29. marts 2020

Eks-kommunisten Søren Brostrøm i interview: “… jeg har aldrig formået at holde på manden i mit liv”

Som lægesøn med ophold i udlandet deler Søren Brostrøm opvækst med Enhedslistens Pelle Dragsted, men måske er vi nok nærmere over i Uffe Elbæk-Alternativet – homoseksuel eks-kommunist. Fra et portrætinterview i Kristeligt Dagblad – Min fars tidlige død har sat varige spor (12. marts 2020).

“Hvordan vil du beskrive dit livssyn?

Jeg stræber hele tiden efter lighed og retfærdighed, og det er måske nøgleordene for, hvordan jeg vil betegne mit livssyn. Det lyder måske storladent og som en kliché, men skal jeg være helt ærlig, så har jeg altid brændt for at gøre en forskel for mennesker og for at forandre verden. Det er dog kommet til udtryk på flere forskellige faconer gennem mit liv.

Som helt ung var det i form af at engagere mig i elevrådsarbejde. I 1980’erne var jeg meget aktiv på venstrefløjen, og fra 2000′ erne og frem til nu har det i høj grad været på det sundhedsfaglige felt…

Hvad har formet dit livssyn?

Det har min opvækst i 1970′ erne i et hjem, hvor begge mine forældre var læger, og hvor jeg fik både stærke værdier og en høj arbejdsmoral ind med modermælken. … Når ikke jeg arbejder, så bruger jeg min tid på min familie. Den er ikke så stor, men vi har et meget tæt forhold. Selv har jeg ikke børn, og jeg har aldrig formået at holde på manden i mit liv. Men min mor, min bror og svigerinde og mine nevøer og niecer gør mit liv meget rigere. Det samme gælder kunst og kultur…

Hvad tror du på?

Jeg kan sige så meget, at jeg tror på mennesket. Som spæd blev jeg døbt, men jeg valgte ikke at blive konfirmeret, og jeg betegner hverken mig selv som kristen eller anden form for religiøs. Det hjem, jeg voksede op i, var ikke religiøst…”

(Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 19:24 af Kim Møller — Direkte link70 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109171/trackback

70 Comments »

 1. Ingen børn? Det giver vist sig selv!

  Kommentar by Santor — 29. marts 2020 @ 19:33

 2. Santor, så er der da lidt, som vi kan glæde os over.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. marts 2020 @ 19:35

 3. Han glimrede ellers, et par dage før lock down, ved at sige, at han gerne ville på skiferie der i Norditalien.

  Og at man, hvis man havde bestilt en skiferie, blot skulle tage afsted.

  Manden er bimlende idiot, og hans hoved ruller (ok, kun i overført betydning, det er trods alt ikke Frankrig 1789) når hele dette cirkus er overstået.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. marts 2020 @ 20:00

 4. At dette individ er både bøsse & kommunist, jamen hvorfor ikke!
  Er han mon også kastreret? Det lader til at være det nye “sort” i toppen af det danske Regime.

  Han stræber efter lighed & retfærdighed! selvfølgelig, hvor meget af hans million-gage doneres til de rigtige flygtninge i Moria og Hol lejrene?

  HVis tumben havde sagt til Info-sion, at han stræbte efter, at få det danske sundvæsen til fungerer som verdens bedste, om han så skulle arbejde 14 timer hver dag. At han havde visioner der ville forbedre det eksisterende og få de bedste eksperter derind.

  Jamen, så……men, han er blot et andet Djøf-dyr der sidder i den offentlige sektor, hvis vigtigste opgave er at hæve en fed løn, gøre så lidt som muligt, så gør man intet forkert! Virker squ som Admiralen´s vise.

  Send ham bare en flytte-kasse, han kan selv pakke ned & flytte!
  Det han har formået med denne virus, kunne mange biologer have gjort langt bedre.

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 29. marts 2020 @ 20:41

 5. Hold kæft, hvor bliver man dog træt, af “kompetente” egoer, der intet andet har lært i livet, end deres ungdoms vilde drømme og forældrenes position i samfundet!
  Jeg forstår måske, mere og mere, hvorfor så mange i vort samfund slikker iSlamisterne i røven:
  De har intet andet i livet at byde på end disse!
  -IQen flugter 0/minus, som iSlammets tilbedere, der også satte deres hjerneceller i stå, for at ære stammen* :((((?
  Venstrefløjen, RV+ og iSlam er en farlig coktail!

  *Anno 700 / 2020

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. marts 2020 @ 20:47

 6. Det er et problem, at den elite som vi har idag, netop ikke er en elite, dvs. en dannet, i gennem lang tid opbygget samfundsinstitution med et almengyldigt moralkodeks, men i stedet et styret politisk korrekt amatørteater. Bevares, det er skam folk med viden og indsigt, men uden rygrad og autonomi. De var mere bange for hindringer for den grænseløse verden, deres klasse selv nyder godt af, end de var bange for deres egen befolkning, og dermed kunne de gladeligt lukke dem inde, og nu også stjæle deres værdier.

  Kommentar by Uno — 29. marts 2020 @ 20:54

 7. ” Lighed og retfærdighed” Det lyder SÅ godt og rigtigt… ikke ?
  Hvem er det så der skal definere disse begreber ?
  En pædofil vil selvfølgelig til enhver tid sige, at det er uretfærdigt at det er ulovligt at have sex med små børn.
  Der er nærmest garanti for at alle dem der tager disse ord i deres mund, er nogle snævertsynede, egoistiske og overfladiske idioter.
  Gud se i nåde til danmark.

  Kommentar by Danskeren — 29. marts 2020 @ 20:59

 8. Opvækst også med den radigale Morten Østergård.— Ved i hvorfor Pelle Dragsted har sådan nogle lange lemmedasker arme.– JOW – Så kan han bedre nå at holde fast i hofterne på Pernille Skipper,- når Eva Flyvholm ligger imellem.

  Kommentar by dansker — 29. marts 2020 @ 21:10

 9. Mon virus-slapperen Brostrøm er en bugchaser?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bugchasing

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 29. marts 2020 @ 21:19

 10. Totalt blottet for kompetencer og intellekt…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. marts 2020 @ 21:24

 11. Sjovt nok så er den video der linkes tll under billedet af samme dato som denne :
  https://www.youtube.com/watch?v=n3NAx3tsy-k
  Hvor Brostrøms Britiske pendant’s eneste råd er “wash your hands”

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. marts 2020 @ 21:25

 12. #9, jeg hørte om denne syge idé i en af Mr. Metokurs podcasts:

  https://www.youtube.com/watch?v=XDBCZENsR_M&has_verified=1

  Nogen synes bare at virusspredning er super tiltalende. Du skal nok ikke spise, mens du lytter…

  Bonus info fra Brostrøms venner i Commiefornia:

  “Starting January 1, it will no longer be a felony in California to knowingly expose a sexual partner to HIV with the intent of transmitting the virus. Gov. Jerry Brown signed legislation Friday that lowers the offense to a misdemeanor.

  The law previously punished people who intentionally exposed or infected others with HIV by up to eight years in prison. The new legislation will lower jail time to a maximum of six months.”

  ht tps://edition.cnn.com/2017/10/07/health/california-hiv-bill-signed/index.html

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. marts 2020 @ 21:58

 13. Bobby Brown…

  https://www.youtube.com/watch?v=iW4Bm7q_zOc

  Kommentar by Anonym — 29. marts 2020 @ 22:11

 14. Fy for Søren da! Jeg vidste, der var noget med ham. Han er vammel! Og så hader han åbenbart gamle mennesker, for jeg ved nu, at plejehjemmene i Danmark INTET beskyttelsesudstyr har! De ansatte testes heller ikke. De kan nemt slæbe det ind til de gamle, dem, som har opbygget vores samfund og velstand – se historien om Life Care Center i Washington, hvor næsten alle ansatte var smittede, og nu er mange gamle på hjemmet døde. Han skulle skamme sig. Fra intern kilde ved jeg, at ansatte i hjemmeplejen i Vallensbæk i nogle tilfælde deles flere om eet mundbind pga mangel, fordi Brostrøm ikke gad at bestille, selvom katastrofen lurede fra slut januar!! 😡 Var det ikke også den imbecile idiot, der sagde: “der går jo ikke direkte fly fra wuhan”?! Og han vil heller ikke fortælle danskerne, at virus er ekstremt luftbårent. Det ved de sjovt nok i alle andre lande, hvor alle går med de prof masker nu. Se også denne artikel: danskere ligger og dør, bla fordi uduelige som Brostrøm ikke lukkede for trafik fra Kina (det er sikkert kommet til Kbh i januar via kinesiske turister), og Brostrøm pladrer om at have klippet sig selv og alligevel betalt sin frisør ved navn Alaa-Elbaddin (se hans tweet i artikel)!! https://www.bt.dk/samfund/soeren-brostroem-hyldes-paa-twitter. Han skulle fyres pr omgående!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. marts 2020 @ 22:13

 15. Ps: jeg har spurgt en leder på et plejehjem i Jylland, om det med fx mundbind og masker, men vedkommende fortalte, at de ikke har fået noget og heller ikke får besked på at beskytte de gamle mod personalet. Der er NUL styr på situationen, kan jeg fortælle! Der må være ond vilje bag de manglende tiltag.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. marts 2020 @ 22:17

 16. https://www.altinget.dk/artikel/sundhedsministeriets-departementschef-i-corona-karantaene

  “Den 64-årige topembedsmand er nemlig i karantæne, fordi hans kone, sygehusdirektør Anne Jastrup, er en af de hele tre covid-19-ramte sygehusdirektører fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.”

  Mon de i Sundhedsministeriet stadig synes, at de har gjort et godt stykke arbejde, nu hvor det ikke kun er skatteslaverne og “ældrebyrden”, der bliver ramt?

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. marts 2020 @ 22:39

 17. Løsriv Jylland! “Der må være ond vilje bag de manglende tiltag.”

  Jeg bliver også mere og mere overbevist om, at de bevidst har ladet det ske. Når vi ikke-medicinsk uddannede kunne se alvoren for to måneder siden, så har myndighederne ingen undskyldning for ikke at reagere. De burde være bedre informeret end os – og var det sandsynligvis også.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. marts 2020 @ 22:44

 18. Gad vide, om det mon er en fagskade efter at have været mangeårig gynækolog? :-)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 29. marts 2020 @ 23:36

 19. Jeg ønsker mig Kaptajn Jespersen tilbage……….

  Kommentar by Moth — 29. marts 2020 @ 23:43

 20. Håndsprit: Halløj kære venner.
  Der er rigelig. Der er ingen grund til panik for de kunder, der ikke kan få håndsprit på Apoteket Svalen på Nørrebrogade i København.

  Kunder, der går forgæves her, skal såmænd blot gå fire hundrede meter ned ad gaden.
  Her ligger indvandrerbutikken Lygten Bazar, der normalt sælger fisk, kød og grønt fra hele verden.

  De har rigeligt af det, og det er vel at det samme mærke, ”Apotekets Alcogel”, som Apoteket Svalen normalt sælger.

  Det skriver TV 2.

  Kommentar by Charles — 29. marts 2020 @ 23:45

 21. I 80’erne var det på mode at bøsserne proppede levende dyr op i røven, så måske er det derfor at Brostrøm har svært ved at stå stille.
  Så måske er han en kommunist(måske eks.) med en rotte i krudt hullet.

  Kommentar by Piphans — 29. marts 2020 @ 23:46

 22. Piphans:

  https://www.youtube.com/watch?v=L7wYrsYPoCE

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. marts 2020 @ 23:51

 23. @21 Hr. Snusk
  Hahaha..det kunne være sjovt hvis de havde skrevet Mr.Slaves rigtige navn, selvom det er så sygt som man tror at det er løgn.

  Kommentar by Piphans — 30. marts 2020 @ 00:19

 24. https://ekstrabladet.dk/nationen/bekymret-100-corona-patienter-lige-over-for-plejehjemmet/8069085

  “- Jeg ringede så til lederen af plejehjemmet, og fortalte om min bekymring og anbefalede, at man fra nu af bruger værnemidler, fx mundbind, når man skal give de gamle og svage borgere på plejehjemmet bad.

  – Hun svarede, at man henholder sig til Sundhedsstyrelsens retningslinjer og ikke bruger mundbind.
  – Hun sagde også at de slet ikke har værnemidler, fordi de ikke kan få dem, da der ikke er nok!”

  Sundhedsstyrelsens retningslinjer…

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. marts 2020 @ 00:32

 25. Kommentar by Hr. Snusk — 30. marts 2020 @ 00:32
  Sundhedsstyrelsens retningslinjer har aldrig været at plejepersonale skal bruge mundbind.

  Det kunne de så ha´ indført da krisen indtraf vil nogen så mene.

  Ja men der er jo den hale ved det at værnemidler incl. mundbind er en katastrofal mangelvare i hele verden og derfor bliver prioriteret til læger og sygeplejersker som er de vigtigste i øjeblikket.

  Suk hvor man kunne ønske sig at folk lige stak fingeren i jorden og tænkte sig om en ekstra gang så vi slap for ligegyldig støj

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. marts 2020 @ 01:00

 26. Vi skal være glade for at det er sundhedsstyrelsen der sidder med ansvaret og ikke nogen af de mange bagklogskabsorakler der uden omtanke for de faktuelle omstændigheder plaprer løs som hovedløse høns

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. marts 2020 @ 01:15

 27. Satanisternes dukker sidder tungt på toppen af Danmarks officielle System-Elite.
  Denne syge bøssekarl er endnu et bevis.

  Kommentar by Iznogut — 30. marts 2020 @ 01:39

 28. Folk er begyndt at filme “katastrofen” og “nødsituationen” på sygehusene.
  Der sker rent ud sagt ikke en hujende fis. INTET. NADA.

  HOAX.

  Kommentar by Iznogut — 30. marts 2020 @ 01:40

 29. Prut-Henrik-Rasmus-Nielsen aka jurnalist brækspanden: Støjen er helt på din side.

  Kommentar by Iznogut — 30. marts 2020 @ 01:42

 30. Så er Iznogut vågnet og har drukket så tilpas meget af natpotten at vi andre må sige dybt godnat inden det udvikler sig

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. marts 2020 @ 01:44

 31. til phr
  Jeg er ikke et ”bagklogskabsorakel” men bruger bare min sunde fornuft.
  1. fra den 27. februar, hvor den første skiturist blev konstateret Corona-smittet burde alle hjemvendte fra nord Italien og Østrig sendes direkte i karantæne
  2. Tværtimod opfordrede en overlæge fra Skejby (Lars Østergård) alle helt klart at tage af sted. Brostrøm (det Pjok) gjorde samme.
  3. RESULTAT: Flere tusind hvoraf mange med Coronasmitte (mange uden at vide det) kom hjem de følgende 2-3 uger. – Hvorfor blev de ikke sat i karantæne? Jeg har læst at i Norge blev de sat i karantæne ved hjemkomsten.
  4. Sundhedsstyrelsen og sundhedsministeriet havde god tid til at forberede sig med møder med WHO, men gjorde intet – ABSOLUT INTET. En højtstående medarbejder i ministeriet gjorde nar af WHO ved at skrive på twitter: ”wewantfactsnotfear”. Hele ministeriets holdning til Corona kommer ikke til Danmark er uforståelig for enhver og har på ingen måde med bagklogskab at gøre!
  Til sidst vil jeg da sige, at Mette Frederiksen har gjort det godt fra 11. marts, men heller ikke mere. Hun har jo sagt, at hun vil begå fejl. Positivt er det, at hun er begyndt, at se til hvordan Donald Trump planlægger at vende tilbage en hverdag.
  Det er svært at høre på, hvordan DR & TV2 gør alt for at ”brande” regeringen – måske for at dække over de grove fejl, der er begået. Medier i Danmark er i overvejende grad røde – uanstændigt!

  Kommentar by Den eftertænksomme — 30. marts 2020 @ 03:50

 32. AD #25. Per Henrik Rasmussen

  Er du den rigtige socialistiske Per Henrik Rasmussen eller en copy-cat?

  Gentager du ikke dig selv med den genpostering eller er det selvplagiat?

  Og er du et bagklogskabs-orakel eller en hovedløs høne?
  Som forsvarer og forklarer bort SST’s fadæser.

  Det er et uomtvisteligt faktum at SST ikke har håndteret corona situation særligt professionelt og at deres mangel på rettidig omhu og fremsyn har forværret og trukket epidemien i langdrag. Det er tydeligt for mange observatører som har fulgt situationen.
  Hvis man påpeger det åbenlyse så er man så i din socialistiske optik enten et bagklogskabs-orakel eller en hovedløs høne?

  Kommentar by Zenobia — 30. marts 2020 @ 04:17

 33. Danmark har et højt antal døde i forhold til smittede. Dels fordi få er blevet testet, dels fordi de ældre i flere tilfælde sendes tilbage til plejehjemmet, hvis de er syge.

  Norge har officielt 75% flere smittede, men 60% færre døde, 4284/26 mod 2395/72. Ikke specielt imponerende af Danmark, men Statsministeren og embedsmændene gør sig umage for at promovere successen. På den anden side skal vi være glade hvis det ikke bliver værre, vi få se hvornår det topper.

  Kommentar by Zatopek — 30. marts 2020 @ 06:34

 34. Det er ikke homo, der er problemet. Pim Fortuyn var også homo.

  Kommentar by A-mad — 30. marts 2020 @ 07:04

 35. Kommunister i statsinstitutioner er en pest, kommunister i private statsstøttede foreninger er en pest,kommunister i kommunalbestyrelser er en pest og kommunister i fallitdagblade der tigger om støttepenge er en pest!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. marts 2020 @ 07:20

 36. @34 A-mad: Enig. Douglas Murray og Anne Marie Waters er andre fremragende eksempler på Islam-kritiske homoseksuelle.

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 30. marts 2020 @ 07:55

 37. Ææææææælæhjaaahmm, altså. Er det helt umuligt at kræve dødsstraffen genindført for nogle muhamedanere dømt for f. eks. mandddrab, voldtægt og pædofili, eller er dette grundlovstridigt jf. grundloven?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. marts 2020 @ 08:20

 38. Der har vi jo så noget af forklaringen på, hvorfor han “ikke kunne finde evidens” for at lukkede grænser ville hjælpe mod virussen. Man kan spekulere på, hvor mange danskere det har kostet livet.

  Kommentar by Henrik — 30. marts 2020 @ 08:26

 39. Hr Snusk og andre – ja, det er groteskt, at mange danskere har forsøgt at råbe op, jeg selv har kontaktet politikere, journalister og sst siden slutningen af januar. Faktisk har jeg noget medicinsk uddannelse og har været i praktik på Riget (at jeg sprang fra efter lidt under 2 år er en anden historie, har en MA i andet fag). Jeg var klog nok til at købe noget beskyttelse. Jeg købte i begyndelsen af februar, og da fortalte apoteket mig noget mærkeligt: De sagde, at flere kinesere havde været forbi og havde købt masker (både 3-lags og sikkert også N95) for at sende dem til familien i Kina!? What? For et par uger siden læste jeg, at kinesere fra regeringen havde været rundt i Europa for at opkøbe mest muligt værneudstyr fra apotekerne. Kan nogen forklare dette, når det viste sig, at een af Kinas rigeste mænd ligger inde med så mange masker og andet udstyr, at han kan sende millioner masker til flere lande?? Kan nogen forklare, hvorfor rigmanden Lars Francke Jeremiassen i Storbritannien ikke fik svar fra rådne SST for 10 dage siden, da han tilbød DK 25 millioner masker og mundbind, etc??? Kan nogen forklare, hvorfor de i alle andre lande bruger N95-masker på gaden, men i Danmark siger man: bare vask hænder?! (Det kan godt være, at Brostrøm har ekstrem håndvask på hjernen, men det skyldes da vist nogle andre ting i hans personlige livsstil. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. marts 2020 @ 08:47

 40. Husker at militærmanden Svend Bergstein gik ind i politik efter at være blevet landskendt som “ekspert” hos Danmarks Radio under Golfkrigen i 1991.
  Først som medlem af fallitboet Centrumdemokraterne og sidenhen hos “Det Konservative Folkeparti”.

  Mon ikke Brostrøm ret nemt kan få et folketingskandidatur hos enten Gøglerpartiet eller i Elbæks nye projekt Frie Grønne Stemmer?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2020 @ 09:04

 41. Life Care Center, Washington: 1/3 af staben på 180 medarbejdere er syge med corona, og 29 af plejehjemmets beboere er nu døde. Forfærdeligt, at man i DK nu også ser eksempler på smitte på plejehjem. I Italien er over 6000 hospitalspersonale, læger og sygeplejersker, smittede, og 51 læger er døde. Life Care Centrr – https://www.google.dk/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN213319

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. marts 2020 @ 09:24

 42. #38 Løsriv Jylland
  Kan det mon hænge sammen med maskeforbudet i Danmark?

  Kommentar by Zatopek — 30. marts 2020 @ 09:27

 43. LØSRIV JYLLAND: Er det bekræftet fra flere sider at Brostrøm og Sundhedsstyrelsen så sent som 20. marts hvor situationens alvor vel stod klar for enhver normal person, ikke fandt det ulejligheden værd at svare på tilbudet fra Storbritannien om at levere 25 millioner åndedrætsværn. På det tidspunkt var det da grov forsømmelighed ikke at svare jatak, ja, en åbenlys forbrydelse, hvis det virkelig er sket at man bevidst har ignoreret tilbudet. Var det Brostrøm selv som ikke ville have maskerne?

  Var det af sparehensyn? Hvis kvaliteten var ok, og det var den vel, kunne maskerne jo have sparet hundredvis af læger, sygeplejersker, plejehjems-personale, patienter og pårørende for corona-sygdom.

  Kommentar by Bent A — 30. marts 2020 @ 09:28

 44. Er det tænkeligt at toppen i Sundhedsstyrelsen er så mentalt syg at den ikke véd hvad den har med at gøre? Det er jo næsten utroligt at man ikke modtog tilbudet. Er der nogen som kan oplyse noget mere om hvad der er foregået? Er der beviser for tilbudet?

  Det er noget bizart at medierne fortæller os at vi bare skal blive ved med at have tillid til autoriteterne, systemet, myndighederne og regeringen.

  Kommentar by Bent A — 30. marts 2020 @ 09:36

 45. “Jeg kan sige så meget, at jeg tror på mennesket. Som spæd blev jeg døbt, men jeg valgte ikke at blive konfirmeret, og jeg betegner hverken mig selv som kristen eller anden form for religiøs. Det hjem, jeg voksede op i, var ikke religiøst…”

  Men Søren omfavner selvfølge islam som den gode kommunist han er, eller noget. Hyklersvin.

  Kommentar by Johnson — 30. marts 2020 @ 09:39

 46. Må jeg foreslå at vi omgående skifter Bostrøm ud med denne legende:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Lars_R._M%C3%B8ller

  Kommentar by redneck — 30. marts 2020 @ 10:16

 47. Er denne herr Søren Brostrøm en klam bøssekarl, bæskubber og homoseksuel, forbyd islam Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. marts 2020 @ 11:14

 48. 47: du lyder til at være bange for homoseksuelle, som de fleste andre nynazister. Mon ikke dit had stammer fra en opvækst uden kærlighed, som det er tilfældet for slags?? Stakkel.

  Kommentar by Ole — 30. marts 2020 @ 11:37

 49. *din

  Kommentar by Ole — 30. marts 2020 @ 11:38

 50. Noget af det mest groteske ved sagen om Søren Brostrøm er at han nærmest blev folkehelt ved på TV at udsprede det folk helst ville høre,
  at det så var fejl og urigtigheder betød ikke noget. Brostrøm er jo sådan en pæn mand der udstråler følsomhed, han vil passe perfekt til et evt. nyt circus, hvis klovnen Uffe Elbæk skulle starte igen.

  Kommentar by bjarne binee — 30. marts 2020 @ 12:20

 51. Kommentar by Zatopek — 30. marts 2020 @ 06:34
  Det Norske sundhedssystem er ikke blevet sparet havt ihjel som her i Danmark.

  Det er nok forklaringen på at de har testet mere.

  En god indikator er at Norge har 3,9 hospitalssengepladser pr.1000 indbyggere mens vi her har 2,5/1000

  Take a look here hvor man kan se at det det vestafrikanske land Gabon har 6,3/1000 !!!!!

  https://data.worldbank.org/indicator/sh.med.beds.zs?end=2015&start=1992

  Vi ved at bjørne går i vinterhi og virus går i sommerhi så Brostrøm vil sikkert også blive overfaldet for ikke at ha´ fiflet med kalenderen og skaffet os sommertemperaturer

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. marts 2020 @ 14:34

 52. Ifølge en glimrende artikel hos Daily Stormer, så brugte Hvideruslands præsident Lukasjenko weekenden på at spille ishockey.
  Lukasjenko mener endvidere, at Coronavirus kan kureres med rigelig vodka og derefter en tur i sauna.

  Vi behøver flere mandfolk som Lukasjenko i det danske sundhedsvæsen…

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2020 @ 17:17

 53. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12047680/sundhedsstyrelsen-coronavirussen-var-loes-i-danmark-tidligere-end-vi-troede/

  Nej, virkelig Brostrøm? Du har jo ellers været så dygtig. Rettidig omhu osv.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. marts 2020 @ 20:12

 54. Forfærdelig kommunist, ham der. Nu forstår man pludselig dette verdensomspændende fupnummer bedre.

  Kommentar by LarsB — 30. marts 2020 @ 22:40

 55. Ærligt talt, Kim, hvorfor er det væsentligt at pointere at han er bøsse? Hvad har det med noget som helst at gøre? Jeg kan normalt godt lide dit indhold, nej jeg kan ikke se relevansen her for noget som helst.

  Vh. Torsten

  Kommentar by Torsten — 30. marts 2020 @ 23:46

 56. Flere italienske læger siger, at ikke en eneste italiener er død af den kinesiske virus. Rask – smittet med kinesisk virus – død, eksistere ikke.

  Medierne ejes af de samme som ejer bankerne. Mediernes løgne og false flag shows får kunder i bankerne.
  Follow the money, stupid.

  Kommentar by Iznogut — 31. marts 2020 @ 00:07

 57. Kommentar by Torsten — 30. marts 2020 @ 23:46
  Er det ikke gået op for dig at det handler om politisk spin.
  Fodre pøblen med alt uanset om det har en professionel tilgang som de ikke har en chance for at gennemskue

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. marts 2020 @ 02:52

 58. Kommentar by Zenobia — 30. marts 2020 @ 04:17
  Ja du er en hovedløs høne.
  Tillykke

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. marts 2020 @ 04:33

 59. 52: du ved godt at The Daily Stormer, er en nynazistisk løgne-propaganda side, ikke??????????????????????????????)
  Rimelig sygt at læse nazi-“nyheder”!!!

  Kommentar by Ole — 31. marts 2020 @ 09:09

 60. # 59

  Daily Stormer er mere troværdig end hele dansk MSM tilsammen.

  I øvrigt er dit slidte nazikort udløbet for længe siden…

  Kommentar by Revisoren — 31. marts 2020 @ 10:59

 61. #55 Torsten, vel fordi MSM elsker at fremhæve netop dette kendetegn ved den inkompetente tosse, fordi det, i deres øjne, gør ham til et bedre menneske?

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. marts 2020 @ 14:49

 62. 60: altså det siger vel noget om dig??!!
  Google Daily Stormer og alle steder står der neo-nazi… de går op i had af jøder, homoseksuelle og kvinder… præcis som nazismen… Og linker konstant til kendte nynazister som David Duke osv.
  Dagens Blæser, er deres danske pendant. En flok tabere som hader de samme ting.

  Kommentar by Ole — 31. marts 2020 @ 15:48

 63. En trold har indfundet sig… ^

  Kommentar by LarsB — 31. marts 2020 @ 18:11

 64. 63: så man er en troll, hvis man mener at en nynazistisk side, er nynazistisk?
  Det lyder meget som om du ikke har været derinde. Ingen kan da være i tvivl om at det er rendyrket nazisme……
  Så det er vidst dig, som er ude at trit med virkeligheden.

  Kommentar by Ole — 31. marts 2020 @ 18:51

 65. # lille Ole

  Du er åbenlyst en stakkels rød hjernevasket NPC, der ikke evner at tænke selvstændigt, men kun gentager de floskler, som du har hørt og læst i MSM.

  Hold dig hellere til de kulturradikales ekkokamre på DR og Politiken, hvor du ikke risikerer at møde andre holdninger, der kan forstyrre dit enfoldige verdensbillede.

  Enhver der trækker nazikortet har tabt på forhånd…

  Kommentar by Revisoren — 1. april 2020 @ 09:09

 66. Hvis man læser sine nyheder på en nynazistisk side, er man nynazist… simple as that!
  Usle landsforræder…..

  Kommentar by Ole — 1. april 2020 @ 11:54

 67. Lille Ole = soyboy

  Kommentar by Revisoren — 1. april 2020 @ 12:12

 68. Heller en soyboy, end en ussel nynazist.
  Du bli’r aldrig ægte dansk, klamme feltmadras…

  Kommentar by Ole — 1. april 2020 @ 15:53

 69. Men i stedet for dine uintelligente øgenavne, så sig mig da endelig hvorfor du mener at nynazisme er så fantastisk og hvorfor du mener at jøder er onde??
  Men ikke du har levet et liv, uden kærlighed og glæde… Og derfor, som de fleste andre som dig, sidder på nettet og spreder had og løgne…

  Kommentar by Ole — 1. april 2020 @ 16:03

 70. Ole = Per Henrik Rasmussen = sølvpapirshat

  Kommentar by Revisoren — 3. april 2020 @ 12:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper