6. april 2020

Faaborg: Rasmus Paludan overfaldet af 17-årig dansker – 19-årig anholdt, “… i besiddelse af en kniv”

Rasmus Paludan demonstrerede søndag eftermiddag i Assens og Faaborg, og ved sidstnævnte demo endte blev en en 17-årig dansk mand anholdt, samt en 19-årig mand (ukendt oprindelse). En yngre udenlandsk kvinde kastede desuden en flaske mod partilederen. Bemærk hvorledes Fyens Amts Avis med sit ordvalg nedtoner overfaldets karakter – To anholdte, da Paludan fik barberskum i ansigtet (af Torsten Cilleborg og Bjarke vestesen; Kræver login). Skarpe billeder kan ses hos Presse-fotos.

“Den racismedømte Rasmus Paludans hurtigt iscenesatte besøg i Faaborg søndag eftermiddag udviklede sig dramatisk, da to unge blev anholdt under tumultagtige scener på Torvet i Faaborg.

En yngre kvinde smed en plastikflaske med juice i retning af den kontroversielle Paludan, og da Stram Kurs-lederen efterfølgende forsøgte at løbe hende op, sprøjtede en yngre mand barberskum i ansigtet på ham. Den unge mand blev straks anholdt af det talstærkt fremmødt politi.

…. Vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, bekræfter til avisen, at der var tumult, flaskekast og to anholdelser under balladen i Faaborg. Den ene anholdte, en mand med endnu ukendt alder, blev anholdt for at sprøjte barberskum i ansigtet på Rasmus Paludan, mens en anden mand på 19 år blev anholdt for overtrædelse af våbenloven ved at være i besiddelse af en kniv.

Der er ifølge vagtchefen intet, som tyder på, at kniven var i anvendelse, eller at den blev brugt i et forsøg på at stikke Stram Kurs-lederen.”

´

(Faaborg, 5. April 2020; Fotos: Stram Kurs)

“En udenlandsk kvinde kaster en plastikflaske mod Rasmus Paludan.” (Frihedens Stemme, 6. april 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109286/trackback

41 Comments »

 1. – Orientering

  Der er lidt uenighed om hvorvidt det var den angribende dansker, der havde en kniv på sig. Paludans påstand skydes ned af FAA, selvom han jo egentligt blot tager udgangspunkt i de informationer andre medier stadig har online:

  https://www.tv2fyn.dk/faaborg-midtfyn/rasmus-paludan-besoegte-fyn-teenager-anholdt-havde-kniv-paa-sig

  Kommentar by Kim Møller — 6. april 2020 @ 11:22

 2. Det Mohammedanske Fake News medie Fyens Amts Avis som vi er stavnsbundet til at betale til.
  Havde en perker soen kastet flasken på svindleren helle thorning eller på mette fuck så havde det minimum givet 6 måneder ubetinget.
  NB + SK minimum 90 mandater eller luk lortedanmark så hurtigt som muligt og red vores børn og børnebørn fra at blive voldtaget, hængt, smadret eller myrdet af de importerede Kvantefysikere på 14 år som i virkeligheden er gamle mullaher på 40+ på evig forsørgelse i Mohammedanmark med garanteret gratis familiesammenføring med samtlige 25 multihandicappede børn pga. indavl.

  Kommentar by Piphans — 6. april 2020 @ 11:39

 3. Medierne, især det altdominerende statsejede TV2 og DR, og papiraviserne, som f.eks Fyens Amts Avis her, støtter nærmest helt åbenlyst ‘unge’ selvudnævnt anti-racistiske voldsmænd. De støtter også antifa, Antifascistisk Aktion og andre venstreorienterede voldelige stomtropper, der overfalder deres politiske modstandere, hvis de bruger deres grundlovsikrede demonstrationsret. De overfalder lovligt anmeldte fredelige demonstrationer med sten og køller under kampråbet: “Ingen racister i vores gader!”. Deres gadevold er desværre helt accepteret af de statsstøttede medier og deres journalister. Hvordan skal det ende?

  Kommentar by A-mad — 6. april 2020 @ 12:03

 4. Fyens Amts Avis, har udsat mig for Shadowbanning. Det var efter, at jeg forsvarede Stram Kurs. Forbandet svineri.

  Kommentar by Ewing — 6. april 2020 @ 12:07

 5. Var Per Henrik Rasmussen i Faaborg?

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 12:08

 6. Kommentaren fra Piphans rammer plet. De røde jonglerer med retsstaten og retfærdigheden som det passer dem. Som de i sidst uge demonstrerede ved at forbyde SK at indsamle vælgererklæringer. Alternativets -erklæringer blev alle godkendt uden videre, mens det var bøvlet og besværligt at få Nye Borgerliges -erklæringer godkendt.

  Skal vi redde os selv, vores børn og børnebørn fra at blive udplyndret, overfaldet og myrdet af de invaderende migranter, skal SK og NB have stor fremgang. Der er brug for et jordskredsagtigt valg. De gammelkendte røde og blå partier har en politik som vil ødelægge Danmark og ende med at slå os alle sammen ihjel.

  Kommentar by Bent A — 6. april 2020 @ 12:15

 7. Der er brug for et jordskredsagtigt valg. De gammelkendte røde og blå partier har en politik som vil ødelægge Danmark og ende med at slå os alle sammen ihjel.

  Kommentar by Bent A — 6. april 2020 @ 12:15

  Keep on dreaming, Bent A. I ræverøde, socialistiske Dummark med endnu mere dybrøde medier, så kan SK og NB ved næste valg ikke komme over 15 procent, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. april 2020 @ 12:23

 8. PETs livvagtstjeneste er en stor joke. Det var det samme med Yahya Hassan, der til sidst sagde til dem, at de lige så godt kunne skride efter at han var blevet overfaldet for tredje gang. Det kulminerede selvfølgelig, da de blev indkaldt og brugt som vidner i sager imod ham selv. Ikke ligefrem den slags gæster, man ønsker i sit hjem døgnet rundt.

  Kommentar by Fascist — 6. april 2020 @ 12:26

 9. Ja, i den nyeste meningsmåling bliver Skrigeskinken helgenkåret af et stort flertal af danskerne.

  Hjernevasken i MSM har haft den ønskede effekt…

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 12:28

 10. Kommentar by Fascist — 6. april 2020 @ 12:26

  Dansk politi er en ræverød, islamleflende lorte etat. Modarbejd og chikaner dansk politi så meget, I kan.

  Og til drengene på Klausdalsbrovej: 🖕🏻🖕🏻🖕🏻forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. april 2020 @ 12:33

 11. Udover at Rasmus Paludan ikke skal overfaldes syntes jeg det er dumt at afholde en demo lige i den her tid. Det er dårlig timing!

  Kommentar by Santor — 6. april 2020 @ 12:44

 12. Det fremgår af artiklen fra TV2 Fyn, at Fyns Politi selv oplyser, at gerningsmanden blev sigtet for vold, men OGSÅ for overtrædelse af våbenloven, fordi han havde en kniv på sig:

  “Den 17-årige, som er fra Tommerup, er ikke kun sigtet for vold, men også for overtrædelse af våbenloven. Ved anholdelsen viste det sig, at han havde en ulovlig kniv på sig.”

  https://www.tv2fyn.dk/faaborg-midtfyn/rasmus-paludan-besoegte-fyn-teenager-anholdt-havde-kniv-paa-sig

  Desuden er det ikke korrekt, hvad presse-fotos.dk skriver, at Fyns Politi var mødt talstærkt op. Fyns Politi var 2 – SKRIVER TO – politifolk, hvilket jeg ved, fordi jeg både kan tælle, men også, fordi det var, hvad Fyns Politi selv oplyste mig.

  Efter overfaldet var der en håndfuld politifolk, da jeg kom tilbage.

  Frihedens Stemmes reportage om dagen:

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/04/06/to-overfald-paa-rasmus-paludan-i-faaborg-palmesoendag/

  Kommentar by Rasmus Paludan — 6. april 2020 @ 12:49

 13. 9: du har for nyligt erkendt at du er nynazist og samtidig snakker du om hjernevask?
  Du er helt væk, usle nazi-svin.

  Kommentar by Ole — 6. april 2020 @ 13:31

 14. Ole, er der nogen der har tisset i din sojamælk?

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. april 2020 @ 13:36

 15. Ole = Per Henrik Rasmussen = Antifa-bums

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 13:38

 16. Lille soyboy-Ole trækker nazikortet mod alle, der ikke deler Carsten Jensens holdninger.

  Måske har soyboy-Ole fået en afvisning af Zenia Stampe?

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 13:50

 17. Fra TV2-Fyn-artiklen:

  “En 17-årig dreng blev søndag eftermiddag anholdt i forbindelse med et besøg af Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan i Faaborg.”

  “Rasmus Paludan besøgte både Assens og Faaborg for at udbrede kendskabet til sit parti Stram Kurs og dets politik.”

  Det må være første gang, at jeg har læst en artikel i MSM, hvor der objektivt rapporteres om Rasmus Paludan og Stram Kurs. Hverken den klassiske ‘racismedømte’ eller nogen varianter deraf bliver taget i brug, og jeg tror heller aldrig, at jeg har set en MSM-journalist beskrive et Rasmus Paludan-besøg som drejende sig om “at udbrede kendskabet til sit parti Stram Kurs og dets politik”.

  Testen for den politiske neutralitet i journalistiske artikler fra MSM om Stram Kurs og Rasmus Paludan må være den, at man kan erstatte ‘Stram Kurs’ og ‘Rasmus Paludan’ med f.eks. henholdsvis ‘Socialdemokratiet’ eller ‘Enhedslisten’ og ‘Mette Frederiksen’ eller ‘Pernille Skipper’, uden at artiklen derefter ville kunne virke til at træde socialisterne over tæerne – og dét kan man rent faktisk gøre i TV2-Fyn-artiklen. Vi er tæt på en sensation i nyere dansk journalistik.

  Jeg skal ikke kunne udtale mig om andre artikler fra Peter Bergmans hånd, og det er også muligt, at det ikke er specielt karrierefremmende for ham, men han skal simpelthen hyldes for at have bedrevet politisk neutral journalistik i en tid, hvor det ellers ikke eksisterer!

  Kommentar by R. W. Emerson — 6. april 2020 @ 13:57

 18. Naturligvis nedtones angrebet! Rasmus Paludan skulle jo nødigt fremstå som offer!
  Det kunne måske give ham lidt sympati, og det må for alt i verden ikke ske!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. april 2020 @ 14:15

 19. 14: “revisoren” har for nyligt erkendt at han er nynazist, eftersom han ser nazi-sider Daily Stormer, som relevante nyheder.
  Jeg deler nok holdninger med størstedelen herinde, men afskyr nazisme ligeså meget som jeg afskyr islam.

  Kommentar by Ole — 6. april 2020 @ 15:59

 20. Barberskum og kniv! – Er de anholdte barberer?

  Kommentar by T. Flodur — 6. april 2020 @ 16:14

 21. Ole, ud fra din “logik” så er jeg venstresnoet globalist fordi jeg har fundet relevante nyheder på The Guardian.

  Og du er selv både nazist, racist og fascist, når du finder Uriasposten relevant – bare spørg Antifa.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. april 2020 @ 16:42

 22. @ T. Flodur — 6. april 2020 @ 16:14

  Mon ikke de forvirrede unge mennesker på venstrefløjen har lagt mærke til de mange frisør- og barberforretninger, som deres store forbilleder, nyadelen, har åbnet i større danske byer, samtidig med at de unge mennesker har hørt højrefløjen omtale nyadelen som ‘barbarer’, og grundet det lave niveau i folkeskolen har de stakkels unge mennesker så ganske enkelt bare blandet begreberne sammen!?

  Kommentar by R. W. Emerson — 6. april 2020 @ 16:45

 23. Emerson, tilføj ordet “berbere” og forvirringen er total.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. april 2020 @ 17:03

 24. Lille soyboy-Ole bor i Antifa-kollektivet BumZen, og ifølge soyboy-Ole er alle til højre for Enhedslisten nazister…

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 17:10

 25. Ja jeg var egentlig færdig med denne tråd, men efterhånden som kommentarerne kommer ind, så forstår jeg, at vi er i gang med Rossinis opéra comique: Barberen i Sevilla (her barberen fra Fåborg) Vi kende Figaro (en af de anholdte ungersvende) Pigen som kaster flasken må være Rosina, men jeg kan sgu ikke greje Paludans rolle; det må være Count Almaviva? – Er der nogen der har en bedre idé?

  Kommentar by T. Flodur — 6. april 2020 @ 17:27

 26. Kommentar by T. Flodur — 6. april 2020 @ 17:27
  Hvad med Klodshans ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. april 2020 @ 17:34

 27. Fyns amts avis = fyns stiftidende, de deler samme indhold og har forskellige navne. Og det er en gammelmandsSFavis. Provinsiel, forløjet,fortiende og lægger folk ord i munden; samtidig slikker den altid røv på magthaverne og deres lakajer- fjerner indlæg, sprøjter næsten enslydende artikler ud på stribe og giver ikke nogen relle muligheder for debat.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. april 2020 @ 17:50

 28. Fyr den fotograf! Han maa have Vaseline paa linsen.
  Graat papir!

  Kommentar by g wiltek — 6. april 2020 @ 18:05

 29. @ Hr. Snusk — 6. april 2020 @ 17:03

  Hehe, nu må vi vist også hellere give de unge mennesker en chance, for ellers aner de jo slet ikke, hvor de skal henvende sig henne, næste gang de skal klippes.;)

  Kommentar by R. W. Emerson — 6. april 2020 @ 18:56

 30. De kan henvende sig hos barberen, som er en barbarisk berber.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. april 2020 @ 19:42

 31. Revisoren:
  Du er helt afmarcheret. At benytte Daily Stormer, svarer til at hente nyheder på nordfront.
  Og eftersom du har så stor interesse i min person, så får du da lige et par hurtige facts om mig:
  -45 år, har været sammen med den samme kvinde i 20 år, vi har 4 børn sammen, har eget firma og stemmer på NB.
  Så stik dine fordomme op, hvor solen ikke skinner. Grunden til at jeg hader nazister, som dig, er at i ødelægger os der vil et dansk Danmark, med jeres homo og jødehad.
  Skrid ad helvede til, usle taber!

  Kommentar by Ole — 6. april 2020 @ 20:18

 32. Lille soyboy-Ole er ikke kun en venstreradikal Antifa-bums på kontanthjælp, hen er også en notorisk lystløgner…

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 20:22

 33. Hvad fanden er der galt med Nordfront, lille soyboy-ole?

  Du er tydeligvis stadig pigesur over, at Modkraft.dk er krakket…

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 20:43

 34. PS

  Tak for support, Hr. Snusk!

  Lille soyboy-ole er dog desværre helt udenfor pædagogisk rækkevidde…

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2020 @ 22:00

 35. 31# Og derfor bliver NB blot en fodnote i Danmarkshistorien, den neoliberale koshernatiolisme er er med 70km/t imod afgrunden, istedet for 100 km/t.

  Kommentar by IngolfGaboldsen — 6. april 2020 @ 22:07

 36. Prutte-Per-Henrik-Rasmus-skodjournalist bliver til Ole, når han er tøzefornærmet.
  Priceless.

  Ytringsfriheden, forsamlingsfriheden og “medlemskab” af EUrabia er danskernes Grundlov trådt under fode af korrupte, landsskadelige forrædere aka danske politikere, iscenesat af embedsmandsvældet fra især DJØF-korpset.

  Den “røde syge” bliver udnyttet så vandet driver af dem og de fatter det ikke en gang.

  Advokat Rasmus Paludan angribes på samme vis og af samme segment tilsat tilvandrende fremmede fjender, som Advokat Mogens Glistrup gjorde.

  Danmarks historie de sidste 100 år er en skamplet. Nazismemedløberne, Sovjetunionsmedløberne og muhammedanermedløberne. Føj for satan.

  Kommentar by Iznogut — 6. april 2020 @ 23:31

 37. 33: er du fuckin dum??? NMR som driver nordfront, er en nynazistisk terror-sekt… Men fedt at du trods alt udstiller dig selv totalt, klamme nazi-svin.
  Prøv at læs lidt om din kære rede-leder i NMR, Jacob Vullum Andersen, som er dømt for at have forsøgt at dræbe en ung kvinde, som ikke ville ha sex med hende.
  Sikke nogle begavede venner, du har…..
  I øvrigt, er det ganske patetisk at du kalder dig “Revisoren”, når du aldrig har taget en uddannelse, eller har haft et job. Du sidder i din mørke 1 værelses lejlighed, drikker og heiler og hader alt og alle, fordi du aldrig har oplevet kærlighed, eller nogen form for medgang i livet!
  Du er ingenting, usle nazi-bums !

  Kommentar by Ole — 7. april 2020 @ 09:22

 38. Belastende at vi igen skal se nynazister og antifatilhængere forpeste kommentarsporet.

  Kommentar by NulTolerance — 7. april 2020 @ 17:34

 39. Meget enig, virkelig sørgeligt at der tillades at tilbede nazisme, her på siden.

  Kommentar by Ole — 7. april 2020 @ 19:49

 40. Ole = Per Henrik Rasmussen = Antifa-bums på permanent kontanthjælp

  Kommentar by Revisoren — 11. april 2020 @ 11:44

 41. […] “Dejligt at se en aktiv minister👍😊👍,” skriver en af sundhedsminister Magnus Heunickes kollegaer fra Danmarks Radio.Se også Faaborg: Rasmus Paludan overfaldet af 17-årig dansker – 19-årig anholdt, “… i besiddelse af … […]

  Pingback by Nogle politikere går forrest under store kriser – Free Speech Blog — 12. april 2020 @ 10:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper