21. marts 2020

“… den sidste sommer i frihed. Før kalifatet træder i kraft… Før virussen spredes, før intet ka’ reddes”

“Lad os nyde den sidste sommer i frihed. Før kalifatet træder i kraft… Før virussen spredes, før intet ka’ reddes”, synger Søren Huss, men det kunne faktisk være værre. “Jeg springer ud som optimist, og det føles som at desertere”, supplerer Peter Sommer, og sådan har jeg det som højreorienteret mørkemand lidt i disse dage.

Der er masser af positive sideeffekter ved Covid-19, ikke mindst fra en nationalkonservativ vinkel. Jeg klynker lidt ilands-agtigt over, at Fitness-centeret er lukket, men får til gengæld daglig motion under åben himmel. Omkring Egå Engsø med drengene, timelange gåture med gammel ven i Århus-Stadionskoven og kamerature med den langbenede på Hindsgavl. I skovene kan man holde afstand, og der er ikke noget så livskræftende at se forårskåde børn samtale med ustressede forældre, stolte bedsteforældre med stamtræets seneste skud i barnevognen etc.

Vi tænker ikke så meget over det i det daglige, men Danmark er et utroligt velfungerende land, og en afmålt krise kan være med til at åbne øjnene, og ændre perspektiverne lidt. Der vigtigste her i livet er ikke dit job eller de biler der holder i dobbeltgaragen, men de værdier du fik af dine forældre, som du helt umærkeligt, giver videre til dine børn. Følelsen af samhørighed. At du lige her og nu, på godt og ondt, er en del af noget større.

Mette Frederiksen har næppe håndteret Corona værre end nogen venstremand ville have gjort det, og den politiske debat er pludselig mere konkret end den har været i årtier. Debatten kredser ikke om druknede isbjørne, flydende kønsidentiteter, kommende integrationsplaner eller alt det skønne SAS flyver ind i landet og gør dansk. Pun intended. Hvor Enhedslisten for få uger siden kunne kræve millionbeløb til udanske mærkesager, så stod Folketinget tidligere på ugen samlet om en hjælpepakke til 300 mia. kroner. Hvis ikke middelklassen tager på arbejde hver morgen, så er der slet ikke råd til at vrøvle om et multikulturelt regnbue-utopia. Tilbage til start.

(Rørspurv henter redemateriale fra Dunhammer, Egå engsø, 18. marts 2020)

Eva Agnete Selsing om ‘lyspunkter i en coronatid’, 18. marts 2020.

“1. Hjemmeundervisning. En balance af skønt terperi og selvvalgte emner, som vi dykker ned i. PT er det 1. Verdenskrig og menneskekroppen. Og så fritidslæser de i hver deres bog. Koncentration, udenadslære, selvdisciplin, ind(!!!)læring, masser af ros og faste forventninger fra underviseren. Som det burde være hver dag.

2. At Lars Løkke ikke er statsminister. …

4. At alle individualisterne bliver skammet ud. Ikke et sekund for tidligt. Årh hvad, herremeget kollektivisme! Nej, ven, du kan ikke bare gøre som det passer dig – og ja, vi døøøøøøhhhmmmmmmer dig. Normerne er tilbage, og de kan ikke lide narcissister.

5. At naturen og det udendørs igen er blevet et sted, vi længes efter at opholde os. At se folks glæde over at være ude er lifligt. På min løbetur i går var der smil og venlige vink blandt alle os motionister, også selvom vi ikke anede hvem hinanden var. Denne empatiske fortrolighed, glæden på de andres vegne over at se dem få lidt velgørende sol og luft. Det er så sundt og opbyggeligt.

(Gråspurv på spirerende Troldhassel, Hindsgavl, 20. marts 2020)

Oploadet Kl. 12:22 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108985/trackback

63 Comments »

 1. Flot skriv og enig, god forårsdag til dig og dine her fra København, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. marts 2020 @ 13:11

 2. Perkerne er livsfarlige for hvide, kristne danskeres helbred med deres coronasmitte og så VIL de sandniggere og fejlfarvede perkersvin bare IKKE indordne sig efter vores regler.
  23 personer får bøde for besøg på vandpibecafé
  Københavns Politi har fredag aften givet bøder til indehaveren af en vandpibecafé og 23 personer, der var samlet på caféen. Det oplyser politiet på Twitter.

  Caféejeren og gæsterne får bøder for brud på forsamlingsforbuddet.

  En bøde for brud på forsamlingsforbuddet lyder på 1500 kroner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. marts 2020 @ 13:55

 3. corona er en hidsig djævel, men den løste klimakrisen.

  Luftfart er næsten sat i stå, Kinas kulkraftværker sviner ikke mere, blå himmel over Beijing, hvad kan venstrefløjen og De Radikale forlange mere?

  Det må være hårdt for frk. Thunberg når hun ikke længere må være i centrum. Hun har vist også noget skolegang der skal indhentes, så bare kom i gang med hjemmearbejdet.

  Kommentar by k.m. — 21. marts 2020 @ 13:56

 4. Indtil videre har Corona influenzaen vist sig at være både væsentlig mindre smitsom og langt mindre dødelig end en normal influenza. Ergo er kuren mod Corona foreløbig meget værre end sygdommen. Som i øvrigt ikke er den første af sin art, som vi har fået fra Kina.

  Så hvorfor lukker Danmark – og det meste af Verden – ned, som var det den spanske syge eller pest. Jeg forstår det ikke, men jeg retter mig naturligvis efter myndighedernes regler og anbefalinger og kan kun opfordre alle andre til at gøre det samme.

  Men hele forløbet synes at savne enhver logik. Er der noget, som vi ikke har fået at vide? Eller er der noget, som jeg ikke har forstået?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. marts 2020 @ 14:01

 5. Wegmann
  “Er der noget som jeg ikke har forstået?”

  Svaret er kort JA

  Kommentar by k.m. — 21. marts 2020 @ 14:05

 6. Kommentar by Henrik Wegmann — 21. marts 2020 @ 14:01

  Svaret er: JA!

  Læs denne her, og du er kvalificeret til at diskutere coronavirus, men LÆS NU FOR FANDEN DEN HELE RAPPORT: https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. marts 2020 @ 14:15

 7. Multikulti er ikke længere et mål, men fortsætter alene, da det er et middel til et mål: Det Europæiske Projekt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. marts 2020 @ 14:22

 8. Hørte sanglærken idag, for første gang i år. Den var vores nationalfugl indtil en afstemning i Dus Med Dyrene satte knopsvanen på tronen. Men hvorfor den ændring?

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. marts 2020 @ 14:33

 9. Men EU har dæleme vist, at det står for “Europas Undergang”

  How The European Union Turned The Coronavirus Into A Pandemic

  http://news.valubit.org/how-the-european-union-turned-the-coronavirus-into-a-pandemic/?fbclid=IwAR3lYrXY_P-k6lSQBCh2hVWf14vmBHsMMOIg87cBKeCF02lLfzMcVh3F5mw

  Kommentar by BB — 21. marts 2020 @ 14:45

 10. WHO har advaret om at den nye virus-sygdom også er farlig for børn, unge og folk under 50. Såvel som ældre end 50. WHO siger at de unge ikke bør føle sig sikre, for virussen kan angribe hvemsomhelst. Alle som kan, bør blive hjemme.

  Nu har det selvfølgelig vist sig at Danmark har været meget dårligt forberedt på en epidemi som dennne, trods øvelser og stærke advarsler for et par år siden.. Hvad bestiller de professionelle sundhedspersoner i Sundhedsstyrelsen egentlig? Nøjes de med at hæve deres løn?

  Kommentar by Birthe R — 21. marts 2020 @ 15:39

 11. Det går jo ikke ligefrem supergodt med Kalifatet i Iran.

  Så en video fra Teheran, hvor nogle rettroende muhammedanere slikkede på gitteret ind til en moské, i håb om at det kunne kurere dem.

  Det er sgu ikke studenterhuen der trykker…

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 16:01

 12. I går fik en vandpibecafe i Københavns Nordvest-kvarter en bøde for at holde åbent i strid med forbuddet, og de 23 tilstedeværende gæster fik ligeledes en bøde.

  TV2 Fake News har netop besøgt caféen, der ikke overraskende har et arabisk navn, og har status af en multikulturel “kulturforening”.

  Formentlig finansieret af de danske skatteydere…

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 16:14

 13. Jamen, det er jo lige før man får lyst til at bryde ud i sang, ovenpå sådan et indlæg…
  https://www.youtube.com/watch?v=17Rlo2aWLcg

  Kommentar by Kimski — 21. marts 2020 @ 16:22

 14. Så en video fra Teheran, hvor nogle rettroende muhammedanere slikkede på gitteret ind til en moské, i håb om at det kunne kurere dem.

  Det er sgu ikke studenterhuen der trykker…

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 16:01

  Godt. Så lad hver og en af de satans, klamme, slikkende muhamedanere dø en laaaaaaangsom og smertefuld, rædselsfuld død ensom, forladt og alene. Og bagefter smid svinet i de ukendtes fællesgrav, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. marts 2020 @ 16:55

 15. Det er vel dobbelt gevinst der lokker Mustafa til at holde åbent i katcafeen. Vandpibecafeer var ellers specifikt nævnt i en af præsentationerne af pengeomfordelingslovene.

  Kommentar by Lider af danskhed — 21. marts 2020 @ 16:55

 16. Undskyld, jeg mente hjælpepakkerne…

  Kommentar by Lider af danskhed — 21. marts 2020 @ 16:57

 17. Der er ikke noget som truende fattigdom og dødstrusler, der får fornuften op i ansvarlige mennesker- og heller intet andet der får ligegyldighederne m grimme tattos og islamistisk skrålen og feltmadrassers fjumsen , vild m vrøvl og nasseres tuden bragt ned hvor det hører hjemme- nemlig i kælderen med de andre gamle og grådige kældermennesker i propagandaindustrien og shitloaderbrancherne..
  Dejlig dag trods alt- det viser bare at der ikke noget så forfærdeligt uden at det er godt for noget andet– hej hej dansk forår!

  Kommentar by Hul igennem? — 21. marts 2020 @ 18:03

 18. Perkersteder, der ikke forstår dansk eller bare er fucking ligeglade:

  Frisør, café og vandpibecafé lukket af politiet

  Vestegnens Politi oplyser, at man har lukket samt uddelt bøder til en frisør, en café og en vandpibecafé i politikredsen.

  Det skyldes, at de tre steder holdt åbent på trods af de nye coronaregler.

  – Alle tre steder er der blevet uddelt bøder. Vi håber at disse var enlige svaler, lyder det fra politiet på Twitter, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. marts 2020 @ 19:32

 19. Hørte lige på TV2, at chefen for Lægemiddelstyrelsen, Læge Thomas Senderovitz, vil forbyde læger at udskrive Chloroquin eller Hydroxychloroquin til coronapatienter, selvom der er flere videnskabelige undersøgelser, der viser en effekt på mus og også enkelte undersøgelser, der viser en effekt på mennesker. Argumentet var, at “Chloroquin ikke er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som behandling mod coronavirus.” Og det er det ikke, fordi der endnu ikke foreligger en dobbelt blind kontrolleret klinisk undersøgelse, som viser en signifikant effekt. Læge Stig Ekkert, som havde læst den videnskabelige litteratur grundigere end Thomas Senderovitz og anbefalede at forsøge Chloroquin mod coronainfektionen, fik en næse af Læge Thomas Senderovitz, som ikke mener, man skal lade tvivlen komme den coronasmittede til gode. De læger, der vil forsøge Chloroquin alligevel, skal altså ikke skrive ‘mod coronasmitte’, men i stedet skrive ‘mod rheumatoid artritis’.

  Kommentar by Ole Madsen — 21. marts 2020 @ 20:12

 20. #4. Du har såmænd helt ret, denne sygdom er vildt overdreven, dvs. der må unægtelig ligge noget andet til grund for hysteriet og myndighedernes reaktioner/restriktioner, end de godtroende borgere er vakse nok til at opfange. Formentlig er der tale om en global test; hvor adlydende og autoritetstro er befolkningerne i vore tider egentlig. Er de stadig uoplyst naive som altid og med på hvad som helst, her synes svaret – desværre – at være et rungende ja. Udbredt uvidenhed og generel dumhed florerer fortsat, langt mere end nogen virus kunne. Jeg tror, folk ville være langt mere skeptiske hvis de huskede lidt mere på, hvor meget magtsystemet rent faktisk lyver for borgerne, det bestiller faktisk ikke andet 24/7. Ikke mindst, i disse anti-Trump tider. I stedet, er primal-instinktet trådt ind hvor alle blindt følger lederen af flokken og det er sikkert hvad magthaverne har ønsket at få bekræftelse på, det har de fået. Dermed kan man kun fundere over, hvad det næste store event til massekontrol mon bliver.

  Kommentar by LarsB — 21. marts 2020 @ 20:59

 21. Kommentar by Ole Madsen — 21. marts 2020 @ 20:12
  Jeg tror ikke det er et mirakelmiddel der kan helbrede kritisk syge men Franske forskere har fundet ud af at det måske kan være med til at reducere smittespredning.

  “And a recent study by researchers in France found that the drug was “efficient” in clearing upper airways from the virus in three to six days in most patients. That timing is important because an untreated infected person can transmit the virus for 20 days or more, even without showing symptoms. So it’s important to shrink the amount of time a person carries the virus in order to limit its spread”

  https://www.vox.com/2020/3/20/21188433/coronavirus-hydroxychloroquine-chloroquine-covid-19-treatment

  Stoffet er i familie med kinin som er tilsat tonic water
  Og da vi ved at gin ikke skulle ha´ andre bivirkninger end tømmermænd tror jeg at jeg vil indlede mit eget lille videnskabelige forsøg og skænke mig selv en ordentlig sjus eller 3
  Skål

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. marts 2020 @ 21:00

 22. Hverken Sundhedsstyrelsen eller Lægemiddelstyrelsen har vist rettidig omhu. Sundhedsstyrelsen meldte ud, at man roligt kunne tage på skiferie i Italien og frarådede at lukke grænserne, da der ikke var sundhedfagligt belæg for dette. Lægemiddelstyrelsen forsikrede, at der ikke ville være mangel på beskyttelsesmasker eller testkits, og forbød læger at behandle dødeligt syge patienter med ‘uprøvede midler’. Men under WW2 startede man med at behandle sårede soldater med penicillin, længe før der forelå dobbelt blind kontrollerede undersøgelser af virkningen.

  Kommentar by Ole Madsen — 21. marts 2020 @ 21:32

 23. Til 4 og 20: Har I set på hvor frygteligt sygdommen hærger i Italien og England? Det er bestemt ikke nogen almindelig influenza. Prøv også at slå op på WHOs meddelelser.

  Kommentar by Bent A — 21. marts 2020 @ 21:36

 24. Kommentar by Ole Madsen — 21. marts 2020 @ 21:32
  Alle lande har i retroperspektiv fejlet big time så det kan man ikke rigtigt bruge til en skid udover de folk der mener at Brostrøms flirten med kommunisme i sine teenageår skulle være et problem.

  USA og stort set alle andre lande bortset fra Kina har katastrofalt mangel på masker og meget andet vitalt hospitalsudstyr

  Det er vel også rettidig omhu at forbyde praktiserende læger at udskrive Hydroxychloroquin med fare for hamstring og overbelastning af lægerne med recept anmodninger
  Nu er det forbeholdt speciallæger og hospitaler at anvende det og jeg mener at det er på Hvidovre hospital et forsøg er sat i søen.

  Et helt andet stof der er gennemtestet i hoved og røv nemlig Propylen Glykol der ikke har nogen som helst beviseligt skadelige bivirkninger mener jeg videnskaben fuldstændigt ignorerer selvom der foreligger klare videnskabelige beviser for at det kan forebygge lungebetændelse og virusangreb og andre luftvejsinfektioner.

  https://www.reddit.com/r/ALLABOUTECIGS/comments/1c51o5/1942_study_conducted_by_dr_oswald_robertson_at/

  Hvis smittede personer blev spurgt om de anvender e cigaret er jeg overbevist om at du ville få et mega chok over at nok stort set alle ville svare nej

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. marts 2020 @ 22:38

 25. Chloroquin bruges officielt i Korea – men hvad ved de om behandling af Wuhan corona-virus…

  http://m.koreabiomed.com/news/articleView.html?idxno=7428

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. marts 2020 @ 22:56

 26. Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. marts 2020 @ 22:56
  Jamen det gør det så også officielt nu i DK og fra i dag også i USA men jeg tror ikke at alle Sydkoreanere har adgang til det i blandselvslik butikker

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. marts 2020 @ 23:01

 27. Tror at Ole Madsen 21.32 har ret i at Sundhedsstyrelsen og dens chef har begået store fejl i håndteringen af corona. Meget store fejl. Den sidste fejl, dropning af test-prøver, så folk selv skulle afgøre om de var smittede, har givet epidemien vind i sejlene, vind af stormstyrke.

  Kommentar by Bent A — 21. marts 2020 @ 23:03

 28. Kommentar by Bent A — 21. marts 2020 @ 23:03
  Problemet worldwide er at der er katastrofal mangel på testkits.
  Det kan man for ind i helvede da vel ikke blame danske sundhedsmyndigheder for eller hvad ?
  Jesus christ

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. marts 2020 @ 23:13

 29. Retardo-kommunisten Søren Brostrøm lyver igen, igen:

  “Danmark overhaler snart Sydkorea i forhold til testpraksis”

  I den virkelige verden hvor Søren-lystløgner aldrig kommer:

  “Danmark tester omkring 1800 personer per million indbygger, mens Sydkorea har testet omkring 5200 per million.”

  “Få uger inde i coronaepidemien har sundhedsvæsnet flere steder i landet set sig nødsaget til at stoppe test af deres sit sundhedspersonale. Det sker, fordi man ikke har modtaget den mængde testvæske, kaldet reagenser, som der var blevet »stillet i udsigt« af leverandøren i Schweiz.”

  Få nu fyret idioten, Tak!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. marts 2020 @ 23:15

 30. Berigelsen går begge veje…

  Coronasmittet i Eritrea kom fra Norge

  Eritrea har fået påvist sitt første tilfelle av koronavirus. Smittede reiste fra Norge og ankom landet lørdag morgen.

  Det opplyser Eritreas informasjonsminister Yemane G. Meskel på Twitter.

  Den smittede er en eritreer med oppholdstillatelse i Norge. Vedkommende er i slutten av 30-årene.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. marts 2020 @ 23:32

 31. STOP så jeres vira hetz! Og forbyd kinesere!

  Kommentar by anno — 21. marts 2020 @ 23:37

 32. Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. marts 2020 @ 23:15
  Både Sydkorea,Kina og USA er industrielle stormagter det lynhurtigt kan omstille produktion til at fokusere på medicinsk udstyr.

  Det har de to førstnævnte allerede gjort mens USA først lige er gået i gang.

  Den mulighed har vi ikke i DK hvor der stort set ikke findes virksomheder der fremstillet noget der bare minder om det der skal bruges.

  Men folk med din mentale habitus mener sikkert at Brostrøm forlængst skulle ha´ bedt Body Holly kæden om at udvikle en forebyggende drink med en festlig parasol og en jubeloptimistisk stjernekaster på toppen.
  Dobbelt suk

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. marts 2020 @ 23:48

 33. Fuldstændig godt indlæg og netop tilbage til det oprindelige, vi påbegynder igen nationen hvor ingen retorik er gyldig….

  Kommentar by Moth — 21. marts 2020 @ 23:54

 34. Er det kun mig der går ind på Jysk Ordbog og tjekker hvad ord betyder, man kan også tjekke med Moths Ordbog……

  Kommentar by Moth — 21. marts 2020 @ 23:55

 35. Anno dit dumme svin er du en af dem der har ødelagt min nytårsaften ved at forbyde de små sprængfarlige men festlige sataner.
  Tarveligt ud over alle grænser

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 00:02

 36. Drik lidt mere kølervæske, PHR

  Kommentar by Træt — 22. marts 2020 @ 00:10

 37. Kommentar by Træt — 22. marts 2020 @ 00:10
  Af hjertet tak.
  Det er en skøn blanding (gin tonic)
  Du skulle prøve det selvom du p.g.a din kroniske træthed nok bør udvise en smule forsigtighed
  ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 01:03

 38. Hvis sommerfesten ikke bliver til noget,drikker jeg selv mine whisky’er. Og så kan i kigge i vejviseren efter de andre.
  For resten smager whisky næsten lige så godt som cognag

  Kommentar by Nielsen — 22. marts 2020 @ 03:12

 39. Nielsen for fanden da
  Smid lortet ud da jeg mener at ha´ læst at Alex Jones skulle ha´ håndfaste videnskabelige beviser for at både Whisky og Cognac er inficeret med chemtrails.
  I det mindste bør du sætte flaskerne i karantæne indtil al flytrafik er fuldstændigt indstillet og vente yderligere et halvt år før du med maske kan åbne dem og føle dig tryg

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 03:58

 40. Nå men nu er det vel på tide at den store leder kommer på banen igen.

  Sad sidst på eftermiddagen i går og fulgte med i seneste pressemøde fra det hvide hus og må sige at jeg rent faktisk var positivt overrasket over Trump´s optræden som for en gangs skyld var både sober og professionel.

  Men jeg vidste at den store test skulle stå når vi kom til spørgsmål
  fra journalister.

  Den klarede han så også til ug med kryds og slanger under
  næsten hele seancen.

  Meeeennn

  Så gik det helt galt da han skulle svare på et spørgsmål om tilgængelighed af ventilators hvor han rodede sig ud i en længere “videnskabelig” udredning om at det nærmest skulle være raketvidenskab at fremstille dem hvorefter Mike Pence umiddelbart efter måtte korrigere ham og fortælle at det rent faktisk var ret ukompliceret.

  Trump´s ansigtsudtryk som ellers under hele seancen havde været venligt og smilende ændrede sig til det stik modsatte og kort tid efter skred ham ud af rummet og med en henslængt håndbevægelse surt bad Mike Pence om at overtage resten af mødet

  Da Trump sikkert har hukommelse som en elefant vil dem fra taskforcen som har vovet at korrigere ham sikkert kunne se frem til en fyreseddel allerede når krisen begynder at klinge af.

  Mandens overdimensionerede ego tåler ikke at blive irettesat og derfor raser han også mod den del af pressen der vover at stille kritiske spørgsmål.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 04:13

 41. 32. Statens serumsinstitut, som vi åbenbart solgte til Saudi Arabien. Novo nordisk- Lundbeck. For blot at nævne nogle giganter på medicinindustrien. Herhjemme.

  Kommentar by Anonym — 22. marts 2020 @ 06:12

 42. 32. Herhjemme har Statens Serumsinstitut (Som vi solgte til Saudi Arabien for en slik), samt medicingiganterne Novo Nordisk og Lundbeck. Gad vide hvad de laver nu?

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2020 @ 06:16

 43. Ellers har Kim ret. Sidder og lytter til Radio Vinyl. Tillader mig fittness på udendørs anlægget, og cykle til bageren-sorry. Hygge i klosteret i Ferien. :-). Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2020 @ 06:18

 44. Mens vi er igang.
  Var der ikke for et stykke tid siden, der forsvandt personlige oplysninger og sygejournaler til kina.
  Og der florerede post med pulver rundt til forskellige.
  Italien og kina har oprettet en handels aftale udenom europa, marco polo ruten.
  Co2 nedlagt er nævnt.
  Udrydning af personer, der alligevel koster samfundet penge til fordel for indvandring.
  Og de har stadig sølvpapir til hatte i butikkerne.

  Kommentar by Anonym — 22. marts 2020 @ 06:43

 45. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 04:13

  Jeg bliver pisseirriteret og træt i låget, når Trump citerer: Nobody knew, Somebody said, Some people say, They say, Experts say, A lot of people say, Many doctors say osv. UDEN TRUMP NOGENSINDE IDENTIFICERER DISSE KILDER. Trump er altid helt ukonkret omkring alle dem, han citerer.

  Hvis jeg sad som akkrediteret journalist i The Briefing Room—jeg har tilfældigvis selv personligt besøgt James S. Brady Press Room på 1600 Pennsylvania Ave i 1999 i forbindelse med mit amerikanske år på EU Scholarship af med min BA uddannelse til journalist fra DJH—så havde jeg minutiøst genfortalt Trumps egne citater og insisterende spurgt ham:

  Mr. President: Who are they, when you say, They say. What are their names, Mr. President, give me just one name?

  Mr. President: Who are some people, when you say, Some people say. What are their names, Mr. President, give me just one name, two names, three names when you say some people?

  Her er eksempler fra i går, der gik ubesvaret hen:

  Donald Trump: (42:29)
  And I said, “Why aren’t we sanitizing masks?” You look at the masks… I’ve looked through all the different masks. Some don’t lead themselves to doing that, I think, but many do. And I said, “Why aren’t we… We have very good liquids for doing this. Sanitizing the masks.” And that’s something they’re starting to do more and more. They’re sanitizing the masks and I don’t know if anybody would like to speak to that.

  Donald Trump: (45:50)
  Well, I’ll tell you the way I look at it. So many administrations preceded me. For the most part, they did very little in terms of what you’re talking about. This is unprecedented. You can speak to Tony. You could speak to anybody. This is unprecedented or just about unprecedented. As time goes by, we’re seeing it’s really at a level that nobody would’ve believed. Nobody would’ve thought possible, that this could happen. And we are making much of this stuff, now. And much of it’s being delivered now. We’ve also gotten tremendous reviews from a lot of people that can’t believe how fast it’s coming.

  Donald Trump: (46:25)
  When I hear they have an order of 55 million masks and that’s just one order, that’s one order out of many, and that there are many millions of masks beyond that that are… And I keep saying, “How is it possible to use so much?” But that’s the way it is. And part of that is because they’ll use a mask for a short period of time and they throw it.

  Donald Trump: (46:46)
  The fact is that we are doing a tremendous amount. We started with very few masks, we had some but nothing for an event like this and now we’re making tens of millions of masks and other things . And I think it’s unprecedented what we’ve done and what we’re doing and many doctors that I’ve read… Many, many doctors, they can’t believe the great job that we’ve done, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 07:30

 46. NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 07:30

  Sandt nok.
  Alle burde kunne ønske kontrol og uddybning var til stede fra myndigheders side, så det meddelte indeholdt samtlige de relevante baggrunde ganske og udførlige belæg det er muligt at skaffe.
  Samtidigt med begivenheden ikke må blive for nørdet for 99%.

  Dette førstnævnte bedst tænkte scenarie er generelt næppe noget almindelige procedurer er sat op til, eller noget alle eksempelvis Trump ville være fortaler for, i første omgang.

  Kommentar by Peter Buch — 22. marts 2020 @ 08:19

 47. Alle kigger på Trump, og analyserer hans taler ned i mindste detalje.

  Ingen gider analysere det kinesiske kommunistparti. Kina havde SARS epedimien og burde have lært lektien med dødsensfarlig virus.

  Men nej. Millioner af kinesere med mundbind rejste på ferie, indenlands og udenlands.

  Jeg er godt klar over hvorfor de røde svin på Uriasposten tier stille om Kina.

  Kina, og deres lorte kommunistdiktatur har hovedansvaret for at det meste af verden lukker ned.

  Kommentar by k.m. — 22. marts 2020 @ 09:30

 48. https://www.thesun.co.uk/news/10790528/coronavirus-spread-chinese-new-year/ (21.jan 2020)

  Kommentar by k.m. — 22. marts 2020 @ 09:40

 49. Det meste og de fleste dårligdomme er kommet med fremmede djævle, der er dog også lidt godt kommet hertil med andre fremmede eller lokale smådjævle…
  Bortset fra det er jeg da selv tilhænger af Kinas genopdragelse af muhammedanere. Kritiker af meget andet.

  Kommentar by Peter Buch — 22. marts 2020 @ 09:43

 50. Kommentar by k.m. — 22. marts 2020 @ 09:30.

  Det er som at betragte end flok 12-årige pigebørn lege ‘hvem skal være udenfor kliken i denne uge’, mens huset de står i, er ved at brænde ned omkring ørerne på dem.
  Der er en sygdom løs i Vesten, det er da helt sikkert, og det er ikke kun Coronaen.

  Kommentar by Kimski — 22. marts 2020 @ 09:49

 51. Se, hvis Kongeriget Danmarks fjender nu under denne coronavirus pandemi laver et all in angreb og slukker for vores strøm, vand, varme og nettet, så er vi tilbage i stenalderen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 10:21

 52. Er det muhamedanernes udbredte voldtægt af kristne, hvide, vantro kvinder, som politiet aktivt gør alt for at holde skjult for offentligheden?:

  Et meget stort antal uopklarede voldtægter er indtil videre blevet holdt ude af de officielle statistikker. Det viser to nye redegørelser fra Stats

  Et meget stort antal uopklarede voldtægter er indtil videre blevet holdt ude af de officielle statistikker.

  Det viser to nye redegørelser fra Statsadvokaten i København og Statsadvokaten i Viborg, som i dag er blevet offentliggjort.

  Statsadvokaten i København har undersøgt 135 uopklarede sager om seksualforbrydelser, som politikredsene vest for Storebælt lukkede, uden at finde en mulig gerningsmand. 67 af disse uopklarede sager – altså næsten halvdelen – burde optræde i de officielle statistikker over voldtægt, men gør det ikke.

  Politiet – især i København – har nemlig lukket sagerne på et såkaldt undersøgelsesnummer. Det betyder, at de ikke tæller med i den officielle statistik over kriminalitet.

  – Jeg finder den udbredte brug af undersøgelsesnumre i sædelighedssager meget uhensigtsmæssig, da det blandt andet udelukker mulighederne for at føre en korrekt statistik med anmeldelser inden for de forskellige sædelighedsforbrydelser (voldtægt, blufærdighedskrænkelse m.v.), skriver vicestatsadvokat Gyrithe Ulrich i redegørelsen.

  Også vest for Storebælt er et stort antal uopklarede voldtægtssager skjult for offentligheden. Ud af 204 sædelighedssager er 107 af dem henlagt på et undersøgelsesnummer – 54 af dem burde efter alt at dømme være rubriceret som voldtægt.

  Statsadvokaterne har bedt politikredsene om at undersøge sagerne, efter at Rigsrevisionen i maj kom med en større beretning om politiets brug af undersøgelsesnumre. Rigsrevisionen indledte undersøgelsen i kølvandet på en række afsløringer fra TV 2, hvor politiet fra egne rækker blev kritiseret for at pynte på statistikkerne over kriminalitet.

  – Jeg både tror og ved, at der er mange sager, der burde være journalført som for eksempel gaderøverier, voldssager eller sædelighedssager, som man i stedet journaliserer som en ‘undersøgelse’. Det betyder, at sagen ikke optræder i politiets statistik, sagde Johan Kofod, der er fællestillidsmand i efterforskningsenheden i Københavns Politi, dengang til TV 2, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 10:33

 53. >Per Henrik Rasistmussen — 22. marts 2020 @ 00:02

  – er det dig Fuat? https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4515147.ece og nej, Fuat er ikke socialdemokrat! Fra vores Principprogram: “Hvis man brænder en kineser af, vil det være, som om man brænder hele menneskeheden!”

  Kommentar by anno — 22. marts 2020 @ 10:34

 54. Æv! Jeg er vist blevet til det jeg forgæves prøver at bekæmpe.. EN TROLL.. lover at tage mig sammen fra nu af..

  Kommentar by anno — 22. marts 2020 @ 10:50

 55. Den virus rydder da op i rygerne. Så snart er ikke flere tobak forbud nødvendigt.

  Kommentar by Anonym — 22. marts 2020 @ 11:05

 56. Hvad der har imponeret mig mest, er det faktum at i Danmark, så var planerne for en situation som dette, ferdigstillet og signeret i desember 2018. Det eneste land i verden??

  Kommentar by Erik — 22. marts 2020 @ 15:12

 57. Ja anno. Du må se at få strammet op. Ellers kommer Kriminalassistent Rasmussen af førate grad til at skrive dig i den røde bog.

  Kommentar by Nielsen — 22. marts 2020 @ 15:47

 58. Coronavirus rammer også journalister fra TV 2 NEWS til NBC News og alle ind i mellem.
  Fox News Media announced Saturday that a total of four employees have now tested positive for coronavirus.

  “We just learned in the last 90 minutes that two additional FOX News Media employees have tested positive for COVID-19,” Fox News Media CEO Suzanne Scott and Fox President Jay Wallace said in a memo obtained by Deadline Saturday evening Eastern Time. “The total number of employees now affected stands at four, all based in our New York offices.”

  Of the two latest confirmed cases, one employee works on the 15th floor of the company’s NYC headquarters and was last in the building on Friday, March 6. The other employee also works on the 15th floor and was last in the building on Monday, March 16.

  The memo came just hours after the company said this afternoon that a second Fox Business staffer had tested positive for the coronavirus, after the employee alerted the company today about the positive test result. The individual last worked on Monday, March 16, on the building’s 12th floor.

  Meanwhile on Friday, the company said it was aware of the first confirmed coronavirus infection of an employee at the Fox corporation. That person works on the 20th floor of the Fox offices.

  In response to the pandemic, Scott and Wallace announced measures last week to reduce the number of in-office employees during the crisis, as well as to limit in-studio guests. They also said that there would be production and programming changes, and shows featuring Trish Regan and Kennedy were put on hiatus. Fox additionally discouraged all non-essential and non-emergency travel, and launched a website, coronavirusnow.com, with the latest news about the virus.

  Fox Business has said it is scaling back two hours from its schedule, stopping production of FBN am at 5 a.m. ET and Bulls & Bears at 5 p.m. ET. Lou Dobbs Tonight will air at 5 p.m., and a repeat of his show will run at 7 p.m. ET.

  Staffers at other news organization, including CNN, NBC News, CBS News and ABC News, have tested positive for coronavirus.

  On Friday, NBC said longtime employee Larry Edgeworth, 61, had died after testing positive for the virus. Edgeworth spent 25 years at NBC News as an audio technician, and worked in an equipment room at the network’s 30 Rockefeller Plaza headquarters in New York, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 17:27

 59. I øvrigt blev virusen spredt da den første tyrk betrådte dansk jord. Inviteret af fagforeningspampere og uduelige lovsmede.

  Kommentar by Nielsen — 22. marts 2020 @ 17:38

 60. Selv ultraliberalister bliver indfanget i coronas verdensomspændende net:
  Sen. Rand Paul (R-Ky.) has tested positive for the coronavirus, his office announced on Twitter Sunday.

  Why it matters: He’s the first U.S. senator to test positive. According to his office, Paul is asymptomatic and is not aware of making direct contact with any infected person.

  What they’re saying:

  Senator Rand Paul has tested positive for COVID-19. He is feeling fine and is in quarantine. He is asymptomatic and was tested out of an abundance of caution due to his extensive travel and events. He was not aware of any direct contact with any infected person. He expects to be back in the Senate after his quarantine period ends and will continue to work for the people of Kentucky at this difficult time. Ten days ago, our D.C. office began operating remotely, hence virtually no staff has had contact with Senator Rand Paul, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 18:52

 61. Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 18:52

  Så må han jo sidde hjemme og holde tea party for sig selv.
  ;-)

  Håber selvf. det bedste for ham.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 19:23

 62. #40. Selvfølgelig raser Trump mod pressen, den hetzer og lyver jo konstant om ham, derfor får den igen men same mønt…

  Kommentar by LarsB — 23. marts 2020 @ 21:37

 63. Kommentar by LarsB — 23. marts 2020 @ 21:37

  Enhver der befinder sig bare en smule over retardo stadiet ved at manden er lystløgner af værste skuffe og bliver ederspændt rasende når medierne afslører det.

  Mandens psykologiske profil er at han hele tiden skal bekræftes ,roses og stryges med håret
  ellers går han bananas.

  Der er kun én ting han elsker mere end at rose sig selv og det er når andre roser ham.

  https://www.bt.dk/udland/kun-i-usa-skamros-stopper-spredning-af-covid-19

  https://www.youtube.com/watch?v=qxF_CDDJ0YI

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. marts 2020 @ 01:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper