25. marts 2020

Set på DR.dk: DR-vært problematiserer 1990’er-film, stereotypen om helten, den ‘hvide, modne mand’

Den for mig ukendte Sandie Westh droppede antropologistudiet for at blive vært på en af DR’s mange radiokanaler, klummeskribent for Politiken, og er som det lyder på Wikipedia“… meget aktiv på Twitter”. Et mediemenneske, der lever af tvangsinddrevne skatter, og en byrde for den gennemsnitlige skatteslave, der ikke har brug for at læse om hendes holdning til Richard Geres rolle i ‘Pretty Women’ (1990).

Der er masse af stereotyper. Tidligere i dag så jeg eksempelvis en reklame for Aarhus Gymnasium, hvor en danskudseende teenagepige hænger om halsen på en jævnaldrende mulat. Det modsatte har jeg aldrig set. Fra DR Online – Pretty Woman fylder 30 år: Her er 10 grunde til, at den er totalt upassende i dag.

“Jeg var teenager, da jeg så ‘Pretty Woman’ første gang. Og skribenten her kan lige så godt gå til bekendelse med det samme: Ja, jeg var fuldstændig vild med den. Så vild, at jeg købte filmen, så jeg kunne se den om og om igen. …

– Jeg ville have svært ved at se den i dag, fordi jeg kan mærke, at jeg ville blive relativt irriteret. Der er så mange ting i ‘Pretty Woman’, som gør, at man skærer grimasser i 2020, for der er heldigvis sket rigtig meget på de 30 år, siden filmen kom frem. …

1. Alle kvinder drømmer om en hvid, rig mand, der redder dem …

3. Richard Gere er helten og får lov til alt i filmen …

6. Overforbrug fremfor klimaet …

10. Aldersforskellen

– Det er fortællingen om den unge pige, der bliver reddet af c, som er næsten dobbelt så gammel som hende. Det er endnu en gammel stereotyp, man forsøger at gøre op med i dag. Den her film har virkelig ikke aldret særlig godt.”

(Aarhus Gymnasium-reklame på Midttrafiks rute 16, Lystrup, 25. marts 2020)

Oploadet Kl. 09:05 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109075/trackback

25 Comments »

 1. Jeg kan tage fejl, men jeg tror nu ikke, der er noget mulat i den dreng…

  Kommentar by Henrik — 25. marts 2020 @ 09:26

 2. Sandie Westh disser et agtværdigt og vigtigt erhverv; hun burde prøve det en weekend, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. marts 2020 @ 09:32

 3. Marxismens grundregel – Yde efter evne, nyde efter behov.

  Det er svært at ændre den automatiske skatteopkrævning, men tænk hvis alle nægtede at betale skat i et helt år.

  I dag har medierne en bøn :”køb en avis”.
  De mangler fx reklameindtægter og afsætning.

  Joy Mogensen opfordrede til at DR kører mere dansk musik i radioen. Mere eller mindre statsstøttede kunstnere mister spillejob på scenerne.

  Tænk at verden er så ond, at den ikke lader de røde svin gå fri af en global katastrofe.

  Kommentar by k.m. — 25. marts 2020 @ 09:51

 4. Jeg så overskriften og det var det.

  Aldeles ligegyldigt hvad en eller anden kegle mener om dette og hint, mindst af alt en film fra 1990. Der er millionvis af film der er krænkende på den ene eller anden måde og gæt engang – det er en film!

  Kommentar by Santor — 25. marts 2020 @ 10:05

 5. Tja, hvis éns største forbillede allerede i teenage-årene er en prostitueret, så skal det jo nærmest gå ned ad bakke derfra, og der har Sandie Westh så heller ikke skuffet.

  Også interessant, at det element som hun i dag påstår er en stereotyp man forsøger at gøre op med, trives i bedste velgående blandt bl.a. Sveriges ‘Batikhäxor’, der ovenikøbet frit kan fremstille deres sexuelle udnyttelse af unge indvandrer-drenge på Facebook, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn.
  Og det er langt fra et isoleret fænomen for Sverige, men finder sted i hvert eneste Europæiske land, hvor 35 til 55-årige kvinder er involveret i “redningsarbejdet” af de angiveligt “mindreårige” og skæggede mæ..øh, drenge.
  https://www.youtube.com/watch?v=5467sG33SqU

  Man kan jo prøve at forestille sig det øredøvende ramaskrig der ville lyde, hvis kønsrollerne havde været byttet om.

  Det plejede at være skuespillere, der havde den laveste position på den sociale rangstige, neden under selv lommetyve og svindlere.
  Jeg tror de må se sig tvunget til at dele den ære med journalister i dag.

  I mellemtiden kan vi andre så forsøge at forberede os på det støt stigende antal af etniske danske piger, der vil blive smidt ud fra altaner, tævet til døde, eller stukket ihjel, når de forsøger at slå op med disse “cute” indvandrerdrenge de har dannet par med, godt hjulpet på vej af den “woke” promovering, fra uddannelses-fiaskoer som Sandie Westh.

  Heldigvis er majoriteten af de unge danske mænd en hel del klogere, end at de hopper på dén karet…

  Kommentar by Kimski — 25. marts 2020 @ 10:19

 6. Pudsigt at det nu er “ukorrekt” med aldersforskel. Men det er fantastisk OK at forelske sig i eget køn.

  Det er også ulovligt at være bigamist. Men det er fantastisk OK at have åbne forhold, være skilt adskillige gange og have børn med flere kvinder.

  Jeg har svært ved at finde den moralske linie ærlig talt.

  Kommentar by Zatopek — 25. marts 2020 @ 10:45

 7. @2 Kommentar by NotariusUmulius — 25. marts 2020 @ 09:32

  He-he, den var guld den der.
  Og så kunne sandie-pigen mærke på egen krop, hvordan det er selv at tjene til livets ophold.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 25. marts 2020 @ 10:47

 8. Hvad skal vi dog med så mange radio-stationer når de alle sender det samme røde bavl? Kunne danskerne ikke fordummes nok med en eller to kanaler? Hvorfor bruger politikerne ca. fire milliarder på DR-propaganda? Og hvorfor er den musik som sendes, så dårlig? Masser af herlig musik er sorteret fra. Også gamle film forsvinder. Skal fortiden udslettes?

  Kommentar by Bent A — 25. marts 2020 @ 12:07

 9. OBS! Der skal altid følge en brækspand med når det dansk hadende mohammedanske digitale lorte medie (D)DR omtales.

  Kommentar by Piphans — 25. marts 2020 @ 12:12

 10. Altså i det her SvagPisser land æææælsker “die dumme dänen” at betale Skat!
  Således sidder Regimet på ca. 80% af medierne. DDR & tv2 + alle deres radiokanaler. Resten er under fuld kontrol med mediestøtten.

  Der findes heldigvis UP og andre Websides/Blogs, der er uafhængige af Regimet, til trods for at Regimet ikke holder igen med chikane, udført af deres Stasi-politi(dette har de tid til mellem kaffepauserne), når Pølertiken & DDR er blevet tøsefornærmet.

  At danskerne finder sig i dette tyranni, at blive tvunget til at betale noget de ikke ønsker! man tror det er løgn.

  Hvis man åbner for disse medier, er man tvangsindlagt til at hylde socialisme/kommunisme, samt høre på deres løgne, i form af deres fornægtelse af virkeligheden, manipulation af sandheden og ikke at forglemme deres nedladende, talen ned til den danske befolkning.

  Om regimet i DK ønsker en Tv/radio(propaganda)kanal bør den ikke være mere end 5% af hvad Regimet ejer/kontrollere i dag!

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR & tv2!
  P.

  Kommentar by Piotr — 25. marts 2020 @ 12:57

 11. Apropos kønsrelationer…. Mandens rolle er at være sæddonor. Hverken mere eller mindre.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/megafonen/hundragens-raab-til-maend-kom-ind-i-kampen/8041384

  Kommentar by BE — 25. marts 2020 @ 13:30

 12. Sagen i en nødeskal! Det er aldrig set på noget medie eller i nogen reklame at en mellemøstlig udseende pige eller ung kvinde kaster sig om halsen på en dansk udseende dreng eller ung mand! Hvorfor egentligt det?

  Kommentar by Den Nervøse — 25. marts 2020 @ 14:34

 13. Alle maend drømmer om en hvid indianer eller neger der kommer og redder dem. Problemet med brækspandsTV’et er at det spiller de samme klip,som blev udarbejdet af de tænksomme intellektuelle rebeller fra 50’erne. Det var statsradiofoniens og avisernes frontløbere. De vidste,at de havde retfærdigheden på deres side. De troede,at en ideologi (marxisme) kunne skaffe dem ubegrænset adgang til deres naboers tegnebøger. Og sådan udviklede de sig til folketingspolitikere,med ret til at skrive love. Og vi ved at med lov skal land bygges.
  Lig nu trygt i din grav,som muhammedaneren gravede for dig,og vent på at tandféen kommer med hans sabel og sender dig hinsides.
  Sov sødt Fritz dit højreorienterede svin.

  Kommentar by Nielsen — 25. marts 2020 @ 15:38

 14. Under punkt 6, (ikke sex men 6), står der: “Overforbrug fremfor klimaet….”
  Hvorfor er den ingen der har øjnet denne vinkel før? En nyindspilning med Klima-Greta i hovedrollen?
  Og da selv voksne politikere ikke kan få dem små nok, så vil DR formentlig uden betænkning give støtte til en sådan kommende politisk korrekt “Pretty-klima-Greta”.

  Kommentar by Henning Jensen — 25. marts 2020 @ 16:34

 15. Madammesamfundet spreder benene

  Kommentar by BB — 25. marts 2020 @ 17:17

 16. Nuttebassen Sandie Westh for en til at tænke på den gamle jyske remse.– ” KØER-SØER-KVINDER-HINDER og så en HUNHUND. D.v.s. der er egentlig intet forandret. Kvinder er som for 10 000 år siden stadig HUNDYR.

  Kommentar by dansker — 25. marts 2020 @ 17:18

 17. Sandie-tøsen har det åbenbart lidt anstrengt med kvindens naturlige adfærd: At søge den magtfulde, rige mand. Intet er så troløst som et hundyr, der lugter penge.

  Det får mig til at tænke på hysteriet omkring Trumps “grab’em by the pussy” som jo netop handlede om den type kvinder, der gladeligt stiller sig til rådighed for rige magtfulde mænd. Det var ikke en opfordring til mænd om bare at “grabbe” tøserne, men en beskrivelse af, hvordan han havde oplevet tøsernes adfærd.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 18:02

 18. “… they let you grab’em by the pussy”

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 18:03

 19. Hvis Sandie Westh har det lidt anstrengt med hvide mænd, så kan det muligvis skyldes at hendes søster blev dræbt i 2003:

  https://www.bt.dk/krimi/10-aars-faengsel-for-at-myrde-janni

  “Aftenen før René Vinberg i raseri myrdede sin samlever Janni Westh i deres rækkehus i Kokkedal, var parret gnavne og snerrede ad hinanden.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. marts 2020 @ 18:09

 20. Ja, de militante feminister får næppe held med at udrydde “verdens ældste erhverv”…

  Kommentar by Revisoren — 25. marts 2020 @ 18:24

 21. #18 Hr Snusk
  Helt enig i at visse kvinder spiller spillet. De har i mange årtier været kaldt groupies eller golddiggers på engelsk.

  Nogle kvinder forsøger at kneppe sig til tops, til en filmrolle eller vil have noget stjernestøv over deres liv. Det er gensidig udnyttelse som kan være mere eller mindre sofistikeret og som begge parter medvirker til. Når en ung kvinde bliver alene med Placido Domingo om aftenen for at øve, så har de begge en bagtanke, og så længe der ikke er fysisk tvang involveret er det et lovligt bytte for begge.

  Kommentar by Zatopek — 25. marts 2020 @ 19:59

 22. Kommentar by Zatopek — 25. marts 2020 @ 19:59.

  Kvinder er opportunister af natur, det har de altid været, og det er der ikke noget nyt i. Personligt har jeg heller ikke noget problem med det, så længe de er ærlige om det, og der er #MeToo bevægelsen jo et ret formidabelt eksempel på benægtende hykleri.
  https://www.thescottishsun.co.uk/tvandshowbiz/1903458/kiss-frontman-gene-simmons-bedded-4000-women-including-scots-groupies/
  http://www.alternativenation.net/mick-jagger-huge-number-women-hes-slept-revealed/

  Kommentar by Kimski — 25. marts 2020 @ 21:43

 23. Ak ja – Jeg mindes en overskrift i en avis, hvor Julio Iglesias erklærer (efter min hukommelse): “Jeg har sovet med 400 kvinder, men ingen elsker mig.”

  Kommentar by T. H. — 26. marts 2020 @ 14:26

 24. Nasseludere er altid forargede over at andre nasseludere scorer en større kage..
  Derfor vil de også have prostitution forbudt, ja altså for andre end dem selv..
  Det er for holde kusseprisen oppe hos dem selv.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. marts 2020 @ 03:28

 25. Jeg kan anbefale denne kanal hvis man vil blive lidt klogere på kvinder:

  https://www.youtube.com/channel/UCeY3vg1r0KrvuyPOi7T39eA

  Kommentar by Acharya Tuisto — 28. marts 2020 @ 14:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper