12. marts 2020

Finland: Ung LGBT-aktivist hylder det multikulturelle samfund, myrdes af arabisk flygtningekæreste…

Jeg kan ikke finsk, men ifølge finske Tiina Wiik, så gav Sanni Ovaska på sociale medier udtryk for hvide mænds utilstrækkeligheder. Forelskelsen i palæstinensiske Hasan Alqina, der kom til Finland 2015, fik dog en brat afslutning natten til den 21. januar i år. Ja, okay, måske et par dage inden.

Nyhedshistorie fra MTV UUTIST oversat af blog – Finland: Woman Complains About Finnish Men – She Is Murdered By Her Muslim Migrant Boyfriend (28. januar 2020).

“A suspect in the murder of Hämeenlinna is believed to have killed his ex-girlfriend, according to MTV News sources.

According to MTV News, a man suspected of murder in Hämeenlinna earlier this week has murdered his ex-girlfriend and has subsequently committed suicide.

The crime, which was investigated as a murder, occurred in a private apartment between Monday and Tuesday night.

The police have been very quiet about the case. It said Tuesday that the offender reported the crime after seeing signs of a crime in the apartment.”

(Sanni Ovaska, myrdet af palæstinensiske Hasan Alqina, Hämeenlinna, Finland, 21. januar 2020)

(Hasan Alqina på Facebook, 2017)

“Ensiavussa. Isänmaantoivo anto nyrkistä koska oon suvakkihuora ja mun poikaystävä on lasten nussija ja terroristi. Uhkas lyödä vielä uudestaan. Sellasia naisten oikeuksien puolustajia ne sankarit. Raastuvassa nähäänl” / “For førstehjælp. Fatherland Hope giver en knytnæve, fordi jeg er en hore, og min kæreste er en kid-joker og en terrorist. Truet for at slå igen. Det er helten for kvinders rettighedsforkæmpere. Vi ses i blandingen (Sanni Ovaska på Facebook, 28. februar 2019; NB: Google-oversættelse)

Oploadet Kl. 11:11 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108773/trackback

37 Comments »

 1. Darwin Award hermed tildelt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. marts 2020 @ 11:20

 2. Ikke overraskende, men der ingen der tager ved lære af det, myrderierne, voldtægterne og mordforsøgene fortsætter mod de naive indoktrinerede unge og deres forælder af de indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. marts 2020 @ 11:43

 3. LOL.

  Kommentar by Michael — 12. marts 2020 @ 11:45

 4. Ung kvinde bliver slået ihjel: tragisk
  Ung kvinde kommer sammen med muslimsk migrant og bliver slået ihjel af ham: hun er en naiv gås, men det er stadig tragisk.
  White man bashing venstrefløjsaktivist bliver slået ihjel af sin muslimske migrantkæreste: BAHAHAHAHAHAHA AAAHAHAHAHAHAAA!!!

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 12. marts 2020 @ 11:46

 5. Hun var vel blevet advaret af sine forældre. !!
  Konklusionen er: Hård og brutal. De dumme må betale.!☻

  Støt og Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Charles — 12. marts 2020 @ 12:00

 6. Vores piger er ikke særlig kloge. Ærgerligt.

  Kommentar by Ewing — 12. marts 2020 @ 12:03

 7. Kvinder elsker voldsmænd og foragter familiefædre. Risikoen for at blive voldtaget af hans venner eller få hovedet hugget af, er blot krydderi på sexfantasierne.

  Det eneste der virker er thot-patrolling: kebabludere som hende her skal have nul medlidenhed, de skal hånes og shames. Hvis de overlever deres 1001-nats eventyr, skal de stemples som feltmadrasser, og danske mænd, der patter på genbrugskebab skal ligeledes latterliggøres.

  Jeg anbefaler IKKE at de skal barberes og drive nøgne gennem gaderne, men europæiske kvinder skal entydigt have at vide, at hvis først de ryger på kebabrullen, er der ingen vej tilbage til det gode selskab.

  Og ja, det gælder også mænd, der kommer trækkende hjem fra Thailand med en risbrænder.

  Kommentar by Felix Krull — 12. marts 2020 @ 12:03

 8. En dybtfølt tak til Hasan Alqina for at fjerne den sindssyge mødding til Sanni Ovaska fra jordens overflade, godt gået Hasan Alqina, og jeg håber at din fup asylansøgning går gnidningsfrit igennem så du kan fortsætte dit glimrende arbejde.
  God vind.

  Ps.
  Et godt råd, fortsæt endelig dit arbejde her i Mohammedanmark, det vil også give dig en række fordele frem for lortelandet finland såsom ubegrænset offentlig forsørgelse for dig og hele din familiesammenførte familie her i Mohammedanmark(som vi dumskere selvfølgelig betaler for) samt evig forsørgelse.

  Kommentar by Piphans — 12. marts 2020 @ 12:03

 9. Nå: Hvad siger i så:
  Afsløring: Morten Østergaards muslimske støtter under valgkampen var involveret i millionoverførsler fra fundamentalistiske Qatar
  marts 12, 2020

  Poul Erik Andersen
  Først blev det afsløret, at den stenrige og dybt fundamentalistiske oliestat Qatar havde finansieret dele af byggeriet af Københavns Stormoské med med et stort millionsbeløb. (Kristeligt Dagblad)

  Pengene kom fra organisationen, Qatar Charity, der kalder sig ikke-statslig.
  Nu viser det sig, at denne organisation fra den dybt fundamentalistiske oliestat Qatar også har været involveret i pengeoverførsler, der involverer Fredens Moské i Aarhus, som ved folketingsvalget i juni sidste år støttede den radikale partileder, Morten Østergaard.

  Mere på:
  https://denkorteavis.dk/2020/afsloering-morten-oestergaards-muslimske-stoetter-under-valgkampen-var-involveret-i-millionoverfoersler-fra-fundamentalistiske-qatar/

  Kommentar by Charles — 12. marts 2020 @ 12:14

 10. Jeg har virkelig ikke den store respekt for vestlige kvinder, som horer rundt med arabere og bilder sig ind, at de gør noget stort for integrationen og realiserer mulitikulti. Helt uden at spekulere over, hvordan tingene ser ud for deres egne mandlige familiemedlemmer.

  Det er en tankeløs usolidarisk hån. Og det bør tages til efterretning.

  Kommentar by BE — 12. marts 2020 @ 12:22

 11. Pestilensere er bare en plage for menneskeheden. Vanvittige og morderiske. Ufatteligt, at Israel dagligt lukker nogle af dem ind.

  Jeg savner et, blot ét, eksempel på, at en pestilenser har gjort noget godt for menneskeheden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. marts 2020 @ 12:32

 12. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til det niveau af stupiditet, som vi, igen og igen, præsenteres for af unge kvinder, der tilsyneladende er fuldstændigt upåvirkede af de mange, mange rapporter om lignende tilfælde i medierne.
  Der er åbenbart ikke nogen øvre grænse for, i hvilket omfang selvopholdelsesdriften kan sættes ud af spillet, i forsøget på at fremstå som “eksotisk” og “speciel” overfor omgangskredsen. Mens man, stereotypt og middelmådigt, i virkeligheden kun formår at få sig selv fremstillet som en billig hore, for lav-intelligente og morderiske orker og deres omgangskreds.
  Nåh, ja, og så for de “utilstrækkelige” hvide mænd, der er ved at brække sig over at se på den adfærd…

  Kommentar by Kimski — 12. marts 2020 @ 12:36

 13. Natural selection.

  Kommentar by Stefan — 12. marts 2020 @ 12:39

 14. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 12. marts 2020 @ 12:48

 15. Et godt råd, fortsæt endelig dit arbejde her i Mohammedanmark, det vil også give dig en række fordele frem for lortelandet finland såsom ubegrænset offentlig forsørgelse for dig og hele din familiesammenførte familie her i Mohammedanmark(som vi dumskere selvfølgelig betaler for) samt evig forsørgelse.

  Kommentar by Piphans — 12. marts 2020 @ 12:03

  Det bliver lidt svært. Manden er død, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. marts 2020 @ 12:54

 16. Tja…så blev der lidt mere plads, og lidt mere ilt til os andre.

  Kommentar by Elvadatter — 12. marts 2020 @ 13:17

 17. Jeg gætter på at det her var problemet- Sanni havde en frygtelig personlighed og derfor mange forliste forhold. Hun fik et forhold til den afviste migrant, som kun fandt sig i det fordi han ville have fast ophold. Hun kom naturligvis frem til den konklusion at det var “hvide mænd” og ikke hende selv der var problemet. Da hun, uundgåeligt, slog op med ham og hans planer var ødelagt, tog perkertemperamentet over.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 12. marts 2020 @ 13:31

 18. @15 NotariusUmulius
  Dammm……jamen det er jo bare typisk, lortemuslim.

  Kommentar by Piphans — 12. marts 2020 @ 13:56

 19. Nemesis. Og dybt tragisk for hendes familie. Men hvad sker der dog i hovedet på det kvindelige segment? Ja, ikke alle selvfølgelig. Men der er udvalgte hjernedøde, hvor kæden er hoppet HELT af. Vi ser det også herhjemme med dem som f.eks. har giftet sig med Peter Lundin eller U-båd Madsen. Fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde og lever i deres egen fantasiverden. Men hvor må det tragisk for de efterladte at se et ungt liv slutte på den måde.

  Kommentar by Realist — 12. marts 2020 @ 14:00

 20. Så er det man kan spørge sig selv om: Mon hendes forældre har ændret holdning til disse mellemøstlige berigende personer – som angiveligt er så spændende og eksotiske, at ens datter ikke kan holde fingrene fra dem. Jeg har et godt eksempel på, at en muslimskmedløbende far godt kan ændre sin holdning. Han havde en smuk, lyshåret datter, som var veluddannet, havde et godt job, egen lejlighed og egen bil. Hun tabte så også sit hjerte til en mellemøstlig kulturberiger, bosiddende i Gellerupparken – og alt åndede fredeligt og idyllisk. En dag spurgte “vor” mellemøstlige ven om ikke han kunne låne pigens bil. Naturligvis min skat – og så lånte han bilen og afleverde den igen efter brug. I parentes kan siges, at han hverken havde job, bil eller egen bolig, men boede hos sine forældre og var på kontanthjælp. Han lånte så bilen et antal gange og afleverede den pligtskyldigt igen efter brug. En dag havde han så lånt bilen, men afleverede den ikke igen. Pigen ringede og spugte, hvor han blev af, for hun skulle bruge bilen til et møde i Horsens i morgen. Han skulle altså også bruge bilen i morgen og spurgte om hun ikke bare kunne tage toget til Horsens. Nej – det kan jeg ikke – jeg skal bruge bilen, og du må komme med den. Det havde han ikke lige tid til – og det endte med, at hun tog bussen til Gellerupparken for at hente sin egen bil. Hun var naturligvis sur på kæresten over, at han ikke havde afleveret bilen som aftalt – og det ene ord tog det andet – og det endte “naturligvis” med at han slog hende til plukfisk – og retfærdigvis fik et par år i spjældet. Moralen er, at faderen – til pigen – totalt ændrede holdning og er ikke det mindste muslimskmedløbende mere. Her mange år efter har pigen fortsat sår på sjæl og krop – synd for pigen og en trist historie.

  Kommentar by Jørn Kjær — 12. marts 2020 @ 14:05

 21. 14:00 Realist

  Og dybt tragisk for hendes familie.

  De burde have slået hånden af hende, da hun begyndte at date en perker. Så var hun måske kommet til fornuft inden det var for sent, især hvis far har penge.

  Kommentar by Felix Krull — 12. marts 2020 @ 14:10

 22. Virkeligheden er en grum satan, som også finder dig i dit utopiske parallelunivers. You can run, but you can not hide.

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. marts 2020 @ 14:13

 23. Tragisk, hun var sikkert en sød pige, men naiv og oprørsk som mange unge.
  Hun havde på ingen måde fortjent at ende sådan.
  De skyldige er dem, der åbnede døren for indvandring og bildte unge som ældre ind at det var rigtigt og sikkert. Pigen er et voldsoffer, og bør føre til foranstaltninger mod gentagelser, hun skal ikke hånes.

  Kommentar by Zatopek — 12. marts 2020 @ 14:56

 24. Hun gad sgu nok ikke have børn og gå med hijab.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. marts 2020 @ 15:13

 25. Kommentar by Kimski — 12. marts 2020 @ 12:36

  Kommentar by BE — 12. marts 2020 @ 12:22

  Kommentar by Realist — 12. marts 2020 @ 14:00

  Kommentar by Felix Krull — 12. marts 2020 @ 12:03

  Kommentar by Ewing — 12. marts 2020 @ 12:03

  Måske kan noget af den her meget oplysende artikel kaste lys over vanviddets baggrund og udvikling.

  https://denkorteavis.dk/2020/karl-olov-arnstberg-den-politiske-korrekthed-kan-udvikle-sig-til-noget-der-er-endnu-vaerre%e2%80%8b/

  Kommentar by Black Watch — 12. marts 2020 @ 15:24

 26. Dum er dum. Dum må lære på den hårde måde, hvis dum tror på en løgn. Multikulti med islam i mente eksistere ikke, nogen som helst steder på denne klode. Ihverttilfælde ikke med frihed for alle andre end muhammedanere af Hankøn. Når selv to multikultikvinder bliver myrdet i Marokko, og multikultiidioterne ikke vågner op, så må de tage konsekvensen. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2020 @ 16:42

 27. […] *Mere om terrorangrebet på Sri Lanka herSe også Finland: Ung LGBT-aktivist hylder det multikulturelle samfund, myrdes af arabisk flygtningekæreste … […]

  Pingback by Efter islamisk terror: Milliardærpar i overraskende familieforøgelse – Free Speech Blog — 12. marts 2020 @ 18:05

 28. Kvindehadet på UP har nået bekymrende proportioner. Prøv lige at tænke over hvad kvinder har gjort godt for jeres liv, og tænk på jeres ubetingede kærlighed til jeres egne døtre.

  Kommentar by Zatopek — 12. marts 2020 @ 19:47

 29. Kan man heraf uddrage at væmligbos-kvinder er selvudslettende?

  Kommentar by Santor — 12. marts 2020 @ 20:07

 30. Kommentar by Zatopek — 12. marts 2020 @ 19:47.

  Det er lige præcis dén manglende evne til at håndtere konstruktiv kritik, uden automatisk at skulle smække et “had”-stempel på samme, der har lagt grunden til politisk korrekthed, og efterfølgende den “woke”-sump som “døtrene” nu vælter sig i, og som får dem slået ihjel.

  Derudover er der sgu da ikke noget så gennemført sexistisk, som at behandle kvinder som nogen man ikke må og kan kritisere, selv når der er al mulig grund til det. Hop lige ned fra piedestalet, i er trods alt kun mennesker, ikke?

  Kommentar by Kimski — 12. marts 2020 @ 20:21

 31. Det er på (tvungen) mode for hvide kvinder med en perler-kæreste eller en kæle-neger, se blot vores reklamer.

  Meget ofte en hvid kvinde med en ikke-hvid mand.

  Kommentar by Polka — 12. marts 2020 @ 21:44

 32. Zatopek — 12. marts 2020 @ 19:47 Hippiekællinger der ikke har andet end foragt overfor dem som har betalt deres uddannelser, bygget de veje de går på og installeret de toiletter de skider på, samt alt andet materiel som bruges i hverdagen, dem kan vi ikke bruge til noget. Hvis de synes der er så rart på den anden side, så lad dem.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. marts 2020 @ 21:58

 33. 27.Zatopek
  Et par er aflivet, så det er med at kneppe et par nye til, Befolkningsantallet skal holdes vedlige.☺

  Kommentar by Charles — 12. marts 2020 @ 22:04

 34. >9 Charles 12. mar. 12:14
  Mullah Østergaard er en landsforræder af en ualmindelig svær kaliber. Vi må håbe for ham,at han selv bliver offer for de muslimer,han så udansk driver et tæt samarbejde med. Imens må vi der ikke snylter på de danske skatteofre,fortsætte med at advare om muhammedaneres farlighed og islams sataniske grundlag.

  Kommentar by Nielsen — 12. marts 2020 @ 23:22

 35. Har den lille svenske klimamongol mon også fået sig en boyfriend?

  Mon vi ikke kan forudse, at hendes udkårne formentlig vil blive et skægbarn fra Mellemøsten eller en feministisk veganer-lebbe?

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2020 @ 12:18

 36. Fint at muslimerne kan finde frivillige ofte til deres morderiske tendenser.

  Kommentar by Winged Hussar — 13. marts 2020 @ 22:58

 37. En 5. kolonne mindre.

  Kommentar by Bilka — 13. marts 2020 @ 23:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper