28. februar 2020

Solidt håndværk, men Berlingske drukner entydig konklusion i ord: SK forstyrrede ikke en begravelse!

Det hele startede med en artikel på Dinby.dk, der var vinklet imod Stram Kurs, selvom den næsten to timer lange video dokumenterede et væsensforskelligt forløb. Jeg påpegede i min oprindelige post, at det til forveksling lignede en happening: “Et skuespil til ære for medierne.” I en senere post blev jeg mere konkret i forhold til den ikke særligt bedemandsagtige chauffør, og slutter: “Intet indikerer, at der var et dødt barn i kisten…”

I tirsdags skrev jeg i overensstemmelse med observationerne, at der sikkert har været ‘en begravelse… tidligere på dagen’. Hvor andre angreb medierne, var jeg mere positiv: “Begravelsessagen skal nok blive endevendt, men lur mig om ikke konklusionen bliver en blød mellemvare såfremt SK har helt eller delvis ret.”

‘Mysteriet om den hvide kiste’, står der med store typer på forsiden af Berlingske i dag, som jeg undtagelsesvis købte på papir, da artiklen kun er tilgængeligt for abonnenter online. I modsætning til den oprindelige ‘En muslimsk barnebegravelse stoppede ikke Stram Kurs-demonstration’.

(Berlingske, 29. februar 2020, forside: Mysteriet om den hvide kiste)

Det afgørende må være om de to-tre Stram Kurs-demonstranter forstyrrede en begravelse eller ikke, men det bliver ikke afklaret på forsiden. En masse spørgsmål, der afsluttes: ‘Berlingske har afdækket sagen’. Billedet der fylder den halve forside viser et formelt dokument fra Herlev Sygehus, med aftryk af Abdul Momins fødder – afdøde. Læser man kun overskrifter, så får man bekræftet eventuel antipati for Stram Kurs.

Berlingske har givet Helene Kristine Holst opgaven. En relativ nyuddannet journalist, der at dømme efter Linkedin ligner en vaskeægte ‘verdensredder’: Unicef, Greenpeace, følelsesmættede artikler om indvandrere. Historien fylder hele fire sider (s. 18-21) under overskriften: ‘Demonstrationen og barnekisten – det skete der ved moskeen på Dortheavej’.

Under det store foto af den sørgende far Diaa Almasris begynder artiklen…

32 små sten ligger i en kreds om graven. Flere er der ikke brug for; det lille gravsted er end ikke én meter lang.

Faderen, Diaa Almasri, og moderen, Ola Sbai, har sat små kviste og blomsten ‘brændende kærlighed’ i den bløde jord.

Det er deres dødfødte søn, Abdul Momin, der ligger i graven. Fredag den 14. februar blev han ved en lille ceremoni svøbt i et klæde og lagt i jorden på den muslimske gravplads i Brøndby vest for København.

Et liv var slut, før det var begyndt.” (s. 18)

(Demonstrationen og barnekisten – det skete der ved moskeen på Dortheavej, s. 18)

Historien starter med den sørgende far, og langsomt oprulles historien. Nærværende blog nævnes blandt flere…

“… i nettets hjørner er vokset en underskov af hjemmesider frem, der foragter de gængse medier. Disse indvandrerkritiske sider som Uriasposten og Snaphanen hævder at fortælle den virkelige sandhed om indvandring – i modsætning til de almindelige ‘mainstreammedier’.

På kunstner og Stram Kurs-kandidats Uwe Max Jensens blog, Ballet Magnifique, blev der med stigende styrke stillet ét spørgsmål: Var det hele fake news?” (s. 19)

Artiklen er i journalistisk henseende et solidt stykke håndværk, men som blogger føler man journalisten forsøger at drukne sandheden i ord. Det er ikke en faktatjek-artikel, men en fortælling om en sørgende flygtningefamilie der tilfældigvis bliver centrum for en politisk strid. Her et citat fra faderen, der fremhæves med store typer.

“‘Da jeg fandt ud af det, blev jeg meget ked af det. Jeg er et godt menneske, jeg har arbejde, lært sproget, jeg gør, hvad jeg kan, for at være en god ægtemand og en god person. Alligevel mister jeg først min søn, og nu er hans begravelse blevet et samtaleemne i hele Danmark. Politikere betvivler, om jeg overhovedet har mistet min søn. Om der overhovedet var et dødt barn den dag, demonstrationen fandt sted. Det er meget svært for mig.'” (s. 20)

(Fremhævelse, s. 20)

Først på sidste side afsløres det essentielle: Stram Kurs forstyrrede ikke en begravelse!

Faderen til det døde barn, Diaa Almasri, siger, at han ikke så demonstranterne fra Stram Kurs, da han forlod moskeen for at begrave sin søn. Han har kun læst om det efterfølgende… Men noget ved tidspunkterne stemmer heller ikke.

Diaa Almasri begravede sin søn klokken cirka 14 – måske nogle minutter før – og begravelsen var overstået senest 14.16.

… nogle af demonstranterne forlader Svanevej klokken ca. 14.12 for at gå mod Dortheavej. Det står også fuldstændigt klart, at den lille gruppe Stram Kurs-demonstranter ankom til moskeen klokken 14.31. …

Efter yderligere ti minutter – klokken 14.40 – ankommer rustvognen og parkerer foran moskeen, viser optagelsen.

Men på det tidspunkt er begravelsen i Brøndby jo overstået. Vi ved, at barnet lå tildækket i jorden senest klokken 14.16.

… det står klart, at rustvognen afleverede barnet på gravpladsen og efterfølgende vendte tilbage til Dortheavej. Det betyder, at kisten efter al sandsynlighed var tom og begravelsen overstået, da Stram Kurs demonstrerede tæt ved rustvognen.

Da der teoretisk set kunne være to børnebegravelser samme dag, forsøger journalisten at finde navnet på den anden, men der er ingen hjælp at hente fra Islamisk Trossamfund og den aggressive chauffør.

“Berlingske har opsøgt rustvognens chauffør for at spørge, hvorfor han åbnede bagsmækken og viste den tomme kiste.

Han afviser at svare på Berlingskes spørgsmål og henviser til sin chef, Kasem Said Ahmad fra Dansk Islamisk Begravelsesfond, som vi kontakter igen:

‘Jeg vil ikke svare på spørgsmål.’

Men vi kommer til at skrive, at kisten var tom?

‘Du kan skrive, hvad du vil.‘” (s. 21)

Afslutningen er meget langt for skiven, og helt på Olav Hergels niveau, der gav en Cavling til Politiken.

“Tilbage hos Diaa Almasri og Ola Sbai er der ikke meget forståelse. De forstår ikke, hvorfor alt dette skulle overskygge deres lille søns begravelse. Uanset om barnet lå i kisten på tidspunktet for demonstrationen, siger Diaa Almasri:

‘Jeg forstår ikke, hvorfor de skal sige den slags ting om vores religion og om os. Min søn er død. Hvorfor sætter de spørgsmålstegn ved det?‘”

(Afsluttende sentens. s. 21: “Min søn er død. Hvorfor sætter de spørgsmålstegn ved det?”)

Sandheden kom frem, da alle andre muligheder var afprøvet, og så blev det belejligt pakket ind i irrelevant patos om et sørgende syrisk flygtningepar. Man kan ikke gøre alle tilfredse, men når nu konklusionen er entydig, så ville det være rart med en skarp skåret gennemgang uden sidehistorier, uden fokusflytten.

Reaktioner

“Så stopper festen. Har ingen ord for hvor usmageligt og modbydeligt dette er. Det er bindegalt, der bruges 119 mio. årligt på dette Cirkus Paludan.” (kristian Hegaard, Twitter, 17. februar 2020)

“Det her, det er så gennemført afskyeligt, afstumpet og umenneskeligt, at jeg ikke kan finde ord for det.” (Jakob Ellemann-Jensen, Twitter, 17. februar 2020)

“Tænk sig at miste sit barn, og Rasmus Paludans lakajer så står og råber efter dig til begravelsen…” (Søren Pape Poulsen, Facebook. 17. februar 2020)

“Jeg har også prøvet at begrave et barn. Bare tanken om, at nogen kunne finde på at stå og råbe politiske slagord ind over min datters kiste, får alt til at vende sig i mig. Men det, der for alvor får mit hoved til at eksplodere, det er tanken om, at det ikke er de sørgende forældre, der nyder samfundets beskyttelse, men derimod dem, der kaster smuds på deres afdøde barns minde. Ingen skal bilde mig ind, at det er en beskyttelsesværdig del af ytringsfriheden at håne, spotte og latterliggøre forældre, der har mistet deres barn. Der her er grænsen.” (Zenia Stampe, Facebook, 18. februar 2020)

“Ekstremt smagløs demonstration af Paludans flok. Der ER ting, som mennesker (såfremt de ønsker at bevare benævnelsen) bare ikke gør. #dkpol” (Søren Espersen, Twitter, 18. februar 2020)

“Stram Kurs demonstrede midt i en barnebegravelse. Selv synet af en lille kiste og knuste forældre stoppede dem ikke. Sygt og bizart!Hadet mod muslimer i bestemte kredse er blevet så farlig at #dkpol burde også tale om en handlingsplan mod islamofobi” (Özlem Sara Cekic, Twitter, 18. februar 2020)

“Kan man ikke sige, at Paludan udøver psykisk vold mod andre og er det ikke lige blevet forbudt? Kan forældrene til det døde barn anmelde ham for det? Så kan man da prøve grænserne af gennem retten, nu da politiet ikke finder hjemmel til at standse hans psykiske overgreb” (Paula Larrain, Twitter, 18. februar 2020)

“Understreger kun min pointe om, at man skal være forsigtig med ukritisk at lukke op for islamkritik.” (Jakob Thiemann, Facebook, 18. februar 2020)

“Svin. Forbandede svin. Intet mindre.” (Peter Hummelgaard, Twitter, 18. februar 2020)

“Umenneskelighed. Når mennesker bliver så afstumpet, at man end ikke kan respektere en barnebegravelse, så er der lang vej igen. Alle andre må rykke tættere sammen og ikke lade ondskab splitte os. Sammen er vi bedre og stærkere.” (Kashif Ahmad, Twitter. 18. februar 2020)

“Hvis mit barn blev begravet, og myndighederne ikke sikrede at det kunne foregå værdigt, fordi der stod gale mennesker og optrådte helt utilbørligt, kan jeg ikke love det ikke ville ende fysisk. Jeg kan nærmest garantere det. Nok er nok ift Paludan.” (Søren Pind, Twitter, 18. februar 2020)

“Det her er langt over grænsen. Mangel på empati og medmenneskelighed. Jeg er rystet over, at demonstranterne ikke udviser den respekt, det kræver, når en familie står i den allersværeste situation: At skulle tage afsked med deres barn. Mine varmeste tanker til familien og de pårørende.” (Mette Frederiksen, Facebook, 18. februar 2020)

“Så snart en muslim går over for rødt lys er Støjberg og Vermund de første til at kræve at andre muslimer tager afstand. Når Paludans folk håner en begravelse af et BARN, er højreekstremisterne til gengæld musestille. Hvor er I, Inger og Vermund?” (Petar Socevic, 18. februar 2020)

“Nej! Forestil dig et 11 måneder gammelt, lille menneske, som ligger fuldstændig stille. Der er hverken lys i øjnene eller farver på kinderne. Huden er kold og hænderne slappe. Sådan et barn lå i en kiste i en rustvogn foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej i København. … Det eneste, vi ved, er, at en flok hjerteløse mænd fra Stram Kurs dukkede op til begravelsen. Uden at vise den mindste pli og anstændighed begyndte de at sabotere en barnebegravelse. … Uden at vise tegn på medmenneskelighed og empati fortsatte de deres råberi til trods for, at forældrene var knuste over tabet af deres barn. … Barnets forældre og meningheden i Islamisk Trossamfund er rollemodeller. Sikke et overskud og ordentlighed. “ (Özlem Cekic, Ekstra Bladet, 19. februar 2020)

“… hvor et sørgende optog var i færd med en begravelse af et barn. Konfronteret med den åbenbare kendsgerning, at der lå en barnekiste i en rustvogn, fik dog ikke Stram Kurs til at afbryde demonstrationen af respekt for ceremonien, det døde barn og de sørgende forældre. Tværtimod forsøgte partileder Paludan, der ikke deltog i løjerne, siden at brygge en konspirationsteori om, at kisten var tom. Mere usselt bliver det ikke.” (Jarl Cordua, Berlingske, 20. februar 2020)

“… den her happening Stram Kurs laver til den her begravelse” (Nima Zamani, Debatten, 21. februar 2020)

“Man benægter, hvad de fleste andre ser som fakta. … I dette højreorienterede informationsøkosystem etableres en alternativ virkelighed. (Silas Lischang Marker, Tjekdet.dk, 24. februar 2020)

Mere: Poya Pakzad

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108498/trackback

90 Comments »

 1. Det var de længe om. Lad Berlingske følge op på den ulovlige parkering, som betjente ignorerede. Man var kun interesseret i at flytte Stram Kurs

  Kommentar by k. m. — 28. februar 2020 @ 21:03

 2. Og derfor var det jo KUN for at provokere, at rustvognen blev parkeret ved SK demo med bagklap åben.
  Mon alle idioterne nu vil undskylde overfor Paludan? Næppe!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. februar 2020 @ 21:04

 3. Dejligt at sandheden kom frem, glæder mig til at se bl.a. statsministeren undskylde for sit opslag på FB.
  Men når det er sagt, så må jeg desværre konstatere, at Paludans kamp nu har udviklet sig til et freakteater, hvor det gælder for ham, at lukke flest perversiteter ud på kortest tid. Gerne detaljeret i en grad, så man får kvalme. Alenlange perverse beskrivelser af profeten og alenlange taler, hvor han sviner en ligegyldig hvalp til, som fyrer en tumpet bemærkning afsted mod ham.
  Desuden har han åbnet kamp på alle fløje muligt, en kamp ham med garanti ikke vinder end ej overskue, og alt imens, drukner politikken, som mange havde set frem til fra Stram Kurs. Alt handler nu om Paludan og hans person, hans teater og hans eget daglige fix, for at snakke grimt. Selv når hans egne partifæller indgår i en dialog med en muslim og har en rigtig god debat med nerve i, kan Rasmus kun stå bagved, og remse sine vanlige skældsord mod islam. Det så vi idag.
  Nuvel, det er ganske underholdende, men politik er det efterhånden langt fra, og stille, men sikkert, lukkes Stram Kurs ned alle vegne af diverse techgiganter og ja, selv indenrigsministeriet.

  Kommentar by Jens — 28. februar 2020 @ 21:05

 4. helt andet emne: gellerreport.com skriver og viser video af syriske immigranter på vej mod europa. Erdogan har åbnet grænsen…they are here!!!!!!

  Kommentar by h.nielsen — 28. februar 2020 @ 21:06

 5. Selvfølgelig var det løgn og pallywood, ALLE forstandige mennesker vidste det fra første minut. Nu er det så bekræftet men ingen officielle skælder ud på islam, det tør de nemlig ikke.

  islam og dermed muslimer er en skøn sammenblanding af vold, tyranni, løgn og latin!

  Kommentar by Santor — 28. februar 2020 @ 21:06

 6. Var der nogen, der var i tvivl om det?
  Men det er da rart at få det bekræftet.
  Husk det nu: Stol aldrig på en muhamedaner!
  Gad vide, hvad de selvgode politikere, der havde så utrolig meget travlt med at svine Stram Kurs nu har at bræge op om? Nåh jo selvfølgelig, de kommer da med en klar undskyldning for deres svinske adfærd. Klart??? eller noget?
  O/T (Der er visse folk, der kalder mig naiv??)

  Kommentar by Knud Madsen — 28. februar 2020 @ 21:07

 7. Dortheavej, er ikke dansk mere.

  Kommentar by Ewing — 28. februar 2020 @ 21:07

 8. Khalid Alsubeihi var fuld af løgn, da han sagde:

  “Jeg kan ikke med 100 procent sikkerhed sige, at barnet på det tidspunkt, da demonstrationen fandt sted, lå i kisten, men det tror jeg. Vognen ventede på gravfølget,”

  Han vidste jo godt, det hele var overstået!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. februar 2020 @ 21:10

 9. Ok dvs. hele set uppet var for at venstreorienterede journalister og politikere kun lufte deres galde! Hvilket de så gjorde og dermed stod den så fast i Hr. Og Fru Jensens hukommelse! Et propagandastykke som var Joseph Goebbels værdig!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. februar 2020 @ 21:25

 10. Moskéen overtrådte ordensbekendtgørelsen for fuld tryk idag, ligesom de forstyrrede en lovlig demonstration med deres bønnekald. Gad vide om der sker noget ved det og hvorfor blev det ikke stoppet. Det må have været særdeles forfærdeligt for naboer.

  Kommentar by Thomas — 28. februar 2020 @ 21:51

 11. Paludan burde nedlægge Stram kurs og gå all in som provokatør. Det politiske projekt køres dybere og dybere ned i graven.

  Kommentar by Jj — 28. februar 2020 @ 21:53

 12. Det meget enkle spørgsmål man bør stille, er:hvornår lukker kirkegården eller kapellet? Med mit kendskab er det absolut seneste tidspunkt man kan have en begravelse kl. 14-14.30

  Kommentar by Michael — 28. februar 2020 @ 22:01

 13. Mon BrøleAben Cordua kommer med en indrømmelse i radioshow på tanten?
  NÆPPE! så falsk! hvilken leflende klam luderkarl. radiGal Oikofob!

  SIAD! StøT SK! Stem NB! Direkt Demokrati NU! Ud af EU/FN! Stør GI!
  P.

  Kommentar by Piotr — 28. februar 2020 @ 22:21

 14. Det var beskæmmende at Søren Espersen DF fordømte Rasmus Paludan og Stram Kurs, om nogen burde han give partiet en undskyldning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. februar 2020 @ 23:05

 15. Alt for mange såkaldte politikere hoppede på vognen. Enten fordi de er dumme eller fordi de er nervøse for muslimernes, hhv. de med de rigtige meningers vrede, tænk at blive kaldt for nazist – uha da da.

  Kommentar by UTROLIGT. — 28. februar 2020 @ 23:33

 16. “islam og dermed muslimer er en skøn sammenblanding af vold, tyranni, løgn og latin!”

  Santor, du mener vel latrin.

  Ifølge dansk ordbog:

  grav eller spand til menneskelig afføring eller urin, med bræt eller sæde henover til at sidde på.

  Eller

  menneskelige ekskrementer.
  https://sproget.dk/lookup?SearchableText=latrin

  Kommentar by Jan huus — 28. februar 2020 @ 23:42

 17. Findes der et mirror af Berlingske artiklen?

  Kommentar by Mirror — 28. februar 2020 @ 23:58

 18. Afventer alle de politiske korrekte kryber til korset men husker lige at vi lever en absurd verden…..

  Kommentar by Moth — 29. februar 2020 @ 00:00

 19. Det er da godt at main stream media får sandheden frem. Men er det et reelt mmdspil til alle de islamleflende artikler de daglig spyr ud over os? Og det tager jo også sin tid for en lønnet journalist ved et statsstøttet smudsblad,at få samlet alle trådene.

  Kommentar by Nielsen — 29. februar 2020 @ 02:11

 20. HAHAHAHAHAHA – de dumme danskere er pærelette at løbe om hjørner med. Jeg har rejst meget i verden, og allerede som 16 årig i tresserne vidste jeg, at ingen steder i verden er så fuld af fup og svindel som Mellemøsten. Stol på en musland, og du er fucked

  Kommentar by BB — 29. februar 2020 @ 02:19

 21. Perkerlingske ved man altid hvor man har – for enden af hundesnoren.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. februar 2020 @ 02:22

 22. Og rustvognen er den samme som blev benyttet for fem år siden da terrorristen Omar blev begravet. Det kan ikke ses som andet end en provokation fra “bedemandens” side, at lige den vogn skulle trækkes frem på femårsdagen. Iøvrigt var den samme bil på Dortheavej sidste fredag, og igen i går i det tidsrum hvor fredagsbønnen foregår. Alt tyder altså på at “bedemanden” bruger en registreret firmabil til privatkørsel. Oveni kan der være tale om at rustvognen er lettet for afgift, hvilket gør at han ikke engang mod skattebetaling af den private kørsel overhovedet må bruge bilen privat. Og så er der iøvrigt stadig tinglyst gæld i den 16 år gamle Ford Mondeo – han forstår åbenbart heller ikke at drive forretning – eller driver sin forretning som alle andre på Nørrebro/Nordvest.
  Der var så meget ved den teaterforestilling der virkede helt forkert allerede første gang jeg så videoen, som jeg heldigvis har gemt på min egen computer, da den er slettet fra Youtube. Den burde jo frigives igen, nu hvor alle beviser ligger på bordet.

  Kommentar by Henrik Jensen — 29. februar 2020 @ 02:59

 23. Tom kiste. Eller fuld af “pizza topings” og kokain?
  Måske en krumsabel og et par AK-47?

  Kommentar by Iznogut — 29. februar 2020 @ 04:17

 24. Med overskriften “Mysteriet om den hvide barnekiste” går Berlinger rund om den varme grød. Først langt nede i artiklen konkluderes forsigtigt “kisten var tom”.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 29. februar 2020 @ 04:57

 25. #3 og #11

  Det er da ærgerligt, at I har fået den fejlopfattelse. Det lugter unægteligt af, at jeres kærlighed til Danmark er meget begrænset.

  Vores parti udvider hele tiden med nye kredse og aktive medlemmer, vort søsterparti indsamler snarest vælgererklæringer.

  Vi er aktive på de sociale planforme, som vi har mulighed for, og sørger i øvrigt fremover for at stille vores videoer og andet til rådighed på en egen platform.

  Vi har som parti ingen interesse i dialog med islam og muslimer, da ingen af delene skal være i Danmark. Så derfor vil jeg til tider afslutte en dialog med muslimer under en demonstration, da det ikke tjener Danmark og partiets interesser at lade disse fremmede udbrede deres taqiya.

  Desuden er jeres kommentarer fuldstændigt 100 % uden relevans for artiklen, som handler om, at Det Islamiske Trossamfund har løjet, og at chaufføren med vilje skabte fake news, som den røde presse med glæde spredte uden at undersøge fakta. Jeg sagde fra første færd til minby.dk, at jeg IKKE anså, at der var en begravelse på det tidspunkt.

  Det tjener Kim Møller til stor ære, at han lader selv femte kolonne personer som jer ytre sig her på Uriasposten.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 29. februar 2020 @ 05:21

 26. Politisk korrekt smart propaganda som de hjernetomme politikere hopper på, fordi de tror på den politisk korrekte journalistiske løgn, som journalister sikkert er uddannet i at udføre, og har gjort det i lang tid. (Føj). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. februar 2020 @ 05:47

 27. #25
  Hvilket søsterparti? Ellers præcist.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. februar 2020 @ 05:56

 28. Usmageligt mediestunt, men er vi overraskede? Ikke det fjerneste. Det ligger ikke muslimer fjernt at lyve og svindle så en situation falder til deres fordel. At de bruger et dødt barn til det viser alt om dem.

  Kommentar by NulTolerance — 29. februar 2020 @ 07:32

 29. Hvordan kan man se på en muhamedaner, om han lyver?

  Han har munden åben.

  Kommentar by Bastardo — 29. februar 2020 @ 07:43

 30. De blev taget ved næsen inde på borgen og det fryder mig.

  Kommentar by Hagmann — 29. februar 2020 @ 07:57

 31. En kort bemærkning før tråden lukker.

  Det pinlige er ikke muslimernes opførsel. Det værste er politikere og medier, som kaster sig over Stram Kurs. Selv DF falder for et tilrettelagt stunt.

  Forestil Jer vi samler alle politikere der skrev negativ om Stram Kurs, og giver dem adgang til den røde atom-knap.

  De er jo ikke i stand til at vurdere rygter og fake-news.

  Kommentar by k.m. — 29. februar 2020 @ 08:12

 32. Udover kvalme og almindeligt ubehag, fik jeg desværre en association, der uønsket blev ved med at komme igen i forbindelse med hele kiste ‘affæren’ og slog det op i Gyldendals store danske.
  “grædekoner, kvinder med den profession at græde og synge klagesange ved dødsfald for at afværge dødens dæmoniske kræfter. Efter alt at dømme var grædekoner kendt i det gamle Israel (fx Jeremias’ Bog 9,16f.). Helt op i nutiden har fænomenet især været udbredt i Mellemøsten.”
  (min uforbeholdne undskyldning over min manglende deltagelse til Zenia Stampe og alle de andre grædekoner, der har været hyret ind til at græde. Det er jo et oldgammelt hæderkronet ethverv)

  Kommentar by A-mad — 29. februar 2020 @ 08:50

 33. @Hagmann
  Igen og igen viser vores politiker at de slet ikke er kompetent nok til at bestride deres poster. Hvis de kan blive bedraget af sådan en åbenlys falsk sag, hvad andet bliver de ikke taget i næsen med, Well never minde!

  Kommentar by Jan huus — 29. februar 2020 @ 09:26

 34. Vil alle de her glatte politikersvin komme med en undskyldning til Rasmus Paludan og Stram Kurs?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/minister-om-stram-kurs-demo-forbandede-svin/8008447

  Kommentar by Johnson — 29. februar 2020 @ 09:33

 35. Langt om længe, og hådt presset, går Berlingske i sandhedens tjeneste. Nu finder de så ud af at de skarpsindige skeptikernes mistanke om en fake-begravelse var rigtig. Begravelsen var jo overstået.

  Nu mangler vi bare at de andre islamofile medier skriver sandheden. Og hæren af forargede politikere burde give Paludan en undskyldning.

  Det er meget symptomatisk for vores samfund idag, at både medier og politikere er utroligt ømskindede på muslimernes vegne. De går helt i selvsving, når de mener at muslimers ære er blevet krænket, og sætter hele symfoniorkestret ind.

  Derimod går de på listefødder når det drejer sig om sager der kan skade islams og flygtningenes sag. Som f. eks. den stening af en fynsk kvinde og hendes søn der for nylig er sket i Syrien. Kun BT, Kr. Dagblad og Bornholms Tidende har skrevet om historien. Jeg har ikke kunnet finde den i andre medier. Tænk hvis det var en dansk kvinde og søn, der var blevet myrdet af faderen. Så havde historien breaket på Ekstrabladet.

  Kommentar by JC — 29. februar 2020 @ 09:38

 36. Det ligger bag en betalingsmur, så ingen læser det, og om kort tid vil artiklen være helt væk, og alle vil huske at Stram Kurs besudlede en barnebegravelse

  Kommentar by Træt — 29. februar 2020 @ 09:59

 37. Mange mener, at Rasmus Paludan provokerer, dvs fremkalder en reaktion. Hvis han ikke provokerede, ville ingen bemærke budskabet.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. februar 2020 @ 10:03

 38. […] Skandalen ruller, og pilen peger på alle de, der har givet de islamiske løgne næring.Se også Berlingske: Da Stram Kurs demonstrerede var kisten efter al sandsynlighed ‘tom og begravelsen over… […]

  Pingback by Sagen opklaret: Der var INGEN barnebegravelse, da Stram Kurs demonstrerede ved moske – Free Speech Blog — 29. februar 2020 @ 10:58

 39. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Cavlingprisen til Helene Kristine Holst.

  Kommentar by Bastardo — 29. februar 2020 @ 10:59

 40. […] Fake news for fuld udblæsning.Se også Berlingske: Da Stram Kurs demonstrerede var kisten efter al sandsynlighed ‘tom og begravelsen over… […]

  Pingback by Lokalavisen MinBy ‘s fake news-artikel startede lavinen af islamiske løgne – Free Speech Blog — 29. februar 2020 @ 11:56

 41. @ 29.
  HA HA – samme gælder politikere hhv. meningsdannere, journalister mv.
  At Søren E. fra DF straks var ude med riven viser blot han´s (DF´s) niveau. At Mette Frederiksen også hopper på vognen kan ikke overraske. Hvem var det der for år tilbage kom med følgende udsagn: Alle børn skal gå i Folkeskolen, men mine børn har særlige behov??? Samme udsagn fremkom andre “politikere” med, alle socialister, jeg mener at også Helle T – S kom med dette fantastiske selvmål.

  Kommentar by UTROLIGT. — 29. februar 2020 @ 12:06

 42. Lidt OT: Det var i øvrigt Søren E.´s,ægtefælle der fremkom med følgende udsagn: Danskerne er forkælede, hun er selv englænder. Søren E. fik dog hurtigt lukket munden på hende, ellers var der blevet ballade. Udsagnet kom under et Folkemøde på Bornholm.

  Kommentar by UTROLIGT. — 29. februar 2020 @ 12:08

 43. Jeps: Så har Tyrkiet åbnet grænserne til Grækenland for indvandrere….Der går nok lige 1-2 uger….så kan idioterne Der har stemt på alle De de Partier der ikke er DF, NB eller Strak Kurs begynde at glæde sig til- “Integrationsopgaven” – Når man er så DUM så man stemmer på alle andre end DF, NB eller Stram Kurs, må man selvfølgelig tage konsekvensen…..(Støt SIAD. God weekend).

  Kommentar by Michael Unna — 29. februar 2020 @ 12:27

 44. Jeg er ked af at kisten var tom.

  Kommentar by Bilka — 29. februar 2020 @ 13:10

 45. Jeg har erstattet den hurtige post med en mere dybdegående.

  Lad os crowdsource lidt. Ser I citater, der fortjener at komme med på listen, så smid et link her.

  /KM

  Kommentar by Kim Møller — 29. februar 2020 @ 13:47

 46. # 20 BB Du har saa evindeligt ret,egen erfaring.

  Kommentar by dunk — 29. februar 2020 @ 14:19

 47. Det undrer mig, at ingen forklarer den stakkels far til det dødfødte barn, at hans dårlige oplevelser skyldes, at CHAUFFØREN TIL RUSTVOGNEN har brugt hans barns død til politisk propaganda.

  I stedet får han lov til at føle sig som et offer for den danske debat og tro, at det handler om at nogen “stiller spørgsmål til hans religion”. Men debatten i denne sag har handlet om, hvorvidt Stram Kurs er uretfærdigt anklaget eller ej. Stram Kurs fik som bekendt sine YouTube-kanaler lukket lige efter miseren.

  Chaufføren af rustvognen bør anklages og udstilles. Det er ham, som ikke har haft nogen skrupler over at udnytte et barns død til sit propagandastunt.

  Kommentar by Birgitte — 29. februar 2020 @ 14:21

 48. @ Jens — 28. februar 2020 @ 21:05

  It takes all sorts!

  Der skal kæmpes på ALLE fronter og så kan du selv vælge hvilken front du vil kæmpe på. Paludan gør det bare på sin måde.

  I øvrigt, stik det døde barns far en tudekiks og peg i retning af de “skyldige” i denne lille episode af endnu et af islams forsøg på intimidering med deres evindelige klagesang.

  Forbryderne her er UDEN TVIVL muslimerne der brugte et dødt barn som skjold i håb om medlidenhed fra den brede masse. Den gik bare ikke denne gang. De blev afsløret, hvilket selvfølgelig ikke vil få dem til at ændre metode men blot vil gøre deres klageskrig endnu højere.

  Fuck dem!

  Kommentar by Santor — 29. februar 2020 @ 14:54

 49. […] Læs om Berlingskes research og de mange forhastede udmeldinger: […]

  Pingback by Uriasposten dokumenterer: Kisten var tom! – Tankesite — 29. februar 2020 @ 15:24

 50. Har nogen af løgnerne undskyldt?

  Kommentar by Winged Hussar — 29. februar 2020 @ 15:43

 51. Ok, vi havde jo ret, ikke sandt Berlingske?

  ““… i nettets hjørner er vokset en underskov af hjemmesider frem, der foragter de gængse medier. Disse indvandrerkritiske sider som Uriasposten og Snaphanen hævder at fortælle den virkelige sandhed om indvandring – i modsætning til de almindelige ‘mainstreammedier’.

  Kommentar by Snaphanen — 29. februar 2020 @ 15:49

 52. Alle der fordømte Stram Kurs er tavse.
  De Radikale vrøvler kun om klima.

  Kommentar by k. m. — 29. februar 2020 @ 16:22

 53. Pernille Vermund og Lars Boje Mathiesen raser over Berlingske:

  https://freespeechblog.ch/2020/02/28/nye-borgerlige-i-kovending-pernille-vermund-raser-over-dovne-journalister-i-begravelsessag/

  og tak for det!
  Mon andre partier eller politikkere følger op?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. februar 2020 @ 16:54

 54. “Svin. Forbandede svin. Intet mindre.” (Peter Hummelgaard)

  Sagt om episoden. Men vistnok ikke om muhamedanerne.

  Kommentar by Bastardo — 29. februar 2020 @ 17:07

 55. Stram kurs har lige fået min stemme igen….. !!!!

  Kommentar by Ignoranten — 29. februar 2020 @ 17:13

 56. Taqiya: “Foregivelse”, at forvirre, lyve og bedrage for at fremme Allahs sag. Er anbefalet i Sunna, men en pligt blandt Shia-muslimer.Fake-begravelsen er altså en ren taqiya-situation. Kun klamme, sleske og populistiske taburetkæber-politikere og deres mainstreampresse hangarounds hopper på den. Og kan man så håbe på en undskyldning fra dem for deres pinlige udtalelser, når sandheden kommer frem?

  Kommentar by Den sendrægtige — 29. februar 2020 @ 17:44

 57. Min kone og jeg har også mistet en lille søn. Han fik ikke noget navn, men han ligger på den lokale kirkegård som “lille baby”

  Jeg gider det utroligt usmageligt af muslimerne at fungere en børne begravelse med Tom kiste.

  Vi kørte hjem fra sygehuset med lille baby i en 50cm kiste på bagsædet….det lavet man sgu ikke grin med

  Kommentar by redneck — 29. februar 2020 @ 17:46

 58. Rasmus Paludan siger nok også:
  Der er kun en kurs.
  Stram kurs.

  Kommentar by Peter Buch — 29. februar 2020 @ 17:49

 59. Birgitte — 29. februar 2020 @ 14:21
  Det bliver ikke i msm du kommer til at se den historie.
  Men forhindrer jo ikke andre i at grave lidt i den del af historien:-)

  Kommentar by Hagmann — 29. februar 2020 @ 19:18

 60. Det er lidt sjovt at de røde altid har så travlt med at tale om tonen og når de røde virkelig skal underbygge deres pointe så henviser de gerne til nazisternes dehumaniserende sprog som muliggjorde Holocaust. Men de røde er nazisternes sande arvtagere. De bruger enhver anledning til hetze islamkritikere. Sandheden er ligegyldig. Det gælder om at hetze hadeobjektet. Det være sig Paludan Trump og enhver der truer de rødes selvglorificering. Og de rødes og msm’s dehumaniserende tilgang betyder at ytringsfriheden fratages de sandhedssøgende som det sker over alt på sociale medier. Jo det er fint journalistarbejde men pointen at muslimerne udførte et ækelt stykke propagandateater druknes i artiklen. Det burde være råbt ud over alle tage og de politikere der tog muslimernes parti fremstår som medløberne i 1930’erne.

  Kommentar by PiusXll — 29. februar 2020 @ 19:54

 61. Jeg købte et abonnement til Berlingeren for at læse artiklen, og min oplevelse var det samme som Kim Møllers: Artiklen var alt for ordrig og kunne let have fyldt det halve.

  I virkeligheden var det nok med grafikken, for den viser fint, hvordan begravelsen var overstået, længe inden Stram Kurs kom på banen (og grafikken er delvis kopieret efter Uwe Max).

  Det irriterede også mig, at faderen åbenbart ikke ser noget problem i at Islamisk Trossamfund har brugt hans døde barn til et Pallywood-stunt, men i stedet jamrer over, at “politikerne ikke tror på, at hans søn er død”.

  Kommentar by MartinH — 29. februar 2020 @ 21:12

 62. is vi skal “crowd-source”, så jeg minde om, at ham Kasem Said Ahmad fra Dansk Islamisk Begravelsesfond, der først hævder, at der en barnebegravelse: “Jeg kan ikke sige noget … der var en barnebegravelse. Det var der. Men jeg kan ikke sige mere, men i anden omgang nægter at udtale sig til journalisten: “Jeg vil ikke svare på spørgsmål” er en gammel kending.

  Det var netop ham, der fyrede op under Muhammedkrisen ved herhjemme at berolige Muhammedtegnerne og JyllandsPosten med, at de bare skulle slappe af, mens han tog til Mellemøsten for at tale Danmarks sag. Hvorefter han rejste afsted med en mappe fyldt med halve sandheder, hele løgne og tre falske Muhammedtegninger.

  Trossamfund beroliger tegnere

  Kommentar by MartinH — 29. februar 2020 @ 21:33

 63. Sagen fritstiller mange politikere i samme position som den konservative fru Abildgårds proselyt gadeshow for et iransk gangster syndikat. Hvordan er den sag endt? — Samtlige danskes politikere der har udgivet kommentarer er PROSELYTER FOR ISLAM.

  Kommentar by dansker — 29. februar 2020 @ 21:39

 64. Danske politikere er løgnagtig fakenews

  Kommentar by John — 29. februar 2020 @ 22:46

 65. Luk nu ned for det vrøvl.
  Selv hizb ut tahrir har pli nok til ikke at stille sig op og demonstrere hverken før,under eller efter en kristen begravelse ved en Dansk kirke eller hvor der bliver drukket grav kaffe/øl.
  S.T tumperne har bare dummet sig big time.
  De er ikke blevet lokket i en fælde.
  Den sørgede de selv for.
  Men det kommer sku ikke bag på bare nogenlunde velfungerende mennesker.
  Så tør øjnene og kom videre

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. februar 2020 @ 23:31

 66. …så blev den lagt i graven !

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 29. februar 2020 @ 23:31

 67. For et par uger siden var pressen og politikerne omhyggelige med at undskylder efter en Folketingsbeslutning omkring stigende radikalisering i muslimske og højreradikale kredse. Grund: der var “ikke belæg” for at sige at der var STIGENDE radikalisering i muslimske kredse.

  Jeg er sikker på, at der også kommer en undskyldning for at SK er blevet svinet til uden belæg i denne sag.

  Sarkasme kan forekomme i indlægget.

  Kommentar by Henrik — 29. februar 2020 @ 23:33

 68. S.K tumperne

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. februar 2020 @ 23:36

 69. @64 Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. februar 2020 @ 23:31

  For lige at kommentere dit forvrøvlede sludder:
  Enhver bare lidt rettroende muslim (og dette indbefatter også røvhullerne fra HUT) vil myrde og lemlæste deres egne børn, hvis det kan virke som propaganda for slammets tro og ideologi.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 29. februar 2020 @ 23:38

 70. redneck — 29. februar 2020 @ 17:46,
  MartinH — 29. februar 2020 @ 21:12
  m.f.

  Ja, det er ufattelig for os, at nogen over hovedet bare kan få den tanke, at bringe sig selv i rampelyset, med et dødt spædbarn som stand ind for sig og sit/politik/ideologi/andet.
  Men som jeg ser det, med alt hvad vi bare på det seneste har læst om, så har iSlamtilbedere absolut ingen respekt for hverken levende eller døde. Selv deres egne børn regner de for Martyrer, hvis de “blot” på en eller anden måde kan kædes deres død sammen med noget, der skulle kunne være Allahen til ære ( pligttjeneste mod vantro). Ja, endog dræber de dem selv, hvis de tror sig til, at de derved kan få deres “ære” ophøjet for Allahen.

  Vi (vantro vestlige) har andre (og Gud tak! mere ære, respekt, omsorg, udvikling, fremtid, ..), værdier, som vi lægger til grund, for det dybe ansvar vi føler, for de børn, vi af hjertet, ønsker at sætte til verden.

  MSM + iSlams medløbere og nyttige idioter (jeg har før oplistet dem nærmere) har tabt disse værdier, i deres livs-stræben på egoets evige selv-tilfredsstillelse.
  Måske er det derfor, at netop disse segmenter finder sig beslægtet med/besnæret af iSlammet?

  Tak, til at vi ikke behøver, at bringe lig til torvs, for at buste vort selvværd.

  ……

  Æret være vore kære som gik bort og af hjertet tak, for hver en stund, kort som lang, med følelse af nærvær og ubetinget kærlighed, som de bragte i os.
  – “Det mindste, han har skabt, er stort” og det behøver vi ikke at bevise, for det er nærværende i os.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. februar 2020 @ 23:44

 71. Neuhammer
  Søg læge

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. februar 2020 @ 23:44

 72. Mange nationalkonservative er alt for blødsødne og indhyllet i kristen følelsestænkning. Hvordan tror i fremtidens store konflikt med islam vil se ud? Intet rationelt tænkende menneske tror i dag på de højt hellige “demokratiske løsninger.”

  Kommentar by Daniel — 29. februar 2020 @ 23:51

 73. @Daniel

  Mange bruger ting i kristendommen som kilder deres ører.

  Men hvis du læser den oprindelige Bible som er skrevet på græsk og som andre Bibler er oversat fra. Står dér handlingen beskrevet mellem Jesus Kristus og jøderne, som havde opsat veksleborde i Kristus faders hus. Her bliver det beskrevet hvordan Kristus vælter deres border i vrede og pisker deres rygge til blods for deres ugerninger.

  Mange handlinger i Biblen mangler sin rette kontekst, når den bliver fortolket til et andet sprog.

  Kommentar by Jan huus — 1. marts 2020 @ 00:13

 74. Kommentar by Jan huus — 1. marts 2020 @ 00:13
  Siger du hemed at Jesus var ræverød da han smed kapitalisterne ud af guds hus ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. marts 2020 @ 00:28

 75. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. februar 2020 @ 23:44

  Jeg stemmer på SK…bare for at give dig og alle dine landsforræderiske pissemyrer en fuckfinger…Jeg vil skide på alting og bare være på tværs…du og dine har ødelagt Danmark…Det er for sent at redde landet…det kommer du til at sande…eller dine skide børnebørn kommer til at mærke dit monumentale svigt!

  Kommentar by Black Watch — 1. marts 2020 @ 00:38

 76. Kommentar by Black Watch — 1. marts 2020 @ 00:38
  Monumentale svigt er vi allerede vidne til når en som dig stadig er på fri fod.
  Og så må man da håbe at du ikke har eller får skidne børn eller børnebørn.
  Fjols !!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. marts 2020 @ 00:52

 77. Per Henrik Naiv Aggressiv Rasmussen..

  Du følger for lidt med, men du er ikke alene.. “De brændte børn i Helmand” http://www.uriasposten.net/archives/5938 og de er ikke engang islamister.. – og ingen vidste der blev afholdt en begravelse. Heller ikke politiet..

  Kommentar by anno — 1. marts 2020 @ 00:53

 78. Så længe Nye Borgerlige er fuldstændig fraværende i debatten og fuldstændig usynlige i medierne, så er der brug for Paludan.

  Nye Borgerlige har bekræftet mine værste anelser, nemlig at ledelsen i partiet er behagesyge karrierepolitikere, hvis “borgerlige pænhed”, for altid vil umuliggøre den seriøse debat om hjemsendelser.

  Kommentar by Jens — 1. marts 2020 @ 01:48

 79. #3.
  Helt uenig. Han snakker bare muslimsk til dem. Når han messer “Muhammed er en gris” er det bare islam-style. Og helt genialt.
  For de får deres hadprædikener smidt lige tilbage i hovedet på den eneste måde de fortår.
  Og det virker. De kan ikke styre sig.
  Desuden giver det ingen mening at diskutere med muslimer. Hvad fanden skulle man diskutere? De er muslimer. De er overbeviste. De er hjernevaskede. Spild af tid.

  Kommentar by Michael M. — 1. marts 2020 @ 03:25

 80. Hvis ikke man stemmer Stram Kurs, har man valgt at affinde sig med islam i Danmark.

  Kommentar by Michael M. — 1. marts 2020 @ 03:32

 81. Der bliver først fred med araberne, når de begynder at elske deres egne børn mere end de hader vores.
  Hvis de virkeligt bekymrede sig om deres egne unger ville de ikke lade dem rende rundt om natten på gader og stræder i tidlig alder, og de ville heller ikke bruge dem i politiske stunts som det her.

  Kommentar by Hertz — 1. marts 2020 @ 09:38

 82. […] Internettet glemmer aldrig. Heller ikke den dag, hvor Dansk Folkeparti ‘s fremmeste islamkritiker gik islamisternes ærinde.Se også Solidt håndværk, men Berlingske drukner entydig konklusion i ord: Stram Kurs forstyrrede ikke en b… […]

  Pingback by Da Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti gik islamisternes ærinde – Free Speech Blog — 1. marts 2020 @ 09:49

 83. Jeg har tidligere givet udtryk for det, jeg mener fortsat at Stram Kurs burde være gået hjem, da rustvognen med barnekisten dukkede op. Simpelthen fordi de ikke kunne vide om der lå et dødt barn i den, og hvis det havde været tilfældet, hvad det øjensynligt ikke var, havde deres demonstration været upassende! Og hvis det så ikke var tilfældet, hvad det øjensynligt ikke var, så udsatte de sig for hele den bestemmende klasses frådende raseri!
  Hvis deres mening var at vinde forståelse for deres islamkritiske sag, så mislykkedes det totalt! For de fleste danskere er efterladt med det indtryk at Stram Kurs bare er nogle brøleaber med dårlig smag! Noget som Hr. Og Fru Jensen kun rynker på næsen af.
  For mig fremstår Stram Kurs faktisk netop som en samling uartikulerede konfrontatoriske amatører! De skaber mere uvilje mod deres projekt, end de vinder sjæle for deres sag. Det gør det muligt for den bestemmende klasse at undlade at tage stilling og svarer på berettiget kritik! Derimod er NB rigtig gode til at stille de rigtige spørgsmål. SK er direkte skadelig for den islamkritiske diskution!
  I øvrigt er det trist at det er sådan en sag vi skal diskuterer, frem for at Europas grænser netop nu er under angreb, det er måske lidt vigtigere!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2020 @ 10:33

 84. Fantastisk arbejde af Kim Møller. Det er denne længde artikler af dybdeborende journalistik Vi har bbrug for også en kæmpe tak til alle de fornuftige sskribenter og deres logiske vedkommende kkommentarer. Et stort Fick jer tabernarhoveder fra den syge totalitære tabervenstrefløj og deres syge lløgnagtige kommentarer her på siden. Hele venstrefløjen og deres yallahaberallierede venner bliver slået ned og udryddet med hård hånd inden længe. Det omfatter alle ledende ansatte i den syge llortestat Danmark.

  Kommentar by John — 1. marts 2020 @ 12:55

 85. Beklager tastefejl. Død over globalisering og mobiltastaturer

  Kommentar by John — 1. marts 2020 @ 12:57

 86. Den chilenske migrant Paula Larrain var som bekendt folketingskandidat for De Konservative for år tilbage, og derudover gift en kort periode med hædersmanden Mads Holger.

  Det tyder på, at det forvirrede fruentimmer i dag er hardcore venligbo og konverteret til Det Radikale Venstre…

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2020 @ 13:20

 87. til 25) Paludan. Ja…Islam er og bliver en- usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal- som er totalt perverteret i dens fravær af etik og moral, andet end at dele mennesker op i Vantro og Rettroende, og sætte dens tilhængere i en mental spændetrøje, så menneskelig selvkritik og samvittighed blive umulig fordi man så falder i hardkorn med vantro. Islam har INTET (og det gentages) INTET med kærlighed at gøre og INTET med medmenneskelige relation. Den menneskelige opfattelse er fjendtlighed overfor alle andre end de familiære klanrelationer. Jeg er LED og KED og jeg foragter dybtgående min samtids leflen for den religion (som Hitler beundrede), som er friheden og demokratiets fjende. Jeg vil tillade mig at være så arrogant, så jeg herinde ikke længere gider at opøse alle De krige, Undertrykkelse, Terror, slaveri fordummelse og Idioti den religion skaber og har skabt. Blot lige nævne at vi sender soldater (eller har sendt soldater) til udlandet for at bekæmpe denne idiotreligionskonsekvenser, som man sammentidig har leflet for Politisk. Atlså gentaget her. Vi sætter soldaters liv på spil for det som Der Politisk lefles for. Jeg husker i sin tid Mogens Camres tale ved DF,s årsmøde i år 2001. – cirkacitat: Aldrig nogensinde skal der bygges en Mooske i Danmark….Nu har eftertiden med Radikale og Alternativet ødelagt Danmark . Jeg selv troede Den fri verden var blevet klogere efter 2001 men …nej. Jeg takker inderligt Rasmus Paludan for hans Mediestunt, og jeg foragter den cencur MSM og de elektroniske medier har pålagt. Jeg mener det hovedsageligt er Merkel og EU,s skyld og især den tidligere Statsminister (glemt ham), som underskrev Marrakeshtraktaten (lalleligegyldigheds karriere popidiot uden nogen etik og moral, imodsætning til Anders Fogh Rasmussen). At Danskerne har været sådan nogle idioter at stemme på Radikale og Alternativet er for mig at se en katastrofal lallenaivitet (Kunne bruge værre ord), som desværre nok ligger til os. Samme cencur er Tommy Robinson udsat for. Det bliver værst for vores børn og børnebørn. Nuvel. Der er håb i Østlandende, imens Vesten stupide forhold til den frihed De fik i Arv fra Winston Churchill åbenbart politisk totalt overgiver sig til ondskaben der ligger i Islam. Forhåbentlig finder både Tommy Robinson og Stram Kurs ud af at bruge de elektroniske medier, så de kan omgås cencuren. Men Stram Kurs. Hjertelig tak for jeres indsats. Paludan gjorde det flot i partilederunden og gjorde det flot med Mediestunten, og forhåbentlig tager jeg fejl med de mest dystre forudsigelighed, men så er det også DF, NB, Stram Kurs, DDF, DDL, og SIAD vi må takke (med hjertet). Må vi bevare håbet. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2020 @ 13:52

 88. Lige kort til PHR. Det er dokumenteret at det var en Mediestunt vendt imod Stram Kurs Demonstrationen, hvor Muslimer misbrugte en tidligere på dagen begravelse til at kaste smuds imod Stram Kurs. Det er de nemlig perverse nok til (Oveni alle -æresdrab- og andet menneskeligt svineri). Din dekadente arrogante afstumpede kritik af de modige folk som tør stå frem, og demontrere imod denne afstumpede Førerprofetreligions tilstedeværelse, som undergraver den frihed vi fik i arv fra Winston Churchill.

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2020 @ 14:00

 89. […] er blevet det, der betaler sig og som flugter med en ideologi. Senest så vi det ved Pallywoodbegravelsen på Dortheavej. Hele verden bliver mere som det Mellemøsten, jeg besøgte […]

  Pingback by “Tommy Robinson ‘is arrested for common assault” « Snaphanen.dk — 3. marts 2020 @ 03:07

 90. Journalistens første bud:
  Lad ikke sandheden ødelægge en god historie!

  Kommentar by Asger Brøgger — 8. marts 2020 @ 09:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper