13. marts 2020

Ankara: Recef Erdogan kalder migrationsbølge for ‘the Turkish horde’ – “… this is Islam’s last army”

I ‘Clash of Civilizations’ fra 1996 forklarer salige Huntington, at den virkelige geopolitiske kamp står mellem civilisationerne. Den islamiske civilisation har ingen leder, men her nævnes Tyrkiet som et bud. Det kan godt være at Erdogan ikke har læst Huntington, men han vil gerne være sultanen der islamiserede Europa. Som en god islamist taler han med to tunger. Når han taler med ikke-muslimer åbner han grænsen til Grækenland, for at hjælpe uskyldige flygtningebørn. Når han taler for sine tyrkiske støttere (herunder herboende), så er der helt andre toner. Så er migranterne ikke mere flygtninge, men en tyrkisk horde, parat til at dø for Allah. Dem der skal sprede bønnekaldet i Europa – Islams sidste hær.

Sekvens fra RAIR Foundation USA, der har yderligere dokumentation. Optagelsen er fra en partikongres i Ankara, forrige weekend.

This storm that is breaking out is the Turkish horde, my Lord! The horde that will die for your sake, O Lord!

Until the glory of your name rises with the call to prayer Win the victory because this is Islam’s last army.

Yes, this storm that breaks is our army.

Allah stands behind it along with the prayers of millions of our friends.

This storm is the heart of our nation.

Everyone sees or will see what it is capable of.”

Intet i danske medier. De huskede dog at få denne svada med. Her citeret fra DR Online – Erdogan provokerer grækerne: I opfører jer som nazisterne

“De græske myndigheder behandler de tusindvis af flygtninge og migranter, der i de seneste uger er kommet til Grækenland fra Tyrkiet, på præcis samme måde, som nazisterne behandlede deres fanger under Anden Verdenskrig.

Sådan lyder den opsigtsvækkende påstand fra den tyrkiske præsident, Recep Erdogan, efter at han for små to uger siden besluttede at åbne landets grænser mod Europa.

– Der er ingen forskel på det, nazisterne gjorde, og de billeder, vi ser fra den græske grænse, udtalte han ifølge nyhedsbureauet AP i sin ugentlige tale til sine partifæller i det tyrkiske parlament. …

– At åbne ild, affyre tåregas og bruge kogende vand mod uskyldige mennesker, hvis eneste mål er at overleve og skabe et bedre liv for deres børn, er barbarisk i ordets reneste betydning, understregede Recep Erdogan tidligere på dagen.”

Video

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108804/trackback

53 Comments »

 1. […] “This storm that is breaking out is the Turkish horde, my Lord! The horde that will die for your sake, O Lord! Until the glory of your name rises with the call to prayer Win the victory because this is Islam’s last army. …Yes, this storm that breaks is our army. Allah stands behind it along with the prayers of millions of our friends.This storm is the heart of our nation. Everyone sees or will see what it is capable of.” Ankara: Recef Erdogan kalder migrationsbølge for ‘the Turkish horde’ – &ldq… […]

  Pingback by Erdogans andet ansigt « Snaphanen.dk — 13. marts 2020 @ 11:18

 2. Med fare for at goere disse ellers vidunderlige, smukke og trofaste skabninger uret, vil jeg uforbeholdent kalde den wannabe-Sultan for en skabet, gal koeter…

  Kommentar by krassisten — 13. marts 2020 @ 11:30

 3. Erdogan har også lige sammenlignet grækernes modstand med nazisme.

  Tyrkiet burde være de sidste til at bruge den sammenligning og især overfor Grækenland.

  Tyrkiet samarbejdede med nazi-tyskland helt op til 23. februar 1945.Tyrkiets sidste pagt med nazisterne blev underskrevet på et tidspunkt hvor nazisterne var igang med at invadere blandt andet Grækenland.

  Sten, glashus.

  Kommentar by Quark — 13. marts 2020 @ 11:46

 4. Muhamedanere.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser. Check.
  Lad være med at genåbne dem.

  Kommentar by Bastardo — 13. marts 2020 @ 11:52

 5. Disse nyheder drukner fuldstændig i medierne i disse virustider, og hvis det ikke var for virustider ville de drukne i klimadebatter.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. marts 2020 @ 11:57

 6. … Vi skal ikke være bange sålænge vi har Jeppe (og her er kun 6 års forskel på et område med Fredsprofeten Muhammed), Stoltenberg, og det folkekære uundværlige EU.

  Så lad os læne og trygt tilbage i sofaen og se TV2 NEWS samt skele til Pollutiken og tænke på, om vi nu også har lokumspapir nok i huset.

  Noget tyder på, at Albert Pikes plan bliver nøje fulgt.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. marts 2020 @ 12:07

 7. Jeg kommer i hu,hvad jeg for længe siden sagde om en tyrk.
  Jeg har nok også sagt noget om Isam B og hans buddy med samt den spansktalende medløber. Hed de noget med Carpark South eller noget? Jeg så en dag en af skadedyrene foran mit vindue. Der skulle jeg nok have overset,at bremsen sad til til højre i den bil jeg kørte i.

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2020 @ 12:07

 8. Tja, Erdogan er jo en rettroende muhammedaner, der helt efter bogen prioriterer den muhammedanske Ummah først.

  Stormufti Østergaard sidder formentlig, og klapper i sine små buttede hænder…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2020 @ 12:24

 9. “This storm that is breaking out is the Turkish horde, my Lord! The horde that will die for your sake, O Lord!
  Until the glory of your name rises with the call to prayer Win the victory because this is Islam’s last army. …
  Yes, this storm that breaks is our army.
  Allah stands behind it along with the prayers of millions of our friends.
  This storm is the heart of our nation.
  Everyone sees or will see what it is capable of.”

  Jamen dog, vi hjælper da gerne disse islamiske horder til paradis, som martyrer. Og lad endelig islams seneste Fører, Erdogan, vor tids Gröfas gå i spidsen for sine horder, så han også kan komme først til sine 70 jomfruer.

  Kommentar by T. Snorrason — 13. marts 2020 @ 12:28

 10. Manden er en skurk ingen tvivl om det, men det er jo noget ævl det her. Hverken tyrkerne flest eller Erdogan selv har høje tanker om flygtningene og migranterne, det er ren propaganda. Erdogans hemmelige politi skyder selv på de overfyldte både hvis de vender tilbage til Tyrkiet og kvinder og børn i overfyldte busser bliver truet med skarpladte våben hvis ikke de forlader busserne og går mod grænsen. Flygtningene/migranterne bliver iøvrigt omtalt som dyr og avlende rotter.

  Det hele er et trekantsdrama mellem EU, Tyrkiet og Rusland. Det er meget interessant, at se hvordan Erdogan og Putin stadigvæk har et godt forhold til hinanden efter nedskydning af fly mm. Man skal godtnok være blind for ikke, at se strategien her fra de to despoter, det handler om økonomi og her vil Putin såvel som Erdogan ikke tøve 2 sek. med, at bruge menneskestrømmene imod EU hvis ikke henholdsvis sanktioner bliver ophævet og der betales ved kasse 1.

  Man kan på flere videoer og desuden livefeed fra den græsk tyrkiske grænse se, at udover syrere, afghanere, iranere osv. også se et overraskende stort antal kaukasiske flygtninge/migranter. Ukrainere ja endda hviderussere og andre fra russiske federation “finder” vej til den tyrkisk grækiske grænse, og hvordan faen de lige ender der, er sgu lige så mærkværdigt som, at iranere og afghanere ender der.

  Hvorfor er der ikke samme tilstrømning til den bulgarske græske grænse? Og hvordan hænger det sammen med, at Erdogan og Putin også har et godt forhold til den bulgarske ministerpræsident Borisov, der flittigt forsvarer Putin i forhold til EUs sanktioner og Erdogan i forhold til, at EU skal betale ham mere. Polen og Ungarn har iøvrigt været påfaldende tavse i denne omgang af truende migrantkrise hvor de i 2015 var toneangivende i EU debatten.

  Det skyldes selvfølgelig, at de udemærket kender til Putins strategi og de udemærket ved, at et Tyrkiet der evt. forlader NATO til fordel for Rusland og Putin ikke er godt for de østeuropæiske lande. At Bulgarien ovenikøbet flirter med Putin er Ungarn og Polen også stærkt kritisk overfor.

  De uoplyste der har en “tyrker” tro på, at et Europa uden EU og med en tættere tilknytning til Rusland og Putin ville betyde mindre Islam i Europa, skal bare spørge Ungarn eller Polen hvad de mener om den sag, for det vil på ingen måde blive tilfældet.

  Kommentar by Andromedus — 13. marts 2020 @ 12:44

 11. @ Kommentar by Nielsen — 13. marts 2020 @ 12:07

  Lortet hed Outlandish og er et af mine kraftigste hadeobjekter. Man spiller det lort på DDR P4 I DET UENDELIGE og så den hæslige islamist bisamrotten eller hvad den nu hedder. Og så er jeg oven i købet tvangsindlagt til at betale for det hæslige lort over skatten.
  Luk DR og gør det til en betalingskanal.

  Kommentar by Knud Madsen — 13. marts 2020 @ 12:53

 12. Øhm…. hvad står RAIR Foundation egentlig for? Der er videoer på deres site tilbage til forrige år, men intet om hvem og hvad de egentlig er.

  Kommentar by Henrik — 13. marts 2020 @ 12:58

 13. Imens forsømmer de danske medier ikke et øjeblik med at fortælle positive historier om muslimerne:

  Berlingeren: Muslimske organisationer aflyser fredagsbøn og undervisning: »Vi spørger Allah om at beskytte Danmark fra alt ondt«

  Jeps. Det er hårdt tiltrængt, at Allah gør noget ved den stigende indvandrerkriminalitet.

  Kommentar by traveler — 13. marts 2020 @ 13:01

 14. Ja, man kan med rette bebrejde Erdogan og hans klamme islamistiske regime for mange ting.

  Men efter sigende nægter de at lukke den lille fedladne kurder Øzlem Cekic ind i landet, hvilket man egentlig godt forstår…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2020 @ 13:07

 15. Mente selvfølgelig den tyrkiske bulgarske grænse!

  Kommentar by Andromedus — 13. marts 2020 @ 13:09

 16. Venstrefløjen hader vesten så meget at den er villig til at forære vores lande væk til Islam.
  Kan de røde ikke bare gøre en ende på deres egen elendighed, og lade os andre være i fred, med den lille smule frihed vi har tilbage.

  Tænk lige på at Mette Frederiksen var tæt på at få ændret Grundloven, så myndigheder kan trænge ind i dit hjem uden dommerkendelse.

  Kommentar by k.m. — 13. marts 2020 @ 13:09

 17. Og sådan en skidespræller, imødekommer man gang på gang. Europa beder selv om det.

  Fra Den Store Hukommelse:

  Tyrkiet har en lang tradition for mord og nedslagtninger af andre trosretninger (armeniere, jøder, kristne, grækere, assyrere, alevier, yazidier):
  Forfølgelse af aleviterne og andre trosretninger kan følges tilbage til sultan Bayezid II (1481-1512) og op til vor dages Tyrkiet, og har ikke været en undtagelse, men normen.

  I 1915 -1917 skønnes det, at omkring 1.500.000 armeniere blev dræbt, i dag (2020) menes der at være ca.70.000 tilbage. Allerede i 1890-erne under sultan Abdul Hamid II blev der igangsat massakrer på armenierne, og skønsmæssig blev mellem 100.000-200.000 slået ihjel.
  Mustafa Kemal Ataturk, grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, sagde den 16. marts 1923 i en tale til Adanas tyrkiske handelstandsforening følgende:
  Armenierne har ingen rettigheder i dette smukke land. Jeres land er jeres, det tilhører tyrkerne. Dette land var tyrkisk igennem historien; derfor er det tyrkisk og skal leve som tyrkisk i al evighed… Armeniere og lignende har ingen som helst rettigheder her. Dette gavmilde land er dybtgående og ægte tyrkernes hjemland.”
  I 1915 mistede den syrisk-ortodokse kirke ca.500.000 – 750.000 af sine trosfæller, i dag ca.24.000 tilbage.

  1937-1938 er der den berygtede Dersim-masakre, hvor mellem 13.000-70.000 kurdiske alevier blev nedslagtet.
  Der er den berygtede Lice-operation i 1993, hvor den centrale del af byen blev jævnet med jorden af tyrkisk militær, 30 blev dræbt og ca.100.000 indbyggere drevet på flugt.

  06.-07. September 1955 blev det græske samfund i Istanbul nedslagtet, med velsignelse fra Adnan Menderes, 57 dræbt, i dag ca.4.000 tilbage. Grækernes hjem, bedesteder, forretninger blev vandaliseret og ødelagt, og ca.200 græske kvinder voldtaget, alt med myndighedernes velsignelse. Præsterne fik deres hår og skæg revet af og mænd omskåret under tvang.
  4.348 forretninger vandaliseret og sat i brand
  110 hoteller ødelagt
  27 apoteker ødelagt
  23 skoler ødelagt
  21 fabrikker hærget
  73 kirker med deres hellige ting ødelagt.
  1974, tyrkiets invasion af det nordlige Cypern, resulterede i vandalisering, ødelæggelse og nedrivning af kloster, kirke og gravsteder, ikoner og uerstattelige freskoer blev systematisk ødelagt.
  Afstraffelsesmetoderne var utallige, de mest almindelige: henrettelse ved f.eks.halshugning, drukning, forgiftning, brændt levende, stening, tvangsarbejde, fængsling, fordrivelse.
  Ved Konstantinopels belejring benyttede man denne metode:
  Henrettelsesmetoden gik ud på, at en pæl blev ført op i endetarmen på ofret. Pælen blev herefter rejst op og plantet i jorden. Kroppen blev herefter gradvis gennemboret, idet ofret langsomt gled ned over pælen. Metoden med at blive spiddet levende, blev praktiseret 300 år efter i krigen i det gamle Jugoslavien (Bosnien). Den er omtalt i ”Broen over Drina” af Ivo Andri´c.

  Avrupa, Avrupa, duy sesimizi
  Bu gelen Türklerin ayak sesleri
  (Europa, Europa, det, du hører,
  er lyden af tyrkernes fodtrin)

  Osmannisk krigsparole, høres i dag ved internationale fodboldkampe.

  Kommentar by der Adler — 13. marts 2020 @ 13:42

 18. Nåh ja Knud Madsen, det var det det hed. Jeg vil nu stadig mene,at de skulle have været fjernet fra jordens overflade.

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2020 @ 13:44

 19. – Henrik

  SPLC borger for kvaliteten.

  https://www.splcenter.org/hatewatch/2018/06/12/unmasked-anti-muslim-troll-amy-mekelburg-connected-chris-gaubatz

  Kommentar by Kim Møller — 13. marts 2020 @ 13:49

 20. Jeg var forbi den kinesiske m’ur på den seneste sykelferjie. Vi styrede havelågerne forbi uohan,soom er berømt for deres pilletrilleri. Der var det under en samtale med den skævøjede tolk,at jeg fik spurgt højtstående medlemmer af fabriksledelsen,om de ikke lige -nu de er i gang- kan producere en bakterie,som kun angriber muhammedanere.
  Svaret var. Hold nu fast. Den lavede vi da for årtusinder siden; vi kaldte den islam. De der bliver ramt af den,vil miste forbindelsen til deres hjerner. fortsatte rejsebeskrivelser kan forekomme

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2020 @ 14:09

 21. Hele vores tilgang til Tyrkiet er båret af en afgrundsdyb naivitet!
  Vi er vidne til at hykleri af uanede dimensioner, at hører Erdogan kalde grækerne nazister, er demagogi af værste skuffe. Måske Erdogan har glemt, at han står som repræsentant for et land der har begået den nyere verdenshistories næst værste folkemord, nemlig mordet på 1,5 kristne armenere!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. marts 2020 @ 14:29

 22. Gid Allah må tage ham, DØ SKAL HAN, Men det skal vi alle jo.
  Man må kun sige: Fin Fin Krigs-strategi over for de elendige undermålere i EU´s top. Hermed menes der Merkel, Ursula, Ylva, Makronen og tumperne i den Danske regerings top. Samt den forhåndværende + hans efterfølger. (Fadbamsen og Bellemann).
  Det bliver ikke rart i Europa, men beskidt og tilsvinet med “rødt”.
  Støt og Stem Stram Kurs.
  Det er NU vi skal have Stram Kurs på Banen. !

  Kommentar by Charles — 13. marts 2020 @ 14:55

 23. Kalifatet (Stor-Arabien) var det Osmanske rige med hovedsaede i Istanbul indtil de tabte krigen i 1918 og blev opsplittet og det moderne Tyrkiet opstod. Spoergsmaalet er hvad Erdogan vil opnaa?
  Maaske spiller han hoejt spil med den maalsaetning at Tyrkiet bliver medlem af EU? Eller er det flere penge han vil have? Et mere skraemmende scenarie er at han oensker at destabilisere EU fordi han har regnet ud EU landene vil in-fighte istedet for at rette deres samlede vrede imod Tyrkiet. Det er i virkeligheden en straamands krig Tyrkiet foerer imod EU. Handelssanktioner og tyrkisk indflyvningsforbud boer vaere det foerste modsvar til lomme kalifen Erdogan.

  Kommentar by Zenobia — 13. marts 2020 @ 16:57

 24. Der er vel snart plads til dem når covid 19 er ovre.

  Kommentar by Anonym — 13. marts 2020 @ 17:24

 25. *zenobia 16:57
  Jeg er sikker på at befolkningerne i EU vil rejse sig i protest hvis EU begynder seriøse optagelsesforhandlinger, jeg tror ikke nogen ædruelige politikere tør!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. marts 2020 @ 17:36

 26. Der var simpelthen nogen, der burde eliminere det røvhul.

  Kommentar by Bror Lerbror — 13. marts 2020 @ 17:50

 27. EU er et fascistisk, bureaukratisk helvede uden skyggen af demokratisk legitimitet, og Stoltenberg er en kyllingehjerne uden nosser.

  Kommentar by Bror Lerbror — 13. marts 2020 @ 17:55

 28. Tyrkiet bliver aldrig nogensinde medlem af EU, det er spil for galleriet overhovedet, at tale om det, noget selv Lykketoft udtalte. Erdogan selv er da udemærket klar over, at det aldrig vil ske, han taler kun om det overfor EU lederne, fordi de er hundeangste for, at Tyrkiet en dag melder sig ud af NATO og indgår i en alliance med Rusland og Putin. Det kan nemt ske før end vi aner det.

  Kommentar by Andromedus — 13. marts 2020 @ 18:29

 29. 25.
  Ja. Og Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik i Norge unde AP, var den medvirkende årsag til masakren på tøya + Hullet i asfalten foran Stortinget.
  Så vidt vides: Norge har stadig et problem.

  Stoltenberg tænkte nemlig: Lad mig komme derfra i en fart, og så blev han NATO´s Generalsikretær, efter Fogh. En kyllingehjerne uden nosser, kan vi nemt blive enige om.

  Kommentar by Charles — 13. marts 2020 @ 19:54

 30. Vi skal bevæge os i samfundets arterier, uden at nogen bemærker vores eksistens, indtil vi når alle magtcentre. Det skal vi vedblive med, til tiden og betingelserne er modnede. Hvis vi gør noget for tidligt, vil vi blive knust, og muslimer vil lide overalt. Vi skal vente, indtil vi har nået den hele statsmagt. Indtil da vil ethvert for tidligt skridt være som at knække et æg i utide.. Det vil være som at dræbe kyllingen, før ægget er udruget.
  (Fra prædiken af Fethullah Gülen, offentliggjoet på internettet i 1999). Se Lasse Ellegaard ”Gaven fra gud-Erdogans Tyrkiet,” s.100.

  Kommentar by der Adler — 13. marts 2020 @ 19:55

 31. Ja nu lukker vi så grænsen pga en influenza. Hvad med om man i stedet havde lukket den for ikke-vestlig indvandring for 40 år siden.

  Kommentar by Satan — 13. marts 2020 @ 20:19

 32. @28

  Lidt komisk så, at Gülen bevægelsen er blevet slået hårdt ned af Erdogan. Fethullah er i eksil i USA og tusindvis af hans følgere henrettet og i titusindvis fængslet.

  Kommentar by Andromedus — 13. marts 2020 @ 20:29

 33. Lige nu lukker statsministeren grænsen. Hvorfor gjorde statsministeren ikke det 12 september 2001. Hvorfor ikke i 2015
  Hvorfor skal der en virus til før de passer på nationen? Men bedre sent end aldrig. Støt siad.

  Kommentar by Michael Unna — 13. marts 2020 @ 21:06

 34. Nu bliver vore grænser endelig lukkede, men ikke for asylansøgende overløbere :(

  Jeg bliver så træt;
  Vi sættes under lås og slå, men fremmede kan sig så lystigt begå.
  Må det dog snart en ende få!

  Støt op om NB og del deres nyhedsbreve vidt og bredt. De 4 på borgen knokler for os, mens andre hytter sit:

  https://nyeborgerlige.dk/graenselukning-bor-omfatte-asylansogere/

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. marts 2020 @ 22:03

 35. M.S. Carstens — 13. marts 2020 @ 22:03

  “Støt op om NB og del deres nyhedsbreve vidt og bredt”

  Pas på i ikke brænder fingrene på Nyborglige. Deres udmelding om at støtte regeringen i alle tiltag, vedrørende Coronavirussen siger en del.

  “Forslaget, som får støtte fra alle partier, er en kraftig opstramning af den gældende epidemilov”

  Og Sundhedsminister Magnus Heunicke fremsatte torsdag lovforslag, der skulle give ham omfattende magtmidler til at igangsætte tvangsmæssig behandling af smittede, skaffe sig adgang til folks bopæl og lokaler uden retskendelse og udstede forbud mod større forsamlinger. Kort før midnat blev lovforslaget vedtaget med nogle justeringer, så der nu bl.a. kræves en dommerkendelse for at trænge ind i private hjem

  De eneste der stemte imod indtrængning uden dommerkendelse var Radikale Venstre og Enhedslisten. Det er skræmmende at borgerne skal søge beskyttelse af nogen de mest rabiate partier i Danmark.

  Kommentar by Jan Huus — 13. marts 2020 @ 22:46

 36. Link til artiklen.
  https://www.information.dk/indland/2020/03/kommer-coronaloven-minister-faar-vidtraekkende-befoejelser-saette-smitte

  Kommentar by Jan Huus — 13. marts 2020 @ 22:47

 37. Glæd jer, inden længe er den sindssyge islamist Recep Tayyip Erdoğan fuldbyrdet medlem af EUSSR, og det vil heldigvis speede europas undergang gevaldigt op.
  Så sent som i forgårs blev Armenien(som er verdens første kristne land) igen angrebet af de sindssyge tyrkeres brødre fra azerbaijan.

  Kommentar by Piphans — 13. marts 2020 @ 23:08

 38. FINT, GRÆNSEKONTROL MED PAS, DANMARKS SIKKERHED STÅR OVER FRIHEDEN – SE ERDOGAN TALER MED MEL I MUNDEN, INGEN MAGT NÅR VI HAR SUVERÆNITET, DER ER NOGLE DER HAR SNAKKET ALVOR TIL METTE FREDERIKSEN!

  Kommentar by Moth — 13. marts 2020 @ 23:39

 39. Jan Huus — 13. marts 2020 @ 22:46:

  Hvis nogen brænde fingerne på politiske partier i FT er det da i aller højeste grad dem, som stemte for de genopstillede partier og fik mere af samme.
  Jeg medgiver gerne, at EL og VR for e´n gangs skyld fik noget fornuftigt igennem, men jeg hylder absolut ikke deres bevæggrunde!

  Hvad skulle NB (med 4 mandater på tinge) have gjort i stedet? De bakkede de bedst mulige tiltag op, til at modgå den situation landet står i?
  – og modsat de genvalgte partier, så kan man på deres nyhedsbreve, nærmest dagligt, følge med i det arbejde de lægger for dagen, bl.a. med forslag, som tager fat om roden af landets årtier lange og dyre problemer (indvandring fra ikke vestlige lande/snyltende “flygtninge”) OG at få friheden tilbage til folket, ganske imod EL og VR+s ønsker.
  Men det er måske netop dette du er imod?

  Jeg ser ikke, på nogen måde, at de genvalgte partier handler, for det danske folk, men tvært imod lader flygtninge/migrations-problerme accelerere til trods for, at vi nu står i ny krise, som både sundhedsmæssigt og økonomisk har/får fatale følger.

  – Nogen mener åbenbart, at vi sagtens kan tage vare på alverdens lykkeriddende tilvandre, skønt hele vort sundhedsvæsen nu kun fungerer på et absolut nødbedredskab :(

  Eller mener du, Jan Huus, at vi skal satse på EL/VR+, blot fordi de denne gang gjorde noget, til gavn for os alle???

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. marts 2020 @ 23:45

 40. Rettelse:
  RV+

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. marts 2020 @ 23:51

 41. Det er skræmmende at de eneste der prøver at beskytte vores borger rettigheder, er Enhedslisten og de Radikale, så står det altså skidt til.

  Hvad skal tvang hjælpe til med at helbrede?

  “Grænsen er dog altid åben for danske statsborger. Derudover er den åben for personer, der har et akut behov for at komme ind i landet”
  https://www.bt.dk/samfund/svensk-epidemiolog-helt-meningsloest-at-lukke-graenserne

  Så hvad er der blevet opnået ved disse tiltag, andet end at begrænse vores frihed og give staten værtøjer til at kunne bruge tvang mod sine borger.

  Og som jeg skrev for nogle dage siden, de her tiltag slutter ikke her, bare vent og se.

  Kommentar by Jan Huus — 14. marts 2020 @ 00:02

 42. HVis nu(ja, ønsketænkning) der var bare lidt beslutsomhed tilbage nede i Bruuxxelz, Mafia HQ´s, ville de beordre alle EU lande til at sende Hjemmeværn, soldater eller hvad helvede de nu har til Grækenland& Bulgarien.
  Hvorfor støtter vi ikke Grækenland og Bulgarien i at holde grænsen lukket til tyrkerne?

  NÆnæ, de sætter sig ned og lytter på alle tyrkerens krav om: optagelse i EU, visumfrihed, flere penge osv.
  Mutti(siegHeil!) Ursula, Michel, Joseph, Åsa og ikke mindst pædofile Jeppe, giver efter for tyrkerens udpressning. Svagpissere!
  Men hvor er det godt, at sidde med ved det store bord, når der forhandles. Juubiiiiie Idioter!
  Ignorer idioten og hold grænsen.

  Støt SK! Stem NB! Støt GI! SIAD! Direkte Demokrati NU! Ud af EU/FN! og Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 14. marts 2020 @ 00:27

 43. Møller kunne du ikke overveje at vise lidt samfundssind og lukke posten ned ?
  Der godtnok ikke påvist Coronavirus her med der florerer en eller anden form for fordummende vira som i allerhøjeste grad trænger til at blive inddæmmet

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 01:08

 44. Jeg er iøvrigt rigtig glad for at vi ikke har en blå regering i øjeblikket for der venter en enorm regning i kølvandet på denne Corona krise.Det vi sikkert kommer til at opleve er at denne regning skal betales af dem der har mindst og her vil den siddende regering nok sørge for at det ikke vil blive så slemt som under et blåt styre der historisk har holdt hånden under de mest velstillede.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 01:37

 45. Mon ikke vi vil se at neoliberalister bliver en smule socialister for at redde deres egen røv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 02:01

 46. Alle muhamedanere og andre udlændinge, der ikke kan bevise, at de har et anerkendelsesværdigt formål i Danmark, får ikke lov til at komme ind i Danmark. Danskere vil altid få lov til at komme ind i Danmark, siger Mette Frederiksen.

  Too little and about 45 years too late, men nu sætter man dog Forsvaret ind på grænsen for at holde dem ude; forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 02:51

 47. Kære Kim Møller, kan du ikke lukke ned for den infantile og fordummende bakterie, der hedder Niels O (aka Per Henrik Rasmussen), inden hans venstresnoede, virale, verbatime snot ødelægger denne coronafrie zone herinde, UD MED PHR OG UD MED HANS KÆLEPERKERE, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 03:02

 48. Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 03:02
  Du er for dum til at jeg gider at forsøge at indlede en bare nogenlunde fornuftig dialog med dig.
  God bedring

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. marts 2020 @ 03:12

 49. HJÆÆÆÆÆÆÆLP, stjernepsykopaten Niels O (PHR) er opstanden fra det hinsides på Uriasposten:

  Niels O er død…. Svinet hængte sig selv på Sankt Hans, forbyd islam i Danmark.

  https://180grader.dk/artikel/niels-o-er-dd-svinet-haengte-sig-selv-p-sankt-hans-1

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 06:40

 50. Covid 19 corona. Lukke grænse.
  Når virus har hærget og dem, der må overleve og få behandling er valgt ud, så er der nok plads til nye statsborgere. Udskiftning sker automatisk.
  Men troede aldrig at udtrykket “luk danmark, hvem slukker?”, skulle bruges.

  Kommentar by Anonym — 14. marts 2020 @ 07:20

 51. […] […]

  Pingback by DR lukker ned: Medarbejdere på værtshus med fuld løn – Free Speech Blog — 14. marts 2020 @ 10:01

 52. I øvrigt kalder folkeviddet den geniale gyllespreder mod Ergodans voldelige muslimske grænseoverløbere for: Græsk molotovcocktail!

  Kommentar by traveler — 14. marts 2020 @ 11:29

 53. Niels O/Per Henrik Rasmussen er selvskreven til en æresplads i min lastbil T4 på næste køretur ud ad landevejen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. marts 2020 @ 20:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper