16. marts 2020

Pind (29/2): At opfordre til at undlade ‘at rejse’ skaber grundløs panik, “Værre end den værste virus.”

Når vi taler klimakamp er alarmisme noget en dyd, men i forhold til den igangværende Corona-pandemi, så er det lidt ligesom med den danske udlændingepolitik. Dem der ikke tror det ender godt, må håbe det værste, og er hermed problemets kerne – frygt kun frygten. Tidligere justitsminister Søren Pind har længe været irrelevant, men han er dog stadig proponent for det internationalistiske status quo. I lighed med Pind, så jeg heller ikke faren ved Corona i slutningen af februar, men jeg gik i det mindste ikke til angreb på folk der havde en anden vurdering.

Kommentar af Søren Pind i Berlingske, 29. februar 2020 – Liselott Blixt spreder panik i en krisetid. Føj! (kræver login).

“… Lige såvel som man i USA har den narcissistiske og krisemæssigt uprøvede præsident Trump at bekymre sig om, ligeså tager man sig til hovedet, når et medlem af Folketinget som Dansk Folkepartis Liselott Blixt udtaler, at man skal lade være med at rejse i denne tid. … Det er i denne tid, man må glæde sig over, at denne type politikere for nærværende er sat uden for indflydelse i dansk politik rent magtmæssigt. Men det er ubegribeligt, at partier vil lade sig repræsentere ved sådanne holdninger.

Det er særligt i svære situationer, at det letbenede kavaleri viser sig. I disse situationer har befolkningen brug for, at dem, de har beæret med en position som deres tillidsmænd, udviser koldsindighed og ro – og ja, mod. At man i det mindste herfra må påregne en opbakning til myndighedernes rådgivning.

Og at man ikke ser en forskel i, hvad de myndigheder, de demokratisk valgte politikere i sidste ende er ansvarlige for, anbefaler og det, de selvsamme politikere gør. Det modsatte fører til en pandemi af panik. Fejhed smitter. Værre end den værste virus.

Og hvis man vil vise sig den tillid værdig at være folkets udvalgte, skal man ikke være fej. Synspunktet om, at man skal lade være med at rejse generelt, fører naturligt til, at man skal lade være med at bevæge sig ud, hvilket naturligt fører til, at hele vores samfund fra den ene dag til den anden går i stå. Uden grund.

Myndighedernes insisterende råd er i stedet, at man bevarer roen… Liselott Blixts repræsenterer det stik modsatte. Lad panikken få frit løb, sæt samfundet i stå. Red sig, hvem der kan. På den ene side er det godt at få fejhed udstillet så åbenlyst, at der kan rejses en skamstøtte over den. På den anden side er det forstemmende, at den form for ængstelse skal spredes fra Rigets Ting. Føj.

(Søren Pind i Berlingske, 29. februar 2020)

Oploadet Kl. 11:31 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108860/trackback

32 Comments »

 1. Uffe Ellemann-Jensen ståen op for frihed for de baltiske stater er hvad jeg umiddelbart erindrer som vel gjort af en politiker fra Venstre. Resten er glemt.

  Kommentar by Peter Buch — 16. marts 2020 @ 11:53

 2. Søren Plimp har som sædvanligt sat kikkerten for sit glasøje, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 11:54

 3. At folketinget ikke rummer repræsentanter med synspunkter strækkende sig fra opfattelsen- “At rejse er at leve”, med fuldt åbne grænser, til andre der mener: “At rejse er den sikre død”, ville være ganske urepræsentativt.
  Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 16. marts 2020 @ 12:03

 4. Søren Pind har ikke fattet en skid, og har aldrig gjort.
  En gang imellem kommer der et gisp fra den forhenværende anakronisme, han har ikke fattet at han er landet på den politiske mødding.

  Kommentar by Finn A. Skov — 16. marts 2020 @ 12:07

 5. Søren Pindsvins angreb på Liselotte Blixt at hun ikke er koldbloddig og modig skulle komme fra en eks justitsminister der i den grad svigtede Danskerne og Danmark, manden var umodig og en papegøje der bedre passede til alternativets opfattelse af demokratisk folkestyre, Pindsvinet er ligesom andre ekser en der kæfter op og kloger sig når mandatet ikke rammes mere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. marts 2020 @ 12:19

 6. Sig mig, var Pind ikke gået på frivillig pension? Det ville klæde ham at han i så fald lærte at holde sin lede kæft. Han ved tydeligvis ikke hvad der er godt for landet, så meget har han demonstreret gennem den tid hvor han havde magt.

  Kommentar by Quark — 16. marts 2020 @ 12:21

 7. Pind’en paa sin vej fra vissen til pilraaden…

  Kommentar by krassisten — 16. marts 2020 @ 12:33

 8. Synes vi skal udvise Søren Pind til Idlib. Det er jo et demokratisk paradis, jf. mandens Syrien-synspunkter.

  Kommentar by Syrienblog — 16. marts 2020 @ 12:49

 9. Uforståeligt, hvorfor Berlingske bringer sådant noget vås.

  Jeg forlanger reduktion og psykisk skadegodtgørelse i abonnementsprisen.
  Sider/artikler af Søren Pind og Uffe Ellemann hører hjemme i Information og Politikken.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 16. marts 2020 @ 12:54

 10. Kommentar by Oppenheimer fan — 16. marts 2020 @ 12:54

  Donér prisen for dit Berlingske-abonnement til Uriasposten i stedet. Problem løst.

  Kommentar by Fascist — 16. marts 2020 @ 12:57

 11. Iza Alfredsen tør sige sandheden
  Det er nemlig det frygtelige ved corona, at patienter drukner mens de er ved fuld bevidsthed. Masser af dødssyge Italienere ligger i noget der ligner fabrikshaller, alene uden kontakt til pårørende. De kan få lov at låne en mobil til at ringe hjem og tage afsked med familien.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/laest-af-600.000-danskere-nu-advarer-sundhedsstyrelsen/8049288
  20-årige vil dø af banale sygdomme og drukne i deres eget sekret.

  Kig nu på Italien
  Ifølge Iza Alfredsens blogindlæg vil læger og sygeplejersker kollapse på gangene, mens de prioriterer, hvem der skal leve og hvem der skal dø, hvis det scenarie, hun beskriver, bliver til virkelighed.

  ‘Vi bedøver dem lidt (patienterne, red.). Det er ubehageligt at drukne i sit eget sekret,’ lyder de ildevarslende ord.

  Iza Alfredsen har kun hovedrysten tilovers for Sundhedsstyrelsens kritik.

  – Allerede først i februar gik jeg frem med påstande om, at vi ikke havde nok styr på dem, der var coronasmittede, og at vi burde teste mere aggressivt, når folk kom hjem fra skiferie.

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2020 @ 13:49

 12. EU-Politikerne har lært, at der er noget der hedder telekonferencer.

  Benyt også lejligheden til at stoppe EU-parlamentets rejsecirkus.

  Kommentar by Bastardo — 16. marts 2020 @ 13:57

 13. Må jeg anbefale Søren Pind en god lang påskeferie i det islamistiske paradis Iran…

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2020 @ 14:15

 14. Søren Pind er åbenlyst idiot, og det mest stupide jeg har hørt. Havde han ikke vagten som justitsminister, da det i 2015 myldrede ind med velfærdsturister, uden han gjorde en pind!
  Han er en linselus og skidespræller, og åbenlyst enøjet i sine udtalelser.

  Kommentar by der Adler — 16. marts 2020 @ 14:20

 15. VI ved godt at Søren Plim nu er blevet en stor dreng der selv kan gå på WC, men hvorfor har han ikke lært at skylle sit affald og toiletpapir ud lige som vi andre.
  Hvorfor bærer han det ind på Berlingske? Er det fordi han ved at Berlingske, efter at den er blevet Pilestrædeudgaven af Politiken, begærligt modtager andres affald og derefter publicerer det?

  Kommentar by bjarne binee — 16. marts 2020 @ 14:59

 16. Har netop set pressemøde. Journalisten fra Ekstra Bladet er ekstrem ubehagelig ang. den politiske beslutning med at lukke grænsen. Jeg kunne mærke Magnus Heunicke også var ved at blive vred på ham.

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2020 @ 15:06

 17. Mener også Poul ‘nazi’ Madsen har været ude og kritisere grænselukningen.

  Kommentar by Johnson — 16. marts 2020 @ 15:13

 18. Der kommer en tid efter det her cirkus og mit håb er at folk ser tilbage på de valg og beslutninger vores folkevalgte har vist i den her situation og bruger det til at sætte deres kryds næste gang.

  Vi trænger gevaldigt til at få renset alt det ubrugelige lort der sidder i folketinget i dag. De er IKKE til for folkets skyld men udelukkende deres egen og det kan Danskerne IKKE leve eller for den sags skyld overleve med.

  Kommentar by Santor — 16. marts 2020 @ 15:39

 19. Har netop set pressemøde. Journalisten fra Ekstra Bladet er ekstrem ubehagelig ang. den politiske beslutning med at lukke grænsen. Jeg kunne mærke Magnus Heunicke også var ved at blive vred på ham.

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2020 @ 15:06

  Er det den hjemmedøde, betonkommunist Brian Weichardt, tidl. øretæveindbydende 100 procent Brian på Radio24lyv? https://www.altinget.dk/person/brian-weichardt

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 15:51

 20. Meningsmåling siger Socialdemokratiet og Radikale går tilbage. Nye Borgerlige går markant frem.
  Flertal til blå blok.

  Det er bare ikke godt hvis vi skal bokse med den skabsradikale Ellemann Jensen som statsminister.

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2020 @ 15:51

 21. Glemte lige: forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 15:51

 22. Umulius 15:51
  Det ligner ham fra tv, men jeg tør ikke sværge på det er den samme, jeg er heller ikke god til at huske navne, nogen journalister siger deres navn før mikrofonen er kommet på plads

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2020 @ 15:54

 23. Det var Dansk Folkepartis Liselotte Blixt, der var den kloge. Havde man fulgt hende og ikke mindst Iza Alfredsens råd, ville situationen have været langt mere under kontrol.

  Pind lyder som en tro kopi af kineserne, da de belærte Trúmp, at han ikke skulle lukke af for influx fra Kina i starten, for det bare ville bare skabe unødig panik og bla. bla. Også her var Trump 10 skridt foran sine hysteriske kritikere, inkl. Plim, så USA har i dag 10 gange mindre smitte end landene i EU.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2020 @ 16:18

 24. Søren Pind skriver det er godt Liselotte Blixt er uden for indflydelse på trods af hun er betydeligt nærmere end ham selv der ville være helt glemt hvis han ikke hostede en gang imellem.

  Kommentar by Erik — 16. marts 2020 @ 16:26

 25. NotariusUmulius: Ja du har ret. Det var det dumme svin Brian Weichardt, som ikke præsenterede sig. Først harcelerede han over grænselukningen og derefter over at man tidl. havde udtalt at vi ikke skulle være bekymrede.

  Kommentar by kartoffeldansker — 16. marts 2020 @ 17:28

 26. Søren Pind er ulidelig at høre på, både da han var i Folketinget og udenfor nu. Ubegribeligt at Berlingske bruger ham hver uge i kommentar og indstiller ham til “Fonsmarksprisen”, og nu læser jeg at Nima Zamari også har fået sin faste plads i Berlingske. Den avis er ikke meget værd at ofre penge på.

  Kommentar by IES — 16. marts 2020 @ 17:31

 27. Søren har ikke fattet en Pind.

  Kommentar by Michael — 16. marts 2020 @ 17:42

 28. Stakkels Søren, han kan INTET.

  Kommentar by Johnson — 16. marts 2020 @ 19:23

 29. Til orientering: Meget forhenværende justitsminister Søren Pind har trukket sin eksamen i jura i en brandert i akademikerautomaten udenfor Nyhavn 17. Meget forhenværende statsminister Løkke Rasmussen gav ham tippet

  Kommentar by dansker — 16. marts 2020 @ 21:32

 30. Hvem betaler egentlig hans løn og husleje? Han er ikke typen der kan nøjes med de forskellige pensionssammenskrab. Han blev fuldstændigt omvendt efter at have deltaget i et bilderberg møde.
  Har de virkelig så gode argumenter for deres antinationale globalist agenda, at man kan få typer som søren (og måske jens rohde?) til at springe ud som sande godhedsapostle, eller følger der en løn med for redeskidningen?

  Kommentar by mv jensen — 16. marts 2020 @ 22:45

 31. Beklager Søren Pind du har uret og Liselott Blixt har ret!
  Måske du skulle lade være med at komme med din automatreaktion om at alt grænsekontrol er af det onde!
  Du vil blive chokeret når udgangsforbuddet kommer. Men det burde det allerede have været indført! Sådan er demokratier, for lidt og for sent! Desværre!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. marts 2020 @ 23:07

 32. # 29

  Hov hov, ikke skrive noget negativt om det fremragende værtshus Nyhavn 17, hvor jeg har slæbt utallige gigantiske branderter hjem fra.

  At sidde udenfor Nyhavn 17 en varm sommerdag med en kæmpestor iskold fadbamse er svært at overgå…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2020 @ 10:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper