4. marts 2020

Nyheder skriver ikke sig selv: Paludan udsat for vold = ‘Rasmus Paludan følte sig ydmyget af cyklister’

Historien gik fra det venstreorienterede lokalmedie Minby.dk til borgerlige Berlingske, som blev gjort til en citathistorie af Ritzau. Til sidst kom det frem, at Stram Kurs ikke forstyrrede en begravelse. Enkelte privatpersoner har beklaget sine opdateringer på sociale medier, men de etablerede medier er tavse.

Forløbet illustrerer, at der er mennesker bag. At journalister ikke er skrivende robotter, men mennesker med hud og hår – på godt og ondt. Nyhedshistorier skriver ikke sig selv. Minby.dk troede på islamister, og bekymrede sig ikke om dokumentation. For Berlingske var det blot endnu en no brainer ‘Paludan er ond fordi…’-historie.

Herunder to fortolkninger af samme retssag. Politiken kalder mistænkte for ‘cyklister’, nedgraderer fysisk vold til ydmygelse, og gør det hele til et spørgsmål om Rasmus Paludans følelser desangående. Senere på dagen kunne samme medie skrive, at Ung cyklist får betinget dom for vold mod Rasmus Paludan.

(BT.dk, 17. februar 2020 Kl. 13.17: Rasmus Paludan udsat for ‘happy slapping’)

(Politiken.dk, 17. februar 2020 Kl. 13.25: Rasmus Paludan følte sig ydmyget af cyklister)

Oploadet Kl. 10:29 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108619/trackback

25 Comments »

 1. Betinget dom for vold? Troede det altid gav mindst 30 dage i skyggen, er der muslim rabat?

  Kommentar by redneck — 4. marts 2020 @ 11:20

 2. Hvorfor bliver der ikke etableret et stort medie/avis som modsvar. Jeg holder meget af blogs som denne og andre kanaler, som ikke er glødende rød propagande. Men der må være stærke kræfter, herunder denne blog mand, som måske kunne tromme et superhold sammen og på samme måde som alle de andre, malke staten for tilskud.

  Kommentar by Oswald — 4. marts 2020 @ 11:20

 3. Sjovt nok fik “overfaldsmanden” der forsvarede sig imod Papes liderlige loverboy 40 dage i byretten senere ændre til 30 dage i højesteret og 6 års indrejseforbud.

  At han så sad varetægtsfængslet næsten 60 dage giver ingen mening

  https://www.bt.dk/krimi/advokat-doemt-for-vold-mod-papes-kaereste-jubler-over-dom

  Kommentar by redneck — 4. marts 2020 @ 11:22

 4. Tusind tak til hr. Kim Møller for korrekt information – mange tak.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 4. marts 2020 @ 11:37

 5. Med andre ord, statsfinansieret medier har igen skrevet direkte løgne historier.
  En stor tak til landsforræder partiet Venstre og de konservative bøsser og Dansk Fjolseparti for at tvinge os til at forsørge løgnagtige journalister fra DR, BT, EB, JP osv. osv. osv….

  Kommentar by Piphans — 4. marts 2020 @ 11:59

 6. OT: Hvem fanden har importeret den indavlede, retarderede, psykopatiske, lav-IQ, kriminelle, korandyrkende sandnigger fra Sydsudan, Lual Lual nu kaldet James Schmidt, der som 17-årig voldtog en hvid, kristen, danske pige, som han også forsøgte at slå ihjel ved kvælning:

  Mentalerklæringen af James Schmidt er omfattende. Det bliver beskrevet, hvordan han virker uinteresseret, gabende og bare gerne vil have undersøgelsen overstået. Det kommer frem, at aben har en IQ på 78.

  Han mener grundlæggende, at han sidder i fængsel, fordi han bliver behandlet skidt af myndighederne. Han har aldrig gjort noget, som han fortryder, bliver det konkluderet i undersøgelsen af ham.

  Han bryder sig ikke om at blive udfordret.

  Mentalundersøgelsen viser, at han har sociale vanskeligheder, overfladiskhed og distance, kan ikke indleve sig i andres behov og er uinteresseret i dem, regidt snæversyn, befinder sig bedst med personer, der er ham underdanige. Selvbilledet er naivt, han kan fremstå følelseskold.

  Det bliver beskrevet, at han har svært afvigende personlighedstræk, og at der er tale om psykopati.

  Gennemgribende psykopatiske træk, så der er stor risiko for at han vil begå personfarlig kriminalitet igen, forbyd perkere og sandniggere i Danmark og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. marts 2020 @ 12:11

 7. Man kan være ret sikker på at det IKKE er de korrekte artikler der bliver husket og bragt frem senere som den pure sandhed.

  Svinene på venstrefløjen vil konstant henvise til de usande og falske artikler vel vidende at deres argumenter er løgn. Det er venstrefløjens MO og intet vil ændre det. Vi skal blot være berede og hver gang vise sagens rette sammenhæng.

  Kommentar by Santor — 4. marts 2020 @ 12:14

 8. “OT: Hvem fanden har importeret den indavlede, retarderede, psykopatiske, lav-IQ, kriminelle, korandyrkende sandnigger fra Sydsudan”
  Hmm….det har 80-90% af dine landsmænd, og de stopper ikke før Danmark er islamisk og alle vores børn er enten voldtaget eller myrdet.

  Kommentar by Piphans — 4. marts 2020 @ 12:20

 9. @7
  Sorry, det var en kommentar til nr. 5

  Kommentar by Piphans — 4. marts 2020 @ 12:21

 10. Kommentar by Piphans — 4. marts 2020 @ 12:20

  Korrekt. Den hvide, stakkels pigebarn, som den grimme kulsorte abe voldtog og prøvede at kværke, var i øvrigt kun 14 år gammel, men til gengæld havde abemonstret bedre held med sine myrderier på kridhvide Østerbro ved at kværke, tre, hvide, kristne pensionister i februar og marts 2019, herunder Robinson vinderen Malene Hasselblads 81-årige mor, Inez Hasselblad.

  Dansk Kling og Klang politi opdagede intet om de gamle var blevet dræbt ved kvælning. Det var først, da Malene Hasseblad opdagede forbrug på sin mors dankort efter morens død, at politiet opdagede de tre drab; det første offer var på det tidspunkt allerede kremeret, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. marts 2020 @ 12:32

 11. Det er tydelig at Danmark har brug for Rasmus Paludan, han kan i den grad udfordre de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister som politikerne på hoppeborgen har importeret og der er flere er på vej, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. marts 2020 @ 14:18

 12. Hold nu kæft mand, den såkaldte borgerlige avis Perkerlingske, tidl. Tanten fra Pilestræde, har ansat en såkaldt journalist, der hedder Selin Türker.

  You cannot make this ship up, https://www.berlingske.dk/redaktionen/selin-tuerker, luk de såkaldte journalistuddannelser og forbyd islam i Danmark

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. marts 2020 @ 16:43

 13. Det værste med ham halvaben Lual Lual er, at det kun kom frem, fordi en kvindelig pårørende var agtpågivende, medens politiet snorksov eller var ude og kramme burka klædte matroner eller ligget på lur et sted for at knalde fartsyndere.

  Kommentar by der Adler — 4. marts 2020 @ 17:40

 14. At samtlige danske politikere, på nær det geniale og livsnødvendige NB, faldt for tricket viser hvor meget de allesammen sidder i islam-fælden. De fjolser er ikke engang muslimer selv, alligevel lader de sig rive med af en kollektiv stemning, falsk som den ikke overraskende var. Og netop fordi de er så islamiserede allerede, kan de heller ikke beklage offentligt de røg med på stuntet, hellere gå planken helt ud på Radikal vis og blive til grin men lade som ingenting overfor vælgerne. Havde det været Paludan eller andre fra højre der havde lavet et lignende nummer, havde de på ingen måde ladet en højre-journalist slippe afsted med det, men en SF ditto går antageligt fri for påtale. Eller hvad. Det viser meget godt, hvor slemt det står til med både demokrati og frihed, de er alle fælles og enige om løgnen og vælgerbedraget. Deres landsforræderi må virkelig give en dårlig smag i munden.

  Kommentar by LarsB — 4. marts 2020 @ 18:25

 15. “Rasmus Paludan følte sig ydmyget af cyklister”. Hvordan fanden kan man bikse sådan en latterlig overskrifter sammen.

  Kommentar by Johnson — 4. marts 2020 @ 20:15

 16. @NotariusUmulius, 12:11

  Herude på Vestegnen dækker beskrivelsen 9 ud af 10 …

  Kommentar by DavidK — 4. marts 2020 @ 20:28

 17. Slå din journalist og spørg om hvad de føler? Happy slapping på Politikne, bare slap det hele fra mig! Slap, slap, slap dine hæmninger væk, slap en migrant, slap en slappingbo, slap en slattenpat, slat en pjat, plat et plop, blob en fock..

  Kommentar by Hul igennem? — 4. marts 2020 @ 21:30

 18. Kalif Erdogans Tyrkiet er i opløsning:

  “Slagsmål i det tyrkiske parlament: Erdogan kaldt »uhæderlig, forræderisk og uværdig«

  En debat blandt landets politikere blev så ophedet, at nogle af parlamentarikerne tyede til vold mod hinanden.

  Ozkoc har også anklaget præsidenten for at få sine egne børn undtaget for langvarig militærtjeneste, mens han sender andres børn i døden.

  Under slagsmålet onsdag var nogle parlamentsmedlemmer så ivrige for at deltage, at de forcerede skriveborde for at komme til slagmarken. Andre blev væltet omkuld i tumulterne”

  Se selv videoen med de aggressive aber:

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE11985624/slagsmaal-i-det-tyrkiske-parlament-erdogan-kaldt-uhaederlig-forraederisk-og-uvaerdig/?st=1

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. marts 2020 @ 22:48

 19. Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. marts 2020 @ 22:48
  Muhamedansk impulskontrol krydret med altid beredt voldsparathed parret med lav-IQ, indavlede, kriminelle, terrorparate, korandyrkende analfabeter gør bare, hvad pædofeten Muhamed har indpodet dem til at gøre igennem 700 års nederdrægtig historie, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. marts 2020 @ 23:13

 20. Jørgen Nielsen — 4. marts 2020 @ 22:48

  Videoen giver associationer om venstrefløjen i habit på Tinge *G*

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. marts 2020 @ 23:43

 21. Det værste er nyheden om Tommy Robinson, som holdt en person tilbage ved en svømmehal, som havde sexuelt forulempet hans 8 årige datter, og filmet det. Han tilkaldte Politiet, som anholdte Tommy Robinson og lod den Pædofile gå. Historien kan ses på DDF,s hjemmeside. (Og vel også på TR tv). Bekæmp Islam. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2020 @ 05:33

 22. Nu ved jeg godt at et sted som dette er så fyldt med had at logikken en gang i mellem har det med stå af et kort øjeblik.
  Ved folk her godt at de fleste røv huller af dem der bliver nævnt i sammenhænge som det her er ekstremister og ikke har noget med en faktisk muslim at gøre?
  Virker som om mange her er nået der til hvor at hvis du er muslim så vil du aldrig kunne gøre noget rigtigt og skal bare smutte hjem til dit eget land, hvor det så end er for en 3-4. Generations muslim kan man så altid snakke om.

  Prøv at have lidt mindre had i jeres liv, ellers ender i selv som de ekstremister i hader så meget :)

  Kommentar by Daniel — 5. marts 2020 @ 13:10

 23. > hvis du er muslim så vil du aldrig kunne gøre noget rigtigt og skal bare smutte hjem til dit eget land

  Lyder som en god idé. Resten af din kommentar er naturligvis noget værre vås, som kunne have været forkortet til “not all muslims!”. Ikke alle, nej. Men de fleste. Det viser undersøgelse efter undersøgelse, når muslimerne selv besvarer spørgsmål om ekstreme holdninger.

  The end.

  Kommentar by Quark — 5. marts 2020 @ 16:25

 24. @ Daniel

  Det karakteriserende i dit indlæg er at du ignorerer danskeres interesser af hensyn til at ingen muslim skal blive bedømt uretfærdigt.

  Hvordan vil du retfærdiggøre din racediskrimination ?

  Kommentar by Søren Ferling — 5. marts 2020 @ 16:56

 25. Daniel — 5. marts 2020 @ 13:10:

  Er det had at forholde sig nøgternt til KOranens ord og sammenholde det med alt hvad KOrantilbederne udsætter vi vantro for her og andre steder i verden, – hvad der sker i vort samfund og deraf afgøre sin holdning til de KOrantilbedende/den isme de lever for? – og at ytre sin foragt?

  Ligeså vil jeg spørge dig, om det da også er had, når jeg på det dybeste afskyr enhver, der befordrer vejen for mine efterkommeres bødler?

  Hvis ja, så er det udtryk for din mening og den lever jeg hellere med, end at jeg ville kunne leve med, at forsvare en dødbringende kult/isme som iSlam!

  Hvem der vil et frit, trygt, ligeværdigt og velfungerende samfund for sig og sine børn/efterkommere, må nødvendigvis på det dybeste misagte enhver, der lever efter KOranens påbud.

  Husk at iSlam IKKE kan gradbøjes! Man kan højest være “moderat muslim”, hvis man, under begrebet Taqiya, medvirker til, at bane vejen for iSlamismens sande mål -> vores udryddelse.

  ” – og jeg forsager Djævelens tilbedere, afskyr hans nyttige idioter og foragter enhver der tjene penge/prestige der på!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. marts 2020 @ 17:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper