31. marts 2020

Valgnævnet udelukker Stram Kurs fra indsamling af vælgererklæringer frem til d. 23. september 2022′

“Så suspenderede Ungarn demokratiet.”, skrev Jacob McHangama på Facebook, som en kommentar til Victor Orbans Coronakrise-tiltag, der gør muligt for ham at regere per dekret. Her en historie fra TV2 Nyhederne der ikke giver liberale panderynker – Partiet Stram Kurs udelukkes fra at samle vælgererklæringer.

Partiet Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen er udelukket fra at samle vælgererklæringer til og med den 23. september 2022. Partiet er kendt skyldig i at snyde af Valgnævnet.

Valgnævnet har truffet afgørelse om at udelukke partiet Stram Kurs fra fortsat at indsamle vælgererklæringer og at annullere Stram Kurs’ indsamling af vælgererklæringer til brug for indgivelse af anmeldelse som opstillingsberettiget parti til valg til Folketinget og valg til Europa-Parlamentet.

… Paludan har oplyst, at han vil oprette et søsterparti, der skal indsamle vælgererklæringer og videreføre den politik, som Stram Kurs står for.”

Oploadet Kl. 09:34 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109197/trackback

63 Comments »

 1. Vælgererklæringer kan være udemærket i begrænset omfang for at dæmme op for useriøse kandidater, men er ud over lad os sige 1000 stillere et direkte udemokratiske indslag i “det danske demokrati”. De siddende partier (der ufortrødent arbejder for en befolkningsudskiftning) behøver f.eks. ikke præsentere vælgereklæringer, så hvorfor skal andre, der ønsker at vende skuden? Hvorfor må danskerne ikke stemme på de kandidater, der bedst repræsenterer der synspunkter?

  Mon de så ikke stemmer eller istedet stemmer på Uffe (fordi han danser så godt i grønt tylskørt)? Hvad er det Valgnævnet ønsker? Og hvem har iøvrigt valgt dem?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 31. marts 2020 @ 09:45

 2. Så røg demokratiet i Danmark! Nu har vi den reelt eksisterende socialisme i DK. Det ny DDR.

  Kommentar by A-mad — 31. marts 2020 @ 09:50

 3. Danmark ledes kun af teknokrater, kaglende såkaldte kultur radigale, selvudnævnte offentlig forsørgede eksperter samt kommunistiske journalister, det startede for alvor da Mogens Glistrup blev kastet i fængslet for sandfærdige udtalelser der stødte Maoisterne, nu får Rasmus Paludan leder af stram kurs samme tur, men de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister kan nøjes med en løftet pegefinger selv om de voldtager, røver eller skyder i gaderne, landet er politisk retarderet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. marts 2020 @ 09:51

 4. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12048539/stram-kurs-maa-ikke-indsamle-vaelgererklaeringer-i-25-aar/

  Ja hvad kunne man forudse…selvfølgelig skyder RP sig i foden med snyd for at få vælgererklæringer nok…hvis det altså er sandt at han/de har snydt “på vægten”???

  Alt i alt har en aggressiv opposition til det siddende magtapparat…ikke en chance!

  Alt i alt har vi ikke en chance for at få udviklingen ændret…magten ligger nu fast forankret hos socialdemokratiet og dets støtter pga. Covid-19 forløbet, som de tilsyneladende har gjort “a great job” med…nemlig delvist at have forhindret spredningen og omfanget af sygdommen.

  De kan nu “gå på vandet”…og al anden kritik vil prelle af pga. dette og ingen gider høre om islam og muslimernes hærgen og gradvise erobring af Danmark…nu skal vi stå sammen…dem mod os!!

  Kommentar by Black Watch — 31. marts 2020 @ 10:15

 5. Tydeligvis en politisk dom. Og det bliver meget værre. Med regeringens nye coronalov, bliver fundamentale retsstatspricipper sat ud af kraft, og vi borgere mister vores rettigheder. Dette vil kunne bruges til hvad-som-helst i bekæmpelsen af dem der ikke retter ind.

  https://www.information.dk/indland/2020/03/kommer-coronaloven-minister-faar-vidtraekkende-befoejelser-saette-smitte

  Allerede nu er Forsvarsminister Bramsen begyndt at tale om fremmede magters indflydelse i Danmark, og man skal bare tænke på hendes ligesindede i USA og deres hysteriske russian collusion. Samme tankegang. Samme mål.

  Hans Rustad fortæller om Norges tilsvarende totalitære deroute:

  ht tps://www.document.dk/2020/03/30/driver-sikkerhedstjenesterne-psykologisk-krigsfoerelse-mod-deres-egen-befolkning/

  Sargon of Akkad/Carl Benjamin giver her en kort gennemgang af tilsvarende lovgivning og undertrykkelse af friheden i en række lande:

  The Coronavirus Tyranny Is Upon Us
  ht tps://www.youtube.com/watch?v=Tn6O09fSui4

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. marts 2020 @ 10:16

 6. Når politik bliver juristeri!

  Vi ved godt at de etablerede politikere hader Stram Kurs og ikke mindst Rasmus Paludan, men til ethvert træk som den anti-demokratiske lovgivning har er der et modtræk, her et søsterparti, som ikke kan røres i den forbindelse.

  Hvorfor erkender politikerne ikke bare at de vil skide på folkets meninger for så at kører deres eget løb rent politisk?

  Kommentar by Santor — 31. marts 2020 @ 10:18

 7. Første gang siden kommunisterne under 2. verdenskrig at et parti bliver udelukket fra at opstille til folketinget. Jeg har ikke tænkt mig at stemme på Strammere Kurs (eller hvad de kommer til at hedde) men de får min stiller.

  Kommentar by Michael — 31. marts 2020 @ 10:23

 8. https://www.lokalavisen.dk/112/2020-03-31/-Netop-nu-Politiet-i-aktion-ved-hospital-7288890.html

  Jeg tør godt vædde på, at der overhovedet ikke har været nogen bombetrussel. Lige nu handler det for regeringen om at skabe frygt i befolkningen, så vi selv beder om mere overvågning, mere kontrol og yderligere indskrænkning af vores frihed.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. marts 2020 @ 10:32

 9. Det er godt nok lang tid med 2½ års udelukkelse. Var det mon bare en straf de trak ud af ærmet fordi de lige syntes hatten passede?

  Kommentar by Zatopek — 31. marts 2020 @ 10:51

 10. Velkommen til Nordkorea. Mao, Stalin og Pol Pot har heller ikke levet forgæves.
  Vi lever bestemt i interessante tider….

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. marts 2020 @ 10:53

 11. Det er ikke tilfældig at regeringen i flere omgange har forsøgt at skaffe sig adgang til private hjem uden dommerkendelse.

  Der foregår så meget lort i kølvandet på en sundhedskrise at man tror det er løgn. Agenda 2030 bliver rullet ud, langsom men sikkert og befolkningen holdes i uvidenhed.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2020 @ 10:56

 12. Man bruger en perker der råber corona og hoster på en betjent som undskyldning for at indskrænke befolkningens handlefrihed

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2020 @ 11:01

 13. Danmark har udviklet sig til en parodi af en retsstat. Lovlige politiske partier bliver forhindret i at stille op til valget. Munden bliver lukket på kritikere af den hovedløse befolkningsudskiftning.

  Det står i skærende kontrast til al den kriminalitet, plat og svindel der får lov til at blomstre frit i indvandrermiljøet. DR har for en gangs skyld oppet sig, og har nu i nogle udsendelser (Følg pengene) beskrevet hvordan svindlere og konkursryttere med mellemøstbaggrund får lov til hærge frit uden at myndighederne kan gøre noget.

  I een udsendelse var det bland-selv-slik svindlerne der blev taget under behandling. I den seneste udsendelse var det “Amager Bil-land” og en vis Mustafa,der blev afsløret i at snyde den danske stat for mere end 50 mill. kr. Dygtige jurister må bruger alle kneb forgæves for at få de skyldige for retten. Politiet forholder sig ganske passivt, og lovgivningen er ganske utilstrækkelig til at ramme disse gangstertyper, som skatteyderne selv har opfostret og næret ved deres barm.

  Danmark er blevet et eldorado for muslimske fjender af vores samfund, som snyder og bedrager os som tak for vores gæstfrihed. I flere tilfælde samarbejder svindlerne med muslimske moskeer, kunne DR påvise.

  Kommentar by JC — 31. marts 2020 @ 11:01

 14. Uanset om man vil stemme på Paludans parti eller ej, bør patriotiske danske vælgere underskrive som stiller for det nye parti, og på denne måde protestere over den behandling han får af et udemokratisk indstillet folketingsflertal.

  Kommentar by JC — 31. marts 2020 @ 11:07

 15. Var der stemmer nok til at de kunne komme i folketinget dengang. Vi får det aldrig at vide. Kun løse praleri i bussen om vi har ødelagt og bortskaffet stram kurs stemmer.

  Kommentar by Anonym — 31. marts 2020 @ 11:08

 16. #12 k.m. på samme måde som “terrorangrebet” på World Trade Center blev brugt til at mistænkeliggøre os alle, når vi skal ud og flyve.
  Hvorfor skal vi ikke kontrolleres i hoved og røv inden vi går ombord på et højhastighedstog?

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. marts 2020 @ 11:09

 17. Hvorfor ikke bare vente til 2022?

  Kommentar by Johnson — 31. marts 2020 @ 11:20

 18. “1 Migranter gider ikke telte
  Du nævner 2 muligheder for de personer der nu ikke kan få lov at støtte Stram Kurs “ikke stemmer eller stemmer på Uffe” Det er da en kæmpe fornærmelse hvis du i ramme alvor tror at at disse personer vil stemme på Uffe Elbæk.

  Kommentar by bjarne binee — 31. marts 2020 @ 11:59

 19. Veganerpartiet døjer med at samle stemmer mens Danmark er lukket.
  Dem forhindrer Astrid Krag ikke i at komme ind

  Kommentar by k. m. — 31. marts 2020 @ 12:02

 20. Præcis, den tidligere pædagogmedhjælper gør forskel.

  “Ved at udsætte en vælgererklæringsdeadline vil regeringen give danskerne en fair chance for at kunne nå at gøre Veganerpartiet opstillingsberettiget, siger Michael Monberg fra Veganerpartiet.”

  Kommentar by Johnson — 31. marts 2020 @ 12:26

 21. Kan det være Astrid Krag, Trine Bramsen, Pernille Theil og Mette Frederiksen som er blevet enige om at SK skal udelukkes? Er anklagen mod SK bygget på (bevidste?) misforståelser, hvad det ser ud til. Det er næppe SK som har gjort noget forkert. Nogen har i enkelte tilfælde sendt 2-3 eller 4-5 v-erklæringer fra samme adresse, men det kan jo være en familie eller vennekreds hvor de er enige om at støtte SK. Der er vist ikke skygge af bevis for at SK er skyldig i fup med v-erklæringer. Valgnævnet består vel kun af folk som absolut ikke har sympati for partier der er modstandere af ubegrænset indvandring. Forbudet og forløbet omkring det tåler næppe dagens lys. Det ligner politisk forfølgelse af et konkurrerende parti.

  Kommentar by Bent A — 31. marts 2020 @ 12:29

 22. Bent A, både Paludan og Riskjær benyttede sig af et hul i loven. Teknisk set fulgte de lovens bogstav, men ikke dens ånd. Med andre ord: Lovgiverne havde kvajet sig, og nu bliver Paludan straffet for deres inkompetence.

  #19 Johnson, i det mindste er de ærlige om deres uhæderlighed, men fy for Satan! Det er sådan at magtfuldkomne røvhuller opfører sig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. marts 2020 @ 13:01

 23. Valgnævn… Jeg troede det hedder valbarhedsnævnet. Altså et nævn,som skal dokumentere at den opstillede person til valget er valgbar. Blot et af systemets filtre,som så taler til voldsdømte Pelle Dragsteds fordel.
  Det er noget med at kun ustraffede personer skal kunne deltage i lovsmederiet. Men hele cirkusset/galeanstalten er ved at være så utroværdigt/utroværdig,at man bliver så træt.

  Kommentar by Nielsen — 31. marts 2020 @ 13:57

 24. @ 31. marts 2020 @ 10:23 Yup, Metoo.

  Kommentar by Santor — 31. marts 2020 @ 14:08

 25. Ursula von der Leyen kritiserer Victor Orban, helt sikkert fordi han ikke retter ind efter EU´s indvandrerglade elite.

  Jeg kender ikke Orbans politik i detaljer, eller om det er forfatningsstridig, men den danske regering er i hvert fald ude i noget snavs.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2020 @ 14:10

 26. Vælgererklæringer sker med NemID hvorfor der naturligvis ikke kan afgives flere *vælgererklæringer* fra samme person. Der er tale om, at SK ikke har filtreret i anmodningerne om at få lov til at afgive en vælgererklæring. Uanset om de er gået igennem eller ej, ville de aldrig nogensinde resultere i en forøgelse af reelle vælgererklæringer.

  Og det er den situation, “valgnævnet” nu fremstiller som snyd. Det, plus anvendelsen af tidligere erklæringer til EU-parlamentsvalg – hvilket Klaus Riskjær også gjorde sig skyldig i, men mig bekendt ikke er blevet straffet for som SK nu er.

  Det eneste der overhovdet nærmer sig “snyd” er derfor folketing/EU-parlaments situationen, som man ikke bør straffes for, medmindre Riskjær også skal straffes tilsvarende. Og det “snyd” er som andre har skrevet, alene et hul i lovgivningen – ikke decideret “snyd”.

  Så ja, der er noget at komme efter mht. at mene, at dette er en udemokratisk og uretfærdig udelukkelse.

  Kommentar by Quark — 31. marts 2020 @ 14:13

 27. Jeg er en af dem, som måske har skrevet en e-mailadresse mere end en gang. Det skete fordi, der intet skete i lang tid. At folk opgiver mere end en e-mail adresse burde være ligegyldigt, da man bruger nem-id til at godkende, og mig bekendt, så kan man ikke snyde med den, dvs. bruge den mere end en gang.

  Kommentar by Hans — 31. marts 2020 @ 14:13

 28. Jeg har selv sendt minimum 2 vælgererklærings-emails afsted til Stram Kurs. Det har rigtig mange, når der stadig efter 14 dage ikke var sket en skid hvad gør man så, ja man prøver selvfølgelig igen.

  Kommentar by Johnson — 31. marts 2020 @ 14:20

 29. Hvis lovens ånd og lovens bogstav er to forskellige ting, er loven ikke formuleret godt nok. Det Astrid Krag siger om at lovens ånd ikke er fulgt, er noget af et postulat og antagelig et forsøg på at bortforklare et politisk overgreb. Hvem er de og hvormange er de i valgnævnet?

  Kommentar by Bent A — 31. marts 2020 @ 14:49

 30. Man kan ikke dømme ud fra “lovens ånd”. Jura er jura, og man kan ikke gradbøje en lovtekst, som muslimer gradbøjer skrifterne i Koranen efter hvad der lige passer bedst i situationen

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2020 @ 15:06

 31. Lidt om “valgnævnet”: Det er placeret i social- og indenrigsministeriet, som netop er Astrid Krags ministerium. Det er antagelig Jens Peter Christensen, Michael Hansen Jensen og Nikolaj Stenfalk der har haft og afgjort sagen, efter anmodning fra Astrid K.

  Kommentar by Bent A — 31. marts 2020 @ 15:20

 32. Astrid Kragh er som bekendt tidligere medlem af SF, og det totalitære sindelag fornægter sig ikke…

  Kommentar by Revisoren — 31. marts 2020 @ 16:16

 33. Lige et spørgsmål:
  Frigiver valgnævnet så dem, som indgav stillererklæring til SK, eller der de fortsat udelukket fra at kunne indgive ny stillererklæring perioden ud?
  I så fald, vil mange stillere jo ikke kunne afgive stillererklæring til SKs nye søsterparti.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2020 @ 16:48

 34. Der KAN ikke snydes.
  Den enkelte vælger kan kun give een opstilling, der bekræftes med NemID.
  Det såkaldte “nævn” befolket og styret af den notoriske løgnhals og overløber Astrid Krag, er købt og betalt til at indføre censur og repression, rent diktatur.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2020 @ 17:07

 35. Ministeriet indrømmer aldrig at den digitale platform var et stykke it-makværk. Mange andre statslige it-systemer virker heller ikke som planlagt fx SKAT og Sundhedsplatformen.

  Det blev diskuteret flittigt efter valget om ministeriet fuskede med Stram Kurs stemmer, han lå jo noget over spærregrænsen i flere meningsmålinger.

  Der er kun få medlemmer tilbage i Folketinget med en smule moral i behold.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2020 @ 17:30

 36. Den lukkethed, som de kuturradikale altid kævler om de er så meget imod, den introducerer de selv nu og omdanner landet til en vits på et demokrati. Tænk at netop Danmark – Danmark, af alle lande – skulle gå hen og blive et fascistisk himmerige, hvor gale socialister har grebet magten og sågar fået de ledende blå partier med på vognen. Alt for globalismen, alt i islamiseringens navn. Sammen med Frankrig og Norge, var vi førhen blandt de mest selvbeskyttende vesteuropæiske nationer overhovedet, i dag er alle tre lande overtaget af globaliseringen og islamiseringens helvede.

  Kommentar by LarsB — 31. marts 2020 @ 18:08

 37. Klaus Riskær Pedersens parti har også anvendt finten og ramt af samme straf men har så valgt at ændre navn til Borgerlisten som er i fuld gang med at samle vælgererklæringer.
  Så hvad er problemet ?
  Er det ikke bare en storm i et , nærmest ikke eksisterende , glas brakvand ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. marts 2020 @ 18:46

 38. Net op: Det kunne det kunne mæren og levebrødspolitikeren lige klare. Hvad med svindleren K. risk. ?
  Han var jo blevet en humanitær idiot, så det hører vi ikke noget til mere.
  Det er en skandale, samt en fis i en hornlygte. Vi i Stram Kurs vil finde ud af det.
  Der er nok nogle videoer på BitChute om dette.

  Kommentar by Charles — 31. marts 2020 @ 19:03

 39. 33. M.S. Carstens
  Så vidt jeg ved er alle tilkendegivelser af vælgererklæringer til SK annuleret

  Læs herom på dette link, hvis man da kan stole på Potten.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12048539/stram-kurs-maa-ikke-indsamle-vaelgererklaeringer-i-25-aar/

  Kommentar by Charles — 31. marts 2020 @ 19:08

 40. Til helvede med de røde svin

  Kommentar by k. m. — 31. marts 2020 @ 19:08

 41. “styrelsen” vil se vores kreditkortoplysninger!!!

  Den her satans regering er ved at ændre Danmark til et hæslig overvågningsamfund uden demokrati og personlig frihed
  https://www.avisen.dk/regering-dropper-at-lade-styrelse-se-borgeres-korttr_593470.aspx

  Kommentar by k. m. — 31. marts 2020 @ 19:22

 42. Reglerne skulle også gælde for selskaber, der driver “elektroniske kommunikationsnet”, hvilket sandsynligvis dækker over teleselskaber.

  Forslaget var en del af den vidtgående hastelov, som Folketinget vedtog 13. marts.

  Kommentar by k. m. — 31. marts 2020 @ 19:26

 43. Rygtet siger, at alle folketingets partier har vendt tommelfingeren opad inden offentliggørelsen…

  Kommentar by Polka — 31. marts 2020 @ 20:01

 44. At man nulstiller vælgererklæringer registrerede op til det valg som nu er overstået er vel meget logisk.

  Du afgiver ikke en erklæring uden udløbsdato.

  Man kan jo også nå at skifte mening inden næste valg og måske ønske at støtte hvad der end måtte dukke op til den tid

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. marts 2020 @ 20:06

 45. – Ok.

  Jeg forstår det nu sådan, at SKs vælgerstillere er frie, til at de ved starts-skuddet kan være stillere til det nye søsterparti, uanset hvor når de blev accepteret som stillere sidst, da valget de var SK-stillere for er overstået.
  – altså skal de ikke vente (et år?), inden de igen kan være stillere for et parti?

  Ikke lige, at jeg forventer valg inden for de næste tre måneder, men princippet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2020 @ 20:19

 46. Det med på et tyndt og tvivlsomt grundlag at hindre et fredeligt parti i at opstille til et folketingsvalg, ligner magtmisbrug.

  Kommentar by Bent A — 31. marts 2020 @ 20:34

 47. Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2020 @ 20:19

  Jeg er ikke lige inde i spidsfindighederne men det ser ud til at man kan genbruge/overføre tidligere vælgererklæringer.

  “Jeg har tidligere afgivet vælgererklæring med NemID til Partiet Klaus Riskær Pedersen”

  https://www.borgerlisten.org/?gclid=EAIaIQobChMIgoDAnLrF6AIVA7UYCh3jCwjNEAAYASAAEgK5A_D_BwE

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. marts 2020 @ 20:44

 48. Typisk af Prut-Henrik-Per-Rasmus-Nielsen at hive en dømt straffefange frem i lyset, når svindlerne gør deres trick. Den såkaldte elite i Danmark svindler og bedrager i metermål, som befalet af satanisterne i Bruxelles, NWO.

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/31/1026/

  Kommentar by Iznogut — 31. marts 2020 @ 20:52

 49. For SKs vedkommende så skulle de uanset hvad igang med at indsamle en ny omgang vælgererklæringer inden næste Folketingsvalg, hvis det ikke blev udskrevet tidligt.

  Det dog stærkt kritisabelt, at deres mulighed for at opnå dette inden næste valg er kraftigt indskrænket.

  Kommentar by Dennis — 31. marts 2020 @ 21:14

 50. 4. Black Watch
  nu skal vi stå sammen…dem mod os!!

  Stram Kurs, eller hvad søstrepartiet nu komme til at hedde og NB er de eneste der vil noget, mht. os Danskere. DF er ikke en skid vær i den henseende, de har solgt deres sande jeg. De havde chancen. !

  Kommentar by Charles — 31. marts 2020 @ 21:51

 51. Jeg kviterer for svarene
  – og er, som de fleste, serdeles kritisk over for vælgernævnets afgørelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2020 @ 22:03

 52. 48. Iznogut

  Tak for linket, det er guld vær ☺☺☺

  Kommentar by Charles — 31. marts 2020 @ 22:17

 53. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Hvis SK ikke når at samle stillere, må folk jo stemme NB i stedet, og så undgår vi stemmespild, hvis SK igen ender under 2%.

  Kommentar by Hertz — 1. april 2020 @ 06:01

 54. Er der ikke sket mange mystiske ting i det folketing.
  Medlemmer, der løsriver sig og danner ny parti, uden det er stemt ind.
  Og alternativ med et medlem i dag. Og en formand, der aldrig er stemt ind deltager i møder.

  Kommentar by Anonym — 1. april 2020 @ 07:34

 55. Kommentar by Charles — 31. marts 2020 @ 21:51

  Ja…derfor stemte jeg på SK ved valget…min velvidende unyttige men demokratiske fuck-finger til magteliten, kultureliten og mediemafiaen !!

  Landets ledere og befolkning er i den grad med vilje så selvdestruktive og røvsyge, at det hele satme kan være ligemeget!!

  Islam og deres indfødte medløbere og dermed reelle landsforrædere, vil gradvist overtage Danmark…udført bevidst, med fuldt overlæg og med vilje på trods af de sidste 40 års erfaringer fakta og viden!!

  Kommentar by Black Watch — 1. april 2020 @ 08:47

 56. Også tak herfra til Iznogut 20:52 for linket til den rigtig grundige analyse
  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/31/1026/

  Hvem kæmper for demokratiets overlevelse? Ikke Angela Merkel og hendes medskyldige. Med hjælp fra løgnemedierne ‘kassererede’ hun Thomas Kemmerich fra det liberale parti FDP, der var valgt som ministerpræsident i Thüringen af et demokratisk flertal i Thüringen!

  Thomas Kemmerich fra FDP var kun ministerpræsident i en uge, så greb Angela Merkel ind – helt usædvanligt for hende med en telefonopringning fra en rejse i Afrika til Partiet derhjemme. Hun bad dem fjerne den lovligt valgte ministerpræsident i Thüringen. Som dronningen Alice i Eventyrland: Off With His Head! Løgnemedierne applauderede.

  Angela Merkels CDU fandt frem til et kompromis, og det kommunistiske DDR diktaturs arvtagere, Die Linke’s leder er nu regeringschef i Thüringen og ikke den med flertal valgte borgelige regeringschef Thomas Kemmerich fra FDP, der kun fik lov til at være ministerpræsident i Thüringen i en uge!

  Det kan næsten ikke blive mere antidemokratisk, men løgnemedierne omtaler ikke – såvidt jeg har set det – det aspekt af valget i Thüringen. Sådan afskaffes demokratiet.

  Kommentar by A-mad — 1. april 2020 @ 09:16

 57. Ja, hvis der overhovedet kommer et nyt folketingsvalg indenfor overskuelig fremtid.

  Måske Skrigeskinken suspenderer demokratiet indtil “Coronakrisen” er overstået.

  Folk æder jo alt råt i øjeblikket, og finder sig i hvad som helst…

  Kommentar by Revisoren — 1. april 2020 @ 09:17

 58. 53. Hertz
  Vi må og skal tage Chancen, mht. stemmespild.

  Jeg er 100% sikker på at Paludan kommer på tinge, ved det kommende valg. Jeg vil ikke tro at Danskerne er så dumme.
  Islam skal fjernes sammen med Satan´s bedehuse, og det vil de Ny Borgerlige IKKE.
  Paludan og Pernille skal samarbejde, hvilket er det aller aller bedste for både dig, mig og Danskerne.

  Siden 1989 har jeg råbt op om Danmarks problemer med Islam og dens Sataniske tilbedere, er det gået som forudsagt dengang. Nemlig til det værre.
  Og som vi ser, bliver der jo ikke bedre.

  Kommentar by Charles — 1. april 2020 @ 11:28

 59. Nu bliver Nye Borgerlige så til gengæld rigtig store, ingen tvivl om det, det parti accepteres åbenbart af magteliten som det mindst onde. Derfor fik det også med nød og næppe, lov til at blive repræsenteret i Folketinget, nu hvor Stram Kurs – endnu mere – tydeligvis bevidst blev forhindret heri med valgfusk. Ikke fra Stram Kurs’ side, men selve systemet. Dermed er demokratiet nu officielt en død sild i Danmark, reelt (uanset regeringsfarve) et socialistisk (læs fascistisk) diktatur i dag, med maskeret frihed der dagligt begrænses mere og mere…

  Kommentar by LarsB — 1. april 2020 @ 19:23

 60. Problemet for Paludan nu er hvordan partistøtten til Stram Kurs kan bruges af det nye parti. Juristerne i Indenrigsministeriet er sikkert fuldtidsbeskæftiget med at holde øje med at partistøtten ikke overføres til det nye parti.

  Kommentar by perhag — 2. april 2020 @ 00:11

 61. Der er ingen grund til at finde på i denne situation. Stram Kurs er et registreret navn. Og vi har lov til at have det. Men hvis det skal hedde fremmede ud af Danmark,må det være sådan. Det er bare endnu et bevis på at fjolsetingspolitikere vil fede deres tegnebøger,frem for at have en DANSKER med andre meninger ved deres side i de polstrede sæder.
  Hold fast Rasmus Paludan. Hvad du gør støtter vi op om når dit mål er at får taletid.
  hrm forbyd islam forbyd skat i tilfældig rækkefølge

  Kommentar by Nielsen — 2. april 2020 @ 10:06

 62. Der er ingen grund til at finde på i denne situation. Stram Kurs er et registreret navn. Og vi har lov til at have det. Men hvis det skal hedde fremmede ud af Danmark,må det være sådan. Det er bare endnu et bevis på at fjolsetingspolitikere vil fede deres tegnebøger,frem for at have en DANSKER med andre meninger ved deres side i de polstrede sæder.
  Hold fast Rasmus Paludan. Hvad du gør støtter vi op om når dit mål er at får taletid.
  hrm forbyd islam forbyd skat i tilfældig rækkefølge

  Kommentar by Nielsen — 2. april 2020 @ 10:07

 63. Jeg har altid syntes Rasmus Paludan minder om Mogens Glistrup. Begge skarpe jurister og polemikere. Hvordan gik det så Mogens Glistup, hvis parti fik 28 mandater i folketinget?

  Berlinske Onsdag d. 23. august 2000. Opdateret tirsdag d. 25. februar 2003:
  “Højesteret i går.
  Fremskridtspartiets stifter, Mogens Glistrup, blev i går i Højesteret idømt syv dages betinget hæfte for grove racistiske udtalelser i et debatprogram i TV3 i februar 1997.
  I en for Højesteret usædvanlig omfattende dom – 27 sider – hedder det bl.a. i præmisserne, at det ikke i sig selv er strafbart i en politisk debat at argumentere med henvisning til islams skriftsteder eller til samfundsmæssige konsekvenser af fundamentalistiske muslimers program. Men det kan ikke retfærdiggøre en grov forhånelse og nedværdigelse af en befolkningsgruppe på baggrund af den tro og oprindelse, fastslår Højesteret.
  Højesteret siger også, at “hensynet til den særligt vidtgående ytringsfrihed for politikere om kontroversielle samfundsanliggender kan derfor ikke begrunde straffrihed for tiltalte”.

  Kommentar by A-mad — 4. april 2020 @ 08:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper