22. marts 2020

Norge: AEH’er sigtet for kirkebrand, “… sint og forbannet fordi en norsk mann har satt fyr på koranen”

Langt de fleste muslimer anerkender ikke retten til at kritisere Islam, og det gælder selvom de er flygtet fra et totalitært islamisk regime, og blot udgør en religiøs minoritet i værtslandet. Man kan tage araberen ud af Arabien, men man kan ikke tage Arabien ud af araberen. En historie fra norske Document – Siktede for kirkebrannen ‘var sint og forbannet fordi en norsk mann har satt fyr på Koranen’.

“Mannen (28) som er siktet for kirkebrannen på Dombås ville hevne at en norsk mann hadde satt fyr på Koranen.

Han ble natt til lørdag pågrepet på Dombås, og samme dag fengslet for fire uker for brannen på Dombås og forsøk på påtenning av kirken i Sel. Brannen i Dombås kirke skjedde 20. februar. Sel kirke ble forsøkt påtent 19. mars. Mannen har erkjent straffskyld.

‘Han har oppgitt som grunn til handlingene at han var sint og forbannet fordi en norsk mann har satt fyr på koranen, uten at politiet har gjort noe med det.’ skriver Hedmarken tingrett i fengslingskjennelsen.

28-åringen ‘bor [..] i Nord-Gudbrandsdal’, skriver NTB, men navnet hans tilsier at han har innvandrerbakgrunn fra Midtøsten eller Afrika.

Siktede er uten arbeid og forsørgelsesansvar.”

(Dombås kirke efter branden den 19. februar 2020; foto: OPP)

Oploadet Kl. 19:42 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109018/trackback

25 Comments »

 1. Brænd det møgbeskidte perkerdyr i Norge og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 19:59

 2. Jeg drømmer hemmeligt om at iklæde mig den sorte kutte og personligt skyde ham med en .45 ACP med direkte mundingsmærke i nakken eller sætte ild til hans legeme; han er jo blot en beskidt sandnigger, der fortjener et tusinde gange værre skæbne end jeg, midaldrende, kridhvid, kristne familiefar som bøddel, men jeg er villig til at tage dette offer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 20:08

 3. fra vg.no
  Sel kirke forsøkt påtent

  Politiet fikk melding om saken klokken 2.02 natt til torsdag. Kirken ligger fem kilometer nord for Otta sentrum. Politiet ønsker tips om noen har gjort observasjoner i området i løpet av natten.

  – Området er avsperret og det gjennomføres blant annet tekniske undersøkelser. Kripos er varslet. Politiet har ingen mistenkte i saken, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

  Politiet kan foreløpig ikke si noe mer om hendelsen ettersom de fortsatt venter på kriminalteknikere.

  – Politiet har ikke vært inne i kirken ennå, opplyste lensmann Erik Trønnes i Nord-Gudbrandsdal lensmannsdistrikt til NTB klokken 10.15.

  Politiet undersøker nå om det er likheter mellom brannen i Dombås kirke og skadeverket på Sel kirke. Natt til 20. februar begynte det å brenne i Dombås kirke, og politiet mener brannen var påsatt.

  Brannen varte i flere timer før brannmannskapene fikk kontroll. Kirkebygget fikk store skader, og et nytt kirkeorgel til rundt 4 millioner kroner ble totalskadd.

  Det er en halvtimes kjøretur fra Dombås til Sel. Sel kirke er en korskirke fra 1742 i Sel kommune i Innlandet. (NTB)

  Kommentar by k. m. — 22. marts 2020 @ 20:18

 4. Hvad var det nu den politiundersøgelse nåede frem til, for ikke så længe siden? At mange var så retarderede og understimulerede, at de ikke var til at nå ind til, og at de ligesom fortidens sinker og landsbytosser, udviste en udpræget fascination for åben ild…?

  Kommentar by Kimski — 22. marts 2020 @ 20:22

 5. Kommentar by Kimski — 22. marts 2020 @ 20:22

  Netop.

  Vi mangler en danske 2020 version af AKTION T4 til alle sinkerne fra Perkistan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 20:26

 6. dansk

  En lillebitte køretur bag i lastvognen og – vupti – op til Allan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. marts 2020 @ 20:29

 7. Islam, er for tabere.

  Kommentar by Ewing — 22. marts 2020 @ 20:44

 8. Det ligner meget en serbisk kristen ortodoks kirke i Bosnien eller Kosovo, efter at danskerne og NATO havde banet vejen for UCK.

  Kommentar by Fascist — 22. marts 2020 @ 20:44

 9. I Frankrig har invasionens specialtropper nedbrændt hundredvis af kirker og skoler og tusindvis af biler. Derudover kunne man lave en 100 kilometer lang liste over deres øvrige forbrydelser.

  Kommentar by Bent A — 22. marts 2020 @ 20:57

 10. En Somalia-Ali.
  Få nu det lort fjernet fra Skandinavien nu.
  Der er over 50 Lortelande de kan være i.
  Det skal Mobiliseres, snart.

  Kommentar by Charles — 22. marts 2020 @ 21:01

 11. Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 22. marts 2020 @ 21:46

 12. iSlammets tilbedere er ikke “kun” på LavIQ pga. indavl:
  Langt de fleste kan kun læse en skrift bagfra* og er ikke kommet længere i historien end til ca. år 700 efter Kristi fødsel.
  De magter end ikke at ernære sig selv i hjemlandene, skønt alle muligheder stod åbne og endda med massiv hjælp fra venstens civilisation. Ja, selv mangt en dyreart formår, at afpasse avl efter mulig ernæring.
  Men at de vil, og får, adgang til, at dyrke deres mentale, etiske og åndelige tilbageståenhed midt i blandt os og mod os, kræver efterhånden/snarlig folkelig opstand/civil selvforsvar/krav om politisk ansvarligheds-pligt!

  Læs bare denne tyrkers belæring til os danskere, i bloggen:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/utkuguzel/ECE12028434/bliver-vores-liv-det-samme-efter-corona/
  hvor han igen fører sig frem, som om selvbestaltet ordreuddeler, om hvad VI skal!
  FY for den lede, af fandens tilbedere, siger jeg bare og håber på, at han må få plads i en åben gyllevogn på vej UD AF DANMARK!
  Samme ønskes for J.P.blogeren Harun Demirtas, der ligeledes, som tyrker, føler sig kaldet til at belære os.
  – alt udfra sværmeriske drømme og et opfyldende liv, til “ære” for en pædofil, voldsprofet, ved navn Muhammed!
  Disse kvalmende tyrkere dyrker taqiya, som forpost for iSlammets lavintelligente terroryngel!!!

  iSlammets tilbedere viser daglig at:

  Islam SKAL forbydes i Danmark og andre civiliserede lande!!!

  * Pas på rundt om søerne i Kbh., der kan være spøgelses-telte i modgående retning!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. marts 2020 @ 22:17

 13. 1,2,5&6

  Notarius Umulius:du fremstår som enten en provokatør eller en mindre begavet person.
  T4? M’kay…
  At Møller har et særdeles åpent kommentarfelt forandrer ikke på at du misbruker hans liberale sinnelag.
  /Støtt SIAN.

  Kommentar by Oslo/Norge — 22. marts 2020 @ 22:53

 14. Nu er kirkeafbrændingerne kommer til Norden! I Frankrig var der sidste år 200 episoder med skændeinger, hærværk eller påsatte brande på kirker, det er underligt at MSM. ikke nævner det overhovedet!
  Notra Dame branden er aldrig blevet opklaret, så vi ved ikke hvad der skete, men helt ærligt, jeg bliver i den grad mistænksom, når MSM. Ikke nævner de 200 episoder overhovedet! Er der nogen der ved noget, som bare ikke må komme frem? Der florerer en video på nettet hvor man kan se nogen gå rundt på stilladset og man kan også se et glimt! Det ser mildest talt mystisk ud!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. marts 2020 @ 23:38

 15. 14-
  Det aller mest mystiske er hvordan autoritetene kunne fortelle oss at “brannen er ikke påsatt,dette var en ulykke” mindre enn en time etter at de første flammene var observert, omtrent samtidig som det startet å fenge ordentlig.
  Da var det første jeg tenkte at dette var noe de umulig kunne vite så tidlig, og min konklusjon ble at disse autoritetene var og er panisk redde forrædere.
  Norske msm holder helt kjeft om bakgrunn og motiv til muhammedaneren som tente på Dombås og Sel kirker.
  Hvis en nordmann hadde satt fyr på 2 moskeer og blitt tatt, ville vi fått livet hans brettet ut i samme msm.
  God kveld (-:

  Kommentar by Oslo/Norge — 23. marts 2020 @ 00:57

 16. Kommentar by Oslo/Norge — 22. marts 2020 @ 22:53

  Jeg er—som du vil kunne udlede af mine skriverier—det, som USAs bedste præsident nogensinde præsident Trump kalder A High IQ Individual (Mensa materiale for nu at være præcis), men lige når det kommer til muslimer i almindelighed og muslimer i Danmark i særdeleshed, så kommer jeg oftest voldsomt i affekt og lufter den indre svinehund, men jeg bliver bare provokeret over alt det lort, som muslimerne byder os hvide, at jeg pisser tilbage på muslimerne og deres terrasser og grill og møbler og borde. Mest af alt i afmagt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. marts 2020 @ 08:45

 17. Sådan som muhammedanere læser koranen og tager den bogstavstro, som en diktatorisk førerprincip, så fortjener den at blive brændt. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. marts 2020 @ 09:37

 18. En skøn ting ved corona-krisen er, at vi oplever, at de ikke længere i medierne og blandt politikerne har tid eller overskud til solstrålehistorier om søde indvandrere, der med deres mangfoldighed bidrager til det danske samfund. Eller lange bortforklaringer om deres vold, syn på unge danske piger, deres manglende deltagelse og kvalifikationer på arbejdsmarkedet og deres overrepræsentation i kriminalitetsstatistikker.

  Alt handler om nationen. Selv i Sverige igår, sad Löfven næsten som en statsmand af den gamle skole med et SVENSK flag i baggrunden og talte til det SVENSKE folk, som er så dybt svigtet, men alligevel solidariske med hinanden.

  Væk er regnbueflag, mangfoldighedshyldest og den evindelige pludren om kønskvoter, for meget hvidhed og hån af normal-svenskeren. Væk er den humanistiske stormagt.

  Det er næsten som at komme tilbage til den vidunderlige tid før masseindvandringen af de voldsparate folkeslag, der ALDRIG vil kunne leve op til vores standarder for selvbeherskelse og offervilje for et land.

  Når der ikke længere overskud til kværuleren om racisme, deres krav om særhensyn og det danske samfunds evige forpligtelse til at give albuerum for deres indtræden på vores læreanstalter, universiteter og arbejdsmarked, hvor deres religiøse særhensyn skal respekteres uanset hvad. Fordi ellers gider de ikke. Det er jo næsten som at få ferie!

  Velvidende at uvæsenet er der endnu, og gerne viser deres uvilje mod Danmark, når de har lejlighed til det.

  Som feks de helt vanvittige krav i imamens kritik af uperfekt persisk i oplysningskampagner. Forhåbentlig vil det få flere til at få øjnene op for, hvad vi ikke skal bruge ressourcer på.

  Jeg er dog alvorligt bange for, at vi vender tilbage til det gamle, når krisen er overstået. Men så vil folket have oplevet, hvordan det kunne være, hvis alt ikke handlede om at håndtere korantro indvandrere og deres skadelige adfærd, og de ressourcer, der bruges på det. Og hvordan det er, når mainstream- medier ikke hele tiden skal spændes for en falsk mangfoldighedsdyrkende dagsorden.

  Kommentar by Uno — 23. marts 2020 @ 10:23

 19. Uno
  Helt enig

  Kommentar by k. m. — 23. marts 2020 @ 10:38

 20. Uno: “En skøn ting ved corona-krisen er, at vi oplever, at de ikke længere i medierne og blandt politikerne har tid eller overskud til solstrålehistorier om søde indvandrere, der med deres mangfoldighed bidrager til det danske samfund.”

  Beklager kammerat:

  https://jv.dk/artikel/esbjerg-pizzaria-for%C3%A6rer-100-pizzaer-til-sygehuset-vi-synes-de-er-modige

  Mama Rosa ejes af perkeren Salih Celik.

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. marts 2020 @ 11:09

 21. Kommentar by Uno — 23. marts 2020 @ 10:23.

  Fuldstændigt enig. Det er lidt som om farverne er blevet lidt klarere, og luften lidt renere. Der er tydeligvis en øvre grænse for, hvor meget BS man kan klare dagligt. Vi bliver stille og roligt vænnet til forholdende i shithole lande, uden at vi selv helt gør os det klart i det daglige, hvor hurtigt det egentligt går.

  At der så er en enkelt grib der skygger for solen nede i Esbjerg, er til at leve med, og afstedkommer egentlig ikke andre tanker end: Vaskede perkeren hænder før han lavede de pizzaer, og har nogen checket ham for korona-virussen, før de tog imod dem?

  Okay, måske man alligevel har bidt lidt mærke i hvor hurtigt det går, især med den efterhånden næsten konstante mistro overfor de fremmede. Men man kan så også sige, at de har gjort alt hvad de kunne, for at det skulle ende der.

  Kommentar by Kimski — 23. marts 2020 @ 11:44

 22. Ikke et ord om branden i dansk MSM.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 23. marts 2020 @ 12:16

 23. Kommentar by Uno — 23. marts 2020 @ 10:23

  Måske dør mange hundrede tusinde muslimer i Danmark af corona pga. nedsat immunforsvar; man har jo lov at håbe, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. marts 2020 @ 12:22

 24. Alle steder, hvor kristne møder muhamedanere, forsvinder de kristne.
  Sig det til alle verdens lande.
  Sig: Luk dem ikke ind

  Kommentar by Bastardo — 23. marts 2020 @ 12:41

 25. # Kommentar by Hr Snusk – 23. marts 2020 @ 11:09

  Ja, det måtte jo komme.

  Faktisk var det forventeligt, at der ville komme et vognlæs pizzaer, lige når man står og mangler en del højteknologisk hospitalsudstyr og mennesker avancerede kundskaber.

  Men de drømmer nok om, at deres børn og børnebørn en dag skal overtage det fine hospital, og danskerne er dem, der leverer pizza’ er. Og det er jo på en måde festdag i den forstand.

  Kommentar by Uno — 25. marts 2020 @ 23:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper