16. april 2020

Udlændingeminister: “Det er vigtigt for regeringen, at udlændinge uden lovligt ophold rejser hjem.”

Enhedslisten og De Radikale presser regeringen værdipolitisk fra venstre flanke, senest om det famøse håndtryk, men Mette Frederiksen ved udmærket, hvad der gjorde hende til statsminister. Etableringen af en ‘Hjemrejsestyrelsen’ er mest en symbolpolitisk handling, men den var altså en borgerlig regering der i 2006 ændrede ‘Udlændingestyrelsen’ til ‘Udlændingeservice’. Godartede symboler er bedre end dårlige! Personligt foretrækker jeg ‘Direktoratet for Udlændinge’, der også inkl. ‘Fremmedpolitiet’, men så er vi tilbage i 80’erne.

Pressemeddelse fra Udlændinge- og Integrationsministeriet – Regeringen opretter ny Hjemrejsestyrelse

“Regeringen har et mål om, at flere udlændinge uden lovligt ophold skal rejse hjem. Derfor opretter Udlændinge- og Integrationsministeriet nu en ny Hjemrejsestyrelse.

Den nye styrelse overtager de fleste af sine opgaver pr. den 1. august 2020 og vil have ansvaret for, at flere udlændinge uden lovligt ophold rejser hjem. Der er i dag ca. 1.100 afviste asylansøgere i Danmark.

… Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye udtaler:

Det er vigtigt for regeringen, at udlændinge uden lovligt ophold rejser hjem. Vi har i mange år haft Udlændingestyrelsen. De giver blandt andet opholdstilladelser til flygtninge og familiesammenførte. Nu opretter vi så Hjemrejsestyrelsen, der skal sikre, at folk også kommer hjem igen, når de ikke længere har ret til at være i Danmark. En myndighed, der kun arbejder med hjemrejse. Det synes jeg giver god mening.’

Etableringen af styrelsen betyder desuden, at Nationalt ID-center og sekretariaterne for Udlændingenævnet og Flygtningenævnet rent organisatorisk overføres fra ministeriet til den nye styrelse. Opgaver og fysisk placering for disse vil forblive uændret.

Derudover flyttes en række opgaver og medarbejdere fra Udlændingestyrelsen til Hjemrejsestyrelsen. Det drejer sig bl.a. om opgaver vedr. motivationsfremmende foranstaltninger.

(Identitær aktionerer for ‘remigration’, Socialdemokraternes kongres, Aalborg, 14. september 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109493/trackback

48 Comments »

 1. Som jeg skrev i off-topic tråden igår: man vil ansætte 250 offentligt ansatte til at håndtere hjemsendelsen af (pt.) 1100 afviste asylansøgere. Der er noget, der overhovedet ikke giver mening her.

  Kommentar by Quark — 16. april 2020 @ 10:34

 2. De fremmede skal hjem. Alle sammen. Det er ikke islam, der er problemet, det er deres tilstedeværelse.

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 16. april 2020 @ 10:42

 3. Der er vel ikke nogle “normalt” tænkende mennesker der tror på at der bliver flere hjemsendt fordi denne styrelse er op rettet…
  Det er jo – uanset styrelser eller ej – den grundlæggende vilje til at sende disse mennesker hjem der ikke har været – er eller nogensinde bliver aktiveret hos den siddende regering..
  Nu er denne styrelse oprettet og så er alle glade de næste par uger..

  Kommentar by frank mathiesen — 16. april 2020 @ 11:00

 4. “Hjemrejsestyrelsen” = syltekrukke

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2020 @ 11:03

 5. Husk på, at en ræverød ven af ministeriet laver en mio, hver gang styrelsen ændrer navn. Så kommer der lige en regning på et par mio, når et design skal ændres og en ny hurrasætning skal stå under.
  Var jeg diktator, ville det hedder styrelsen for deportering. De ville få travlt.!

  Kommentar by Gert Lanter — 16. april 2020 @ 11:04

 6. Gør som alle andre lande:
  Lad dem rejse hjem selv eller sæt dem i en arrest med en mønttelefon indtil de har foundraiset deres egen hjemrejse. Hint: Mange af dem har store familier og ingen problemer med at samle penge sammen i Viomis, når temaet er: “Vores muslimske brødre og søstre i Somalia”.

  – Horsens Statsfængsel står tomt.
  – Vridsløselille Statsfængsel står tomt.
  – Det gamle Annebergparken står tomt.
  – Store dele af det gamle Sankt Hans står tomt.
  – Adskillige nedlukkede arresthuse og psykiatrihospitaler står tomme som tidskapsler i fuldsætndig samme stand, som da de blev nedlukket.

  Der er masser af muligheder.

  Kommentar by Fascist — 16. april 2020 @ 11:17

 7. Den typiske bureaukratiske ikke-løsning på et problem: Brug flere penge, ansæt flere bureaukrater.

  Lad Hjemmeværnet eller et privat firma (f.eks. G4S) stå for tvangshjemsendelser af de 1100 — og gerne mange flere end det.

  Kommentar by Crass Børsting — 16. april 2020 @ 11:36

 8. Ubegribeligt 250 nye bureaukrater til 1100 uinviterede individer,parkeringsordning for allerede overfloedigt personale??

  Kommentar by dunk — 16. april 2020 @ 11:57

 9. Et kæmpebluff-nummer ligesom indvandringsstoppet i sin tid, ligesom snakken om berigelse, ligesom DR-propagandaen om uledsagede børn og faldende kriminalitet, ligesom Frontex-løfterne, ligesom grænselukningen fornylig. Bluff, bluff og atter bluff.

  Lige nu fortæller DR at kvindelige og feminine værdier er det allerbedste og allerfineste, og at frau Merkel er en rationel, fornuftig, ansvarsbevidst, klog og fremsynet leder, i modsætning til Trump som er alt for maskulin og kun optaget af at skyde skylden på andre. DR er her mikrofonholder for to feminister der knap kan skjule deres selvglade foragt for mænd. De pakker snakken ind i bløde formuleringer, men meningen er klar: mænd er noget katten har slæbt ind.

  Politiserende kvinder er som duer.

  Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 12:57

 10. Endnu et omsvøbsdepartement, der kan miskommunikere med de andre omsvøbsdepartementer, så det bliver sikret, at der ikke hjemsendes nogen, medmindre de kan købe hele landsbyen og bygge et hospital.

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2020 @ 13:08

 11. På nettet diskuteres det nu om det er rimeligt at betegne Sverige som en terror-stat. Det er det selvfølgelig. BIG-MOTHER STATEN Sverige er landet hvor feminister og feminiserede mænd har kørt demokratiet i grøften, hvor hverdagsterror er normalen, hvor snesevis af kommuner er gået fallit, hvor utalligee familier udspioneres, mishandles og tyranniseres af familie-stasier,

  hvor lønninger og pensioner kan udeblive, hvor politiet er ved at give op, hvor folk mister deres boliger fordi de ikke har penge til husleje, eller fordi de drives ud af kriminelle indvandrere…… hvor skyderier, bandetrusler, bomber, bilbrande, voldtægter, knivstik, trafik-terror, hjemmerøverier, villa- og skovbrande, mordforsøg og mord præger samfundet mere og mere.

  Antallet af overfald og mord er tårnhøjt. Hertil kommer politisk forfølgelse af enhver som fortæller sandheden om hvad der foregår af indvandringsvanvid, covid-19 tåbeligheder, svindel og humbug.

  Sverige er nu landet hvor valutaen og velfærden rasler ned, hvor lov og orden er gået i opløsning, og hvor indvandringen ligner et folkemordsprojekt. Feministerne har sejret ad helvede til i det blå-gule land.

  Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 13:31

 12. Løgn og bedrag – i virkeligheden gælde det om at få så mange udlændinge til Danmark som muligt, og beholde dem der allerede er her lovligt eller ulovligt…

  “Den 76-årige pensionerede sygeplejerske vil demonstrere mod udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) og hans coronaindsats for hjemløse udlændinge uden lovligt ophold i Danmark.

  De kan nu testes af sundhedsmyndighederne, og er de smittet med covid-19, vil Beredskabsstyrelsen transportere dem til enten Center Gribskov i Nordsjælland eller Center Brovst her i Nordjylland.

  Udover hjemløse udlændinge uden lovligt ophold, vil coronasmittede asylansøgere, som ikke kan komme i hjemmekarantæne på det asylcenter, de bor på, muligvis også blive sendt til Brovst.”

  “Uden lovligt ophold”?? Send dem hjem, NU!!!

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sender-smittede-hjemloese-udlaendinge-til-brovst-vi-vil-fandme-ikke-ha-dem/8085384?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%E6ste

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. april 2020 @ 13:42

 13. Det skøre og uhyggelige er at de gamle partier pt. har som mål at Danmark skal blive Sverige nr. 2. Deres planer går jo ud på at danskerne skal udskiftes med “berigere”. Danmark skal iflg. Marokko-traktaten modtage mange flere evighedsturister.

  Mens dette skrives har løgnefabrikken DR travlt med at fortælle at de sociale medier er fulde af bevidst og ondskabsfuld mis-information. Skulle DR-journalisterne ikke være de sidste til at beskylde andre for fake-news og misinformation?

  Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 14:02

 14. #4
  Også den store ubeboede, statsejede ø, Livø midt i Limfjorden er med sine 60 ha og barakker til +600 fra Åndsvageforsorgens benyttelse af øen,
  står også klar..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. april 2020 @ 14:22

 15. Danmark er stadig næsten lukket ned, men tildeling af statsborgerskab fortsætter som sædvanlig, bortset fra de slipper for håndtryk.

  Politikere pisser på os danskere mens al mulig skrammel udefra får statsborgerskab og stemmeret. Jeg ved ikke hvor mange flere søm der er plads til i ligkisten før den flækker

  Kommentar by k.m. — 16. april 2020 @ 14:43

 16. Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 12:57

  Politiserende kvinder er som duer….

  Ja lerduer…og dem skyder man ned med et dobbeltløbet haglgevær…99 ud af hundrede…nicht war?

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2020 @ 14:47

 17. Det skal nok give nogle gode arbejdspladser til vennerne , så vi får
  250 specialister i humanitære dispensationer til afviste asyllanter.

  Kommentar by Per K. — 16. april 2020 @ 14:49

 18. Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 12:57

  Og en mere…Politiserende kvinder er som duer…Fredsduer?

  De er hvide…duerne…puha den hvide farve er racistisk og leder tanken hen på afskyelige midaldrende hvide mænd…dem som også har skabt verden i 99 ud af hundrede tilfælde!!

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2020 @ 14:51

 19. Det er varmt luft for at tilfredsstille og pacificere svingvælgerne der normalt stemmer på DF. Det bliver interessant ved næste folketingsvalg at se om svingvælgerne stadigvæk er duperede nyttige idioter som stemmer rødt eller de føler sig svigtet og udnyttet og det bliver et blåt jordskredsvalg.

  Kommentar by Zenobia — 16. april 2020 @ 15:50

 20. Bla. bla. bla. ….

  Politikernes løfter om at sende affaldet retur er ren valgflæsk.

  Dansk Fjolseparti himlede også op om at sende perkerne retur, men faldt til de radigales patter, da de smagte magtens sødme.

  Nye uborgerlige markerede sig kraftigt i valgkampen, men nu hører man intet til dem.

  VK lovede og lovede hjemsendelser, men valgte de radigales konvensioner, i stedet for Danmark og danskerne.

  Man kan vel uden at overdrive sige, at den såkaldte borgerlige fløj ligger i ruiner ?!

  Kommentar by Bilka — 16. april 2020 @ 15:54

 21. Fandt en artikel jeg ikke kan finde kilden på, der fortalte at 70% af invasionen ønsker sig mere hellighed og at radikal fortolkning af angrebsstrategi-manualen “koranen” indføres i DK. Tallet var 62% i2009. Så det går støt fremad for bulldozeren, bullshittet og raging ubulls. Og så er der denne her…

  https://www.dr.dk/ligetil/indland/ud-af-tre-danskere-vil-have-faerre-muslimske-indvandrere-til-danmark

  Fra selveste Commie-nyt-kanalen! Tallene går næsten lige op!. Jo mere Allahn, jo mere farvel,

  Og 100 afviste er jo kun fake-symbol-politik fra nok de mest nationalhadende mennsker i dk, nemlig feministiske djøffere. En skamplet på mit køn. Selvfølgelig bliver de aldrig sendt hjem, for nu er det Corona-tid, så kan man jo ikke.. Bla bla..

  Det ville jo også betyde, at disse jægersoldater, in disquise, ville se det som en tvangsdessertering, hvilken vanære!, det vil Allahn ikke se på med andet end rynkede sorte duske-bryn. Og så er der alle besparelserne, som kommer efter Rød-Mettes et-parti-styre, med ægte rødfråds. Så er er sgu ikke penge til at sende Allahns soldater hjem, men derimod skal der begås statsrøveri på handicappede, ældre, psykisk syge, hospitaler … “vi skal nok ikke regne med den samme velfærdsstat som før coronakrisen” udtaler Rød-Mette diskret.. Lige bortset fra invasionen som skal have flere penge end nogensinde, fordi det, som altid, er ekstra synd for dem.

  Corona er det nye sort, og undskyld jeg er blevet lidt coronasort.. Hir hir

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2020 @ 16:09

 22. Mette er god ved børnene. Mette er god ved de unge.
  Mette er god ved ‘de svage’. Mette er god ved ‘de stærke’.
  Mette er god ved de syge. Mette er god ved de ældre.
  Mette er god ved de offentligt ansatte. Mette er god ved de hjemløse kvinder og børn.
  Mette er god ved alle vores medmennesker, der kommer udefra og har brug for hjælp.

  Alle må da elske Mette?

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2020 @ 16:10

 23. Mette er god til at dele os op i grupper og sætte mærkater på.

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2020 @ 16:13

 24. Zenobia — @ 15:50
  Citat: “Det bliver interessant ved næste folketingsvalg at se om svingvælgerne stadigvæk er duperede nyttige idioter som stemmer rødt eller de føler sig svigtet og udnyttet og det bliver et blåt jordskredsvalg.”

  Der bliver ikke noget blåt jordskredsvalg ved næste valg. Takket være straksopbremseren Lars Løkke og taberflokken i toppen af DF, så eksisterer der slet ikke noget borgerligt alternativ i dansk politik.
  Så de højrøde kan uhindret gøre som de vil, og det vil de selvfølgelig benytte sig af.
  I den seneste Voxmeter-måling er DF nu heldigvis nede på 7,3 procent, og det er langt mere end flokken er værd, så til de sidste DF’ere er der at sige: – lad Jer ikke længere snyde, stem fremover på NB, og vær med til at skabe et nyt borgerligt fællesskab.
  https://voxmeter.dk/meningsmalinger/

  Kommentar by Henning Jensen — 16. april 2020 @ 16:28

 25. Bastardo — @ 16:10
  Arne?
  Hvad med Arne? Er nogen af de røde god mod Arne? Hvornår bliver det som lovet hans tur?

  Kommentar by Henning Jensen — 16. april 2020 @ 16:32

 26. Der er jo det ved det, at 90.000 fremmede siden 1998 bare er blevet i landet. Hvad med dem ?

  “I 2018 viste en opgørelse fra Udlændinge- og Integrationsministeriet, at 9 ud af 10 af de mere end 100.000 flygtninge, der var kommet til Danmark siden 1998, var blevet i Danmark permanent. Det skyldes blandt andet, at de optjener ret til at blive Danmark, får børn, bliver syge eller andet og af forskellige konventionsgrunde ikke kan sendes hjem igen.”

  https://www.berlingske.dk/danmark/nu-lancerer-regeringen-og-tesfaye-forste-etape-af-en-ny-hjemrejsepolitik

  Kommentar by BB — 16. april 2020 @ 16:39

 27. Skuffende at Mattias Tesfaye lystrer radikale fremmedvenner og nu suspenderer håndtryk efter tildeling af statsborgerskab.

  Selvfølgelig bør uvanen med at give hånden undlades af alle, men den politiske reaktion på smittesituationen burde være at aflyse alle nye statsborgerskaber (og gøre noget effektivt for at udvise de illegale).

  Kommentar by perhag — 16. april 2020 @ 17:22

 28. Det er positivt nyt, så jeg forstår ikke de negative kommentarer i tråden.

  Hvem savner i øvrigt Venstre på statsministerposten med partiets interne splittelse om udlændingepolitikken?

  For ikke så længe siden orkestrerede Berlingske Tidende, som er fyldt til randen med lyseblå, enøjede og afdankede liberale et forsøg på at fjerne Inger Støjberg fra næstformandsposten i Venstre. Havde Jacob Ellemann fulgt det ukloge råd, havde han underskrevet sin egen dødsattest, politisk set forstås.

  Jeg har i øvrigt ikke noget at udsætte på Mattias Tesfayes virke som udlændinge- og integrationsminister. Han får tingene gjort, sagligt og uden provokationer. Dansk kildevand i stedet for liberal champagne og lagkage.

  Kommentar by np — 16. april 2020 @ 18:08

 29. Tesfaye taler, men does he walk the talk. Det viser demokratiets dunkleste bagside. Lover før valget og SNIK snak efter.

  Derfor skal vi have reelt demokrati med langt flere folkeafstemninger!!

  Kommentar by H. Nielsen — 16. april 2020 @ 18:24

 30. Den forhenværende (?) Antifa-bums og voldspsykopat Pelle Dragsted sidder lige nu på TV2 Fake News, og kræver højere skatter til de “rige” og “kapitalisterne”, for at betale regningen for “Coronakrisen”.

  Dragsted og Tesfaye er som bekendt tidligere partikammerater i Enhedslisten…

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2020 @ 18:48

 31. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/dansk-toppolitiker-raser-en-hetz-mod-kongehuset/8092375

  Kommentar by Anonym — 16. april 2020 @ 18:54

 32. Er det muslimer?

  En 18-årig mand blev tirsdag middag klokken 12.10 frarøvet sin telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland af to ukendte gerningsmænd, som efterfølgende stak af fra stedet.

  Det er svært at vide, hvor de befinder sig
  Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi
  Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

  Den 18-årige blev udsat for halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på den forurettede.

  De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor den forurettede indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand.

  Blev sparket i hovedet
  I gangtunnellen blev den forurettede igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet.

  De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg.

  SIGNALEMENT AF GERNINGSMÆNDENE

  A.:
  Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 170-175 cm, spinkel til almindelig af bygning, mørkt hår.
  Iført sort dunjakke med hvidt Ellesse-logo foran på brystet, spraglet halsedisse, blå cowboy-bukser samt sorte sko med hvide såler.
  Medbragte mørk rygsæk.

  B.:
  Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 160-165 cm, spinkel af bygning, mørkt hår, havde lille/begyndende overskæg.
  Iført sort dunjakke samt sorte/mørke bukser samt sorte sko.
  https://www.tv2east.dk/kalundborg/politi-efterlyser-gerningsmaend-til-roeveri-18-aarig-udsat-kvaelertag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. april 2020 @ 19:37

 33. Er det muslimer?

  En større politiaktion finder i øjeblikket sted ved Avnstrup Asylcenter i Hvalsø i Lejre Kommune.

  Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi over for Ekstra Bladet.

  Midt- og Vestsjællands Politi er til stede sammen med flere køretøjer fra politiets aktionsstyrke.

  – Vi har en stor aktion i øjeblikket, men mere kan jeg ikke sige. Vores vagtchef er travlt optaget, siger Charlotte Tornquist, der er presseansvarlig hos Midt- og Vestjællands Politi.

  Hun bekræfter, at aktionen finder sted ved asylcenteret. Politiet kan ikke oplyse, hvor længe aktionen forventes at tage, eller hvornår de er klar give flere oplysninger.

  Handler om én beboer
  Klokken 19.30 kunne politiet endnu ikke sige noget nærmere om, hvad aktionen går ud på, eller hvornår man forventer at være færdige, men politiet bekræfter, at aktionen involverer en beboer på asylcenteret.

  – Der er ikke tale om flere beboere derude, det er en hændelse med en enkelt person, siger Charlotte Tornquist til Ekstra Bladet.

  I forbindelse med den store aktion er ambulance og brandvæsenet også tilkaldt, idet man tager alle forholdsregler, oplyser politiet.

  Asylcenteret i Hvalsø er med sine 600 pladser det største asylcenter på Sjælland.
  https://ekstrabladet.dk/112/stor-politiaktion-aktionsstyrken-sat-ind/8092326, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. april 2020 @ 19:56

 34. #2: Børge-Muhammed Hansen :

  Enig. Selvom Islam/muslimer er det mest synlige og mærkbare symptom, så er den egentlige udfordring “Den Store Udskiftning” af den etnisk danske befolkning.

  Vi har brug for en dansk udgave af det engelske “Patriotic Alternative” eller lign.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. april 2020 @ 20:39

 35. Enhedslisten og De Radikale presser regeringen værdipolitisk og aktivistiske forskere og mediefolk er ved at komme i omdrejninger igen. Berlingske bringer sidste nye latterlige forskning fra den ideologiske pølsefabrik til torvs:

  “Forskere på Aarhus Universitet har i en undersøgelse påvist et sammenfald mellem smittefrygt og højrepolitisk overbevisning.” Journalisten går nærmest amok i en rus “Ser du en dansker, der bærer mundbind og kryber langs væggene af frygt for coronasmitte, er der en vis statistisk sandsynlighed for, at vedkommende har sat sit kryds ved et såkaldt socialkonservativt parti. I Danmark betyder dette oftest Dansk Folkeparti. Vurderingen fremgår af et større forskningsprojekt, som to forskere ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet har udarbejdet i samarbejde med en amerikansk forsker. I amerikansk sammenhæng betyder det, at personer med en høj grad af frygt for smitte er mest tilbøjelige til at stemme på Det Republikanske Parti.”

  Beklager at jeg kopierer så meget tekst ind, men det er dens fanatiske galskab serveret med en selvfølgelighed, der er så uimodståelig. Og det bebuder, at vi er ved at vende tilbage til normale vanvittige tilstande.

  Kommentar by traveler — 16. april 2020 @ 20:42

 36. Hver gang jeg ser en Generation Identitær video eller høre om deres aktioner så føler jeg, at der vitterligt er et lys forude for Danmark og os danskere.
  Dejligt at der trods alt stadig er ægte danske unge.

  Kommentar by Piphans — 16. april 2020 @ 21:32

 37. Det vil få en betydning, at der nu findes en styrelse, hvis resultater kan måles, og som arbejder målbevidst.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. april 2020 @ 21:44

 38. Hvordan kan det være positivt at regeringen, R og enhedslisten nu vil til at bruge 80-100 millioner kr. på bluff, ved at oprette og drive endnu et indvandrings- og migrant bureaukrati som aldrig kommer til at virke til danskernes fordel?

  Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 22:00

 39. Det er ejendommeligt som forskellige politikere udtrykker sig. Tesfay fra S synes ikke at vi kan være det bekendt, hvis 3000 muslimer kommer til at vente et par måneder på at få statsborgerskab. Og Rosa Lund fra EL synes at det er tarveligt hvis vi ikke skynder os at få kulturfremmede børn og voksne hentet til Danmark fra de lejre i ISIS-terrorist-områder hvor ISIS-sympatisører er blevet interneret.

  Til gengæld mener både Tesfay og Rosa Lund at de kan være ALT bekendt overfor danskerne. Danske børns velfærd og fremtid har ingen interesse. Kun migranter har krav på hjælp, respekt og hensyntagen.

  Kommentar by Bent A — 16. april 2020 @ 22:22

 40. Det kunne have været gjort så nemt og økonomisk ansvarligt:

  Stationære grænsebetjente, over hele linjen, med simpel bemyndigelse:
  180 grader rundt og tre skridt tilbage over grænsen, hvor du allerede ER i sikkerhed!

  Men det får VR+ og de røde jo ikke flere kammeratlige ansatte af.

  Det går rablende galt for Danmark!!!
  ……

  Forbyd islam i danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. april 2020 @ 00:20

 41. For hvem der ikke mener, at NB gør fyldest:

  Følg venligst med i nyhedsbrevene, inden i kloger Jer.

  At klandre andre, på NUL viden, er under lavmål.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. april 2020 @ 00:24

 42. Ps.
  hvis det var så vigtigt for regeringen, hvorfor fan… giver de så fortsat IKKE-flygtninge fri adgang til at overløbe den danske grænse, mens alle andre private afvises???

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. april 2020 @ 00:34

 43. Alle mulige udenlandske transport-, bygnings- og specialarbejdere osv. kan også køre ind i Danmark, uden sundheds-kontrol af nogen art. Og mulige islamister eller/og smittebærere fra Afrika osv. kommer også ind uden videre. Og der er mange overgangsteder hvor våben- og narko-smuglere og udviste kriminelle m.v. kan komme ind uden at nogen ser det.

  Kommentar by Bent A — 17. april 2020 @ 00:45

 44. Porno-Mette tror, at regeringen er Danmark og danskerne. Få de besættere ud af vores land, kælling.

  Kommentar by Iznogut — 17. april 2020 @ 03:12

 45. Der er ingen unge kvinder med i Identitær, så derfor har Venstrefløjen ingen respekt for dem. De er harmløse og foragtelige i Venstrefløjens øjne, og lige den type ofre, denne gruppeidentitet med forkærlighed udser sig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. april 2020 @ 06:19

 46. Man skal da være en socialdemokratisk umoden tøs,som har vundet førstepladsen i Galeanstaltens taburetlotteri,for at ansætte en halvneger som sekundant. Men sådan er det desværre i Galeanstalten det danske fjolseting. Respekt for lov og ret har aldrig været parlamentarikernes stærkeste side. Man så det også hos fadbumsens valg af justitsminister. Underudviklede hjerneceller præger flere end den halve forsamling,som sidder og strikker tekster sammen,bestående af mestendels vrøvl,som undersåtterne har at rette sig efter.
  Jeg ndrer mig en gang imelem over at vores hustroll ikke har fået sig en plads på tinge.

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2020 @ 08:03

 47. -førsteprisen og et manglende u i ndrer Xcusemi

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2020 @ 08:05

 48. Ja, det ser alt sammen meget godt ud på papiret, men der er vel næppe nogen der tror på den slags længere, når man samtidigt vedbliver med at lukke orkerne ind i landet.

  Kommentar by Kimski — 17. april 2020 @ 08:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper