1. marts 2020

Rødradikale revser ‘Berliner Zeitung’: “Helt irrelevant at lege Sherlock Holmes i sådan en situation.”

Berlingskes punktum over begravelsessagen vækker forargelse i rødradikale kredse, hvor flere åbent indrømmer at de er ligeglade med sandheden i forhold til forløbet. En del har tydeligvis ikke læst artiklen. Andre vælger som forfatter Flemming Christian Nielsen, at kritisere Berlingskes islamofobiske rekonstruktion af ‘et barns begravelse’. Hvis sagen kommer op i Presselogen (TV2 News), Mennesker og Medier (P1) eller Mediemøllen (Radio4), så kender vi nu vinklen: Gik Berlingske for tæt på en sørgende muslimsk familie?

(Flemming Christian Nielsen på Facebook, 28. februar 2020)

Rødradikale uden filter

“Noget af det mest uanstændige ‘journalistik’ jeg endnu har set fra Berlingske…” (Betina Zachariasen)

“Den Danske Hverdagsfascismemodel, i fuldt flor!!” (Christian Juel Ditlefsen)

“Skamløsheden og fraværet af medfølelse og empati over for vore muslimske medborgere er uhyggelig, er der da slet ingen nedre grænser for journalistisk afstumpethed?” (Leif Henningsen)

“Faktum er at der var begravelses cermoni og at familie og pårørende var i sorg, tog imod kondoloncer og at det i, og for sig, er nok. Helt irrelevant at lege Sherlock Holmes i sådan en situation. ..At barnet var ved at blive gjort klar til begravelse, taler vel for det faktum, at man ikke ikke forstyrrer familien eller forfølger denne sag mere end hvad man allerede har gjort. Det er mangel på empati og sympati, hvad man har gang i overfor vores muslimske medborgere. Ville du acceptere sådan et gøgleri foran dine egne du en dag kommer til at miste?” (Sarah Bennet)

“Hvad er det så for en sandhed, du tilsyneladende har fundet? – At muslimerne holder deres begravelser i omvendt rækkefølge ifht kristne? Det gør det vel ikke til fake begravelser? … Hvad jeg simpelthen ikke fatter er, at der i Danmark findes nogen så hjerteløse og afstumpede, at de vil kalde til politisk happening oveni en begravelse. Og bagefter begiver sig ud i spekulationer om begravelsen nu virkelig var ægte; om der nu virkelig også var tale om sørgende… helt igennem usympatisk at spekulere i hvorfor rustvognen holdt parkeret udenfor deres hellige hus, efter barnet var begravet… (Trine Bisgaard)

“din argumentation virker ganske søgt. Hvis et trossamfund holder en ceremoni for et afdødt barn, så er det vel relativt ligegyldigt om barnet ligger i kisten.” (Henrik JN)

“Når man ummenskeliggøre muslimer så kan den sidste dråbe menneskelighed forsvinde. Som jeg engang sagde til et DF/ Ny borgerlige medlem. Hvis i eksisterede under anden verdenskrig så har i stået for ansvaret for gaskamrene.” (Abu Abderrahman)

“Altså er det iorden at påstå, der ingen begravelse var, bare man er uden moral og skrupler…? Eller hvad.. Det er flintrende ligegyldig om der var et barn i kisten eller ej… Man kan ikke forsvare, at man har gjort noget så udansk… Heller ikke med Berliner Zeitungs hjælp… Jeg har sat mig ind i at der er dansk kultur og etik for, at man behandler ligbiler, kister, og søgende med respekt, og det gør man uden at chikanere dem… At den rablende sagfører bagefter råber op, og får sin logrende journalist til at fremstille en tidsliste, kommer slet ikke sagen ved… Det handler om en respekt, der ikke er blevet udvist… Længere er den ikke…” (Mogens Øgendahl)

“… jeg har læst artiklen, og opfatter indholdet på samme måde som opslagsskriver og mange her i tråden.
SK-demonstranterne troede at der var et dødt barn i kisten. Det er mere end rigeligt for mig. Og at opsøge de arme forældre der begravede deres barn den pågældende dag og efterfølgende plaske det op på forsiden, synes jeg oprigtig talt er uværdigt og unødvendigt.”
(Charlotte Birk)

Oploadet Kl. 14:29 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108534/trackback

23 Comments »

 1. Klassisk venstreradikal / rødradikal / centrumvenstre -metodik. En modus operandi som kører i nogle bestemte tempi skåret over fastlagt skabelon:

  1. Benægt fakta. Alt hvad der ikke passer ind i narrativet er fake news, opspind, løgn etc.

  2. Beskyld budbringerne og / eller involverede for at være onde, dumme, nazister, fascister, umenneskelige whatever.

  3. Hvis fakta ikke konsekvent kan benægtes, slå tvivl om relevansen: Det er ligegyldigt, petitesser, irrelevant, uinteressant, grebet ud af sammenhæng, enkeltstående tilfælde osv.

  4. Repetér 1 og 2.

  Kommentar by DavidK — 1. marts 2020 @ 14:51

 2. Hvis det vi læser her er repræsentativt for Berlingskes læsere. så forstår jeg godt at avisen langt hen af vejen har valgt en kulturradikal linie der ligger tæt op af Politiken.
  Det er selvfølgelig trist at den gamle borgerlige “Berlinger” i dag ligger der, men hvis man vil overleve, så er det sikkert nødvendigt at være lige så kulturradikalt og tomhjernet som sine læsere.

  Kommentar by bjarne binee — 1. marts 2020 @ 14:58

 3. Her gik vi skisme lige og troede, at de sejlivede metastaser fra 68-erne havde dræbt de sidste ofre! – Men nej, den socialistiske syge uddunster fortsat sin rådne ånde fra gravkamrene; her med Flemming Christian Nielsen som medie; gosh!

  Don’t take criticism from someone you don’t want to take advice from!

  Kommentar by T. Flodur — 1. marts 2020 @ 15:14

 4. Flemming Christian Nielsen er en fortabt sjæl der skriver for et fortabt medie, Altinget. Tidligere Politikenjournalist.

  Kommentar by ino — 1. marts 2020 @ 15:27

 5. Enkelt sager som denne er interessante.

  Dette her kan til gengæld endnu mere “interessant”..

  Muslimnegerne kommer i horder

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/tyrkiet-76.358-flygtninge-paa-vej-mod-europa/8025979

  Kommentar by jrp — 1. marts 2020 @ 15:37

 6. Der er ganske enkelt mennesker der ikke bryder sig om sandheden. Vi så, og ser det, også ifm. Den Kolde krig med vægt på adskillige danskeres medløben. En ting er at DKP med partiets veneration for Sovjet var pro WAPA, noget andet var/er de utallige der med deres “humanistiske” forståelse for samme, efterfølgende ikke ønsker/ønskede at erkende de havde taget så gruelig fejl. Diverse Skolelærere for fred osv. var/er ikke alene naive, men også direkte stupide hhv. løgnagtige. Endeligt er der de danskere der for ussel mønt sveg demokratiet, f. eks. Bent Weibel. Hvorfor “jagter” samfundet ikke disse skadedyr med samme ivrighed som man fortsat jagter såkaldte nazister. Venstrefløjen er, vil altid være og har altid været en flok tabere, samfundsnassere mv. og helt uden politisk forståelse. Det har været, og er stadig, direkte pinligt at opleve disse båtnakker der nu på forskellig vis “jagter” medborgere der ikke har samme opfattelse som de selv, bl. a. vha. grov vold. I Bent Jensen´s pragtværk Ulve Får & Vogtere ses utallige svigt fra statsmagten, sandheden må ikke komme frem. Hvorfor er især Socialdemokratiet hhv. Radikale Venstre modstander af sandheden ifm. med, og med vægt på Den Kolde Krig? Er Socialdemokratiet/Radikale Venstre nervøse for at partiets gøren og laden kommer frem i lyset? FØJ. At forsvare den invasion fra fjendtlige berigere, kalde disse for veluddannede og en gevinst for Danmark er en grovhed uden lige.

  Kommentar by UTROLIGT. — 1. marts 2020 @ 15:41

 7. Essensen i Berlingske´s artikel er at den såkaldte journalist – med den positive beskrivelse af den sørgende familie med det døde barn (taler Dansk etc.) håber at give læserne indtryk af muslimerne er ofre og at Danskerne inkl. SK er aggresorerne, men sandheden er jo at denne familie og deres død barn INTET har med sagen at gøre.
  Tænk at journalisten benytter så mange ord inden hun trods alt næsten må indrømme at sagen var et set-up fra fredens religion.

  Kommentar by frank mathiesen — 1. marts 2020 @ 15:46

 8. Frankfurterskolens spydspidser overtog efter WW II med forbløffende nemhed rollen som indflydelsesagenter på langt de fleste universiteter i den Vestlige Verden. Skolens destruktive kommunistiske tankegods og metodik bredte sig herefter som metastaser til alle grene af undervisningssektoren og derefter også til medier, embedsværk, politikere, politi og domstole, foreningslivet/ NGO’er og alle andre grene af samfundet.

  Sådan er det stadig, og derfor vil det politiske landskab næppe ændres foreløbig – dog med USA som en mulig undtagelse.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. marts 2020 @ 16:35

 9. Hvis de citerede kommentarer til Berlingskes artikel er repræsentative for den danske befolkning, vil islamiseringen af Danmark foregå endnu hurtigere end de demografiske beregninger baseret på fødselsrater viser.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. marts 2020 @ 16:49

 10. De røde er fortabte. Jeg skammer mig over dem.

  Kommentar by Ewing — 1. marts 2020 @ 16:55

 11. Hvilken Jødisk eller kristen menighed ville misbruge et barns begravelse, imod en fredelig demonstration, til løgnfuldt at skabe et moralsk modangreb imod Demonstranterne? :-) (Det er vist kun Muhammedanere der kan finde på den slags :-), og så Den betændte politiske korrekte rådne moral :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2020 @ 17:00

 12. #10 Michael Unna
  Præcis.
  De politisk korrekte bløddyr fatter ganske simpelt ikke, den dyriske snuhed og hensynsløshed som er helt naturlig for islam.

  Kommentar by Danskeren — 1. marts 2020 @ 17:35

 13. Hvor er de venstreorienterede mamgfoldighedselskere dog skuffede. De burde være glade på muslimernes vegne over at der ikke var sket en krænkelse.

  Men de er slukørede over at hele det iscenesatte krænkelsescirkus var forgæves. Modstandsmanden Paludan klarer frisag i dette tilfælde. Men nu er de så rasende over at sandheden kom for dagen, at de kaster sig over Berlingske. Det vigtigste for dem er ikke sandheden, men hadet til deres fjender.

  Man har vel lov til at være lidt skadefro.

  Kommentar by JC — 1. marts 2020 @ 18:27

 14. Rent uhyggeligt at læse disse fakta resistente islamofile postulater. Jeg bliver mere bange for deres politiske indstilling end for moderat nazisme (næsten).

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 1. marts 2020 @ 18:28

 15. Når jeg ser så massiv en idioti, ved jeg: Danmark ryger samme vej som Sverige. Når landet så er ødelagt for al fremtid, vågner disse idioter op.

  Kommentar by Snaphanen — 1. marts 2020 @ 18:43

 16. Hvis folk, der rent faktisk søger at finde ud af, hvad der er sket, ifølge Flemming Christian Nielsen er ikke-indlagte psykopater, så må man vel godt kalde Flemming Christian Nielsen for skizofren? At kunne leve i flere hinanden udelukkende virkeligheder må vel kræve en skizofren personlighed. At leve i vesten med vestens velsignelser og samtidig forsvare en antivestlig voldstænkning som islam må kræve en helt særlig personlighed. Man skal vist være socialist for at kunne håndtere en så kompleks situation, eller man skal være en kæmpe hykler og nå ja, det kan vist gå ud på ét.

  Kommentar by piusXII — 1. marts 2020 @ 18:50

 17. Sandheden er ilde hørt!

  Kommentar by Realist2 — 1. marts 2020 @ 21:59

 18. Jeg er måske ikke helt opdateret, men var “sandhedsartiklen” fra Berlingske ikke publiseret bag betalingsmur?
  Hvis ja, så undrer det mig, at der er så mange venstrefløjsere/iSlamleflere, der kommenterer på det. Mon de, igen, kommenterer på “jeg har hørt en sige”? Har de virklig abonnement på Berlingske, købt sig til et korttidsabonnement eller?

  Det undrer mig til gængæld ikke, at selv de af dem, der har betalt for indsigt i artiklen og læst den, ikke nåede til vejs ende i den, hvor de jo ville have fået de nødvendige nøgterne/sandruelige oplysninger om hændelserne og dermed kunne! have evalueret lidt på egne forud indtagede meninger,
  – for, som det gang på gang ses i “debat” med segmentet, så magter de simpelthen ikke, hverken at læse eller forstå en tekst endsige at kæde den sammen, med livets realiteter.

  Ja, de lefler videre for iSlammet, uanset iSlammets indbyggede foragt for menneskeværd(dighed), hvilket igen leder tankerne hen på “krage søger mage” -> mon det er en fælles IQ der trækker?

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. marts 2020 @ 22:05

 19. “Det døde bark i kisten” var en Pallywood produktion. Her spiller sandheden ingen rolle. Kun propaganda effekten. Den lykkedes. Stor propagandaeffekt med små midler.

  “Pallywood (et Portmanteau af “Palæstina” og “Hollywood”) referer til at visse mediehændelser i den israelske-palæstinensiske konflikt er arrangeret eller direkte instrueret som regulære filmproduktioner af palæstinensiske kameramænd og video-team, ofte ved hjælp af udstyr fra vestlig nyhedsbureauer” (wiki)

  Kommentar by A-mad — 2. marts 2020 @ 08:49

 20. “Det døde barn i kisten” var en Pallywood produktion.

  Kommentar by A-mad — 2. marts 2020 @ 08:50

 21. For at følge logikken må vi så heller ikke undersøge Stalins forbrydelser? Det kan jo også krænke ham, hvis sandheden kommer frem.
  Man mangler ord, for den komplet mangel på intelligens og selvindsigt, der findes på venstrefløjen.

  Respekt for debattør Mikkel Andersson. Han kan ikke døje Stram Kurs (hvilket jeg stort set heller ikke kan) men giver en uforbeholden undskyldning efter at have erfaret, at han gav en sviner til Stram Kurs på fejlagtigt grundlag. Sådan. Jeg vil vædde en årsløn på, at sådan et format ser vi ikke fra Østergaard, Skipper eller Ellemans side.

  Kommentar by Realist — 2. marts 2020 @ 12:56

 22. Far-out-left i de sidste aldersstegne krampetrækninger..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. marts 2020 @ 17:25

 23. Virkeligheden skal ikke stå i vejen for “de godes” had og gemen ondskabsfuldhed.
  Vi vil forsvare vores ret til at hade Rasmus Paludan og Stram Kurs uanset hvad, vrisser de mellem tænderne.

  Ingen hader som en rødradikal, venstresnoet fascist.

  Kommentar by Iznogut — 2. marts 2020 @ 19:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper