18. april 2020

Forfatter om Stram Kurs: “.. den væske, som er løbet fra sprækken, da bunden af samfundet flækkede”

Jeg har blogget om den venstreradikale forfatter Jacob Skyggebjerg flere gange. Eksempelvis da han i 2015, skrev om ‘forarmede stakler fra Dansk Folkeparti’, i 2016 om den øffende gris Martin Henriksen, og senest da han tidligere på året kaldte ‘Danmark og danskheden’ for en ynkelig kopi. En skønlitterær nulbon, der angler for at blive Carsten Jensens efterfølger. Politisk virker han til at have alt der kræves.

I går kunne man høre ham på Radio4, hvor han fortalte at han ville lære Stram Kurs-vælgerne at kende, og derfor gik undercover som Stram Kurs-medlem, og deltog i Rigskongressen på Christiansborg. Han betegnede fremgangsmåden som ‘originalt’, men uden at grave dybt husker jeg flere lignende stunts. Da kunstnerne Martin Rosengaard Knudsen og Sixten Kai Nielsen deltog i et DFU-sommermøde (2006), da journalist Lea Kærn Linstow meldte sig ind i NBU med henblik på en Radio24syv-dokumentar (2019).

Derudover kan nævnes journaliststuderende Kristoffer Eriksens DF-stunt (2011) og rævefælde-undersøgelser såsom Ekstra Bladet mod DF (2006) og venstreradikale Redox’ mod Nye Borgerlige (2019). Det ville være originalt at gå undercover for at afdække militans i Enhedslisten, men det giver hverken priser eller strandvejsvillaer, så det er ikke sket. Ja, faktisk er kritisk journalistik i forhold til den yderste venstrefløj noget nær ikke-eksisterende.

Jacob Skyggebjergs alenlange beretning er intet andet end lyrisk voksenmobning, men kan læses som et arketypisk eksempel på ‘det gode had’. Der fokuseres på udseende, dialekter, og alt går ud på at bekræfte egne fordomme. Fra Atlas Mag – V for sejr.

“Det begyndte for nogle måneder siden, da min insider, som af hensyn til sin sikkerhed er tvunget til at være anonym, sendte mig et screenshot af den invitation til Stram Kurs’ Rigskongres, han lige havde modtaget i sin indbakke. … Jeg gik ind på Yahoo.com og oprettede en mailadresse og gik i Føtex og købte et taletidskort til min telefon. Dermed min nye identitet. Herefter gik jeg ind på Stram Kurs’ hjemmeside og meldte mig ind under navnet Jacob Mortensen og fik en veninde til at overføre de 200 kroner, det koster for et års medlemsskab. …

… Jeg så på dem – medlemmerne af Stram Kurs – og jeg så, at det tøj, jeg havde fundet til Jacob Mortensen derhjemme, slet ikke var håbløst nok. Jeg så, at jeg skulle ligne en, der for alt i verden ikke vil ses på. En, der har givet op. Det var det, mit tøj skulle vise. Da jeg kom hjem, gik jeg i skabet og fandt en udslidt, mørkeblå cardigan med fedtpletter på, som jeg huskede netop at have gemt til et eventuelt udklædningsformål. Og i sækken med tøj, der skulle til genbrug, fandt jeg de gamle sorte jeans, som engang for femten år siden havde været en del af min arbejdsuniform på DTC Centerbistroen i Vejle. …

Gudskelov har jeg været forudseende med hensyn til cigaretterne og taget en pakke med som en del af min forklædning. …Gud ved, om han overhovedet ved, hvad partiet står for – er det mon ikke for ham på samme måde som med hans anonyme samtalepartner – bare det at være med i et eller andet fællesskab, det handler om for ham? At have et eller andet sted, hvor han er velkommen?

… hvor i alverden skal Jacob Mortensen sidde? Jeg hører ikke til nogen steder her. Alle bordene synes mig at være lukkede fællesskaber. Det vil aldrig kunne blive naturligt, at jeg sætter mig ned her ved denne amerikanerfede skaldede mand. Eller ved denne kvinde, hvis øjne er sunket ind i et mørke, der æder deres farve. Hos denne olding, der lægger nakken tilbage og ser op på mig med den samme undren i det leverplettede ansigt, som knejten fra før?

… mine partikammerater. De små og store kroppe. Sammensunkne ved bordene – hører de overhovedet efter? Hvem er de mennesker, der falder for koranafbrændingerne og de statsfinansierede tilsvininger? Når man går frem og tilslutter sig noget så ekstremt, så har man accepteret sin omverdens fordømmelse og gjort det her til sit fællesskab. Langt de fleste ligner nogen, der har det svært, på den ene eller anden måde. Der er ingen deciderede vindere her. I alle grupper, i alle folkeskoleklasser, på alle arbejdspladser og så videre, er der altid en eller to, som bare ikke fungerer med resten. En eller to, som er vanvittigt socialt akavede. Outsidere. Tabere.

Det er folk, der aldrig har været smarte. Folk, der aldrig har været kløgtige. Folk, der aldrig har oplevet andet end nederlag.

… De stolte danere. Der står de i kø ved buffeten i deres alt for store jakkesæt og klodsede Stram Kurs snapback-kasketter. En ser ud, som om han har stoppet skumgummipuder ind under blusen for at klæde sig ud som fed – en anden har et overbid, der strækker sig hen over hele munden og giver ham et permanent fjoget grin. En tredje ligner fuldstændig nåsåeren Benny fra The Julekalender.

Det, jeg ser, er at jeg aldrig kan blive en af dem. Jeg har ikke det, der skal til. Jeg bærer ikke på den samme smerte. Bekymringen. Al forklædning i verden vil ikke kunne give mig den. Jeg har et glimt i øjet, som kan kaldes livsgnist, og det glimt er slukket hos alle her. Noget har dræbt det. Det er det mørke, der hviler over dem. Det er det mørke, der gør det så udmattende at sidde med dem oppe i Landstingssalen. At luften er tyk af den smerte, som er det, de har til fælles. Det er den, deres fællesskab er. Da jeg først har set det, kan jeg ikke ikke-se det.

… et fællesskab som Stram Kurs er et symptom på at samfundets bund har fået nok – disse mennesker er den væske, som er løbet fra sprækken, da bunden af samfundet flækkede. …

De er fattige mennesker. De er stakkels mennesker. … Det er ikke for Rasmus Paludans politiske gennemslagskraft, man skal tage ham alvorligt – det er for denne horde af stakler, som underkaster sig ham.”

Oploadet Kl. 12:17 af Kim Møller — Direkte link107 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109532/trackback

107 Comments »

 1. Gad vide hvor mange, af vores skattepenge “forfatteren” Jacob Skyggebjerg har tiltusket sig.
  Jeg tror, at han skal skrive sådant rendestenssprog for at få fat i de næste skattebetalte “kunstprojekter”.

  At os dog få frihed – og frihed til selv at vælge.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. april 2020 @ 12:28

 2. Tænk at have så nedladende syn på sine medmennesker, og stadig anse sig selv som “en af de gode”.

  Kommentar by W — 18. april 2020 @ 12:39

 3. Endnu en visionsløs og kulturløs fremmed forsøger at finde et holdepunkt i livet, som for ham reelt ingen glæde eller tilhørsforhold nogen steder giver.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. april 2020 @ 12:52

 4. Nå ja, de kan sgu da umuligt være grimmere end Enhedslistens vælgere.

  https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/47/476010/61583-autonome-forbereder-gadekrig-mod-bush–.jpg

  https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/73/734888/82760-autonome-spillede-nationalsangen–.jpg

  I rest my case.

  Kommentar by Realist2 — 18. april 2020 @ 12:56

 5. @1 Oppenheimer fan
  Lige præcis. Og tænk sig, sådant menneskeligt affald til Jacob Skyggebjerg er garanteret evig forsørgelse takket være Venstre, de konservative bøssekarle og dansk fjolseparti samt resten af det røde slam på tosseanstalten christiansborg.

  NB+SK minimum 90 mandater eller Danmark er islamisk om få år, og Danxit.nu

  Kommentar by Piphans — 18. april 2020 @ 12:59

 6. Når man ser på hvad Jacob Skyggebjerg ellers har sagt, så tror jeg godt han kan relatere sig til det at være en taber. Han er et klassisk eksempel på et udskud der ikke kunne passe ind i et provinsielt lillebysamfund, og derfor tog ind til den store by og byggede sin identitet op på at føle sig højt hævet over provinsbønderne. Venstrefløjen er spækket med disse typer.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. april 2020 @ 13:02

 7. Yeah,well We are the folks opposing auhorities. We want to be free.

  Kommentar by Nielsen — 18. april 2020 @ 13:05

 8. Når man kommer ind bag facaden af “kultureliten”, så åbenbares altid en afgrund af ondskab, dekadence og udygtighed!

  Se bare her hvor birthe rønn hornbech er blevet overrasket over at det danske akademi bag facaden er en kopi af regimet i nordkorea!

  Det ved da alle intelligente mennesker er fakta…de kulturradikale røvhuller er altid meget værre end den gennemsnitlige almindelige dansker! Beviserne er legio gennem hele kulturhistorien.

  Se bare på religionerne og dens “ypperstepræster”…her er også samlet de værste røvhuller…især i islam og den katolske kirke!

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/birtheroennhornbech/ECE12084092/hold-kaeft-eller-skrub-af/

  Kommentar by Black Watch — 18. april 2020 @ 13:05

 9. Han er nok en lige så dygtig forfatter som Rasmus Paludans to søskende.

  Kommentar by Johnson — 18. april 2020 @ 13:13

 10. Det er jo logisk, at for at stille op til SK’s demonstrationer, skal man ikke have noget at miste – for har man det, så mister man det!

  Det samme gælder i virkeligheden DF, men DF er en stærkere bevægelse, hvis størrelse gør, at den bedre kan være uafhængig af verdens dom.

  Man ja, selvfølgelig. Kun de skruptossede og de sprutrasende tør bryde med den sociale konsensus. Med det vidste vi godt, for sådan har det altid været. Og nej, Skyggebjerg er rigtigt nok ikke sådan en tosse, der går op imod sin tids stærke gruppeidentitet. Det ville blive alt, alt for dyrt. De unge piger kan ikke lide det. Og for deres latter skal man sig jo beskærme, som der står i sangen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. april 2020 @ 13:18

 11. Jacob Skyggebjergs udgydelser er et skolebogseksempel på projektion.
  Dvs. at man overfører alle ens egne negative /mørke sider på andre.

  Kommentar by Danskeren — 18. april 2020 @ 14:34

 12. Jacob Skyggebjerg er i hans egen optik det totale “Übermensch” og alle der ikke tænker som han er “Untermenschen”.
  Fuck et klamt arrogant røvhul!
  Fjern den lille samfundsnassers hans statsstøtte… øh “kunsterstøtte”.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 18. april 2020 @ 14:36

 13. @8 Black Watch
  birthe rønn hornbech, er det ikke hende den fede Alzheimer ramte algebeholder?

  Kommentar by Piphans — 18. april 2020 @ 14:37

 14. Det er jo sådan kommunister-rødnazister ser på alle andre mennesker. Enten er de nogle tabere som ikke er værd at holde liv i, eller også er de nogle rige overklasseløg som fortjener at blive slået ihjel. Det er vel derfor kommunisme altid ender med massemord og udryddelse.

  Selv deres medsammensvorne (de nyttige idioter) havde kommunisterne og socialisterne i Sovjet, Kina, Cambodia og nazi-Tyskland travlt med at myrde eller sende ind i fængsler og slave-lejre.

  i 2020 er det så svenskerne og danskerne der står for tur til en omgang “endlösung”.

  Kommentar by Bent A — 18. april 2020 @ 15:03

 15. I forhold til sit udgangspunkt 1950-60 er Danmark nok blandt de sygeste samfund i verden, “takket” være de røde galninge og uvidende-uforstående-indoktrinerede medløbere.

  Udviklingen herhjemme minder mere og mere om udviklingen i Venezuela og Sverige. Venezuela var for få år siden et rigt og fredeligt land. Nu er hverdagen præget af kaos, hungersnød og bandevold. Det samme med Sverige. For ti år siden et herligt samfund, nu et rædselskabinet.

  Hvor radikale og socialister bestemmer for meget, ender det i idioti, perversiteter og gangstervælde.

  Kommentar by Bent A — 18. april 2020 @ 15:24

 16. Alt det had og så mener han selvfølgelig, han tilhører de gode….

  Kommentar by Martin — 18. april 2020 @ 15:28

 17. Det flot at Jens har opdaget begrebet “Lumpenproletar”.

  Kommentar by KineserSnot — 18. april 2020 @ 15:29

 18. Spår ham en stor fremtid som chefredaktør på en stor avis, som nyhedsvært på DR2, som mediechef, eller måske lektor på en fantastiuddannelse på RUC, hvor man uddannes direkte til a kasse eller et fantasijob i Københavns Kommune.

  Kommentar by Gert Lanter — 18. april 2020 @ 15:29

 19. Manden der af egenfri vilje vælger at bo til leje hos Bo Wamming, skal ikke kalde andre tabere.

  Dybt uoriginalt at hive Marx Og Engels Lumpenproletar op igen. Et udtryk eugenikkerne hos nazisterne, socialdemokraterne og de socialliberale også kunne lide 10erne, 20erne, 30erne, 40erne.

  Jens burde tage til Grønland og fortælle lidt om sit menneskesyn, der førte til sterilisering deroppe efter 2.verdenskrig.

  Kommentar by KineserSnot — 18. april 2020 @ 15:53

 20. Med andre ord endnu en tøsedreng, der har valgt det lette, det nemme, det ufarlige, det i øjeblikket socialt accepterede og altid politisk korrekte, fordi berøringsangsten og konfliktskyheden er det altdominerende personlighedstræk, udover det barnlige og umodne evige behov for flokkens accept.

  Og det samtidigt med at de selv opfatter sig som nytænkende, kontroversielle, og udfordrende, uden nogen sinde at svinge sig længere op, end til at være kloner af de titusindvis af andre krystere, der som døde fisk flyder med de middelmådige, stinkende holdningsstrømme i nutidens Danmark.

  Vi har set dem før, de har været der altid, og vi kender godt lusene på travet. Det er de små mennesker, de svage, og de ryggesløse, der tror at pomp og pragt er et holdbart substitut for mandsmod, hjerte, og faste principper, og ikke bare en camouflage der skal skjule, at der i virkeligheden ikke er noget indeni.

  Jakob Skyggebjerg er bare en mere af slagsen, og med et politisk ståsted i venstreradikale, er han jo langt fra ubekendt med løgn, svig, og bedrag for egen vindings skyld.
  Om hundrede år er der ikke en sjæl der vil vide hvem han var, og bliver han endelig husket, bliver det kun som endnu en af landets mange forrædere, der solgte ud da det virkeligt gjaldt.

  Jeg tvivler meget stærkt på, at man engang vil sige det samme om Rasmus Paludan, og derfor får han også min stemme næste gang.

  Og, jo, der kommer en ‘næste gang’..
  Det skal muslimerne nok selv sørge for.
  Indtil videre har intet tydet på, at de kan lade være med at hverve flere medlemmer til SK hver eneste dag.

  Kommentar by Kimski — 18. april 2020 @ 16:16

 21. Ham Skyggebjerg hvor taler han så grimt?

  Fordi han er opblæst, rethaverisk og selvhøjtidelig – en ren vindbøjtel fuldt med varm luft.

  Han føler i sin gode rethaveriskhed sig berettiget til med kloak- og rendestens metaforer at kritisere den nationalkonservative del af højrefløjen som i udlændingepolitikken er den diametrale modsætning
  til EL, RV et al.

  Han har et aktivistisk svulstigt og vulgært sprogbrug og et ordforråd som kun en radikaliseret venstreekstremist har det. Hans beskidte kæft en flab af en mund burde vaskes med sæbe – men stueren det bliver hans mund aldrig.

  Kommentar by Zenobia — 18. april 2020 @ 16:19

 22. Er det muslimer?

  POLITIAKTION I GREVE
  18.04.20: Lørdag formiddag var politiets reaktionspatruljer og efterforskere til stede i Gersagerparken i Greve.

  https://www.presse-fotos.dk/post/politiaktion-i-greve-2, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. april 2020 @ 16:26

 23. Kommentar by Zenobia — 18. april 2020 @ 16:19.

  Joseph Goebbels ville have elsket Skyggebjerg; han har fuldstændigt check på den retorik der blev brugt, før kreaturvognene begyndte at rulle ud af skinnerne sidste gang.

  Kommentar by Kimski — 18. april 2020 @ 16:32

 24. Dine radiovaner har maschochismens præg.

  Kommentar by Snaphanen — 18. april 2020 @ 16:38

 25. Ja VEsntrefløjen underkaster sig Imamer og andre shariaidioter uden at se til dens ofre….Så Deres pilrådne moral i Deres selvfrelste idealbilleder er langt værre end Stram kurs nogensinde har været. Stram Kurs er en sund reaktion på et sygttolerant samfund, som intet har imod den virussammeligning som Islam skaber med sin frihedsundergravelse. Så Venstrefløjen kan gå af helvede til med sin moral som tiden har bevist ikke eksistere, udenom dens egen undertrykkelse og cencur af meninger, som den søger at gennemføre som var det Sovjet. (Støt SIAD og SK).

  Kommentar by Michael Unna — 18. april 2020 @ 17:02

 26. Jeg havde aldrig hørt om denne såkaldte forfatter før. Det bliver han nok ked, da man ifølge hans egen Twitter-profil blot skal “google” ham for at få en hel masse at vide om dette multitalent:

  Jacob Skyggebjerg
  @dejligejacob
  Jacob Skyggebjerg den Ægte, den Eneste – the actor, the author – google me.

  Kommentar by Michael — 18. april 2020 @ 17:18

 27. #17 Kimski

  “Med andre ord endnu en tøsedreng, der har valgt det lette, det nemme, det ufarlige, det i øjeblikket socialt accepterede og altid politisk korrekte, fordi berøringsangsten og konfliktskyheden er det altdominerende personlighedstræk, udover det barnlige og umodne evige behov for flokkens accept.”

  Fantastisk karakteristik, intet mindre

  Kommentar by Johnson — 18. april 2020 @ 17:33

 28. “Det, jeg ser, er at jeg aldrig kan blive en af dem. Jeg har ikke det, der skal til. Jeg bærer ikke på den samme smerte. Bekymringen. Al forklædning i verden vil ikke kunne give mig den.”
  Han render rundt og leger hemmelig undercover agent. Et eller andet forløses jo nok her. Han har sikkert været en kujon hele sit liv og instinktivt løbet fra samtlige konfrontationer og uoverskuelige problemer han er stødt på.

  Kommentar by Hagmann — 18. april 2020 @ 17:35

 29. Det er selvfølgelig rigtigt at SK er behæftet med visse svagheder og hæmmet af visse organisatoriske problemer. Men her skal modstandere af SK huske på at partiet har været udsat for en hetz af betydeligt omfang og sikkert også valgfusk. Optællingen af stemmer har næppe været ærlig.

  Den slags gør det svært for et parti at fremtræde som et “normalt” parti. Man skal også tage i betragtning at INGEN af de gamle partier har foretaget sig noget effektivt for at bremse indvandringen. De er alle vælgerbedragere. For det tredje kan man som vælger mene at der er meget SK ikke har løsningen på.

  Men hvad hjælper det at andre partier tilbyder 150 “løsninger” på 150 problemer, hvis de ikke løser hovedproblemet: masseindvandringen. Hvis hovedproblemet ikke løses, vil alle de gamle partiers programmer som tilsammen appellerer til alle danskere, ikke være en snus værd om få år.

  Tag Enhedslisten, de forenede røde fallitboer. E-L tilbyder højere ydelser, bedre social velfærd, mere hjælp til arbejdsløse, syge, ensomme, voldsramte, enlige mødre, studerende, pædagoger, krænkede kvinder, udviklingshæmmede, djøffer, boligsøgende og mange andre danskere.

  Samtidig vil de have mange, mange flere ind i landet fra Syrien, Afrika og Mellemøsten. Og de vil sende flere penge til klimakamp, grønne projekter, kvindekamp, Somalia, Sudan, Mali og Uganda. Det hænger jo overhovedet ikke sammen. E-L løfterne til studerende, arbejdsløse, svage og udsatte er ikke andet end valgflæsk og tom snak.

  Sådan er det også med de Radikale, Venstre, Konservative, SF og Tulle- DF osv. Deres snak til vælgerne er hykleri og valgflæsk. Alle håner, udnytter og diskriminerer de danskerne groft, og godkender Marokko-traktaten. Deres politik er vejen til katastrofe, udskiftning, hverdagsterror, død og undergang.

  SK og NB er måske ikke ønskepartier i de fleste vælgeres øjne. Men man kan blive nødt til at nøjes med lidt. Og lidt er bedre end ingenting. Og lidt godt er bedre end forræderi og total elendighed. Foreløbig er der ikke andre partier som arbejder på en ny kurs væk fra afgrunden.

  Kommentar by Bent A — 18. april 2020 @ 17:41

 30. Til PHR: gæt denne gåde: en araber og en neger kører i en bil. Hvem kører bilen ?…………en betjent

  Kommentar by H. Nielsen — 18. april 2020 @ 17:45

 31. Man behøver blot at sætte sig ind i hvad der foregår i Venezuela, Sverige, Libanon og Frankrig i denne tid, for at kunne regne ud hvad der venter os danskere hvis de gamle partiers landsskadelige politik fortsætter.

  Kommentar by Bent A — 18. april 2020 @ 17:54

 32. Kimski´s beskrivelse 18. april 2020 @ 16:16 af Jacob Skyggebjerg kan kortes ned til ” Den Stinkende efterbyrd fra 68 “.

  Det morsomme er at han er diagnosticeret “paranoid skizofren” så hans opfattelse af verden er vel i høj grad et udtryk for diagnosen!

  Kommentar by Santor — 18. april 2020 @ 17:57

 33. Mon denne såkaldte “forfatter” kan forsørge sig selv?

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 18. april 2020 @ 18:10

 34. Venstrefløjen tænker, skriver og taler til sig selv.
  Derfor er LavIQ en fordel i kredsene, for ellers ville medløberne ikke kunne forstå dem.
  Og ganske rigtigt, som flere her påpeger, så er denne Skyggebjerg kun projektering af sig selv; ikke på noget punkt magter han, at argumentere for ideologien/ han fører sig frem på, men skyder andre det i skoene.
  Det lader heller ikke til, at han har gjort sig nogen ulejlighed, med at sætte sig ind i SKs skrevne tekster*, for ville Skyggen da i det mindste have kunnet tale med, der nede under coveret. Men så kun sig selv og hørte kun signe egne tanker.
  – i øvrigt noget jeg skrevet om før; “der er ikke plads samtale, lyttende nærvær og dialog, når man hele tiden har sit eget kørende. Nå ja, og med LavIQ er alle de små grå jo så optaget og resultat bliver som så´.

  Læg blot mærke til hvordan de på fløjen agerer i de skrevne debatter: Man kan give dem 10 faktalink**, men ikke e´t bliver læst (IQen?), ej heller kommer der klare svar på spørgsmål som begynder med hvordan, ligesom de smutter fra debatten, som en ål i vandet, så snart de føler sig overbebyrdet.

  Som jeg også før har skrevet: Krage søger mage og det er måske netop derfor, at fløjen er så forhippet, på at få vort land iSlamiseret.
  – der skal jo ikke meget til at tangere/hæve sig et IQ-point ift. 1400 års indavl.

  Det må være mørket af diktatoriske ideologier, der skygger for Skyggebjergs evne, til objektiv tilgang til det, som han skygger sig for under coveret?

  * ergo han møder op uden nogen forberedelse på, at kunne falde ind med dem han har udvalgt sig.
  – Hvem snakkede om skumgummifyld? Det må have været et panser-tykt cover.
  ** ganske roligt, et efter et, naturligvis.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. april 2020 @ 18:29

 35. Skyggebjerg har vist ingen chance for at blive Carsten Jensens arvtager.

  Skyggebjerg har diagnosen paranoid skizofren. Han har modtaget en behandlingsdom på fem år og har været indlagt på en psykiatrisk afdeling. Han er blevet indlagt og udskrevet mange gange. Han er blevet tvangsmedicineret.

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/boeger/forfatters-vilde-bytur-endte-med-behandlingsdom-og-fem-aar-i-et-afsindigt

  Kommentar by np — 18. april 2020 @ 18:35

 36. Ja, det er en fordel med en fortid på den yderste venstrefløj, hvis man vil sikre sig økonomisk med en indbringende stilling i den pilrådne danske mediebranche.

  Således har den aldrende ungkommunist Poul Madsen fra Ekskrement Bladet sammen med sin unge elskerinde Helene betalt 5.795.000 kroner for et luksussommerhus beliggende Lokkebakke i Kikhavn ved Hundested.

  I samme nabolag bor også den kulturradikale forfatter Ib Michael, så lille røde Poul er kommet i fint selskab…

  Kommentar by Revisoren — 18. april 2020 @ 18:54

 37. Kommentar by np — 18. april 2020 @ 18:35.

  Man kan jo næsten ikke forestille sig en mere tidssvarende gennemsnitlig repræsentant for venstrefløjen. Manden har tydeligvis alle de fornødne kvalifikationer det kræver, at være medlem af det pågældende vælgersegment.
  Mon ikke også der gemmer sig et mangeårigt hashmisbrug bag den diagnose, det plejer efterhånden at være normen mere end undtagelsen..

  Kommentar by Kimski — 18. april 2020 @ 18:55

 38. Fik 157 i Mensa-test 2003, samme år vinder af hvad de kaldte et uofficelt verdensmesterskab udi det engelske sprog hos MIT.
  Stemte Stram Kurs. Næste gang Nye Borgerlige.

  Samfundets bund, det kan jeg selv finde på at kalde mig.
  https://www.senior.dk/profile.php?id=97411

  Kommentar by Peter Buch — 18. april 2020 @ 19:10

 39. Jacob Skyggebjerg! Jeg dvæler lidt ved navnet. Skygger bjerget, for den sande historie om hans herkomst og opvækst? Det tyder det på i hans beskrivelse af det “white trask”, som han åbenbart mener, at tilhængerne af Stram Kurs kommer fra, og som han, ifølge egne beskrivelser, selv er rundet af? Er forfatteren Jacob Skyggebjerg, og det han skriver om i sine romaner autofiktion, når det er værst, – altså rene løgnehistorier?

  Kommentar by Den sendrægtige — 18. april 2020 @ 19:39

 40. Ham Jacob udnævner andre mennesker til “deplorables” ..Som om han selv var så vigtig?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. april 2020 @ 19:40

 41. At 32:
  Hvis nu Skyggen og Carsten Jensen flyttede sammen på Læsø ?

  Kommentar by Bastardo — 18. april 2020 @ 19:44

 42. Det er både uber arrogant og urkomisk, det som denne wannabe Carsten Jensen lukker ud, en patetisk personage der netop selv intet sted hører til men i allerhøjeste grad står udenfor fællesskabet. Han er den ekstreme. Den udstødte. Den latterlige. Taberen. Alt sammen fordi han satsede på landsforræderiet.

  Kommentar by LarsB — 18. april 2020 @ 19:47

 43. Er det muslimer?

  MELDING OM SKYDERI I BRØNSHØJ
  18.04.20: Politiet fik lørdag aften alarmmelding om skyderi i Brønshøj.
  Flere blev i forbindelse med politiets ankomst anholdt, da de forsøgte at løbe fra stedet.
  Der er kl 20.00 ikke fundet tegn på skud.
  https://www.presse-fotos.dk/post/melding-om-skyderi-i-br%C3%B8nsh%C3%B8j, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. april 2020 @ 20:49

 44. NotariusUmulius — 18. april 2020 @ 20:49:

  Det lakker ad ramada-KOranistan til i de m´Slimske kredse.
  – slammet har travlt, med at få bekæmpet slammet. Helt som i de gode gamle dage, hvor de dog var, hvor de hørte hjemme.

  Forbyd islam i Danmark,luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. april 2020 @ 21:38

 45. @NotariusUmulius:
  De to anholdte på billede 2 til 5 ser i hvert fald umiddelbart ud som et par friske unge araber-knægte som man kender fra bandemiljøet i København. Hvilken bandefraktion de måtte høre til, eller om de bare er et par smalltimer kriminelle, kan ikke identificeres over billederne. BLS kasketten har modsat LTF kasketter ingen umiddelbar direkte bande-relation men er blot et normalt dansk tøjbrand blshafnia.com

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 18. april 2020 @ 21:39

 46. Hvornår lader han skægget gro, farver sig brun i ansigtet, iklæder sig en natskjorte, og går til fredagsbøn i Grimhøjmoskeen. Her kunne han da virkelig vise mod og afsløre muslimernes had til de vantro. Han kunne ellers rigtigt udfolde sit skrivetalent på en farverig beskrivelse af de forskellige typer han møder her, nok også en del tabertyper. Men her stopper hans mod og samfundsengagement jo nok. Han kunne jo risikere en blasfemianklage og blive ramt af profetens vrede.

  Kommentar by JC — 18. april 2020 @ 21:41

 47. De vredladne forfattertyper og redeskidere som Skyggebjerg og Carsten Jensen, er i virkeligheden psykiatriske tilfælde. De hader det danske samfund og allierer sig med andre hadere af danskheden, især muslimer. Det overrasker ikke at Skyggebjerg har været indlagt flere gange. Om hans forbillede, Carsten Jensen, har været indlagt ved jeg ikke, men det morbide had der driver ham, kan skyldes hans nederlag som følge af mobning som barn. Nu vil han hævne sig på Danmark og danskerne, og gør det ved at dræbe med ord.

  Kommentar by JC — 18. april 2020 @ 21:53

 48. omg, hvor er han pinlig.

  Kommentar by Buris Holm — 18. april 2020 @ 22:48

 49. Kommentar by Piphans — 18. april 2020 @ 14:37

  Sådan ca. – i sine unge dage var hun mere fornuftig…har selv talt med hende en dag ude i naturen.

  Siden er det gået ned ad bakke…stejlt!

  Kommentar by Black Watch — 18. april 2020 @ 23:22

 50. Er det muslimer?

  ILD I BILER I TINGBJERG
  18.04.20: Ild i tre biler ved Hækkevolden i Tingbjerg lørdag aften.

  https://www.presse-fotos.dk/post/ild-i-bil-i-tingbjerg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. april 2020 @ 23:36

 51. Bastardo — 18. april 2020 @ 19:44: Hvad har læsøboerne gjort dig? ;-)

  Kommentar by Odo — 18. april 2020 @ 23:57

 52. Den kære Jacob skulle da bliver skuespiller, hvis han har spillet så godt, at han har kunne overbevise lægerne om at blive tvangsindlagt og tvangsmedicineret flere gange!

  Kommentar by Klaphatten — 19. april 2020 @ 00:23

 53. Der er nu 40.000 døde af corona i USA, og over 22.000 døde i England. For Italien, Frankrig og Spanien er det samlede antal ca. 70.000. Oveni er der store mørketal. På verdensplan 160.000 døde. Og det sidste tal kan snart nå op på flere MILLIONER. Se Fox News som vist er en ret ærlig og saglig tv-station.

  Hvorfor er Brostrøm og sundhedsstyrelsen modstandere af brugen af næse- og mundbind i butikker mv.??? Forfølger de stadig strategien om at udbrede smitten mest muligt, selvom pandemi-eksperten K. G. Andersen har advaret på det kraftigste imod det. Han har sagt at det kan føre til 100.000 døde af covid-19 i Danmark. Plus 4-500.000 med kroniske skader på lungerne.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 01:20

 54. Over 300 danskere er nu døde af covid-19, som corona-sygdommen også kaldes. Heriblandt en 20-årig og en 36-årig. Siden 2015 er sundhedsstyrelsen gentagne gange blevet advaret om at en ny pandemi måtte forventes, men man foretog sig intet. Og her i foråret ignorerede man en lang række advarsler, og tilbud om hjælp, test-kits og åndedrætsværn fra Tyskland og Sydkorea. Sverige forventes iflg. snaphanen at nå samme antal corona-døde som Italien.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 01:40

 55. Jacob Skyggebjerg burde indstilles til et ridderkors for hans klarsyn

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. april 2020 @ 01:47

 56. Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 01:40
  Prøv at tænde den smule hjerne du evt. skulle ha´tilbage
  Myndighederne skal ikke ud og anbefale at folk skal bruge masker da de har nok at se til med at skaffe nok til hospitaler i et i forvejen overophedet marked.
  Det er tilladt at tænke lidt udover det der ligger umiddelbart for.
  Og så er der vel al muliggund til at sætte pris på at vi bor i et land der overordnet set har styr på det

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. april 2020 @ 02:03

 57. Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 01:20
  Især Boris Johnson og Donald Trump havde utroligt svært ved at komme ud af hængekøjen.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. april 2020 @ 02:09

 58. Lidt korrekturer til de seneste indlæg:

  Vores “svenske” ven PHR bosiddende i Malmö er naturligvis totalt integreret i det svenske samfund hvor alt til højre for Lenin er at betragte som reaktionært afskum – der poseres i hvert fald ivrigt i Gult og blåt.
  Så første kommentar om støtte til afskyelige Jaakob Skyggebjerg er ikke overraskende.
  Hvad angår kommentar nummer 2 har den blinde høne dog fundet et korn da det er ganske rigtigt at grunde til at der pt ikke anbefales brug af masker i DK er at disse er endda rigtigt svære at få fat på for almindelige borgere da de alle skal importeres fra Asien grundet manglende produktion af værnemidler i Danmark.
  Ikke desto mindre giver det enddog rigtigt god mening langfristet at satse på brug tvungen brug af åndedrætsværn i det offentlige rum (supermarkeder, offentlige transportmidler etc) som man f.eks. har indført i Østrig og den tyske by Jena (hvor man altså nu i næsten en uge siden indførelsen ikke har haft ny Covid19-tilfælde). Det er bare noget der kræver at værnemidlerne er tilgængelige.

  Hvad angår Bent A omkring Corona-døde i Sverige er det nok værd at bemærke at Sverige nok næppe vil nå det samme antal døde som Italien – qua at Sverige har 52 millioner færre indbyggere end Sverige. Det der er sansynligt derimod er at Sverige får en ligeså høj dødsrate per millioner indbyggere som Italien har.

  Snaphanen rapporterer forøvrigt at praktisk alle der for tiden ligger på intensiv i Stockholm hører til det segment af indbyggere som de færreste vil savne “Det er selvfølgelig kun en Facebook kilde, men den antyder noget om Sveriges coronaproblem. Alle 129 indlagte på Karolinska i Solna er fra Somalia, Irak og Syrien. (IVA = intensiv vård avdeling.)”
  https://snaphanen.dk/2020/04/18/svensk-forsker-afsaet-regeringen/#more-195457

  Så det svenske eksperiment med “flok-immunitet” der selvsagt kun kan være effektivt hvis immunitet er mulig – WHO siger nej – er måske et eksperiment der primært fjerner en masse migranter fra at belaste det svenske socialsystem der i forvejen var på vej mod kollaps.

  Et eller andet sted håber jeg at Sverige holder deres kurs i Corona-krisen, så kan de være en slags “frivillig” kontrol-gruppe for at se hvilken strategi der koste flere menneskeliv i en pandemi-situation.

  Hvis det går helt galt kan vi jo altid sprænge Øresundsbroen og sende flåden ud i Øresund for at holde svenske bådflygtninge ude.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 02:32

 59. Korerktur af mig selv:
  Sverige har knapt 52 millioner færre indbyggere end ITALIEN.

  Statistik om Corona døde per millioner indbyggere:
  https://www.statista.com/statistics/1104709/coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants/

  WHOs udmelding om tvivl om immunitet:
  https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/04/13/833534116/who-says-covid-19-immunity-is-an-unknown-disease-10-times-deadlier-than-2009-flu?t=1587256560527

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 02:36

 60. Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 02:32
  Ha ha
  Skrub ar din tumpe

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. april 2020 @ 02:41

 61. “qua at Sverige har 52 millioner færre indbyggere end Sverige”
  Priceless

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. april 2020 @ 02:42

 62. Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 02:32
  Ved nærmere eftertanke har jeg nærlæst dit indlæg og kommet frem til at der er en smule fornuft tilstede.
  Måske er der resong i den svenske tilgang med at tage skraldet på en gang og ikke lukke fuldstændigt ned for økonomien
  Men det vil kun tiden vise

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. april 2020 @ 03:09

 63. Gå ind på youtube og se hans videoer som Skygg
  En skæv eksistens der søger et ståsted ved at være imod…fordi han ved ikke rigtigt hvad han skal være for

  Nabokrig
  https://www.youtube.com/watch?v=qrYhM6iYun4
  Pis mig på patterne ,hvor den “originale” kunstner render rundt i pisa og på skt peterspladsen
  https://www.youtube.com/watch?v=KNHy526r5lY

  Samt eks “kun gå for langsomt” hvor man sidder med en tydelig fornemmelse af at dansekiks har en plads i hans liv
  https://www.youtube.com/watch?v=ZZFZHWSdC3M

  Det er komisk når den slags gør sig til dommer over andre.
  Typisk bonderøv ,som der findes en del af over hele landet

  Kommentar by jønne — 19. april 2020 @ 03:16

 64. Så,så lille per, gå du nu bare ind til din plejer og få dine piller, så får du det menet bedre. Bare spørg jacob skyggebjerg.

  Kommentar by Danskeren — 19. april 2020 @ 06:47

 65. >Peter Buch
  Hvis ikke det var,at vi bor så langt fra KjøwenhawnStrup,ville jeg tilbyde dig et par vindueskarme i vores hus.
  Rart at høre de gde nyheder,du tit bringer.

  Kommentar by Nielsen — 19. april 2020 @ 07:19

 66. I stedet for at linke direkte til den hjemmeside hvor artiklen er skrevet og give denne en masse trafik, så link til en arkiveret udgave.

  Kommentar by Mads — 19. april 2020 @ 07:34

 67. Og igen kan det konstateres at PHR og Kim Møller er bedste venner

  Kommentar by Træt — 19. april 2020 @ 08:23

 68. Hørte lige Skt. Mogens sige: “Danskerne bliver ikke herre i eget hus,hvis der ikke meget hurtigt dannes et folketingsflertal,for at smide muhammedanerne ud af landet.”
  Hvis Per Henrik Rasmussen er Kim Møllers ven,er det vel fordi de har haft arbejde samme sted. Derfor behØver Kim jo ikke være dum!

  Kommentar by Nielsen — 19. april 2020 @ 08:29

 69. Akademiet bør jo få nogle nye livsvarige medlemmer; når man ser hvem diverse råd og fonde vælger af deres egne venner, kan det vel ikke være svært at finde dem- de skal bare være madbimmelimmere, skridtforvirrede, junkier eller far-out-left, eller andre psykisk syge..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. april 2020 @ 08:34

 70. Kim skal roses for, at han ikke, sådan som Facebook og YouTube, censurerer indlæg han ikke bryder sig om. Man kan jo starte med at se på, hvem der har forfattet kommentaren, før man læser den.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. april 2020 @ 09:40

 71. Det er muligt, at Jacob Skyggebjerg har en pointe i sine beskrivelser, at det er de i forvejen martrede og udstødte, der forsamles. Hvad siger det egentlig om Skyggebjerg selv, at han fremhæver “sit glimt i øjnene”? At han er så sikker på, at der er et hermetisk lukket grænse mellem ham og de mennesker, han har sneget sig ind på?

  En forfatter, der viser så meget umodenhed i mødet med sit stof, er efter min mening komplet ligegyldig. Han er kun på parnasset, fordi de er fortvivlede over den manglende talentmasse, der er i det, der politisk kan forsvares.

  Kommentar by Uno — 19. april 2020 @ 09:52

 72. @Kim, jeg gentager: det er på tide at få hældt PHR ud. Han bliver mere og mere belastende og intetsigende, og det er efterhånden en pine at læse kommentarsporet på UP.

  Kommentar by Quark — 19. april 2020 @ 10:39

 73. Gade vide om han er i familie med Carsten ‘Kokkeknive’ Halvorsen?

  Kommentar by Johnson — 19. april 2020 @ 11:16

 74. Det skal nok passe at der er mangel på næse- og mundbind i Danmark, men det skyldes især at sundhedsstyrelsen har ligget i hængekøjen hele foråret. Bl.a. afslog man et tilbud fra Sydkorea om en stor leverance af beskyttelsesudstyr m.m. På et tidspunkt hvor det stod klart for enhver der ikke var idiot, at pandemien VAR ankommet til Danmark.

  Antallet af corona-dødsfald i Italien nærmer sig 30.000 incl. mørketallene. Antallet af dødsfald i Sverige kan også nå 30.000 eller flere, iflg. en epidemi-ekspert. Altså en langt større procentdel af befolkningen end i Italien eller USA. Og så er der det at virussen kan mutere, så den i værste fald bliver lige så dødbringende som SARS og MERS.

  Kina slap den uhyre smitsomme corona-virus løs på verden, men kommunisten Brostrøm og visse tungnemme kolleger startede epidemien i Danmark med deres arrogante og sløve optræden, med deres mange fejltagelser og ignorering af klare advarsler, og med deres afslag på rådgivning og hjælp fra Tyskland, Sydkorea og WHO.

  Også regeringen har en vis medskyld. Grænselukningen er noget bluff, og man har ikke villet lytte til en virkelig pandemi-ekspert. (K.G.Andersen)

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 11:17

 75. Quark 10:39

  Som jeg skrev med anden formulering på Snaphanen.
  De fleste ved og erkender, selv kommentatorer, det væsentlige er posten- ikke kommentarerne.

  Så vidt jeg ved, for en udførlig undersøgelse med rigtig mange adspurgt har jeg ikke. Endnu.

  Kommentar by Peter Buch — 19. april 2020 @ 11:19

 76. En typisk venstreorienteret selvforståelse af, at man er alle andre (læs: alle der ikke er socialister) interlektuelt overlegen.

  Jeg kender det fra mine venstresnoede bekendte, som har gennemført en universitetsuddannelse. Bekendte, som for de flestes vedkommende var borgerlige, inden de begyndte på universitet og fik fjernet deres realitetssans.

  Kommentar by Bilka — 19. april 2020 @ 11:59

 77. For venstrefløjen handler alt om æstetik. Politik er æstetik. Det handler ikke om sandhed og løgn men om at tage sig godt ud. Det kaldes også politisk korrekthed hvor man i sidste ende er parat til at slå ihjel for at bevare selvbilledet. Ideologi er kun et redskab i denne æstetiske leg.

  Kommentar by PiusXll — 19. april 2020 @ 12:37

 78. På grund af det elendige beredskab og sundhedsstyrelsens og V-K-DF regeringens svigt, er der titusindvis af danskere der ikke får behandling for de mange andre sygdomme der findes. Og trods over 300 corona-dræbte danskere ønsker Brostrøm & co. tilsyneladende ikke at tage ved lære af israelske, tyske og sydkoreanske erfaringer, selvom disse tre lande har haft enorm succés med ny medicinsk behandling og smitteopsporing. Åbningen af børnehaver og skoler vil få smittetrykket til at stige betydeligt.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 13:00

 79. Jacob har fået udgivet hvad vi godt kan gå ud fra er en middelmådig roman. Nu går han så på omgang, som en udblokket havneluder, mellem DR og forskellige andre statfinansierede radiokanaler. Selvfølgelig får han taxabonner når hans lade legeme transporteres mellem de ligegyldige optrædener med overgejlede Huxi-agtige værter.

  Kommentar by Johnson — 19. april 2020 @ 13:23

 80. @PHR: Jeg havde klart lavet en fejl i min tekst som jeg også korrigerede kort tid efter, men der havde en eller anden forbandet “awaiting moderation” automatisme slået til.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 02:36:
  Your comment is awaiting moderation.

  Korerktur af mig selv:
  Sverige har knapt 52 millioner færre indbyggere end ITALIEN.

  Statistik om Corona døde per millioner indbyggere:
  https://www.statista.com/statistics/1104709/coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants/

  WHOs udmelding om tvivl om immunitet:
  https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/04/13/833534116/who-says-covid-19-immunity-is-an-unknown-disease-10-times-deadlier-than-2009-flu?t=1587256560527

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 13:46

 81. Bent A — 19. april 2020 @ 13:00

  De er døde med Corona, ikke af Coronavirussen.

  Kommentar by Jan huus — 19. april 2020 @ 14:40

 82. Ad #69 Bent A.

  Din analyse er korrekt!

  Og det bør nævnes at nu er tiden inde til hvis man allerede ikke gør det. At bære maske/mundbind og handsker overalt hvor der er mange mennesker.

  Selv en hjemmelavet maske beskytter imod 85% af de luftbårne smitstoffer og hvis nogen i nærheden af dig rømmer sig, hoster eller nyser så flygt for livet specielt i snære indendørs rum som i den offentlige transport og i supermarkeder.
  De 2meters sikkerheds afstand er opfundet for at give befolkningen indtrykket af at der findes en sikkerhedsafstand.

  Der er ingen umiddelbart definerbar sikkerhedsafstand indendøre!
  Hvis en aktiv smittespreder rømmer sig, hoster eller nyser så svæver de aerosoliserede smitstoffer i værste fald rundt og spreder sig i lokalet i mindst en halv time før de fordamper.

  Kommentar by Zenobia — 19. april 2020 @ 14:46

 83. Det er rigtigt, hvornår er der nogen, som laver en undercover reportage fra Enhedslistens landsmøde? Jeg kunne også forestille mig et ramaskrig, hvis nogen beskrev enhedslistens medlemmer på tilsvarende modbydeligt nedladende måde! Han holder sig ikke tilbage for at beskrive folks fysiske skavanker og udstille dem, på samme måde som man i tidlige tider udstillede vanskabninger på markedet, dengang for ussel mammon, i dag for politisk vindings skyld! Det eneste han opnår er at udstille sig selv som en middelalderlig markedsgøgler!
  Den yderste venstrefløj hævder at kæmpe for samfundets svage, det eneste jeg kan se her, er at det er præcis dem der hånes! Det er netop samfundets svageste, som lider under og lever sammen med muslimerne, det er ikke Enhedslistens kernevælgere!
  Den yderste venstrefløj afslører simpelthen sig selv, og hele deres tilgang til samfundets svageste er nedladende som tidligere tiders ridefogeder!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. april 2020 @ 15:05

 84. Kommentar by Jan huus — 19. april 2020 @ 14:40

  “De er døde med Corona, ikke af Coronavirussen.”

  På samme måde kunne man også have nedspillet alvoren ved HIV-AIDS i 80erne og 90erne ved at sige at “Freddy Mercury døde af lungebetændelse, ikke af AIDS”. Fakta er at ligesom med HIV-AIDSer det sygdomsforløbet der er udløst af virus der koster folk livet og ikke virus selv. Det gør på ingen måde Virus mindre slem.

  I New York State nedspillede den demokratiske guvernør Andrew Cuomo Corona-virussens alvor ved ligesom mange af de politisk korrekte demokratiske kolleger der idag flipper ud over begrebet “Chinese Wuhan-virus” at blive ved med at køre historien om at Corona-virussen jo dybest set ikke var meget værre end influenca.
  https://www.youtube.com/watch?v=7OFtX1Sqbqk

  ps til Kim: få nu styr på din censur-bot så indlæg ikke skal hænge i dagevis i limbo “awaiting moderation”

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. april 2020 @ 15:29

 85. At Odo:
  Undskyld til Læsøboerne. Det er fordi jeres borgmester engang har sagt, at Læsø gerne vil have mange papirløse muhamedanere.

  Men de 2 nævnte er selvfølgelig meget værre. Kan der blive plads på Nordre Rønner?

  Kommentar by Bastardo — 19. april 2020 @ 15:44

 86. Den Kutteklædte Hævner

  HIV/AIDS ødelægger dit immunforsvar, så du dør af en simpel influenza. Coronavirus er bare en influenza. De personer som man har testet, før corona, havde alle Coronavirus så den er almindelig, den er ikke ny. Der florerer altid cirka 100 virusser årligt.

  Kommentar by Jan huus — 19. april 2020 @ 15:56

 87. Ny Antifa/Konfront kortfilm!

  Alle har sgu da et bat.

  Alle har sgu da et bat er et indblik ind i en skjult verden.
  Udøvelsen af vold begået af aktive nynasister imod
  farvede og venstreorienterede på gaden.

  https://konfront.dk/alle-har-sgu-da-et-bat/

  Kommentar by Zenobia — 19. april 2020 @ 16:12

 88. På nettet er der tegnefilm som viser hvordan corona-virus kan fylde lungerne med vædske og betændelse så man bliver kvalt.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 16:59

 89. Fra de små grås top-
  fra samfundets bund.
  Stemte sidst Stram Kurs.
  Hvem der er vinder og hvem taber kan være svært at blive enige om.
  Her følger min profil (minus billeder) på, find-en-kæreste-eller-en/flere venner/andet, senior.dk som den ser ud pt.

  Peter2000F (80 besøg)
  Bor i 2000 Frederiksberg (0 km. væk)

  Jeg er en mand på 64 år, som søger kæreste og venner. Jeg er 190 cm høj, vejer 96 kilo, og er muskuløs af bygning. Jeg har ingen børn.
  Søger en kvinde til
  https://www.groennegaard.dk/forestilling/jean-de-france/ såfremt de kommer til at spille.
  Søger kvinder for venskab på afstand til at begynde med, en måske som kæreste når tiderne ændrer sig i retning af mere intim omgang.
  Frygter parforhold. Forstå mig ret- jeg har tre gamle, mænd jeg har kendt over 50 år eller deromkring, venner jeg har kontakt med, de to var tidligere i årevis i forhold med voldelige kvinder, den sidste har levet alene i mange år.
  Mit rugbrød koster 40 kr. for 1,1 kg hvilket vil sige jeg lægger betydeligt flere momskroner i statskassen end min søster, til gengæld har hun været langt bedre til at skabe arbejde end jeg, med sin formering og sit forbrug af eksempelvis sundhedsvæsenet…
  Politisk er jeg medlem af Dansk Samling, nogle betalte kontingentet før jeg selv kunne i år, stemmer næste gang på Nye Borgerlige og er vel generelt til højre. Syvende underskrift bag dokumentet der skabte https://www.urtekram.dk/om-os/var-historia/
  Deltidstjener i en kirke på Chr. Lav indkomst, godt liv, god lejlighed. Lejlighedskommentator, kolonihave- i praksis nyttehavelejer, et socialt eksperiment.Var ikke i vuggestue eller børnehave da min mor synes hun kunne og ville gå med mig og min søster hjemme.
  Al den snak om håndsprit gør jeg hellere må nævne jeg har et al for minimalt forbrug af alkohol i forhold til det tilrådede maksimale. jeg kan have 1 øl liggende i flere måneder uden at drikke den, og vin-flasker fylder mere og mere. Hjælp!
  Min søster siger jeg er verdens bedste bror, men hun har kun een…
  Jeg har ikke haft forhold, ud over et på 3 dage.Om det kan rubriceres som forhold er ikke sikkert, finsk ung kvinde blev lokket til at bo i min lejlighed 3 døgn, inden hun skulle hjem til kæresten efter ophold i Danmark…
  Har selv ikke kendskab til jeg er far til børn, for også jeg har været ganske tæt på kvinder- tidligere.
  IQ 157 i Mensa-test 2003, A high IQ score gets you nothing in life. Keep him focused on accomplishments.
  https://www.quora.com/My-son-scored-a-157-on-IQ-test-today-What-should-I-do
  Samme år vinder af hvad de kaldte et “uofficelt verensmesterskab” udi det engelske sprog på MITs hjemmeside under pseudonymet frejasstjerne, et par uger. Bestod 100% af spørgsmål til den tyske indfødsretsprøve et langt senere år…
  For ikke at nævne de danske prøvers spørgsmål til samme, det er da alt, alt for let at blive statsborger, ved at opfylde få krav og kunne besvare en procentdel af stillede spørgsmål…
  Interesserer mig for meget, af det jeg kunne krydse af, men lad mig høre fra dig om min interesse for eller negligering af dit afkrydsede, gør vi aldrig vil kunne mødes mere- selv på afstand.
  Der er i familjen nogle med specielle karakteristika. En af moders fætre var årevis i Sirius-patruljen, og jeg er så vant til at leve alene, det gør et vist indtryk at se, hvordan nogle skildrer deres situation her på hjemmesiden.

  Kommentar by Peter Buch — 19. april 2020 @ 17:47

 90. Jeg drak min sidste corona for et par dage siden.

  Kommentar by Nielsen — 19. april 2020 @ 18:55

 91. Brug ikke håndsprit til indvortes brug!
  Minder mig om kunne søge efter en kvinde med metaldetektor. Jeg har poser med blommebrændevin gravet ned i nyttehaven. Kan ikke huske precis hvor. Der er lidt metal om toppen af flaskerne som en slags kapsler, mon ikke det kan bemærkes af udstyret, uden jeg må grave hele hjørnet op?

  Kommentar by Peter Buch — 19. april 2020 @ 19:05

 92. Kommentar by Zenobia — 19. april 2020 @ 16:12.

  Jamen, herre gud da, hvor var det overhovedet ikke et patetisk gennemskueligt og ynkeligt forsøg på at score flere skattekroner. Er der også ikke-eksisterende bussemænd under deres senge og i klædeskabene?
  (Sarkasme kan forekomme..)

  Kommentar by Peter Buch — 19. april 2020 @ 19:05

  Prøv Kvistgang, man ved aldrig, du kunne jo være heldig at det virker… ;)
  https://da.wikipedia.org/wiki/Kvistgang

  Kommentar by Kimski — 19. april 2020 @ 20:12

 93. Nu kan man da håbe at der snart kommer en ny postering. 91 kommentarer oveni hinanden er næsten for meget af det gode. Der er ganske vist mange gode, skarpe eller humoristiske indlæg, men de drukner jo allesammen lidt i mængden, om man så må sige.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 20:44

 94. Det er også svært at vride mere ud af emnet efter to dage.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 20:46

 95. Lige en sidste bemærkning: Forskellige steder på nettet påvises det nu at Norge, Sverige og Danmark, anført af røde gak-gak humanister, er på vej mod statslig-, økonomisk- og kulturel bankerot, voldelig undergang og påtvunget kollektivt selvmord. Læs selv om det organiserede og blodige kommunistiske vanvid.

  Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 21:00

 96. Kommentar by Bent A — 19. april 2020 @ 20:46.

  Enig.
  https://www.youtube.com/watch?v=91hrfLOk7Gg

  Kommentar by Kimski — 19. april 2020 @ 21:03

 97. *Ups! Her er den.
  https://www.youtube.com/watch?v=vZw35VUBdzo

  Kommentar by Kimski — 19. april 2020 @ 21:05

 98. Bent A — 21:00

  Du skal ikke være nervøs for en socialistisk overtagelse af Danmark; når de røde opdager at kassen er tom – hvilket så indebærer, at der nu for alvor, skal bestilles noget – så mister de interessen!

  Kommentar by T. Flodur — 19. april 2020 @ 21:28

 99. Tysklands Bild har givet svar på tiltale til kommunistiske Kina. Jeg har tidl. linket, men det er forsvundet igen herfra.
  Ingen link, men find det selv og hør, hvorledes ægte journalistik serverer sandheden om virkeligheden.

  Danske skod-journalister og prutte-Per-Henrik-Rasmus kunne lære en del.

  Kommentar by Iznogut — 19. april 2020 @ 22:31

 100. Den væske kaldes også “hjerteblod”

  Kommentar by Prebber — 20. april 2020 @ 00:41

 101. Kun 6,8 procent af de adspurgte vil stemme på Dansk Folkeparti, hvis der var valg i morgen.

  Målingen er foretaget fra den 6. april til den 19. april og baserer sig på 1043 repræsentativt udvalgte personer over 18 år.

  For Dansk Folkeparti er den statistiske usikkerhed 1,5 procent.

  Ved valget i 2015 fik Dansk Folkeparti sit bedste valg nogensinde med 21,1 procent af stemmerne. Det var mere end hver femte af vælgernes stemmer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. april 2020 @ 08:26

 102. Jeg vil ikke tvinges til at vaccinere mig
  Verdensetteren Novak Djokovic er i tvivl, om tennissæsonen er i gang snart. Han er samtidig imod vaccinekrav!

  https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/jeg-vil-ikke-tvinges-til-at-vaccinere-mig/8095007

  Kommentar.: Jeg vil heller ikke vaccineres med noget som Sharia-Sheikens vaccine fabrik har fremstillet eller noget som er Made-In-China.
  Denne problemstilling kommer nok først i spil om ca. 6 måneder men lur mig om ikke myndighederne vil forsøge at tvangs-vaccinere os alle og tvinge os til selv at betale for vaccineringen!

  Kommentar by Zenobia — 20. april 2020 @ 09:58

 103. Imens i Sverigstan:

  Asylbaron (med den røde partibog) vil atter tjene penge på det sociale-kaos han har været med til at skabe og har tjent styrtende på.
  Nu vil parasitten Jan Emanuel Johansson så sælge bevæbnede vagter, beskyttelsesrum og private øer til når invasorenes belejring af det svenske samfund for alvor kommer tæt på Södermalm.
  Det nævnes selvfølgelig ikke nogen steder konkret i artiklen hvem “oroligheterne” vil udgå fra. Men det er nok næppe Svensson og Jönsson.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zGJybK/jan-emanuel-salufor-vapnad-personal–under-coronakrisen

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 20. april 2020 @ 10:27

 104. Notarius 8.26: Kun en tredjedel af DF-vælgerne er altså tilbage. Og så længe kagekonen, vælgerbedrageren og halvkommunisten Tullesen (Marokko-Tullesen) er i spidsen for DF, forbliver det nok sådan.

  Kommentar by Bent A — 20. april 2020 @ 11:42

 105. Zenobia 9.58: Måske vil det ikke nytte med en vaccine, lige meget hvor den kommer fra. “Læs “Tre grimme overraskelser ved Corona”. “Velkommen til Oldtiden” og “Klimatosser i en corona tid.”

  Kommentar by Bent A — 20. april 2020 @ 11:47

 106. At zenobia:
  Det bliver ikke tale om tvang.
  Det bliver sådan, at du ikke kan komme til læge, tandlæge eller hospital, medmindre du ‘frivilligt’ har ladet dig vaccinere.

  Kommentar by Bastardo — 20. april 2020 @ 15:25

 107. Fanden med corona, Koranvirus er den værste. Den kan tage mange menneskeliv.

  Kommentar by Charles — 21. april 2020 @ 11:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper