20. april 2020

Nørrebro: Nationale aktivister overfaldet under klistermærkeopsætning – Kølleslag, spark, peberspray

Søndag bragte Berlingske en portrætartikel af Generation Identitær, hvor det fortælles at de to interviewede aktivister af hensyn til egen sikkerhed, ikke gad ‘mødes på Blågårdsgade’. Intet konkret om tidligere overfald, men lidt om Christchurch-massakren, om hvorvidt Hella Joof er dansker, og følgnede spørgsmål relateret til gruppens fredelige aktivisme: “Kan du forestille dig, at den type aktiviteter tiltrækker voldsparate?”

Lørdag aften, nogenlunde samtidig med at Berlingske gik i trykken, blev tre nationale aktivister overfaldet på Nørrebro, da de var i færd med at opsætte klistermærker – blandt andet fra Generation Identitær. De blev angrebet af omkring otte personer. En blev slået med kølle, anden sparket liggende på hoved og krop, og fik slutteligt en gang peberspray i øjnene. Ingen fik alvorlige skader, men de blev dog tjekket på Bispebjerg Hospital. Overfaldet er anmeldt til politiet, der tog DNA-prøver fra AFA’ernes medbragte flasker.

Den 50 minutter lange samtale kan høres hos Nordens Grænse.

(Nørrebro, 18. April 2020; Fotos: Tilsendt)

Oploadet Kl. 23:56 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109568/trackback

25 Comments »

 1. ANTIFAs vold bliver faciliteret af Københavns Kommune. Med støttepenge huser både dem og deres medieorgan Redox

  Kommentar by KineserSnot — 21. april 2020 @ 00:06

 2. Antifa/Konfront opsætter klistermærker overalt i Storkøbenhavn reklame for sig selv og territorie afpisning.
  Generation Identitær som de kalder “Hibster nasister”. Opsætter de også mange klistermærker imod.

  De har også et pink enhjørning klistermærke som siger noget i retning af “Jeg dækker nasi propaganda”.
  Det klister Antifa over hvad de opfatter som “nasi propaganda”.

  Der er en veritabel pågående klistermærke krig og det undrer mig ikke at brushovederne er røget i totterne på hinanden.

  Kommunerne bruger millioner på at fjerne alle klistermærkerne og vi betaler for det!

  Kommentar by Zenobia — 21. april 2020 @ 00:12

 3. Ny Antifa/Konfront film.

  Alle har sgu da et bat er for de fleste et indblik ind i en skjult verden. Udøvelsen af vold begået af aktive ny nazister mod farvede og venstreorienterede på gaden.

  https://konfront.dk/alle-har-sgu-da-et-bat/

  Kommentar by Zenobia — 21. april 2020 @ 00:15

 4. Antifa/Konfront er et skole eksempel på at det man bekæmper det bliver man selv!

  Kommentar by Zenobia — 21. april 2020 @ 00:49

 5. #1 Kommentar by Zenobia — 21. april 2020 @ 00:12

  Vrøvl. Har aldrig nogensinde set et Antifa klistermærke ved Islamisk Trossamfunds kønsopdelte indgang i hjertet af København.

  Kommentar by Fascist — 21. april 2020 @ 00:55

 6. Stop med tuderiet, mand jer op, gør modstand.!

  Kommentar by Gert Lanter — 21. april 2020 @ 01:15

 7. Det er for lidt med tre mand på Nørrebro. Et område hvor det nok også er spild af tid at opsætte klistermærker. Der er mange andre bydele hvor det bedre vil kunne betale sig.

  Men hvad med at GI diskret uddelte løbesedler og pjecer til postkasser og biler om at læse Uriasposten og andre netaviser?!! 90% af vælgerne véd for lidt om hvad der foregår af skumle ting i samfundet, fordi de nøjes med DR og papiraviserne.

  Man bør vel også danne nogle selvforsvarsgrupper på 20-30-50 mand, til værn mod voldsbøller. Også kameraer med telelinser bør medbringes.

  At få flere til at læse netaviserne er meget vigtigt, hvis vi vil undgå at miste vores land. Danmark bliver et blodigt Sverigstan nr. 2, hvis 90% af vælgerne bliver ved med at være uvidende om at de gamle partier vil forære Danmark væk til besættelsestropperne.

  Kommentar by Bent A — 21. april 2020 @ 01:28

 8. …Hvis de 90% af vælgerne ikke modtager oplysninger om kommunist-partiernes katastrofale fremtidsplaner og Marokko-traktaten osv.

  Kommentar by Bent A — 21. april 2020 @ 01:35

 9. “Den 50 minutter lange samtale kan høres hos Nordens Grænse.”

  Nordens Grænse har mange gode podcasts 👌

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. april 2020 @ 01:48

 10. Antifa er nogle hjernedøde selvfrelste idioter, som åbenbart mener De skal have lov til at slå folk ned med en anden mening. Rødfacister til hobe. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. april 2020 @ 06:28

 11. Her i 75-året for Befrielsen er kun få modstandsfolk tilbage. Toldstrup, Jørgen Kieler, Jørgen Røjel, Frode Jakobsen, Børge Houmann, Flemming Juncker, Mogens Fog og næsten alle de andre, kendte og mindre kendte, er væk. ​​

  Hvor forskellige de end var, så var der én ting, der forenede dem: viljen og evnen til at gøre oprør mod ikke alene den tyske besættelsesmagt, men også det officielle Danmark, der knugede sig til samarbejdspolitikken.

  Da jeg for nogle år siden arbejdede på biografier om nogle af de fremtrædende modstandsfolk, levede endnu mange af oprørerne. Fra lovlydige borgere den ene dag blev mange næste dag illegale i deres eget land, jaget af Gestapo og deres danske håndlangere. Alle var de stolte af, hvad de havde været med til.
  Fra lovlydige borgere den ene dag blev mange næste dag illegale i deres eget land, jaget af Gestapo og deres danske håndlangere. Alle var de stolte af, hvad de havde været med til.​

  Er der en klokke der ringer ? Den gang samarbejde de danske forrædere med nationalsocialisterne, i dag samarbejder de med globalisterne og islam.

  Kommentar by Danskeren — 21. april 2020 @ 07:33

 12. Vi kan vistgodt slette anti? Det er fascistisk aktion. Den bliver desværre støttet af de gamle aviser og det gamle tv og af venstrefløjen i folketinget. Det er deres stormtropper.

  Kommentar by A-mad — 21. april 2020 @ 07:39

 13. Kunne man forestille sig, at den såkaldte “borgerlige” avis Berlingske, lavede et kritisk interview med den venstreradikale voldspsykopat og Antifa-leder Pelle Dragsted, og stillede ham til ansvar for udøvelsen af vold mod politiske modstandere?

  Næppe…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2020 @ 07:54

 14. ‘The Fascists of the Future Will Call Themselves Anti-Fascists.’
  ~ Ukendt. (Men ukorrekt tilskrevet Winston Churchill.)

  Kommentar by Kimski — 21. april 2020 @ 08:08

 15. Spild hverken tid eller klistermærker på Nørrebro; skraldespande bliver ikke pænere med klistermærker og rotterne er ligeglade. Brug kræfterne på det kommende kommunalvalg, og på at være et fornuftigt og seriøst bud på borgerrepræsentationen.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2020 @ 08:25

 16. […] Danske journalister afslører sig selv, når de lufter deres antidemokratiske sindelag. Torsten Janerka Cilleborg kæmper mod sine politiske modstandere – og kalder det ‘journalistik’.Se også Nørrebro: Nationale aktivister overfaldet under klistermærkeopsætning – Kølleslag, spark, pebe… […]

  Pingback by Skal politiet kun beskytte journalisternes venner? – Free Speech Blog — 21. april 2020 @ 09:33

 17. Det er på mange måder lidt ironisk når nu MSM og diverse venstredrejede meningsdannere udråber Generation Inditær til en fascistisk organisation og stempler dem som farlige og voldlige, mens deres egne sturmtropper forsøger at banke dem til ukendelighed! Hvem der er farlige og voldlige!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. april 2020 @ 09:57

 18. Jamen er det bare skønt at vide, at orne drengene fra Venster og de konservative bøssekarle og dansk fjolseparti mf. har tvunget os alle sammen til at betale til alle danskhadende Fake News medier i Mohammedanmark.
  NB+RP minimum 90 mandater eller islamisk danmark og få år, og Danxit.nu

  Kommentar by Piphans — 21. april 2020 @ 10:06

 19. Såkaldt “højreorienterede” bør i fremtiden henlægge flere af deres arrangementer og aktiviteter til Nørrebro – dog ikke klistermærkeophængning, som ikke virker forskønnende i gadebilledet – indtil at alle i området har lært at opføre sig ordenligt, dvs. at man ikke løser de politiske uoverensstemmelser med kølleslag, men med argumenter. Hvad med en “Mosbjerg” Folkefest i Folkets Park?

  Kommentar by Niels Jørgen Lindtner — 21. april 2020 @ 11:32

 20. “Men hvad med at GI diskret uddelte løbesedler og pjecer til postkasser og biler om at læse Uriasposten og andre netaviser?!! 90% af vælgerne véd for lidt om hvad der foregår af skumle ting i samfundet, fordi de nøjes med DR og papiraviserne.”

  De er jo ikke GI-aktivister de folk der. De satte bare nogle klistermærker op fra GI. Det fremgår af podcasten, som der linkes til i artiklen.

  Kommentar by en hund og en mand — 21. april 2020 @ 11:59

 21. Det må da medføre at Generation Identitær stifter bekendtskab med SK.
  Hvilket vil være særdeles fornuftig.
  Jo mere vold Danskerne bliver udsat for des flere stemmer til SK, hvilket skulle synes logisk. Men men man ved jo aldrig.

  Kommentar by Charles — 21. april 2020 @ 12:14

 22. Generation Identitær er efter min opfattelse upolitisk. Det betyder selvfælgelg ikke at de ikke kan kende Stram Kurs eller andre partier. Men de gør det bedst selv. De er nogle beundringsværdige danske unge mennesker,som gør et godt arbejde for at bevare europæiske lande.

  Kommentar by Nielsen — 21. april 2020 @ 23:34

 23. De rød-sorte anarki faner,er hykleri af værste hylde. Når det kommer til sykket,viser de sig alle at være socialister,som ikke kender forskel på Sydafrika og Grønland. Eller forskel på mit og dit. De sidste 111 år -hundrede og elleve har vi været tyranniseret af pengevæsenets indkomstskat. Hvornår får vi nok? Ved AFArterne og anarkisterne,at inflation skyldes én ting,og en ting alene? Trykningen af “penge”.

  Kommentar by Nielsen — 23. april 2020 @ 19:22

 24. >Anonym
  Uret er blevet stillet. :-D

  Kommentar by Nielsen — 23. april 2020 @ 19:24

 25. Muligvis gentagelse:
  https://www.friatider.se/studie-minst-fyra-av-tio-vansterextremister-ar-psyksjuka

  Kommentar by Peter Buch — 23. april 2020 @ 22:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper