16. april 2020

Venstreradikal fik Youtuber Lars Andersen ‘demonetized’, og blev vært på licensmediet Radio Loud

Jeg har tidligere blogget om Kevin Shakir, der ikke mere er tilknyttet Enhedslisten, men freelancer som ekspert i højreradikalisme. Han har dog også fået fast ansættelse hos den nye licensfinansierede DAB-kanal Radio Loud. “Min kanal har 5,5 gange så mange views som Radio Loud – Til 0,1% af deres budget”, fortæller Lars Andersen i en kommentar på Youtube. Han er blevet ‘demonetized’ efter kritik fra Shakir, der efterfølgende klagede sin nød til Politiken, og i dag er han så radiovært for licensfinansierede Radio Loud. Fra Politiken – Efter to uger i æteren: Ingen gider lytte til Loud.

“Lyttertallene for ungdomsradioen Radio Loud er så lave, at det ikke er til at sige, præcis hvor få, der faktisk har haft Danmarks nye radiostemmer i højttalerne siden opstarten 1. april.

I den seneste måling fra Kantar/Gallup, er kanalen slet ikke med i oversigten, hvor det laveste lyttertal er 9.000 om ugen hos DAB-kanalen Mix 7.

Kantar/Gallup har oplyst til Journalisten, at ‘der helt konkret er visse dage, hvor instituttet ikke har kunne måle nogen lyttere, og derfor var deres tal for kanalen for usikre til at offentliggøre’.

(Loud-værten Kevin Shakir på Twitter, 2020)

“… jeg blev udsat for chikane, tilsvininger og dødstrusler, efter at jeg blev hængt ud af den højreradikale YouTuber Lars Kragh Andersen. Det skete, efter jeg på Twitter havde stillet spørgsmålstegn ved at Google i første omgang tillod en video hvor han diskuterer intelligensniveauer imellem forskellige folkeslag. Google fjernede videoen…

Efter mit tweet om Lars Kragh Andersens, slettede YouTube tre af hans videoer som de betegnede som ‘hate speech’. Efter nogle dage bliver hans kanal demonetized. Han får altså ikke længere annonceindtægter for sine videoer på platformen. (Kevin Shakir, , 2019)

Oploadet Kl. 01:06 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109480/trackback

30 Comments »

 1. Radio Loud, hvad er det?

  Kommentar by Fascist — 16. april 2020 @ 01:24

 2. Kommentar by Fascist — 16. april 2020 @ 01:24
  Det lort der efter politisk pres fra især DF erstattede Radio 24/7

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. april 2020 @ 01:26

 3. Demonized => demonetized

  Kommentar by R. W. Emerson — 16. april 2020 @ 02:02

 4. Bedemåtteskæg er altid 100% bevis for islamisme.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. april 2020 @ 02:09

 5. Politiken-Lort. Ingen lyttere. Taliban-mullah.

  Prutte-Per er stolt.

  Kommentar by Iznogut — 16. april 2020 @ 02:35

 6. Hvilken etnicitet har Kevin Shakir? Shakir kan både være arabisk og pakistansk/indo-muslimsk (og sikkert også afghanisk). Han hedder Hayder til mellemnavn, hvilket er arabisk (“tapper løve”), men vel ogå brugt i andre muslimske lande. Nogen der ved noget om hans ophav og baggrund før Journalisthøjskolen?

  Kommentar by Odo — 16. april 2020 @ 02:53

 7. Kommentar by Iznogut — 16. april 2020 @ 02:35
  Kan du så se at komme i seng din snothvalp

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. april 2020 @ 02:55

 8. Kommentar by Odo — 16. april 2020 @ 02:53
  Han kommer fra et indremissionsk trossamfund in the heartland of vestjylland og navnet er et synonym for tørfisk

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. april 2020 @ 03:00

 9. Kevin Shakir endnu en skattekrone finansieret islamist. En stor tak til Venstre og de konservative bøsser samt dansk fjolseparti for at tvinge os til at forsørge disse islamister og landsforrædere.

  Kommentar by Piphans — 16. april 2020 @ 05:52

 10. Ingen grund til at give “Loud” nogen omtale.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. april 2020 @ 06:28

 11. Rødfacisterne søger cencur imod dem de er uenige i. Hvorfor pokker man ikke må søge svar på spørgsmål som kan have kulturel og DNA mæssig årsag er mig en gåde. Hvorfor er Fjernøstens Folkeslag-Kinesere,Japanere, Vietnamesere, etc for omkring 70-80 procentmæssige årsager ko mælkeallergikere? Hvorfor er de i gennemsnit mere intelligente end Europærere- hvis der er undersøgelser der påviser det? Kunne man så ikke bare prøve at se baggrunden for undersøgelsen og fremhæve den virker uvidenskabelig ud fra dens grundlag, end med det samme blot at skrige racisme efter noget der kunne være faktuelt?
  Er det racisme at fremhæve at nogle er sorte i huden og nogle er hvide i huden? Og at fremhæve at det skyldes pigmentet i huden? I så tilfælde Venstrefløjens fordummende moral en skade imod ethvert samfund. Racisme er hvis man laver diskrimenerende jura alene pga hudfarve, alt andet er fordummende moral, som Venstrefløjen i medierne fra pågældende subjekter åbenbart kræver i form af cencur. Youtube og fjæset mener åbenbart de skal rette sig efter Islamisk og Venstrefløjens fordummende moralcencur. Støt SIAD. Tillykke med fødselsdagen Daisy. God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. april 2020 @ 06:40

 12. Kevin er vel et fornavn der er anskaffet for at islamisten skal lyde som en dansker? Også efternavne som Nielsen, Petersen, Hansen og Jensen er taget i brug af arabere og negre.

  Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 06:59

 13. Frontkriger for den ekstremistiske venstrefløj.
  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2020 @ 07:43

 14. Rasmus Paludan og en SK demonstration mødte i 2019 Kevin Shakir udenfor Ramen To Biiru i Griffenfeldsgade på Nørrebro.
  Kevin Shakir stod og skumlede i døren til dette japansk inspirerede nudel etablissement da demonstrationen gik forbi.

  Da Rasmus Paludan så Kevin Shakir udbrød ham og jeg citerer.

  “Og her har vi en særlig hilsen til den klamme klamme fremmede fjende Kevin Shakir som jo er kendt som virkelig en skøge og er kendt for at lyve men især vist nok er kendt for at han er lidt for glad for at arbejde i børnehaver”.

  Kommentar by Zenobia — 16. april 2020 @ 07:58

 15. Vi betaler for statsmedier, hvis medarbejdere gør deres yderste for at kvæle fri debat. Vi betaler for, at yderligtgående venstreorienterede og muhammedanere kan udbrede propaganda og lamme dem, der vover at sige dem imod.

  Vi danskere betaler for det reb, vi skal hænges i.

  Kommentar by Crass Børsting — 16. april 2020 @ 08:34

 16. Sgu da positivt at der kun er 8000 der lytter til propaganda senderen

  Kommentar by redneck — 16. april 2020 @ 08:46

 17. At DF har været med til at sætte denne røde kanal igang, siger vel alt om DF’s fald og i øvrigt ræve røde linie. Stem Ny Borgerlige eller Paludan

  Kommentar by Gert Lanter — 16. april 2020 @ 09:33

 18. DF havde gode intentioner, men resultatet var desværre lige det modsatte af hvad de ønskede sig. I stedet for een kanal med venstreslagside, har de nu to kanaler endnu værre end 24/7. Der var faktisk også interessante udsendelser på 24/7, selv om man ofte blev irriteret over slagsiden. Men vi kom fra asken til ilden.

  Konklusionen er: Offentligt finansierede kanaler vil altid være venstreorienterede.

  Man kan håbe på at det går Loud på samme måde som Den2radio (hvis der overhovedet er nogen der har hørt om denne radio, der bl. a. er startet af Georg Metz). Lad os håbe at radio Loud fortsat får lov til at råbe højt ud i det lytterdøde rum.

  Kommentar by JC — 16. april 2020 @ 09:51

 19. @Kim – så er det på tide at få hældt PHR ud, det er utroligt belastende at have hans ligegyldige støj og tilsvining af andre, i stort set hver eneste tråd. Det har stået på i ugevis nu, uden reaktion, og det bliver værre og værre!

  Kommentar by Quark — 16. april 2020 @ 10:05

 20. […] Stram Kurs ønsker ligesom Dansk Folkeparti en restriktiv udlændingepolitik. Det ønsker man tydeligvis ikke i Sundhedsstyrelsens cheflag, hvor der kæmpes for vidt åbne grænser.Se også Venstreradikal fik Youtuber Lars Andersen ‘demonetized’ og blev vært på licensmediet Radio Lou… […]

  Pingback by Coronakrisen raser: Chef i Sundhedsstyrelsen hader Dansk Folkeparti – Free Speech Blog — 16. april 2020 @ 10:17

 21. Er som altid 100 % enig med Quark!

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2020 @ 11:12

 22. Enig JC 09:51. Når du skriver “Konklusionen er: Offentligt finansierede kanaler vil altid være venstreorienterede.”
  Det er de venstreorienterede, der kæmper for at bevare medidestøtten f.eks mere end 3 mia årligt til den venstreorienterede Danmarks Radio. De støtter også bevarelsen af det statsejede TV2, som er et næsten monopol, de selv har oprettet med hjælp af det Radikale Venstre som til gengæld fik formandsposten i TV2 bestyrelsen og dominerend konrol i samme. De forhindrede med mediehetz af Murdoch/Fox vandt licitationen, da Brian Mikkelsen sat TV2 til salg. Privatiseringen af TV2 blev efterfølgende helt stoppet af hetzen. Ikke Brian Mikkelsens ‘finest hour’. Han måtte nok indse at det er de venstreorienterede, der regerede mediepolitikken i Danmark. Dengang som nu.

  “Murdoch får næppe lov at købe TV 2
  Efter en uges voldsom diskussion om mediemogulen Rupert Murdochs opkøb af P5 og indtræden på det danske mediemarked via Sky Radio erklærer kulturminister Brian Mikkelsen, at Murdoch næppe får lov at købe TV 2 ved privatiseringen til efteråret.
  Ifølge TV 2s informationschef Lasse Bjerre har foreløbig følgende medieselskaber vist interesse i at købe TV 2: fusionsavisen Jyllands-Posten/Politiken sammen med Egmont, Det Berlingske Officin, Norges største medievirksomhed Schibsted, svenske Bonnier og ligeledes også fra Sverige Modern Times Group. Og ifølge Lasse Bjerre måske også Sky samt teleselskaber som Telenor, Telia og TDC.”
  (Klip fra Berlingske Business Fredag d. 20. juni 2003, kl. 22.30. Opdateret mandag d. 21. maj 2012, kl. 17.58)

  Kommentar by A-mad — 16. april 2020 @ 11:26

 23. Er der ikke nogen der af egen lomme vil betale for dit produkt; så må du lukke butikken.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. april 2020 @ 14:25

 24. Islamisme og undergravende virksomhed, hvem undres oprigtigt.

  Kommentar by LarsB — 16. april 2020 @ 19:12

 25. Som Niels 0 stod Ole Birk Olesens hjerte nær på 180grader må PHR stå Kims hjerte nær, siden han nyder de samme særrettigheder

  Kommentar by Træt — 16. april 2020 @ 20:30

 26. “højreradikale YouTuber Lars Kragh Andersen”

  Haha, manden er anarko-kapitalist, langt fra “højre-radikal”

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. april 2020 @ 21:08

 27. 16. april 2020 @ 21:08: Anarkokapitalisme er en meget radikal ideologi, der ligger yderst til højre på den socioøkonomiske skala, så fair nok at kalde ham højreradikal – langt mere passende end at bruge det om fascister mv.

  Kommentar by Odo — 16. april 2020 @ 21:30

 28. HAH! Din sleske abekat! Rejs hjem så vi kan høre noget andet i radioen.

  Kommentar by Den Danske Helt. — 17. april 2020 @ 00:54

 29. Støt frihedskæmperen Lars Andersen. Bekæmp fascismen der udøves af muhammedanere som Kevin Shakir og venstrefløjen.

  Kommentar by A-mad — 17. april 2020 @ 11:11

 30. Ja, det lykkedes som bekendt islamisten Kevin Shakir i samarbejde med DDR, at få fjernet nogle af Lars Andersens videoer fra YouTube.

  Hædersmanden Lars Andersen fortjener al mulig opbakning!

  Kommentar by Revisoren — 18. april 2020 @ 19:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper