1. april 2020

MSM classic: ‘Trump gjorde Kina til syndebuk. Og Jose Gomez stak en kinesisk familie ned i rent had’

For et par uger siden antydede en højtstående kinesisk embedsmand, at Coronavirussen måske havde sit ophav i USA, og konspirationsteorien spredte sig hurtigt på sociale medier. Trump brugte efterfølgende udtrykket ‘den kinesiske virus’, ikke ulig første afsnit af den nye podcast-serie fra journalist og historiker Adam Holm, der bærer titlen ‘Den Spanske Syge’ (Spanish Flu).

Herunder dagens Trump-bashing fra Berlingske.dk – Trump gjorde Kina til syndebuk. Og Jose Gomez stak en kinesisk familie ned i rent had.

“Jose Gomez stak og stak og stak med sin kniv. Og den kinesisk-amerikanske far og hans søn på to og datter på seks år var hjælpeløse. …

Hadforbrydelser mod asiatiske amerikanere vokser ifølge FBI, fordi mange amerikanere i dag bebrejder dem for coronavirussen. Trump anklages for at have båret til bålet ved at have udbredt og blåstemplet udtrykket ‘den kinesiske virus’ . …

Jose Gomez vedstod over for politiet, at han havde forsøgt at dræbe ‘den kinesiske familie’, fordi den ifølge ham var ansvarlig for, at der var coronavirus i USA.

… Professor Russell Jeung, formand for San Francisco Stats Universitets afdeling for Asiatiske Amerikanske Studier, vurderer tilmed, at det hidtidige datamateriale viser, at asiatiske amerikanere kan blive chikaneret endnu mere end muslimske amerikanere blev efter terrorangrebet på USA 11. september 2001.

‘Den store bekymring er, at det anti-asiatiske had vil blive dybere og mere rodfæstet på grund af den politiske retorik,’ siger han til Mercury News. …

Mange amerikanere har taget udtrykket ‘Den kinesiske virus’ og ‘Wuhan virussen’ og ‘den udenlandske virus’ til sig efter, at præsident Trump og andre republikanske toppolitikere, herunder udenrigsminister Mike Pompeo, har brugt disse betegnelser i stedet for ‘coronavirus’ eller ‘covid-19’ .”

(Berlingske.dk, 1. april 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109217/trackback

89 Comments »

 1. Luk LameSlimeMedia; Kim Møller har søgt del af hjælpen på 180.000.000,00 kroner?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. april 2020 @ 10:08

 2. Kominøjserne (læs. den kommunistiske junta i Kina) har skiftevis påstået – for at redde ansigt at covid-19 – den kinesiske syge kommer fra Italien og nu har de så ændret det til USA. De er også godt muggen over diverse politiske karrikatur tegninger af Kina’s flag – det fem stjernede “Røde” flag hvor stjernerne er udskiftet med corona virus.

  Jeg er godt klar over amerikanerne af historiske racistiske årsager hader “chinamen” men at det er Trumps skyld fordi han kalder covid-19 for den kinesiske syge at nogle asiater i Amerika bliver angrebet er en meget søgt politisk korrekt udskamning. USA er et samfund hvor en stor procentuel del af befolkningen er gakgak og voldsparat hvad med at sige tingene som de er.

  Kommentar by Zenobia — 1. april 2020 @ 10:23

 3. Er skodavisens journalist direkte åndssvag? Nej, det er han næppe. Han spiller dum og udarbejder noget slimet rendestens-journalistik som har til formål at bedrage avisens læsere. For det første har Trump været ude med et utvetydigt forsvar for kinesere og asiater i USA. For det andet er Jose Gomez en sindsforvirret eller meget underbegavet person, hvis handlinger Trump ikke med rette kan beskyldes for at have ansvar for. Men Berlingske er vel holdt helt op med at være en borgerlig avis, og er bare Politiken nr. 2?

  Kommentar by Bent A — 1. april 2020 @ 10:51

 4. Mon ikke Demokraterne rejser rigsretssag imod ham, for at opfordre til folkemord?

  Kommentar by Bastardo — 1. april 2020 @ 10:55

 5. Berlingske “glemmer” tilsyneladende at fortælle, at flere store amerikanske mainstream-medier (herunder New York Times mfl) i ugevis selv skrev om “den kinesiske virus” inden de begyndte at angribe Trump for at gøre det samme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. april 2020 @ 11:44

 6. Jamen virusen kommer jo fra Kina? Endda med SAS og andre kulturberigende firmaer, så Trump er jo bare præcis i sit ordvalg

  Kommentar by redneck — 1. april 2020 @ 12:47

 7. Corona hedder vidst også ‘Kung Flu’..

  Kommentar by Jp — 1. april 2020 @ 13:36

 8. Eller Wu Flu

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 13:40

 9. #3 Bent A
  Trump angriber Kina den ene dag, og roser dem til skyerne den næste. Han forsvarer absolut ingen “utvetydigt” udover sig og sine nærmeste.

  Kommentar by Zatopek — 1. april 2020 @ 13:48

 10. Kan ikke nære mig

  Det ser nu ud til at Danske statsborgere ved grænsen. Dvs. Danskere skal til at søge asyl i deres eget land. Socialdemokrati, vor herre bevares. De lader sig styre af forræderi partier Det Radikale enstre, med Mullah Østergård som åndelig leder.

  Noget så vigtig burde være gratis viden:
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12052252/regeringen-ville-give-sig-selv-ret-til-at-afvise-danske-statsborgere-ved-graensen/

  01.04.2020 KL. 13:46
  Regeringen ville give sig selv ret til at afvise danske statsborgere ved grænsen
  Sundhedsministeren præsenterede et yderst vidtgående forslag − og trak det tilbage kort tid efter. Men han vil stadig drøfte muligheden for at skærpe kontrollen ved den danske grænse yderligere.

  Kommentar by Charles — 1. april 2020 @ 14:04

 11. Tja når en sindsforvirret mand myrder asiater, ja så er det grundet Trumps udtalelser. Men når en islamist begår terror, ja så er det ej fordi dette står i koranen eller at flere imamer har udtalt samme.

  Og når Trump udtaler, at han gerne så at man i løbet af de næste 2 uger kunne åbne landet op igen så hjulene igen kunne komme i gang – ja så er der alskens i vejen med ham. Men når Mette Frederiksen gør samme – ja så indgyder hun mod i befolkningen.

  Kommentar by Erik Øhle — 1. april 2020 @ 14:04

 12. Læderbøssen Jesper Steinmetz og kommunisten Søren Brostrøm kunne blive et særdeles yndigt par.

  Må jeg foreslå TV2, at hyre dem til næste omgang Vild Med Dans?

  Kommentar by Revisoren — 1. april 2020 @ 14:24

 13. I modsætning til mange her så havde Trump trods alt så mange brikker at flytte med at han langt om længe fandt frem til at det nok ikke var så smart.
  Langt størstedelen af den hjælp der strømmer med luftfragt til USA kommer fra Kina

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 14:29

 14. #10 Charles takker for linket. Jeg besøger efterhånden sjældent JP, så jeg havde nok ikke opdaget, hvad de anti-danske røvhuller på Borgen havde pønset på.

  Heunicke den forbandede hykler, der stak halen mellem benene, da perkerne kom for tæt hans hjem. Den tøffelhelt, som er gift med den giftige feminist Nina Groes. Vatpik og landsforræder!

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 14:29

 15. Kommentar by Charles — 1. april 2020 @ 14:04
  Hvis det er “Danskere” der fra skattely vil hjem og nasse på sundhedsvæsnet så fint med mig.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 14:41

 16. Rolig Hr. Snusk, du ville sgu også være bange for de tænder.

  Kommentar by Erik — 1. april 2020 @ 14:44

 17. Du er da en klovn Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 14:29 tror du at kineserne forærer Trump disse herlige sager? Amerikanerne kommer da til at betale i dyre domme.

  Jeg køber af og til interessante ting på Wish og mere end halvdelen er det rene bras, heldigvis er det så billigt at det kan skrottes uden at vælte mit budget. Kan ikke forestille mig at deres “nødhjælp” er meget bedre, som rapporter fra Spanien antyder så virker deres test-kits ikke efter hensigten.

  Heldigvis har Trump gennemskuet kina, og det ender også med at Europæiske firmaer trækker deres produktion tilbage til Europa. Det er simpelhen for farligt at lægge livsvigtig produktion i hænderne på en fjendtlig indstillet stormagt.

  Kommentar by Santor — 1. april 2020 @ 14:52

 18. I øvrigt så bliver Franskmændene jo myrdet på stribe Pga. den Franske syge, Not!

  Folk der myrder er sindssyge eller religiøse tåber, hvilket i bund og grund er det samme.

  Kommentar by Santor — 1. april 2020 @ 14:54

 19. Danske “statsborgere” er jo både danskere og ikke-danskere. Hvis det er nogen som vil tilbage til Danmark efter en lang ferie i det nu corona og ebola befængte land de for et par år siden “flygtede” fra, så er det vel rimeligt at sige at de kun kan komme ind efter 14 dages karantæne i nogle barakker indrettet til formålet.

  Kommentar by Bent A — 1. april 2020 @ 15:00

 20. Regeringen ville give sig selv ret til at afvise danske statsborgere ved grænsen.

  Som et tankeeksperiment kommer en dansk statsborger til grænsen og han bliver afvist og det land som vedkommende kommer fra afviser at tage imod igen. Vedkommende er så uønsket i begge lande. Hvad sker der så?
  Skal personen stå ved grænsen på ubestemt tid eller tvangsinterneres? Hvem skal føde og klæde vedkommende? Gælder dette forslag også for velfærdsimmigranter eller kommer de direkte ind. Hvis det er tilfældet så er det jo diskrimination.

  At man kan tænke tanken siger meget om Sundhedsministeren. Men at han vælger at offentliggøre et så drakonisk forslag som en testballon viser hvor tæt han er på nazistiske, stalinistiske og maoistiske tankegange.

  Kommentar by Zenobia — 1. april 2020 @ 15:01

 21. Santor, de små svin sendte også fuldstændig ubrugelige testkits til Tjekkiet.

  Denne film giver en skræmmende fremstilling af, hvad der kan ske, når man overlader fremstillingen af essentiel teknologi til sin fjende. Low budget og dårlig billedkvalitet, men jeg fandt den nu alligevel interessant. Dragon Day:

  https://www.youtube.com/watch?v=w4S-RwNP6DY

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 15:16

 22. Når der fra tid til anden udbryder Roskildesyge, så skal roskildensere vel da også låse dørene og frygte, at de bliver overfaldet og myrdet af knivstikkere med galopperende diarre.

  Kommentar by traveler — 1. april 2020 @ 15:28

 23. Det kommunistiske kina er skyld i tusindvis af døde mennesker i vesten, og så har de tilmed den frækhed at påstå at det var amerikanske soldater som havde smitten med til wuhan.
  Og for at det ikke skal være løgn, så er WHO medskyldig i de tusindvis af dødsfald fordi de holdt hånden over xi og de sindssyge kommunister i kina.
  Red danmark, NB+SK minimum 90 mandater og ud af EUSSR.

  Kommentar by Piphans — 1. april 2020 @ 15:36

 24. https://www.cbs7.com/content/news/Border-Patrol–568813771.html

  Border Patrol Agent stopped stabbing suspect at Midland Sam’s Saturday night

  Den information skulle vi naturligvis ikke have fra dansk MSM.

  Iøvrigt, så har det i samtlige sager, som jeg har læst eller hørt om, været negre eller hispanics, som har angrebet kinesere ifm. corona-hysteriet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 16:14

 25. Det er helt vildt som løgnemedierne lyver efterhånden. Er de i panik?
  Selv deres yndlings fake news kilder, CNN og Washington post har vist den kinesiske embedsmand, der beskylder det amerikanske militær for at have udviklet corona virussen i det laboratorier. Det det modsagde Donald Trump selvfølgelig og han slog samtidig fast, at virusen stammede fra Wuhan i Kina. Det medførte så at han blev beskyldt for racisme! :-)

  De danske løgnemedier, statsejede DR og TV2, hvor jeg indimellem ser begyndelsen til nyhedsudsendelserne (inden jeg må ud og kaste op!:-), er blevet helt kulrede med at give Trump skylden for alt mellem himmel og jord.

  “Trump’s Decision to Ban Travel From China Saved Lives
  On Jan. 31, 2020, the Trump administration announced that foreign nationals who had traveled to China in the past 14 days would be denied entry into the United States. At the time, the virus — which originated in the Wuhan province — had begun to spread uncontrollably throughout the communist nation. Trump’s China travel ban reduced arrivals from the hotspot to the United States by 90 percent and “prevent[ed] more cases from China coming into the United States.” (Margot Cleveland i The Fedralist. MARCH 19, 2020)

  Hvis Danmark havde stoppet for indrejse fra de først smitteramte Kina og Italien så tidligt som 31. januar, hvor mange færre var så blevet smittet og hvor mange færre var døde?

  Det er der ingen af mikrofonholder journalisterne, der tør spørge sundhedsministeren eller sundhedsdirektøren om. Det var jo sidstnævnte, der selv anbefalede, at de coronasmittede på skisportstederne i Italien blot kunne rejse hjem uden at komme i karantæne eller blive testet. Hvad med en dommerundersøgelse af sundhedsdirektørens embedsudøvelse? De var jo ellers blevet så populære hos de nu regerende socialdemokrater og deres støttepartier.

  Kommentar by A-mad — 1. april 2020 @ 16:31

 26. Kommentar by Erik Øhle — 1. april 2020 @ 14:04
  At sammenligne en topprofessionel Mette Frederiksen med den lallende amatør tumling uden retningssans der samtidigt med at DK lukkede ned nærmest negligerede virussen og overmodigt proklamerede at USA var mere end klar viser så at du nok lige skal tjekke op på dine analytiske evner.
  Hans håndtering eller mangel på ser du resultatet af i øjeblikket og kan vel kun betegnes som en katastrofe han ikke kan lyve sig fra

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 16:40

 27. # 26 Per Henrik Rasmussen

  Gå du nu bare ud til din plejer og bed om at få dine piller. Husk at tage sølvpapirshatten af først.

  Kommentar by Danskeren — 1. april 2020 @ 16:50

 28. det hedder Washington compost

  Kommentar by k.m. — 1. april 2020 @ 17:09

 29. Har lige set interview med Mike Pence der nølende indrømmer at de ikke var ordentligt forberedt men prøver at spinne sig ud af det ved at bebrejde Kina og en kaskade af søforklaringer selv de jo bare kunne ha´ åbnet øjnene og set på udviklingen i Europa

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 17:10

 30. https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=17ne6-ypj_4&feature=emb_logo

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 17:18

 31. Der er mange flere, der er døde af corona virus i EU end i USA. Det er Trumps skyld, øh, altså jeg mener, at de døde, altså er hans skyld. Begge steder! Det ved enhver, der følger med i statens nyheder i DR og TV2…
  Antal døde af covid-19 per 1.april 2020:
  1248 i Italien ud af en befolkning på 60,48 millioner (2018)
  8464 i Spanien ud af en befolkning på 46,66 millioner (2018)
  4055 i USA ud af en befolkning på 327,2 millioner (2018)
  3523 i Frankrig ud af en befolkning på 66,99 millioner (2019)
  1789 i UK ud af en befolkning på 66,44 millioner (2018)
  (jeg lade lige tallene stå et øjeblik:-)

  Kilde:
  https://www.statista.com/statistics/1093256/novel-coronavirus-2019ncov-deaths-worldwide-by-country/

  Kommentar by A-mad — 1. april 2020 @ 17:33

 32. Korrektion. 12428 i Italien ud af en befolkning på 60,48 millioner (2018)

  Kommentar by A-mad — 1. april 2020 @ 17:35

 33. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 17:10

  Som den topprofessionelle Mette F. kunne have set på udviklingen i Kina og Italien? Eller gælder dummehatten kun for folk du hader?

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. april 2020 @ 17:38

 34. I 2019 var anti-racister og Black Lives Matter oprørt over Danmarks rolle i kolonitiden. Man mente vi holdt slaver og forlangte en offentlig undskyldning for ting der skete for flere hundrede år siden.
  I dag ekspanderer China Communist Party, CCP, strategiske steder uden for Kina. De er også meget interesseret i Grønland. Det er ikke U-landshjælp, det er overtagelse af ikke-kinesisk territorie.
  De røde svin er ligeglade med at Kina tromler hen over små eksotiske lande som Sri Lanka.
  Det vi oplever lige nu ligner et kommunistisk kupforsøg mod vesten, under dække af at bekæmpe corona, derfor er en vis herre ekstra aktiv på Uriasposten. Jo mere man kan svine danskere og Amerika til, jo bedre.
  https://www.theguardian.com/cities/2018/aug/02/sri-lanka-new-dubai-chinese-city-colombo

  Kommentar by k.m. — 1. april 2020 @ 17:41

 35. Dansk løgnepresse er næsten i ekstase når den kan meddele at dødstallet er højere i USA end i Kina.

  Jeg vover at påstå at omkomne i Kina skal tælles i hundredetusinder, måske millioner.

  Katastrofen i Kina overgår måske resultatet af jødeforfølgelsen under nazismen.

  Kommentar by k.m. — 1. april 2020 @ 17:52

 36. Kommentar by A-mad — 1. april 2020 @ 17:33
  Ja det er fint med de tal hvor man så lige skal ha´med i betragtnin at USA er ca. 3 uger efter udviklingen i Europa. Ikke at jeg håber men udviklingen der kan sagtens vise sig at overhale Italien procentmæssigt
  Og nej det er ikke Trumps skyld at Europa er hårdt ramt men må jo ta´ den katastrofalt manglende forberedelse i USA på sin kappe

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 17:54

 37. Og lad os så få en udbredt misforståelse ryddet af vejen.
  Jeg hader absolut ikke Donald Trump men læner mig gladeligt tilbage og lader mig underholde af stand-up i verdensklasse hver gang han optræder på slap line.

  Her er det så nok på sin plads at undskylde overfor de stakkels amerikanere der er tvangsindlagt til at leve med ham.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 18:19

 38. #31 A-mad, antallet af døde skal mildest talt tages med et gran salt – nærmere en hel håndfuld. I Italien er gennemsnitsalderen 78 år, og uanset hvad de er døde af, så tæller de med i statistikken, hvis de er konstateret smittet. Herhjemme ser det ud til at foregå på samme måde – i samtlige tilfælde, som har været beskrevet i MSM, har der været tale om folk med andre alvorlige helbredsproblemer, og stort set alle med høj alder.

  Vi ved reelt intet om, hvor mange der faktisk dør som direkte følge af kineserinfektionen, hvilket gør det umuligt at sammenligne. Tilsvarende med antallet af smittede: Man finder dem kun hvis man tester.

  Se på tallene for Tyskland, og sammenlign dem med andre europæiske lande. Der er tydeligvis noget der ikke stemmer:

  https://www.worldometers.info/coronavirus/

  Samtidig ønsker vores “kompetente” sundhedsmyndigheder ikke at omlyse om antallet af helbredte/patienter som ikke længere bærer infektionen.

  ‘Der arbejdes på et system, der gør det muligt at oplyse, men det er ikke så enkelt, som det kan lyde, blandt andet fordi mange COVID-19 patienter også har andre sygdomme, hvilket kan give et uklart billede af hvornår personer er raske,’ oplyser Statens Serum Institut.

  Andre sygdomme? Så test dog for Covid-19!!! Diabetes, hjerteproblemer eller kræft giver vel for Fanden ikke udslag i en Virustest!

  ht tps://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/derfor-er-der-ingen-tal-for-raskmeldte-coronapatienter/8069712

  “der arbejdes på et system” Hold nu kæft! Antallet er så lille, at det kan klares med e-mail, telefon og papir og blyant.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 18:27

 39. Tilføjelse: Antal “recovered” i Danmark er officielt 1. Én person.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 18:30

 40. Per Henrik Rasmussen 17:54. Tallene taler for sig selv. Man kan kun drømme om andre tal i fremtiden.
  (Din kommentar får mig til at tænke på en gammel vits fra dengang, der var aviser i hver by og ofte flere i samme. Det var ikke altid lige spændende for en journalist at sidde på en byavis. Men så endelig sketer, der noget!
  Overskrift dag 1.: “Kæmpe trafikulykke i nabobyen. Der frygtes både kvæstede og døde!”
  Overskrift dag 2. “Sidste nyt om trafikulykken i nabobyen. Kun få, lettere kvæstede og håbet om døde svinder!”)

  Kommentar by A-mad — 1. april 2020 @ 18:39

 41. Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 18:30

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/894-coronasmittede-i-danmark-er-raske-igen/8075844

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 18:43

 42. Det må antages, at alle stormagter med globale ambitioner har militære viruslaboratorier. Hvem der bruger virusen hvor og hvornår er ikke almen viden. Den kan let skjules som “falls flag”. Den kan også bruges af NWO til depopulation. Det må antages, at der kan produceres sofistikerede udgaver, som f.eks. kan målrettes bestemt racer via blodtype eller lignende.

  Kommentar by Søren — 1. april 2020 @ 18:47

 43. Det røde svin der huserer her, overgår samtlige tumper tilsammen, som gennem tiden har spammet Uriasposten.
  Mange til usympatisk røvhul skal man lede længe efter
  https://youtu.be/tHbin417Za0
  Corona horror i Kina

  Kommentar by k. m. — 1. april 2020 @ 18:52

 44. 37 Per Henrik Rasmussen
  Jamen dog lille per. Er din sølvpapirshar røget ned over dine øjne. Det var ikke så godt. Tag den nu bare af, og husk at tage dit lyserøde dameundertøj af også. Gå så ud til din plejer og få din medicin, så får du det meget bedre.

  Kommentar by Danskeren — 1. april 2020 @ 18:57

 45. #42 Søren, jeg vil anbefale dig at se denne korte video, produceret af en person, som jeg finder væsentlig mere troværdig end MSM:

  https://www.youtube.com/watch?v=bpQFCcSI0pU

  “I Found The Source of the Coronavirus

  After 2 weeks of painstaking searching, I refute the claim that the Coronavirus started outside of China.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 18:58

 46. Resten af verden kunne vel snart anklage Kina for virussen, deres sindssyge omgang med dyr kan være skyld i at Vesten nu belemres med deres ulækre værk.

  Kommentar by LarsB — 1. april 2020 @ 19:02

 47. #41 PHR:

  https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/foelg-smittespredningen-globalt-regionalt-og-lokalt

  “Overstået COVID-19-infektion defineres som

  Når en person, hverken er indlagt eller død 14 dage efter en påvist COVID-19-infektion.
  For patienter, der er indlagt 14 dage efter påvist COVID-19 infektion, vil datoen for overstået COVID-19-infektion blive sat til førstkommende udskrivelsesdato eller til 30 dage efter prøvetagningsdatoen.
  Hvis en patient dør indenfor 30 dage efter påvist COVID-19, vil patienten blive talt med som COVID-19-relateret dødsfald uanset om patienten tidligere skulle have været klassificeret som havende en overstået infektion.”

  Tallet fortæller altså intet om, hvorvidt de stadig bærer smitten.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:07

 48. @Hr. Snusk

  Jeg ved ikke om det var en artikel herinde jeg læste det. Men hvis personer sundhedsmyndighederne mener er smittet med Coronavirus, dør inden for et halvt år, efter personerne er blevet raskmeldt, så tæller de med i Corona statistikkerne.

  Fagre nye verden!

  Kommentar by Jan huus — 1. april 2020 @ 19:08

 49. #46 Lars, prøv at se den video, som jeg lagde i #45. Den varer kun 10 minutter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:09

 50. fortsat…

  Konklusionerne bygger på styrets egne oplysninger, som de har glemt at slette eller gøre utilgængelige. Og det er bestemt ikke til deres egen fordel.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:10

 51. #48 Jan, se #47. 30 dage.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:16

 52. TJEK LIGE “DANSKERE GLOBALT – SAMMEN MOD CORONA” (der menes vist imod corona/kinesisk spiseforstyrelse) hvordan globalisterne reagerer på virkeligheden ude i verden; oikiaphilia, længe leve!…..

  Kommentar by Moth — 1. april 2020 @ 19:20

 53. Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:07
  Jeg mener at de tal er helt og aldeles uinteressante og opgøres garanteret vidt forskelligt fra land til land og kan derfor ikke bruges til noget der kommer bare i nærheden af videnskab.
  Spild af tid men som Danske myndigheder nok har følt sig presset til at offentligøre

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 19:31

 54. Hr. Snusk
  Takker. Jeg kan heller ikke finde noget med det skulle være seks måneder på nettet.

  Kommentar by Jan huus — 1. april 2020 @ 19:35

 55. PHR, uinteressante? Ja måske. Der er stadig mange ubekendte forhold omkring denne virus.

  Vi aner ikke om man overhovedet kan slippe af med den virus igen. Tænk på HIV. Efter mere end 30 år er det endnu ikke lykkes at finde en kur eller en vaccine. Desuden så har der været flere sager fra udlandet hvor folk er blevet erklæret “raske” for derefter at blive syge igen. Smittet igen? Eller fordi de reelt er smittet for resten af deres liv?

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:40

 56. Kommentar by Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 19:40
  “Der er stadig mange ubekendte forhold omkring denne virus”
  Ja og derfor advarer stort set alle specialister i virologi også om at frigive klorokin som ukontrolleret “behandling” da vi ikke ved hvordan virussen reagerer på kemi og måske kan udvikle sig i en endnu mere ondskabsfuld retning.
  Det er derfor at udvikling af vacciner tar´ den tid det tar

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 19:55

 57. Der er dystre, men også opmuntrende nyheder om corona-djævlene.

  Først de dystre: Over 10.000 døde i Italien. Det samme i Spanien. Læs Sundhedspolitisk Tidsskrift: Derfor dør så mange italienere lige nu af corona-virus. # Selv børn og unge som ikke fejlede noget forud er omkommet. # Selv raske børn kan sagtens bringe virussen videre.

  Regeringen Mette F fortsætter med at importere mulige smittebærere. Sundhedsstyrelsen lever ikke op til sine løfter om flere tests.

  De gode: Reddet og rask igen: Skriv: døden nær kinesisk virus klorokin. Læs om at malaria-medicin dræber virus og helbreder mand i 11. time.

  Dansk mirakel: overlæge løser stort corona-problem.

  Vaccine-fremstilling speedes up.

  (G-snitsalderen i Italien er langt under de 78 år. Antallet af omkomne i Kina kan være MEGET højere end de officielle tal angiver)

  Kommentar by Bent A — 1. april 2020 @ 20:04

 58. Den nuværende corona regner jeg for at have tre formål: 1) Øvelse, 2)Advarsel: Se hvad vi kan, og det tredie: 3)De i projektet indviede tjener milliarder på børskursernes fluctationer, som de kan forudsige. Man kunne have valgt en version med høj dødelighed, f.eks. 25%. Derfor er det kun en øvelse. De indviede er ikke kun nogle får personer, men en hel klan, som også plejer at være indviet i store uventede begivenheder.

  Kommentar by Søren — 1. april 2020 @ 20:17

 59. Kommentar by Bent A — 1. april 2020 @ 20:04
  “G-snitsalderen i Italien er langt under de 78 år” ????

  Er det forøvrigt ikke et paradoks at Italien der historisk set har været en storpulsende nation
  ( især den ældre generation ) og først for nyligt har lavet lovgivning og kampagner for at nedbringe det , så alligevel er den nation der har den 2. højste gennemsnitslevealder kun overgået af Japan

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 20:27

 60. Lad os helle ikke glemme at psykopaten Xi og hans syge kommunist slæng tog rundt og samlede beskyttelsesudstyr sammen i andre lande og sendte det tilbage til Kina.
  https://www.youtube.com/watch?v=f3UGmPcGDpc&t=102s

  Kommentar by Piphans — 1. april 2020 @ 20:29

 61. Ny artikel: “Derfor æder de regeringens fortælling om corona-krisen råt”. Handler bl.a. om hvorfor Søren Brostrøm er dygtig og lidt af en helt i de fleste danskeres øjne.

  Nyt: Italienere og spaniere på 80, 90 og 100 år har overlevet corona-lungebetændelse, og er blevet udskrevet i god form.

  Kommentar by Bent A — 1. april 2020 @ 21:40

 62. Prup-Per-Rasmus-Henrik-Nielsen aka skodjournalisten tror, at Porno-Mette “lukkede Danmark ned” førend Trump bl.a. forbød indrejse til USA fra Europa. Mage til snotskovl skal man helt til imam-Madsen eller nazi-jøden krassisten for at finde lige.

  Sjovt nok var det først EFTER at Federal Bureau of Idiots kom på banen, at denne staged FF operation fik et racistisk udtryk.

  https://www.cbs7.com/content/news/FIRST-ON-CBS7-Suspect-admitted-to-trying-to-kill-family-at-Midland-Sams-Club-affidavit-says-568837371.html

  Kommentar by Iznogut — 1. april 2020 @ 22:08

 63. Skolelærere opfordrer regeringen til at åbne skolerne snarest, inden eleverne begynder at tænke selv.

  Kommentar by Iznogut — 1. april 2020 @ 22:10

 64. Kære venner har i set:
  https://hodjasblog.one/dansk-folkeparti-sviner-nye-borgerlige-paa-hemmelig-blog/

  Kommentar by Charles — 1. april 2020 @ 22:21

 65. Kommentar by Iznogut — 1. april 2020 @ 22:08

  Få nu for helvede styr på fakta din stanioltumling

  Danmark lukkede ned 11.03 2020

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12003467/danmark-lukker-ned-i-to-uger/

  USA indførte indrejseforbud/flytrafik fra EU undtaget GB og IRL 12.03.2020 men derudover NADA

  https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51846923

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 22:30

 66. Kommentar by Charles — 1. april 2020 @ 22:21
  Husk nu at læse Santors spot on indlæg i den tråd

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 22:45

 67. Hvis der findes nogen,som tegner billeder af hvem vi skal hade,er det billedbadet og familiejournalen -og Dhimmi Radioen og te ve to OG alle de satans løgnhalse,som kalder sig presse,journalister og fotografer

  Kommentar by Nielsen — 1. april 2020 @ 22:46

 68. Sorry min kommentar til Charles — 1. april 2020 @ 22:21 fik jeg blandet sammen med denne
  https://hodjasblog.one/han-var-doeden-naer-pga-den-kinesiske-virus-blev-reddet-i-11-time-af-chloroquine-klorokin/

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. april 2020 @ 22:54

 69. Nå, her den 2. april er der langt om længe kommet lidt forbedringer af retningslinjerne for hvem der kan blive testet. Noget der har været smølet med i ugevis. Og der er stadig en voldsom mangel på åndedrætsværn og andet til at beskytte lægerne, sygeplejerskerne og borgerne mod smitte. Se Sundhedspolitisk Tidsskrift. # Og læs om hvordan et par millioner danskere eller dumskere æder regeringens fortællinger råt.

  Nogle eksperter mener at vi aldrig igen slipper af med den nye virus. Som mest sandsynligt er frembragt i et laboratorium for biologisk krigsførelse.

  Kommentar by Bent A — 1. april 2020 @ 23:20

 70. Priceless
  https://www.bt.dk/udland/trumps-kaempebroeler-storby-naesten-firedoblet
  Og nej det er ikke fake news !!!!
  Jeg overværede det live på direkte TV

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. april 2020 @ 00:03

 71. Jeg har 2 indlæg hængende i corona filtret der venter på svar.
  Jeg er godt klar over at forsyninger af tests er begrænsede p.g.a et overophedet marked hvor hele verden overbyder hinanden for at komme foran i køen.
  Så det skal ikke ses som uhøflighed da UP´s resurser heller ikke er ubegrænsede

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. april 2020 @ 00:27

 72. Prutte-Per-Henrik-Rasmus-Nielsen som i journalist-idiot:

  21. Januar blev der lukket ned for rejsende fra Kina til USA. Hvor mange kinesere lukkede Porno-Mette ind i Danmark i mellemtiden?

  Hvornår lukkede USA for Italien? For Iran? Hvornår lukkede USA for den sydlige grænse (building the Wall)

  Din lille skidespræller, som var evig optaget af “rigsretsagen” mod Donald Trump ved ikke en skid andet end, hvad NWO-satanisterne ønsker du skal vide.

  Fis dog over til dine røde lejesvende kollegaer hos information.

  Kommentar by Iznogut — 2. april 2020 @ 01:27

 73. 26 mio. er også en slat! Han har taget fejl af Tokyo og Seoul. Og ja, det er helt normalt
  oplandet regnes med – Tokyo er verdens største by, men kun fordi oplandet tælles med.

  Kommentar by anno — 2. april 2020 @ 01:31

 74. Prutte-Per ved ikke en skid om, hvorfor “byer” lukker ned i USA.
  Men, det finder han snart ud af.

  Satanisternes “dukker” løber, men kan ikke undgå, hvad der venter dem. Hvorfor tror du, at præsidenten siger, at de næste 10 dage bliver “ondskabsfulde” (vicious)?

  Kommentar by Iznogut — 2. april 2020 @ 01:32

 75. Sætter man sig ind i sandsynlighederne hvorfra virusset kommer, så finder man frem til at det så godt som sikkert kommer fra et biovåben-laboratorium, og de fleste sådanne udviklere af biologiske våben findes i USA.

  Mistanken blandt dem som kunne gennemskue at virussen ikke kom fra madmarkedet i Wuhan faldt i starten oplagt nok på BSL-4-laboratoriet i Wuhan, især samarbejdet med laboratoriet i North Carolina, USA http://www.shadolsonshow.com/2020/01/13/covid-19-born-in-north-carolina-sold-to-wuhan-lab-optimized-for-pandemic-spread/

  Der er dog tale om en anden flagermuscoranastamme end den de arbejdede med disse steder. Derimod passer det med en stamme henført til militærlaboratoriet i Nanking, Kina.

  Kommentar by perhag — 2. april 2020 @ 02:07

 76. Iznogutprut der står gnister ud af din hat !!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. april 2020 @ 02:42

 77. Er der ikke en barmhjertig sjæl der kan hjælpe Iznogutprut i seng og snøre spændetrøjen ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. april 2020 @ 02:54

 78. Kommentar by perhag — 2. april 2020 @ 02:07
  Du ha da vist fat i den lange ende.
  Var det kke samme laboratorium det opfandt den spanske syge ?
  ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. april 2020 @ 02:59

 79. Hr. Snusk — 1. april 2020 @ 18:58
  Godt link. Troværdig herrer.
  Tydeligvis et godt stykke detektiv arbejde.
  Vore copy paste journaliststand kunne lære lidt her.

  Kommentar by Hagmann — 2. april 2020 @ 04:20

 80. Snusk, det ar 60 dage, jeg fik det læst som 6 måneder.

  Hvis man dør indenfor 60 dage efter, man har haft corona, så bliver man talt med i statistikken, forklarer Siggi Kristoffersen, der ikke har et samlet overblik over, hvor mange borgere i Faaborg-Midtfyn der er indlagt med corona.
  https://fyens.dk/artikel/corona-smittet-borger-i-faaborg-midtfyn-d%C3%B8d

  Kommentar by Jan Huus — 2. april 2020 @ 05:26

 81. Fortsættelse af A-mad 1. april 17:33. Det var IKKE en aprilsnar!
  Men til ophidselse af alle Trump haderne og vigtig viden til normale.
  Der er mange flere, der er døde af corona virus i EU end i USA.

  Antal døde af covid-19 per 1.april 2020:
  12428 i Italien ud af en befolkning på 60,48 millioner (206 døde pr mio)
  8464 i Spanien ud af en befolkning på 46,66 millioner (181 døde per mio)
  4055 i USA ud af en befolkning på 327,2 millioner (12 døde per mio)
  3523 i Frankrig ud af en befolkning på 66,99 millioner (53 døde per mio)
  1789 i UK ud af en befolkning på 66,44 millioner (27 døde per mio)
  90 i Danmark ud af en befolkning på 5,6 millioner (16 døde per mio)

  (som tidligere nævnt: Tallene taler for sig selv. Man kan kun drømme om andre tal i fremtiden. Hvis jeg får tid, opdaterer jeg med nye tal, når de foreligger)

  Kilde:
  https://www.statista.com/statistics/1093256/novel-coronavirus-2019ncov-deaths-worldwide-by-country/

  Kommentar by A-mad — 2. april 2020 @ 07:33

 82. Tak A-mad. Jeg ville sige det samme, men nu har du sparer mig for en masse arbejde. Bizart hvordan de danske medier og venstrefløj har så travlt med USA og Trump. De ignorerer totalt det massive svigt af EU politikerne (33.000 er døde i Europa!)
  Det lugter langt væk af at EU og de EU-liderlige medier prøver at aflede opmærksomheden fra dette faktum.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 2. april 2020 @ 08:33

 83. Kommentar by A-mad — 2. april 2020 @ 07:33
  Prøv at få tallene til at tale til dig selv hvis du anvendes et mere retvisende sammenligningsgrundlag
  EU = 512 mill.
  Europa = 741 mill.
  og så gå 3 uger tilbage da det er common knowledge at det er det stadie USA befinder sig på pt

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. april 2020 @ 10:02

 84. A-mad og Lukket fest:

  “But different countries are also reporting cases and deaths in different ways: in Italy, Covid-19 is listed as the cause of death even if a patient was already ill and died from a combination of illnesses.

  “Only 12 per cent of death certificates have shown a direct causality from coronavirus,” said the scientific adviser to Italy’s minister of health last week.”

  https://www.ft.com/content/f3796baf-e4f0-4862-8887-d09c7f706553

  Prøv at sammenligne med antallet af døde i Tyskland. I kan selvfølgelig ikke bare tage alle tallene for pålydende.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. april 2020 @ 10:10

 85. Tak Lukket fest, skrid hjem 08:33. Enig. Journalisterne i de danske MSM og Trump-haderne lyver 24syv! Gentager: Dødstallene taler for sig selv. Man kan kun drømme om andre tal i fremtiden. Faktum er: Der er mange flere, der er døde af corona virus i EU end i USA. Så drøm bare videre I Trump-hadere!:-)

  Kommentar by A-mad — 2. april 2020 @ 10:42

 86. I øvrigt lukker kina ned for Danske svineeksport hvis der blot er antydning af sygdomme i Danske besætninger.

  Det er fuldstændigt forståeligt men hvorfor gør vi ikke det samme i lignende situationer?

  Fordi kina lyver og snyder lige så stærkt som et svin kan rende og det bliver en dyr affære for Danskerne. Hele det her virus-historie skal undersøges til bunds og kina skal betale prisen for deres efterladenhed og løgn der kostede ikke blot penge men også Danske liv!

  Spørgsmålet er om vores regering og ikke mindst EU tør kræve fuldstændig åbenhed af kina?

  Kommentar by Santor — 2. april 2020 @ 13:07

 87. Læderbøssen Jesper Steinmetz og kommunisten Søren Brostrøm kunne blive et særdeles yndigt par.

  Må jeg foreslå TV2, at hyre dem til næste omgang Vild Med Dans?

  Kommentar by Revisoren — 1. april 2020 @ 14:24

  Det viser sig, at Søren Brostrøm ER bøsse og har været homoseksuel i 36 år, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. april 2020 @ 14:49

 88. Har I i øvrigt lagt mærke til “journalisten” Knud Meldgaard, der er blevet kult efter sin optræden på diverse pressemøder.

  Han udtaler, at han efter sin nye berømmelse blandt andet har modtaget tilbud om “fisse og kaffestel”.

  Godt med lidt humor her i Corona-mørket…

  Kommentar by Revisoren — 3. april 2020 @ 13:08

 89. enig Revisoren 13:08

  https://twitter.com/dkpolmemes2/status/1243073668839878657?s=20

  Der er også stadig bid i Ekstrabladet! Kun Knud har X-faktor.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kun-knud-har-x-faktor/8062415

  EKT. Mandag d. 23. mar. 2020. ANMELDELSE: Statsministerens pressemøde var igen i dag et forudsigeligt show med mangel på overraskelser og farverige deltagere. Kun en forstod at fedte for dommerne

  Kommentar by A-mad — 3. april 2020 @ 21:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper