12. marts 2020

Oprørsguide (Alt-right): Hvordan gør man oprør? (Tjen penge, hold dig skarp, opfør dig ordentligt…)

‘Dagens Blæser’ er ikke en af mine foretrukne sider, men det er nu alligevel befriende at det hele ikke går op i ukonstruktiv sarkasme. Nedenciterede tekst af ‘Oversætteren’ er lige på kornet, og værd at gengive. Mere af det, tak. Fra Hvordan gør man oprør?

“Flere og flere mennesker begynder at mærke, at der er noget helt forkert ved dette samfund. Folk stemmer i højere og højere grad på yderfløjene og gamle tanker, som vi fik at vide som børn for længst var døde for altid, dukker op på ny. De værdier den vestlige civilisation på nuværende tidspunkt er baseret på kan ikke blive ved og noget nyt vil komme.

Men hvordan sørger vi for, at det nye vil være noget, vi ønsker? Hvordan sørger vi for at påvirke samfundet i den retning, vi ønsker? Alle kan jo tænke tanker omkring, hvordan de gerne vil have, at samfundet skal være, men de tanker er jo noget nært ligegyldige, hvis de ikke bliver til virkelighed. Så det centrale spørgsmål er altså: Hvordan gør man konstruktivt oprør og ændrer samfundet? Dette vil denne artikel prøve at besvare.

En politisk bevægelse består af nogle mennesker. En meget stor del af en sådan bevægelses succes er baseret på disse menneskers kvalitet. Man skal have mange magtfulde venner, der hjælper en, hvis man skal opnå succes med ringe mennesker som medlemmer. Og selvom man har det, er man jo meget sårbar med så ringe mennesker omkring en.

Så det allerførste man skal have fokus på, hvis man ønsker at ændre samfundet politisk, er en selv. Dette er fundamentet for alt andet, man foretager sig. Hvis man ikke har optimeret sig selv, så skal man ikke foretage sig noget politisk, før man har dette. Man kan potentielt skade sagen, hvis man vælger at gøre det nemmeste og hoppe dette trin over.

Men hvordan optimerer man så rent konkret sig selv? Dette er der jo skrevet mange tykke bøger om, men her kommer tre punkter, som denne skribent mener er de vigtigste:

Fokuspunkt nummer 1: Fokuser på at tjene så mange penge som muligt. Dette lyder måske kontraproduktivt, idet vi ved, at mange af de penge, man betaler i skatter og afgifter går til aktiviteter og mekanismer, der aktivt ødelægger vores land og folk. Men jeg mener, at man stadig skal deltage i spillet. Der er flere grunde til dette: For det første så er penge i høj grad magt. Jo flere penge du har, jo flere muligheder har du til at påvirke andre vha. disse penge. For det andet giver penge jo også høj status. Dette har det altid gjort og vil altid gøre. Folk lytter ikke til fattige mennesker. De er instinktivt ligeglade med dem, fordi de jo intet gavnligt kan skabe. Penge er magt, status og muligheder. Og vi søger netop magt og status. …

Fokuspunkt nummer 2: Vær sund og rask.

Folk er instinktivt tiltrukket af sunde og raske mennesker. Romantisk tiltrækning er faktisk det samme som sundhed. Usunde mennesker er der ingen, der er tiltrukket fysisk af, fordi man ikke kan få sunde afkom med dem. Derudover har de jo ikke engang kontrol over sig selv, så hvordan skulle de kunne påvirke andre? Hvis man vil påvirke andre, så er det vigtigt at være så sund og rask som muligt… Det man kan fokusere på er jo selvfølgelig kost og motion. …

Fokuspunkt nummer 3: Vær et menneske folk gerne vil omgås.

Dette fokus kan være lidt mere ukonkret og sværere at definere. Men det handler sådan set bare om at være et menneske, andre mennesker godt kan lide at være sammen med. Et ordentligt og sympatisk menneske. Det opnår man ved at være positiv, imødekommende, venlig, gavmild, hjælpsom, opmuntrende, morsom og produktiv. Derudover skal man selvfølgelig også sige fra, hvis andre behandler en urimeligt. Ingen kan lide en underdanig og konfliktsky person. At være flink involverer ikke at være en kujon. …

Jeg tænker, at denne lille guide giver en meget god handlingsplan for at komme i gang med at ændre dette samfund til det bedre. Men husk, at vi ikke er bedre end vores svageste led. Vi har brug for stærke mennesker, så bliv til dette først. Så kommer alt andet helt af sig selv.”

(Hvidsten Kro Museum, 7. marts 2020)

Oploadet Kl. 01:13 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108764/trackback

13 Comments »

 1. Punkt 1. Giv dig selv en titel som lyder meget vigtig. Jeg selv er højtdekoreret- Integrationskonsulent med speciale i kommunikativ adfærd for minoritetsbehandling-. Her kan man så få en stilling i det offentlige til mange penge. Politikerne vil helst være fri for folkeligt ansvar, og herigennem kommer jeg ind som bueraukratisk buffer for Politikerne og Folket, som jeg helst også selv holder en administrativ afstand til. Jeg koster mange mange mange penge i mit konsulentarbejde. Men man kan så fra politisk side altid pålægge mig det ansvar officielt for fejlslagen integration. Det får dog ingen praktisk betydning i min ansættelse. Mange penge.
  Punkt 2: Børst tænder. Se munter ud :-). god form.:-)
  Punkt 3: Betal en masse jounalister og fotografer for at gå en tur ned af strøget i Kbh, Århus eller andre turiststeder. De skal se ud til at ville intervieve dig, og du skal sørge for at de forbipasserende bliver spurgt om hvordan det var at møde dig, når de løber hen for at trykke din hånd, om dit navn er kendt eller ukendt er flintrende ligegyldigt. Ingen vil inddrømme de ikke aner hvem du er, når journalister tiltrækker dig som fluer om en L…, så skal du nok blive en pressen vil tale med, når du har nogle alment selvfølgeligheder at fortælle til den måbende offentlighed.:-) :-) :-).

  Støt SIAD. God torsdag.:-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2020 @ 06:09

 2. Jeg er bange for, at det kræver langt flere nøgne mænd og kvinder, end der findes idag, før christiansborgrokken begynder at spinde.

  For bruger man 9 minutter og 57 sekunder på at høre 2. del af Mogens Glistrups grundlovstale i 1995 fra Kongekroen i Foldingbro, bringer man sig desværre hurtigt efterfølgende til den nedslående konklusion, at vi stadig står i en status que situation fordi, at erkendelses- og modenshedsniveauet er alt for lavt blandt vælgerne.

  https://www.youtube.com/watch?v=LAVhI6ep7mU&t=215s

  Kommentar by Karsten Lund — 12. marts 2020 @ 08:11

 3. Skribenten kunne tænkes at være inspireret af Jordan Peterson. Udmærket. Men hvor vil han hen efter at have forbedret sig selv, tjent penge og gjort sig sympatisk?

  Kommentar by Crass Børsting — 12. marts 2020 @ 09:31

 4. Magt og status kan jo godt være en undergang, derfor er punkt 1 usikker ligesom den selvhøjtidelige selvfede i punkt 3, dog er punkt 2 stoisk anlagt som et gode….

  Kommentar by Moth — 12. marts 2020 @ 10:22

 5. https://denkorteavis.dk/2020/karl-olov-arnstberg-den-politiske-korrekthed-kan-udvikle-sig-til-noget-der-er-endnu-vaerre%e2%80%8b/

  Jeg går ud fra at de fleste på UP læser DKA.

  Men denne her artikel bør alle læse og forstå…lige på sømmet og god at få forstand af!

  Kommentar by Black Watch — 12. marts 2020 @ 10:27

 6. At Møller bringer en artikel fra Blæseren viser vel, at han netop ikke er grifter, men (uha-uha) selvstændig, tænkende højreorienteret blogger.

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 12. marts 2020 @ 13:34

 7. > Kommentar by Crass Børsting — 12. marts 2020 @ 09:31

  Jeg fik *præcis* samme tanke. “Clean your room, bucko!”

  Kommentar by Quark — 12. marts 2020 @ 15:06

 8. “Er Kim Møller og co. kontrolleret opposition? Er Kim Møller og det danske counterjihad miljø moderne rottefængere?”

  Det er lige før det er sjovt. Hvis det ikke var så forpulet dumt.

  Kommentar by Quark — 12. marts 2020 @ 15:09

 9. Andromedus

  Hvor er det dog dumt skrevet. Vi arbejder gratis, din klovn.

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 12. marts 2020 @ 17:03

 10. @Uwe

  Det er jo ikke noget jeg har skrevet vel! Det er et citat fra artiklen i Dagens Blæser.

  Kommentar by Andromedus — 12. marts 2020 @ 21:26

 11. Andromedus

  Undskyld – var ikke opmærksom på citationstegnene.

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 13. marts 2020 @ 11:23

 12. Fejltag at begynde at linke til Dagens Blæser kim. Det er en jødehadende ekstremistisk sprøjte, prøv at tjek hvad de ellers har liggende. Du skal ikke lade dig associere til sådan noget pak.

  Kommentar by nejjjj — 13. marts 2020 @ 17:21

 13. Sidste valg viste at en del af vælgerne tænker konstruktivt og har en relativ høj politisk grundviden. Og derfor valgte at blive hjemme på sofaen fremfor at krydse tøsedrengenes svigt med bl.a. Marrakechaftalen.

  Kommentar by dansker — 13. marts 2020 @ 22:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper