24. marts 2020

21-årige Harald vil ‘feste videre’: Corona truer ‘jeres helbred, jeres friværdi, jeres jobs, jeres økonomi’

Harald Toksværd var rødgardisten, der sidste år kaprede talerstolet til KU’s årsfest. Han fortalte han, at maoisten Finn Ejnar Madsen var død, men at ungdomsoprøret lever videre i folk som ham selv. Året forinden var han sammen med andre i Humrådet med til at besætte rektoratet på KU. Humrådets aktivister tilhører den yderste venstrefløj, og blandt talerne til besættelsen var mere end halvdelen nuværende eller tidligere kommunister. Det tenderer det komiske, når ungdomsoprør anno 2020 repræsenteres af en mandlig digter med rød læbestift.

Tilbage i februar demonstrerede han imod Generation Identitær-arrangementet på Christiansborg, og blev på EB.dk omtalte som ‘talsperson for Revolutionære Antifascister’. Han var der dog formentligt som aktivist for ‘Anarkistiske Studerende’. Læserbrev af venstreradikale Harald Toksværd i Politiken – Kære voksne, det klinger hult, når I anmoder om solidaritet i krisetider – det er jer, der har smadret fællesskabet og vores fremtid

“Det er svært at tage det alvorligt, når den ældre generation beder de unge udvise solidarisk adfærd under coronakrisen. … kan det virkelig passe, at den unge generation ikke kan finde ud af at tage ansvar og løfte sin del af samfundsbyrden? Lad os forsøge, i et øjeblik, at se det fra ungdommens perspektiv.

Vi har set meningsløse krige og statsracismens korstog. … Kort sagt lever vi i en helt anden nation, end I mener at tilhøre, og det er ikke én, hvor fællesskabet kommer først.

Måske skyldes vores manglende solidaritet i coronakrisen, at vi, så længe vi kan huske, har forsøgt at dreje på jeres fælleskabsknap, uden synderlig succes. Der ligger her en interessant kontrastering imellem tidens to store kriser. Covid-19, der på overfladen truer jer, jeres helbred, jeres friværdi, jeres jobs, jeres økonomi.

… En krise er først en rigtig krise, når den knækker højkonjunkturen. Så hvordan forestiller I jer, at vi skal reagere, når det er jeres verden, der er på spil? …

Markedskapitalismens børn er nihilister og kynikere, for vi kender ikke andet. Hermed får I det ungdomsoprør, I savnede.Beklager, men vi fester videre.

(Harald Toksværd taler ved KU-årsmødet, november 2019)

“Finn Ejnar er død. Men vi lever.” (Harald Toksværd)

“Finn Ejnar Madsen var maoist og trotskist og i en periode leder af De Danske Rødgardister. … For sin deltagelse i voldelige demonstrationer rettet mod Verdensbankens topmøde i København i 1970 blev han idømt fængselsstraf. Senere var han med til at stifte Den Proletariske Friskole. På skolen fortsatte han med at plædere for vold…” (Wikipedia)

(Collage: Harald Toksværd)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109051/trackback

58 Comments »

 1. Maoisme, Trotskisme og islamisme er alle ideologer der undertrykker befolkningerne i de lande hvor disse ismer dyrkes, skulle Harald Toksværd så stå i spidsen som overhyrden, en person der lever livet i en osteklokke, en ting er sikker de Danske skatteydere bidrager til kejseren uden tøj på uden at blinke med øjnene det gør at Harald kan stå på en ølkasse og råbe ud i skoven for hårdt arbejdende skatteyderes penge, luk for disse meningsløse uddannelser og sæt humanisterne fri på det private arbejdsmarked, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. marts 2020 @ 03:52

 2. Lyder som om idioten tror at han er udødelig, og at kinavirussen kun rammer hans forældres generation og dem der er ældre endnu. Hør her drengerøv! Vira muterer, og du har ingen garanti for at der ikke kommer en variant, der får dit unge stærke immunsystem til at gå så meget amok, at det slår dig ihjel. Hvis du ikke rigtig fatter, hvad jeg fortæller dig, så læs om 2. bølge af den spanske syge.

  “Så hvordan forestiller I jer, at vi skal reagere, når det er jeres verden, der er på spil?”

  Hvem finansierer dit liv?
  Hvem har betalt din uddannelse?
  Producerer du selv noget af værdi?
  Ved du hvad ordet “narcissisme” betyder?

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. marts 2020 @ 04:14

 3. Kommentar by Hr. Snusk — 24. marts 2020 @ 04:14
  Hvem finansierer dit liv?
  Hvem har betalt din uddannelse?
  Producerer du selv noget af værdi?
  Ved du hvad ordet “narcissisme” betyder?
  Jeg tror ikke du skal forvente et svar da Trump nok ikke læser UP
  ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. marts 2020 @ 04:22

 4. Prøver igen:
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/mange-voksne-ter-sig-som-utaknemmelige-boern-lige-nu-er-der-behov-ordet-om-faellesskab

  Kommentar by Peter Buch — 24. marts 2020 @ 04:32

 5. Utopisten er velformuleret men samtidig naiv, uvidende og historieløs.
  Der var ligeså meget egoisme og enhver-er-sig-selv-nærmest i 1980erne specielt blandt dem i arbejderklassen som var social-climbers. Det var bare mere subtilt fordi det ikke var politisk korrekt dengang hvilket det så ad åre er blevet.

  Mennesker i alderen 15-28år er utålelige – de er selvvigtige, narcissistiske, top-egoistister. Så fuld af entitlement og så er de utaknemlige fordi de anerkender ikke at det er tidligere generationers slid som har opbygget samfundet og at de er privilegeret på et hidtil uset niveau rent historisk.

  Desværre er de synspunkter som fremføres ret mainstream blandt unge mennesker. De unge mennesker som den kultur-marxistiske multikulturelle indoktrinering virkede på og som ikke kan tænke selvstændigt. Men som papegøjer efteraber hvad tidens røde profeter forkynder.

  Kommentar by Zenobia — 24. marts 2020 @ 05:31

 6. Zenobia, ja og så er der tosserne som f.eks. PHR, der aldrig kommer videre, uanset alder. Dumsmarte og opmærksomhedskrævende.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. marts 2020 @ 05:42

 7. Jeg vil jo mene at politik og Corona boer adskilles,det vil alle vaere bedst tjent med

  Kommentar by dunk — 24. marts 2020 @ 06:17

 8. Det ligger vel i ungdommen at udrydde de ældre generationer… Det skal helst bare ikke se før ungdommen er selvforsynende og det er vist tilfældet her

  Kommentar by redneck — 24. marts 2020 @ 06:36

 9. Jeg tror desværre, det ligger i de fleste ønsket om- at ville udrydde de fleste…
  Eksempler af format, nazismes, kommunismes følger.

  Kommentar by Peter Buch — 24. marts 2020 @ 06:53

 10. Hvis tåben insisterer på st feste videre, bør man spærrer ham inde indtil pandemien klinger af!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. marts 2020 @ 07:47

 11. Regeringen sætter Dublin-overførsler i bero
  For at begrænse smittespredning af coronavirus, er Dublin-overførsler ind og ud af Danmark sat i bero. Det skriver Udlændinge- og Integrationsministeriet i en pressemeddelelse.

  Det betyder, at Danmark ikke i øjeblikket sender asylansøgere, tilbage til det land i EU, som ifølge Dublin-forordningen er ansvarlig for behandlingen af asylansøgningen. Oftest vil den ansvarlige medlemsstat være den stat, hvor asylansøgeren først kom ind i EU.

  »Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at bekæmpe smittespredning i denne vanskelige situation. Derfor skal vi for tiden selvfølgelig ikke sende asylansøgere rundt på kryds og tværs af Europas grænser,« siger udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 07:57

 12. Derfor skal vi for tiden selvfølgelig ikke sende asylansøgere rundt på kryds og tværs af Europas grænser, siger udlændinge- og integrationsministeren.

  Nej, men danske myndigheder kan afvise muslimen ved grænsen. Venden muslime 180 grader og sende tilbage det andet, sikre land, han kom fra. Problemet er løst, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 08:03

 13. Toxværd er en meget præcis type af dem der befolker tossepartierne- uansvarlig, ufornuftig, uproduktiv, uordentlig, umenneskelig og især unyttig..

  Kommentar by Hul igennem? — 24. marts 2020 @ 08:17

 14. EU,s tidligere formand Barosso var jo også voldelig Maoist i sin ungdom :-). Måske derfor Rødgardisterne er så begejstret for dette totalt solidariske kulsejlede profekt, som ikke engang vil hjælpe Italien, imens Rusland og Kina hjælper (Gud hjælpe mig kun dem?) . Underligt nok at Harald Toksværd tror hvis han havde levet i et rødgardistisk samfund som det Maoistiske eller andet lykkeligt ligegyldigt rødgardistisk samfund, hvor underklassen alle havde været -Ligegyldige- imens repressentatnerne for -Proletariatetsdiktatur havde boltret sig i luksus som Chautjesko, eller Kim Il Sung, og alle blindt kun havde lighed til at hylde den store profetiske diktator, at han havde haft det bedre. Frihedsforkælelsen har skabt selvretfærdige subjekter som ham. Man burde selvføglgelig have behandlet Islam, som man i dag behandler Coronavirus (på et mentalt plan), men når den diplomatiske merkantile politiske fejhed triumfere er der jo intet immunforsvar til at rede den frihed vi fik i arv fra hårdtprævede politikere som Churchill, hos hvem vi kan være evigt taknemmelig over at Europa ikke blev Stalinistisk eller Nazistisk eller Muhammedansk. Tak Churchil. Også i dag Tak til Tommy Robinson. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. marts 2020 @ 08:29

 15. Kommentar by Hr. Snusk — 24. marts 2020 @ 05:42.

  Der er mere tale om en udpræget narcissisme, der læner sig grundigt op af en omgang OCD. Hvis han har nogen mennesker i sin omgangskreds overhovedet, så finder de hans påståelige og bedrevidende opførsel lige så trættende som vi gør, så det er egentligt lidt synd for ham…

  Kommentar by Kimski — 24. marts 2020 @ 08:36

 16. @ Den Nervøse — 24. marts 2020 @ 07:47

  Lad da endelig tossen feste videre. Chancen for at han dør hvis han får det der Kina-virus er godt nok lille men Vi kan jo håbe., og hvis han tager en 20 – 30 stykker med af sine meningsfæller er problemet til at overskue!

  Kommentar by Santor — 24. marts 2020 @ 08:41

 17. Snowflake…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2020 @ 08:54

 18. Alt for mange vælgere glemmer at selvom man lyder intelligent og veltalende, kan man sagtens samtidig have alle mulige dårlige egenskaber.

  Dem som går efter magten og som gerne vil vælges, prøver selvfølgelig at indsmigre sig hos vælgerne.

  Da mange vælgere er naive og uvidende, ender de med at vælge marxistiske politikere opstillet af landsskadelige og migrant-importerende partier. De naive vælgere skader sig selv, men det forstår de ikke.

  Hvis Harald Toksværd render rundt med rød læbestift, antyder det at han er en mandlig feminist med alvorlige psykiske problemer. Han burde nok opsøge psykiatrisk behandling.

  Kommentar by Bent A — 24. marts 2020 @ 10:04

 19. “Jer voksne” Her ser vi hvor infantiliserede venstreorienterede millennials er blevet.
  Han er 23

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 24. marts 2020 @ 10:16

 20. På en måde har Harald Toksværd ret. De unge er blevet svigtet noget så inderligt af deres forældre. Socialisme/kommunisme ville ikke findes, hvis børn fik kærlighed nok i deres barndom. Derfor ser vi det paradoks, at proletariatets frontløbere intet har tilfælles med proletariatet, men blot er børn fra den øvre middelklasse, hvor forældrene har svigtet.

  Kommentar by piusXII — 24. marts 2020 @ 10:38

 21. “Finn Ejnar er død” Tak gud, men kan du ikke også tage Harald Toksværd(og helst lyn hurtigt) for han truer vores land og os og vores børn.

  Kommentar by Piphans — 24. marts 2020 @ 10:43

 22. At 3:
  Per Henrik har igen været tidligt oppe for at prøve at afspore tråden fra starten. Suk.

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2020 @ 10:45

 23. Den røde galning, Harald T, har ret på et enkelt punkt: Corona truer vores helbred, friværdi, jobs og økonomi. Men hvis det ikke var for røde tosser, åndeligt beslægtede med Harald, ville corona-virussen ikke have været nær så stor en trussel. Så ville sundhedsstyrelsen og en vis Brostrøm og Mette F have sørget for smitteopsporing med Sydkorea som forbillede (hos dem er epidemien stoppet), og man ville have sørget for at henvise alle nyankommende migranter til at søge asyl i Tyskland. Nu fortsætter man i stedet med at lade mulige smittebærere strømme ind i Danmark, og man tester dem ikke engang. Grænselukningen ligner et svindelnummer. Indvandring er vigtigere end danskernes sikkerhed, mener Brostrøm, Tesfay og Mette F.

  Kommentar by Bent A — 24. marts 2020 @ 11:16

 24. PiusXII: Da man skubbede forældrene og husmødrene til side med marxistisk politik, for at STATEN og institutionerne kunne overtage børnene, og være deres far og mor, da var det at det for alvor gik galt med “samfundet”.

  Kommentar by Bent A — 24. marts 2020 @ 11:22

 25. Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) kritiserer de danske sundhedsmyndigheder for dele af strategien med håndtering af coronavirus i Danmark.

  Han er særligt utilfreds med ét punkt. Det siger han i DR’s radioprogram ‘P1 Morgen’.

  – Jeg er ikke tilfreds med det punkt i strategien om fortsat at teste fortrinsvis alvorligt syge. Det var en for snæver målgruppe. Der burde man teste langt flere, siger Magnus Heunicke.

  Han henviser til, at de danske myndigheder 12. marts ændrede strategi, så færre og kun de alvorligt syge skulle testes for coronavirus.

  Skulle have gjort som WHO anbefalede
  Heunicke mener i stedet, at man skulle have testet langt flere fra starten.

  Det er også budskabet fra WHO’s generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus.

  – Test, test, test, var Tedros’ ord på et pressemøde 16. marts.

  Ifølge Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, var den opfordring ikke rettet mod Danmark og den danske strategi.

  Men sundhedsministeren siger i P1 Morgen, at han selv har ringet til WHO’s generalsekretær og undersøgt sagen, og at Søren Brostrøm tager fejl. Opfordringen gælder alle lande, herunder Danmark, siger Heunicke i programmet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 11:34

 26. Er der ikke mange muhamedanere i München som Slikkemanden…

  Police have arrested a man in Munich after he shared videos online where he licked a subway ticket machine. He said he wanted to spread the coronavirus.
  Police arrested a man in Munich on Monday for licking a subway ticket machine, claiming he was trying to spread the COVID-19.

  Police arrested a man in Munich on Monday for licking a subway ticket machine and claiming he was trying to spread the deadly coronavirus, Süddeutsche-Zeitung reported.

  In videos shared by the man online, the 33-year-old can be seen licking subway ticket machines and handrails as well as the handrail of an escalator. He said he wanted to spread the coronavirus, according news agency AFP, citing the police in Munich, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 12:29

 27. Nu har vi ikke hørt fra Per Henrik Rasmussen i over 8 timer. Vi må da anstændigvis håbe at han ikke også er blevet fysisk syg.

  Kommentar by bjarne binee — 24. marts 2020 @ 12:38

 28. # hr. Binee

  Læste på eb.dk, at en af Per Henrik Rasmussens partikammerater fra Enhedslisten også er blevet ramt af Coronavirus.

  Måske har der igen været afholdt gangbang i Ninna Hedeagers dobbeltseng?

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2020 @ 12:44

 29. Harald Toksværd er formodentlig et skattet medlem af den sekt af hjernedøde hvor Politiken er menighedsblad. Menighedsbladet er derfor skrevet af hjernedøde og for hjernedøde. Vi andre kan så grine af det, selv om man ret beset burde græde over det.

  Kommentar by bjarne binee — 24. marts 2020 @ 12:57

 30. Personligt læser jeg nu vældig gerne Politiken. 1. fordi der jævnligt er læseværdige artikler, og 2. fordi samtlige krænkede, der trækker offerkortet, får plads til deres hulkehistorier. Blandt andet denne Toksværd.

  Grund nr. 2 er ca. lige så underholdende som Rokokoposten.
  Man véd bare, at hvis der en kilometerlang kronik eller noget i Politiken, er de grundlæggende budskaber: Det er de andres/samfundets skyld, send flere penge.

  Må jeg i øvrigt skadefro henvise til, at en række amerikanske studerende med for mange penge og for megen fritid festede vildt i Tampa, Florida. Outcome: Ganske mange smittede festaber. Karma is a bitch…

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2020 @ 13:14

 31. Harald Toksværd er parasitten der tror at det er en god ide at slå sin vært ihjel.
  https://dansketaler.dk/taler/harald-toksvaerd/
  Er mere for at vi fjerner SU og anden overførselsindkomst fra den slags individer der bider hånden der fodrer dem.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 24. marts 2020 @ 13:55

 32. Regeringen har proklameret at der nu skal tages effektivt fat på at bekæmpe den nye pest. Men er det andet end store ord og fedt flæsk? For det kan slet ikke lade sig gøre at gå effektivt frem, fordi der mangler det udstyr og de materialer der skal til. Og der kan gå flere uger før problemet er løst. Danmark har været meget dårligt forberedt. To måneder er gået til spilde fordi Sundhedsstyrelsen har snorksovet og ignoreret stribevis af advarsler.

  Kommentar by Bent A — 24. marts 2020 @ 14:07

 33. Harald når ikke Greta til sokkeholderne.
  Hov, hvad blev der egentlig af Greta?

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2020 @ 15:03

 34. Set med andre briller kan man følge Harald så vidt, at man kan undre sig over myndighedernes pludselige rørende aktuelle omsorg for danskernes vel, hvilket står i skærende kontrast til islamiserings-politikken. Men som altid: two wrongs don’t make a right.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. marts 2020 @ 15:27

 35. Det er altid sådan, at dem der snakker mest om “solidaritet” (gerne udtalt på proletardansk som “sålledaretet”), er dem, der er det allermindst, når det kommer til stykket.
  Og reglen holder tydeligvis også her. Hvorfor skal hypotetiske gamle fru Sørensen, der er vaskeægte “arbajdar”, ikke alt for klog, ryger og har stemt højrødt hele sit liv, smittes med Covid-19, bare fordi Harald hader hele verden inkl sig selv?
  Forstå det, hvem som kan!
  Men sådan er de jo, venstrefløjserne.

  Kommentar by Hertz — 24. marts 2020 @ 16:44

 36. Til kommentar 23 af Bent A. Bent du har ret langt hen ad vejen, men jeg synes dog stadig, at forældre – selv om de begge er udearbejdende – har gode muligheder for at prioritere deres børn og give dem kærlighed. Det kan virkelig være en udfordring, det vil jeg gerne medgive. Men det har lige så meget med det personlige ansvar at gøre. Mange forældre vil ikke tage forældreopgaven på sig og udliciterer den bort til det offentlige, men børn har bare brug for mor og far. Noget andet er så, at man kan spørge mange pædagoger, at det ikke nødvendigvis er børn fra de hjem, hvor begge forældre arbejder, som er længst tid i børnehaven. Det kan lige så vel være børn fra hjem, hvor moren går hjemme på tilkendt pension eller barsel, hvor barnet får lov til at blive rigtig længe i institution. Den sociale arv er tung, det må man bare erkende. Det såkaldte velfærdssamfund er på mange områder nået til vejs ende. Det er at svigte børnene, hvis vi bare fortsætter som nu, og vi vil komme til at se mennesker, der i den grad mangler kærlighed, og det kan give sig udslag i mange dårligdomme.

  Kommentar by piusXII — 24. marts 2020 @ 16:45

 37. 34:
  Du er en ussel landsforræder og nynazist. Du bli’r aldrig dansker!

  Kommentar by Ole — 24. marts 2020 @ 17:04

 38. Husk– De voldelige demonstrationer af den store socialistisk- anarkistiske bogstavskombination mod verdensbanksmødet blev efter dag 1 effektivt og konsekvent stoppet af “GRØNJAKKERNE”. Pudsigt nok var mange af dem på begge sider brødre og fætre. — Skellet var, om de var arbejdere eller studerende. Sidstnævnte var mest hjernevaskede nyttige idioter for dele af uni- lærerstaben.

  Kommentar by dansker — 24. marts 2020 @ 17:19

 39. Se præsident Trump i Virtual Town Hall on Coronavirus live 24. marts 2020 klokken 18:00-19:00 dansk tid på Fox News Channel med Bill Hemmer og Harris Faulkner: https://watchnewslive.tv/fox-news-live-stream-usa/ forbyd islam i Danmark.
  .

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 18:00

 40. Trump tells Fox News’ virtual coronavirus town hall country could reopen by Easter, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 18:50

 41. Greta Thunberg says it’s ‘extremely likely’ she has coronavirus
  Activist says her symptoms highlight why it’s essential that young people stay at home, forbyd svenske klimamongoler og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 19:17

 42. Kommentar by NotariusUmulius — 24. marts 2020 @ 11:34

  Så vidt jeg erindrer så har WHO da vist aldrig haft nogen stor stjerne her på posten.

  Så Brostrøm burde vel opnå heltestatus da han ikke klappede hælene sammen og parerede ordrer derfra og så oven i købet fra en Etiopier.
  ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. marts 2020 @ 01:09

 43. Tak for det viste collage, dette viser ret tydeligt hvem og hvad vi har med at gøre.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 25. marts 2020 @ 01:32

 44. PHR, WHO var alt for sent ude med relevante informationer og retningslinier, så det at Brostrøm var endnu mere uduelig burde ikke ophøje ham til helt, vel?

  Kors hvor er du dum, mand!

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 02:38

 45. Man begynder at forstå Mads Holger. Selv Ernest Hemmingway ku’ ikke tage hykleriet længere. Er der et “opgivelses-gen” i os?
  Jeg vil mene Anton Lundin-Petterson og Skt. Brenton gav op.

  Kommentar by Nielsen — 25. marts 2020 @ 04:32

 46. Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 02:38
  Jamen i bagklogskabens ulidelige klare lys er der vel ikke den person på kloden der ikke har et medansvar.
  Alle burde jo ha´ råbt vagt i gevær.
  Hvad med dig selv.
  Når du nu er så alvidende så er du vel under et enormt pres for ikke at ha´udvist rettidig omhu

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. marts 2020 @ 04:42

 47. Næhh, og mindsanten om ikke der var endnu en artikel, der endte op med at handle om PHR! Hvem skulle nu have troet det?! -sarc off.

  Umiddelbart skulle man jo tro, at det ville være fuldstændigt frakoblet enhver rationel virkelighed, at drage paralleller mellem en tyndarmet, soyboy-kommunist og samfundsnasser iført læbestift, som Harald Toksværd, og så en lettere overvægtig, amerikansk forretningsmand, kapitalist, og præsident som Trump, men minsandten om ikke PHR i sit afsind formår at gøre det, allerede i 3’de kommentar.
  https://altompsykologi.dk/2017/08/ocd/

  Kommentar by Kimski — 25. marts 2020 @ 10:46

 48. https://www.alt.dk/sundhed/andrea-vagn-jensen-det-er-okay-ikke-at-vare-perfekt

  Endnu et sensitivt skuespillerbarn fra den kreative klasse

  Kommentar by Uno — 25. marts 2020 @ 11:56

 49. Lille selvhøjtidelig bøssekarl.

  Kommentar by Curtis — 25. marts 2020 @ 13:24

 50. PHR: “Hvad med dig selv.
  Når du nu er så alvidende så er du vel under et enormt pres for ikke at ha´udvist rettidig omhu”

  Jeg har ikke påtaget mig et ansvar ligesom de ansatte i WHO eller Sundhedsstyrelsen. Jeg har holdt mig bedre informeret end dem, og taget mine egne forholdsregler. Derfor er jeg ikke under pres.

  Desuden har jeg oplyst folk omkring mig i god tid. Det er mere end hvad man kan sige om WHO og idioter som Brostrøm. Sagt med andre ord: Hvis de ansvarlige var lige så velinformerede som jeg er, så havde vi ikke stået i den situation, som vi gør nu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 16:24

 51. forsat…

  Fra Off Topic:

  Jørgen: “Sars slog omkring 10% ihjel – Wuhan under halvdelen omkring 3-4%”

  Det sidste aner vi reelt ikke noget om, og de kinesiske myndigheder har slet ikke fået inddæmmet sygdommen. Den har spredt sig til samtlige provinser i Kina (minus en enkelt), og har spredt sig til 18 andre lande indtil videre.

  Har du set klippet i #793? Jeg finder det mere troværdigt end den tilbageholdelse af information, som vi har oplevet i de seneste dage.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 18:21

  *****************************

  Jan Huus, der blev kørt en tilsvarende simulation af netop coronavirus for bare tre måneder siden – resultat 65 mio. døde. Og det var endda med svinehold i Brasilien – ikke det ekstremt tætbefolkede Wuhan:

  https://www.businessinsider.com/scientist-simulated-coronavirus-pandemic-deaths-2020-1?r=US&IR=T

  At de tager udgangspunkt i den type virus skyldes både smitsomheden og dens evne til at optage egenskaber fra de dyr, som den har været igennem. Vi mennesker har kun ringe modstand mod coronavira, og der findes på nuværende tidspunkt ingen vaccine imod den igangværende epidemi.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:37

  ***********************************

  anno og Jørgen, jeg håber at I har ret. Synes dog at denne virker noget værre, og de kinesiske myndigheder har ladet folk forlade landet, hvis bare de ikke havde feber. Desuden er det ikke kun gamle og svagelige mennesker der mister livet, som vi ser det med de sædvanlige influenzavira. Vi får se…

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:21

  *************************************

  Coronavirus. En kinesisk sygeplejeske fortæller, at det er MEGET værre end hvad myndighederne lader os tro.

  https://www.youtube.com/watch?v=vbmxMYOLJEQ&feature=youtu.be

  Al trafik ind og ud af Beijing bliver lukket helt ned nu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 03:52

  ***********************************************

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 16:33

 52. forsat…

  Fra Off Topic:

  Jørgen: “Sars slog omkring 10% ihjel – Wuhan under halvdelen omkring 3-4%”

  Det sidste aner vi reelt ikke noget om, og de kinesiske myndigheder har slet ikke fået inddæmmet sygdommen. Den har spredt sig til samtlige provinser i Kina (minus en enkelt), og har spredt sig til 18 andre lande indtil videre.

  Har du set klippet i #793? Jeg finder det mere troværdigt end den tilbageholdelse af information, som vi har oplevet i de seneste dage.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 18:21

  *****************************

  Jan Huus, der blev kørt en tilsvarende simulation af netop coronavirus for bare tre måneder siden – resultat 65 mio. døde. Og det var endda med svinehold i Brasilien – ikke det ekstremt tætbefolkede Wuhan:

  ht tps://www.businessinsider.com/scientist-simulated-coronavirus-pandemic-deaths-2020-1?r=US&IR=T

  At de tager udgangspunkt i den type virus skyldes både smitsomheden og dens evne til at optage egenskaber fra de dyr, som den har været igennem. Vi mennesker har kun ringe modstand mod coronavira, og der findes på nuværende tidspunkt ingen vaccine imod den igangværende epidemi.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:37

  ***********************************

  anno og Jørgen, jeg håber at I har ret. Synes dog at denne virker noget værre, og de kinesiske myndigheder har ladet folk forlade landet, hvis bare de ikke havde feber. Desuden er det ikke kun gamle og svagelige mennesker der mister livet, som vi ser det med de sædvanlige influenzavira. Vi får se…

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:21

  *************************************

  Coronavirus. En kinesisk sygeplejeske fortæller, at det er MEGET værre end hvad myndighederne lader os tro.

  ht tps://www.youtube.com/watch?v=vbmxMYOLJEQ&feature=youtu.be

  Al trafik ind og ud af Beijing bliver lukket helt ned nu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 03:52

  ***********************************************

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 16:34

 53. Som du kan se PHR, så var jeg allerede opmærksom på farligheden af kineservirussen en måned før at sundhedsmyndighederne nærmest opfordrede folk til at rejse på ferie i områder, der allerede var ramt.

  Det kaldes at være velinformeret. Og det kaldes rettidig omhu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 16:36

 54. Også Jørgen Nielsen havde fattet situationens alvor – i modsætning til sundhedsmyndighederne:

  Så meget for Sundhedsstyrelsen og SSI’s kompetencer:

  “Den 16. januar interviewede vi her på B.T. Tyra Grove Krause, der er afdelingschef i Infektionsepidemiologi og Forebyggelse i Statens Serum Institut.

  Her sagde hun, at det ikke var sandsynligt, at mennesker kunne smitte andre mennesker med virussen:

  -Vi er utrolig opmærksomme på, om situationen er den samme, som vi så med sars, hvor der skete smitte mellem mennesker og spredning til andre lande, men det er der ikke noget, som tyder på.

  Men det tyder på at være en fejlvurdering.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 31. januar 2020 @ 16:34

  ********************************************

  Så kan vi alle blive syge:

  “EU-lande forsøger at få bragt borgere hjem fra Wuhan
  Et samarbejde med Kina om at få bragt EU-statsborgere hjem fra det karantæneramte Wuhan styrkes”

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE11901426/eulande-forsoeger-at-faa-bragt-borgere-hjem-fra-wuhan/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. januar 2020 @ 12:21

  ****************************

  I går skrev jeg: “Der skal helst ikke være 4000 smittede i dag [mandag] eller i morgen”

  Det blev til 4651 mandag, en stigning på 70% på ÉN dag! – det er MEGET dårligt!!!

  Det her skal bare stoppes nu som i “N”, “U”, NU!!!

  Vietnam, Pakistan, Mongoliet har lukket grænsen til Kina – I dumme Danmark vader kinesiske turister rundt på Strøget – WTF!!!

  Hvad laver Mette-pigen? – Sidder hun sammen med Rossen, og udtænker nye “grønne” skatter og afgifter? – Så få lige ringet trunten op, og sig, at det er NU, der skal handles!

  Beredskabsstyrelsen ud til alle grænser og få tjekket ALT og ALLE!

  Kan Mette stave til “Rettidig omhu”?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 10:18

  *************************************

  Fordoblingstiden er ikke 2-3 dage, som jeg skrev, men kun 1,68 dage eller 40 timer – SARS havde er fordoblingstid på 14 dage!

  Visse medier har skrevet at Wuhan ikke er så slem som SARS – Det er LØGN – det samlede antal SARS-smittede i Kina, under hele det ni måneder lange forløb i 2003, nåede op på 5328 – Det når Wuhan i dag efter mindre en måned, og vi er kun lige begyndt!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 10:29

  **********************************

  Hvem er det, der siger til Sundhedsstyrelsen, at man ikke skal bruge screening og karantæne

  Lars Østergaard, overlæge, Aarhus Universitetshospital

  “- Sandsynligheden for, at det kommer til Danmark, er meget lille.

  – Og med et rejseforbud mod unødvendige rejser i provinsen, hvor det er startet, er sandsynligheden altså lille.

  Alligevel får Lars Østergaard i øjeblikket mange henvendelser fra praktiserende læger, der vil vide mere om smitten. Fordi deres patienter er bekymrede.

  Men det er da altså ingen grund til at være på nuværende tidspunkt, lyder det fra overlægen.”

  Udtalte Lars Østergaard, i går!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 19:18

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 17:29

 55. PHR, kan du nu forstå hvorfor vi er nogle, der mildest talt er pissesure over de inkompetente myndigheder i Danmark?

  Jeg har selv “bare” en teknisk uddannelse, men alligevel kunne jeg tydeligt se det, som fuldtidsansatte universitetsuddannede myndighedspersoner slet ikke fattede.

  Tankevækkende ikke?

  https://web.archive.org/web/20200131233323/http://www.uriasposten.net/nye-tips

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 17:32

 56. Hr. Snusk

  Forhåbentlig kan alle erklære sig enige i det fremsatte.
  Vi stemmer.
  Der var iii for og nnn imod, aaa stemte ikke, eller var fraværende.
  Forslaget er vedtaget.
  Vi går til næste forslag, om reduktion af myndighedernes størrelse, et borgerforslag…

  Kommentar by Peter Buch — 26. marts 2020 @ 06:27

 57. “Forhåbentlig kan alle erklære sig enige i det fremsatte.”

  Egentlig gjorde jeg mig denne ulejlighed for at hjælpe PHR til ikke at være så dum, men det var vist skønne spildte kræfter. Godt at jeg, i det mindste, kan regne med dig. Og ja, jeg støtter helhjertet dit forslag om reduktion af myndighedernes størrelse. Det er jo løbet helt løbsk.

  Der findes en betegnelse for det fænomen, at en administrativ sektor bliver ved med at vokse ved knopskydning, indtil den simpelthen bryder sammen under sin egen vægt. Inspirationen var Det Britiske Imperium. Kan desværre ikke huske hvad betegnelsen lyder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. marts 2020 @ 18:44

 58. Har hørt betegnelsen engang. Men kom ikke på det i går. Den må lagre lidt…

  Kommentar by Peter Buch — 27. marts 2020 @ 21:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper