24. marts 2020

Amerikaner død efter at have indtaget akvarium-rengøringsmiddel: ‘Trump-brøler’, skrev Avisen.dk

‘Trump-brøler’ skriver Avisen.dk, og er ikk i nærheden af virkeligheden. En Rizau-historie fik en absurd overskrift hos Avisen.dk – Trump-brøler: Mand dør efter at have taget klorokin.

“En amerikansk mand er død efter indtagelse af rengøringsmidlet klorokin. Han troede, at det ville beskytte ham mod at blive smittet med coronavirus. … Mandens kone indtog også stoffet og er i kritisk tilstand.

Det giftige middel, de spiste, var ikke den type klorokin, der bliver brugt medicinalt til at behandle malaria, og som ifølge nogle forskere viser stort potentiale som middel mod coronavirus.

Det var derimod den type klorokin, som man bruger til at rengøre akvarier. USA’s præsident, Donald Trump, har tidligere nævnt, at midlet hydroxyklorokin – et lignende middel – sammen med et antibiotika kunne blive et potentielt vigtigt medicin mod coronavirus.

Mandens kone fortæller til NBC News, at hun havde set pressebriefingen med præsidenten og kunne huske, at han sagde ‘klorokin’.

– Jeg så, vi havde det stående bagest på hylden og tænkte: Hey, er det ikke det, de taler om i tv, siger konen til NBC News.”

(Avisen.dk, 24. marts 2020)

“I saw it sitting on the back shelf and thought, ‘Hey, isn’t that the stuff they’re talking about on TV?'” (Afdødes kone til NBC, 23. marts 2020)

Oploadet Kl. 23:32 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109063/trackback

23 Comments »

 1. At Trump opfordrer folk til at fylde sig med akvarierensemiddel er lige en historie for det saglige og seriøse program, Orientering på P1.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. marts 2020 @ 23:38

 2. Kina blander sig i resten af verden bliver det nok ikke…

  Kommentar by Peter Buch — 24. marts 2020 @ 23:56

 3. Jamen Trump er ikke en der tænker før han taler.
  Han burde slet ikke ha´omtalt dette “mirakelmiddel” offentligt men bare ha´ godkendt at starte kontrolerede forsøg som er det der er sket derovre li´som her.

  Hørte også på tv at Trump som begrundelse for sin iver for at åbne op igen inden Påske sammenlignede situationen med at der dør flere i bilulykker om året i hele USA end der er døde af Covid 19 men at man af den grund ikke kunne drømme om at forbyde fremstilling og salg af biler.

  Priceless

  Jeg tror ærligt talt ikke at han evner at tænke den tanke at hvis alle bilulykker var komprimeret til at finde sted indenfor 14 dage ville betyde for hospitaler og bedemands forretninger

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. marts 2020 @ 00:58

 4. Det er utroligt hvad USA´s demokratisk valgte præsident udsættes for. Nå, langt de fleste anklager mod præsidenten er løgn og latin og er vel skabt for at miskreditere ham. Sådan går det hver gang visse typer ikke får deres vilje. En af USA´s, på alle måder, “største” politiske begavelser R. Reagan blev udsat for det samme, herunder pip fra danske underlødige såkaldte politikere.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 25. marts 2020 @ 01:30

 5. Og PHR er naturligvis med på MSMs latterlige “Orange Man bad” agenda. Et par idioter drikker rengøringsmiddel, og så er det Trump, der er det virkelige problem. Herregud da.

  Er det et problem at forsøge at tørre sin lille hund i mikrobølgeovnen eller at blive overrasket over, at kaffen fra McD er (var) varm?
  You can’t fix stupid!

  Havde Trump ikke talt om en af de mulige og tilmed billige behandlingsmetoder, så havde det også været galt. Om han så egenhændigt opfandt mirakelmedicinen, der udrydder kinavirussen, så skulle denne verdens PHR’er nok få det drejet til at være forkert også.

  Og en ting mere: Der er intet, INTET, der forhindrer de enkelte delstater i selv at gøre noget. Bemærk at de hårdest ramte områder i USA er de demokratisk ledede storbyer – Seattle, LA, New York. Sundhedsmyndighederne i NY har udsendt en officiel meddelelse om, at det nok ikke er en god idé at slikke andre mennesker i røven:

  https://www.complex.com/life/2020/03/people-think-new-york-city-coronavirus-sex-guide-is-hilarious

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 02:04

 6. Kommentar by Peter Buch — 24. marts 2020 @ 23:56
  Kina har i den grad fucked up ved at tilbageholde oplysninger der måske kunne ha´afbødet konsekvenserne men er nu det land i verden der har overskud til big time at yde Marshall hjælp.
  De sender i titusindevis af tons medicinsk udstyr til hovedsageligt Italien og Spanien men også Danmark og de fleste Europæiske, Asiatiske og Afrikanske lande.
  Dette er ikke en skåltale for et regime jeg absolut ikke bryder mig om men bare en påmindelse om at de har overtaget en rolle som vi ellers forventede at se fra USA der ikke engang har det nødvendige overskud til at hjælpe deres egne i tilstrækkelig grad.
  Men hvor Trump har været så “large” at tilbyde Nordkorea assistance.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. marts 2020 @ 02:08

 7. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

  De første seks stater på listen er blå, dvs. demokraterne vandt valget i 2016. Men det kan vi jo ikke bebrejde Trump for …

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 02:18

 8. PHR: “… en rolle som vi ellers forventede at se fra USA”
  Tal for dig selv. Jeg havde absolut ingen forventning om, at USA skulle løse sundhedsproblemer i Europa.

  Den rådne mentalitet, der tilsiger at vi ikke må diskriminere, lukke grænser eller stille krav til rejsende – altså den globalisme, som er ved at smadre vesten – er det virkelige problem. Havde vi gjort det rigtige fra begyndelsen, så havde alle godhedstosserne skreget op om racisme og nazisme osv. Nåh ja, det gjorde de alligevel. Bare det at kalde virussen for Wuhanvirus eller Kinavirus, var nok til at idioterne aktivt forsøgte at flytte fokus til “racisme”. I Italien opfordrede man endda befolkningen til at kramme kinesere, for at vise hvor inkluderende og ikke-racistiske De Anstændige er. Sygt! Nu er folk alvorligt syge og døende, men “Jeg blev i det mindste ikke kaldt racist (host-ralle-host)”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 02:28

 9. Kina blander sig i valg i USA.
  Bliver det nok heller ikke…

  Kommentar by Peter Buch — 25. marts 2020 @ 03:25

 10. Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 02:18
  Dit indlæg er vel et eller andet sted indikation på at du endnu ikke er konfirmeret eller total ignorant

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. marts 2020 @ 03:27

 11. #9 PHR, nej det er en indikation på, at sygdommen spreder sig nemmere blandt folk der abonnerer på idéen om åbne grænser, at alle mennesker er lige og at vi ikke må forskelsbehandle. Samme årsager som gør spredningen i grænseløse Europa så aktiv.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 03:30

 12. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/udlandet-bruger-malariamedicin-mod-corona-danmark-halter-efter/8062031

  “… i Danmark er man loren ved at bruge et middel, der ikke er gennemtestet endnu”

  Kors! Klorokin har været brugt i årtier, så alle bivirkninger er kendt. Der er ingen grund til ikke at forsøge sig frem. Ingen grund til ikke at lytte til de foreløbige resultater ifm. Kinavirussen.

  Idiotiske Sundhedsstyrelsen, som også tvinger folk med borreliainfekton til at søge mod udlandet for at få den virkningsfulde behandling.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 03:34

 13. PHR, nej jeg er ikke konfirmeret. Allerede som 13-årig kunne jeg godt se det hykleriske i at bekende mig til en tro, som jeg ikke havde. Sådan fungerer vi selvstændigt tænkende mennesker, men os er du tydeligvis ikke vant til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 03:36

 14. Den gode Trump skulle lytte lidt mere til The Constitution.
  Det kan alle i andre r*******r også gøre.
  Og Peter Buch og Hr. Snusk
  kan i dog f.h. ikke være venlige,at ignorere Per Henrik Rasmussen?
  Han er et eksempel på en som har forstået så godt som ingenting

  Kommentar by Nielsen — 25. marts 2020 @ 04:26

 15. CovIdiot!

  Kommentar by traveler — 25. marts 2020 @ 04:34

 16. Nielsen.
  Min første kommentar var MEST henvendt til Morten, den anden ment som en fortsættelse af den første, toeren også mest rettet til samme.

  Kommentar by Peter Buch — 25. marts 2020 @ 06:00

 17. Og så undrer gammeltudsmedierne og løgnebaskerne sig over at færre og færre gider bruge deres penge på dem og deres skidne tunger?

  Kommentar by Hul igennem? — 25. marts 2020 @ 07:52

 18. Apropos Donald Trump. Hvornår mon sundhedsdirektøren (eks?)kommunisten Søren Brostrøm får fyresedlen?

  Kommentar by A-mad — 25. marts 2020 @ 08:11

 19. Og så lige endnu en artikel, der endte op med at handle om PHR, (til en afveksling – sarc off), så spild af min tid at kommentere på oplægget.

  Kommentar by Kimski — 25. marts 2020 @ 10:31

 20. I bagklogskabens lys havde den mest logiske strategi været at teste alle der kom til Danmark fra udlandet for Corona i starten af epidemien. I starten havde der sikkert været testkapacitet nok til dette. Især hvis man samtidigt havde lukket grænsen og neddroslet flytraffiken.

  De smittede burde identificeres og sendes i karantæne, frem for at lukke hele landet ned. Alle burde i virkeligheden testes nu, hvis der kunne skaffes kapacitet til det. I det mindste alle med de mindste, selv svage symptomer.

  Kommentar by JC — 25. marts 2020 @ 11:05

 21. Når jeg hører om et amerikansk par, der drikker rengøringsmidler i den tro, at det er antimalariamedicin, kommer jeg til at tænke på den amerikanske ældre dame, der for mange år siden forsøgte at tørre sin våde kat i den nyindkøbte mikroovn, og dernæst, da katten døde, sagsøgte producenten. Producenten må have været rimeligt chokeret over nødvendigheden af at mærke ovnene med advarsel om ikke at putte levende dyr eller mennesker i ovnen, forestiller jeg mig.

  Dumme mennesker dør af dumhed hele tiden og mod dumhed kæmper selv guderne forgæves. Dette er et eksistentielt grundvilkår, som man skal være rimelig blæst i bøtten for ikke at indse.

  Det er naturligvis ikke Trump der har skylden for dette. En af de ting, som de mere intelligente vil komme til at lære de kommende år, er hvor uendeligt ligegyldige og hjælpeløse politikere er overfor katastrofer som den vi befinder os i nu, og mange vil måske få den tanke, at det ikke kun er nødsituationer der løses bedst så lokalt som muligt (på statsligt, regionalt eller lokalt niveau) men meget andet også.

  De fleste bliver nok klogere. De dumme vil fortsætte med at forsøge at slå sig selv ihjel. Stå ikke i vejen for dem.

  Kommentar by Mackety — 25. marts 2020 @ 11:16

 22. Avisen.dk er mig bekendt finansieret af en række røde fagforeninger, der vel foretrækker den gamle afdankede marxist Bernie Sanders…

  Kommentar by Revisoren — 25. marts 2020 @ 18:14

 23. Yup, livet er hårdt, hvis man er idiot er det endnu hårdere!

  Citat : John Wayne

  Kommentar by Santor — 26. marts 2020 @ 21:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper