28. februar 2020

Syrisk drab med tråde til Langeskov dokumenterer misbrug af asylsystem: “… løgnen blev orkestreret”

Free Speech Blog kom først, og siden har flere medier fået bekræftet historien. BT går tæt på, og har sågar et foto af ligene, direkte fra kurdisk Syrien. De danske medier bringer adskillige detaljer om forløbet, men problematiserer ikke det overordnede aspekt – at parret, der kom til Danmark som flygtninge, var på ferie i det land de flygtede fra. At de var islamisk gift, og manden ønskede at få familiesammenført endnu en kone fra Syrien. En trist historie, som Danmark på ingen måde skulle have været en del af.

Her lidt fra en citathistorie fra Kristeligt Dagblad, citeret fra Tidende.dk – Herboende syrisk flygtning frygtes dræbt ved stening.

“Et ønske om skilsmisse og et liv som selvstændig frisør i Danmark har kostet den unge kurdiske kvinde Huda og hendes 9-årige søn livet i Syrien, hvor de begge for få dage siden er blevet stenet til døde af faren til hendes søn, som fastholdt hende i et islamisk ægteskab. …

Ifølge Kefa Abu Ras flygtede Huda til Danmark fra Syrien for fem år siden. Hun ankom gravid med sine tvillinger i maven og sin femårige søn i hånden. Familien havde følgeskab af en 25 år ældre mand, som Huda introducerede som sin svoger. Selv præsenterede hun sig som enke og fortalte de danske myndigheder, at hendes mand var faldet i den syriske borgerkrig. Til Kristeligt Dagblad kalder Kefa Abu Ras dette for ‘den officielle historie’. I virkeligheden var ’svogeren’ Hudas ægtemand og børnenes far, men løgnen blev orkestreret, fordi manden angiveligt ønskede at blive familiesammenført med en anden kone, han havde efterladt i Syrien.”

(Collage: 53-årige Hussein Abdo Abbas – 27-årige Huda Ahmad Al-Ali og 9-årige Azad)

“Den syriske morder spiller et fordækt islamisk dobbeltspil, for det viser sig, at han både har den syriske kone – nu afdøde Huda Ahmad Al-Ali – i Danmark samt en kone, der er blevet tilbage i Syrien. Oplysningerne kommer fra organisationen VDC, der er et netværk af aktivister, der dokumenterer overgreb og ulovligheder i Syrien.” (Frihedens Stemme, 26. februar 2020)

Opdate.

(Huda Ahmad Al-Ali og 9-årige Azad; Foto: Syrienblog)

“Bemærk at drengen tilsyneladende har tisset i bukserne under det vanvittige drab af sin far…” (Syrienblog)

Oploadet Kl. 01:39 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108476/trackback

36 Comments »

 1. Islam skal fjernes fra Danmark.

  OT
  Mærkelig at dette her ikke er omtalt nogen steder her på blogen.
  Stram Kurs og Nationens Kurs samt Frihedens stemme er alle fjernet.

  De skriftkloge inde på tuben kan ikke forestille sig hvad det vil indebære, ved sådan en om sig gribende Censur. Censur kan ingensinde genindføres.!!

  Kommentar by Charles — 28. februar 2020 @ 02:06

 2. Endnu et bevis paa muhamedanerne ikke kan sameksistere med etniske danskere for muhamedanerne vaegter i-slams sharia og familiens aere hoejere end dansk lovgivning og den personlige valgfrihed.

  Det er saa synd for kvinden og barnet. Hun var klog tilvalgte Danmark og oenskede at forlade sin muhamedanske mand og den mandschauvinistisk sataniske religion i-slam.
  Hun doede i virkeligheden for Danmark og de danske vaerdier.
  Der kommer en demonstration dedikeret til hende imod Sharia og i-slams mandschauvinistiske kvindehad paa et senere tidspunkt pga. hun og barnet er blevet myrdet.

  Kommentar by Zenobia — 28. februar 2020 @ 05:14

 3. Det viser hvor naivt flygtningesystemet er og at Vestens værdier bliver brugt til Vestens egen undergang

  Kommentar by H. Nielsen — 28. februar 2020 @ 06:01

 4. Ja der er jo ikke så meget andet at sige at Islam og den gentagende revalisering om hinandens vantro imellem Shia og Sunni er skylden på krigen i Syrien, og at Islam med dets modbydelige kvinde undertrykkende ægteskabs foredeling absolut ikke burde være anderkendt i det frie Vesten, og vi bør absolut ikke hjælpe Islamiske flygtninge (og bør holde dem langt væk fra det frie Vesten). Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2020 @ 06:06

 5. Alt det her ævl om ære og skam – kombineret med en stor vilje til at snyde og bedrage – giver mig kvalme. Man mister virkelig lysten til at hjælpe med noget som helst.

  Kommentar by BE — 28. februar 2020 @ 06:21

 6. Primitivt! Allerede i førkristen vikingetid kunne kvinder få skilsmisse her til lands, men så langt er man selvfølgeligt ikke nået under ørkensolen.
  “Primitiv” er iøvrigt et ord, der fjernet fra den politisk korrekte ordbog, i takt med at den importerede andel af befolkningen fra netop primitive områder er steget. Påfaldende, ikke?

  Kommentar by Hertz — 28. februar 2020 @ 06:44

 7. Syrienblog har et par billeder:

  https://syrienblog.net/2020/02/26/kurdisk-asylansoeger-draeber-kone-og-soen-faa-dage-efter-repatriering-fra-danmark/

  Kommentar by kent — 28. februar 2020 @ 07:18

 8. Hvordan kan man tage på ferie i det land man er flygtet fra? Burde betyde alle syrere øjeblikkeligt kan hjemsendes

  Kommentar by redneck — 28. februar 2020 @ 07:36

 9. Uanset hvordan man end vender og drejer det, alle disse mennesker fra afrika,mellemøsten,arabien,pakistan osv. er os aldeles uvedkommende, og burde ALDRIG få adgang til danmark. OG det uanset om det er mænd,kvinder,gamle eller børn.
  Det er skruen uden ende. Der findes millioner og atter millioner derude, og de formerer sig fuldstændig uhæmmet.
  De må lære at udvise ansvarlighed og skabe velfungerende samfund, dette indebærer også at de ikke skal sætte flere børn i verden end deres lande kan bære. Kan de ikke finde ud af dette må de dø.
  Det er IKKE og kan aldrig blive vores ansvar !

  Kommentar by Danskeren — 28. februar 2020 @ 07:38

 10. […] Se også Syrisk drab med tråde til Langeskov dokumenterer misbrug af asylsystem: “… løgnen blev orkestr… […]

  Pingback by Politisk snigmord – Free Speech Blog — 28. februar 2020 @ 08:06

 11. Hvorfor bliver Huda Ahmad Al-Ali omtalt som en fynsk kvinde? Det har hun overhovedet slet ikke været.

  Jeg prøvede at google Kefa Abu Ras. En kvinde som tilsyneladende stort set hele sit voksenliv har været beskæftiget som integrationsprojekt-rollemodel-bydelskonsulent-tovholder-vejleder-inspirator. Hvor er jeg træt af det her cirkus.

  Kommentar by BE — 28. februar 2020 @ 08:09

 12. Muhamedanere!

  Kommentar by Bastardo — 28. februar 2020 @ 08:39

 13. Ferie i det land man angiveligt er flygtet fra. Genopdragelse af unge mennesker i de lande deres foraeldre angiveligt er flygtet fra. Jo jo,
  folk vil bedrages. Og sandeligt om de ikke osse bliver det…

  Kommentar by krassisten — 28. februar 2020 @ 09:28

 14. […] Læs her om den islamiske bedemand, der råber “svin” og efterlader en barnekiste ubevogtet ved en travl café i KøbenhavnSe også Syrisk drab med tråde til Langeskov dokumenterer misbrug af asylsystem: “… løgnen blev orkestr… […]

  Pingback by Nye Borgerlige i kovending: Pernille Vermund raser over dovne journalister i ‘begravelsessag’ – Free Speech Blog — 28. februar 2020 @ 09:32

 15. Nogle kulture er bedre end andre:

  Og, vores politikere i deres ophøjede selvfedme påstår at de gør os en tjeneste!

  Kommentar by Santor — 28. februar 2020 @ 09:36

 16. Pinligt at de store medier var så langsomme til at finde denne historie. Ikke engang Ekstrabladet som ellers er hurtig på aftrækkeren når det drejer sig om vold og ulykker. Det virker som om de er tilbageholdende, når det drejer sig om sager der kan stille indvandringen og Islam i et dårligt lys.

  Det er godt vi har undergrundsmedierne.

  Kommentar by JC — 28. februar 2020 @ 09:52

 17. Og i disse dage ankommer 30 nye “kvoteflygtninge”. Hvilken kultur mon de kommer fra, og stopper dette vanvid aldrig?

  Kommentar by Holger_Danske — 28. februar 2020 @ 09:53

 18. Græder tørre tårer. Godt han ventede til de var i Syrien – ellers havde han kostet danske skatteydere omkring 5000 kroner i døgnet de næste 16 år.

  Kommentar by Fascist — 28. februar 2020 @ 10:17

 19. Gud ved hvor mange jøder der flygtede fra Nazityskland, tog på ferie der, efter -39?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 28. februar 2020 @ 11:14

 20. -> JC

  “Pinligt at de store medier var så langsomme til at finde denne historie. Ikke engang Ekstrabladet som ellers er hurtig på aftrækkeren når det drejer sig om vold og ulykker. Det virker som om de er tilbageholdende, når det drejer sig om sager der kan stille indvandringen og Islam i et dårligt lys.”

  Jeg så den formentligt på samme tidspunkt som FSB, men var på arbejde, og det kræver lige lidt research for at se om det holder vand. MSM er nødt til at gå lidt dybere, og det tager tid. De har flere interviews der underbygger. Lige her synes jeg de har gjort det godt.

  Hermed ikke sagt, at det ikke er godt bloggere bider MSM i haserne. De kan ikke ignorere ubehagelige historier. I aften kommer Berlingske med den fulde historie om begravelsessagen… Var den afklaring kommet, hvis ikke blogs/SoMe problematiserede dækningen – det tror jeg ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 28. februar 2020 @ 11:27

 21. Bliver i øvrigt spændende at se hvem politiet henter i ulvetimen for at bringe de der billeder af afdøde!

  Kommentar by Santor — 28. februar 2020 @ 14:30

 22. Nato spørger sig selv hvad man skal gøre i Syrien.
  Jeg foreslår man lader dem slås.
  Sidste mand lukker og slukker.

  Når vi kan lukke grænsen for coronavirus, kan vi fandme også lukke den for de her livsfarlige mennnesker.

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2020 @ 15:09

 23. Ja al den aere,det er til at braekke sig over

  Kommentar by dunk — 28. februar 2020 @ 15:21

 24. Har Enhedslisten eller De Radikale kommenteret på de bestialske drab?

  En total ydmygende måde at dø på. Detronisering og dehumanisering i ét.

  ISLAM og alle der har støttet denne sygelige religion, ind i Danmark.

  ..

  Kommentar by Michael Nielsen — 28. februar 2020 @ 15:36

 25. Erdogan har også interesse i at holde krigen i gang i Syrien.
  Det skaber en masse muslimske flygtninge, som han kan sende videre nordpå. Det fremmer jo Islamisering af Europa.

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2020 @ 15:46

 26. Lorte danmark er en syg joke og skal lukkes hurtigst muligt for at skåne de danske børn og efterkommere fra at blive voldtaget og halshugget af islamister/muslimske kulturberigelser.

  Kommentar by Piphans — 28. februar 2020 @ 15:48

 27. Ps.
  Af alle de flygtninge jeg kender (og jeg kender mange) er der ingen af dem, skriver ingen af dem, der er flygtet pga. krig eller personlig forfølgelse. Alle sammen selv dem jeg kender fra syrien er flygtet pga. økonomi eller pga., at de har brug for gratis læge hjælp eller behandling/operation fordi det er for dyrt for dem i deres hjemland.

  Kommentar by Piphans — 28. februar 2020 @ 15:52

 28. Fup og svindel,er hvad de der sydfra er gode til. Muhammedanere er noget skidt. Og muslimer er også noget vammelt affald. De sku’ sendes ind til chriansborgerne -embedsmænd eller politikere og gøre noget nytte,inden vi tager os sammen til at skaffe os af med dem.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2020 @ 17:00

 29. Apropos. Efter tyrkiske soldater er dræbt har tyrkiet valgt at lade flygtninge vade ind i europa. Endda filmet af tyrkiet selv. Både imod grækenland og på vejene nordpå.

  Kommentar by Anonym — 28. februar 2020 @ 18:47

 30. Rojestan er kurdernes autonome område i Syrien.Ingen derfra har krav på ophold i Dk. De har deres egen tvkanal (2) , som kan ses på parabol her i landet. Alt fungerer faktisk fint. De har fået meget økonomisk og eksperthjælp fra Tyskland. — Udlændinge ansat i udlændingedirektoratet giver praktisk talt alle ubegrænset opholdstilladelse. Den politiske kontrol er ikke eksisterende.- Havde i forventet andet ?

  Kommentar by dansker — 28. februar 2020 @ 20:34

 31. Nu kommer de….
  https://ekstrabladet.dk/112/erdogan-bekraefter-tyrkiet-har-aabnet-graensen-til-europa/8025272

  Kommentar by P — 29. februar 2020 @ 12:11

 32. https://www.bt.dk/udland/dr-vaert-bekymret-for-situationen-paa-graesk-oe-det-er-en-krig

  Kommentar by Islamarebad — 29. februar 2020 @ 12:14

 33. “Vi skal labbe deres kultur i os.” (Gregers Dirckinck-Holmfeld)

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2020 @ 13:24

 34. Kommentar by Santor — 28. februar 2020 @ 14:30

  Prøv at søge efter “Eastern Ghouta” på Information eller Politikens hjemmeside… De bør nok starte med at bygge nye arresthuse.

  Kommentar by Fascist — 1. marts 2020 @ 15:51

 35. GRIB TIL VAABEN

  Kommentar by Holger D. — 3. marts 2020 @ 02:18

 36. Pølletikens kulturradikale og muslimelskende fotochef Thomas Borberg mener i Presselogen, at det er at gå langt over stregen, B.T. viser islams sande ansigt, nemlig de døde lig af mor Huda fra Langeskov på Fyn og hendes niårige søn, der var blevet for danske, så ægtemanden og faren til drengen tog dem til Kobane i Syrien og brugte muslimske metoder til på bestialsk vis som pædofeten Muhamed anbefaler i koranen at tæske danskheden ud af de to ved stening:

  https://www.bt.dk/krimi/fynsk-kvinde-og-lille-soen-brutalt-draebt-med-sten

  Store, tunge sten mod kvinden og drengens hoved, hals, overkrop igen og igen til livet langsomt siver ud af ofrene eftersom hver hårde sten rammer deres uskyldige ansigter, baghoveder og legemeder. Drengen er så bange fra sit monster af en far, at tisser i bukserne, mens han slås ihjel af farens kontinuerlige stenkast, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. marts 2020 @ 10:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper