12. marts 2020

Venstreradikal org.: “Vi er opmærksomme på, at aktionen er ulovlig, men det er en strategi, vi bruger.”

DR kalder Extinction Rebellion for ‘aktivistgruppen’, men tager man dem for pålydende så er de intet andet end venstreradikale antidemokrater. ‘Klimakamp’ lyder smartere end ‘klassekamp’, men tag ikke fejl – det er primitiv antikapitalisme, fra folk der altid kan finde en undskyldning for at bryde gældende lov.

Fra DR Online – Stort politiopbud: Nøgne klima-demonstranter afbryder Mette Frederiksen i Folketinget.

“Omkring ti demonstranter afbrød i eftermiddag statsminister Mette Frederiksen, da hun tog ordet ved spørgetimen. Demonstranterne sad på tilhørerpladserne, men da Mette Frederiksen begyndte at tale, stod de pludelig nøgne og råbte slagord.

‘Regeringens grønne omstilling tilgodeser økonomiske interesser frem for mennesker’, stod der på det banner, som de unge smed hen over gelænderet på tilhørerpladserne i Folketingssalen.

Efterfølgende er bevæbet politi mødt op i Folketinget for at føre dem væk. …

Det I gør, er jo ulovligt. Hvorfor gør I det?

Vi er opmærksomme på, at aktionen er ulovlig, men det er en strategi, vi bruger. Vi har brug for et folkeoprør for at få vores politikere ud af deres handlingslammelse.

Men hvorfor er det i orden, at I bryder loven?

– Det er, fordi politikerne ikke handler på den klimakatastrofe, som vi er i. De beskytter os ikke, siger Ellen Obdrup.”

(Extinction Rebellion aktionerer i Folketinget, 10. marts 2020; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 00:34 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108754/trackback

12 Comments »

 1. Men der er så noget vi kan komme over ens om. Jeg kan fortælle de venstreorienterede vildfarne sjæle,at sandheden er,at musliemerne vil erobre vores land og gøre os alle til slaver. Vi har været i krig med dem i mere end 1.000 år. Men her har vi et andet aspekt af sandheden,som desværre ikke er gået op for dem.
  Derfor er de,omend de taler sandt,ikke til at stole på!

  Kommentar by Nielsen — 12. marts 2020 @ 02:07

 2. (Kunne de ikke sende nogle mere tykpattede kvinder ind i Folketinget? Hvorfor tror de ellers vi gider at gå derind? Hvad i alverden tror de ellers Politik drejer sig om? “Sex and drugs and Rockan Roll”. Ian Dury and the Blockheads youtube:-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2020 @ 06:15

 3. Det er godt vi har Folketinget til at lovgive imod den globale opvarming. Lige nu tales der om at betale afgift på brændeovnsvarme. Altså hvis vi brænder træ af, skal der betales afgifter pga CO2 regnskabet…..Fortæl det til den 3 verden, og sæt det i Historisk perspektiv i forhold til, hvad vi gjorde for 20000 års tid siden for at holde os varme i kulden, dengang vi var cirka 500000 individer på kloden. For hvis det er et problem, så er alle de andre tiltag simpelthen tomt cirkus for folket.

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2020 @ 06:19

 4. Hvor står vores undervisningsminister?

  Kommentar by Pallemand — 12. marts 2020 @ 07:26

 5. Michael Unna — 12. marts 2020 @ 06:19
  Afgift på brændeovnsvarme…….
  Vores politikere, eksperter, råd og tænketanke har efterhånden malet sig op i et hjørne de ikke kan komme væk fra.
  Som med alle andre “bobler” tror jeg på at denne her også sprænger på et tidspunkt. Man har sat hårdt ind overfor sund fornuft i over et årti nu og på et tidspunkt vender bøtten.

  Kommentar by Hagmann — 12. marts 2020 @ 07:28

 6. Burde det være kriminelt at være for dum? Når man kan sige “Regeringens grønne omstilling tilgodeser økonomiske interesser frem for mennesker” så udstiller man venstrefløjens totale fordummelse og moralske deroute. Hvis der er nogen, som råber op, når der er økonomiske interesser på spil, så er det venstrefløjen, mere pengegriske personer findes ikke, men de mener måske, at su’en skal afskaffes, så vi har endnu flere penge til den grønne omstilling? Nej, det er nok alle andres penge, der skal i spil.

  Kommentar by piusXII — 12. marts 2020 @ 07:53

 7. Tåber

  Kommentar by Den Nervøse — 12. marts 2020 @ 13:44

 8. Nøgne??? Skulle mene at det at være topløs ej er det samme som at være nøgen. Men når det er sagt, ja så er disse “topløse” jo ej andet end nogen stakkels narcissister. For groft sagt, så er det jo ikke andet end “SE MIG”……

  Kommentar by Erik Øhle — 12. marts 2020 @ 17:13

 9. Det er godt nok nogle grimme tynde kællinger de har samlet op

  Kommentar by Kratossen — 12. marts 2020 @ 18:18

 10. @ Michael Unna — 12. marts 2020 @ 06:15

  Det er moské normalt for venstrefløjs kvinder at brysterne sidder under ribbenene eller moské de har spist for meget græs og klid, det har det jo med at rykke patterne bagud – Se bare en Ko!

  For venstrefløjen tror jeg nærmere at det er den her der slår takten . https://www.youtube.com/watch?v=6isXNVdguI8

  Ian Dury & The Blockheads : Spasticus Autisticus ( Som Ian Dury i øvrigt selv var )

  Kommentar by Santor — 12. marts 2020 @ 20:05

 11. Det er formentlig på grund af den klamme veganerdiæt, at ovenstående “kvinder” kun har udviklet små sygt udseende gajoler…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2020 @ 13:32

 12. De har alle nipple-covers på. Kan I ikke se det? Det er tydeligt på videoer

  Kommentar by Anders Jensen — 13. marts 2020 @ 19:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper