4. januar 2010

Muhudiin M. Geele: “Som teenager var han en respekteret rollemodel i Aalborg”

Ekstra Bladet har mere om Westergaards overfaldsmand, der ifølge jungletrommerne hedder Muhudiin M. Geele. Fra god til ond: Øksemanden var en indvandrer-succes som teenager – så ville han ha’ hævn.

“Hvem er Abdi?

Den 28-årige somalier med det korte øgenavn, der fredag angreb Kurt Westergaard med en økse i tegnerens hus i Århus er en mand med mindst to ansigter: det gode og det onde.

Han står til en lang fængselsstraf for to drabsforsøg. Han har erfaring som kriger og sympatiserer med de mest brutale terrorister i Østafrika.

Men Abdi har også en fortid som omsorgsfuld far til tre børn, hvoraf den yngste er to år og den ældste syv, og som teenager var han en respekteret rollemodel i Aalborg.

Det bekræfter tre af de mænd, der bedst kender abdis forhistorie I den nordjyske by.

– Pludselig ville han åbenbart have hævn, siger Mohammed Abdulle…

(fra Ekstra Bladet, 4. januar 2010, s. 12-13; let-redigeret)

Abdi skilte sig hurtigt ud i den nydanske gruppe på 38 somaliske drenge, der dukkede op i byen som krigens og hungersnødens vraggods… den venlige, alvorlige dreng var en klar succes. han brillerede med et flot dansk, fine karakterer fra teknisk skole… i flere år var han lektiehjælper og mentor for unge indvandrerlømler i Aalborg.

[…]

– Det er synd. Han var virkelig en dejlig dreng. måske den unge somalier man sidst ville mistænke for at gå til grunde, siger Jens larsen, leder af den kommunale fritidsklub friStedet, som især er et tilbud til unge indvandrere.

… som halvvoksen blev han gift med, hvad somalierne betegner som ‘den sødeste pige i Aalborg’. en pige af en god, velintegreret familie.”

Adskillige naboer og venner undrer sig, men måske burde de have fanget den tidligere…

(TV-avisen, 3. januar 2010 kl. 18.30)

Mere.

 • 4/1-10 Jyllandsposten – Ralf Pittelkow: Øksemanden var ellers så flink (om islamistisk apologi).
 • Oploadet Kl. 13:56 af Kim Møller — Direkte link75 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/10879/trackback

  75 Comments »

  1. Abdi har ikke fået penge nok, Abdi har ikke fået respekt nok. Det er Danmarks skyld, det er Aalborgs skyld, det er din og min skyld.

   Flere penge, mere respekt, også til Abdis venlige og velintegrerede familie. Og det skal være lige nu!

   Kommentar by Crass Børsting — 4. januar 2010 @ 14:11

  2. imens socialisterne paatager sig (helt per automatik) ‘hvad gjorde danskerne forkert’-reaktionen……

   ……Saa ved vi andre godt, hvor sagens kerne ligger.

   The elephant is (still) in the room!

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 4. januar 2010 @ 14:13

  3. Tre drenge og endnu er manden kun 28 år gammel!

   Kommentar by Egtvedpigen — 4. januar 2010 @ 14:22

  4. Der findes ingen somaliske indvandrersucceser. Min hustru underviste somaliske børn tilbage i firserne på en større skole i Jylland. Allerede dengang, før racismen var opfundet, var hendes kommentarer, at de og forældrene var totalt upålidelige, ligeglade med alt, totalt uden ansvarsfølelse og ude af stand til at lære noget.

   Det var almindelig kendt i den vestlige verden, at sådan var det. At der var en grund til den nød og elendighed der i min tid har været i den del af verden. Og i mellemøsten. Alle vidste det. Der er skrevet mængder af bøger af hvide, der har viet deres liv til de sorte. Som har boet blandt araberne.

   Så hvorfor satte venstrefløjen turbo på import af mennesker, som alle vidste kun kunne være søm i Danmarks ligkiste. Forklaringen får vi ved at se på Anker Jørgensen, der om nogen har været eksponent for udviklingen. Vi så hans hvidglødende had og misundelse til alt af værdi – USA, Regan osv., og hans overdrevne kærlighed for de mest perverse og morderiske diktaturer – Nordkorea, Albanien, osv.. Vi så hans økonomiske politik, der var så idiotisk, at ethvert barn kunne fatte, at det ville gå galt.

   Og så er vi inde ved ulykkens kerne. Socialisternes misundelse, ondskab og idioti. Socialisterne så, at de kunne ødelægge det Danmark, de hadede så inderligt, med import af krigeriske bistandsklienter. Og de valgte våben, som ingen kunne modstå: Godhed (godt nok for penge stjålet fra dem man hadede), demokrati, og løgn og lort.

   De fremmede skulle passe vore gamle. De skulle tage det beskidte arbejde. De skulle berige os. Og hele eliten af forfattere, kunstnere, kloge og gode stemte i, og hylede og skreg, hvis nogen tillod sig at tvivle på projektet.

   Og nu er de her så, og de koster os minimum 200 milliarder om året. Penge vi må låne, da der ikke er nogen nævneværdig produktion i Danmark længere. Kun en kæmpe stat der kvæler alt. Og skulle det komme så vidt, at der kommer et folkeligt oprør mod udviklingen, så er der ingen tvivl om, at hæren, eu og fn bliver sat ind mod danskerne, for i sidste ende er dette kommet til at dreje sig om olie (bevist af COP15) til eu.

   Danskerne var så snot dumme, at de ikke i tide byggede a-kraftværker. At de gav vor olie væk. Det store flertal var for fyldt med socialismens gift, til at de kunne træffe beslutninger. Så socialisterne satte dagsordenen også for de borgerlige regeringer, der ikke er andet end kujoner og åndssvage taburetklamrende egoister.

   Vi kan lige så godt indse det. Vi har skylden. Danskerne har skylden. Selvfølgelig har somalieren skyld, men hvor meget egentlig, når vi vidste, at sådan noget ville ske? Han har jo ikke hjerne til andet. Selvfølgelig skal idioten i spjældet, men var det ikke mere konstruktivt at tale om de virkeligt skyldige. Jeg havde gerne set Anker Jørgensen i spjældet. Poul Nielson og resten af røvhullerne. Fogh, og nu Løkke, der for længst har opbrugt al kredit her hos mig.

   Kommentar by Børge — 4. januar 2010 @ 14:38

  5. “Drabssigtet var en god muslim”
   http://www.dr.dk/odp/player.aspx?uniqueid=351708&mt=newstab&st=news_TVAvisen&furl=http%3A//www.dr.dk/odp/default.aspx%3Ftemplate%3Dnyhed%26guid%3DDR12

   OIC udtrykker i en erklæring på organisationens hjemmeside sin bekymring over “det rapporterede” drabsforsøg på den danske tegner.

   Erklæringen blev lagt på OIC’s hjemmeside søndag, og da indeholdt den også ordet “fordømmelse”.
   http://jp.dk/udland/article1935688.ece

   Man kan vel ikke fordoemme “en god moslem”?

   Kommentar by Jutta starke — 4. januar 2010 @ 14:38

  6. Jeg haaber, det funftionerer nu
   Drabsigtet var en god muslim:

   http://www.dr.dk/odp/player.aspx?uniqueid=351708&mt=newstab&st=news_TVAvisen&furl=http%3A//www.dr.dk/odp/default.aspx%3Ftemplate%3Dnyhed%26guid%3DDR1201001031830%26autoplay%3D0%26back%3Ddefault.aspx%253ftemplate%253dnyheder%2526day%253d0

   Kommentar by Jutta starke — 4. januar 2010 @ 14:46

  7. Der er ikke noget nyt i den historie. Den gode eller nærmere almindelige muslim bliver til den onde muslim. Han skal bare have lidt input. Og er der det rigtige kulturelle baggrundmateriale, så ringer klokkerne straks, og den gode verden bliver til den onde verden.

   Det eneste mærkelige er, at der stables alle mulige forklaringer på benene for at bortforklare det simple. Der er noget rivende galt med den følsomme religion. Ham nigerianeren fra flyvemaskinen var også en god dreng, da han var ung. Spørgsmålet er, hvorfor de gode så let bliver til de onde, når de konfronteres med den religion.

   Jeg må nok sige, at Enhedslisten efterhånden lider af sådanne forvrængninger, at det både er pinligt og tragisk. Men interessant er det.

   Kommentar by dommedag — 4. januar 2010 @ 15:21

  8. Faktisk er jeg ikke i tvivl om, at muhudiin geele er en god muslim, ligesom alle de andre gode, stille og rolige, venlige muslimer, der passer deres 5 bønner, moské besøg og alle de andre mangfoldige krav, deres forebilled islamisten pædofeten muhammed foreskriver.
   Jeg undre mig ikke mere over hvorfor disse gode, venlige, velintegrerede! iSLAM undertrykte lige pludselig udfører gerninger, som det forventes af dem, ifølge deres islamist terrorist pædofet muhammed, det faktisk forventeligt at disse sovende terrorceller på et eller andet tidspunk antændes, for det er jo iSLAM’s formål.

   Desværre bliver vensterfløjen og alle de naive godmennesker (der ikke gider sætte sig ind i hvad idelogien iSLAM går ud på) lige chokeret, hvergang flinke, gode, velintegrerede, stille og rolige muslimer, bare udøver hvad de skal ifølge terrorist islamisten muhammed. Nogle gerninger bliver måske bare lidt for hurtigt praktiseret og med for meget vold, men det kun fordi de er lidt for tidligt ude, det kan selvfølgelig også være svært for en god muslim, at vente med omskabelse af vores samfund, til islamistens pædofetens kalifat.

   Alting omkring iSLAM giver mening, hvis vi som vantro, ser muslimernes forebilled og efterlevelses ideal muhammed som det han var, en voldelig terrorist islamist.
   At vi vantro så bare ikke bryder os om islamist pædofeten muhammed og hans iSLAM, det må vi så udtrykke klart, så de muslimer der heller ikke syntes om, hvad den 1400 årige gamle overtro står for, måske får mod på, at reformere iSLAM og gøre de “uforanderligebarbariske allah ord” mere tidssvarende moderne, mindre voldelige, mere tolerant, ja, kort sagt ryd op i lortet!
   Ellers er eneste udvej, at bekæmpe iSLAM.

   Kommentar by li — 4. januar 2010 @ 15:23

  9. God analyse 4. Børge. Men det er desværre nok spidte guds ord på Ballelars. Hørte i radioavisen kl.12, at hele slænget, der stod bag den muslimske indvandring – med Marianne Jeved som den mest skingre komiker – nu igen vil kæmpe til sidste mand for at sikre at ingen islamister og terrorister kan udvises af Danmark anset at de er statsborgere et fremmed land. En gentagelse fra sidste attentatlaner mod KW. Hvordan har de to der skulle have været udvist sidst det iøvrigt? Og hvor meget har de og deres familier siden hevet op af statskassen? Den ene boede såvdt jeg husker tæt på KW? Gør han stadig det?

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 4. januar 2010 @ 15:31

  10. Somalieren har jo grift misrepræsenteret Fredens Religion, Islam, hører man nu i kor fra de fleste tyrkiske, pakistanske og palæstinensiske terror-reder. Men da idioten jo kun er somalier, som er bunden af bunden i indvandrede muhamedaneres øjne, kan man sagtens ofre ham for religionens omdømmes skyld.

   Enten lyver de (taquiya, anyone), eller også er de danske muhamedanere en ganske speciel sort, som tager afstand fra ulemas fatwa – altså vantro kaffir-muhamedanere, som burde betale jizya.

   Ja, jeg er fgm mistroisk over for krokodilletårer.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 4. januar 2010 @ 15:38

  11. *groft, ikke grift… :-)

   Kommentar by Anna Lyttiger — 4. januar 2010 @ 15:38

  12. PS: Journalisterne har jeg ikke troet over en dørtærskel i mange år.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 4. januar 2010 @ 15:39

  13. Selvfølgelig fulgte personen islams lære, var meget troende og kom dagligt i den lokale moske. Præcis derfor endte han også slutteligt, med en økse og en kniv i hånden, i færd med at hævne tabt ære efter alle kunstens regler. Behead those who insult islam, er det ikke sådan sangen lyder fra de kanter.

   Men hvis den omtalte person ifølge DR’s målestok er en god muslim, så vil jeg da så nødigt se en ond af slagsen.

   Kommentar by Palle Kristensen — 4. januar 2010 @ 15:56

  14. […] “De andre træder på os. Unges rabiate islamisme og hævntørst kan være et resultat af ringeagt for somaliere” (Ekstra Bladet, ikke online).Berlingske skriver at Stigmatisering af somaliere får farlige følger. Det kan de lige bilde os ind. Spørgsmålet er dog om det nu også er Danmarks skyld at rollemodellen blev jihadist, når somaliere overalt i Vesten havner i samme miserable, sociale situation. Geele havde det hele, uddannelse, tre børn, kone, og det var vel ham selv der valgte at skifte det ud med et martyrium, der nemt kunne være gået ud over mange andre? Dele af dansk journalistik synes at købe offer-historien, at det ikke var hans frivillige valg, at det var “debattonen” der drev ham til det. Hvorfor flyttede han ikke bare til Sverige ? Hvad har vi, hvis alle der føler sig stødt på manchetterne vil ud og slå nogen ihjel? Rigtigt gættet – Mogadishu, evindelig krig for en infantil, krænket psykologis skyld. Se også  Pittelkow: Øksemanden var ellers så flink og Muhudiin M. Geele: “Som teenager var han en respekteret rollemodel i Aalborg”. […]

   Pingback by »Han var ellers så flink« « Snaphanen — 4. januar 2010 @ 16:09

  15. Bemærk Mette Walsteds ansigtsudtryk på billedet. Det ser næsten ud som om hun personligt beklager det skete. “Vi kan ikke forstå det”

   Fnis.

   Kommentar by Peter R — 4. januar 2010 @ 16:18

  16. “Your comment is awaiting moderation.”

   Hvad har jeg nu gjort galt?

   Kommentar by Peter R — 4. januar 2010 @ 16:20

  17. -> Peter R

   Du røg i Akismet-filteret. Spørg mig ikke hvorfor.

   Kommentar by Kim Møller — 4. januar 2010 @ 16:33

  18. Jeps -“drabssigtet var en god muslim”.

   Det er jo derfor han er drabssigtet. Han gjorde jo kun det som hans infame religion havde pålagt ham at gøre. Uden omtanke, uden samvittighed og uden nåde.

   Det er ikke drabssigtet som man kan klandre mest, det er idioter som Mette Walsteds, Marianne Jelved og Margrethe “jeg er så rasende” Vestager der ikke kan se at det at være en “god muslim” netop betyder at man må og skal dræbe, plyndre, voldtage og undertrykke alt of alle der IKKE er gode muslimmer indtil de ikke er mere.

   Kommentar by Vantroende — 4. januar 2010 @ 16:37

  19. Børge.
   Jeg har længe i debatten hævdet, at muslimerne koster skatteyderne 100 mia. årligt.
   Ingen har hidtil turdet sige mig imod.
   Nu siger du, at beløbet er vokset til 200 mia. årligt.
   Hvad støtter du det på?
   Jeg er bare nysgerrig.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 4. januar 2010 @ 16:42

  20. Stor tak til Børge ,nr. 4….
   Børge , når jeg føler mig helt fortabt i forsøget på at forstå hvad der skete, så opfinder jeg et andet liv til f.eks. Svend Auken.
   S.A havde fattige og fordrunkne forældre. De havde intet og de boede i en fugtig kælder i 5.baggård på Vesterbro. Han fik tæsk i skole og sultede altid, men klarede sig på trods af alle ods.
   Dennne barndom gjorde S.A og hans søster fulde af hævn og de svor at knuse det danske samfind…o.s.v.
   Ja , det er hvad jeg tænker, når een er helt desperat over ødelæggelsen af vores land…

   Kommentar by pk — 4. januar 2010 @ 16:47

  21. Det er nødvendigt at holde offentlige institutioner; skoler, sygehuse, offentlige kontorer, uddannelsessteder, børneinstitutioner og butikker osv. fri for religiøse symboler som f.eks. tørklæder. Desuden er det nødvendigt at koranen og hadith bliver reformeret. Konservativ politiker er inde på det på sin blog i dag på Berlingske Tidende. Det er tid til eftersyn af koran og hadith. Flere politikere må på banen og tage afstand fra de intolerante steder i koran og hadith. Det er også nødvendigt at få mere kendskab til hvad der prædikes i moskeer rundt omkring i Danmark – og oven nævnte uhyggelige sag skal med i betragtning, når politikere skal diskutere bygning af stormoskeer i Danmark. At religion skaber intolerance og fordomme om danske og vestlige værdier og kultur og borgere er der vist ikke rigtig nogen der kan benægte efter den sidste tids trusler og angreb på demokratiske religionskritikere og avistegner.

   Kommentar by Liva — 4. januar 2010 @ 17:07

  22. @18 Falkeøje.

   Der er mange måder at se det på.

   Allerførst den urkomiske. Da hele debatten om omkostningerne ved berigelsen startede, påstod Jelved, at de kun kostede 1 milliard om året. Den var dog for tyk, og så opstod tallet 30 milliarder i stedet. Lige med det samme(inden for en måneds tid). Hvad man fx ikke nævnte, var at tallet var netto, og ikke brutto, som vi ellers altid opgiver udgifter i. Tallet 30 milliarder er oldgammelt. Hvorfor skulle det have holdt sig konstant. Antallet af indvandrere og efterkommere er jo steget eksponentielt.

   For mange år siden (ca. 15) var der en svensk økonom fra Chalmers i Göteborg, der udregnede de svenske udgifter til ca. 350 milliarder svenske pesos. Dengang var der ca. lige så mange udenlandske bistandsklienter i Sverige, som der nu er i Danmark.

   Via de af mine forbindelser jeg lytter til, hører jeg tallet 200 milliarder. Kredsen omfatter flere økonomer.

   Og endelig kan man jo bruge hovedet. Vi ved alle, at de fremmede er vildt overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne, sygdomsditto, de tolder ekstraordinært på undervisningen, deres fritidstilbud er kostbare, de er vildt overarbejdsløse (de fleste job er offentligt støttede ordninger), osv.. Når man ser på deres antal (som staten gør, hvad den kan for at sløre) udgør de ca. 10% af Danmarks befolkning. Hvordan hulen kan de så nøjes med at koste 30 milliarder. I skatter og afgifter opkræves der tæt på 1000 milliarder.

   Vi får selvfølgelig ikke sandheden, men de 30 milliarder, der har været nævnt de sidste 15 år er løgn. Ebbe Vig (økonom fra handelshøjskolen i Aarhus) har langt mere realistiske tal på sin hjemmeside lilliput-information.com. Fx anslår han antallet af fremmede og efterkommere til ca. det dobbelte af statens.

   Kommentar by Børge — 4. januar 2010 @ 17:33

  23. ….og, han er nok stadig en rollemodel i Aalborg, den “flinke” onkel og “gode” muslim!

   Kommentar by morlille — 4. januar 2010 @ 17:49

  24. 22. Børge
   For mange år siden regnede jeg mig frem til ca. 30 mia. ved at medtage både direkte og indirekte omkostninger, såsom domstole, fængselsvæsen etc.
   Det holdt så længe, at man ikke selv troede på det længere.
   Så hørte man 100 mia.
   Det tal, mener jeg, kom fra Blokken Danmark, der er særdeles kvalificeret.
   Men også det er længe siden nu, og jeg tror gerne, at tallet i mellemtiden er fordoblet.
   Danske politikere har ikke respekt for penge – de tjenes jo bare af andre.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 4. januar 2010 @ 17:52

  25. stakkels “indbrudstyv”.
   Den Nigerianske flybomber var sikkert også en stakkels muslim der kun prøvede at overtræde rygeforbudet og nu er offer for en rascistisk CIA hetz.
   Mulismerne må så sandeligt siges at være verdens fredeligeste og mest misforståede religion..
   Man begynder at forstå hvorfor venstrefløjen prøver at drage paraleller mellem islamofobi og nazisternes jødeforfølgelser.
   Stakkels forvirrede socialister og misforståede muslimske freds elskere

   Kommentar by J B — 4. januar 2010 @ 18:27

  26. rettelse til ovenfor:
   der står;
   “mulismerne må så sandeligt siges at være verdens fredeligeste og mest misforståede religion..”

   der skulle selvfølgeligt have stået;
   Islam må så sandeligt siges at være verdens fredeligeste og mest misforståede ideologi..

   Kommentar by J B — 4. januar 2010 @ 18:31

  27. Som teenager var han en respekteret rollemodel i Aalborg”.

   Andetsteds læser vi at han “kom til Danmark som 16-årig“. Hvis han har nået blive rollemodel fra hans 16. til 19. år, må det have været noget af en lynkarriere.

   Kommentar by MartinH — 4. januar 2010 @ 18:53

  28. Hvor er de Danske medier dog ufatteligt forudsigelige. I en anden tråd herinde på Uriasposten stillede jeg følgende spørgsmål lørdag 2. januar,
   09:54:

   et skal blive spændende at se hvornår de Danske medier skifter fokus fra selve attentat-forsøget på KW, til at sætte denne somaliske attantat-mand i offer-rollen fordi “politiet uretmæssigt trak deres pistoler og skød ham”. Jeg vil selv gætte på, at denne ‘aflednings-manøvre’ starter allerede søndag, allersenst mandag. Andre gæt??”

   Og jeg fik ret. Offer-gørelsen er i fuldt gang.

   Kommentar by JensH — 4. januar 2010 @ 19:00

  29. En mullah fra Peshawar ærgrer sig på TV2 over, at somalieren ikke fik slået tegneren ihjel. Men nu erklæreer han jo, at han er udskyldig fordi han ikke ville slå nogen ihjel. Så han løslades nok snart.

   Kommentar by jonas — 4. januar 2010 @ 19:06

  30. Endnu mere forudsigelighed … Eva Smith i TV2 taler om principper for retssikkerhed … forbrydernes selvfølgelig … Kurt Westergaard og vi andre skal ikk eregne med at have nogen retssikkerhed åbenbart …

   Kommentar by jonas — 4. januar 2010 @ 19:16

  31. Endnu en from muslim, og det er der ikke grund til at betvivle. En øksemand, der blot følger sin koran.

   Det er meget interessante tider, vi lever i, men det ender galt, og sammenbrudet vil ramme os før, end jeg tidligere troede.

   Kommentar by Mette — 4. januar 2010 @ 19:22

  32. fra berlingeren

   http://www.berlingske.dk/danmark/somaliske-unge-frygter-stigmatisering

   almindeligt, at der i de somaliske boligkvarterer er religiøse ledere, der står meget respekt om. Nogle af disse ledere, der kalder sig imamer, har i nogen tid indsamlet penge og rekrutteret unge somaliere i Danmark til Al-Shabaab og til islamistisk tænkning. Det er dette miljø, som PET overvåger, og hvor overfaldsmanden kom fra.

   Hvordan kan det så komme som en overraskelse, at unge somaliere bliver radikaliserede?

   Kommentar by kalle — 4. januar 2010 @ 20:23

  33. @JensH
   Og jeg fik ret. Offer-gørelsen er i fuldt gang.

   Hvilke eksempler tænker du på?

   Kommentar by Århusianer — 4. januar 2010 @ 20:28

  34. #13 Palle.

   Jeg tror vi skal til at udskifte “troende muslim” med “truende muslim”. Forskellen kan man let overse.

   Kommentar by Sigwar — 4. januar 2010 @ 20:29

  35. -> #32 Århusianer

   Tjah, Kim Møller nævner et par stykker her i denne blog-post. Tag så også denne her fra den såkaldt borgerlige avis Berlingske Tidende: “Stigmatisering af somaliere får farlige følger”

   http://www.berlingske.dk/danmark/stigmatisering-af-somaliere-faar-farlige-foelger

   M.a.o. er det Danskernes (påståede) rascisme der er skyld i at denne Somalier prøvede at myrde hædersmanden KW. MEn du kan jo selv gå igennem de Danske MSM i de næste par dage, så skal du opleve offer-gørelse af denne Somalier for fuld udblæsning.

   Kommentar by JensH — 4. januar 2010 @ 20:39

  36. @JensH
   Jeg kan ikke se hvad det har at gøre med at :

   …sætte denne somaliske attantat-mand i offer-rollen fordi “politiet uretmæssigt trak deres pistoler og skød ham”.

   Der er ingen der har ondt af mandens skæbne i forhold til politiets håndtering af situationen.

   Kommentar by Århusianer — 4. januar 2010 @ 20:59

  37. Så har den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks har fået to truende telefonopringninger fra Somalia. Politiet tager truslerne alvorligt:

   http://www.information.dk/telegram/220278

   Og jeg som troede Sverige var et ‘humanistisk’ land, som havde en ‘anstændig debattone’. Hvordan hænger det lige sammen med disse dødstrusler???

   Kommentar by JensH — 4. januar 2010 @ 21:07

  38. -> # 35 Århusianer

   “Der er ingen der har ondt af mandens skæbne i forhold til politiets håndtering af situationen.”

   Nej, ikke endnu. Men bare vent. Det skal nok komme. Om en uges tid vil Information, Politken, DDR, TV2NEWS og oppositionen kræve en dommer-undersøgelse af denne politimands “lemfældige og uansvarlige omgang med sit skydevåben”. De vil sikkert også køre en kampagne for, at denne Somalier får ertatning for tort, svie og smerte. MSM og oppositionen er så 100 procent forudsiglige når det kommer til yndlings-minoriteten.

   Kommentar by JensH — 4. januar 2010 @ 21:10

  39. @JensH

   Jeg synes du forlænger din tidsfrist :-)

   Kommentar by Århusianer — 4. januar 2010 @ 21:16

  40. -> #39 Århusianer

   “Jeg synes du forlænger din tidsfrist :-)”

   Overhovedet ikke. Disse offer-gørelses-kampagner er nogen der bliver bygget op dag for dag. Sådan er det hver gang ‘fredens religion’ viser sit voldelige ansigt. Først tager man rutinemæssigt afstand fra selve voldsudøvelsen, hvorefter man så i de følgende dage/uger systematisk bygger offer-gørelsen af gerningsmanden (eller mændene) op. Det er simpelt business as usual hos medierne i en selvhadende kultur.

   Kommentar by JensH — 4. januar 2010 @ 21:34

  41. Et klassisk eksempel på “Sudden Jihad Syndrome”, hvor ellers velintegrerede muslimer efter relativ kort tids påvirkning går helt amok.

   Gad vide, om ideologien er problemet..?

   Kommentar by Henrik R Clausen — 4. januar 2010 @ 21:42

  42. @JensH
   “Jeg synes du forlænger din tidsfrist :-) ”

   Overhovedet ikke.

   Du skrev : “Jeg vil selv gætte på, at denne ‘aflednings-manøvre’ starter allerede søndag, allersenst mandag.”

   Hvor i går eller i dag ser du starten på en manøvre der skal :

   …sætte denne somaliske attantat-mand i offer-rollen fordi “politiet uretmæssigt trak deres pistoler og skød ham”

   Men fint – lad os give dig en uge mere. Jeg siger at vi ikke vil se de pågældende medier gøre manden til offer pga. politiets håndtering af situationen.

   Hvad vædder vi? :-)

   Kommentar by Århusianer — 4. januar 2010 @ 21:52

  43. -> #42 Århusianer

   Jeg vædder af princip ikke. Men offer-gøreslen af den Somalier er jo allerede igang, og vi må jo så vente en uges tid inden MSM begynder at tage politi-mandens brug af tjeneste-pistol under ‘kærlig’ behandling. Vi kan jo ‘tales ved’ herinde til den tid :-)

   Kommentar by JensH — 4. januar 2010 @ 22:04

  44. Den gamle venstrerod Lars Vilks er ikke ‘anstændig’. Det var venstrefløjen i sin tid heller ikke.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 4. januar 2010 @ 22:05

  45. Jeg vil meget gerne gøre somalieren til offer. For en omgående udvisning.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 4. januar 2010 @ 22:05

  46. 21.Liva

   Den konservative politikere du henviser til, er det ikke Naser Khader?

   Når en sådan udtalelse kommer fra ham er det værd at erindre hans begejstring for TARIQ RAMADAN, som længe er kørt frem med noget han kalder EUROISLAM.

   Bag denne betegnelse gemmer sig hensigten som er The Muslim Brotherhood´s – at få Kalifatet og Shariaen indført i de europæiske lande.

   Så Khaders udsagn må altså ses i lyset af dette.

   Kommentar by Vivi Andersen — 4. januar 2010 @ 22:42

  47. Kan Khader være en ulv i fåreklæder, og bruger får vendekåber?

   Kommentar by jonas — 4. januar 2010 @ 22:47

  48. PS LIVA

   Man kan sige, at det er MÅDEN Ramadan anvender sproget på der kan få en til at tro at man her har at gøre med en “moderat”, europæisk muslim.

   Han VED hvordan han skal tale til de ikke-muslimske vesterlændinge for at få dem til at tro på det han siger.

   Han kender europæerne/vesterlændingene, er som de øvrige i Broderskabet inde i den vestlige tænkemåde, kender til vestens filosofi, hvordan vores demokrati er skruet sammen og hvordan det virker,vores økonomiske systemer, vores retsvæsen, kender til Europas historie og er bekendt med den vestlige psyke og m.m.m..

   Disse Brødre har i modsætning til vesterlændingene gjort sig de anstrengelser der skal til for at sætte sig ind i hvad fjenden = ikke-muslimerne, fungerer – og hvordan vores samfund virker.

   Vi, vores topdogs aner knapt nok hvad det er islam står for !

   Gjorde vi dette lod vi os ikke køre rundt i manegen af de rettroende sådan som vi gør.

   Og vi havde forlængst stoppet for al yderligere tilvandring til de vestlige/europæiske lande fra de arabisk-islamiske lande, da vi ville have vidst hvad den islamiske agenda går ud på !

   Men nu forholder det sig desværre sådan, at de ikke-muslimer der vitterlig har sat sig ind i islam, dem udråber man til islamofobe i stedet for at høre hvad de har at sige for derefter selv at begynde studiet af islam, koranen,hadith/sunnah, shariaen og islams historie generelt og specielt i forhold til Europa.

   Kommentar by Vivi Andersen — 4. januar 2010 @ 22:56

  49. Een ting er at staten er korrupt med EU og EUROMED. En anden side, er at 50% af befolkningen er lallende socialist-idioter. En tredie side er at den organiserede islamisering i DK har meget stærke og rige kræfter bag sig.

   Men hvorfor bliver resten ved at være så fucking dumme og snakkehoveder og nøjes med at være spydige, bitre og opgivende?

   Grow some balls and join the fight..

   Kommentar by Marco Mekkerskij — 5. januar 2010 @ 00:24

  50. Henrik R Clausen: “Jeg vil meget gerne gøre somalieren til offer. For en omgående udvisning.”

   Denne sag minder mig om tunesersagen. PET har fulgt somalieren, og ifølge hans søster (der ser PET som skurken)har PET søgt at værge ham som meddeler. PET’s kendskab til hans ophold i Somalia og kontakter til terrororganisationen der m.m., kunne formentlig efter den gældende lovgivning være brugt til en administrativ udvisning. Men det er forståeligt hvis erfaringerne fra tunesersagen har holdt PET tilbage.
   Nu får sagen gå sin gang ved domstolene, og det passer mig fint. Men jeg venter at forskellige eksperter vil påstå 1) at PET og regeringen har svigtet og 2) at vi og Kurt Westergaard ved vores fornæmmelige brug af ytringsfriheden er de egentlige skurke.

   Kommentar by Niels P. — 5. januar 2010 @ 01:25

  51. >50 Rettelse: fornærmelige brug af ytringsfriheden ..

   Kommentar by Niels P. — 5. januar 2010 @ 01:28

  52. Re: 50 (Niels P).
   Hvad i al verden skulle en administrativ udvisning nytte, når internationale konventioner på forhånd umuliggør dens øjeblikkelige effektuering? Du har i en anden tråd forsvaret den perverse retstilstand, der gør Danmark til et fristed for selv 100 % skyldige terrorister.
   At bruge tid på en administrativ udvisning med den mediestorm, der uvægerligt måtte følge gør ingen reel forskel. Kun øjeblikkelig ændring af retstilstanden med hensyn til tilbagesendelse af farlige udlændinge vil gøre det muligt meningsfuldt at bruge administrativ udvisning en gang i fremtiden.

   Kommentar by PerH — 5. januar 2010 @ 05:30

  53. Hvor stort er antallet af personer som PET skal holde øje med?

   5000? 10.000?

   Det er ikke sådan lige at afgøre hvad der skal ske med dem.

   Kommentar by Marco Mekkerskij — 5. januar 2010 @ 09:37

  54. “Den danske ambassade i Kenya hjalp i september landets politi med at sende en 28-årig terrormistænkt somalier til Danmark”
   90 mandater til DF eller undergang.

   Kommentar by Fritz — 5. januar 2010 @ 10:01

  55. $ Børge.

   Vel talt, lige mine ord!

   Socialdemokratismen har som en af deres store ikoner Thomas Nielsen udtalte i Anker Jørgensens regeringsperiode: “Sejret a helvede til!”

   Eneste undskyldning: At hele holdet på Cristiansborg hjalp godt til og for de flestes vedkommende, stadig gør det.

   Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 5. januar 2010 @ 11:20

  56. 46

   Vivi

   Jo, det er det. Men jeg går ud fra at når han siger og skriver som han gør, så er det fordi at det konservative folkeparti går ind for det? Ellers ville han vel ikke skrive og sige som han gør?

   Kommentar by Liva — 5. januar 2010 @ 11:32

  57. “Udvisningsreglerne bør granskes af Stafferetsplejerådet. Mistænkte bør ikke kunne udvises, mener De Radikales integrationsordfører, Marianne Jelved.”

   Ingen havde vel ventet andet, men det kan læses her http://www.information.dk

   Kommentar by jonas — 5. januar 2010 @ 12:15

  58. 56.Liva

   Jo, det er sikkert Det Konservative Folkeparti´s holdninger han udtrykker.

   Men han VED ganske udmærket, at de forslag, angående de islamiske tekster, han skriver om, på vegne af de Konservative, aldrig vil kunne lade sig gøre i praksis.

   Et sådant indgreb er utænkeligt al den stund, at disse tekster opfattes som ALLAH´s egne ord.

   Desuden så er jeg sikker på at de Konservative også ved hvad det drejer sig om, nemlig at mennesker er villige til at udføre de handlinger og holdninger som er beskrevet i disse tekster.

   Så det er menneskene der må pædagogiseres på. De skal lære at verden ikke ser ud som for 1400 år siden, at vi faktisk lever i det 21. årh – og at den slags adfærd mod og de holdninger til ikke-muslimer som de lægger for dagen IKKE er acceptable.

   I hvert fald ikke i de ikke-islamiske vestlige lande.

   Vil de rettroende leve bogstavtro kan de ikke leve her i Vesten, men må returnere til deres oprindelseslande hvor de kan udleve Allahs ord alt det deres egne lande giver dem lov til.

   Liva, jeg skrive ikke dette fordi jeg tror du ikke ved ovennævnte, men fordi Khader skriver som han gør.

   Forøvrigt er det ingen hemmelighed han er begejstret for Ramadan og hans EuroIslam.

   Dette har han skrevet om i de bøger han har udgivet og han mener desuden at vi har brug for en hjemlig Tariq Ramadan !

   Ellers mange tak.

   De tvetungede har vi vist tilstrækkeligt mange af og danerne har ikke brug for at blive ført yderligere på vildspor.

   Kommentar by Vivi Andersen — 5. januar 2010 @ 12:52

  59. Hvor er det tragisk.
   Danske politikere har, med de radikale som beredvillige hjælpere, skabt et samfund, som vitterligt er tjenligt til at blive erklæret i undtagelsestilstand.
   Alligevel oplever vi nu, at de radikale og professor Eva Schmidt, samt mange andre, strider for at retfærdiggøre en potentiel morders og voldsmands forbliven i Danmark, samt at retfærdiggøre hans handlinger med udspekulerede bortforklaringer.
   Han burde have været aflivet på stedet med et velrettet skud.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 5. januar 2010 @ 12:58

  60. >52 PerH
   Jeg går ind for administrativ udvisning efter de regler der nu findes, dvs. med mulighed for efterfølgende domstolsprøvelse (efter de særlige procedurer der blev indført i 2009). Jeg går imod udvisning til lande hvor den udviste risikerer tortur og dødsstraf.

   En skærpelse kunne måske være administrativ udvisning af terrormistænkte personer der aktuelt opholder sig i fx Aghanistan eller Somalia. De burde miste deres opholdstilladelse i Danmark og nægtes indrejse.

   Kommentar by Niels P. — 5. januar 2010 @ 13:01

  61. @Falkeøje
   Danske politikere har, med de radikale som beredvillige hjælpere, skabt et samfund, som vitterligt er tjenligt til at blive erklæret i undtagelsestilstand.

   En hån imod mennesker der rent faktisk lever i samfund der er i undtagelsestilstand.

   Kommentar by Århusianer — 5. januar 2010 @ 13:15

  62. @ jonas

   “Kan Khader være en ulv i fåreklæder, og bruger får vendekåber?”

   Der er mange teorier om dette. Personligt tror jeg det ikke. Men hans mange holdningsskift er da ikke betryggende, da det er lidt svært at vide, hvad han egentlig mener som politiker. Jeg tror dog, at vi kan stole på ham som modstander af islamismen.

   Kommentar by 3900 — 5. januar 2010 @ 13:25

  63. ->62

   “Modstander af islamismen”. Problemet med dette luftige ord er at man aldrig ved hvad dets modsætning er. Er ikke-islamistiske muslimer pr. definition tilhænger af demokrati og islams ligestilling med andre religioner på ubestemt tid? Nixen bixen, for så ville de være kættere.

   Til TFs konference på Christiansborg i juni sidste år blev Khader sat skakmat af Wafa Sultan der spurgte ham om Muhammed iflg. ham var “islamist” eller muslim. Khader kunne ikke svare – eller turde ikke. Alt hvad de forkætrede “islamister” står for kan de føre tilbage til Muhammeds eget eksempel.

   For mig er dette ord derfor blot et figenblad der gør at man slipper udenom at forholde sig til det essentielt problematiske. Khader bruger ordet i overflod, og så længe han ikke forholder sig til ikke-islamistisk islams natur, men kun peger på enkeltpersoner som modeksempler, er han uanvendelig. Faktisk en del af problemet.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. januar 2010 @ 13:55

  64. De er alle gale…

   Kommentar by ivan johansen — 5. januar 2010 @ 14:50

  65. Hej århusianer,bortforklaringerne begyndte allerede dagen efter.Se blot overskriften i Politiken:Ung somalier skudt foran Kurt Westergaards hjem.Jeg kan desværre ikke sætte dato på,da jeg ikke personligt kunde drømme om,at købe denne fiskeindpakning.Jeg mener dog at have set den.Det kommer i øvrigt ikke bag på mig,da jeg kender MSM fremgangsmåden:Bortforklaring,Benægtelse,Løgne og TRUMF:Racismekortet.Nu har de allerede været hele vejen rundt:Senest “Marginalisering af unge somaliere osv.osv.”.Vi har set det hele før,men som sagt det kræver at man kan se!

   Kommentar by karl3447 — 5. januar 2010 @ 14:53

  66. 65

   Tankevækkende at Politiken vælger at skrive om såkaldte ‘marginaliserede religiøse unge’. Faktum er at i Danmark – og i Vesten i det hele taget – er det mennesker der stiller spørgsmål ved religiøse dogmer og love og udemokrati i religiøse kredse, der overfaldes og trues. Flere og flere, desværre. Det har Politiken ikke blik for. Og derfor er Politiken ikke fuldt med tiden. Og derfor fremstå Politiken som en avis i demokratisk underskud og uden vestlig, demokratisk dannelse.

   Kommentar by Liva — 5. januar 2010 @ 15:12

  67. Nemlig Liva,Politiken=Fiktions Fiskeindpakning!

   Kommentar by karl3447 — 5. januar 2010 @ 15:25

  68. 58

   Vivi

   “Men han VED ganske udmærket, at de forslag, angående de islamiske tekster, han skriver om, på vegne af de Konservative, aldrig vil kunne lade sig gøre i praksis. Et sådant indgreb er utænkeligt al den stund, at disse tekster opfattes som ALLAH´s egne ord.”

   Ja, netop. OPFATTES som ALLAH’s egne ord. Det er den opfattelse der kan rykkes ved og sættes spørgsmålstegn ved. Det håber jeg kan lade sig gøre. Det er trods alt voksne mennesker vi taler om. ;) Hvorfor skulle det ikke være i Danmark – et frit, rummeligt, folkeligt og afslappet samt ikke mindst demokratisk land – at en abstrakt religiøs figurs såkaldte egne ord gøres til en fiktion blandt så mange andre?

   Kommentar by Liva — 5. januar 2010 @ 15:26

  69. Marianne Jelved.
   Det onde findes.

   Kommentar by pk — 5. januar 2010 @ 15:59

  70. […] Source: Ekstra Bladet (Danish), h/t Uriasposten […]

   Pingback by Denmark: Somali terrorist was role model for integration | allah.eu — 5. januar 2010 @ 19:29

  71. @JensH
   Begynder medierne snart at :

   …sætte denne somaliske attantat-mand i offer-rollen fordi “politiet uretmæssigt trak deres pistoler og skød ham”.

   Kommentar by Århusianer — 8. januar 2010 @ 10:13

  72. noget tyder på, at mandens handling er en del af et mønster, der i korthed kan beskrives som kulturberigelse. Dette link handler om en somalier, der gør sin pakistanske kammerat en lille tjeneste : “Getting Rid Of Mother”. Denne pakistanske kvinde mente, i modsætning til så mange andre fra kulturkredsen, at hendes søn skulle være hjemme på bestemte tidspunkter, men kvinde var hun, og åbenbart så dum, at hun ikke havde forstået Alla(n)’s klare budskab, vedrørende kønnenes stilling.

   http://www.myfoxhouston.com/dpp/news/local/100106-murder-hire-teens

   Kommentar by kalle — 9. januar 2010 @ 13:26

  73. Goede Dag,

   Ben je i elke financiële moeilijkheden uw hulp komt Nu med op zoek bøjet naar een lening te betalen uit uw schuld er hier een plek waar u kunt een lening krijgen tegen een zeer lage Rente ook leningen aanbieden aan particulieren, Bedrijven en firma’s dør i nood van de lening INDIEN u geïnteresseerd bøjet OM uw Eigen probleem krijgen enkel berøring opfyldt ons op: (steveloanlender01@gmail.com) voor een eenvoudige en betrouwbare lån op te Lossen, vi zijn hier OM ervoor te zorgen dat uw behoefte’s er voldoen, uw steun er Onze Zorg.

   Kommentar by Mr Steve Scott — 20. august 2010 @ 23:22

  74. […] En 29-årig somalier er tiltalt for økseangrebet mod Kurt Westergaard 1. januar 2010. Tiltalen lyder på forsøg på overtrædelse af straffelovens terrorparagraf ved, som der står i anklageskriftet: “med forsæt til at skræmme en befolkning i alvorlig grad, eller uretmæssigt at tvinge danske eller udenlandske myndigheder til at foretage eller undlade en handling, eller at destabilisere eller ødelægge et lands grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer…forsøgte at dræbe Kurt Westergaard , idet han (somalieren,red.) bevæbnet med en økse og en kniv uberettiget skaffede sig adgang til ejendommen for at dræbe Kurt Westergaard “. Ifølge anklagen kunne karakteren af handlingen tilføje Danmark eller et andet land alvorlig skade. Terrorparagraffen har en straframme på fængsel indtil livstid. Ifølge anklagen skulle somalieren, mens han forsøgte at bryde døren til det sikrede rum op, have udtalt “hævn” og “vi skal nok få ram på dig” eller lignende.Somalien er endvidere tiltalt for drabsforsøg mod en politimand ved at kaste en økse efter betjenten og true ham med en kniv. Somalieren blev pacificeret og lettere såret af to politiskud i det ene ben. Angreb på bladtegner for retten, Den tidligere tegner på Jyllands-Posten skal i vidne i retssag mod somalisk økesemand. Han tog en enkeltbillet til Aarhus for at blive martyr PS side 2 (4.1 2010: Muhudiin M. Geele: “Som teenager var han en respekteret rollemodel i Aalborg.”) […]

   Pingback by Gunnar Heinsohn om demografi og indvandring « Snaphanen — 17. januar 2011 @ 13:03

  75. I kristne vantro er ikke 5 potter pis hver. Må i all brænde i evighed i helvede

   Kommentar by Abdul Hakeem — 4. februar 2011 @ 14:02

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper