19. marts 2020

Radio4-vært trodser Corona, og vil have fokus på flygtninge: “De er skrøbelige og sårbare i Moria…”

Jeg har tidligere blogget om krigsfotograf Jan Grarup, der har fået eget magasin på Radio4, der i reglen omhandler flygtningenes levevilkår set fra et værdipolitisk overdrev på venstrefløjen. Berlingske bragte tidligere på ugen et interview med Grarup, hvor han gik imod Corona-hysteriet, og pointerede, at han gør hvad han plejer uanset officielle udmeldinger. Baggrunden forklarer han i et opfølgende interview med BT – Jan Grarup fastholder kontroversielle corona-udtalelser: ‘Der er andre mennesker, det er mere synd for’.

“Den berejste krigsfotograf vakte både debat, forargelse og vrede, da han mandag i Berlingske fortalte, at han formentlig havde coronavirus, men at han nægter at lægge sit liv om for ikke at smitte nogen. Han synes i stedet, at det er de svage og sårbare, der selv skal tage ansvar og undgå at blive smittet.

… Da B.T. spørger, om det ikke er meget ulig ham at tænke på sig selv i denne situation fremfor de ældre, skrøbelige og sårbare, svarer han:

Vi er ikke skrøbelige og sårbare herhjemme. De er skrøbelige og sårbare i Moria (flygtningelejr på Lesbos, red.). Hvorfor har vi ikke fokus på de hundredetusinde flygtninge, der sidder på grænsen mellem Tyrkiet og Grækenland? Eller i Iglib (krigshærget provins i Syrien, red.)? Dér kan du snakke om at være svækket,‘ siger han.

‘Hvis 20.000 flygtninge i en lejr lavet til 3.000 bliver smittet med corona og dør, så trækker vi på skuldrene og tænker, at så har vi ét problem mindre. Men når det går galt herhjemme, så kan jeg love dig for, at piben får en anden lyd. Så kommer der hjælpepakker og fællessang.'”

(Pazarkule-grænsen mellem Grækenland og Tyrkiet, marts 2020; Foto: CNN)

Oploadet Kl. 10:17 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108957/trackback

54 Comments »

 1. […] Alt tyder på, at de danske sundhedsmyndigheder ikke tog virustruslen alvorligt. I dag står Danmark i den største krise siden Anden Verdenskrig.Se også Radio4-vært trodser Corona og vil have fokus på flygtninge: “De er skrøbelige og sårbare i Mor… […]

  Pingback by Sundhedsmyndighedernes fallit – Free Speech Blog — 19. marts 2020 @ 10:36

 2. Muslimer flygter fra muslimer og kræver flere muslimer.

  Kommentar by Fascist — 19. marts 2020 @ 10:37

 3. Gode mennesker har altid frit lejde og frie hænder til at gøre hvad som helst de finder nødvendigt – og uden at spekulere over konsekvenserne på længere sigt. De definerer egenrådigt godt og ondt – og særligt onde og vantro mennesker kan behandles dårligt efter behag.

  Der er noget religiøst over det. Og Gud – det er mig.

  Kommentar by BE — 19. marts 2020 @ 10:46

 4. Han har da ret i hykleriet. Realiteten er at et liv ikke bare er et liv. Vores egne liv er vigtige for os, deres er ikke. Han siger højt hvad andre holder indenbords. Men han skal stadig overholde loven om at begrænse smitte. I andre lande end Danmark kan man få millionbøder.

  Vi vil i sagens natur ikke tage fuldt ansvar for flygtninge udenfor, det mener vi er en lokal opgave for dem selv. Vi sender nødhjælp og ikke meget mere end det.

  Jeg så gerne at vi støtter “lortelandene” mere lokalt, også med bedre handelsaftaler til de lande, der faktisk prøver at fungere. Vi køber kaffe, råvarer o.s.v. uhyrligt billigt. Jeg tror det ville være i alles langtsigtede interesse med et mere rimeligt bytteforhold.

  Man kan diskutere graden af moralsk ansvar efter vores deltagelse i krige og regimeskift, men det er jo ikke et bindende ansvar.
  Måske ville disse folk ikke stå i kø ved grænserne hvis vi meldte klart ud at der intet er at komme efter, som f.eks. Ungarn og USA gør.

  Kommentar by Zatopek — 19. marts 2020 @ 10:47

 5. Her er det bedst at skåne læserne for hvad jeg mener om Jan Grarup

  Kommentar by k. m. — 19. marts 2020 @ 11:02

 6. arhhhh kom nu. Vi kan altid bruge nogle nye ukvemsord

  Kommentar by Erik — 19. marts 2020 @ 11:19

 7. Kan vi ikke lobbye for, Radio 266b får en plads på Radio4?

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 19. marts 2020 @ 11:22

 8. Tanken og bevidstheden om at være privilegeret er utålelig på venstrefløjen. Privilegeret i Danmark eller globalt set. Det udløser en skam og kræver afladshandlinger. Der er en grund til at unge mennesker fra overklasse valfarter til Nørrebro for at lave revolution.

  De gode levevilkår kan og må ikke skyldes generationers hårde arbejde og gode borgerlige dyder. Dygtighed, flittighed og samarbejdsvilje. Vi er perverse og ondskabsfulde og nogle forbrydere.

  Og det fører til de her idéer om at vi skal hylde dysfunktionaliteten omkring os. Og lade os oversvømme af dysfunktionaliteten. Det vil bare være retfærdigt.

  Kommentar by BE — 19. marts 2020 @ 11:47

 9. Ham til venstre med den røde hue har lige været hos bageren efter frisk morgenbrød.

  Kommentar by Bastardo — 19. marts 2020 @ 12:02

 10. Muslimerne er en langt større trussel mod Europæerne end Corona virussen, især på lang sigt. Smid Jan Grarup ind til dem bag pigtråden, hvis han er så begejstret for dem.

  Kommentar by Kimski — 19. marts 2020 @ 12:11

 11. Jan Grarup medvirkede for et par år siden i programmet “Kender du typen” på DDR.

  Ikke overraskende havde han en stor plakat af den kommunistiske massemorder Che Guevara hængende på væggen i sin store herskabslejlighed på Vesterbronx…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2020 @ 12:13

 12. Jan Grarup, hvad med de 5000 negerbørn under 5 år der dør HVER DAG?

  Der er altid nogen der har det bedre end andre. Hvis man er på kontanthjælp i Danmark hører man til blandt de 12% rigeste i verden.

  Danskerne har ingen grund til at undskylde for at Vi er i stand til rationelt at styre Vores land og økonomi bedre end resten a verden.

  Hvis Jan Grarup ville til bunds i problemerne kunne han starte med at bekæmpe kommunismen, klankulturen og andre nepotistiske “regeringer” i den tredje verden.

  Kommentar by Santor — 19. marts 2020 @ 12:18

 13. Hvor er Gyllesprederne henne. De skal gødes daglig.

  Kommentar by Charles — 19. marts 2020 @ 12:25

 14. @12 Charles
  Hæhæhæ…….du har helt ret, og man burde sætte de dumske dhimmistrissere til det, for så får vi endelig noget for vores skattekroner.

  Kommentar by Piphans — 19. marts 2020 @ 12:45

 15. Hvis disse migranter har det så fryyygteeeligt i Moria, så burde de rejse hjem. De er uønskede her i Europa.

  Kommentar by Holger_Danske — 19. marts 2020 @ 12:49

 16. Budskabet fra venstrefløjserne lige nu: Vi skal blive inde og skam den der går en tur alene i forårssolen. Men frygteligt at vi lukker grænserne og vores velfærdsshoppene kælemuslimer skal have lov til at husere frit i Europa.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 19. marts 2020 @ 12:53

 17. Hvor mange er der mon som Radio4-vært og krigsfotograf Jan Grarup, der vil have vi danskere skal begå kollektivt selvmord? Jeg frygter, der er mange. De må være drevet af dødsdrift? Er det velfærdsstatens skyld? Har socialisterne og det Radikale Venstre frataget os overlevelsesinstinktet med et altomfattende velfærdssamfund? Med det kongelige danske socialdemokrati som fører- ligesom som den fløjtespillende Rottefænger fra Hameln – ført os ind i lovlunglen i et altomfattende velfærdssamfund for at tage livet af os? Og samtidig frataget os overlevelsesinstinktet? Derfor vil vi nu begå selvmord som nation og overlade det årtusingamle danernes rige til fremmede, der er stærkere end os? Hvor mange danskere er der mon på den galaj?

  Kommentar by A-mad — 19. marts 2020 @ 12:55

 18. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 19. marts 2020 @ 12:53.

  Ja, det er lidt sjovt, at det hele nu pludseligt handler om “national solidaritetsfølelse og sammenhold” i lyset af virusset, når man tænker på at det kommer fra de samme partier, der mener at ‘nationer’ er et forældet koncept, som de har prøvet at underminere i årevis.

  Hykleriet er jo helt monumentalt at observere, nu hvor de sådan pludselig selv er kommet i fare.

  Kommentar by Kimski — 19. marts 2020 @ 13:53

 19. 7: DB besøges primært af nynazister, jøde-hadere og kvinde-hadere = svage mænd, der hungrer efter kærlighed, men er for grimme og dumme til at finde en kvinde. Hvilken gruppe tilhører du?

  Kommentar by Ole — 19. marts 2020 @ 14:01

 20. Det er også vores skyld at perkerne i ghettoerne ikke forstår budskabet om corona.

  Kommentar by k.m. — 19. marts 2020 @ 14:06

 21. @Ole: jo, bevares. Men det ville være forfriskende med deres vilde takes i stedet for den evindelige røvsyge, middelklasse hattedame-moralisme.

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 19. marts 2020 @ 14:10

 22. Off Topic

  Kære Kim Møller, hvis du læser med her, så har jeg et beskedent forslag – Jeg abonnerer på internet udgaven af “The Spectator” (ca. 80 kroner måneden) – Kommentarfeltet er opbygget sådan at den pågældende skribent kan redigere i egne kommentarer, og eller helt slette; hvilket har reddet mig (min røv) ved flere lejligheder.

  Kan du ikke forhøre dig hos din bootlegger (Læs: systemadministrator) om hvorvidt det kunne være en mulighed her på UP? Jeg ved ikke skid om IT systemer, ej heller økonomien i forslaget. Det jeg giver udtryk for er blot en tanke?!

  Kommentar by T. Flodur — 19. marts 2020 @ 14:41

 23. >17 A-mad 12:55
  Ja,det er velfærdsstatens skyld! Danernes rige er allerede overladt til fremmede. Og danerne (vi) er frataget mulighederne for at forsvare os.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 14:54

 24. 1,2 milliarder islamister som ingen kan lide.. Det burde de tænke over..
  Og tyrkere hører hjemme i Tyrkiet, somaliere hører hjemme i Somalia, afghanerer hører hjemme i Afghanistan, .. og sådan er det for alle islamiske shitholes.. gå hjem!
  Eller tag til Mekka, hvor alle islamister sidst og altid, hører hjemme, gå hjem til Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. marts 2020 @ 15:55

 25. Hørt. Gør hadj. En muhammedaner i landet,er som en dråbe gift i drikkevandet.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 16:16

 26. Rolig nu. Når først corona har ryddet ud, er der plads til nye i europa.

  Kommentar by Anonym — 19. marts 2020 @ 16:24

 27. Hvorfor er der to perkersvin i en kristen, hvid mands murstensvilla en nytårsaften?!?

  To muslimske teenagedrenge på 17 og 19 er ved Retten i Næstved blevet idømt henholdsvis to et halvt års fængsel og et år og tre måneders fængsel for voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje med en hvid, kristen, dansk 16-årig pige.

  De to dømte muslimer havde på et tidspunkt efter midnat tilsluttet sig teenagefesten sammen med flere andre.

  Retten lagde på baggrund af pigen og flere øjenvidners forklaring til grund, at den 19-årige først gik ud på badeværelset sammen med pigen, som forinden havde været så fuld, at hun havde kastet op.

  Ude på badeværelset blev pigen tvunget til flere seksuelle handlinger. Efter et stykke tid blev den 17-årige perker også set gå ud på badeværelset til pigen, mens den 19-årige perker blev set gå tilbage til festen.

  Den 17-årige perker blev også dømt for egentlig voldtægt af pigen.
  Faren til den pige, som holdt festen, var til stede, da den forurettede pige kom ud fra badeværelset. Han vidnede i retten og fortalte, hvordan han så, at pigen brød sammen, da hun fik øje på sine veninder.

  Anklager Siw Olsen forlangte udvisning til de to, der har tyrkisk og iransk statsborgerskab, men som er født og opvokset i Danmark. Dommeren valgte imidlertid at se bort fra udvisningspåstanden. Hun nøjedes med at give drengene en løftet pegefinger i form af en advarsel, forbyd kvindelige dommere og forbyd islam i Danmark

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. marts 2020 @ 16:27

 28. >Notarius
  -Fordi Gammeltoft Hansen og kompagni har ført dem ind i landet.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 16:51

 29. -Fordi Gammeltoft Hansen og kompagni har ført dem ind i landet.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 16:51

  Men ligefrem en løftepegefingder, alligevel, istedet for udvisning af Danmark for at ødelægge en purung, hvid, seksuelt uerfaren piges kommende sexliv, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. marts 2020 @ 17:05

 30. Vi skal aldeles ikke hjælpe muslimer der flygter fra konsekvenserne af Deres egen religion. Ellers havner vi i samme situation, som dem. Når man ikke vil drage den religion til ansvar i Syrien, så er det mindste man kan gøre at forhindre dem i at flygte. Iorden at hjælpe kristne (og jøder) ,men muhammedanerne shia og sunni må selv mærke konsekvenserne af Deres idiotreligion. De kan flygte til henholdvis Saudi Arabien og Iran men lad os i fred (Kvinder og små børn der konvertere væk fra Islam. OK. Men ikke mændende.). Stø SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 19. marts 2020 @ 17:32

 31. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 19. marts 2020 @ 17:33

 32. Der vil blive en oprydning i affaldet, oprydningen vil blive hård men retfærdig, og gennemført til sidste luddovne landsskadelige islamist!

  Kommentar by Hul igennem? — 19. marts 2020 @ 18:22

 33. Kommentar by NotariusUmulius — 19. marts 2020 @ 16:27

  Det var ikke noget dommeren valgte. Det var noget en domsmandsret, der består af et lægdommerflertal, besluttede.

  80 procent af danske lægdommere er Hr. og Fru. Enhedslisten. Er du opskrevet til grundlisteudvalget i din kommune, så du kan blive udtaget som domsmand?

  Kommentar by Fascist — 19. marts 2020 @ 18:27

 34. Radio4 er vel nok landets mest venstredrejede radiostation. Jeg hørte et par af programmerne i forbindelse med lukningen af Radio247.

  Kommentar by Daniel — 19. marts 2020 @ 19:36

 35. Hr. Grarup gør noget godt for sin karriere, næppe noget videre godt for dem, han fotograferer, og absolut intet godt for det danske publikum, han lever af og synes, at han skal prædike for.

  Hr. Grarup er en pubæ. Undskyld, det var bare, hvad jeg tænkte.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. marts 2020 @ 19:40

 36. apendiks
  Kunne i tænke jer,at have de 14 raske drenge stående i jeres have? Nå,men den tid kommer meget snart. Til lykke danske politikere med jeres fuldstændige ødelæggelse af vores land.

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2020 @ 20:08

 37. Nielsen: Hvis der er nogen som hjælper politikerne med at ødelægge vores land, er det ungkommunisten Søren Brostrøm og Sundhedsstyrelsen. Læs på Hodjanernes blog om hans medvirken til epidemien og om hans ubrugelige meninger om grænser.

  Kommentar by Birthe R — 19. marts 2020 @ 20:24

 38. “Budskabet fra venstrefløjserne lige nu: Vi skal blive inde, og skam få den, der går en tur alene i forårssolen. Men frygteligt at vi lukker grænserne; og vores velfærdsshoppende kælemuslimer skal have lov til at husere frit i Europa.” Det var budskabet fra ‘Lukket fest, skrid hjem’ — 19. marts 2020 @ 12:53. Værd at gentage.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. marts 2020 @ 20:27

 39. Jan Grarup er SMART.

  Kommentar by Johnson — 19. marts 2020 @ 20:33

 40. Trump har indført stort set samme tiltag som herhjemme,
  Er han nu pludselig over night blevet venstrefløjser ?
  Det er sku det mest utrolige fordrukne sludder og vrøvl der florerer herinde.
  Jesus Christ

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. marts 2020 @ 20:35

 41. Stram Kurs eller kaos.
  Støt Stram Kurs, hvis Danmark skal reddes.

  Kommentar by Charles — 19. marts 2020 @ 21:38

 42. Jan Grarup har— bevidst eller ubevidst– glemt at han kun er forpligtet overfor sine egne.– Ved den sidste tyskerbesættelse blev c 4oo likvideret og c 50 henrettet for denne ” forglemmelse “. En omgang lirekassemand vil sikkert give ham stof til eftertanke.

  Kommentar by dansker — 19. marts 2020 @ 22:08

 43. Venstrefløjen og RV+ er nok ved at drukne, i eget opgylp, og søger nu desparat at få så meget fremmed stemmekvæg hevet i land udefra, så de kan håbe sig sikre på stemmer nok ved næste valg.
  Krigsfotograf Jan Grarup kan jeg ikke have megen tiltro til, når han som krigsfotograf hypper sit levebrød, som her, i Moria-lejren hvor “flygtninge” er kommet til/har betalt sig til, efter eget ønske, fra Tyrkiet, hvor der ikke var krig!

  Hvordan vil Jan Grarup bortforklare denne:
  https://freespeechblog.ch/2020/03/06/migranterne-bag-facaden/
  ???

  Og hvor i aller hulen gemmer danske “krigs”-MSM-journalister sig, når forgængerene for deres højt besungne ” skrøbelige og sårbare i Moria” driver hverdags-jihad på danske veje og stræder mod OS, som i sin tid tog venligt imod dem??????

  En pest er venstrefløjen, en pest er cronanen, en pest er iSlam og en pest er enhver og alt, der søger at overleve på andres undergang, tillige med dem der tjener penge/prestige derpå!

  -> “Jeg forsager Djævelen og alle …..”

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. marts 2020 @ 22:14

 44. se her se her.
  Jeg mister ikke min nattesøvn hvis lortet gik til paradiset.
  Mere på Potten
  https://jyllands-posten.dk/international/asien/ECE12024311/over-10000-samlede-sig-i-et-doegn-i-bangladesh-for-at-bede-coronavirussen-vaek/

  Kommentar by Charles — 19. marts 2020 @ 23:51

 45. Kommentar by Charles — 19. marts 2020 @ 21:38
  Hvis du på spejderære kan love at Pølledan forsvinder ud i glemslen så tror jeg de fleste godt kunne leve med lidt kaos.
  Og i betragtning af det kaos han afstedkommer bevarer vi vel status kvo med god plads til forbedringer.
  Ren win win
  ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. marts 2020 @ 01:28

 46. Muslimer i Tyrkiet. Hvad fanden rager det danskere i Danmark? Hvis de udgør en trussel for Grækenland er landet svagt og bør bede NATO om hjælp.

  Kommentar by Iznogut — 20. marts 2020 @ 02:00

 47. Kommentar by Charles — 19. marts 2020 @ 23:51
  Det er åbenlyst tosset men i forhold til corona så udgør det ikke nogen risiko ud fra den viden vi har om virus smitte.
  Temperaturen i Bangladesh ligger i øjeblikket på over 30 grader

  https://www.google.com/search?client=safari&channel=mac_bm&source=hp&ei=7BZ0XvD_MIaRkwWq65XQCg&q=bangladesh+weather&oq=Bangladesh+weater&gs_l=psy-ab.1.0.0i13i70i256j0i13l6j0i13i30l3.4675.14057..19702…0.0..0.82.1043.17……0….1..gws-wiz…….0i131j0j0i70i256j0i22i30.RvRTuEJ69qU

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. marts 2020 @ 02:11

 48. #Per Dum Bostrøm

  Er det noget du har læst i en gammel fra 1942?

  Kommentar by anno — 20. marts 2020 @ 03:50

 49. gammel bog

  Kommentar by anno — 20. marts 2020 @ 03:50

 50. >4 Zatopek 10:47
  Men det intet vi har kommer de desværre også efter.
  Så udmeldingen bør nok være mere i stil med Grækenlands kystbevogtnings. Og meget gerne endnu tydeligere.

  Kommentar by Nielsen — 20. marts 2020 @ 04:48

 51. Det vil være er forfærdelig tragedie om der kom et Corona udbrud i flygtningelejrene, for de vil betyde en frygtelig masse døde, men det ville være en frygtelig forbrydelse at åbne lejrene, så smittede mennesker ville fordele sig over hele Europa! Hvad tænker Jan Grarup dog på! Et er at han personligt opfører sig dybt uansvarligt, men at han i had til sin egen kultur er parat til at slippe hundrede tusinder af smittede mennesker fri i Europa er intet mindre end perverst og forbryderisk!
  Ja det er synd for folk i flygtningelejrene, men enhver reaktion i forbindelse med pandemier, har gennem historien været at isolerer sygdomsramte! Det kan virke brutalt, men det er det man må gøre og naturligvis må det også være sådan denne gang!
  Jan Grarup er et ubegavet og brutalt menneske!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. marts 2020 @ 10:54

 52. Igennem de sidste 50 år er hundreder tusinde fremmede (smittede med fremmed kultur relegion og hudfarve) sluppet ind i Danmark,grønlændere undskyldt. Men vi vil ikke adressere den smitte. Har vi været nyttige idioter i stemmeboksene? Har vore landsmænd fra det politiske overdrev solgt dansk suverænitet til Olof Palme og hans globalistiske pengebagmænd (Kissingers og Nixons samarbejdspartnere)?
  Var Jens Otto Krag en landsforræder? Er Morten Østergaard-?
  Troede vi på mundlortet fra Marianne Jelveds og Poul Schlüter? Var Anker Jørgensen og Thorvald Stauning købt og betalt (i tilfældig rækkefølge)?

  Kommentar by Nielsen — 20. marts 2020 @ 15:58

 53. # 52

  Solgt dansk suverænitet til Olof Palme?

  Er der kigget dybt i påskesnapsen, Nielsen?

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 17:18

 54. Den hovmodne stodder viser sig nu at være smittet med Coronavirus.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/prisvindende-krigsfotograf-syg-jeg-har-faaet-jordens-stoerste-boomerang-i-nakken/8059263

  Kommentar by Træt — 22. marts 2020 @ 19:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper