20. marts 2020

Ota Tiefenböck om Europabevægelsen: “… den ensretning Stine Bosse efterlyser har jeg prøvet før”

Værdielativister forsøger i disse år, at fjerne demokratiet fra sit folkelige udgangspunkt, men internationale konventioner kan ikke give legitimitet, det kan kun folket. Godt læserbrev af journalist Ota Tiefenböck, der med udgangspunkt i Anna Libaks kritiske kommentar til Marlene Winds EU-føderalisme, kommenterer Stine Bosse og Europabevægelsens syn på demokrati anno 2002.

Læserbrev set hos Mr East – Stine Bosse vækker minderne om Bresjnev.

“Europabevægelsen burde være en organisation, som fremmer demokrati, men demokrati og holdningernes pluralitet synes at være et ganske ukendt område for bevægelsens formand Stine Bosse. Stine Bosse opfordrer indirekte i sit indlæg i Ræson til boykot af Dansk Folkeparti, eller boykot af idéer som ikke passer sammen med hendes opfattelse af verdenen omkring os. …

Da jeg i sin tid, i 1980`erne, kom fra Tjekkoslovakiet til Danmark var jeg meget begejstret for den mangfoldighed jeg mødte. Ind i mellem forstod jeg den ikke helt. Eksempelvis, da den dengang formand for Danmarks Nationalistiske Bevægelse Johnny Hansen ytrede sig og afholdte demonstrationer i Greve. Mine venner forklarede mig dengang, at det netop var demokratiets store styrke. At give andre man er uenig med taletid. Det var smukt for en, der var ankommet fra et totalitært samfund.

Når jeg i dag læser Stine Bosses indlæg i Ræson og hendes kritik af Anna Libaks anmeldelse i WA, vender minderne om tiden dengang i Tjekkoslovakiet tilbage. Om det tjekkoslovakiske kommunistiske parti, Sovjetunionens øverste partisekretær Leonid Bresjnev og Tjekkoslovakiets præsident Gustav Husak, som fortalte os andre, hvad var rigtigt og hvad var forkert. Det Stine Bosse fortæller os er nemlig, at der kun findes en vej. Mener man ikke det samme, så er man på afveje og bliver dæmoniseret.

Jeg er ked af at skrive dette indlæg, men den ensretning Stine Bosse efterlyser har jeg prøvet før. Det er ganske trist at opleve, at en organisation, som i virkeligheden burde promovere holdningernes mangfoldighed og værne om demokratiet, har en så totalitær tankegang som Stine Bosse giver udtryk for, og det er ganske utroligt, hvor meget taletid Stine Bosse får i medierne uden at blive modsagt.”

(Collage: Stine Bosse, Leonid Bresjnev og Gustav Husak)

Oploadet Kl. 17:16 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108978/trackback

28 Comments »

 1. Hvem har nogensinde taget Sinke Tosse seriøst?!?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. marts 2020 @ 17:26

 2. Der kommer også en dag til Stine tosse, vi er klar over at hun er en af landssvigerne samt en del flere af samme slags, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. marts 2020 @ 17:39

 3. Vi bliver nød til at lære det. Det har været de rødes hensigt i et par menneskealdre at påtvinge os at tænke rødt og ens – og om nødvendigt med magt:

  Ideologisk opdragelse er det nøgleord der skal gribes fast om for at forene hele Partiet til store politiske kampe.
  Medmindre dette gøres, kan partiet ikke opfylde nogen af sine politiske opgaver.

  Citat af “Den store kinesiske Leder”, hvis navn censur-filteret ikke kan lide bliver skrevet.
  Fra udvalgte værker bind III, side 315, 1945.

  Kommentar by Henning Jensen — 20. marts 2020 @ 17:49

 4. Kommentar by Henning Jensen — 20. marts 2020 @ 17:49

  Mao bliver altså ikke censureret; hverken af Uriasposten eller Alphabet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. marts 2020 @ 18:09

 5. Mon ikke Stine Tosse har knaldet sig til karrieren i forsikringsbranchen? Jeg betragter hende ikke som en medsøster, men som en skændsel for kvindekønnet. Hendes tanker er så få og små og så totalitære at hun for mig at se ikke er andet end en EU-lakaj og feltmadras. Hun håber vel på et job i Berlin.

  Kommentar by Birthe R — 20. marts 2020 @ 18:19

 6. # Birthe

  Ja, Tossen fik vel posten som formand for bestyrelsen i Det Kongelige Teater ved at give Per Stig Møller en tur i høet…

  Kommentar by Revisoren — 20. marts 2020 @ 18:29

 7. Der er trods alt enkelte lyspunkter i disse mørke tider:

  Den årlige drukfest for curlingbørn og røde pampere også kendt som 1. Maj er aflyst i Fælledparken, og nu har rottereden Christiania også lukket for alle gæster og turister.

  Må jeg foreslå, at jævne Christiania med jorden, nu muligheden er der…

  Kommentar by Revisoren — 20. marts 2020 @ 18:37

 8. Kan I huske, da hun var “Danmarks førende erhvervskvinde”?
  Det var et par år før hun næsten kørte TRYG i sænk.
  Nu er hun meget forhenværende, og passer fint som forkvinde i Europabevægelsen.

  Kommentar by Bastardo — 20. marts 2020 @ 18:51

 9. Bosse Nosse Lirum Larum..En uskøn vraltedans med gutturale udråb, hvergang der skiftes partner.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. marts 2020 @ 19:11

 10. Den tosse, er en skændsel for Danmark.

  Kommentar by Ewing — 20. marts 2020 @ 19:13

 11. NotariusUmulius — @ 18:09
  Bemærk, at jeg har ikke hævdet at det er den ene eller den anden der har bannet når jeg har nævnt “Den store Leder”.
  Jeg har blot erfaret, at de par gange jeg har brugt et af “Den store Leders” citater med navns nævnelse, så slipper mit indlæg ikke igennem.:-)
  Så et eller andet sted, langt oppe “i det Høje”, sidder der nogen som har set sig sur, og det kan jeg da kun opfatte som smigrende.

  Kommentar by Henning Jensen — 20. marts 2020 @ 19:29

 12. Er det bare mig eller er Bosse blevet endnu federe?

  Kommentar by Johnson — 20. marts 2020 @ 19:39

 13. Stram Kurs lederen voldeligt overfaldet af fejlfarvet perkersvin.

  Rasmus Paludan, stifter af partiet Stram Kurs, er blevet overfaldet ved moskeen på Dortheavej 43 i København.

  I en video på Youtube, som han selv har lagt ud, ses det, hvordan en mand kører frem til moskeen i en bil, hvorefter han træder ud og går direkte hen til Rasmus Paludan for at overfalde ham.

  Han slår ud mod Paludan, men bliver hurtigt standset af to mænd, som i videoen omtaler sig selv som »politiet«.

  Berlingske forsøger at få en kommentar fra Københavns Politi til optrinnet.

  Manden forsøger at slippe fri af de to mænds greb, men bliver lagt ned på jorden og derefter lagt i håndjern.

  I en tekst, der hører til videoen, skriver Rasmus Paludan, at han »som journalist for Frihedens Stemme var taget til moskeen på Dortheavej 43 med sin kameramand og en produktionsassistent for at afdække, om forsamlingsforbuddet blev overholdt.«, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. marts 2020 @ 21:18

 14. Oh ve oh jammer – heller ikke idag en dansk JO COXER.

  Kommentar by dansker — 20. marts 2020 @ 21:22

 15. 11) Vurderet som en fedestud har vægten rundet 110 kg.

  Kommentar by dansker — 20. marts 2020 @ 21:24

 16. Enig dansker

  Kommentar by Johnson — 20. marts 2020 @ 21:35

 17. “Mener man ikke det samme, så er man på afveje og bliver dæmoniseret”
  Det lyder bekendt !
  Hvor fanden er det nu lige jeg har stødt på det ?
  Hmmm

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. marts 2020 @ 21:52

 18. Berlingske elsker Stine Bosse, fordi hun vist nok er kvinde !

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 20. marts 2020 @ 22:32

 19. Hun er jo bare Skabskommunist ligesom en lang række kendte danskere er det. Tidligere pet chefer og deslige tilhører jo også til i den klub.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. marts 2020 @ 07:10

 20. Stine Bosse har efterhånden kommet med så mange udtalelser, der er så meget hen i vejret, at man må skrige til himmelen! Udtalelsen om de veluddannede syriske hjernekirurger tager tager dog præmien indtil videre! Men også beskrivelsen af migranterne som en arbejdskraftreserve og en overskudsforretning, er en præmie værdig! Beskæftigelsesfrekvensen blandt syrerne er blandt de laveste, omtrent som hos somalierne, og en overskudsforretning? Indtil nu står vi med en årlig udgift på netto 35 mia. om året så langt ud i fremtiden vi kan se! I øvrigt undre det mig at udgiften til migranter er den eneste udgift på finansloven man opgiver som nettoudgift alle andre udgifter opgives som bruttoudgifter og hvis vi gør det, så er udgiften 84 mia.
  Vær lige opmærksom på at de opgivne tal er fra den netop afsluttede buldrende højkonjunktur! Vi ved fra tidligere at det er de dårligst uddannede som først bliver opsagt, når vi løber ind i en krise, og det er netop migranterne, så den udgift kommer til at stige kraftigt nu!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. marts 2020 @ 07:12

 21. Revisoren 18:29. Stine Bosse** var siden ungdommen slyngveninde med Helle Thorning Scmidt***. Hun er en typisk apparatjik* De udnævner hinanden, når lejlighed gives.

  *”apparatjik,(russ., af apparat ‘indretning’, af lat. apparatus, afledn. af apparare, af ad- ‘til’ og parare ‘indrette’, og det personangivende -tjik), russisk betegnelse for medarbejdere i Det Kommunistiske Partis, Komsomols, fagforeningernes og statsmagtens organer (“apparatet”) i Sovjetperioden; ordet brugtes ofte nedsættende, også i andre lande.” (Gyldendals Den Store Danske

  **Stine Bosse. “Stine Bosse (født 21. december 1960 i Virum). I sin ungdom var hun formand for en lokalafdeling af DSU. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1987, hvorefter hun blev ansat hos Tryg. I 1993 blev hun personalechef, siden personaledirektør og i 1999 direktør i Tryg. Hun tiltrådte i 2003 som koncernchef for forsikringskoncernen TrygVesta. Efter dårlige resultater i Tryg meddelte hun den 11. januar 2011, at hun trådte tilbage.(klip fra wiki)

  ***Helle Thorning-Schmidt. “Helle Thorning-Schmidt voksede op i den københavnske forstad Ishøj og blev student fra Ishøj Gymnasium i 1985. I sin gymnasietid stiftede hun sammen med nogle gymnasiekammerater foreningen “Ishøj for fred”, og i sine ungdomsår stemte hun på partier som Socialistisk Folkeparti og Venstresocialisterne, samt en enkelt gang på Danmarks Kommunistiske Parti til et kommunalvalg. Hun er datter af pensioneret lektor og cand.oecon. Holger Thorning-Schmidt og pensioneret kontorchef Grete Thorning-Schmidt (mere end 30 år arbejdede hun i forsikringsbranchen, bl.a. som kontorchef i Baltica). Helle Thorning-Schmidt voksede op i den københavnske forstad Ishøj og blev student fra Ishøj Gymnasium i 1985. I sin gymnasietid stiftede hun sammen med nogle gymnasiekammerater foreningen “Ishøj for fred”, og i sine ungdomsår stemte hun på partier som Socialistisk Folkeparti og Venstresocialisterne, samt en enkelt gang på Danmarks Kommunistiske Parti til et kommunalvalg. Hun blev kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet i 1994. Hun studerede 1992-93 ved Europakollegiet, et eliteuniversitet i Brugge i Belgien, og tog der en MA i europæiske studier. Hun mødte også sin mand, Stephen Kinnock, ved Europakollegiet. Det var under studierne i Belgien, at Helle Thorning-Schmidt fattede interesse for socialdemokratisk politik. Hun blev medlem af Socialdemokratiet i 1993.
  Efter endt uddannelse blev hun ansat som leder af det socialdemokratiske sekretariat i Europaparlamentet i Bruxelles 1994–1997. I 1996 havde hun barselsorlov, og Bjarne Corydon kom til at vikariere for hende. Fra 1997 til 1999 arbejdede hun som konsulent i LO.

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2020 @ 09:58

 22. # A-mad

  Tak for endnu et fremragende indlæg fra din hånd.

  Jeg husker også et interview med Helle-pigen, hvori hun stolt proklamerede, at hun i sine unge år som studerende var trofast abonnent på det kommunistiske dagblad Land & Folk.

  Og vi husker jo alle hendes storskrydende praleri med hendes job som servitrice i grillbaren i Bilka i Ishøj…

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 10:52

 23. Kommentar by A-mad — 21. marts 2020 @ 09:58.

  Og siden 1999 har hun skovlet penge ind til sig selv omg ægtemanden, fuldt ud i overenstemmelse med den normale adfærd fra champagnesocialister. Blandt andet gennem en række stærkt selvmodsigende og lyssky foretagender, såsom diverse skatte-undragelser, som topchef for Red Barnet, (2,2m om året), samtidigt med at hun var hemmeligt registreret som medejer af et af NGO-skibene, der p.t. har sejlet over 200.000 afrikanere til Europa, hvor de kan sprede død og ødelæggelse mellem de børn, hvis tarv hun samtidigt var ansat for at tilgodese.
  Virkeligt godt gået af en kvinde, hvis eneste erhvervserfaring før statsminister embedet, var et job som piccoline, kaffebrygger, og brevomdeler i et advokatfirma, samt et tre-måneders job i Bistroen i Bilka.
  Og Stine Bosse er skåret over nøjagtigt den samme kam, hvor man under dække af at gøre gode gerninger, meler sin egen kage til overmål, på grænsen til det kriminelle eller over den, det gør ingen forskel.

  Kommentar by Kimski — 21. marts 2020 @ 13:04

 24. #6 Revisoren
  Hvad får dig til at tro at en tur i høet med Per Stig Møller gav Stine Tosse posten som formand for bestyrelsen i Det Kongelige Teater?
  Fjolset der i januar 2012 udnævnte Stine Tosse var den daværende kulturminister Uffe Elbæk.
  Antyder du at Uffe Elbæk udnævnte Stine Tosse fordi han fik lov til at se på?

  Kommentar by bjarne binee — 21. marts 2020 @ 14:50

 25. # hr. Binee

  Måske.

  Elbæk var jo også til kvinder i sine yngre dage…

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 16:17

 26. Fotografi af 2 døde og 1 hjernedød.

  Er Bresjnev far til det oppustede kvindemenneske? De ligner da hinanden, – ikk’?

  Kommentar by NotaBene — 22. marts 2020 @ 12:10

 27. Det var useriøst, men kunne ikke lade være.

  Kommentar by NotaBene — 22. marts 2020 @ 12:12

 28. Hun blokerer også alle på twitter, som tydeligvis ikke er enig med hende. Ret sigende efter min mening.

  Kommentar by PerP — 22. marts 2020 @ 17:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper