23. april 2020

Verdens Meteorologiske Organisation: “… der vil blive et seks procents fald i udledningen af CO2 i år”

På tre måneder tog klimatosserne magten, og alle partier (minus NB) går nu i princippet ind for 70 procent reduktion af CO2-udledning inden 2030 (1990-udgangspunkt). I praksis er der næppe noget regeringsbærende parti, der vil gøre hvad der kræves. Selvom grønne socialister taler om alt det ubehagelige ved økonomisk vækst, så ønsker de stadig at bevare en bred og dyb velfærdsstat. Den kræver arbejdende danskere – at der er skattekvæg at malke.

En perspektiverende histories fra Energy Supply – Verdensorganisation spår seks procents fald i CO2-udledning.

“Den globale coronapandemi vil formentlige reducere udledningen af CO2 med seks procent i 2020.

Sådan lyder vurderingen fra Verdens Meteorologiske Organisation (WMO) onsdag.

Det vil i givet fald være det største årlige fald i den globale CO2-udledning siden Anden Verdenskrig.

Vi vurderer, at der vil blive et seks procents fald i udledningen af CO2 i år på grund af reduceret udledning fra transport- og energiproduktionen, siger WMO-generalsekretær Petteri Taalas.”

(Grafik: The New Yorker)

Oploadet Kl. 10:51 af Kim Møller — Direkte link69 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109624/trackback

69 Comments »

 1. Vi burde da melde os ud af de der verdensorganisationer,og tone rent nationalistisk flag.

  Kommentar by Nielsen — 23. april 2020 @ 10:55

 2. Underligt farvevalg, man skulle næsten tro at de forsøger at fortælle os, at de er i gang med at fremprovokere en Lille Istid med CO2 reduktionen.

  Kommentar by Kimski — 23. april 2020 @ 11:07

 3. ALLE SOM TROR på propagandaen om at co2 er en skadelig del af atmosfæren, bør sætte sig ind i co2s livsvigtige betydning for plantevæksten. Uden co2 ingen planter, ingen blomster, ingen skove.

  Hvad angår målet om 70% reduktion af Danmarks co2 er det et mål som det vil koste mange, mange milliarder kr. at nå. Til skade for alt med velfærd og sundhed m.m.m. Og målet er forrykt og meningsløst. For det er solens varierende udstråling som varierer klimaet. Det vil man selv kunne finde ud af, ved at læse bøger om solen.

  Læs om solstorme, magnetfelter, neutrinoer, cyklusser, den lille istid, solpletter, protuberanser, nordlys, konvektionszoner osv. Det hele er slet ikke så enkelt som klima-tosserne og MSM påstår.

  Morten Østergaard fra de Radikale er helt vild med de 70%. Men manden er en nar og fantast.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 11:28

 4. Her kan klimatosserne sige: ‘Der er intet, der er skidt, uden at det også er godt for noget’.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. april 2020 @ 11:41

 5. Sørgeligt, at man kan bilde voksne mennesker ind, at Statsmagten kan ophæve naturens gang med klimaforandringer, hvis blot vi betaler nok i aflad.

  Det er vist med moderne Statsledere, som det var med Kongerne i gamle dage:

  Gik alle konger frem på rad
  i deres magt og vælde,
  de magtede ej det mindste blad
  at sætte på en nælde.

  (Brorson)

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. april 2020 @ 11:41

 6. Juhu og det har “kun” krævet at stort set alle verdens lande har lukket næsten fuldstændigt ned. Alle tærer på deres reserver lige nu og det kan vi kun gøre en ganske kort tid og bagefter er vi nødt til at øge produktionen for at fylde lagrene op igen så vi er i stand til at klare den næste krise, der vil komme med usvigelig sikkerhed.

  Intet ” vundet ” ud over en kortvarig nedgang af Co2-udledningen, hvilket ikke har meget betydning.

  Kommentar by Santor — 23. april 2020 @ 11:45

 7. PS: Man kan også hente oplysninger hos Bjørn Lomborg og Henrik Svensmark m.fl.

  Klima-hysteriet er iværksat af visse kredse, f.eks. diverse kommunistiske kliker, atomkraft- og vindmølleindustrien, godhedsindustrien og andre som kan profitere af at vildlede befolkningen og styre dens opmærksomhed væk fra indvandringen og

  Dansk co2 betyder praktisk taget INTET for klodens klima.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 11:46

 8. ..væk fra indvandringen og diverse politiske skandaler og dumheder.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 11:50

 9. Coronaen er er ved at fuse ud, og intet nyt skræmmebillede er endnu opfundet, og klima-Greta er stadig i hi, så de røde griber selvfølgelig febrilsk fast i et af sidste års visne græsstrå, og forsøger at give klimaet skylden.

  Selvfølgelig mener politikerne at der igen skal fuld skrue på klimaudgifterne. Og endelig ikke for lidt, for der bliver jo hårdt brug for mange penge – især til at dække de kæmpe omkostninger som corona-håndteringen vil vise sig at have kostet landet.

  Kommentar by Henning Jensen — 23. april 2020 @ 12:05

 10. Ja, og hvis Kim havde levet i stenalderen, havde han været angst for for den farlige bronze sydfra. Stenøkser er bedre end bronzeøkser. Hestevogne er bedre end biler. Fossile brændstoffer er bedre end alternative energikilder. Bilos er bedre end ren luft. Status quo er bedre end fremskridt. De bedste fuglebilleder skabes som bekendt med daguerreotypiapparat, medmindre man har et stykke kul og en klippehule ved hånden.

  Men har dennne tilbageskuende maskinstormerholdning noget med konservatisme at gøre? Næh, for konservatisme er at forandre for at bevare.

  Kommentar by np — 23. april 2020 @ 12:11

 11. Hvilket belæg har np for at påstå at Kim ville have foretrukket stenøkser fremfor bronzeøkser? Og bilos fremfor frisk luft? Er np kommentaren andet end 5-6 stråmænd? Er den fantasifulde pludren andet et formummet og indirekte forsøg på at nedgøre den fornuftige skepsis overfor co2 som fremgår af Kims postering og diverse kommentarer?

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 12:33

 12. Det er forresten længe siden, man har hørt noget til vores såkaldte klimaminister Dan “stegt flæsk med persillesovs” Jørgensen.

  Han nye kæreste – den yndige unge blonde marxist Katherine Diez – har åbenbart tæret hårdt på hans kræfter…

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2020 @ 12:37

 13. Og skulle 1,2 milliarder islamister dø som følge af coran’o, ville det hjælpe meget betragteligt både på co2 og især overbefolkning, kvindeundertrykkelse og fordummelse.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. april 2020 @ 12:43

 14. At forandre for at bevare. Et slagord som er ret intetsigende eller ligefrem selvmodsigende, medmindre man anlægger en velvillig positiv fortolkning. Men kan man være positiv når det gælder det konservative parti, når man tænker på hvordan partiet har skaltet og valtet med alle traditionelle værdier, og hvordan det er i gang med at medvirke til at Danmark sandsynligvis bliver et totalt forandret og nedbrudt samfund indenfor få år. Der er ikke megen “bevaring” tilbage i partiets politik, tværtimod.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 12:44

 15. At np.
  Alternativ, billig, konstant, vedvarende: Atomkraft

  Kommentar by Bastardo — 23. april 2020 @ 13:10

 16. -eller jeg må hellere kalde det: Kærnekraft (som i kærnesund).

  Almindelige danskere er jo bange for atomer.

  Kommentar by Bastardo — 23. april 2020 @ 13:13

 17. Bastardo. Ja, hvis der kan findes en løsning på det radioaktive affald.

  En gennemtænkt plan om udfasning af de fossile brændstoffer, vil sætte gang i udviklingen af fremtidens teknologi.

  Forbrændingsmotoren er ikke civilitionens højdepunkt.

  Kommentar by np — 23. april 2020 @ 13:20

 18. Hva fa’en er protuberanser?

  Kommentar by Nielsen — 23. april 2020 @ 13:26

 19. Hvem savner i øvrigt glødepæren, som blev udfaset for nogle år siden pr. dekret fra EU?

  I stedet for at være reaktionær synes jeg, at man skal være konservativ i Burkes ånd. Han var jo ikke afvisende over for forandringer, blot de skete velovervejet og ikke for hurtigt.

  Kommentar by np — 23. april 2020 @ 13:27

 20. One pandemic a year keeps the atmosphere clear .

  Kommentar by krassisten — 23. april 2020 @ 13:29

 21. @17. Protuberanser? Har du aldrig hoert det nummer af Frank Zappa, hvori udtrykket “mammalian protuberances” forekommer :-)))

  Kommentar by krassisten — 23. april 2020 @ 13:31

 22. Elon Musk vil sende 30-40.000 telekommunikationssattelitter op i rummet.
  Han vil sende 1 million mennesker til Mars, 100 ad gangen i hvert sit rumskib.
  Starship vejer omkring 1.400 tons, når der er fyldt brændstof på og har en højde på 48,7 meter.

  Vi må ikke flyve til Mallorca, men det rige svin må gerne sende masser af kæmpe raketter ud i rummet. Der skal dælme fyres noget brændstof af for at sende sådan et monstrum af sted.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2020 @ 13:40

 23. Bare en sidste kommentar: Min første ironiske kommentar er inspireret af en arabisk olieminister, som advarede de arabiske oliestater om, at deres indtjeningsgrundlag med tiden vil forsvinde, ikke pga. olie, men pga. at verden vil gå over til andre energikilder. Det udtrykte han således: Stenalderen sluttede jo ikke pga. mangel på sten.

  Kommentar by np — 23. april 2020 @ 13:45

 24. Jeg savner glødepæren, den var billigere og mere miljøvenlig at bortskaffe, fremskridt er godt hvis det er klogt og klogskab det kan man ikke tillægge politikerne, det eneste politikerne ønsker er at der kommer gang i hjulene så der kan sendes penge til såkaldte fattige lande igen, lad Danmark blive fattig og få hjælp fra de rige lande i stedet, alle taler om vejret men ingen gør noget ved det, citat af Robert Storm Petersen en vis herre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. april 2020 @ 14:16

 25. Greta Thunberg rejste rundt i Europa efter nytår, mens corona var i opstart. Det er ikke godt at vide hvad hun har slæbt rundt på, måske taget sygdom med tilbage til Sverige.
  welt.de 24.03.2020
  Vor zwei Wochen kehrte Greta Thunberg von Reisen nach Deutschland und in andere europäische Länder nach Stockholm zurück. Vor zehn Tagen spürte sie erstmals Corona-Symptome, teilt die 17-jährige Aktivistin jetzt mit.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2020 @ 14:23

 26. Det er muligt men det har også bevist at det kræver et ødelæggende stop af økonomien, som kommer til at fjerne mange familiers eksistensgrundlag her i landet og sult og fattigdom i rigtig mange andre lande i verden. Er det mon det skabs socialisterne går efter?

  Kommentar by Ché — 23. april 2020 @ 14:24

 27. Citat: “1 million mennesker til Mars, 100 ad gangen i hvert sit rumskib.”
  Da muslimer på alle andre områder bliver betænkt først, så begynder Elon Musk forhåbentlig med dem?

  Kommentar by Henning Jensen — 23. april 2020 @ 15:08

 28. k.m. @13:40
  Det her ovenstående, @15:08, var en kommentar til dig.:-)

  Kommentar by Henning Jensen — 23. april 2020 @ 15:13

 29. Alletiders med en planet kun for muslimer

  Elon Musk, sæt i gang

  Kommentar by k. m. — 23. april 2020 @ 15:55

 30. AT TULLESEN og Messerschmidt (som ellers er en begavet mand) går ind for kamp mod co2, uanset prisen på mange milliarder, viser at Tullesen er tåbelig som han plejer at være, og at Messer har været udsat for et stort gruppepres fra en partitop som er populistisk og foretrækker at flyde med strømmen. Man lader sig styre af MSM, selvom MSM er fulde af løgn. Og i DF har de så travlt med at være stuerene, at de indretter partiets meninger og politik efter hvad de øvrige partier mener.

  Når regeringen og oppositionen småskændes, er det kun skuespil/spil for galleriet. For at bilde vælgerne ind at partierne er meget forskellige. Det er de ikke. Alle er de enige om at danskerne skal udplyndres og udskiftes, så Danmark kan blive et kalifat, en kopi af Afrika og Sverigstan. (læs om Marokko-traktaten)

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 16:02

 31. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2020 @ 16:36

 32. Socialisterne ønsker sig en stor og bred stat, men magter ikke at indse, at den vil kvæle alt privat initiativ, så vi alle bliver fattigere, ligesom i Sovjet. Jo mere stat, jo mindre borger.

  Som en del af deres utopi, bruger de allerede nu 40 milliarder (= en Øresundsbro) _hvert_ år på deres importerede stemmekvæg fra de varme lande, og i alle dele af de danske samfund mærkes, at der ikke er penge nok. Hospitalerne får færre og færre sengepladser, folkeskolerne skal trækkes med diagnosebørn, der før i tiden gik på specialskoler, og især politiet har ikke nok mandskab til at fange rigtige forbrydere, men må opfinde nye forbrydelser og anklage lovlydige borgere, så det ser ud, som om de laver _noget_.

  Hvordan skal det så gå, når man oven i alt det vil til at tjene to herrer på samme tid? Både klimaet og multikulturen? Der er jo ikke penge nok til én?

  Det er sørgeligt at skulle overlade en civilisation, der allerede nu er i sit efterår, og som for hvert år bliver mindre og mindre vestlig og mindre og mindre civiliseret, til sine børn. Hvordan skal det dog gå? We live in interesting times.

  I min optik kan vi kun fæste vores lid til NB/SK, og håbe at de ikke med tiden bliver indolente mainstream-socialister ligesom DF, Venstre, Konservative og alle de andre såkaldte “borgerlige”.

  Kommentar by Hertz — 23. april 2020 @ 16:43

 33. TV 2 SNOOZE er gået helt i ramadan mode, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. april 2020 @ 17:23

 34. # Notarius

  Det gælder i høj grad også for den røde løgnefabrik DDR.

  Har lige set TV-avisen 18.30, og den var så gennemsyret af klam reklame for ramadanen og fredens religion, at brækspanden kom på hårdt arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2020 @ 18:58

 35. Ja de kan godt droppe alt om vindmøller, hvis 8 mia mennesker skal have strøm. Der er kun én vej med det klima arbejde og det er kondomer til afrika og mellemøsten, i stedet for penge og Thorium reaktorer som energikilde, globalt.

  Kommentar by Flaskeposten — 23. april 2020 @ 19:13

 36. At læse denne tråd, er som at komme ind bag murene på Sankt Hans og komme ind som observatør i gruppen “De fornægtende konspiratorikere” alle iført sølvpapirhat, og høre dem samtale om at CO2 ikke betyder noget, at 5G er kommunisternes våben mod liberalisme, at 9/11 var et stunt osv. Følg med i næste uge, hvor månelandingen påstås fake og at Corona bare er et stunt, for at indføre tilstande ala DDR.
  Og inden jeg udråbes som frådende kommunist af selvsamme segment, så er jeg glødende konservativ, stemmer NB og arbejder til dagligt med forskning inden for klima.

  Kommentar by Peter N — 23. april 2020 @ 19:29

 37. HVORDAN KAN det være at så mange sluger officielle tal råt? Hvorfor denne store naivitet? Der er nu mindst en million kulturfremmede i landet. De fleste bor i gratis boliger, forsørges af skatteyderne, man giver dem gratis møbler, cykler, barnevogne, taxakørsel, skoleophold, børnehaver, fritidsklubber, krisecentre, lægehjælp, invalidebiler og hospitalsophold. De har fortrinsret til jobtilskud, dagpenge, førtidspensioner, start-på-en-frisk-penge (op mod en million kr. pr. familie), iværksætter-tilskud og meget mere. Hertil kommer ekstra udgifter til tolke, eksperter, forskere, levnedsmiddelkontrol, politiet, domstolene, fængslerne, særlige centre, friskoler og institutioner m.m. Nogle kommuner køber villaer til asylanterne. De har også andre rettigheder forud for danskerne.

  Lavakovic-familien alene har kostet os i alt over 150 millioner kr. iflg. EB. Men i snit koster en kulturfremmed “kun” ca. 200.000 kr. om året.

  Det giver en million gange 200.000 = 200.000 millioner = 200 MILLIARDER kr. Det kan tænkes at tallet er lidt lavere eller højere, men mon ikke det passer bedre end det officielle tal på 36 milliarder?

  Een ting er ihvertfald sikker: Christiansborg har pisset på danskerne de sidste 25-30 år.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 20:28

 38. Det burde være muligt at starte endnu et borgerligt parti, for at appellere til vælgere som af den ene eller anden grund ikke vil stemme på NB eller SK. Det konservative folkeparti er forlængst holdt op med at være borgerligt, det er mere et radikalt parti. Det samme med Venstre og DF.

  Hvis danskernes flertal ikke snart begynder at forstå at de gamle partier er lige til skraldespanden, ender vi i afgrunden ligesom Venezuela og Sverige.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 20:37

 39. Apropos at sluge alt råt
  DR har sagt hele dagen der er 300.000tusind muslimer der starter Ramadan

  Der er jo mindst det dobbelte i Danmark

  Kommentar by k. m. — 23. april 2020 @ 20:42

 40. @np
  Jeg er glad for at jeg ikke er alene her i at fortolke konservatisme og nationalisme som værende i fin tråd med naturbevarende og fremskridtsvenlig!
  Søren Pape kan i øvrigt rende mig, men endelig ikke i røven. Han er en nikkedukke for erhvervslivets lobby.

  Kommentar by Zatopek — 23. april 2020 @ 20:49

 41. Ok nu ved vi hvor ondt 6% gør, men vi skal op på 70%! Realistisk ?

  Kommentar by Den Nervøse — 23. april 2020 @ 22:53

 42. Peter N 19.29: Det er rigtig nok at der er nogle indlæg ind i mellem der mangler noget jordforbindelse. Men er du ikke selv bruger af en sølvpapirshat, når du påstår eller kraftigt antyder at man hører hjemme på Sankt Hans, hvis man er skeptisk overfor co2-hysteriet. Co2 betyder da noget, men er ikke et problem som det er værd at bruge millioner eller milliarder på. Hvad med at du begyndte på at læse nogle bøger om solen.

  Kommentar by Bent A — 23. april 2020 @ 23:48

 43. Ingen med forstand hævder, at mennesker kan ændre jordens klima. Dumme mennesker finder konstant på nye veje at skatteplyndre befolkningen.
  Skat på personlig indkomst er TYVERI.

  Breaking: Den kinesiske virus dør i sollys (højst 1 minut). Høj luftfugtighed og høje temperaturer virker på samme vis som solens UV-stråler på viruset.

  Porno-Mette må lukke danskerne fri af hendes fængsel.

  Kommentar by Iznogut — 24. april 2020 @ 00:32

 44. Hmm. “Christiansborg har pisset på danskerne de sidste 25-30 år” Hvad med om det har gjort det siden dets opførelse? Det er nok nærmere sandheden.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2020 @ 06:30

 45. Nogle politikere og journalister er som besatte af “klima-krisen”. Men der er IKKE nogen klima-krise. Morten Østergaard og mange andre inde i kommunisternes og feministernes borg har fået co2 på hjernen. De bakkes op af visse erhvervskliker som ser en mulighed for store statstilskud, ved at lefle for klima-fantasterne og de “grønne” fem-års planer.

  Men stadigvæk: Der er INGEN klimakrise pga. co2. Der er en smule vejrforandringer, men det skyldes solens varierende udstråling.

  Kommentar by Bent A — 24. april 2020 @ 07:07

 46. OT: Jeppe kofod støtter Iran/EU og provokerer USA. Åben konfrontation.
  Jordskredsagtig fremgang i antallet af bombe-eksplosioner i Sverige.

  Den af Venstre iværksatte nedrivning af udmærkede boliger fortsætter. Grænsen stadig hullet som en si. Indvandringen fortsætter.

  Brostrøm og S-S involveret i endnu en skandale.

  Kommentar by Bent A — 24. april 2020 @ 07:34

 47. Klimasagen er en gammel historie.
  Her fra et eventyr af Brødrene Grimm. Fiskeren og hans kone
  “Flynder lille, flynder god,
  stig op til mig af havets flod,
  for min hustru Isabil
  vil meget mere end jeg vil.”
  “Hvad er der nu i vejen?” spurgte flynderen.
  “Hun vil være Vorherre,” sagde manden, og tænderne klaprede i munden på ham.
  “Gå hjem,” sagde flynderen. “Hun sidder igen i muddergrøften.”
  Og der sidder hun endnu den dag i dag.”

  Kommentar by A-mad — 24. april 2020 @ 07:34

 48. Konen i muddergrøften..

  Kommentar by Hul igennem? — 24. april 2020 @ 08:47

 49. Sig mig lige: Har de fået kollektiv citronmåneforgiftning eller corona ved Fyns Politi?

  ODENSE: I går var Fyns Politis færdselsafdeling tilstede i perkerghettoen Vollsmose med den rådne, arabiske trafikopførsel for at lave færdselsindsats. Den ellers helt almindelige indsats, skulle dog vise sig, at være lidt ud over det sædvanlige.

  Rundt omkring i landet arbejder de fleste danskere stadigvæk hjemmefra, men for Fyns Politi foregår meget af det daglige arbejde stadig ude på gaden. Dette gælder også for vores færdselsafdeling – og der er rigeligt at lave.

  I forbindelse med gårsdagens færdselsindsats i Vollsmose blev intet mindre end 16 personer sigtet for forskellige forseelser: 2 personer blev blandt andet sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og 1 person er sigtet for kørsel under påvirkning af alkohol, hvor også 2 kørekort er blevet inddraget i forbindelse med hensynsløs kørsel.

  Vicepolitiinspektør Sten Sørensen siger: – Resultatet af gårsdagens indsats taler for sig selv. Mange af forseelserne er meget alvorlige, og de kan i værste tilfælde også få alvorlige konsekvenser for uskyldige menneskers liv, hvis der ikke sættes en stopper for det.”

  Foruden sigtelserne om narko- og spirituskørsel, og hensynsløs kørsel, blev også 3 personer sigtet for manglede seler, 1 blev sigtet for manglede styrthjelm på motorcykel, 1 ulovlig knallert blev inddraget og yderligere 3 personer blev sigtet for øvrige hastighedssager.

  Bilist kørte 163 km/t i 50 km zone
  I samme indsats indgik også Fyns Politis ATK-vogn, som var tilstede ved Åsumvej i Odense. Her blev der i alt registeret 177 sager, heraf ca. 35 klip, 3 betinget frakendelser af førerretten og 3 ubetinget frakendelser af førerretten.

  Blandt andet kørte tre bilister henholdsvis 102 km/t, 114 km/t og 162 km/t i en 50 km zone, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. april 2020 @ 08:59

 50. A-mad — 07:34

  Klimasag måske? Jeg synes, at det lille vers (plus de øvrige fem) fra Brødrene Grimm, minder mere om præamblen til feminismen?

  Kommentar by T. Flodur — 24. april 2020 @ 09:39

 51. “I praksis er der næppe noget regeringsbærende parti, der vil gøre hvad der kræves.”
  Ja, der tager du jo helt fejl. Pol Pot Mette har netop lige praecist gjort det! Saenket oekonomien med typisk Pol Pot foragt for konsekvenserne. Tag ikke fejl af dette. Havde denn “krise” ikke vaeret der, vill hun gladeligt have gjort det samme i klimaets navn.
  Danmark er regeret af en flok faar, daarligt uddannet og uden megen erfaring. De er mere optaget af at omgaas paa sociale medier, og ikke een af dem har rygrad eller omtanke nok til at staa imod, naar flokken begynder at rykke. Danmark kommer til at betale dyrt for at have valgt saadan en leder.

  Kommentar by Anonym — 24. april 2020 @ 10:36

 52. “I praksis er der næppe noget regeringsbærende parti, der vil gøre hvad der kræves.”
  Ja, der tager du jo helt fejl. Pol Pot Mette har netop lige praecist gjort det! Saenket oekonomien med typisk Pol Pot foragt for konsekvenserne. Tag ikke fejl af dette. Havde denn “krise” ikke vaeret der, vill hun gladeligt have gjort det samme i klimaets navn.
  Danmark er regeret af en flok faar, daarligt uddannet og uden megen erfaring. De er mere optaget af at omgaas paa sociale medier, og ikke een af dem har rygrad eller omtanke nok til at staa imod, naar flokken begynder at rykke. Danmark kommer til at betale dyrt for at have valgt saadan en leder.

  Kommentar by g wiltek — 24. april 2020 @ 10:36

 53. Og jeg, som gik og troede, at “Konen i muddergrøften” handlede om Pia Kjærsgaard :-)

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 10:54

 54. Konen i muddergrøften handler netop om magtsyge kvinder. Som er magtsyge for magtens egen skyld. Nogle af dem har sådan set ikke noget at bruge den til, men de fordele, penge og privillegier, den opmærksomhed og underdanighed som følger med når man har magt nok, sætter visse politiserende kvinder stor pris på.

  Andre af dem, måske flertallet, synes at magt skal bruges til at redde hele verden.

  De opstiller en pærevælling af “ofre” og “lande” som allesammen skal hjælpes, reddes og finansieres.

  Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika, USA, klimaet, oceanerne, miljøet, FN, EU, DR, landbruget, alverdens fjerne folkeslag, flygtninge, fupflygtninge, asylsøgere, asylanter, snyltere, svindlere, voldsforbrydere, kriminelle, kulturfremmede, evighedsturister, islamister, mordere, smittebærere, narkohandlere, terrorister og våbensmuglere, alle de krænkede og undertrykte quinder samt bøsserne, de lesbiske, de pædofile og de kønsforvirrede.

  De skal hjælpes allesammen, mener de gode og “næstekærlige” politiserende kvinder i partierne og medierne, om det så skal koste det hvide ud af øjnene og føre til statsbankerot, civilisationens sammenbrud og deres egne landes totale ødelæggelse.

  Hvad det betyder i praksis, kan vi med fordel studere i Berlin, Paris, London, Malmø, Gøteborg og Stockholm. Her har røde humanistiske feminister længe haft stor magt og indflydelse, og resultatet er derefter. Vold og mord, terror og krigszoner, fattigdom og sygdom.

  Kommentar by Bent A — 24. april 2020 @ 11:42

 55. np-segmentets version af konen i muddergrøften handler om Pia Kjærsgaard.
  Virkeligheden er for np-segmentet en konspirationsteori.
  Hvor stammer begrebet konspirationsterori fra? Clowns In America tjenesten. Se og find sandheden:
  https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MY8Nfzcn1qQ

  Kommentar by Iznogut — 24. april 2020 @ 11:48

 56. Hvis vi endelig skal være alvorlige, så handler eventyret “Konen i muddergrøften” om at kende sin plads og acceptere samfundshierarkiet.

  Det kan man ikke sige om kommentatorerne på Uriasposten, som både leger amatør-klimaforskere og amatør-epidemiologer.

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 11:56

 57. MON IKKE det er mere nøjagtigt at sige at Konen i muddergrøften handler om storhedsvanvid.

  Historien er mere aktuel end nogensinde. For de røde klima-tosser og verdensrednings-tosser lider jo alle af netop storhedsvanvid. De tror i deres dårskab at politisk hysteri og fanatisme kan overtrumfe naturens gang og solens indflydelse. Og de tror at et lillebitte land kan og skal redde og finansiere næsten 200 langt større lande. De har også bildt sig selv ind at det med køn, mænd og kvinder er en politisk konstruktion.

  Meget tyder på at marxisme kan medfører uhelbredelige hjerneskader. (eller var hjerneskaderne der i forvejen?)

  Kommentar by Bent A — 24. april 2020 @ 14:43

 58. Tænk, hvis Churchill havde ment, at man intet kunne gøre ved verdenssituationen.

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 15:34

 59. Jeg tror, at Churchill ville have gjort kort proces med næsvise pik-forvirrede kvindfolk, som galper op herinde på Uriasposten – Der ville have vanket røvfuld kan du tro!

  Kommentar by T. Flodur — 24. april 2020 @ 16:02

 60. T. Flodur

  Det er fuldkomment ligegyldigt, hvad du tror.

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 17:16

 61. Ikke overraskende (uden at jeg, med så meget som et komma, har nævnt signaturen np) – ja, så styrtede fruentimmeret sig, med et forrygende veludført trespring, direkte ud i det spinatbed som jeg så snedigt fristede med, gosh! – Du er sgu da for nem bette np!

  Kommentar by T. Flodur — 24. april 2020 @ 18:54

 62. T. Flodur/Bent A

  Jeg er den eneste, der nævner Churchill i tråden, hvorpå du projicerer dine private, mandschauvinistiske voldsfantasier over på ham.

  Så vidt jeg ved, var han en gentleman, som skrev søde kærlighedsbreve til sin forlovede. Og ikke en indebrændt kvindemishandler som du.

  Derfor skrev jeg: “Det er fuldkomment ligegyldigt, hvad du tror.”

  Kom blot igen, tøsedreng, hvis du vil have flere verbale tæsk.

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 19:15

 63. Skal vi i øvrigt ikke holde os til emnet?

  Fordi Danmark er et liberalt demokrati med udstrakt ytringsfrihed, kan vi skrive næsten, hvad vi vil. Det synes jeg, at vi skal værne om.

  Så er der nogen, som misbruger denne frihed til at sprede misinformation, f.eks. Bent A som bl.a. misinformerer om de danske myndigheders håndtering af corona-krisen.

  I Ungarn, hvor Viktor Orban regerer enevældigt pr. dekret, ville Bent A med sin misinformation risikere op til 5 års fængsel.

  Det synes godt, at man kunne tænke lidt over.

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 19:31

 64. Som vi ser (medens vi morer os kosteligt) så er en af fidusmagerne, herinde på Uriasposten, ved at gøre sig selv moden til indlæggelse på et nervesanatorium (et billigt et, ikke et af de dyre i de schweiziske alper) – Hvis man ikke tidligere har fattet hvorfor kvinder er røv og nøgler som skribenter, ledere, politikere, osv. ja så skal man blot følge hendes skingre udskejelser herinde på Uriasposten! – Hun skærer selv svaret ud i tykke stålplader!

  Kommentar by T. Flodur — 24. april 2020 @ 19:53

 65. T. Flodur/Bent A

  Jeg gider ikke det personfnidder. Sidste gang blev du og dine mange aliasser udelukket fra Uriasposten.

  Kommentar by np — 24. april 2020 @ 20:00

 66. Jeg har godt nok aldrig været nogen stor fan af Michael Moore, men hvad jeg indtil videre har læst om hans nyeste dokumentar om den Grønne Industri, dens løgne, pengemænd og købte politikere minder mig om at “selv en blind høne finder engang imellem et korn”.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zk11vI-7czE

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 24. april 2020 @ 22:17

 67. Tja, man kan også nævne Maria Rørbye Rønn, der som bekendt er øverste chef i den røde løgnefabrik Danmarks Radio.

  Er der nogen der kan give et ædrueligt svar på, hvilken gavn hun gør for sin eksorbitante gage?

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2020 @ 20:49

 68. Simon er igen i gang med at udfordre Anders Anden Mattesen præstation i “Jul på Vesterbro”, hvor han spillede samtlige roller.

  Kommentar by Træt — 25. april 2020 @ 22:32

 69. #63: Hvordan kan det være misinformation at skrive, som sandt er, at solen har stor betydning for klimaet, og at planter ikke kan undvære co2?

  Hvordan kan det være misinformation at påpege, som sandt er, at Brostrøm og S-S begik mange fejl i deres håndtering af corona-truslen?

  Hvordan kan det være misinformation at gøre opmærksom på at masseindvandringen ikke beriger, men belaster samfundet?

  Det sidste ville Ungarns Victor Orban bestemt ikke kalde misinformation.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 08:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper