3. marts 2020

Jacob Skyggebjerg, forfatter: “Danmark og danskheden er en ynkelig kopi af alt det, andre lande har.”

Ufiltreret oikofobi hos Jacob Skyggebjerg, der har skrevet endnu en bog som nok skal give en håndfuld priser. Her lidt fra et interview i Berlingske – Forfatter langer ud efter folkeånden: ‘Danskermentaliteten er usympatisk, fordi den er så gennemført frihedsfjendsk’ (kræver login).

“Det eneste unikke, Danmark har i forhold til andre lande, er smålighed og hygge. Ingen af delene kan vi prale af. Det er forfatteren Jacob Skyggebjergs syn på Danmark. Han er aktuel med en ny bog, der skildrer et Danmark, hvor ingen er gennemført sympatiske, og hvor livet kører i ring. Igen og igen. …

Nu har det åbenbaret sig for forfatteren, at hele Danmark er en provins. Danmark er en normaliseringsfabrik, siger han, som forsøger at fjerne alt det, der gør det enkelte menneske til noget særligt. Nu overvejer han at flygte endnu en gang. Væk fra den provinsielle mentalitet, der kendetegner det Danmark, han kender. …

‘Hele Danmark er en landsby,’ siger Jacob Skyggebjerg skråsikkert. ‘Danmark og danskheden er en ynkelig kopi af alt det, andre lande har.’

Danmark er ikke noget rigtigt land… ‘

Danskermentaliteten er usympatisk, fordi den er så gennemført frihedsfjendsk,’ siger Jacob Skyggebjerg uden tøven.”

(Jacob Skyggebjerg, forfatter; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108585/trackback

39 Comments »

 1. Det mest provinsielle ved Danmark er vores nobody “kunstnere” på understøttelse, som tror deres ord betyder noget, selvom ingen ved hvem de er.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 3. marts 2020 @ 03:07

 2. 35 år gammel. Har han noget at fortælle verden om et land, han åbenbart ikke kender?

  Kommentar by BB — 3. marts 2020 @ 04:45

 3. Jacob burde holde sig i skyggen. Han er usund for sine omgivelser. Enten er han totalt hjerneblæst (givet sin mening og holdning uden skyggen – pun intended, af reflektion, eller er han bare på lønningslisten hos satanisterne.

  Satanisternes lønningsliste er lang og usædvanligt mange “kunstnere” er på den. Dog er politikere i overtal.

  Kommentar by Iznogut — 3. marts 2020 @ 05:10

 4. Noget mærkeligt sludder og vrøvl skrevet for at sælge godt hos den politiske radikale elite. Frihedsfjendsk Danmark. Det er simpelthen den største løgn han kan lukke ud. Tværtimod. Vi er det mest frihedselskende folk (Pornoens frigivelse, Kvindefrihed uden lige- i forhold til alle andre-bortset fra den muhammedanske del som vi har fået importeret udefra, De første som ophævede slaveriet, stavnsbåndets ophævelse etc etc etc). Derudover kan vi roligt kalde Rugbrød for noget oprindelig dansk-flere tusind år får der var noget der hed Danmark blev det brugt. Så kan man sige at vi selvfølgelig har importeret en del fra udlandet. Kristendommen-hjertelig tak for det, og meget andet. Men ellers er det en tomhjernet kritik, som bare skal sælge godt bland kulturradikale (Politiken, DR, og Gyldendal). Mere ikke. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2020 @ 05:19

 5. Hvis noget kører i ring, så er det måden hvorpå kulturpersonligheder igen og igen tænker ud af boksen. Er Jacob Skyggebjerg noget unikt? Siger han noget vi ikke har hørt før?

  Kommentar by BE — 3. marts 2020 @ 05:35

 6. PS:Derudover har vi ytringsfrihed og tolerance over alt, med undtagelse af det importerede Muhammedanske og hos nogle få Venstrefløjsfacister, så hans kritik er dessideret kulturradikalt løgnfuldt sludder.

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2020 @ 06:06

 7. Arbejder han for SAS?

  Kommentar by redneck — 3. marts 2020 @ 06:21

 8. Endnu en egohumanist. Ironisk nok så skildrer han først og fremmest sit eget begrænsede udsyn, som kunne være en tro kopi af enhver andens på den ideologiske fløj han repræsenterer.

  Kommentar by marius — 3. marts 2020 @ 06:33

 9. Hvordan kan Jacob Skyggebjerg overhovet holde ud at bo her i Danmark?
  Hvorfor flytter han ikke til et andet sted på jordkloden, hvor der er lagt bedre at være?

  Kommentar by Henning Jensen — 3. marts 2020 @ 06:39

 10. I en normal verden havde han fået en solid kindhest og fjorten dages stuearrest, hvor der skulle læres mindst 3 salmevers hver dag.
  Derefter over til et familiemedlem med gård i jylland, hvor den stod på roehakning i yderligere fjorten dage.
  Så var han kureret !

  Kommentar by Danskeren — 3. marts 2020 @ 06:58

 11. Med det hævede ansigt tyder det på at han har et alkoholproblem

  Kommentar by Træt — 3. marts 2020 @ 07:00

 12. Nareren er ikke en kommentar værdig, han er en ligegyldig person!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. marts 2020 @ 07:23

 13. Danmark er faktisk et meget rart sted at være i forhold til så mange andre alternativer. Det gør det lidt svært at være intellektuel – og levere systemkritik, kulturkritik og civilisationskritik.

  Og så kammer det (alt for) ofte over i at vi ikke har styr på noget som helst. Vi har ikke noget at være stolt af. Vi er det værste af det værste.

  Det er en form for patologi.

  Kommentar by BE — 3. marts 2020 @ 07:34

 14. Industrien mangler faglærte.
  Det skyldes at socialister lokker generationer af unge ind i stillinger i det offentlige, hvor de flytter dynger af papir fra højre til venstre og tilbage igen. En idiot som ham her overlever kun fordi der er andre der gider tage fat, og skabe værdi til samfundet.
  Tilbage til Jagtvej 69 – grafitti, hærværk og lavintelligent krig mod politi og samfund.

  De når aldrig over sinke stadiet.

  Kommentar by k.m. — 3. marts 2020 @ 08:01

 15. Om jeg kender typen? Nej, jeg har aldrig hoert om ham. Lyder mest af alt som en rede-pisser. Gad vide, hvor han faar det “frihedsfjendske” fra, han nyder da friheden til at ytre sig som han goer. Det er et gode, mange andre lande ikke har. Mon Trykkefrihedsselskabet vil byde ham velkommen som medlem…?

  Kommentar by krassisten — 3. marts 2020 @ 08:16

 16. Kære Jacob, du siger at du overvejer at flygte fra Danmark. (Så bliver du jo flygtning).
  Lad os endelig få besked, når du har besluttet dig.

  Kommentar by Bastardo — 3. marts 2020 @ 08:41

 17. Når Jakob Skyggebjerg fordømmer gode mennesker som “usympatiske”, mener han jo at han selv er meget bedre en os “banale” danskere.

  Når ingen andre er glad for ham, så han jo selv gøre arbejdet med at selvglad – og usympatisk.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 3. marts 2020 @ 08:42

 18. @ Lukket fest, skrid hjem — 3. marts 2020 @ 03:07

  Lige nøjagtig. Hvem er den talentløse idiot?

  Kommentar by Santor — 3. marts 2020 @ 08:43

 19. 35 år gammel, og stadig igang med at gøre oprør mod de voksne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. marts 2020 @ 09:02

 20. Helt ved siden af rammer han altså ikke.
  Jeg fornemmer heller ikke at han skyder med skarpt efter national konservative, men mere er ude efter manglen på anderkendelsen af individet. Man må ikke være bedre end de andre.

  “Netop folkeskolen har Jacob Skyggebjerg et anstrengt forhold til. Den holdt ham nede, siger han. Det er ikke blevet bedre af, at børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil sidste år besluttede at sløjfe den talentenhed, der tilgodeser særligt dygtige elever. I stedet skal midlerne bruges på et generelt løft af folkeskolen.

  »Det giver ikke mening. Man kan ikke løfte en analfabet op til hverken standardniveau eller eliteniveau. Man kan ikke løfte hele flokken derop. Det er en meningsløs utopi, hun fremlægger,« siger han.”

  Kommentar by Hagmann — 3. marts 2020 @ 09:04

 21. Hagmann: “Helt ved siden af rammer han altså ikke.”

  Enig. Der er helt klart plads til forbedring på flere og flere områder, men de fornuftige elementer i hans tirade drukner i noget der ligner et regulært had til Danmark. Og så bliver det svært med en konstruktiv debat om hvordan vi gør Danmark bedre.

  Jeg er selv dybt skuffet over folkeskolen (gik der i 80’erne) hvor der ellers var færre elever pr. lærer end idag, men vi skulle partout slutte med at være lige uvidende. Tænk at være så ideologisk forblindet, at man giver nøjagtig samme pensum til de elever som kunne læse og skrive i 2. klasse, som til dem, der endnu ikke havde knækket koden, da de forlod skolen 6-7 år senere. Hvilket spild af intellektuelle evner – og hvor mange mistede mon ikke lysten til at gøre noget særligt ud af skolearbejdet, når man kunne komme sovende til topkarakterer?

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. marts 2020 @ 09:19

 22. Danmark handler med hele verden. Det gør jeg selv. Danskerne rejser i hele verden. Det gør jeg selv. Jeg holder af at besøge og handle med andre folk, der også er sig selv.

  Uden sammenligning tag f.eks Asger Aamund. Er han provinsiel? Nej, men alligevel vil han bevare dansk og europæisk kultur og er modstander af masseindvandring af en fremmed underudviklet kultur, der hader Danmark og kristne. Han er modstander af at Danmark igen bliver besat af fremmede. Nu af besættere der vil udrydde os og indføre deres egen religion og kultur.

  Det Radikale Venstre hader frihedskæmpere og sidste gang, vi var besat af fremmede, fik de sammen med besættelsestropperne sendt frihedskæmperne i koncentrationslejr eller fik dem skudt bundet til en pæl i Ryvangen. Stedet er nu en mindelund og er et besøg til eftertanke værd. Jacob Skyggebjerg bør besøge Mindelunden i Ryvangen og dér tænke sig om en ekstra gang.

  “I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme,
  der har jeg rod, derfra min verden går.
  Du danske sprog, du er min moders stemme,
  så sødt velsignet du mit hjerte når.

  Engang du herre var i hele Norden,
  bød over England, – nu du kaldes svag,
  et lille land, og dog så vidt om jorden
  end høres danskens sang og mejselslag.

  Dig elsker jeg! – Dig elsker jeg!
  Danmark, mit fædreland!”

  Kommentar by A-mad — 3. marts 2020 @ 09:23

 23. Har der nogensinde eksisteret en socialist, som ikke var en underbegavet notorisk løgnagtig landsforræder på satanisternes lønningsliste?

  Kommentar by John — 3. marts 2020 @ 09:24

 24. Vi har her at gøre med en for offentligheden totalt ukendt verdensmand, for hvem den hjemlige andedam er alt for lille til hans grotesk forstørrede selvbillede.
  Smut pomfrit, ud af landet. Jo før jo hellere.
  Nåååh du kan ikke undvære statsstøtten?

  Kommentar by Jern Henrik — 3. marts 2020 @ 09:30

 25. Hvad lever Jacob Skyggebjerg af, er Jacob Skyggebjerg bare endnu en af de sindssyge landsforrædere som lever af hans landsmænds penge.

  Kommentar by Piphans — 3. marts 2020 @ 10:53

 26. Hvis hoejrefloejen ikke tager sig sammen saa vinder disse nihalitiske, multikulturalistiske, globalistiske tabere paa lang sigt og saa bliver det ikke rart at vaere normal jaevn dansker. Han minder mig om SAS reklamen og om Jonas Eike. Bogen er tydeligt et knobskud af den roede identitetspolitik hvor man kan vaere alt eller intet efter humoer parret med lidt jantelovs kritik.
  Hvis han syntes Danmark og danskerne er saa stygge hvorfor ulejligheder han sig saa med at skrive en studentikos bog hvorfor ikke flytte til udlandet istedet for.

  Kommentar by Zenobia — 3. marts 2020 @ 11:04

 27. Han kan blev blive en god (hjem)rejseleder…..

  Kommentar by Moth — 3. marts 2020 @ 12:27

 28. Hvem vil tage et væddemål på at denne “forfatter” modtager offentlig støtte = betalt af arbejdende danskere? De danskere han ikke kan lide.

  Kommentar by UTROLIGT. — 3. marts 2020 @ 12:28

 29. I am from east europe. When I came to west europe first time (long time ago) I felt like people in the west are children. Naive.
  Then I discovered that also intellectually they are not very bright.
  But then I started to understand how this is possible. And is very easy to understand. For the last 50-60 years, west europe had a nice living condition. People got the idea that this kind of life will never change. Politics and education system was also infiltrated by neo-marxists. In my country many people died fighting marxists and communists. Generation after generation west europeans were brainwashed. This is the very simple conclusion in few words.
  25 years ago I got my first BMW. A good car. My father had a Fiat 850. Not very good. After my father had a ride with my car, he told me:
  your car is good, but my car is the best car in the world.
  I was confused. I asked him to explain. And he told me: the only car I have is my car. This is why it is the best car in the world. Because is mine.
  So, advice for danes:
  The best country in the world is Denmark. Because it is your’s. Defend it. If you don’t, you are going to have no more a country.
  Restore the education system. Education system must find the geniuses and make them grow. The way it is working now, is just leveling the stupidity. Actual system is not focused on producing smart people.
  There is nothing more important than education.
  Restore the notion of loving your country. Restore the patriotic feelings.
  About this boy saying all these things about Denmark… he doesn’t matter. Ignore him. This will be more painful for him. Stupids get crazy when they are ignored.

  Kommentar by Stefan — 3. marts 2020 @ 12:47

 30. -> Hagmann

  “Jeg fornemmer heller ikke at han skyder med skarpt efter national konservative, men mere er ude efter manglen på anderkendelsen af individet. Man må ikke være bedre end de andre.”

  Det er en del af hans kritik, men han kritiserer også ægteskabet som institution – det er et ‘fængsel’, som han ikke forstår folk finder sig i.

  Kommentar by Kim Møller — 3. marts 2020 @ 12:51

 31. Han har for så vidt ret i nogle af udtalelserne. Om føje år eksisterer dansk kultur ikke længere.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. marts 2020 @ 14:40

 32. Hvis jeg havde en krone for hver gang socialisme har virket, ville jeg have 0 kroner.
  Sjovt nok ville jeg også have 0 kroner, hvis den havde virket.

  Kommentar by Iznogut — 3. marts 2020 @ 16:01

 33. I og for sig har han da ret i at arten Homo Sapiens ikke er opfundet i København, men kommer fra Afrika et sted, og at Danmark er yngre end det, så på den måde er vi alle indvandret….det kan han jo have ret i i et historisk perspektiv. Resten er noget sludder :-) og løgn at vi er frihedshadende. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2020 @ 18:30

 34. Kim Møller — 3. marts 2020 @ 12:51
  At idioten ikke kan finde en der gider at være hans kone er jo hans prolem. Måske har han en personlighed som et stykke drivtømmer. Hvad ved jeg.
  Han lader til at være en lidt skævt sammensat person. Jeg er heller ikke helt med på hvorfor han skal promoveres i Berlingske. Måske kender han redaktøren.
  Igen, jeg har aldrig hørt om manden men giver ham dog ret i det med skolernes inklusions helvede. Det er sådan en underlig form for bagvendt kæft, trit og retning for at få alle ned på samme niveau.

  Kommentar by Hagmann — 3. marts 2020 @ 20:51

 35. Den kulturradikale nulbon får formentlig snart sit eget “kulturprogram” på Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2020 @ 21:23

 36. Hvem har fjernet fjolsets hjerne… Mon ikke hans forældre, på hans vegne, burde indgive en klage til sygehusvæsenet…

  Kommentar by LarsB — 3. marts 2020 @ 23:19

 37. Stefan. Thank you for your input from Eastern-european perspective.I agree with everything you say. I admire and envy the spirit of Eastern europe.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 4. marts 2020 @ 01:13

 38. >Stefan
  The 850 is a very nice car.

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2020 @ 03:03

 39. Gab & Gab. Det virker som en standardudgave af en kulturradikal.

  De hyler op om danskernes middelmådighed og manglen på anderkendelsen af individet i Danmark og længes at komme ud i den globale landsby og sole sig som unikke individer, indtil de en dag opdager, at det unikke ved dem er netop, at de er danskere.

  Spørgsmålet er så, om de kan lægge 2 og 2 sammen, osv.

  Kommentar by traveler — 5. marts 2020 @ 09:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper