjedag med hjernerystelse, brækket næse og flækket øjenbryn. Han glæder sig over at han lever, at han ikke blev kørt over eller brækkede noget mere alvorligt end næsen.”

(Lauritz efter overfaldet)

Min anden søn og tre af hans venner blev overfaldet første gang for 4 år siden, de havnede alle 4 på hospitalet efter at være blevet overfaldet af en bande på 20 ved Nørreportstation. Og siden den gang er det blevet værre. Alle mine drenges venner er blevet overfaldet og røvet mindst en gang. Flere har prøvet det 3-6 gange. (Karina Lindboe Wind)

(Karina Lindboe Wind kommenterer)

Fra kommentarsporet…

“Rigtig Go bedring til din søn 🙏🏼Min søn prøvede det sammen, dog ikk så slemt som din søn. Men man har ikk et roligt øjeblik efter når de bevæger sig ud. De var 6 stk mod én. Helt ærligt, jeg havde lyst til at skyde hele banden og deres familier med. Mange tanker til din søn og jeres familie” (Mette T.T.)

“God bedring til Lauritz… Jeg hentede min søn på Hvidovre hospital søndag morgen. En gruppe på 6 utilpassede perkere synes han skulle tæskes… Kæben var ikk brækket, men hjernerystelse… Han tør ikk anmelde det til politiet…” (Ole H.)

Oploadet Kl. 00:59 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108385/trackback

26 Comments »

 1. Ja…man ønsker sig et MG 42 til jul med masser af amo…ikke?

  Det er klingende og sprøjtende ufatteligt at danskerne bliver ved med at finde sig i det her!!!!!!!!!!!!

  Kommentar by Black Watch — 25. februar 2020 @ 01:06

 2. Et enkelt ryk i et slør ville have givet betydelig mere presseomtale. Dette overfald bliver som de andre fortiet.

  Kommentar by Jakob — 25. februar 2020 @ 01:36

 3. Vi ikke engang er i nærheden af at have set det værste endnu..

  Om 5 eller 10 år, så vil dette syntes som en storm i et glas vand, bare vent og se…

  Kommentar by Christian Sørensen — 25. februar 2020 @ 02:50

 4. Ved fjolsetingsvalget stemte 96% af befolkningen på SED (Socialistisk Enhedsparti i Danmark), og da familien Wind bor i Hafniabad (tidl. København), har den gode Karina sikkert gjort det samme. Som man reder, så ligger man. Ingen medfølelese herfra. Ingen.

  Kommentar by Voldposten — 25. februar 2020 @ 04:19

 5. (Det Radikale multi kulti paradis)

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2020 @ 05:41

 6. Men de kender jo alle sammen én, som er åh så flink, så krydset bliver ikke flyttet en centimeter. Held og lykke med den nye selvvalgte hverdag.

  Kommentar by Lider af danskhed — 25. februar 2020 @ 06:00

 7. Man er hvad man stemmer på. God bedring.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2020 @ 06:34

 8. Strafferammen for den slags vold er alt for svag i Danmark

  Kommentar by dunk — 25. februar 2020 @ 06:36

 9. Vi lader os slagte én for én af hyæner. Hvor mange årtier skal der gå, inden vi bevæbner os og går i grupper?

  Kommentar by BB — 25. februar 2020 @ 06:55

 10. Muh-ammed Østergaard (B) har stor glæde og personlig nytte af barbarernes stemmer.
  Fjendens kamp mod danskerne i deres eget hjemland Danmark møder ingen modstand fra politisk hold. INGEN.

  EURABIA satanisternes tåler ikke modstand og løgnerne inde på hoppe-Borgen tier og samtykker.
  Landsforrædere en mas. Hele bundtet også dem der stille er listet af med deres Fonde og guldrandede jobs.

  Kommentar by Iznogut — 25. februar 2020 @ 07:03

 11. Jeg bliver nødt til at spørge, hvad stemte Karina, Mette og Ole ved sidste valg?
  Det ved vi ikke, men hvis de er bosat i København er der en overvejende sandsynlighed for at de stemte rødt og dermed stemte for egen og i særdeleshed deres børns undergang!
  Jeg forstår ganske simpelt ikke at folk kan opleve disse ting, og så næste dag gå hen og stemme på Pernille Skipper eller Morten Østergaard, det hænger ganske enkelt ikke sammen!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. februar 2020 @ 07:04

 12. Iskold i røven overfor moderen, hun undlader helt bevidst at nævne etniciteten på overfaldsmændene.

  Kommentar by Johnson — 25. februar 2020 @ 07:13

 13. Man kan håbe på at den unge generation af danskere der oplever “kultursammenstødene” i form af volden, og desuden må se deres skoler ødelagt af den fremmede kulturimport, så begynder at stemme på partier der vil have stoppet asylfarcen og have sendt de utilpassede hjem hvor de hører hjemme. Samt at de tager et opgør med deres forældregeneration og bedsteforældregeneration, der har accepteret denne katastrofale foræring af deres land til fjenderne af vores folk og kultur.

  Kommentar by JC — 25. februar 2020 @ 07:46

 14. Det Danmark du kender.

  Kommentar by Bastardo — 25. februar 2020 @ 08:02

 15. *JC 07:46
  Desværre de unge ved ikke at det ikke behøver at være sådan! De har aldrig kendt andet, og de er ikke bevist om at deres forældre har ødelagt fremtiden for dem. De har set deres forældre, som umælende lam, gå hen og stemme på Enhedslisten! Og deres Enhedslistelærer har kun lært dem, at det er dem selv der er de onde og at de andre partier er racister!
  På det punkt er jeg desværre pessimist!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. februar 2020 @ 08:07

 16. SVIN, FORBANDEDE SVIN!……..Nååårr neeej.
  “Medierne har helt dropper interviews med voldsofre”.
  Alt hvad man behøver at vide for at navigere fornuftigt i det danmark vi kender.

  Kommentar by Hagmann — 25. februar 2020 @ 08:24

 17. […] […]

  Pingback by Simon Andersens manglende fornemmelse for sandheden – Free Speech Blog — 25. februar 2020 @ 08:28

 18. Hele pressekorpset går i moralsk selvsving, når de kan finde det mindste snavs på Stram Kurs – berettiget eller ej. Men når hverdagsproblematikken igen toner frem, så er der LARMENDE tavshed. Hvor er Morten Østergaard, Pernille Skipper, Xenia Stampe, Ellemann m.v. i deres fordømmelse? Det er den slags, der giver mig KVALME. Det er OK for mig at kritisere fx Stram Kurs, for jeg synes ved Gud ikke at RP udtrykker sig sympatisk, selvom han principielt har ret i mange ting. Men når man så klapper i, når det er “de andre”, der er problemet, så hopper kæden helt af og viser blot for forløjet og usle de personer i virkeligheden er.

  PS – håber moren husker at sætte X’et rigtigt næste gang.

  Kommentar by Realist — 25. februar 2020 @ 08:38

 19. Det er nogen år siden at jeg endelig forstod, hvorfor der er dødspatruljer i shitholebyer som fx Sao Paulo, Manilla, Mexico City..
  Det er for at holde lorten nede, lort der ikke kan fjernes på andre måder.
  Derfor der var pisk og gabestok på torvet, derfor der var arbejdslejre, derfor gentagelsestilfælde blev hængt; det var ikke af ondskab, det var en nødvendig social regulering!
  Og der er også kommet, og vil komme, flere der må reguleres!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. februar 2020 @ 09:08

 20. Jeg var fornyligt i Københavns Metro for første gang efter 6 års ophold i muslimske lande…Hvordan man skulle fange toget i den rigtige retning var mig lidt uklart så jeg spurgte en ung mand som tilfældigvis kom forbi. Han skulle med samme tog og spurgte om vi kunne følges ad, han var bange for at færdes i Metroen efter en drengebande havde overfaldet ham og taget hans nye iPhone med et nyt cover han havde været meget glad. Turen fra hans lejlighed i elevator ned til gaden var han også ræd for, han mente banden kendte adressen. Som enebarn boende hos sin mor kan jeg godt se problematikken.
  Hvad kunne jeg gøre andet end at anbefale samtale med skolepsykolog?

  En virkelighed for nutidens unge jeg intet anede om indtil dette møde og lignende historier i pressen jeg nu lægger mærke til…

  Kommentar by Poul Sørensen — 25. februar 2020 @ 10:27

 21. Det er fortrinsvis kvinderne der stemmer på godhedspartierne til venstre. I hvert fald ville vi kun have haft borgerlige regeringer, hvis kvinderne ikke havde haft stemmeret. Det viser statistikkerne. Sandsynligvis ville vi også have haft mere indvandringsrestriktive borgerlige partier.

  Hvad er det for ravnemødre der er ligeglade med deres børns fremtid.

  Kommentar by JC — 25. februar 2020 @ 12:17

 22. > # 18, Realist: Hvor er det rigtigt. Muslimsk voldskultur er blevet så dagligdags, at ingen politikere eller medier gider forarges over den længere.

  Derimod er der ingen grænser for forargelsen, når en tydeligvis falsk rustvogn trænger ind i en lovligt anmeldt demonstration, og på denne måde, helt bevidst tiltvinger sig en rolle som offer for vanhelligelse.

  Næsten hele det politiske parnas blev grebet af hysterisk kollektiv krænkelsessyge på muslimernes vegne. Men i øvrigt er voldsudøvelse vel en langt værre forbrydelse end en eventuel helligbrøde, i vores del af verden.

  Kommentar by JC — 25. februar 2020 @ 12:37

 23. Islam kan ikke stoppe sig selv. Se til eksempel Adolf Erdogans Tyrkiet, hvor der for bare 100 år side var 20-25% kristne. https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Turkey

  De overfald vi ser her er bare begyndelsen – om mindre end 20 år ER den “kulturberigende” del af befolkningen stort set fordoblet. I den sammenhæng er det selvfølgelig ligegyldigt at antal asylansøgere er “det laveste i 11 år”, point-of-no-return er for længst passeret.

  Læg dertil tilstrømningen af hjernevaskede, alt-hadende lykkeriddere fra det snarlige fallerede Sverige. Når kasserne er tomme hinsidan kommer de i titusindvis med deres nysudstedne Svenske medborgerskab, som giver dem ret til at slå sig ned i hele Norden.

  Glem PK-pressens cafe-latte slubrende rygklappere, de lever i deres helt egen selvskabte virkeligheds-boble hvor det er vigtigere at kende hver eneste lille detalje i meetoo komplekset end at prøve at forstå hvad det måtte betyde at i titusindevis af kuffar-hadende mennesker er kommet til landet og hvor de mon har deres voldsomme fordømmelser af Vesten fra. (Hint: hvad mon det betyder at tusindvis af “lærde” (weak in skills, strong in convictions!) fra samtlige moskeer og “kulturcentre” i Europa, på ugentlig basis, spreder had og usandheder om den verdensdel og de samfund millioner af mennesker med muslimsk kulturbaggrund er rejst til; ingen ved præcist hvorfor de er kommet!) https://www.reuters.com/article/us-pakistan-madrasas/pakistan-plans-to-bring-30000-madrasas-under-government-control-idUSKCN1S517Z

  Disse overfald skal håndteres som det de er: DYBT RACISTISKE! Der har aldrig været så mange racister i DK som efter de narcicistiske og perverse Verdensreddere åbnede grænserne på vid gab for en Verden de slet ikke har forstået – med Gammelged Hansen som den største tåbe af dem alle.

  STOP VANVIDDET – STOP DET NU. BEVAR DEN FRIE VERDEN. ISLAM KAN IKKE STOPPE SIG SELV.

  Kommentar by StopDetNU — 25. februar 2020 @ 16:26

 24. Mange spørger, hvorfor bliver folk ved med at stemme på mere af det samme? Mit bud er:
  BL.a. fordi børn, flest, de sidste 30-40 år er vokset op i ræverøde børnehaver, efterfulgt af ditto skoler og nu helt ind i gynmasierne og på universiteterne.
  Derfor er noget nær halvdelen af den danske arbejdsstyrke på offentlig forsørgelse/skatte-finansieret arbejde. De er blevet gennemsyret, til at være krævere frem for ydere og de som er ude i det økonomisk værdiskabende arbejde, er ganske afhængige af samme opvækstbetingelser for deres børn.

  De fleste kan godt se logikken , når de præsenteres for den, men når de så står alene i stemmeboksen, lusker de sig alligevel til at stemme for partier, der lovede dem fri valgflæsk på alle hylder og/eller på partier der arbejder på, at fastholde/øge de skattefinansierede job* og iSlamistisk “berigelse”.

  Det er “mig selv først”-generationerne (-> “mig og mine velfærds-goder/job må jeg hellere jeg sikre!”)

  Skal vi overbevise dem, om at ændre adfærd i stemmeboksene, så kræver det, at vi får dem til at indse og ændre deres egocentriske adfærd.
  – forslag hertil er velkomne :-)

  * -der jo netop ikke kan finansiere velfærds-goderne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2020 @ 18:07

 25. Hvornaar begynder borgerkrigen ? Intet andet kan aendre situationen.
  Der finds ingen undergrundsbevaegelse, kun snak. Stemmeboksene vil intet udrette,de er kun for uvidende, barnlige,forkaelede, selvoptagne,ligegyldige pjathoveder. EN HAARD HAAND KRAEVES NU. VAAGEN OP DANMARK. VAAGN DOG OP.

  Kommentar by Holger D. — 26. februar 2020 @ 00:27

 26. Fuck hende når hun ikke skriver det var perkere.

  Men jeg beder for Lauritz og ønsker han kommer sig uden men. Stakkels dreng.

  Kommentar by Jens — 26. februar 2020 @ 00:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper