6. marts 2020

Følelsesporno: Rahima brokker sig over, at midlertidig opholdstilladelse, ikke giver permanent ophold

Når man søger på Rahima, så støder man på utallige artikler om den pæne kurdiske pige, der brokker sig over at ‘midlertidigt opholdstilladelse’, ikke giver permanent ophold, selvom Danmark bekoster hendes uddannelse før hjemrejse. Hvilken del af mid-ler-tid-ig-hed forstår hun ikke? Holdningsmassage fra TV2.

“De unge, der står her, levede hver dag i usikkerhed, mens de læste på gymnasiet. Usikkerheden og følelsen af en ubekendt fremtid vil også leve med dem i deres liv på universitetet. De alle sammen på midlertidigt opholdstilladelser, ligesom mig. De kan aldrig opnå permanent opholdstilladelse.” (Rahima Abdulla, Sameksistens.dk, 26. august 2019)

(Facebook, 5. marts 2020)

Jeg vil gerne tilbage, også selvom det ikke er sikkert. Jeg synes, det var en fejl at flygte, for man bør blive i sit land uanset, hvad der sker. Kæmpe for det, man tror på og lide samme skæbne som sit folk.” (Rahima Abdullah, P1, 2018)

Oploadet Kl. 01:29 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108655/trackback

53 Comments »

 1. Det er fint hun er en smuk maalrettet superstudine en poster-girl for multikulturen men det aendrer ikke paa det faktum hun har faet en laegeuddannelse som en etnisk dansker burde have haft. Hun er selvoptaget og utaknemlig og hun burde skamme sig.

  Kommentar by Zenobia — 6. marts 2020 @ 03:41

 2. Ud med dem,de kan gøre bedre gavn hjemme i Kurdistan,eller der hvor de kom fra. Sådan et par lavintelligenskvotientere vil altid være en underskudsforretning. Og det er jo ikke lige fordi fjolsetinget ikke har travlt med at skrabe urbefolkningens midler sammen,samtidig med at de skærer ned på alle småfolks pensioner o.a. Nej,de er simpelthen ved at føre Danmark i økonomisk uføre,som de har gjort det i hvert fald fra 1909 og sandsynligvis tidligere endnu..

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2020 @ 04:58

 3. Oversat: Hvorfor skal det være så svært at vedblive med at stikke snablen ned i etniske danskeres pengepung, så jeg kan rejse frem og tilbage som det passer mig på deres regning, mens jeg stadig forlanger min status som flygtning opretholdt?

  Og kan den danske stat forvente at se investeringen i hendes uddannelse tilbagebetalt i form af reelt arbejde udført, efter at hun er blevet gift og begynder at sprøjte mini-orker ud? Tvivlsomt.

  Kommentar by Kimski — 6. marts 2020 @ 06:48

 4. #3 Kimski
  Lige mine tanker.

  Hun skulle selvfølgelig øjeblikkelig smides ud af danmark.

  Kommentar by Danskeren — 6. marts 2020 @ 07:17

 5. Det værste ved dette indslag på Go Morgen, var efter min mening Ankerdals opførsel, mon han snart bliver ansat i import branchen. for han havde ikk et kritisk spørgsmål til disse to, det tydeligvis kun havde krav at stille til det land som har givet dem ophold.

  Kommentar by Anders Nielsen — 6. marts 2020 @ 07:28

 6. Det er en lodret løgn, at “hvis du tager en uddannelse er det fordi du vil Danmark”. Tusindvis, hvis ikke hundredtusindvis af såkaldte “internationale studenter” bringes hertil, gives en 100% gratis uddannelse, og tager derefter hjem til deres egne lande. Det er normen snarere end undtagelsen.

  Fejlen er naturligvis at “internationale studenter” tilbydes gratis uddannelse på vores bekostning. Uddannelser, der som Zenobia helt korrekt skriver, burde være blevet tilbudt en dansker. Og vi kan fortsætte med:

  * Kontant understøttelse
  * Lægehjælp og sygehus-adgang
  * “Gratis” bolig (i øvrigt noget som ingen dansker tilbydes!)
  * “Gratis” tolkebistand

  Og så videre. Hvis det ikke var for alle disse “gratis” ting til udefrakommende, ville vi ikke have det problem vi har idag. “Gratis” skal i øvrigt i anførselstegn fordi de selvfølgelig ikke er “gratis”. Det er andre, der betaler for dem.

  Kommentar by Quark — 6. marts 2020 @ 07:37

 7. Det er mere hipt og rart og det giver mere status at være eksil-kurder i det kurdiske miljø i Danmark – end kurder i Kurdistan.

  For mange år siden så jeg et portrætprogram om en rumænsk forfatterinde bosat i Berlin. I Tyskland havde hun haft pæn succes som eksil-rumænsk systemkritiker. I Rumænien havde hun skrevet systemkritiske digte, noveller og teaterstykker. Hun havde oplevet overvågning og anholdelser. Og hun blev til sidst smidt ud af landet – hvilket hun nærmest var ved at græde over, da “det jo også var hendes Rumænien”.

  Og så fik hun et ubehageligt spørgsmål. Når nu muren var faldet – og når der nu ikke længere var et kommunistisk styre i Rumænien – skulle hun så ikke tilbage til Rumænien? Hun så helt forkert ud i hovedet – og fik sagt noget med, at hun jo ikke længere kendte nogen dér.

  Kommentar by BE — 6. marts 2020 @ 07:38

 8. Tv2 har igen gjort det næsten umulige og fundet “the odd man out” som så naturligvis er en kvinde!

  Kommentar by Santor — 6. marts 2020 @ 08:01

 9. Få nu delt op i flygtning og emigrant.
  Flygtning hjem når muligt.
  Emigrant klar dig selv uden penge. Hvis ikke så hjem.
  Lykkeridder hjem.

  Kommentar by P — 6. marts 2020 @ 08:10

 10. Og i dag kører Berlingske en snøftehistorie om en hættemåge der måtte skrive SÅ mange flere ansøgninger for at få et job. Hvorfor kan folk dog ikke BARE acceptere at hun selv har valgt at gå med tørklæde… osv osv.
  (
  https://www.berlingske.dk/samfund/for-foerste-gang-har-forskning-kortlagt-at-kvinder-med-toerklaede-vaelges)
  Tja, hvorfor mon? Hun havnede langt om længe i Forsvarsministeriet. Se, det er den egentlige historie – at Forsvarsministeriet hyrer fjender af Danmark – men den historie får man ikke Berlingske til at skrive.

  Kommentar by ino — 6. marts 2020 @ 08:28

 11. Det er altså ikke en menneskeret at blive i Danmark. Hvis man er flygtet fra krig og forfølgelse, bør man være næsegrus lykkelig over at nogen tager sig den ulejlighed, at beskytte en indtil stormen har lagt sig! At Danmark samtidig har flottet sig og givet hende en uddannelse med i købet bør hun være lykkelig for!
  Hun siger oven i købet at hun gerne vil hjem, så hvad er problemet? Vil hun bare have at alle døre står åbent! Utaknemmelige skarn!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. marts 2020 @ 08:36

 12. Jamen, Rahima og Ali. Der er jo fred i Syrien. Det har der sådan set været hele tiden i det meste af Syrien.

  Det danske instituts hus i Damaskus* står for tiden tomt. Der kunnne i bo til en start? En kæmpe meget flot bygning med en indre have og fantastiske kunstværker. Hvorfor bruger den danske stat det ikke? Bashar al-Assad regerer landet som hidtil og har sikret at det ikke gik i opløsning.

  Borgerkrigen pga af islamistis terror har kun ramt få dele af landet. Badehotellerne og strandende ved den syriske del af Middelhavet** har været fyldt hver sommer, som de plejer.

  De danske medier har imidlertid kun ønsket at fremstille Syrien som et land totalt opløst af blodig borgerkrig. Medierne kræver ofre. Også konkrete ofre de kan vise frem på tv. Medierne er vore dages betalte grædekoner.

  *”Det Danske Institut i Damaskus har hjemme i Bayt al-‘Aqqad – ‘Aqqad-huset – i den gamle by. Souq al-Souf er en sidegade til den store Souq Madhat Pasha, der danner en del af den såkaldte Lige Gade, der skærer hele vejen gennem den gamle by fra vest til øst.

  Bygningens historie går tilbage over 2000 år: Rester af Herodes den Stores amfiteater blev fundet i ydermuren under restaureringen og danner nu del af væggen i sekretærens kontor. I dag former huset en firkant omkring en stor indergård med fontæne og beplantning.

  De nordlige og sydlige længer blev bygget sidst i det 15. århundrede og bærer typiske præg af sen-mamlukisk stil og dekoration, især i den store iwan og den smukke sommer-qa’a (receptionsrum) overfor. Vinter-qa’aen blev dekoreret midt i 1700-tallet og flere rum tilbygget omkring samme tid. I deres nuværende form stammer de to længer mod øst og vest fra slutningen af 1800-tallet.

  Efter aftale mellem danske og syriske myndigheder blev bygningen taget i eje af det syriske kulturministerium og udlejet gratis til instituttet i en 50-års periode mod, at instituttet dækkede restaureringsomkostninger og den fortsatte vedligeholdelse. Bygningen blev restaureret over fire år i et samarbejde mellem Syriens antikvitets- og museumsdirektorat og danske eksperter.

  Historie
  Det Danske Institut i Damaskus blev stiftet den 12. december 1995 for en femårig forsøgsperiode frem til 31. december 2000. Daværende undervisningsminister Ole Vig Jensen godkendte et udkast til vedtægter, der var blevet udarbejdet af en arbejdsgruppe under Undervisningsministeriet med museumsdirektør Peder Mortensen, Moesgaard, som formand og fuldmægtig Mogens Berg, Undervisningsministeriet, som sekretær. Forud var gået et udvalgsarbejde, der bl.a. havde bestemt sig for Damaskus som et velegnet hjemsted for et dansk institut.
  Økonomisk støtte
  Ud over kontakter på regeringsplan mellem Danmark og Syrien var følgende afgørende for instituttets oprettelse: Et tilsagn fra C.L. Davids Fond og Samling til Undervisningsministeriet om positiv behandling af en ansøgning om en bevilling på op til 20 mio. kroner til erhvervelse og istandsættelse af et passende domicil for et dansk institut i Mellemøsten. Dertil kom tilsagn fra H.P. Hjerl Hansen Mindefondet for Dansk Palæstinaforskning om deponering af Fondets bibliotek på instituttet og desuden løfte om økonomisk støtte i opbygningsfasen. Med disse tilsagn samt yderligere løfte om støtte fra Undervisningsministeriet, Forskningsministeriet og Kulturministeriet, fra universiteterne i København, Aarhus og Odense og fra Nationalmuseet i en femårig forsøgsperiode var den fornødne sikkerhed for instituttets drift tilvejebragt.

  Det Danske Institut i Damaskus
  Et forum for udveksling af kultur og viden mellem Danmark og den arabiske og muslimske verden.
  Direktører
  Kim Møller (direktør 2018- )
  Bent Jensen (direktør 2014-2018)
  Søren Krarup (direktør 2012-2014)
  Anders Hastrup (direktør 2010-2012)
  HC Korsholm Nielsen (direktør 2007-2010)
  Jørgen S. Nielsen (direktør 2005-2007)
  Jørgen Bæk Simonsen (direktør 2001-2005)
  Peder Mortensen (direktør 1996-2001)”
  (klip fra damaskus.dk. De tre øverste blev aldrig udnævnt. De tilhørte ikke nomenklatura:-)

  **”Is Syria the next beach holiday destination?
  The Syrian tourist board is promoting its beach holidays despite the raging civil war in the region.

  Kommentar by A-mad — 6. marts 2020 @ 09:17

 13. Her kan man følge fodboldkampe i den bedste række i Syrien:

  https://www.flashscore.dk/fodbold/syrien/premier-league/

  I dag skal der spilles 5 kampe. De starter klokken 13:00.

  Kommentar by BE — 6. marts 2020 @ 09:24

 14. Den der med at “Kurdistan” ikke findes er i hvert fald løgn. Bare se jer omkring.

  Kommentar by Fascist — 6. marts 2020 @ 09:44

 15. Har lige været i Egypten. Mit visum rakte i max. 30 dage, men mit hotel og ølbudget desværre kun til 7. Hvor klager jeg?

  Kommentar by Fascist — 6. marts 2020 @ 09:45

 16. Generelt er vores uddannelsessystem ødelagt fordi det er politikerne der tror at bare man smider nok penge ind i noget så man det samme produkt ud af det (hvor er optimeringen), det væsentlige er filologien og praktiske kundskaber eller redskaber men det har nymarxismen løbende over nogle årtier aflivet…..

  Forresten dette par er jo velkommen til at rejse hjem såsom de vist ønsker, det man ønsker skal man få…..Anna Lise Marstrand bliver rejseguide….

  Kommentar by Moth — 6. marts 2020 @ 11:03

 17. Gå hjem..

  Kommentar by Hul igennem? — 6. marts 2020 @ 11:39

 18. Let’s assume they are real refugees. Let’s assume that when they got in Europe, all the way to Denmark was bad weather and when they got to Denmark was the first country with good weather and this is why they decided to stay in Denmark.
  As a refugee, it is normal to have right to stay on limited time. Your stay depend on peace in the country you run of. When the reason of your run ends, you go back.
  But, during your stay in Denmark it can be nice if you get yourself useful. Going to high education is very good. If you came with your parents and your parents did and do work in Denmark (“midlertidig opholdstilladelse” means you can work in Denmark), then is OK. If your parents did not worked during your stay in Denmark, then you should pay for your education. One form of payment is that after you get your diploma, for a minimum of 5 years you will work in Denmark. I think is fair. Even if (reading about and knowing the middle east ideology) I will have a mental problem to be operated by a doctor from Afghanistan…let’s say…

  Now, let’s talk about eastern europeans coming to Denmark….
  If you are from east europe and want to attend study in Denmark, you must pay. School cost money, you know?
  When you finish the school, your “midlertidig opholdstilladelse” is over…you go out from Denmark.
  If you are from east europe and you want “midlertidig opholdstilladelse” in Denmark and you are not here to study…you must have a work contract. You must work and pay taxes if you want to be in Denmark. Nobody gives you nothing just because you are in Denmark.
  If you want “permanent opholdstilladelse” (after 4-5 years of “midlertidig opholdstilladelse”) you must demonstrate that during your “midlertidig opholdstilladelse” you have been working and payed your taxes. In this period you should have 0 (zero) days of “kontant hjælp” or any other social benefits. If you did benefit of any social help, then you don’t get “permanent opholdstilladelse”. Never.
  And I think is fair. You can’t just demand without contributing.
  Not even in communism the society is not giving you for free benefits. In communism you go to prison if you don’t work for more than 3 months. Well…if you are sick…it’s a different case.

  Kommentar by Stefan — 6. marts 2020 @ 12:05

 19. Ud med hende. Et af mine familiemedlemmer kom ikke ind på lægestudiet…men HUN gjorde !!er diskriminerende ..og vi betaler og knokler!!!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 6. marts 2020 @ 12:33

 20. Sure sæk – og lur mig om hun ikke skal giftes med een af hendes egne, så hun er også racist!

  Kommentar by redneck — 6. marts 2020 @ 12:36

 21. Rejs væk herfra og brænd dit pas.

  Kommentar by Flaskeposten — 6. marts 2020 @ 14:02

 22. OT: Eneste normale svensker ud af ni millioner indbyggere i Sverigstan:

  Lederen af det svenske højrefløjsparti, Sverigedemokraterne, er blevet tilbageholdt i Tyrkiet. Her har Jimmie Åkesson de seneste dage uddelt flyveblade til flygtninge og migranter, som har ønsket at krydse grænsen til Grækenland.

  Flyvebladene skulle informere om, at Sverige ikke har plads til flere flygtninge. Men Jimmie Åkesson havde ikke tilladelse til at dele papirerne ud.

  Derfor er han nu blevet tilbageholdt af tyrkisk politi, blevet fragtet til Istanbul og sat på et fly, der lander i København senere i eftermiddag. Det skriver det svenske medie SVT på baggrund af tyrkiske medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. marts 2020 @ 15:04

 23. Ja det er spændende tider i Absurdistan.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2020 @ 15:10

 24. Jeg synes hun skal have lov til at blive hvis hun gifter sig med en etnisk dansker, og konverterer til kristendommen. Hun har et sødt smil))

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 6. marts 2020 @ 16:41

 25. Hvis de er utilfredse med usikkerheden, så fratag dem tilladelsen. Værsgo: nu er du sikker på at du ikke må være her.

  Kommentar by Henrik — 6. marts 2020 @ 16:45

 26. Mere vil have mere. Vi kan kun takke os selv. Vi har stemt på disse fantastiske politikere. At høre Mette Frederiksen udtale: DET DANMARK DU KENDER, giver mig opkastningsfornemmelser. Dertil kommer diverse skandaler ifm. SKAT, svindel med betroede midler, nepotisme osv. osv. DET DANMARK DU KENDER. Se blot i Ishøj kommune og ham borgmesteren.

  Kommentar by UTROLIGT. — 6. marts 2020 @ 17:57

 27. Og skriver kontrakt på at arbejde som læge i Danmark i 40 år.
  Og lader sig sterilisere.

  Kommentar by Bastardo — 6. marts 2020 @ 18:13

 28. […] Se mere af det vanvittige ‘migrant-skuespil’ til ære for pressen herSe også Følelsesporno: Rahima brokker sig over, at midlertidig opholdstilladelse ikke giver permanent ophol… […]

  Pingback by Migranterne bag facaden – Free Speech Blog — 6. marts 2020 @ 19:58

 29. Frontex patrol has refused Greece’s orders to expel rescued migrants on the Aegean

  A Danish patrol within the mission of the European Border Control Agency (Frontex) deployed in the Aegean Sea has refused orders from the Greek command to return to Turkey a group of 33 migrants, Danish public broadcaster DR, quoted by the EFE agency, said on Friday. agerpres .

  https://translate.google.com/translate?sl=ro&tl=en&u=https%3A%2F%2Fblacknews.ro%2Fo-patrula-frontex-a-refuzat-ordinele-greciei-de-a-expulza-migranti-salvati-pe-marea-egee%2F

  Kommentar by Stefan — 6. marts 2020 @ 22:12

 30. FUCK OFF Ali og Rahima, vi danskere kan ikke engang behandle vores egne ældre på en menneskelig måde fordi vi bruger alle vores penge på jer fupflygtninge og kriminelle perkere, så FUCK OFF så vi danskere kan få råd til vores egne ældre og syge.

  Kommentar by Piphans — 6. marts 2020 @ 22:40

 31. #28, hvad fanden laver de så dernede? Fungerer som migranttransport i modstrid med de internationale regler, der klart siger, at folk der kommer fra et sikkert land ikke kan betragtes som flygtninge?

  Vores skattepenge bruges fortsat på, at ødelægge vores egen fremtid!

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. marts 2020 @ 23:22

 32. #30
  jeg ved ikke Hvad de laver der…men jeg er bange på at de laver lige det samme her.

  Kommentar by Stefan — 6. marts 2020 @ 23:48

 33. Åhhh ja, de stakler!? og mens de fremmede får i pose og sæk og brokker sig højlydt i skattepligt betalte medier, må både ældre, syge og handicappede “nyde” parolen på ansøgning om simpel nødvenig hjælp til hverdagen:
  “du kan bare indskrænke dine behov/søge frivillig hjælp; forslag/opfordring til afhjælpning af behovet er givet og dermed gives afslag på din ansøgningen om hjælp. Tømning af brækpose, sur mælk i køleskab og skift af våde lagner skrives ind under den i forvejne tildelte tid!”
  – samtid med, at de ældre, syge og handicappede IKKE kan få problemerne i medierne, med dertil nødvendig hjælp, uden yderligere at blive trukket på kontoen, for at have formastet, sig til en sådan opstand!

  Før i tiden hed det sig “velfærds-systemet er til for vore svageste”, nu hedder det “velfærds-systemet er til for de fremmede, på bekostning af de svageste”

  Jeg harmes over, at fremmede kræver sit her i landet, frem for at kæmpe for sit, de´r hvor de kommer fra!

  ………..

  Fra Generation Identitærs nyhedsbrev, vil jeg anbefale at skrive under:

  https://www.skrivunder.net/aldrig_mere_et_2015_skriv_under_her

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. marts 2020 @ 23:48

 34. Hr. Møller havde lagt et link til DR-artiklen på twitter:

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/saadan-foregaar-bevogtningen-af-eus-yderste-graenser-dansk-patruljebaad-beordret-til

  “Siden juni sidste år har de håndteret flere end 1.800 flygtninge og migranter i primitive gummibåde, der krydser det smalle farvand mellem Tyrkiet og Kos.”

  Søværnet – en del af Danmarks Forsvar – har altså direkte assisteret fjenden i at nå vore allieredes territorium.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. marts 2020 @ 23:51

 35. Danskerne er utvivlsomt bare uhelbredeligt hjernedøde. Der er ingen grund til at de skal optage plads på planeten.

  Kommentar by John — 7. marts 2020 @ 00:01

 36. Bare rolig, hun ender med at blive i DK og jeg spår hende en fremtid som højtlønnet medarbejder i Læger uden grænser, dansk flytningehjælp eller MF’er i R.

  Kommentar by Oswald — 7. marts 2020 @ 00:05

 37. #28 og #32 Ja, jeg hørte også en dansk politiassistent (han var også byrådsmedlem for, selvfølgelig, de konservative) i Debatten igår stolt forklare Clement og de øvrige hvordan de hjalp migranterne “sikkert i havn” hvor de så registrerede dem. Ren migrant-færgetjeneste! Hvis det er den slags hjælp vi giver grækerne tror jeg hellere de vil være foruden. Stakkels os jævne europæere der bliver “beskyttet” af myndighedspersoner som disse.
  Sikker på, at han får fede tillæg oveni for at tage ned og føle sig som et godt menneske.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 7. marts 2020 @ 00:16

 38. “Flygtninge” fra hvad? Danskerne skal ikke tage ansvar for iSlams verdenssyn og barbariske virkemåde.
  De radikales (B) gæster skal rejse hjem til deres sørgelige lortelande.

  Tak for besøget.

  Kommentar by Iznogut — 7. marts 2020 @ 06:19

 39. Besætningen havde netop bjærget 33 flygtninge og migranter ombord på fordækket, da ordren kom på radioen.
  ‘Sæt dem tilbage i vandet og slæb dem over søgrænsen’.
  Nægtede at adlyde hovedkvarter

  Besætningen vurderede, at det ville være forbundet med livsfare at udføre ordren. I første omgang, når de formentlig skulle trække pistolerne eller bruge fysisk magt for at få de lettede flygtninge til at klatre tilbage i den primitive gummibåd. En gummibåd, der ifølge et besætningsmedlem ikke var i ’sødygtig stand’.
  Operationsleder Jens Møller bekræfter episoden.
  – Fartøjschefen vurderede, at det ikke var forsvarligt. Så blev ordren omstødt, og de blev bragt til Kos havn.
  Inde på land gav operationsleder Jens Møller fartøjschefen ret. Besætningen på patruljebåden skulle ikke adlyde ordren fra den lokale, græske Frontex-leder.
  – Er det forbundet med fare at sætte dem tilbage i gummibåden, så kan vi ikke stå inde for at gøre det. Det var, hvad jeg gav mandskabet besked på, til jeg fik verificeret, at den ordre blev omstødt, beskriver han.

  Sig mig er Double Tap gået helt af mode, når en migrant ikke følger en direkte ordre fra en betjent eller soldat med en 9mm, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. marts 2020 @ 08:03

 40. Danmark må hurtigst muligt trække sig tilbage, når vatnisserne kun formår at agere som væmligboere.

  Kommentar by Træt — 7. marts 2020 @ 08:16

 41. Rystende intet mindre.

  De kalder sig forsvaret og så hjælper de fjenden med at invadere en allierets territorium.
  De skulle stilles for en krigsret !

  Kommentar by Danskeren — 7. marts 2020 @ 08:21

 42. OT: VELBEKOMME!

  Over et år har B.T. fulgt 45 kebabrestauranter i det lille område på Nørrebro. Og det er, til tider, en rigtig grum forestilling, som gemmer sig bag tilblivelsen af din durum eller pitabrød.

  Knap halvdelen af kebabstederne har siden starten af 2019 fået en dårlig smiley-rapport. Alt fra beskidte køkkener til sundhedsfarlige kebabkegler har givet en streg i regningen.

  Samlet set har Fødevarestyrelsens Rejsehold besøgt de udvalgte kebabsteder i området 117 gange, og antallet af sanktioner er dobbelt så højt som landsgennemsnittet.

  I én restaurant har Fødevarestyrelsen eksempelvis været på besøg seks gange. Ikke ét eneste besøg har resulteret i en glad smiley.

  »Det skriger jo til himlen, at hygiejnestandarder er så ringe i det her område. Rent sundhedsmæssigt er det helt ude i skoven,« siger Michael René, lektor ved Københavns Professionshøjskole, forbyd uhumske kebabbarer og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. marts 2020 @ 08:22

 43. Mange af de mokker ser jo både søde og yndige ud. Men en ting kan man være sikker på: bag selv de kvikkeste af dem med gode uddannelser og manerer, sidder et enfoldigt og begrænset individ, hvor det handler om mig, mig, mig som stolt muslim, og som dermed er den selvfølgelige verdensborger i et ethvert land, der beæres af deres tilstedeværelse. Men hun gifter sig kun med en etnisk dansker, der konverterer til islam. Meget sjældent, at det går den anden vej. Hun er ejet af islam og er en del af en fortrop.

  I den forbindelse: man taler meget om feltmadrasser, hvad skal man kalde mænd, der konverterer udelukkende for at få den udkårne muslim- kvinde? Efter min mening er de langt værre end feltmadrasser, der udelukkende har haft seksuel omgang med herrefolket, selvom man må undres. De rigtige feltmadrasser må være dem, der dydigt overtages af islam. De almindelige gå – i- byen feltmadrasser indlemmes ikke i islam, men fornøjer sig med lidt kebab og krydderier og kan grine af det bagefter. Og risikere at blive kaldt luder, hvad der trods alt er bedre end at blive en del af islams beskidte tankegang om andre mennesker?

  Nå det var et sidespring. Tilbage til analysens omdrejningspunkt: koblingen mellem muslimers færden og globaliseringsideologien.

  Skønt virkeligheden er, at en stadig større andel af muslimer i et område fører til problemer, arbejder pressen i døgndrift på at finde de her rollemodeller, der er både pæne, veluddannede og målrettede.

  Billedet af den velfungerende muslim overføres til den rollemodel, som vi så godt kan lide at se udfoldes: unge mennesker, globale, imod Danmark som selvstændigt land, meget orienterede mod høje uddannelser uden snavs på hænderne, meget orienterede om egne rettigheder til at andre skal sikre dem en god tilværelse, meget villige til at undsige Danmark som et hjem for folket, meget sikre på at flyve og fare verden rundt for andres penge, meget selvsikre og pegende fingre af dem, der elsker Danmark, som et virkeligt land med en særlig kultur og et særligt folk.

  De unge muslimske migranter passer som hånd i handske ind i den fortælling. Og er en fortælling for, at Danmark ophører med at være et hjem for det danske folk. Ørkenkulturens evige vandrere skal overtage det med deres kølvand af død, lemlæstelse og undertrykkelse.

  Muslimerne får fremgang, fordi de netop ikke på beskeden og trofast vis vil holde sig til egne områder, sådan som vi længe har været vant til at tænke og handle på. Danmark var vort hjem, som vi ville passe på. Det prædikes overalt i islam, at de ikke begrænses noget sted på jorden. De bliver fortroppen i, at man skal have lov til at tilhøre flere lande, som det passer en.

  Men man skal bare lige have penge til, at det kan lade sig gøre fra de små naive, kristne, homogene, nationalstater, som er en succes, fordi de har holdt sammen og lavet omfordeling. En omfordeling som nu er blevet noget, alle mennsker på jordkloden skal være berettiget til.

  Men en mokke som hende vil følges af en lang strøm af islamisk, klankulturel elendighed. Det vælger man at lukke øjnene for. En stor del af det valgte Folketinget er fuldstændig ligeglade med om folk er flygtninge eller migranter. Bare de kan få dem til landet og få lander opløst, så vi alle kan komme ud på de globale vandreruter.

  Kommentar by Uno — 7. marts 2020 @ 11:58

 44. Det er også trist med alle De Salafistiske rettroende IS, som vi ikke kan integrere i det frie demokratiske Danmark. Det er nok fordi vi er -Vantro eller Jøder- hvilket jo er langt værre end facister, nazister, og fremmedhadere. Kan Enhedslisten med Deres opdoppede Marxistiske religionsvidenskab ikke også tage sig af Det problem????? :-) :-) :-) :-) :-)…(ja ja ja….sort humor) . Støt SIAD. Fortsat god weekend :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. marts 2020 @ 12:10

 45. OT: Danish prisons turn overwhelmingly Islamic; non-Muslim inmates abused and forced to participate in Islamic prayer.
  https://voiceofeurope.com/2020/03/danish-prisons-turn-overwhelmingly-islamic-non-muslim-inmates-abused-and-forced-to-participate-in-islamic-prayer/

  Kommentar by Kimski — 7. marts 2020 @ 14:15

 46. GID DE FORBANDEDE SKADEDYR TIL MUSLIMER ALLE SOM EN AFGÅR VED DØDEN AF CORONAVIRUS:

  Millions of people visit Mecca and Medina in Saudia Arabia every year for pilgrimages. The region is central to the faith of 1.8 billion Muslims across the world.

  Saudi Arabia banned visitors amid the new coronavirus outbreak on February 27th.

  The two holiest sites in Mecca and Medina were closed for cleaning on March 5th, but reopened the next day, according to Reuters.

  Another holy site that’s been impacted is the Hazrat Masumeh Shrine in Qom, Iran, which is central to the outbreak in the country. Millions of Shiite Muslim pilgrims visit the shrine and city every year.

  Visit Business Insider’s homepage for more stories.

  Last week, Saudi Arabia temporarily suspend pilgrimage visits in order to stop the spread of the novel coronavirus. On March 5, they also closed the sites for deep cleaning, but reopened them the next day, according to US News.

  Al-Haram Mosque in Mecca and Al-Masjid al Nabawy in Medina, the two holiest sites in Islam, and central locations to the pilgrimage were closed as a precautionary measure to stop the spread of the new coronavirus.

  Saudi Arabia also suspended Umrah travel, but not the mandatory Hajj which would take place in late July of this year.

  While Hajj is mandatory and more expensive, Umrah is a voluntary pilgrimage that millions of Muslims elect to do at any time during the year.

  According to the Middle East Eye, the voluntary pilgrimage is like a “spiritual quick fix” for those who want to “refresh their faith, seek forgiveness and pray for their needs.”

  The country banned visitors on February 27. Photos from that week show how quickly the attraction went from being bustling with people, to entirely empty in a matter of a few days.

  Another holy site impacted by the coronavirus outbreak is in Iran, which has been badly hit by the spread of the virus.

  While the Hazrat Masumeh Shrine in Qom, has not officially been shut down and some still visit, according to the BBC, satellite images show a stark difference in how many people are visiting.

  Iran has had almost 5,000 COVID-19 cases and a little more than 120 deaths, including some top officials. In fact roughly 8% of the country’s parliamentis infected.

  Other prominent religious sites in the region have also closed including the Nativity Church in Bethlehem, the Associated Press reported.

  Mecca, one of the holiest Islamic sites, is usually bustling with people making their way around the Kaaba as part of their pilgrimage, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. marts 2020 @ 16:36

 47. TV2 er blevet meget islamvenligt efterhånden. Gomorgen Danmark har næsten hver dag en forurettet muslim i studiet. Måske er det fordi nogle journalister er gift med muslimer. Da TV2 viste direkte tv fra den unge, hvide kvindelige journalist, der havde karantæne p.g.a kinesisk snue, så man billeder af hendes kæreste og venner og de havde været heldige med sommeren, for de var ret mørke.

  Kommentar by popeye — 7. marts 2020 @ 17:54

 48. Prøv lige at smage på tallet:

  1.800.000.000

  blodtørstige muhamedanere, hvis største ØNSKE er at dræbe dig og dine børn som vantro

  mod tallet:

  5.785.532 som er den danske befolkning i 2020.

  Så hver gang du i verden møder EN DANSKER, så møder de 311 kulsorte sandniggere eller meget mørkebrune perkersvin i forskellige nuancer men af muhamedansk tro.

  Hvis HH var en stærk leder før i tiden, så håber jeg at DT er en stærk leder, der frembringer den endelige løsning på det muhamedanske problem og frelser verden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. marts 2020 @ 18:33

 49. AH eller HH, de fik begge tynd mave ved syntes af industrialiseret massemord, forbyd islam i verden.

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. marts 2020 @ 18:36

 50. Endlösung der Muslimfrage 2020.

  Muslims are a relatively small minority in Europe, making up roughly 5% of the population. However, in some countries, such as France and Sweden, the Muslim share of the population is higher. And, in the coming decades, the Muslim share of the continent’s population is expected to grow – and could more than double, according to Pew Research Center projections.

  These demographic shifts have already led to political and social upheavals in many European countries, especially in the wake of the recent arrival of millions of asylum seekers, many of whom are Muslims. In recent national elections in France and Germany, for instance, immigration — and particularly Muslim immigration — were top issues.

  Using Pew Research Center’s most recent population estimates, here are five facts about the size and makeup of the Muslim population in Europe:

  1. France and Germany have the largest Muslim populations in Europe (defined as the 28 current European Union member countries plus Norway and Switzerland). As of mid-2016, there were 5.7 million Muslims in France (8.8% of the country’s population) and 5 million Muslims in Germany (6.1%). The EU country in which Muslims make up the largest share of the population is Cyprus: The island nation’s 300,000 Muslims make up about one-quarter (25.4%) of its population, and are mostly Turkish Cypriots with deep roots in Cyprus (and not recent migrants).

  2. The Muslim share of Europe’s total population has been increasing steadily and will continue to grow in the coming decades. From mid-2010 to mid-2016 alone, the share of Muslims in Europe rose more than 1 percentage point, from 3.8% to 4.9% (from 19.5 million to 25.8 million). By 2050, the share of the continent’s population that is Muslim could more than double, rising to 11.2% or more, depending on how much migration is allowed into Europe. Even in the unlikely event that future migration is permanently halted, the Muslim population still would rise to an estimated 7.4%, due to the relative youth and high fertility rates of Europe’s current Muslim residents.

  3. Muslims are much younger and have more children than other Europeans. In 2016, the median age of Muslims throughout Europe was 30.4, 13 years younger than the median for other Europeans (43.8). Looking at it another way, 50% of all European Muslims are under the age of 30, compared with 32% of non-Muslims in Europe. In addition, the average Muslim woman in Europe is expected to have 2.6 children, a full child more than the average non-Muslim woman (1.6 children).

  4. Between mid-2010 and mid-2016, migration was the biggest factor driving the growth of Muslim populations in Europe. An estimated 2.5 million Muslims came to Europe for reasons other than seeking asylum, such as for employment or to go to school. About 1.3 million more Muslims received (or are expected to receive) refugee status, allowing them to remain in Europe. An estimated 250,000 Muslims left the region during this period.

  Natural growth was the secondary driver: Among European Muslims, there were 2.9 million more births than deaths during this period. Religious switching is estimated to be a small factor in Muslim population change, with roughly 160,000 more people switching away from Islam than converting into the faith during this period.

  5. Views of Muslims vary widely across European countries. A 2016 Pew Research C. Center survey conducted in 10 nations found that negative views about Muslims prevailed in eastern and southern Europe. However, the majority of respondents in the UK, Germany, France, Sweden and the Netherlands gave Muslims a favorable rating. Views about Muslims are tied to ideology. While 47% of Germans on the political right give Muslims an unfavorable rating, just 17% on the left do so. The gap between left and right is also roughly 30 percentage points in Italy and Greece, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. marts 2020 @ 18:52

 51. #50
  In 2018 registered Muslim population in Europe
  57.800.000
  Unregistered
  Unknown

  A mental exercise:

  If only 10% of them decide to fight, Europe has less smaller army to oppose. Combatant military personnel is a fraction of them. There are more military personnel working as functionaries than combatants.
  70% of the combatant military personnel has seen the war only in movies.
  So…we are safe.

  Kommentar by Stefan — 7. marts 2020 @ 21:40

 52. Mon der er coronavirus i Danmarks Radios tekniske installationer?

  Til alles store forbløffelse så vandt islamisten Isam B. højst overraskende IKKE Dansk Melodi Grand Prix.

  Ligeledes kom den feministiske veganer Sys Bjerre ikke engang i finalen.

  Mon ikke DDR nu vil blive anklaget for racisme og diskrimination?

  Kommentar by Revisoren — 8. marts 2020 @ 09:53

 53. Revisoren, jeg har set nogle overskrifter på MSM-sider, der fortalte om et forfærdeligt og uretfærdigt MGP. Nu forstår jeg bedre. Ikke at MGP interesserer mig, men var vinderen så, i de mindste, LGBT-underlig i hovedet?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. marts 2020 @ 11:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper