19. marts 2020

Randers Regnskovs skoletjeneste-undervisning, nu med Donald Trump: “Der er noget vrede..:”‘

I morgen formiddag skal jeg hjælpe den mindste af mine drenge med en opgave i Naturfag, og mon ikke det bliver noget med fugle. Uanset hvad, så holder det ham i det mindste væk fra Randers Regnskovs Corona-skoletjeneste, der mandag brugte Donald Trumps mimik til et illustrere vrede.

“Ham der kender I godt. Jeg tror ikke der er nogen der er i tvivl om, at ham der – han er ikke i gang med at sige, at ‘jeg bare har lyst til en kop kaffe og en flødebolle, det ku’ bare være hyggeligt’. Han er i gang med noget andet – der er noget vrede, der er noget energi i ham. Og det kan vi i høj grad aflæse ved at kigge på hans øjne…” (‘LIVE undervisning fra Randers Regnskovs skoletjeneste’)

(Randers Regnskov på Facebook, 16. marts 2020)

Oploadet Kl. 00:11 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108943/trackback

19 Comments »

 1. Randers er Danmarks røvhul, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. marts 2020 @ 00:19

 2. Hvad fanden er meningen? Undskyld mit sprog.
  Der må da være ansvarlige der kan stoppe den slags – NOT.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 19. marts 2020 @ 00:42

 3. Rasmus Paludan virker fuldstændigt afskåret fra virkeligheden, når han vinterbader og spiller fodbold. Landet gennemgår på samme tid en akut krise, der ikke er set siden 2. verdenskrig. Mit gæt er, at Paludan ikke anerkender Coronas omfang og vil tale Corona ned omkring en slem vinterforkølelse.
  Hvis Paludan tror, at han er svaret på danskernes bønner, burde han så ikke tone frem, og fortælle os, hvordan han ville styre landet igennem denne udfordring. Indtil nu, er min opfattelse af ham, at han mener at Coronakrisen er hysterisk, ligesom han gerne vil stille rigspolitichefen et nørdet juraspørgsmål. Måske Paludan tror, at Corona blot er fake news.? Det virker sådan.
  Men svaret er vel altid, at man er en feltmadras, en landsforræder eller en noget lign.
  Paludan virker mere til at have travlt med at tale om sine egne kønsorganer, og holde demonstration nr 10.000 med nøjagtigt samme tema, hvor han gang på gang sviner menige betjente til og udstiller dem ved navn nævnelse. Det er så usselt at se på. Vores betjente, som stod forrest, da bl.a. København blev ramt af terror.
  vil man Danmark det godt, søger man mod Ny Borgerlige. Paludan får aldrig indflydelse, medmindre det utænkelige skulle ske, at han får 50% af stemmerne, men jeg vil gerne sige tak for underholdningen.

  Kommentar by Sanne — 19. marts 2020 @ 01:00

 4. Flødebollen skulle nok have slappet lidt af med de flødeboller selv, tydeligvis. Er det en fjern fætter til Svend Dellepude eller muligvis Flæske Klipnakke, vi her præsenteres for?

  Nogen gange er de der mennesker sgu ligesom det gamle legetøj man trak op med en nøgle bagpå, hvorefter det bare formålsløst gik rundt i cirkler, indtil det ramte en forhindring og gik i stå…-Og så opfinder pressen en ny historie om Trump, og så kan de ellers køre derudaf lidt igen.

  Kommentar by Kimski — 19. marts 2020 @ 01:30

 5. Han der afbildet ligner sådan en Sebastian Klein wannabee. Desværre er han ligesom alle de andre “undervisere”,dybt hjernevasket med socialisme og fædrelandshad.
  Har desværre aldrig fået besøgt Randers Regnskov. Men for nogle år siden så jeg på Dhimmi Radioens tv,et program med direktøren og en naturven,som var på tur i Thailand,for at finde ud af hvorddan thaierne håndterede cobraslangerne,som de jo gør for turisterne. Interessant nok.

  >Sanne
  Hvis Rasmus Paludan skulle være “svaret på danskernes bønner” ville det kræve for det første: At han havde opbakning blandt flere end 50% af stemmmeberettigedes danskere. Og for det andet at han kunne opfatte “danskernes bønner” Det tror jeg er en så umulig opgave,at du ikke ville kunne finde nogen,som magter den.
  Og hvis din opfattelse er at landet skal styres,må jeg erklære mig uenig. Jeg mener landet (danskerne),skal styre politikerne.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 03:04

 6. Hende fra regnskoven er bare endnu en lille bange nullert, der opfører sig som en fnisende skoletøs, der angler efter de større pigers annerkendelse. Hvis hun en dag mødte Trumph i virkeligheden, ville hun tisse i sine bukser og løbe hjem.

  Kommentar by Danskeren — 19. marts 2020 @ 08:21

 7. Nå for satan. Hende der. undskyld.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 08:29

 8. #7.
  Det er vanskeligt at se om det er en hun eller han der ses på viste foto.
  I vore dage skal man åbenbart have muligheden for intetkøn hvilket nok, for den pågældende, er bedre dækkende.
  På København´s universitet skulle der efter sigende undervises i intetkøn, verden er af lave.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 19. marts 2020 @ 09:23

 9. Randers Regnskovs skoletjeneste-undervisning,nu med en “undreviser” der er en tydelig Soy Boy, med et stor krammegen, pladderhumanist, hjernevasket, selvfed, uinformeret og glad for andre folks penge.

  Kommentar by Elvadatter — 19. marts 2020 @ 09:23

 10. randers regnskov er drevet af en fond. Direktøren hedder Henrik Herold og har mail: post@regnskoven.dk

  Skriv og klag. Jeg har gjort det. Kender I fondens bestyrelsesmedlemmer ?

  Kommentar by h.nielsen — 19. marts 2020 @ 09:25

 11. det er imod Randers Regnskovs fondsvedtægter at undergrave demokratisk valgte præsidenter, så der kan også klages til Erhvevrvstyrelsen, der påser, at fonde overhodler reglerne

  Kommentar by h.nielsen — 19. marts 2020 @ 09:35

 12. Man burde stille de klovne et ultimatum:

  * Enten kan du være politisk aktivist
  * Eller også kan du være underviser med kontakt til børn

  Men du kan ikke være begge, og hvis du forsøger at være begge, kvitterer vi med en fyreseddel. Lad os dog få objektiviteten tilbage i undervisningen!

  Kommentar by Quark — 19. marts 2020 @ 09:42

 13. @Sanne,

  > Mit gæt er, at Paludan ikke anerkender Coronas omfang og vil tale Corona ned omkring en slem vinterforkølelse.

  Paludan så gerne grænserne lukkede for potentielt smittebærende asylansøgere, modsat regeringen og enhedslisten. Men det tager du sikkert som udtryk for at Paludan har skjulte motiver – og tager det ikke som udtryk for at regering og enhedslisten mener, at asylmodtagelse er vigtigere end landets sikkerhed og sundhed. Ikke sandt?

  > Hvis Paludan tror, at han er svaret på danskernes bønner, burde han så ikke tone frem, og fortælle os, hvordan han ville styre landet igennem denne udfordring.

  Ved blandt andet at lukke grænserne.

  > Indtil nu, er min opfattelse af ham, at han mener at Coronakrisen er hysterisk, ligesom han gerne vil stille rigspolitichefen et nørdet juraspørgsmål.

  Din opfattelse er forkert, og det “nørdede spørgsmål” han stllede rigspolitichefen handlede om overholdelse af Grundloven. Det mener du sikkert bare er en petitesse, ikke sandt? Grundloven, “nørdet spørgsmål”.

  > Måske Paludan tror, at Corona blot er fake news.? Det virker sådan.

  Det var så tredje usubstantierede gæt på meget lidt plads. Det går stærkt med insinueringerne nu!

  > Men svaret er vel altid, at man er en feltmadras, en landsforræder eller en noget lign.

  Aha. Jaså. Fjerde gæt.

  > Paludan virker mere til at have travlt med at tale om sine egne kønsorganer, og holde demonstration nr 10.000 med nøjagtigt samme tema, hvor han gang på gang sviner menige betjente til og udstiller dem ved navn nævnelse. Det er så usselt at se på.

  Hvis betjentene nægter at overholde loven, fortjener de så ikke at blive gjort synlige?

  > Vores betjente, som stod forrest, da bl.a. København blev ramt af terror.

  Vores betjente, som stod forrest, da der skulle uddeles krammere til illegale migranter i 2015.

  > vil man Danmark det godt, søger man mod Ny Borgerlige. Paludan får aldrig indflydelse, medmindre det utænkelige skulle ske, at han får 50% af stemmerne,

  I det mindste er du for Nye Borgerlige – men overser tilsyneladende fuldstændig, at de to parter vil stort set det samme; blot bruger de forskellige midler. Paludan er synlig og provokerende på gadeplan. Nye Borgerlige tror stadig på at en sober kampagne er nok.

  > men jeg vil gerne sige tak for underholdningen.

  “Åh, nej, stop – den bidende sarkasme gør bare åh så ondt!”

  Til gengæld vil jeg så sige tak for dit usubstantierede gætte-holdningsindlæg. Så kan vi jo overveje, hvad der er væst: substantierede provokationer om andres ideologier og handlinger, eller grundløse gætterier om andres tanker.

  Kommentar by Quark — 19. marts 2020 @ 09:54

 14. Bruger et manipuleret billede, Randers Regnskov og zoologisk have burde lukkes, fragt dyrene tilbage til Indonesien og Afrika inklusive dyrepasseren!

  Kommentar by Moth — 19. marts 2020 @ 11:50

 15. Quark

  Du beskylder mig for at gætte, og gætter selv løs om mig og hvad jeg måske mener. I øvrigt forstod jeg godt Paludans spørgsmål, jeg arbejder selv som jurist. Spørgsmålet er som sådan godt, men var måske ikke det jeg havde valgt som det første, hvis jeg var Paludan. Men det Kan vi sikkert diskutere længe. Jeg havde nok valgt asylspørgsmålet som nr 1.

  Men du lyder som en af dem, der står ved siden af Paludan i et par måneder, før i får nok og forlader ham og hans ubehøvlede facon. Det må også blive trivielt at høre på en mand, som konstant føler behov for at tale om sine egne kønsorganer, og fortælle lange, meget lange historier med tykke seksuelle detaljer.

  Kommentar by Sanne — 19. marts 2020 @ 12:04

 16. Er det den venstreradikale tosse Sebastian Klein?

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2020 @ 12:20

 17. Kommentar by Quark — 19. marts 2020 @ 09:54.

  Takker, jeg tog ét blik på rækken af vilde formodninger, og blev enig med mig selv om at dét der, det orkede jeg simpelthen bare ikke at svare på.
  Det har ligesom lidt for meget til fælles med Trump hysteriet, if you get my point. ;)

  Kommentar by Kimski — 19. marts 2020 @ 13:38

 18. @Sanne jeg har sagt hvad jeg ville sige. Ingen grund til at spilde mere tid på det.

  Kommentar by Quark — 19. marts 2020 @ 14:34

 19. Billedet er ikke manipuleret. Det er fra en kæmpesucces som Donald J. Trump lavede i over ti år. The Apprentice (lærlingen) hvor kandidaterne bliver fyret, når de ikke opnår anerkendelse fra mesteren.
  You’re Fired..!

  Kommentar by Iznogut — 20. marts 2020 @ 02:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper