11. marts 2020

Fængselsforbundet: Udlændinge har taget magten i fængsler – ‘Indsatte bliver pålagt at deltage i bøn’

Berlingske har set nærmere på Kriminalforsorgens rapport ‘Etnicitet og statsborgerskab 2018’, der fortæller at 50,5 procent af de 1.007 indsatte i landets lukkede fængsler var udlændinge, indvandrere eller efterkommere. For Københavns vedkommende var det 66,3 procent af ud af 602 indsatte. Fra B.dk – Stadig flere indsatte i landets fængsler og arresthuse har udenlandsk baggrund.

“Samlet set tegner ‘Etnicitet og statsborgerskab 2018’ ifølge Fængselsforbundets formand, Bo Yde Sørensen, et alarmerende billede.

‘Den viser, at udlændinge, indvandrere og efterkommere udgør en stigende og for stor andel af de, der sidder i vores fængsler. Det er en stor udfordring for os,’ siger han. …

Men det betyder jo, at de personer – nogle af dem er dømte kriminelle – sidder bag lås og slå. Så hvorfor er det egentlig et problem?

‘Jo, samfundsmæssigt er det et problem, at nogle grupper på den måde skiller sig negativt ud. Det er som sådan ikke mit problem, men hvad der foregår i fængslerne, er mit problem, og jeg har forsøgt at råbe op om det, siden jeg blev tillidsmand i Nyborg Fængsel i 2007. Og problemerne er kun blevet større,’ siger formanden og fortsætter:

‘Kriminalforsorgen har i mange år haft berøringsangst, men vi ser, at efterkommerne ikke bare forsøger, men faktisk tager styring over andre indsatte ude på gangene – hvad man må spise af mad, indsatte bliver pålagt at deltage i bøn. Der er også meget voldsomme overfald på etniske danskere.’

‘… hvis man én gang har stået over for en indsat, som er blevet overhældt med flere liter kogende olie med sukker i, så får man et lidt andet syn på det.'”

(Kriminalforsorgen, April 2019, Etnicitet og statsborgerskab, 8 sider)

Oploadet Kl. 01:03 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108717/trackback

19 Comments »

 1. Mohammedanmark er en syg joke.
  luk lortet og spar vores efterkommere fra at blive voldtaget og halshugget af Mohammedanmarks nye ejere.

  Kommentar by Piphans — 11. marts 2020 @ 01:18

 2. Det er cirkusklovnene på hoppeborgen der bærer disse ulykker, når man ikke smider disse utilpassede svin ud af Danmark så har man bevidst skabt sig et problem, alle ved at disse ikke etniske Danskere er indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der udnytter systemet, man burde give fængselsbetjentene frit slag i fængslerne eller send dem på kursus i Russiske fængsler der er ingen problemer med fangerne, Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. marts 2020 @ 02:01

 3. Altså vi kommer til at kæmpe for vores frihed fremover, for vores Politikere gør det ikke. De er alt for travlt optaget med Deres (ego) karriere og fejhedsdiplomati til at bekymre sig om de borgere Der har valgt dem (med undtagelse af De Radikale og Enhedslisten :-)), også selvom de sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenserne af den religion, som åbenbart har magten i fængslerne (Gad vide hvad fængselspræsten laver :-)). Det er ufatteligt foragteligt pinligt. Så mit eneste råd er begynd at organiser jer. Støt DDL, DDF, og SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. marts 2020 @ 05:02

 4. Hvad med at adskille Etniske Danskere fra muHAMeds tosser?

  Man kunne jo udlicitere fængselsvæsnet til hviderusserne eller kineserne og lade udlændinge afsone der indtil de kan hjemsendes til deres respektive lande.

  Kommentar by Santor — 11. marts 2020 @ 06:54

 5. Jeg er ked af at gentage mig selv, men de ansvarlige for dette er vore politikere, undtagen NB og til dels DF. resten er så gennemført onde at man savner ord.

  # 2 emmagad
  Og ja, russerne har en ganske effektiv måde at styre deres fængsler på.
  Det kunne vi danskere lære meget af.

  # 3 Michael Unna
  Hvad danske fængselspræster laver ? De deler såmænd koraner ud. Ja, man tror at det er løgn men det er faktisk rigtigt.

  Kommentar by Danskeren — 11. marts 2020 @ 07:00

 6. De ansvarlige for dette er ikke politikerne. De ansvarlige er de uansvarlige vælgere, som i stor stil har stemt på politikere, der har importeret muslimer herop. Hvis vælgerne havde stemt på islamkritiske partier, havde vi ikke stået i denne situation. Det er vælgernes skyld. Alle har vidst, at en stemme på socialdemokraterne og ud til venstre har været en stemme for flere muslimer. Det er simpelt. Hvad kan man gøre nu? Udvis så mange som overhovedet muligt.

  Kommentar by piusXII — 11. marts 2020 @ 08:01

 7. Hvad kan man gøre nu? Udvis så mange som overhovedet muligt.

  Kommentar by piusXII — 11. marts 2020 @ 08:01

  Perkerne skal ikke bare udvises, de skal hentes af svært bevæbnede mænd i deres hjem og tvinges op i en kreaturtogvogn og sendes ud af landet. Vi gider ikke mere pis, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. marts 2020 @ 08:24

 8. Helt konkret mht. fængselspræster.
  Jeg havde en god ven der var ansat i indremission. Han var i forbindelse med sit arbejde på besøg i Horserør statsfængsel. Inde på den kvindelige fængselspræsts kontor, var der en hylde fyldt med koraner. Min ven missionæren spurgte forbløffet hvad de lavede der, hvortil fængselspræsten svarede at det naturligvis var til de muslimske indsatte.
  Min ven missionæren gik rystet derfra.

  Kommentar by Danskeren — 11. marts 2020 @ 08:26

 9. Skal man ikke lægge indvandrere, efterkommere, udlændinge sammen for at få et retvisende billede af M-faktor kriminalitet? Er godt klar over der også vil være lidt østeuropæere.

  Kommentar by Johnson — 11. marts 2020 @ 10:28

 10. I 2016 var 86% af de indsatte i Spanske fængsler muslimer. Jeg har endnu ikke set noget der får mig til at tro, vi ikke kommer til at se det samme herhjemme. De KAN ikke integreres, smid dem ud.

  Kommentar by Kimski — 11. marts 2020 @ 10:34

 11. VI må jo til at begå nogle voldelige overfald så vi kan tage samfundet tilbage fra bunden af… 20 års fejlende politiske løsninger har vist at man nok ikke skal starte fra toppen.

  Kommentar by E.T — 11. marts 2020 @ 10:38

 12. Hvis du bliver dømt en fængselsstraf i Danmark, må man finde sig i at der ikke er muslimsk bøn, der er en fængselspræst og en kristen gudstjeneste, vi kan ikke gå og tage specielle hensyn til muslimer!
  Hvis man ønsker at bede, kan man gøre det i sin celle! Og ønsker man at spise, må man finde sig i at der fra tid til anden bliver serveret svinekød!
  Hvis man ikke bryder sig om det, må man afstå fra at lave kriminalitet!
  I øvrigt vil vi sparer voldsomt mange penge, hvis kriminelle udvises ved første dom!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. marts 2020 @ 10:40

 13. Gad vide hvornår Amnesty brokker sig over den racistiske forskelsbehandling ved at Kriminalforsorgens åbne fængsler og pensioner har en dansk belægning på 75 procent.

  Kommentar by Fascist — 11. marts 2020 @ 12:51

 14. Det var for 12 år siden:

  Muslims Make Up 70% of Spain’s Prison Population…

  http://littlegreenfootballs.com/page/38413_Muslims_Make_Up_70_of_Spains_P

  hvordan ser det ud i 2020, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. marts 2020 @ 13:24

 15. @14 NotariusUmulius
  Jamen du har ret, det kan simpelthen ikke komme som en overraskelse for nogen som helst i Mohammedanmark, ikke engang for de største psykopater og landsforrædere.
  Da jeg besøgte min ven i Vridsløse for ca. 15 år siden, var allerede dengang omkring halvdelen af de indsatte muslimer/islamister/perkere.

  Kommentar by Piphans — 11. marts 2020 @ 14:37

 16. En vis del af de såkaldte danskere, er sikkert i virkeligheden efterkommere (tredie generations indvandrere) der ifølge DS er blevet defineret som danskere. Så skævheden er garanteret endnu større.

  Kommentar by JC — 11. marts 2020 @ 21:16

 17. Politiet og retsvæsnet er dimensioneret efter den etnisk danske befolknings kriminalitetsmønster. Det har en størrelse svarende til den kriminelle halvdel i fængslerne, der er etnisk danske. Hvis politi og retsvæsen skulle være gearet til at inkludere det ikke-etnisk danske segment med dettes store overkriminalitet, skulle det være dobbelt så stort som idag. Det kan man vurdere ud fra sammensætningen i fængslerne.

  Der er en årsag til at retsvæsnet ikke magter sin opgave.

  Kommentar by JC — 11. marts 2020 @ 21:49

 18. Jeg kan huske at Geert Wilders engang i dansk TV fremførte, at 70 % af de indsatte i hollandske fængsler var muslimer. Han blev voldsomt kritiseret i DR og hans påstand blev “testet” i DR Detektor. De fandt (“overraskende nok”) ud af at hans tal var forkerte og meget overdrevne. Hvordan de kunne konkludere dette kan undre. Jeg tror ikke man må registrere folks religiøse orientering i Holland. Sandheden var nok at, tallene var rigtige. Holland har endnu flere muslimer end Danmark.

  Kommentar by JC — 11. marts 2020 @ 21:58

 19. 10) Nej udlændinge. Specielt mange narkogangstere fra Latinamerika.– Columbia.Sammen med spanske politikere og gangstere har de enorm indflydelse på EUs udlændingepolitik overfor Latinamerika. 250-300 danskere narkodræbes hvert år.– Kokain.

  Kommentar by dansker — 11. marts 2020 @ 23:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper