10. marts 2020

Alternativ nedsmeltning: Uffe Elbæk, den evigt styrtende kaospilot – BOML, DKU, VS, KF, RV, Åhhhh

At være konservativ er at tage udgangspunkt i det konkrete. At være aktiv i Alternativet er cirka det modsatte, selvom partiet efter gårsdagens møde nu kun har en MF’er tilbage – Torsten Gejl – ja, og så gruppeforkvinden Josefine Fock. Uffe Elbæk skred også i svinget, ligesom han er skredet fra tidligere projekter, omend der dog er en klar fællesnævner. Efter de tre første kommunistpartier (Danmarks Kommunistiske Ungdom, Venstresocialisterne, Kommunistisk Forbund) røg han videre til Det Radikale Venstre, skabte Alternativet, forlod samme. Utopia er altid lige omkring hjørnet. Her lidt fra et ældre interview med den evigt styrtede kaospilot…

“Uffe Elbæk er 46 år og sover selvfølgelig på en madras på gulvet. …Faktisk søger han helt tilbage til 1970’erne for at finde kimen.

Det var dengang, han i selvforstående Robin Hood-stil kørte i bus uden billet og stjal spiritus og frosne ærter i byens forretninger som et politisk statement om, at det var i orden at tage fra de rige.

‘Dengang var jeg dybt politisk engageret både som venstrefløjsaktivist og boligaktivist. Jeg var medlem af BOML. Det stod for Bolig-Marxister-Leninister og var skam dybfølt nok, selvom man i dag må grine af bogstavskombinationen. Ikke overraskende læste jeg Mao’s lille røde, gik til studiekredse og syntes, at Albanien var det store lys i åbenbaringen. Og da DKP og DKU var de mest engagerede partiforeninger op til EF-valget i 1972, besluttede jeg mig for at melde mig ind i DKU,’ fortæller Uffe Elbæk og tilføjer, at hans far var aktiv DKP’er lige indtil sin død for 12 år siden.

“Far begyndte som radikal og var folketingskandidat, men han sluttede som DKP’er. Det er sjovt at tænke på, at det forholder sig lige omvendt med mig,” smiler Uffe Elbæk, der efter DKU blev medlem af VS og senere udbrydergruppen Kommunistisk Forbund for så at slutte sin første aktive politiske periode i VS.”

(Uffe Elkbæk, Kulturminister i 13 måneder, rablende fantast i 65 år)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108712/trackback

42 Comments »

 1. Uffe, start hurtigst muligt et nyt parti! Fantastisk underholdning.

  Kommentar by piusXII — 10. marts 2020 @ 10:26

 2. […] Se i dag: Alternativ nedsmeltning: Uffe Elbæk, den evigt styrtende kaospilot – BOML, DKU, VS, KF, …. […]

  Pingback by De fattige i ånden spiser religionserstatninger « Snaphanen.dk — 10. marts 2020 @ 10:36

 3. Fock er ikke i Folketinget, og dermed ikke gruppeforkvinde.

  Kommentar by Henrik — 10. marts 2020 @ 10:37

 4. Det er tå krummende at nogle stemme berettigede har spildt deres stemmer på liste Å, men den sidste idiot er åbenbart ikke død endnu, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. marts 2020 @ 10:40

 5. Der indsamles snart underskrifter til partiet: Alternativet til alternativet. Krav for optagelse er, at man gerne vil bruge løs af andres penge, fyre fluffy visioner af, aldrig blive konkret og naturligvis støtte enhver form for indvandring.
  Dog skal man være opmærksom på, at én regel står over alle andre regler i partiet, og det er naturligvis, at sektleder Uffes ord står over ALT.!

  Kommentar by Oswald — 10. marts 2020 @ 10:46

 6. Glæder mig til IKKE skulle se og ikke mindst høre på den perfide, fidele, klamme Farvelbæk på tv mere. Helt ulidelig at høre på, ved ikke præcist hvad det er, tonearten, ydr, myrekryb, forbyd islamiske fantaster med snablen nede i de offentlige kasser i 40 år og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. marts 2020 @ 10:59

 7. Rettelse, der skulle stå: …forbyd islamofile fantaster med…

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. marts 2020 @ 11:02

 8. Ser ham som en person der skal have støtte fra sociale puljer….

  Kommentar by Moth — 10. marts 2020 @ 11:03

 9. #3 NotariusUmulius
  Hvis du tro at du nu bliver fri for at se og høre fusentasten Uffe Elbæk, så bliver du vist slemt skuffet. Danmark er så fyldt med alternativt begavede båtnakker at en fantast som Uffe Elbæk altid vil have et begejstret publikum. Hans mange venner og åndsfæller i medierne vil ligeledes sørge for at holde ham og hans tåbeligheder i live.

  Kommentar by bjarne binee — 10. marts 2020 @ 11:14

 10. Der er vanskeligt at kommenterer dette uden at komme i karambolage med injurielovgivningen! Men min helt uforbeholdende mening er: Magen til komplet idiot!
  Han er en del af et københavner miljø, som jeg i virkeligheden foragter. Folk som finder det helt fint at leve af andre menneskers penge! Folk som i alt andet lige nasser!
  De kunne udemærket forsørge sig selv, men i stedet render de rundt i grønt tyltskørt og spiller sprældemand, og så sidder de og føler sig vældig intellektuelle, og opfinder en masse halvsyge begrundelser for er det er i orden at leve af andre menneskers penge. Det er selvfølgeligt også meget nemmere end at tjene dem selv.
  En ting har Uffe Elbæk været god til, det er at aflæse tidsånden og finde de plusord som på forunderlig vis åbner offentlige kasser på vid gab, så han kan blive overdænget med bevillinger, til hans mere eller mindre tåbelige projekter!
  Man ser det for sig en masse byrødder, der klapper i deres små hænder fordi Uffe har sagt trylleordet, som kunne åbne kassen og jackpot vælter ud. Penge vel at mærke som arbejdsomme mennesker har tjent i deres ansigts sved!
  Der er åbenbart en masse mennesker derude, som render rundt i sådanne nogle cirkler, hvor de klapper hinanden på ryggen og føler sig vældig gode; Men de gør i virkeligheden umådelig skade! Man kan kun håbe at den kultur dør med den pinagtige opløsning af det umodne og barnlige projekt, men jeg tvivler, for tåberne er stadig derude!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. marts 2020 @ 11:15

 11. Hvad vil Sankt Peter sige til Uffe, når han engang står foran ham?

  “Hvilket latterligt liv, ordet ‘bøvet’ blev opfundet til dig.”

  Kommentar by BB — 10. marts 2020 @ 11:34

 12. Det mest uhyggelige er vel, at Elbæk og hans cirkusparti ved valget i 2015 fik 4,8 pct af stemmer. Tæt på hver tyvende dansker satte kryds ved ævl og flip og nasseprinseri.

  Nu er cirkusteltet ved at brænde ned, men som flere skriver herover: Elbæk vil gøre come back med nye hundekunster.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. marts 2020 @ 11:38

 13. Tænk sig, hvor mange helt igennem hjernedøde danskere, der har stemt på tylskørtebadutspringeren, og de selvsamme dumskere bliver taget knaldhårdt bagi og betaler ved kasse 1 af Speltbæk, når narrøven går i banken for at hæve sin skatteyderbetalte hyre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. marts 2020 @ 12:22

 14. Fock sikke noget Gejl!

  Kommentar by kartoffeldansker — 10. marts 2020 @ 12:23

 15. Svag mand, svag leder, svagt pari, svage mennesker.

  Kommentar by Kimski — 10. marts 2020 @ 12:24

 16. *parti

  Kommentar by Kimski — 10. marts 2020 @ 12:24

 17. Jeg bryder mig ikke om Alternativet primært fordi de er særlig kategoriske omkring hvad folk må og ikke må, f.eks. klimaskat på alt muligt og antidiskrimination af alt muligt. Men desværre er det en syge alle de politiske partier lider af. Folk skal beskattes, overvåges, indberettes, straffes hårdere og forbydes stadig flere ting. Ingen siger fra mens frihedsrettigheder for den enkelte tromles ud fra det “fælles bedste”, som i Kina.

  Kommentar by Zatopek — 10. marts 2020 @ 12:35

 18. Jeg synes, at manden er en nar. Men jeg må anerkende, at han holder sig godt for en på 65!

  Kommentar by Michael — 10. marts 2020 @ 13:00

 19. Jeg synes også han holder sig fantastisk, NoHomo.

  Kommentar by Johnson — 10. marts 2020 @ 13:11

 20. Under et Folkemøde på Bornholm har jeg oplevet Uffemanden og andre tosser danse rundt i grøn tylsdragt med skørter og det hele. De dansede for freden. I guder hvem stemmer på sådanne tosser? Uffedrengen skal nok vende tilbage, han er god til at vride penge ud af statskassen. Selv har han aldrig haft en dags ærligt arbejde.

  Kommentar by UTROLIGT. — 10. marts 2020 @ 14:05

 21. Hvorfor mon danskerne også bliver benævnt ‘Die dumme Dänen’? Jeg tror at Alternativet og Uffehønen har svaret.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. marts 2020 @ 14:26

 22. Det er vist både godt og ondt, at de Alternaive opløser sig selv, for så går deres stemmer sikkert til andre partier, der så styrkes i deres mål, for at leve af andre folks penge, mens iSlammet overhaler os inden om.
  Jeg fik den tanke, at det måske er bedst, hvis de nu danner to Alternaivt-partier, så cirkusklovnene (M/K/Intetkøn) stadig kan føle sig kaldte, men må dele stemmerne og derved optræde for fulde gardiner, hver i sin mange, men begge under spærregrænsen.

  Forbyd iSlammet i Danmark og lad os få lukket kasserne for projektmagere og andre, der, trods fuld produktiv arbejdsevne, mener sig berettiget, til at leve livet på andres bekostning.

  Hertil er det en glæde, at læse denne artikel:
  https://180grader.dk/sektioner/nyheder/politik/artikel/ny-maling-nye-borgerlige-far-storste-opbakning-nogensinde

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. marts 2020 @ 14:28

 23. HUSK HUSK at gå ind på nyeborgerlige.dk og skriv under på asylstop nu!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. marts 2020 @ 14:43

 24. ikke aktvardigt og???

  Kommentar by dunk — 10. marts 2020 @ 14:53

 25. #18 Michael og #19 Johnson
  Jeg ved ikke om klovnen holder sig godt, men når man tænker på alt det lort og pis han konstant afleverer, så synes jeg nærmest at han ikke holder sig godt.

  Kommentar by bjarne binee — 10. marts 2020 @ 15:00

 26. Direkte link til NB underskriftindsamling Asylstop NU:

  https://nyeborgerlige.dk/asylstop/

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. marts 2020 @ 15:14

 27. Hvor er det dog sørgeligt med den tosse til uffe elbæk, det eneste han ønskede sig var at slikke Søren Papes mini pølse, og så meldte elkæppen sig gud hjælpe mig ind i det forkerte parti, tænk så hård virkeligheden kan være for bøsser og islamister.

  Kommentar by Piphans — 10. marts 2020 @ 16:33

 28. Sørgeligt at så mange tosser har stemt på den idiot som Uffe Elbæk er.

  Kommentar by IES — 10. marts 2020 @ 17:10

 29. 28og andre) Alternativets kernevælgere er det pakistanske mindretal,tamilere og vietnamesere. Uden deres stemmer var de aldrig kommet i folketinget. Kun toppen af partiets miniisbjerg er etniske danskere.

  Kommentar by dansker — 10. marts 2020 @ 17:35

 30. *29 Dansker 17:35
  Desværre tror jeg du har uret!
  Muslimerne stemmer på enten Morten Østergaard eller Pernille Skipper!
  Alternativet får deres stemmer fra gamle 68ere og andre sindsforvirrede danskere!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. marts 2020 @ 17:41

 31. Alternativet havde et fantastisk valg her i udkantsKøbenhavn blandt speltsegmentet af unge mødre, veganere, barfodsgængere og andre fantaster. Som meget vel kan være de samme.

  OT er et par MF’ere kommet med en opsang til os, der ikke hamstrer dåsemad og går i flyverskjul som følge af en grim virus. Nogle af os, fordi det ganske simpelt ikke er muligt.

  Naturligvis skal vi alle tage hensyn, også til risikogrupperne, men af mystiske årsager er min sympati for Kristian Heegaard og Rosa Lund beskeden. De to – om nogen – har så vældig travlt med at være ofre, krænkede og skælde os andre ud.

  Statsministeren opfordrer til, at vi ikke skal køre kollektivt i myldretiden? Bøvs, det er ikke alle, der har ministerbil eller kører med Flextrafik.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. marts 2020 @ 20:09

 32. Han har lige bevist at hans projekt ikke var fem potter pis værd.
  Han har lige bevist at alt hans kærlighed og åbenhed kun var bs.
  Hele projektet minder om nazisters og kommunisters destruktion af hinanden.

  Kommentar by River — 10. marts 2020 @ 21:28

 33. 30) Jeg har gennem personligt kendskab dokumentation for at en del fra de tre grupper har stemt Å. Specielt tamiler og budhistiske vietnamesere.De elsker grøntsager og den ” grønne” profil. 60% af de herboende vietnamesere er budhister. I andre medier er der ført bevis for at rigtig mange pakistanere stemte på åperkeren.

  Kommentar by dansker — 10. marts 2020 @ 21:46

 34. Nogen er inde på at han holder sig godt. Det er vel ikke så mærkeligt nåår han aldrig har foretaget sig noget som helst nyttigt. Jeg vil nu synes han minder mest om en flodhestelort når man hører hvad der kommer ud af munden på ham.

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2020 @ 23:14

 35. Der er vist gået tante Møhge i den. Han er ikke 65, kun 55 år. Født 15. juni 1954 jf. Wikipedia. Vi har altså glæde af ham 10 år mere end forventet :-)

  Kommentar by JMR HH Jr — 10. marts 2020 @ 23:38

 36. Ups, der fik jeg da regnet forkert, øv. Han er sgu 65. Sorry!

  Kommentar by JMR HH Jr — 10. marts 2020 @ 23:39

 37. Bortset fra den pinlige regnefejl (jeg tror jeg stiller op som finansministerkandidat for Alternativet) så ville jeg egentlig blot sige, at Alternativets kollaps er et godt billede på den ideologiske grønne-humanistiske-socialistiske pærevælling utopi, de dyrker. Den vil kollapse før eller siden fordi menneskets natur nu engang ikke er som denne utopi siger. Så længe kollapset kun berører partiet selv, er skaden til at overse. Det kan ligefrem være morsomt at iagttage fra sidelinjen. Den frygtelige tanke er imidlertid, at sådanne utopister får magt over et helt samfund, som så før eller siden naturnødvendigt kollapser med uoverskuelige konsekvenser, lidt i stil med Sovjet i de tidlige 1990’er.

  Kommentar by JMR HH Jr — 11. marts 2020 @ 00:02

 38. Selvom Elbæk er rundet af et miljø og en tidsånd, er der stadig en god del personligt ansvar tilbage til hans skuldre. Han har måske troet mere på fantasierne, i højere grad end de fleste været hildet i sin egen ubevidsthed om hvad han egentlig render og laver.

  Han efterlader sig ikke andet en ruin og elendighed. Jeg tror aldrig han opdager det.

  Kommentar by Høgsbro — 11. marts 2020 @ 00:08

 39. Bøssen hygger sig. For andre menneskers penge.

  Kommentar by Iznogut — 11. marts 2020 @ 02:01

 40. #30 Den Nervøse.
  Jeg er aldeles enig med dig i at “dansker” tager fejl. Gad vide hvad det er der får “dansker” til at tro at netop pakistanere, tamiler og vietnamesere men åbenbart ikke de øvrige muslimer stemmer på Klovnepartiet? Er det begejstring over at Elbæk er bæskubber? Er det glæden over at se Elbæk danse ballet iklædt grønt trikot og tylskørt?
  Eller er det mon opfordringen til alle mandlige medlemmer af partiet om at indsende et fotografi af deres pikke til brug for en kollage til partikontoret der får disse 3 grupper til at stemme på Klovnepartiet? Jeg kan forstå Elbæks begejstring for en sådan kollage men jeg er noget overrasket over at det kan give stemmer fra de 3 grupper. De må formodentlig være skuffede over at Kollagen blev stoppet, da medierne begyndte at skrive om den.

  At pakistanere, tamiler og vietnamesere er partiets kernevælgere, at alle andre indvandrergrupper ikke er det og at kun partitoppen er etniske danskere er så tåbelig en tanke, at man da skal være “dansker” for at mene dette.

  Kommentar by bjarne binee — 11. marts 2020 @ 13:38

 41. Kommentar by bjarne binee — 11. marts 2020 @ 13:38

  God fornøjelse: Avavdvavdejrkdlavsj, men det er jo crazy, det her: Tip en 13’er om Uffe Elbæk
  Kan du huske, hvad Uffe Elbæk sagde om Alternativets “dick-pic collage”?

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/avavdvavdejrkdlavsj-men-det-er-jo-crazy-det-her-tip-en-13er-om-uffe-elbaek

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. marts 2020 @ 15:32

 42. Det er den mest/værste absurde forestilling, med nogle totalt ligegyldige TOSSER, der turer rundt i MSM pt!

  Fordi: dette opgør er betalt af offentlige midler. Det vores surt tvangsinddrevne skattemidler, der går til dette Idiotiske cirkus!

  Der er squ da penge nok. Vi er rige, lad os være dumme!
  Det parlamentariske system skriger på at blive reformeret.

  Støt SK! Stem NB! Støt GI! SIAD! Direkte Demokrati NU! Ud af EU/FN! og Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. marts 2020 @ 01:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper