27. februar 2020

Læserbrev: Vi bruger 100 mio. på Paludan, imens ‘ vores børn søger viden omgivet af narkohandlere’

‘Kausalitet’ betyder ifølge årsagssammenhænge, og defineres af Den Store Danske som værende noget der ‘muliggør en forståelse og forklaring af det iagttagede’. Kirstine Chege fra Brønshøj får nul point for sit læserbrev i Berlingske, efter det man kunne kalde Billy Madison-skala’en – En roman og en bane kokain, tak?

“Hjemvendt til Danmark efter en del år i udlandet, glæder jeg mig over, at mine børn kan bruge de danske folkebiblioteker: noget af det smukkeste ved dansk kulturarv. Oplysning og dannelse til alle, som søger den. Og masser af glimrende arrangementer – især til børn.

… Jeg er bestemt ingen curlingmor, men når jeg gentagne gange ved selvsyn har konstateret, at underlige typer render rundt på biblioteket (og ser ud til at lave alt andet end at læse bøger), dukker løvinden alligevel op i mig.

Da min mand deltog i et ganske glimrende børnearrangement op til jul med de to yngste børn, blev han i børneafdelingens lokale på 1.-salen konfronteret med en mand, som bestemt syntes, at han skulle købe stoffer. Og det var åbenbart ikke første gang, det var sket. Blot var det nyt, at det skete til et børnearrangement.

Men hvorfor gøres der ikke mere? Vi bruger over 100 mio. kr. på at Rasmus Paludan kan brænde koraner af med politibeskyttelse, mens vores børn søger viden omgivet af narkohandlere?

(Brønshøj Bibliotek set fra Brønshøj Torv, 2019; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 12:04 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108457/trackback

51 Comments »

 1. Når der nævnes 100 millioner til beskyttelse af Rasmus Paludan, er det jo ikke i form af flere skatter, men at der tages personale ud af den eksisterende politistyrke. Andre er også under politibeskyttelse, bl.a. Kurt Westergaard, Naser Khader, Lars Hedegaard. Må de så heller ikke ytre sig? For det er jo disse personers ret til at ytre sig, der skal forsvares mod voldsparate islamister og venstreorienterede tosser. Selv om man ikke kan lide Rasmus Paludan og hans facon, burde man forsvare ham og i stedet rette det forargede skyts mod de, han og andre skal forsvares imod. Det burde ikke være nødvendigt at forsvare folk, der siger deres mening, men sådan er det jo desværre blevet.

  Kommentar by HP — 27. februar 2020 @ 12:32

 2. Læserbrev: Vi bruger 100 mio. på Paludan, imens ‘ vores børn søger viden omgivet af narkohandlere.

  Skribenten er ikke for begavet, med den udtalelse.
  45 Mia bruges på de herboende berigere, + Bekvemmelige flygtninge + Kvote dito. + Emigranter fra de muslimske lande.

  Gruppen her bruger mindst 450 gg mere end Paludan.
  Det vil sige: Ud af dette forbrug til Berigerne går der mindre end: 0,22222 % til Paludan´s beskyttelse af Danmark. Billigt ikke.??

  Kommentar by Charles — 27. februar 2020 @ 12:32

 3. Det ville være endnu bedre hvis den klamme mødding til Kirstine Chege skrider ud af vores land igen, og helst lidt hurtigt.

  Kommentar by Piphans — 27. februar 2020 @ 12:49

 4. Han koster NUL kroner. De andre koster os mindst 33 milliarder per år.

  Kommentar by Ewing — 27. februar 2020 @ 12:57

 5. Hvis man absolut vil udstille sin vankundighed i et læserbrev i en MS-avis, skal man blot (uanset emne i øvrigt) sørge for at inkludere en tilsvining af en af følgende: Trump, Boris, Rasmus eller Inger. Så kommer man i avisen.

  Kommentar by Bastardo — 27. februar 2020 @ 13:12

 6. Hvorfor er der ikke nogen pølsevogn på billedet af Brønshøj Torv. Hmm. mærkeligt!

  Kommentar by kartoffeldansker — 27. februar 2020 @ 13:22

 7. Damen har tydeligvis ikke forstaaet at det er ytringsfriheden som det koster 100mill at beskytte. Ikke de fredelige Paludanere som er ikke-voldelige. Hvis de voldsparate Autonome og Muhammedanere som oensker at indskraenke ytringsfriheden med vold ikke fandtes ville det ikke koste noget i Politi beskyttelse naar Paludanerne demonstrerer!

  Kommentar by Zenobia — 27. februar 2020 @ 13:36

 8. Hun har en masse negerbørn https://www.facebook.com/kirstinechege

  Kommentar by BB — 27. februar 2020 @ 13:55

 9. Jeg er så træt af kællinger som hende.

  Kommentar by Johnson — 27. februar 2020 @ 14:04

 10. https://newspeek.info/multikultur-betyder-segregation/

  Multikultur på bibliotekerne…og multikultur i gymnasierne…

  Fandme et godt skriv…lige på sømmet…af Jens Ellekær!

  Kommentar by Black Watch — 27. februar 2020 @ 14:07

 11. Husk “djævelen” ligger og lurer når vi læser – “Muhammed” i flertal løber dog også rundt på mit lokale bibliotek i det jyske område men de fleste sidder og læser en verden “han” ikke forstår så “han” løber træt og tager “hjem” – til sit “lorte land”……..

  Kommentar by Moth — 27. februar 2020 @ 14:07

 12. Læste en artikel i den Kristelige avis igår om censuren af klassiske forfattere på bibliotekerne…..hvis vi nu begyndte at bestille deres bøger på BIBLIOTEK.DK så får vi igen dem ind i statistikken og tilbage på vores reoler på folkebiblioteket…….

  Kommentar by Moth — 27. februar 2020 @ 14:11

 13. Kirstine Chege, kan ikke gøre for, at hun er dum i nakken.

  Kommentar by Ewing — 27. februar 2020 @ 14:36

 14. De 100 millioner bruges på, at forhindre Kirstine Chege’s narkohandlere i slår ikke-voldelige Paludan ihjel!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. februar 2020 @ 14:43

 15. Paludan er sin egen værste fjende. Idag handler det om, at holde alenlange taler om perverterede fortællinger om Mohamed og lange taler, hvor han giver svar på tiltale, når en beriger siger noget grimt til ham. Desuden drukner hans politiske budskaber i tilsvining af politiet og en absurd forgæves kamp mod tekgiganter. Stille, men roligt, lukker han sig ned for sig selv. Kære Rasmus, vend tilbage til den politiske del af din kamp, det gør du så fantastisk, det andet har vi set igen og igen. Det er underholdende, men kvæler dig i længden.

  Kommentar by Gert Jensen, Aarhus — 27. februar 2020 @ 15:13

 16. Kirstine Chege strækker sig så langt hun nu kan – uden at hendes omdømme og selvbillede tager skade. Hun er (endnu) ikke lige så ressourcesvag og ondskabsfuld som os her på Uriasposten.

  Hun bekymrer sig om “noget af det smukkeste ved dansk kulturarv”. Hun bekymrer sig om de hjemløse. Når der sælges stoffer, så bliver sælgeren kun beskrevet som “en mand”. Og politiets prioriteringer er et problem især angående Paludan.

  Datteren er 11 år gammel og har fået lektiehjælp på biblioteket. Det er muligt at der opstår helt andre problemer indenfor ganske få år. Og så må vi se hvad moderen mener til den tid.

  Kommentar by BE — 27. februar 2020 @ 15:24

 17. Jeg kan virkelig ikke se sammenhængen?
  Uanset hvor meget vi bruger på Paludan, så kommer der ikke vagter på bibliotekerne!
  Og ja ytringsfrihed koster!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. februar 2020 @ 15:32

 18. Væmligsoen i angreb på DF: https://fyens.dk/artikel/stram-politik-f%C3%A5r-os-til-at-blive-l%C3%A6nge

  “Statsborgerskab: Kære Dansk Folkeparti. Vi har godt fattet budskabet! I vil helst slet ikke have os her, os som familiesammenfører os med vores ægtefæller. Børnene må I acceptere, for de har ofte dansk statsborgerskab, men vores ægtefæller – dem sender I helst ad Pommern til. Problemet er bare, at jeres taktik slår fejl.

  Det bliver nemlig svært at overholde internationale menneskerettighedskonventioner….”

  Kommentar by Træt — 27. februar 2020 @ 15:33

 19. Hun er da OK fuckable, og havde slet ikke behøvet at hente en levende negerdildo syd for ækvator, som fedlingen Søren Pape

  Kommentar by Træt — 27. februar 2020 @ 15:35

 20. Jep vi står og falder med Paludan; tilbage til de klassiske bøger……

  Kommentar by Moth — 27. februar 2020 @ 15:45

 21. Der bruges 100 millioer kroner på at beskytte ytringsfriheden, fordi man ikke smider Islamidioter ud, som man bruger 33 milliarder kroner om året på at Integrere. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2020 @ 15:46

 22. Det er underligt at Kirstine Chege står og råber ud fra sit ekkokammer som alle, vi ved godt hvad der foregår i hele Danmark, hun er bange for at hendes negermand vil købe narko fra en af de uintergrerbare med cirka samme tan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. februar 2020 @ 16:13

 23. Føj for en ækel feltmadras.

  Kommentar by Danskeren — 27. februar 2020 @ 16:19

 24. Fuck dig søster, du bad selv om det og for at det ikke skal være løgn bliver det meget værre i løbet af få år når din datter vokser til.

  Nu kan hun så i næste uge sende en skriv til avisen hvor hun brokker sig over tonen blandt de skumle kældermennesker.

  You made it happen, Bitch!

  Kommentar by Santor — 27. februar 2020 @ 16:25

 25. Fra hendes tekst :
  “Hjemvendt til Danmark efter en del år i udlandet”
  Det udsagn plus at hun er gift med en afrikansk udseende mand betyder at “oversættelsen” kan blive :

  Da det ikke kom til at fungere økonomisk i udlandet sammen med min sorte mand og vores afkom,valgte jeg at komme hjem og stikke snabelen dybt ned i de offentlige kasser.Så kan skatteyderne betale for følgerne af mine partnervalg
  Da jeg så kom hjem så jeg at man har lukket en masse andre udlændinge ind,og det har skabt en del problemer.Jeg vælger derfor at give budbringeren om dette skylden,istedet for at indse at jeg rent faktisk er en del af problemet qua min naivitet og virkelighedsfortrængelse

  Og se så at komme på arbejde i lede hvide privatansatte mænd ,jeg har brug for jeres penge for at realisere mig selv og min familie.

  Kommentar by jan — 27. februar 2020 @ 17:11

 26. Befolkningen er blevet for afhængige af den danske barnepigestat og har glemt selv at tage affære.

  Det var også i Brønshøj, at muhammedanske unge chikanerede ejeren af en pølsevogn på Brønshøj Torv, så hun var nødt til at lukke. Hvor var hjælpen fra det omkringliggende civilsamfund? Intet steds naturligvis, fordi man regner med at politiet løser sagen. Men i praksis sker det jo ikke. Problemet kunne nemt være løst vha. private vagtværn. Modstand er det eneste dette muhammedanske krapyl forstår.

  Kommentar by Holger_Danske — 27. februar 2020 @ 17:26

 27. #24 jan
  Lige i skabet. Hvor er hun dog modbydelig.

  Kommentar by Danskeren — 27. februar 2020 @ 17:34

 28. DenDanskeForening har på Deres hjemmeside et interessant perspektiv. DF har spurgt Justitsministeren om hvorfor “AntiFa” ikke bliver forbudt ved lov? De bruger jo vold for at opnå Deres mål, og det er Politisk vold imod Demokratiet og ytringsfriheden, så Der skulle jo være en god juridisk mulighed (Ligesom LTF).:-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2020 @ 17:35

 29. Jeg er bibliotekar og kan kun sige: 95% af problemerne på bibliotekerne skyldes de satans per.. permanente uinviterede gæster. I ved, dem Paludan vil losse ud af landet.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. februar 2020 @ 17:49

 30. Super. Det er en ren 0 point’er på Billy Madison-skalaen, for det har i høj grad noget med Paludan at gøre, men netop overhovedet ikke på den måde, som Kirstine Chege forestiller sig.

  Også i vores kommunen bliver biblioteket brugt af ‘de unge’ til alt muligt andet end at læse bøger
  Så biblioteket må lukke tidligt og også have Securitas online. Endnu en dansk institution under sammenbrud pga menap-importen.

  Kommentar by traveler — 27. februar 2020 @ 17:49

 31. Smid perkerne ud, så er der roligt på biblioteket og Paludan kan stå og råbe på Blågårds Plads til han mister stemmen

  Kommentar by redneck — 27. februar 2020 @ 18:56

 32. @25…. private vagtværn? Stiller du selv op og risikerer liv og lemmer…og hvis du forsvarer dig går politiet efter dig og ikke perkerne

  Kommentar by redneck — 27. februar 2020 @ 18:58

 33. Apropos Blågårds Plads, så var det her ‘unge’ smadrede bibliotekets ruder for tusindvis af kroner https://www.avisen.dk/video-unge-smadrede-bibliotek-paa-noerrebro_348384.aspx

  Kommentar by Johnson — 27. februar 2020 @ 19:03

 34. Privat vagtværn, i form af en snigskytte placeret et sikkert sted.

  Kommentar by Træt — 27. februar 2020 @ 19:20

 35. Ophæv forbud mod alle stoffer undtagen giftstoffer, der ikke ønskes spredt uden for lukkede loboratorier.Indtil robotterne/den kunstige intelligens bliver god nok og udbredt da hæv bødestraffe mange gange for stofpåvirkede trafikanter så der stadig er lidt penge og arbejde for skat og andre myndigheder…
  https://www.youtube.com/watch?v=c_49jorGDEw

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2020 @ 19:45

 36. laboratorier…

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2020 @ 19:45

 37. Hun er på twitter:

  https://twitter.com/kirstine_c_m?lang=da

  Kommentar by Vakse Viggo — 27. februar 2020 @ 20:00

 38. Rettelse til læserbrevet: Det er ikke Paludan der koster staten 100 mill. kr. om året. Det er de utilpassede indvandrere, der ikke vil acceptere spillereglerne i et demokratisk samfund.

  Kommentar by JC — 27. februar 2020 @ 20:38

 39. …..disse indvandrere kunne aldrig drømme om at tage en bog og læse i den, de snakker højlydt og råber ind i deres trådløse genstand uden nogle informationsmedarbejdere (bibliotekarer findes ikke mere) griber ind, kun de søde små piger med kyser går hen til reolen med arabisk skrift)…………

  Kommentar by Moth — 27. februar 2020 @ 20:44

 40. Der er en meget simpel løsning på begge problemer, idet begge problemer har samme årsag…

  Kommentar by PPG — 27. februar 2020 @ 20:47

 41. Eller vore narkohandlere søger viden omgivet af vores børn.
  Hvad helvede er der galt med jer “fælles” røvhuller? Vi er ikke enige om noget som helst. Det eneste i er fælles om,er jeres åndssvage krav om retfærdighed. Når i har brugt andres penge op,hvilken banksterafhængig politiker vil i så stile jeres ønsker mod.
  Frihed har aldrig været jeres stærke side. Med mindre selvfølgelig der er tale om Karl Marx’ opfattelse af frihed. Og den har vi set flere gange gennem tiden,resulterer i tyranni og mord på folk. Især de tænkende af slagsen.
  I jeres øjne er vi fælles om skatteopkrævninger.

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2020 @ 21:52

 42. Fisket på facebook;

  “34 milliarder årligt i Officielle udgifter til islamister. Tallet gælder kun for islamister mellem 25 og 60 år. Indtægterne fra indvandrere fra vestlige og andre arbejdsomme lande er allerede fratrukket. Samtlige udgifter til bunker af kriminelt yngel, ballade, hærværk, pædagoger, børnehaver, lejligheder, pensioner, mad, uorden, politiets tid, fængsler, og og og… er Ikke medregnet. Det er et meget pyntet fuptal.
  Tallet nærmer sig 160.000.000.000,- kr årligt og er stigende.

  !60 milliarder for islamister + 25 milliarder til EU for ingenting + 34 milliarder til fryns for fætter/kusine festen hos djøf også for ingen ting.

  Glemte de milliarder vi hælder i det islamistiske sammenrend FN.. Nåja og så de mange milliarder til negerhøvdinge, der bruger dem på ludere, kasketter og luxusfly..”

  Kommentar by Hul igennem? — 27. februar 2020 @ 22:47

 43. Hvor sørgeligt :( Gift i 2005 og så vidt jeg kan 4 stk.s mulatyngel

  Så rejs dog tilbage til Afrika, hvor der ikke er de beskrevne problemer på biblioteker men måske nogle andre, men det er så ikke den danske stambefolknings. Så gør os den tjeneste!

  Kommentar by T. H. — 27. februar 2020 @ 23:27

 44. Paludan fører politisk kamp, som Adolf førte fem fronts krig. Paludan er i krig med alt og alle. Politikere, facebook, Youtube, indrigsministeriet, medierne, ja alt og alle. Desuden er hans manifestationer blevet en alenlang tale, hvor en stor del består at laaaange enetaler, hvor han sviner ligegyldige tumper omkring sig til. Det er fint at svare dem igen, men behøver det at fylde hele kampagnen, ligesom minutter lange perversiteter åbentbart er nødvendigt, når islam skal provokeres.
  Det jeg vil frem til er, at selvom det kan være ganske underholdende at se på, så drukner hans politiske budskab fuldstændigt. Politiken er blevet sekundær, nu handler det primært om Paludan og hans kamp mod alt og alle.
  Så kære Paludan, vend tilbage til den politiske retning, for det mestrer du så godt og drop teateret, selvom det er underholdende, ellers ender du med at blive lukket fuldstændigt ned af diverse kanaler. Husk formålet, og lær at æde nogle kameler undervejs.
  Sejr

  Kommentar by Jens Larsen — 27. februar 2020 @ 23:32

 45. Enig med Jens Larsen, Paludan sidder fast i rillen. At stå at svine tilfældige tumper til giver ingen mening længere (og harr ikke gjort det i lang tid). Skriv kronikker, arbejd med politiken for SK og ting i den dur.
  Problemet er måske nok lidt som Paludans ‘forfatter’ bror sagde, at han ikke kan samarbejde.

  Kommentar by Johnson — 28. februar 2020 @ 09:04

 46. Jeg kan dog rigtig godt lide Paludans Frihedens stemme og kampen mod eliten, de etablerede medier osv. Den del af det gør han godt. Uwe Max Jensen er tillige en rigtig dygtig skribent.

  Kommentar by Johnson — 28. februar 2020 @ 09:08

 47. @31:
  Det handler ikke om, hvorvidt jeg stiller op eller ej. Pointen er, at danskerne må lære at slå fra sig, hvis ikke myndighederne vil/kan hjælpe. Ellers taber vi til disse voldsparate amøber. Men det er en kamp op ad bakke, da mænds helt naturlige stridslyst bliver pillet ud af dem allerede i børnehavealderen af kvindelige pædagoger. Derfor trækker de fleste danske mænd sig for konflikter og håber på, at myndighederne kommer til hjælp. Men det sker jo oftest ikke som i sagen med pølsedamen på Brønshøj Torv. Hvor var den civile opbakning til hende, når nu politiet ikke gad/evnede at hjælpe hende? 3-4 granvoksne mænd kunne nemt have løst problemet, men nej det gider de venstreorienterede bløde mænd i Brønshøj ikke, hvilket er mig uforståeligt. Der havde jo været fakkeltog og lydt Imagine sange i gaderne, hvis nogle danske drenge havde tævet den tyrkiske grønthandler.

  Kommentar by Holger_Danske — 28. februar 2020 @ 09:48

 48. Hun har da i alle tilfaelde fundet 2 symptomer,nu mangle hun saa bare af opfatte den oegede kriminalitet i alle dens afskygniner, voldtaegt skydereier bil afbraendinger for a naevne nogle faa naar, det er gledet ind kan hun maaske faa tid til at spekulere paa hvad kan nu vaere aarsagen

  Kommentar by dunk — 28. februar 2020 @ 10:56

 49. @ Holger_Danske

  Der er meget rigtigt i det du siger, men du glemmer noget vigtigt.

  ‘De unge’ satser på et liv på samfundets bund som modtagere af bistand/førtidspension og suppleret med kriminalitet.

  Danske mænd har ofte arbejde, familie og ejerbolig.

  En voldsdom er for ham lig med mistet arbejde, bolig og ofte også kone og børn og når han kommer ud af fængslet er han ruineret med stor gæld og helt på bunden.

  ‘De unge’ kan blot fortsætte deres liv efter en sådan dom.

  Kommentar by Søren Ferling — 28. februar 2020 @ 16:01

 50. Netop. Vi har meget at miste, og bare det at kommentere under eget navn kan være karrieredræbende.

  Kommentar by Træt — 28. februar 2020 @ 21:54

 51. God pointe, Søren Ferling

  Kommentar by Johnson — 29. februar 2020 @ 09:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper