16. marts 2020

Statsminister Mette Frederiksen under angreb for delvis grænselukning: “… er en politisk beslutning”

Der er ikke ’særlig god dokumentation for tiltag som grænselukninger’, fortalte direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm under et pressemøde, hvor han blev angrebet af journalister, der mente det var en større historie, at statsminister Mette Frederiksen lukkede grænserne for rejsende med et ikke-anerkendelsesværdigt formål (asylturismen undtaget). Medier skal gå kritisk til magthaverne, men der angribes altid fra venstre flanke, hvad skaber en iboende ubalance. Bemærk hvorledes ‘en politisk beslutning’ fremhæves som noget odiøst. Hvis politikerne skal være proaktive, så skal de pinedød fremme en venstrefløjsdagsorden. Sund fornuft er ikke nok.

Fra Dagbladet Information – Sundhedsstyrelsen: Vi har ikke anbefalet lukning af grænserne. Det er en politisk beslutning< (delt 1427 gange).

“Det er ikke efter råd fra Sundhedsstyrelsen, at regeringen nu har valgt at lukke grænserne til Danmark i kampen mod den frygtede coronavirus. Det gjorde styrelsens direktør, Søren Brostrøm, klart på et pressemøde lørdag eftermiddag.

Da Mette Frederiksen annoncerede grænselukningen, sagde hun, at rejseaktivitet ind og ud af Danmark ‘øger risikoen for fortsat smitte’.

Men der er langt fra solid dokumentation for, at en lukning af grænserne har nogen betydelig effekt, gjorde Søren Brostrøm klart ved pressemødet. ‘Og den dokumentation, der er, viser, at effekten er beskeden, medmindre man laver den hermetisk lukket,’ sagde han. …

‘Grænselukning står ikke i vores katalog over de tiltag, der ligger i værktøjskassen på nuværende tidspunkt. Men igen må jeg sige, at det jo er en politisk beslutning,’ konstaterede Søren Brostrøm.”

(Volkmar Zimmermann kommenterer på Facebook, 15. marts 2020)

Oploadet Kl. 12:11 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108872/trackback

66 Comments »

 1. Jeg er ikke socialdemokrat og bryder mig ikke om skrige skinken, men hun har garanteret fået et godt råd der siger at hun skal udøve alle de tiltag der står i hendes magt i forhold til corona smitte, så er der ingen der bagefter kan komme og bebrejde hende at hun ikke har gjort nok, at nogle bagefter vil påstå at hun har gjort for meget vil aldrig skade skrige skinken, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. marts 2020 @ 12:30

 2. Søren Brostrøm var den klovn, der 28.januar sagde at folk uden problemer kunne tage på skiferie til Italien.

  Kommentar by Martin — 16. marts 2020 @ 12:39

 3. Jeg tror det var på TVA-søn at Mette Frederiksen, “lod det sive” da hun blev spurt om grænsen, vævede hun rundt om sammensætningen af møderne i beredskabet, og man fik fornemmelsen at det var et flertal her (undtaget sundhedmyndighederne) som ønskede grænselukningen. Formodentlig er tanken opstået hos politiet eller forsvaret…

  Kommentar by SaneGoo — 16. marts 2020 @ 12:39

 4. Vidste ikke at DF havde fået magten i Bosnien, Japan, New Zealand, Singapore og Saudi-Arabien. Alle lande med hårde grænser.

  Kommentar by Fascist — 16. marts 2020 @ 12:47

 5. Mette Frederiksen er bedre end Nyrup. Godt den skovl er passé.

  Kommentar by Ewing — 16. marts 2020 @ 12:48

 6. ‘Grænselukning (..) er en politisk beslutning,’ konstaterede Søren Brostrøm.” En komplet nar. Hvad skulle det ellers være?:-)

  Var det ikke samme direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, der sagde, at der ikke var nogen grund til at forhindre de corona-smittede danske skiturister i at rejse hjem? Det gjorde de så og smittede hjemme alle omkring sig? Det gav fuld turbo på pandemien. Hvor er den kritiske presse? Er der kun mikrofonholdere tilbage. Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm ville selvfølgelig uden videre straks blive fyret i et folkestyre? (men folkestyre er jo i dag=populisme:-(

  “Skiturister bragte corona til Danmark. Nu spreder smitten sig i samfundet…Langt størstedelen er altså smittet i udlandet, og de fleste på skiferier i Italien. Og hvem er det så, som rejser på ski i Østrigs og Italiens alper? (..)å vi har groft sagt at gøre med en masse smittede, som ikke er blevet ret syge. De er blevet testet, fordi de har stået på ski i områder med smitte og har fået symptomer, men de fleste har haft milde forløb. Det kunne være interessant, hvis myndighederne lugede alle skituristerne ud og gav os en opgørelse af dem, som er smittet i det danske samfund” Politiken 14. MAR. 2020

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2020 @ 13:34

 7. Nu ser tidligere direktør for sundhedsstyrelsen chancen for 15 minutters berømmelse ved at tale for åbne grænser.

  Sundhedsstyrelsen er vist mere politisk end sundhedsfaglig organisation

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2020 @ 14:01

 8. Der er stadig adgang over grænsen for udlændinge ved at bede om at få asyl i Danmark. Politiet udtalte, så jeg, at hvis man – hvadenten man var smittet med corona eller ej – bad om at komme over grænsen for at få asyl ville politiet sørge for at køre én til Sandholmlejren!:-)
  Mysteriet der breder sig og nu forsøges det mørklagt? (Hvor er den kritiske presse? Er der kun mikrofonholdere tilbage?)

  “Myndighederne har fjernet oplysningen om at asylansøgere ikke bliver afvist ved grænsen. I går kunne man som angivet af Trumfes læse på politiets Wuhan-Corona side læse, at asylansøgere ikke vil blive afvist ved grænsen under den nuværende epidemi.
  Her er linket, der virkede i går:
  https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/indrejserestriktioner
  PS. “Selvom det lige er blevet oplyst, at 5 asylansøgere i Heidelberg er testet positive.” (Hodjanernes blog 15. MARTS 2020)

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2020 @ 14:02

 9. Rigtig godt set.

  “Men der er langt fra solid dokumentation for, at en lukning af grænserne har nogen betydelig effekt”, gjorde Søren Brostrøm klart ved pressemødet.

  Vi skal lige have med, at der overhovedet ikke er nogen dokumentation for noget som helst i denne situation. Så ideen med at man kun vil basere sig på “solid dokumentation” er udspekuleret bullshit. Og der er det, som Kim klogt har fanget.

  USA lukkede grænserne tidligt og en solid dokumentation er ved at manifestere sig for alle: USA har p.t. mindst 10 gang mindre smittede end EU, der selvfølgelig satsede på venstrefløjens dogmatiske galskab om åbne grænser.

  Det betyder ikke, at USA slipper for en krise, men USA får den livsnødvendige tid til at forberede sig bedst muligt til, når belastningsboomet kommer på sygehusene.

  EU-ledelsen burde stilles for en rigsret.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2020 @ 14:06

 10. Lad os nu faa aandsfattige pampere ud af vores regering,der maa vaere folk der har en ide om hvad de taler om ,lad dem komme til,det er er jo ikke et “parti” spoergsmaal , some vi har flere af fordi vi er et frit samfund ,men et spoergsmaal om Danmark saa hvis side er du paa ,se saa at komme op og staa

  Kommentar by dunk — 16. marts 2020 @ 14:11

 11. Ifølge Berlingske advarer Islamisk Stat nu alle “hellige krigere” til at holde sig væk fra Europa.

  Skulle en jihadist allerede være blevet smittet med coronavirus, opfordres den pågældende dog til at tage til Europa, og sørge for at smitte så mange vantro som muligt.

  Pernille Skipper har netop opfordret til at holde grænsen åben for asylansøgere…

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2020 @ 14:12

 12. Hermed lidt konstruktivt i stedet for alt det ligegyldige lommefilosofiske fnidder fnadder.

  Lidt fakta om e cigaretter i disse corona tider.

  Tobaksindustrien har i efterhånden mange år udbredt fake info om at det skulle være forbundet med helbredsmæssig risiko at anvende e cigaretter.

  Tobaksindustrien havde/har en klar økonomisk interesse i at bekæmpe brugen af disse og bruger millioner på at udbrede falsk “forskning”

  Men fakta er at der ikke eksisterer nogen som helst videnskabelig forskning der har fremlagt beviser på at e cigaretter er skadelige.

  Tvært imod.

  Allerede i 1942.længe før e cigaretten blev opfundet.udførte Dr. Oswald Hope Robertson fra
  Chicago’s Billings Hospital et forsøg med mus der blev opdelt i 2 adskilte grupper i lukkede rum.
  Den ene gruppe fik tilført fordampet Propylen Glukol (hovedingrediens i e cigaretvædske) og derefter udsat fo influenza virus.

  Den anden gruppe blev kun eksponeret for den samme virus.

  Udfaldet var at samtlige mus fra den gruppe der først indåndede Propylen glykol overlevede mens dødeligheden i den anden gruppe var 100%.

  https://www.churnmag.com/news/1942-study-uncovers-incredible-health-benefits-of-inhaled-propylene-glycol/

  Men lad nu være med at fare ud og hamstre

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 15:15

 13. Med andre ord: ‘Det må EU beslutte, for vi vil ikke holdes ansvarlige for de store beslutninger..’

  Man bliver sgu så træt..

  Kommentar by Kimski — 16. marts 2020 @ 15:23

 14. Søren Brostrøm er en årsagen fra dag 1 da han ikke vil tjekke i lufthavnen…

  Kommentar by Moth — 16. marts 2020 @ 15:50

 15. Hold kæft hvor er Brian Weichardt fra EB dog en nar. Til dages pressemøde harcelerede han vildt over den danske grænselukning. Har har åbenbart igen ældre i sin familie kan kærer om. Det ligner han er ryger og så kan man jo tænke på, hvordan det vil gå ham, når han er blevet smittet af en asyl-søgende-mindre-årig fra Afghanistan…

  PS. Han var også en nar på Radio24syv!

  Kommentar by kartoffeldansker — 16. marts 2020 @ 16:00

 16. Ja og så gad han ikke engang præsentere sig som journalisterne var blevet bedt om. Det er Sjældent jeg tænker “dumme svin”, men han opfyldte betingelserne.

  Kommentar by kartoffeldansker — 16. marts 2020 @ 16:02

 17. Enig Moth 15:50. På Søren Brostrøms anbefaling kunne de smittede skiturister fra Italien og Østrig uden videre rejse hjem og smitte andre. Det gav pandemien herhjemme turbo. (Jvf Politiken 14. MAR. 2020 citeret i A-mad 13:34)

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2020 @ 16:07

 18. 1173 dumskere fra verdens dummeste land, Dummark, er rejst på hovedafskæringsferie i perkerstaten Marokko.

  Drop Udenkrigsministeriets Task Force, der arbejder på at hente dem hjem, og lad dem blive dernede, så de kan labbe den muhamedanske kultur i sig til, de segner. forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 16:08

 19. Giv dispensation, og send P. H. R. til Iran. Der er brug for en stærk mand med en skovl til at grave massegrave. 50 gange 100 meter, 2 meter dyb.

  Kommentar by k. m. — 16. marts 2020 @ 16:10

 20. Asylansøgere er ikke omfattet af grænselukning, politiet skal nu køre dem til Sandholmlejren – Peter Skaarup: ”Det glade vanvid!”
  (se DEN KORTE AVIS i dag den 16. marts 2020)

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2020 @ 16:34

 21. Er de små 1200 danskere som er påstået strandet i marroko, danskere eller i virkeligheden marokkanere som er blevet tildelt et dansk pas?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 16. marts 2020 @ 17:12

 22. Islam kan på en måde godt sammenlignes med en virus, der giver en kronisk encephalitis. Derfor burde regeringen iværksætte effektive beskyttelsesforanstaltninger. Et af tiltagene kunne være at lukke grænserne effektivt for at forhindre smittespredning.

  Kommentar by Ole Madsen — 16. marts 2020 @ 17:15

 23. Det er som før sagt ikke diverse vira,som er farligst for den danske befolkning. Det er de såkaldte flygtninge.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2020 @ 17:24

 24. Og politisk er også fuck off nasserøve og landsforræddere.. nu kører det for os danskere, ingen flyrejser m lommerne fyldte med sorte penge til den tyrkiske landsby, ingen flere omrejsende sigøjnere, ingen narkosm
  uglere fra Marokko, ingen skjulen sig under asülflag.. ingen tog- nassemigranter fra hele den islamiske nasseverden- FRIHED!!! Ingen negerkneppeture til Gambia, ingen dobbeltsengevoldtægter i enhedslisten, ingen whiteface vampire vrøvlevers, ingen radikale visionsløse yallahhurraer-
  virkeligheden er tilbage.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. marts 2020 @ 17:36

 25. Tænker i mit stille sind tilbage på den dejlige SAS reklame…. alt hvad vi har er bragt hertil

  Kommentar by redneck — 16. marts 2020 @ 17:46

 26. Fint at grænserne er lukket,selv om det er blevet gjort for sent.. Hvis smitten er alvorlig, nytter det ikke at syge udlændinge kan valfarte ind i Danmark og tage sengepladser på danske hospitaler fra danskerne.

  Kommentar by Peter Larsen — 16. marts 2020 @ 18:11

 27. Læderperversionen Jesper Steinmetz sidder og hiver sig voldsomt i elastikken, men han sender live i Verden ifølge Trump på NEWS:
  —USA er hårdt ramt, USA kan ende helt galt som i Italien med coronavirus og Trump tumler rundt og siger intet problem her for 48 timer senere at erklære nødretstilstand i USA, og Trump er ifølge bæskubberen færdig, hvis han fejler i denne, præsidentens første, nationale krise, som Trump ikke selv har udløst ifølge spankingbøssen Jesper Steinmetz, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 18:25

 28. Trump tilhængere kan vel højst opnå en rating som knap funktionelle analfabeter.
  Nu har Fox også fjernet den gimpe der sammenlignede Danmark med Venezuela og senest har påstået at coronavirus skulle være spredt af Demokraterne for at skade præsidenten.
  Jesus christ.
  Mon ikke alvoren er ved at gå op for admistrationen når vi nu ser at kransekagefiguren bliver skubbet i baggrunden og lader Mike Pence overtage når der skal svares på journalisternes spørgsmål.
  At lade Trump der ikke kan sammensætte 2 sætninger uden at mindst den ene er løgn eller i bedste fald det rene volapyk varetage den opgave vil være katastrofal for Republikanerne

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 18:43

 29. Hold nu din fede kæft dit lede, klamme, landsforræderiske møgdyr Niels O (Per Henrik Rasmussen) og pis af med dig; du aner INTET om skønne Trish Regan, som overgår i skønhed og intellekt enhver kvinde på dansk tv.

  Skal du med i min næste AT4 lastvognstransport væk fra dit refugium på Sankt Hans Hospital?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 18:50

 30. Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 18:50
  Tak for at du lige understregede min pointe

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 18:52

 31. Jeg kan garantere dig en himmelsk AT4 tur… forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 18:55

 32. Apropos virus….

  Hvis man har en internetforbindelse og en computer, som ikke laver noget konstruktivt i timevis – så kan man hjælpe med forskningen i sygdomme.

  Rosetta@home: https://boinc.bakerlab.org/

  Folding@home: https://foldingathome.org/

  Folding@home har problemer med deres servere i øjeblikket fordi mange har meldt sig til de sidste dage. Jeg har ikke modtaget nogen opgaver det sidste døgn – så jeg kører Rosetta i stedet for.

  Kommentar by BE — 16. marts 2020 @ 19:04

 33. >20 A-mad

  Jamen så send dem til Sandholm og hold dem der så coronaen kan blomstre og løse problemet.

  Kommentar by Erik — 16. marts 2020 @ 19:13

 34. Jeps – i Vesteuropa er over 60.000 registreret smittede, og i USA har man lige passeret de 4.000. Hvilken forskel, også selvom der er ukendte skyggetal. Trump og hans funktionelle analfabeter har sandelig være så onde at forsinke smittespredningen gennem tidlige indrejseforbud, således at sygehusvæsenet har fået vigtig tid til at forberede sig.

  EU har først nu begyndt alt for sent at efterligne USA med indrejseforbud. Man skulle lige bruge nogle dage på at fortælle for rullende kameraer hvor ond og umulig Trump var med sine rejseforbud.

  EU og Kina har den smarte fordel, at beslutningstagerne er bureaukrater og kommissærer placeret uden for demokratiet, og som ikke skal på valg, mens i USA er de ansvarlige, herunder præsidenten, på valg, så alles øjne er rettet mod, om Trump kan klare krisen over for sine vælgere her til november.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2020 @ 19:15

 35. Kommentar by traveler — 16. marts 2020 @ 19:15

  T
  R
  U
  M
  P

  FOUR

  MORE

  YEARS
  🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
  forbyd islam i Danmark

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 19:19

 36. TV2 Fake News havde tidligere på dagen den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, den homofile Rufus Gifford, igennem fra USA.

  Svansen fik uimodsagt lov til at aflevere diverse svinere mod statsmanden Trump.

  Jeg mangler stadig at se bare en enkelt dansk “journalist” fra MSM, der problematiserer, at Demokraterne er i fuld gang med at vælge en åbenlys senil person til præsidentkandidat i skikkelse af mumien Joe Biden.

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2020 @ 19:34

 37. Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 19:19

  Der er ingen grund til at positionere sig til den ene side (som Per Henrik Rasmussen) eller den anden side (som NotariusUmulius).

  Man behøver blot at observere virkeligheden og ræsonnere derudfra.

  Iøvrigt: Hvor er heltene fra alverdens brændpunkter henne, når det brænder på i Europa. Jeg tænker på Læger uden grænser, Folkekirkens Nødhjælp, Amnesti International og hele slænget.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2020 @ 19:46

 38. Og hvorfor holder DR ikke landsindsamling for de ældre og svage og udsatte i Europa.?

  Kommentar by traveler — 16. marts 2020 @ 19:52

 39. @ traveler — 16. marts 2020 @ 19:46

  Fin pointe. Du ser dem først når de er ud og rasle penge ind til afrika.

  Kommentar by Santor — 16. marts 2020 @ 20:08

 40. PHR sidder og inhalere kølervæske – for det var ikke skadeligt i 1942!!! :-) I nedenstående citat kunne man fint tilføje ‘eller PHR’:

  “Men skulle jeg pege på en enkeltstående fordel ved Coronaviruas, må det være, at man nu ikke længere vil føle sig forpligtet til at give Carsten Jensen hånden, hvis man mødte ham.” https://pov.international/okopopulisten-carsten-jensen/

  Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 20:23

 41. Hvem kan påvise via IP adresser eller email adresser, at PHR er en shill profil herinde for stjernepsykopaten, den radigale redeskider Niels O?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 20:28

 42. > Notarius Umulius
  Eller hvad du nu hedder. De er forskellige.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2020 @ 20:41

 43. Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 18:50
  Hvis du ellers gad eller måske evner at sætte dig lidt grundigere ind i hvad du prøver at kloge dig på ville lære at
  Propylene Glycol anvendes i industrielt fremstillede fødevarer.medicin,kosmetik ect ect og anderkendes som sikkert og uskadeligt ved indtagelse som du kan læse om her:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Propylenglycol
  Hvor du under “Muligheder som luftbåren sygdomsbekæmpelse”
  Kan læse dette:
  Undersøgelser, der blev udført i 1942 af Oswald Hope Robertson, viste at indånding af fordampet propylenglycol kan forebygge lungebetændelse,, influenza og andre åndedrætssygdomme. Senere har man foretaget undersøgelser på aber og andre dyrfor at klarlægge langtidsvirkningerne, særligt muligheden for ophobning i lungerne. Man fandt ingen bivirkninger efter nogle måneders behandling.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 20:45

 44. Sorry 42 var til Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 20:23

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 20:47

 45. De migranter som kommer fra Afrika mv. og som Mette F absolut vil have at vi skal tage imod, medbringer ofte alvorlige og smitsomme sygdomme, som f.eks. resistent tuberkulose, corona eller ebola. Og så skal politiet køre en tur på 330 km for at bringe dem fra Padborg til Nordsjælland. Hvorfor sættes de ikke i karantæne i Frøslev? Eller man kunne kræve at de søgte asyl i Tyskland.

  Kommentar by Birthe R — 16. marts 2020 @ 21:33

 46. 42)– Mindst 10 års forskning viser at JÆGERMEISTER effektivt bekæmper alle infektionssygdomme inkluderet halsbetændelse.— Og H.C. Andersen vil overhovedet ikke sige ” Det er ganske vist”, for det er det.

  Kommentar by dansker — 16. marts 2020 @ 21:40

 47. Kommentar by Birthe R — 16. marts 2020 @ 21:33

  Jeg foreslår en bedre løsning; det betyder kun en lille prik på ni mm, og det bløder meget lidt, men det lille ni millimeter indgreb salver og frelser Kongeriget Danmark mod de invaderende horder er af møgbeskidte perkersvin, der KUN fortjener døden og deres lort oppe hos Allan og Mooooooooohamæææd, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 21:42

 48. Set i den ” Blå avis” under rubrikken JOB SØGES. Direktør i sundhedsstyrelen søger nye udfordringer. Helst et job ,der matcher nuværende.

  Kommentar by dansker — 16. marts 2020 @ 21:44

 49. >Per Henrik Rasmussen

  Før 1970 var stort set alt uskadeligt. Undersøgelserne var som regel betalt af producenterne selv.
  Husker et tysk debatprogram fra engang i 70’erne – emnet var organiske opløsningsmidler. En dansk lægen i bedste 70’er tøjstil (det var nok dumt) fortalte om risikoen for hjerneskade (malersyndrom) To tyske læger iført jakkesæt, hvid skorte og slips sad og smågrinede – husker ikke deres begrundelse for afvisningen, men mon ikke det har været noget med mangel på evidens? Glemmer det aldrig.. Ps: det tog ca. ti år, inden sygdommen blev anerkendt som en arbejdsskade herhjemme.

  “Selvføgelig er der tale om en politisk beslutning” https://pov.international/dorte-jelstrup-selvfolgelig-er-der-tale-om-en-politisk-beslutning/

  Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 21:46

 50. Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 21:46

  Malerhjerne https://youtu.be/yLCCjfjVLrM, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 21:54

 51. Hvem kan germe fjerne Niels O / PHR fra mit åsyn nu, forbyd islam i Danmark?

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 21:59

 52. Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 21:46
  Jamen det glæder mig da at du har fået anerkendt din arbejdsskade.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 22:06

 53. Nu skal tåberne i alt beskedenhed holde deres k***!
  Sundhedsstyrelsen har ikke været særlig troværdig her i Coronakrisen! Så sent som sidst i Januar blev der sagt fra sundhedsstyrelsens side at det var højst usansynligt at Corona Virussen ville brede sig til og i Danmark! Sundhedsstyrelsen har i alt for høj grad forsøgt at berolige, lidt ligesom folk blev bedt gå tilbage til deres arbejde i Twin Towers 9/11 efter at de første fly havde ramt de første tårn!
  Grænselukningen er bare rettidigt omhu! Det eneste rigtigt dumme er at vi lader politiet kører asylansøgere hele den lange vej til Sandholmlejeren! Det er utilgiveligt! Naturligvis skal de afvises ved grænsen!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. marts 2020 @ 22:08

 54. PHR – løb du tør for løgnehistorier? https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/ny-forskning-slaar-fast-e-cigaretter-oeger-risikoen-hjerte-kar-sygdomme

  Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 22:12

 55. Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 22:12
  “Hun tilføjer dog, at vi intet kan sige med 100 procents sikkerhed. E-cigaretter er nemlig så nye, at der ikke findes forskning, der viser, hvordan brug af e-cigaretter påvirker kroppen på lang sigt”
  Det er altså ikke i nærheden af hvad man kan kalde seriøs forskning men ren gætværk

  Så skulle den ged vist være rundbarberet

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 22:24

 56. Interessant… Kina producerer 90% af verdens e-cigaretter
  https://www.statista.com/statistics/1042595/china-global-electronic-cigarette-industry-share/

  Kommentar by redneck — 16. marts 2020 @ 22:34

 57. Kommentar by redneck — 16. marts 2020 @ 22:34
  Det kommer vel ikke bag på dig da det velsagtens gælder alt forbrugerelektronik.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. marts 2020 @ 22:56

 58. > PHR – Ka’ du selv høre det? Du lyder som Søren Brostrøm. Så er der kun en løsning tilbage.. du tildeles et ordentlig slag med “The Hammer Of Wrath” https://youtu.be/ZYSEcRNFPow

  > NotariusUmulius — 16. marts 2020 @ 21:54 Skam dig! :-)

  Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 23:20

 59. Kommentar by anno — 16. marts 2020 @ 23:20
  Hvem tror du har betalt det såkaldte “forskningsresultat” du tidligere linkede til ?

  Follow the money

  https://www.stanforddaily.com/2014/09/23/stanford-allows-the-criminal-tobacco-industry-to-influence-its-research/

  https://www.mercurynews.com/2007/05/05/stanford-divided-on-tobacco-dollars/

  Tobaksindustrien deler jo nok ikke penge ud til forskning der skader dere forretning.

  Amerikanske universiteter er ikke uafhængige instutitioner men finansielt dybt afhængige af store private firmaer som selvf. vil ha´indflydelse på hvad deres penge bruges til.
  Sagt på en anden måde — Del vil ha´ noget for pengene.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. marts 2020 @ 00:15

 60. Altså. Jeg ved ikke om grænselukning hjælper imod virus. Men det er da en god idé for ukontrolleret islamisk indvandring. Støt Siad. God tirsdag. Mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. marts 2020 @ 04:51

 61. PHR – godt, endelig forstår du pointen! Tiden er ikke til tvivlsom evidens. The Hammer Of Wrath hjalp.. :-)

  Kommentar by anno — 17. marts 2020 @ 07:03

 62. Selvfølgelig hjælper lukkede grænser. Se bare på Rusland, 144.5 millioner indbyggere, 93 smittede, 0 døde og 8 raske igen.

  Kommentar by wilty — 17. marts 2020 @ 08:09

 63. Hvorfor har ingen afsat den møgsæk fra hendes bestilling endnu? Kan det være fordi den socialdmokratiske loge ikke vil slagte hende? Som Birte Weiss og Anker Jørgensen eller som otto Krag og Hartling eller som Anders Fup og Hans Engell eller som Lene Espersen og Helle skatteål Thorning Schmidt?
  Eller kan det være fordi de alle som én har været i lommen på deres respektive banker?

  Kommentar by Nielsen — 17. marts 2020 @ 09:02

 64. @ wilty — 17. marts 2020 @ 08:09

  Yup, det er hovedløst åndsvagt at postulere andet. Benægtelsen kommer så oven i købet fra direktør, Søren Brostrøm Sundhedsstyrelsen.

  Hvem har autoritet til at sparke den ignorant ud? Lur mig om det sker!

  Kommentar by Santor — 17. marts 2020 @ 10:19

 65. Altinget skriver i et portræt af Brostrøm, at manden er kommunist.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2020 @ 13:12

 66. Kommentar by kartoffeldansker — 16. marts 2020 @ 16:00

  Nu forbryder møgdyret 100 procent Brian Weichardt.

  Kritikken var rettet mod Ekstra Bladets reporter Brian Weichardt, der med en række spørgsmål på pressemødet forsøgte at få svar på regeringens grundlag for at lukke grænsen.

  Han afbrød flere gange sundheds- og ældreminister Magnus Heunickes talestrøm og sluttede til sidst selv af med kommentaren:

  ”Okay, det får vi ikke svar på – vi lukker den der.”

  I dag giver Brian Weichardt dog sine kritikere ret i, at den lige fik en tand for meget på pressemødet.

  ”Jeg kom til at lyde enormt sur og aggressiv, fordi jeg fornemmer, at han ikke svarer på spørgsmålet. Det kunne jeg sagtens høre, da jeg så det bagefter. Men i situationen kunne jeg ikke,” siger Brian Weichardt.

  Pressemøde er ikke til at bore ud

  Trods erkendelsen fastholder Brian Weichardt, at selve spørgsmålet ikke fejlede noget. Men måske var det kikset formuleret – og forummet var ikke det rigtige.

  ”Selvfølgelig skal vi kunne spørge magthaverne, hvorfor de træffer de enorme beslutninger, de gør. Men et pressemøde er måske bare ikke stedet, hvor man sidder og spørger igen og igen for at bore noget ud. Det fyldte for meget og skulle have været mere elegant,” siger reporteren og tilføjer:

  ”Det skal altid være sådan, at svarene fylder mere end spørgsmålene. Her fyldte spørgsmålene mest, og så har man jo fejlet.”

  Lavere decibel næste gang

  Brian Weichardt oplever, at den tilspidsede situation omkring coronakrisen får nogen til at mene, at pressen bør skrue ned for de kritiske spørgsmål til myndighederne.

  ”Der er mange, der gerne vil have, at pressen tester de beslutninger, der bliver taget. Men der er også mange, der synes, at nu skal magthaverne have fred til at styre os igennem krisen,” siger han.

  I sidste uge mindede politisk redaktør på Avisen Danmark Thomas Funding sine kolleger om, at vi skal huske at gå kritisk til myndighederne i coronadækningen. Brian Weichardt har da heller ikke tænkt sig at pakke de kritiske spørgsmål væk, næste gang han skal dække et af de mange pressemøder i denne tid.

  ”Men næste gang vil jeg ikke virke, som om jeg går amok på manden. Det har jeg heller ikke gjort ved de andre pressemøder. Set i bakspejlet skulle jeg have spurgt om det samme i går, men lidt mere elegant og med lavere decibel,” siger han, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. marts 2020 @ 16:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper