25. februar 2020

Ryanair-chef: Lufthavnskontrollen bør fokusere på enlige muslimske mænd – ‘Who are the bombers?’

Den meget omtalte SAS-reklame kører i en afkortet udgave på TV i disse dage, men der er da gudskelov andre alternativer. Ryanair-chefen Michael O’Leary blev i sidste uge interviewet af The Times, og selvom han efterfølgende hævder han er blevet misforstået, så lyder det ikke som om han er ramt af SAS-sygen. Fra Euronews – Ryanair CEO Michael O’Leary criticised over Muslim men comments.

“The Muslim Council of Britain (MCB) has slammed Ryanair chief executive Michael O’Leary over comments he made about Muslim men.

O’Leary told the Times newspaper that men travelling with a family of children pose less of a security threat than single Muslim males.

He was quoted as saying: ‘Who are the bombers? They are going to be single males travelling on their own. If you are travelling with a family of kids, on you go; the chances you are going to blow them all up is zero.’

You can’t say stuff, because it’s racism, but it will generally be males of Muslim persuasion. Thirty years ago it was the Irish. If that is where the threat is coming from, deal with the threat.’

The MCB described the remarks as ‘racist and discriminatory’, and said they are “the very definition of Islamophobia”.

… Tell Mama, a charity that monitors hate incidents against Muslims, said O’Leary’s ‘flippant’ comments could harm Ryanair’s business.”

(Sommerferien 2020…)

Oploadet Kl. 12:35 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108411/trackback

11 Comments »

 1. Flyver ofte med Ryanair. De har ofte billetter til muslimfrie destinationer som Tjekkiet og Polen for helt ned til 39 kroner. Jeg havde aldrig troet, at en hvid polsk kvinde med løst hår til den halve pris kunne lave bedre kebab end enhver araber og tyrker i København. Det fandt jeg ud af – takket være Ryanair. Det er vildt underligt at gå rundt i byer som Prag, Krakow og Gdansk i dagevis helt uden at se et tørklæde. De eneste muslimer jeg stødte på, var en gruppe mørke mænd, der talte svensk. Gud forbyde Schengen!

  Kommentar by Fascist — 25. februar 2020 @ 13:51

 2. Medie verdenen er fyldt med utæmmede Alternativer hvis hjerner konstant er i brand og det ender altid ud i noget som almindelige mennesker foragter mens andre hylder samfundets undergang, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2020 @ 13:56

 3. Det var nu nemmere før i tiden, da man kunne sige sandheden. Uden at skulle undskylde bagefter.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. februar 2020 @ 17:53

 4. Der er ikke så mange andre, der kan finde på at sprænge dig selv og andre i luften!
  Så det er vel bare at nævne problemerne som de er! Nemlig pas på enlige muslimske mænd!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. februar 2020 @ 18:00

 5. Ryanair chef: “Lufthavnskontrollen bør fokusere på enlige muslimske mænd” – Så sandt, så sandt! – Betyder det så, at Morten Østergaard, Jens Rhode (de er jo næsten muslimer) ikke kan rejse med Ryanair?

  OK, når det er sagt, så bør Ryanair chefen måske koncentrerer sig om egne fly – For nogle år siden fløj jeg til Pisa/Carrara (indkøbstur marmor) fra en lille interimistisk lufthavn lidt udenfor Lübeck.

  Jeg sad helt fremme ved døren; som stewardessen ikke havde held med at lukke. Hurtigt kom der en tekniker til – Det viste sig at være en rimelig afslappet herre; han ruskede- og gloede lidt på døren; så grinede han og viste mig et skilt i dørfalsen hvor der stod “Made In China” – Nå, døren blev lukket og vi kom helskindet hjem igen

  Inden Ryanair chefen kommer for godt i gang, så skulle han måske først og fremmest se til, at eget personale ikke skræmmer folk fra vid og sans!?

  Kommentar by T. Flodur — 25. februar 2020 @ 21:28

 6. Er du glad for Præsident Donald John Trump? Ved du, hvad der er årsag til uretfærdighed i dansk retsvæsen, politikredsen og forsvarets ledelse?
  Se dette interview med manden, som stod frem og i sidste uge blev skudt af satanisterne.
  Rest in peace Haley.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=424&v=syinY33vVh8&feature=emb_logo

  Søg også Nate Cain (whistleblower).

  Gør dit helt afklaret med, hvad der foregår i Danmark, hvor oprydningen endnu ikke er begyndt.

  Kommentar by Iznogut — 25. februar 2020 @ 22:11

 7. Rettelse: Philip Haney

  Kommentar by Iznogut — 25. februar 2020 @ 22:13

 8. @2 emmagad — 25. februar 2020 @ 13:56

  Ja, det restløse aktivistiske alternativ er et besynderligt fænomen, som dyrkes i medieverdenen. Den solide perspektivrige og sandfærdige historie gider medierne bare ikke. Virkeligheden har ingen interesse, fordi det sensationelle eller det ideologisk alternative skal fylde det hele. Det var måske sjovt de første par gange, men er endt som idiotiske tvangstanker, som mennesker i almindelighed brækker sig over. Eksempler:

  – SAS-flyene er spækket med skandinaver, der rejser ud med skandinaviske innovationer og ideer og kultur i baggagen, men SAS-reklamen vender virkeligheden på hovedet med søgte rasmus-modsat.påstande, f.eks. at clipsen er en norsk nationalidentitet, men fordi den er opfundet i USA, eksisterer der intet norsk eller skandinavisk, for alt er hentet udefra af de rejsende.

  – Enkelte mennesker lider af identitets-syge og føler trang til at være noget andet end det, de er, f.eks. hunde, katte eller dette modsatte køn. Medierne griber dette sensationelle vanvid som en tvangstanke om, at mennesket ikke længere er et køn eller en dyreart, men er helt flydende alt efter, hvad den enkelte føler oven i bolden, hvilket er en meningsløs påstand for 99% af befolkningen. Men denne meningsløse tvangstanke bliver så dominerende, at det ender gennem medier og statsstøttet propaganda som overgreb på børn, der skræmmes af vanviddet om denne komplet uforståelige flydende identitet.

  – Indvandring er en enorm kulturel og økonomisk belastning. Sådan er det. Men medierne insisterer også her på en rasmus-modsat-tvangstanke, hvor indvandrerne og især muslimer bliver til dem, der påstås at redde både velfærdssamfundet og julen og ældreplejen osv. Der er en imponerende magtvilje i medierne for at få deres tvangstanke til at være enerådende, om så hele samfundet skal bryde sammen. Den mindste afvigelse fra tvangstanken, som nu her fornuftige og virkelighedsnære tanker af Ryanair-chefen, kan medierne slet ikke rumme.

  Kommentar by traveler — 26. februar 2020 @ 01:10

 9. @1 Fascist: Det er præcis den samme følelse af frihed som jeg oplevede i Warszawa, Krakow og Budapest, og i mindre grad i Prag, takket være fræværet af perkere og negre

  Kommentar by Træt — 26. februar 2020 @ 20:56

 10. […] Se også Ryanair-chef: Lufthavnskontrollen bør fokusere på enlige muslimske mænd – ‘Who are the bomber… […]

  Pingback by En rigtig muslim – Free Speech Blog — 26. februar 2020 @ 21:24

 11. […] Free Speech kan affeje alle rygter. Carsten Jensen har et iltert temperament, men befinder sig i Danmark. Her er en visuel sammenligning af de to mænd, så alt kan afkræftes. Del gerne så de falske rygter kan blive manet i jorden.Se også Ryanair-chef: Lufthavnskontrollen bør fokusere på enlige muslimske mænd – ‘Who are the bomber… […]

  Pingback by Rygtesmedene arbejder – Free Speech Blog — 26. februar 2020 @ 21:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper