28. februar 2020

’19-årige Lauritz er Gothersgades seneste offer’, skrev Berlingske: Københavns Politi efterlyser…

’19-årige Lauritz er Gothersgades seneste offer’, skriver Berlingske, men hvis det var sandt, så havde Københavns Politi ikke behøvet efterlyse en yngre mand med ‘kort mørkt hår’. Se evt. tidligere posteringer om samme overfald: I & II: “Min knægt så det hele. 3 arabere. Stjal hans pung mens han lå bevidstløs på vejbanen…”

(Foto: Københavns Politi)

“Den mistænkte beskrives som: Mand, 15-23 år, 175-185 cm, almindelig af bygning, kort mørkt hår, iført mørk jakke, lyse bukser og hvide sko.” (Politi.dk, 27. februar 2020)

Oploadet Kl. 00:21 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108470/trackback

13 Comments »

 1. Prototypen på en forbryder eller en forbryderaspirant.

  Kommentar by Jakob — 28. februar 2020 @ 00:32

 2. UHA – med det blik må vedkommende beriger være påvirket og det er ikke af alkohol. Han ligner ikke en klassisk beriger, nok mere en fra Balkan, måske er han kogt sammen af forskellige hmmm racer. Det værste er at ingen reagerede. Det må være muligt for 2 eller flere mandfolk at gribe ind. Lidt OT: Hende der brokker sig over at politiet er optaget af beskyttelse af Paludan og Synagogen har da leveret et selvmål. Mht. rustvognen med et påstået barn i en kiste, åben bagdør, en såkaldt bedemand osv. håber jeg at flere graver dybt i denne betændte sag. Jo oftere man kan afsløre dårligt journalistarbejde, jo bedre. Ligeså at afsløre såkaldte politikere der er Åhhhh så forargede. At bede vælgerne huske disse forargede, såkaldte politikere, er som vand på en gås. Danskerne vil ikke lære det.

  Kommentar by UTROLIGT. — 28. februar 2020 @ 01:17

 3. Han ser uhyggelig ud specielt de selvlysende oejne ligner ikke et menneske.

  Kommentar by Zenobia — 28. februar 2020 @ 04:32

 4. Muhamedanere!

  Kommentar by Bastardo — 28. februar 2020 @ 08:41

 5. Jeg kan dog godt lide Paludans Frihedens stemme og kampen mod eliten, de etablerede medier osv. Den del af det gør han godt. Uwe Max Jensen er tillige en rigtig dygtig skribent.

  Kommentar by Johnson — 28. februar 2020 @ 09:07

 6. Araberes voldsmonopol stopper kun den dag danske mænd tør tage den tilbage. Hvor mange vidner var der her? Hvor mange reagerede?

  Kommentar by E.T — 28. februar 2020 @ 09:27

 7. Ligner sgu’ en dansker, bur ham inde i laaaaang tid.

  Kommentar by Johnson — 28. februar 2020 @ 09:38

 8. Død ved kølle…

  Kommentar by Holger_Danske — 28. februar 2020 @ 09:51

 9. Finder dem ikke, de er jo soldater med selvsamme dragt…..

  Kommentar by Moth — 28. februar 2020 @ 09:52

 10. Var Papes mand ikke i byen den aften, så han kan hjælpe med identifikation?

  Kommentar by Michael — 28. februar 2020 @ 10:10

 11. Jeg tror drengen på billedet er muslim. Hvis det havde været et farvebillede ville det være lettere at gætte.

  Men hvorfor skal vi gætte? Har offeret og tilskuerne ikke både set voldsmændene og hørt dem tale? jeg tvivler på, at det er gået stille af?
  Jeg tror det gode danske ord ‘perkere’, ville være på sin plads, som karakteristisk af voldsmændene.

  Men ikke alle perkere er muslimer, selvom de fleste er det.

  Så glem de falske myter om muslimer. De er lavet af socialkonstruktivister. (Den nye socialvidenskabelige teori, der afløste marxismen på RUC)

  ->arabere er ikke et folk i gængs forstand. Det er blot dem, der taler arabisk. Arabisk blev udbredt som sprog i mellemøsten efterhånden som Muhammed og hans efterfølgere erobrede landene og den muslimske tro bredte sig. Islam betyder som bekendt underkastelse og den er skrevet ned på og prædikes på arabisk, beduin-sproget Muhammed og hans folk talte i Medina og Mekka. Der er også flertal af arabere i Maghreb.
  ->arabere tilhører den hvide race. De er gns mørkere i huden end gns skandinaver, men nogle er ligeså lyse. Mange er lysere end gns italienere, spaniere, grækere og franskmænd.
  ->der er både kristne og muslimske arabere og arabere med andre religioner, men langt flest muslimer. (Blekingegadebanden støttede gruppen Folkefronten til Palæstinas Befrielse (PFLP). Den arabiske PFLP terroristleder, de afleverede pengene til, var den kristne palæstinenser George Habash)
  ->Tyrkere og Iranere er ikke arabere. De taler ikke arabisk. Men de er altovervejende muslimer.

  Kommentar by A-mad — 28. februar 2020 @ 10:53

 12. Jeg ved godt hvad de gerningsmænd skulle. Men det må jeg ikke sige. For det ville blive opfattet som en opfordring til vold.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2020 @ 16:48

 13. En til af Allahs små hjernetomme robotter…

  Kommentar by LarsB — 1. marts 2020 @ 00:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper