21. marts 2020

Rasmus Paludan overfaldet ved Islamisk Trossamfund på Dortheavej: PET passiviserer ‘Suzuki-Tariq’

Fredag blev Rasmus Paludan overfaldet, da han som journalist for Frihedens Stemme var på Dortheavej ved Islamisk Trossamfunds moské. En mand genkendte ham, stiger ud af sin Suzuki Ignis (‘Suzuki-Tariq’, kunne vi kalde ham), og løber imod Paludan med hænderne hævet. Han når lige at få fat, før en PET-vagt passiviserer ham. Jeg ved godt det er irrationelt, men i de har år med ‘multikulturel envejsvold’, er det befriende at se ordensmagten tale et sprog som tilvandrede patriarker forstår. To udlændinge kommer spontant angriberen til hjælp, men gennes væk af PET. Den ene afslutter dialogen med ‘lille hund’, men nu ved han, at selv godmodige hunde kan bide…

Der er 1000 kommentarer til videoen i International Hyggegruppe, og her ytrer den islamiske folkelighed sig uden filter. Den gennemsnitlige intelligens er lav, men husk – halvdelen er faktisk under gennemsnittet. Lidt skræmmende, for ikke alle danskere kan have tilknyttede livvagter.

Jeg kom på skadestuen og blev undersøgt og fik en stivkrampe vaccination. Gerningsmanden lavede to kradsemærker på min nakke. De er blevet sprittet og vasket. De to, som hiver manden væk, er to livvagter fra Politiets Efterretningstjeneste.” (Rasmus Paludan, Berlingske, 20. marts 2020)

(Paludans overfaldsmand)

Oploadet Kl. 10:34 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108991/trackback

35 Comments »

 1. Det lyder ad meget godt ;)

  Kommentar by Santor — 21. marts 2020 @ 10:37

 2. Muhamedanere.

  Kommentar by Anonym — 21. marts 2020 @ 10:42

 3. Muhamedanere.
  Har de ikke hørt, at man ikke må gå ud, når man er smittet af den farlige sygdom?

  Kommentar by Bastardo — 21. marts 2020 @ 10:45

 4. International Hyggegruppe. Linket giver set på Facebook svaret:
  This page isn’t available
  The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

  Hr. Paludan er med Anders Mattesen de største underholdere.
  International Hyggegruppe…

  Kommentar by Peter Buch — 21. marts 2020 @ 10:46

 5. Hvad skete der med islamisten der kaldte strisseren for luder og hund osv., intet. Hvad hvad var der sket hvis det var en dumsker der havde sagt det samme, han/hun havde fået knippel suppe supleret med rigelige mængder af peberspray og til sidst lidt mere knippelsuppe.
  Red Danmark, følg en perker og en betjent til grænsen.

  Kommentar by Piphans — 21. marts 2020 @ 10:47

 6. Kan det passe, at det er lyden af orkens hovedskal, man kan høre ramme asfalten? I så fald den lifligste lyd jeg lige kan komme i tanke om nu! :)

  Kommentar by Knud Madsen — 21. marts 2020 @ 11:00

 7. Udvisning-udvisning-udvisning og atter udvisning af de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister da de ikke ved hvordan man opfører sig i et demokratisk samfund, deres hærgen i Danmark med politikernes og den kaglende elite tilladelse er skyld i at Danskere skal beskyttes mod disse lavintelligente terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. marts 2020 @ 11:02

 8. Han er en genganger, i forhold til at forsøge på at overfalde Paludan.

  Den første mand der prøver at blande sig i anholdelsen, er helt sikkert også ham der har ringet til angriberen, for deres strategi er oftest at bruge den mindst intelligente, mest radikaliserede, (hvilket jo for det meste følges ad!), til sådan nogle ting som det her og terror angreb.

  Så eksemplaret her er så dét selv low-IQ mennesker anser som en landsbytosse, og stoppes han ikke effektivt allerede nu, er der god grund til at tro på at han eskalerer tingene fremover: Sidste gang nåede han ikke frem til Paludan, denne gang lykkedes det, næste gang er han bevæbnet.
  Start ved 3:26.
  https://www.youtube.com/watch?v=CGRW43-acaA&feature=youtu.be&t=210

  Obs! Læg også mærke til, hvordan de har opstillet sig strategisk, allerede inden psykopaten ankommer: Der står én anbragt lidt længere nede ad gaden, på samme side som Paludan. Der er én mere med ryggen til på den anden side, sammen med manden med Iphonen, og da det går løs, dukker der én op bagved Paludan. Det hele virker meget koordineret, så der er altså ikke tale om en spontant opstået situation.

  Kommentar by Kimski — 21. marts 2020 @ 11:51

 9. Er denne Suzuki-Tariq i familie med Suzuki-Torben?

  Suzuki-Torben var som bekendt bodyguard for Henrik Sass Larsen, og en kendt skikkelse i det kriminelle miljø i Køge…

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2020 @ 12:24

 10. 2:07 i videoen:
  Civilklædt politimand fra Københavns Politi siger: “Amo, yallah” (“Onkel, kom”). Københavns Politi skal lære arabiske gloser, for at trænge ind til disse “borgere”. Ikke omvendt. Amo er desuden et meget venskabeligt og respektfuldt udtryk, som arabere normalt kun bruger om den nærmeste venner og familie. Selvfølgelig skal de ikke lære dansk. Hvorfor skulle de?

  Kommentar by Fascist — 21. marts 2020 @ 13:05

 11. Politiet skal snakke arabisk.

  Kommentar by Fascist — 21. marts 2020 @ 13:06

 12. Kimski — 11:51

  Fin analyse af situationen Kimski; og i øvrigt helt enig! – Man kunne tilføje, hvorfor ser politiet, som må formodes at være uddannet i angrebs-strategi, ikke opstillingen? – Henset hertil, hvordan fanden kan det lade sig gøre at angriberen når helt frem til- og griber fat i Paludan? Suzuki-tossen går jo helt åbenlyst efter at skade Paludan – Står PET/politiet og snorksover?!

  Kommentar by T. Flodur — 21. marts 2020 @ 13:17

 13. Efter at angrebsperkeren er blevet pacificeret, begynder en anden tililende perker at klynke om, at angriberen er en gammel mand (underforstået, at så må politiet ikke bruge magt). Typisk muslimsk mentalitet; kan man ikke opnå succes ved vold og aggression, så kan man klynke og angle efter medlidenhed.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. marts 2020 @ 14:38

 14. > Talsnedkeren

  Det var vist mest pral ala “min far er stærkere end din far”…

  Suzuki-rockeren forsynede mig bekendt kun hash-sossen med kartoffelmel, når denne skulle jagte fotomodeller på den meget forhenværende jetset klub NASA i Boltens Gård. Fotomodeller som selvsamme hash-sosse stalkede, når de afviste ham og det dårlige kartoffelmel.

  Min hukommelse siger ca. 2005 eller 2006.

  Men det er jo gammelt nyt – og vel nok den virkelige årsag til, at hash-sossen ikke blev sikkerhedsgodkendt af PET.

  Kommentar by Polka — 21. marts 2020 @ 14:52

 15. Kommentar by T. Flodur — 21. marts 2020 @ 13:17.

  Det er den samme taktik de altid bruger, uanset om det er overfald eller røveri der er målet: En nærmest tilfældig opstilling i en halvcirkel, (hvor den eneste væsentlig forskel er cirklens radius), mens manden foran som regel er relativ harmløs. For angrebet kommer næsten altid fra en af siderne, i form af et ’sucker-punch’ eller en kniv, mens man er distraheret af manden foran sig.

  Jeg har set det så mange gange efterhånden, at jeg slet ikke orker at tænke på det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. marts 2020 @ 14:38.

  Jep, og når hændelsen bliver bragt videre til klanen, er egen aggression altid enten udeladt eller groft neddysset, så offer-kortet kan spilles maksimalt, og tilhørerne hidses op til modaktion.

  Et andet klassisk handlingsmønster..

  Kommentar by Kimski — 21. marts 2020 @ 15:15

 16. “Islam is unable to live at peace with anyone. We Arabs are the worst. We can’t live with the world, and even more terrible, we can’t live with each other. In the end it will not be Arab against Jews but Arab against Arab. One day our oil will be gone, along with our ability to blackmail. We have contributed nothing to human betterment in centuries, unless you consider the assassin and the terrorist as human gifts. The world will tell us to go to hell. We, who tried to humiliate the Jews, will find ourselves humiliated as the scum of the earth.”

  “So before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me against my brother; me and my brother against our father; my family against my cousins and the clan; the clan against the tribe; and the tribe against the world. And all of us against the infidel.”

  “Islam is going to turn this world inside out before this century is out and you’d better have enough guts to deal with it.”

  ~ Leon Uris, The Haj.

  Kommentar by Kimski — 21. marts 2020 @ 15:22

 17. Korana-virus

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 21. marts 2020 @ 15:53

 18. Ham I tror er en politimand der taler arabisk er vist nærmere en konvertit? Han ligner sådan en narkoman der er blevet omvendt i fængslet.
  Men alstå jeg tror sgu’ det ender galt det her hvis RP og Co fortsætter sådan her.

  Kommentar by Johnson — 21. marts 2020 @ 17:03

 19. Kommentar by Johnson — 21. marts 2020 @ 17:03

  Nej, han er civilklædt politimand fra Københavns Vestegns Politi. Det er bekræftet af folk, der var tilstede.

  Kommentar by Fascist — 21. marts 2020 @ 17:43

 20. Undskyld, jeg mente Københavns Politi – ikke vestegnen.

  Kommentar by Fascist — 21. marts 2020 @ 17:43

 21. Hans nummerplade er BM 97 057 og han optrådte også voldeligt 28 i 2 sammesteds..

  Kommentar by Hul igennem? — 21. marts 2020 @ 18:07

 22. iSlammets tilbedere burde eskorteres ud af landet, alle om en! og gerne i åbne gyllevogne med påskriften:

  “Gratis transport mod Mekka”

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. marts 2020 @ 18:09

 23. #19
  Det kan kun ende godt; Islam skrider, eller bliver skredet, jo mere de udstilles, holdes øje med og nægtes socialnasserpenge.. jo før tager de beskæmmede hjem til Mekka!

  Kommentar by Hul igennem? — 21. marts 2020 @ 18:10

 24. Undskyld! Jeg mente #18..

  Kommentar by Hul igennem? — 21. marts 2020 @ 18:12

 25. @17 Jamensågådogvæk
  Korana-virus..hahaha fed kommentar :)

  Kommentar by Piphans — 21. marts 2020 @ 20:26

 26. Hehe, peber lige i øjet, sådan noget kan man lide. Mere blod!

  Kommentar by Carl Henrik — 21. marts 2020 @ 21:16

 27. Den farlige sygdom hedder Koranvirus.
  https://youtu.be/a8yJwqLdBvc

  Kommentar by Charles — 22. marts 2020 @ 00:26

 28. Denne tråd vil je overlade til alle retardoerne men blot slutte med at konstatere at hvis denne hændelse havde fundet sted for 1 måned siden havde tråden haft over 200 hits
  Så mon ikke der alligevel er folk med så meget mellem ørerne at det IQ niveau de ellers tilskriver invaderer i øjeblikket overgås med adskillige længder i negativ retning af Pølledan

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 02:55

 29. Er der virkelig så mange muslim betjente idag, eller er det danske med islam skæg?
  Ved indslag fra virus politi til at overholde forsamlings tæthed, demonstrationer.

  Kommentar by Anonym — 22. marts 2020 @ 06:55

 30. > Carl Henrik — 21. marts 2020 @ 21:16
  Ja, han er tydeligvis fra et sted, hvor man spiser stærk mad, og ved tilvænning må peberdosis jo øges.

  Kommentar by Hertz — 22. marts 2020 @ 07:28

 31. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. marts 2020 @ 02:55.

  Der er i hvert fald nu ingen tvivl om, at dit eget IQ niveau er nede på præcis det niveau det kræves, for ukritisk at æde mediernes dansker-fjendtlige retorik, hook, line, and sinker.
  Heller ikke specielt overraskende, at se dig udlægge en voldsmands overfald på en dansk politiker som fuldt ud acceptabelt, udelukkende fordi du ikke kan lide personen, hvilket reelt er det du gør med dit ordskvalder.
  Forventeligt, absolut, men ikke overraskende, i betragtning af at landets IQ er faldet fra små 110 point til 98, som følge af den 50-årige affalds-import…og så selvfølgelig selvmorderiske medløbere som dig selv.

  Kommentar by Kimski — 22. marts 2020 @ 09:07

 32. Kommentar by Knud Madsen — 21. marts 2020 @ 11:00

  Aaaaaarghhhh

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  DUNK SAGDE DET 01:17 i videoen. SMASK SMÅKAGE LIGE NED I BROSTENEN ELLER FLISEN.

  Er du så færdig perkerdyret får hovedpine i otte dage; det er meget værre end den akutte capsaicin forgiftning, han fik i øjnene og ansigt, de smerter forsvinder i løbet af et par timer, men hovedpinen, for fanden, den får han måske og forhåbentligvis i resten af sine dage i Dummark med kærlig hilsen fra drengene fra Klausdalsbrovej, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 09:54

 33. # 32.
  Ifald den egentlige voldsmand har pådraget sig skader ifm. pacificeringen kan du være sikker på at han selv, “velmenene” advokater, venligboere og lign. vil sørge for et søgsmål mod politi/retsvæsen. Lur mig om ikke han vil få tilkendt en klækkelig erstatning samt at statskassen = os der betaler skat vil blive dømt til at betale samtlige udgifter i den forbindelse. Alene advokatsalæret er tårnhøjt. Indrømmet det ser voldsomt ud, ligeså lyder det voldsomt, det er politiets virkelighed. Også jeg undrer mig over at sikkerhedsfolkene ikke havde focus på den klassiske opstilling angriberne har indtaget inden man kontakter den helt klare nyttige idiot. Som andre oplyser er det ikke første gang vedkommende er ude efter Paludan. En anden beriger forsøger sig med offerrollen da han flere gange råber at det er en ældre mand, jeg synes ikke han ligner en ældre mand. Det eneste sprog disse typer forstår det er kontant afregning. Er der nogen der ved hvad status er på den såkaldte bedemandssag? Interessant man nu om dage kan se gæld mv. via nummerpladen (få klik på Internettet). Det må således være muligt at finde ud af hvem denne beriger er. Godt vi har Uriasposten og de mange fine indlæg. Kun afdækning af berigernes gøren og laden kan, måske, dæmme op for denne galskab hhv. for de mange velmenene advokater, venligboere osv. ret åbenlyse frie spil.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 22. marts 2020 @ 15:02

 34. Lukke det moskien og sat dem i fængsel, de er noget lort som har en sted for aktiviteter.

  Kommentar by Zanko — 22. marts 2020 @ 15:08

 35. D

  U

  N

  K

  forbyd hjernedøde islamister og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 16:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper