26. april 2020

Gellerup Kirke bifalder bønnekald: “Vi ønsker vores muslimske venner en god og velsignet fastetid…”

Minsanten om ikke fredagens bønnekald var en del af et arrangement med Gellerup Kirke. Fra sognekirkens side på Facebook – Fælles opfordring til bøn – hver for sig.

Fredens Moské og Gellerup Kirke opfordrer i denne tid muslimer og kristne til at bede.
Vi beder hver for sig. Og vi beder på hver vores måde.
Vi beder for Gellerup og for vores land. …

Vi beder for de, som er ramt af krig og konflikt, de som sidder i flygtningelejre eller på en grænse i ingenmandsland, fordi ingen vil tage imod dem. …

I dag indleder vores muslimske venner ramadanen. Så længe det ikke er muligt at samles fysisk til bøn, vil Fredens Moské kalde til bøn midt i Gellerup hver fredag.

Bønnekaldet lyder i dag, fredag den 24. april, kl. 13.18, det tidspunkt, hvor fredagsbønnen skulle have været afholdt.

Nogle minutter inden bønnekaldet vil kirkens klokker ringe en ekstra ringning som en opfordring til kristne om også at bede.

Vi ønsker vores muslimske venner en god og velsignet fastetid – sammen, hver for sig!”

(Gellerup Kirke på Facebook, 23. april 2020)

Oploadet Kl. 17:47 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109683/trackback

42 Comments »

 1. Johannes 14
  Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig.

  Filip sagde til ham: »Herre, vis os Faderen, og det er nok for os.« Jesus sagde til ham: »Så lang tid har jeg været hos jer, og du kender mig ikke, Filip? Den, der har set mig, har set Faderen; hvordan kan du så sige: Vis os Faderen? Tror du ikke, at jeg er i Faderen, og Faderen er i mig? De ord, jeg siger til jer, taler jeg ikke af mig selv; men Faderen, som bliver i mig, gør sine gerninger. Tro mig, at jeg er i Faderen, og Faderen er i mig; hvis ikke, så tro på grund af selve gerningerne. Sandelig, sandelig siger jeg jer: Den, der tror på mig, han skal også gøre de gerninger, jeg gør, ja, gøre større gerninger end dem, for jeg går til Faderen; og hvad I end beder om i mit navn, det vil jeg gøre, for at Faderen må blive herliggjort i Sønnen. Beder I mig om noget i mit navn, vil jeg gøre det.

  Elsker I mig, så hold mine bud; og jeg vil bede Faderen, og han vil give jer en anden talsmand, som skal være hos jer til evig tid: sandhedens ånd, som verden ikke kan tage imod, fordi den hverken ser eller kender den. I kender den, for den bliver hos jer og skal være i jer. Jeg vil ikke efterlade jer faderløse; jeg kommer til jer. Endnu en kort tid, og verden ser mig ikke længere, men I ser mig, for jeg lever, og I skal leve. Den dag skal I erkende, at jeg er i min fader, og I er i mig og jeg i jer. Den, der har mine bud og holder dem, han er den, der elsker mig; og den, der elsker mig, skal elskes af min fader; også jeg skal elske ham og give mig til kende for ham.«

  Kommentar by Jan huus — 26. april 2020 @ 18:17

 2. Lorteland

  Kommentar by k. m. — 26. april 2020 @ 18:20

 3. Længe leve kristendommen! Men send folkekirken på lossepladsen.

  Kommentar by bjarne binee — 26. april 2020 @ 18:20

 4. Gellerup kirke… Hvor mange medlemmer udover præsten har den menighed?

  Kommentar by Fascist — 26. april 2020 @ 18:22

 5. De har blokeret mig. Jeg kan ikke udtale mig derinde.

  Kommentar by Ewing — 26. april 2020 @ 18:25

 6. Vorherrebevares, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. april 2020 @ 18:25

 7. Jeg er målløs! Fornuften har da helt forladt det røde segment!
  Og alle de tidligere blå partier er blevet lyserøde, så jeg er da begyndt at tvivle på om der nogensinde bliver normale tilstande i Danmark igen?

  Kommentar by Henning Jensen — 26. april 2020 @ 18:38

 8. Fredens Moské – taqiyah allerede i navnet.
  https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/fredens-moske-er-ikke-sa-moderat-som-antaget

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. april 2020 @ 18:39

 9. Lorteland. Derfor, er jeg ikke medlem af folkekirken mere.

  Henning Jensen — 26. april 2020 @ 18:38 Det gør der ikke, her er propfyldt med halalhippier, kommunister og korantosser.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. april 2020 @ 19:05

 10. De fleste præster er ræverøde, ud , biskopper er ræverøde, ud, de kæmper ikke for kristendommen, dette er så sørgeligt, som noget kan være.

  Kommentar by IES — 26. april 2020 @ 19:46

 11. “Vi ønsker vores muslimske venner en god og velsignet fastetid – sammen, hver for sig!”

  Muslimer ønsker sjovt nok kun den sidste del af den sætning, koranen vers 5:51: “I der tror, tag ikke jøder og kristne som venner”.

  Salige er de mangfoldige..

  Kommentar by Per — 26. april 2020 @ 21:04

 12. Kirken lægger sig fladt ned og blotter struben! Jeg troede at Kirken skulle missionerer hos de vantro i håb om, at de ville omvende sig til kristendom og således opnå frelse. Men Kirken er en statskirke og er dermed blevet ugidelig og behagelig, selvfed og tandløs! Men med en Kirke midt i fjendeland, så tør de nok ikke sige andet!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. april 2020 @ 21:55

 13. DET ER MÆRKELIGT at de nogenlunde normale danskere, som der vel trods alt er flest af, endnu ikke og stadig ikke har opdaget at marxister, bolsjevikker og røde socialister tror på en række læresætninger og utopiske idéer som tilsammen fører samfundet mod ufrihed, ensretning, bureaukratisering, idioti, feministisk tyranni, uretfærdighed, fattigdom, mafia- og gangstervælde, statsterror, statsbankerot, sygdom og katastrofe.

  Det er hvad befolkningerne i en lang række lande i Europa, Asien, Afrika og Sydamerika har erfaret.

  Men historieløse og indoktrinerede vælgere er ude af stand til at tage ved lære af andres dyrekøbte erfaringer. Hvorfor de risikerer at havne i samme rædsel og elendighed som russerne, tyskerne, italienerne, rumænerne, kineserne og campodianerne og 35 andre landes befolkninger har oplevet.

  Og som svenskerne oplever i denne tid. For 10-15 år siden var Sverige stadig et rigt, trygt, fredeligt og civiliseret land. Det er det ikke mere. På få år har kommunisterne, feministerne, socialkammeraterne og gak-gak humanisterne kørt samfundet i sæn. Det nationale og tvangsmæssige kollektive selvmord er ikke langt væk, medmindre nye politikere kommer på banen.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 22:16

 14. ..gak-gak humanisterne kørt samfundet i sænk.

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 22:19

 15. Jeg bliver sku mere og mere glad for at jeg meldte mig ud af den snyltende landsforræder forening aka den danske fjolsekirke.
  Håber sku at islamisterne fra “Fredens Moské” hurtigst muligt får lukket kirken så vi kan spare lidt mere i skat.

  Kommentar by Piphans — 26. april 2020 @ 22:23

 16. HVORFOR MØDER de sande kristne ikke op i kirkerne og protesterer mod røde prædikanter? Hvorfor er der slet ingen modstand mod ræverøde og blodrøde humanist-biskopper og præster? Vil danskerne hellere opgive deres land og begå kollektivt selvmord, end hæve stemmen?

  Kommentar by Bent A — 26. april 2020 @ 22:44

 17. https://stiften.dk/artikel/samlet-til-b%C3%B8n-hver-for-sig-kirkeklokker-og-b%C3%B8nnekald-lyder-hver-fredag-over-gellerup

  Mange kirker/sogne, præster og biskobber har prostitueret sig, gået i direkte samarbejde med djævelen og vil stå sig som “den barmhjertige samaritaner” overfor for iSlammets væsen, men i virkeligheden er de de kristnes farisæere!

  Og når iSlammet har fået hvad de ønsker af dem, må de sande, at også/især de kredse vil vide, at “takke” for venligheden/humaniteten/”venskabet”!

  Men hvor er det dog infamt, at kirker/sogne, præster og biskobber, lader sine i stikken, for at please sig med en fremmed “guds”dyrkelse!!

  Må de, til offentlig skue, nyde iSlammets højeste ære for Allaen!

  – for nærmere information søg ” vantros skæbne ” på sitet islaminfo . dk

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. april 2020 @ 22:48

 18. Håber da at Inger Støjberg har mandsmod nok til at få en alvorlig snak med Rådmanden fra Venstre i Aarhus som åbenbart har godkendt bønnekaldet fra minareten i Aarhus.
  Bliver for mig mere og mere tydeligt at Venstre – efter Jacob Elleman – stille og roligt bevæger sig henimod Radikale Venstre i flygtninge- og indvandringspolitiken.
  Det ville nok være i det etniske Danmark´s interesse at Inger Støjberg indser at hun ikke hører hjemme i det “nye” Venstre men bevæger sig over i det Nye Borgerlige.
  Mon ikke Nye Borgerlige så kunne ramme de 15 og i bedste fald 20% til næste valg.
  Lad os håbe

  Kommentar by frank mathiesen — 26. april 2020 @ 22:49

 19. Ps. til 26. april 2020 @ 22:48:

  Jeg finder det tillige ganske blasfemisk/? at kirken/præster/biskobber i den grad knæfalder iSlammets ramadan, ihukommende hvad der skete i påsken sidste år og alle de anslag iSlammet, i vor tid, har udøvet mod kristne verden over!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. april 2020 @ 22:56

 20. frank mathiesen — 26. april 2020 @ 22:49:

  Støjberg var Lars Løkkes Landsforræders marionette og nu er hun den venstreradikale Jakob Ellemann-Jensens pippende håb, om at nogen fortsat tror på, at Venstre er Venstre og ikke, som sandt er, et parti der OGSÅ er gennemsyret af RV.

  Havde Støjberg villet være venstre”mand”, havde hun forladt partiet allerede i dec. 2018 (ved LLRs underskrift i Marokko)!
  Nu beviser hun bare, at hun er medløbende for VR+ i Venstre og lad hende for alt i verden da blive der!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. april 2020 @ 23:12

 21. Biskoppen må træde til som brud på Confesssio Augustana…

  Kommentar by Moth — 26. april 2020 @ 23:53

 22. Denne dumhed er til at faa kvalme af

  Kommentar by dunk — 27. april 2020 @ 00:16

 23. min san ten? FY min sand ten dygtig skriverkarl

  Den danske folkekirke er -med brug af Piphans’ ord: lige til at lukke op og skide i. Hvilket langt størsteparten af invasorer (muslimer/arabere) da også gør. Den kristne del af danskerne har -tror jeg- gennemskuet de islamflirtende gejstlige,som aldrig burde have haft deres del af rovet fra sugerøret,som er stukket dybt ned i VORES lommer.

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2020 @ 01:42

 24. Fredens Moske –
  De går da lige til sagen.
  Undertrykkelsens fred, mørkets fred, dødens fred…

  Kommentar by traveler — 27. april 2020 @ 05:35

 25. Har kirken en kommentar til alle de kvinder der bliver dræbt i islams navn, eller dem som undertrykkes i Islams navn? Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2020 @ 06:17

 26. Vi skriver 2020. Befri jer dog for de fantasi væsner. Tandfeen, påskeharen, julemanden, statsministeren stopper man med at tro på. Men en fantasi ven i himmelen eller i jorden bliver de ved med at tro på?!

  Kommentar by Anonym — 27. april 2020 @ 08:10

 27. #16 @ Bent A.
  Jeg tror at mange yngre generationer er helt uden forståelse for religionens betydning.
  Forstærket ved det forhold, at mange er blevet bibragt en overfladisk forståelse af viden indsigt og fordybelse. Det er ord der siges til dem. De tror de er intellektuelle kapaciteter når de er / har været igennem en gymnasie udd. Og eller anden intellektuel uddannelse.
  Færdigheder af praktisk karakter er der stort set ingen respekt for, selvom de praktiske færdigheder jo ofte for alvor viser om de ” er til noget eller ej”, dvs holder virkeligt. Har solid ground.
  Dvs om man HAR lært sig op,- virkeligt, med grundighed,dybde,alvor og dedikation og ydmyghed.
  Med det intellektuelle er det jo oftest sådan , at kun den der har indsigt,- forstår hvor lidt der er forstået.
  mens den der har overfladisk indsigt intellektuelt og akademisk er langt mere tilbøjelig til, at claime en indsigt vedkommende er uvidende om , at vedkommende ikke har.
  Religion ifht ydmyghed, utilstrækkelighed, vanskelighed og overgivelse, – spiller en større rolle end børn/ unge som en naturlig del af deres opvækst ,- er indforstået med. Potentialet for en sådan ydmyghed, er der aldrig åbnet for, eller det er alvorligt læderet.
  som voksent menneske vil man have meget lidt fornemmelse for et egentligt ethos.
  Indre tomhed, selvopfundene ” værdier”, relativisme og uforbundethed råder.

  Kommentar by Heisahero — 27. april 2020 @ 09:09

 28. Det er ganske uforståeligt, at præster og præstinder i danske folkekirke vil være sig selv bekendt. De er jo postituerede falske snyltere – ganske ulækkert.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 27. april 2020 @ 09:17

 29. Kommentar by frank mathiesen — 26. april 2020 @ 22:49

  Inger Støjsender tør sgu da ingenlunde at skifte væk fra Venstre, da i de store midterpartiet ligger nøglen til bagsædet i blødt Nappa læder i en Mercedes-Benz S-Klasse ministerbil samt tårnhøje pensioner og lønninger og frikort til SAS og de gode ben i den offentlige sektor, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. april 2020 @ 09:52

 30. Kommentar by Moth — 26. april 2020 @ 23:53

  Den augsburgske bekendelse eller Confessio Augustana er et centralt luthersk bekendelsesskrift.

  Art. 1 – Gud
  Menighederne lærer os med stor enighed, at den nicænske kirkeforsamlings bestemmelse om det guddommelige væsens enhed og om de tre personer er sand og bør tros uden tvivl, nemlig at der er et guddommeligt væsen, som både kaldes og er Gud, evig, ulegemlig, udelelig, af uendelig magt, visdom og godhed, skaber og opholder af alt, det synlige og det usynlige, og at der dog er tre personer, af samme væsen og magt, og lige evige, nemlig Faderen, Sønnen og Helligånden.

  Og ordet person bruger de i den betydning, hvori de kirkelige forfattere har brugt det i denne sag, nemlig således, at det ikke betegner en del eller en egenskab ved noget andet, men “det, som består for sig selv”.

  De fordømmer alle kætterier, som er opkomne mod denne artikel, såsom manikæerne, der antog to grundvæsener, et godt og et ondt, ligeledes valentinianerne, arianerne, eunomianerne, muhamedanerne og alle deres lige.

  https://www.folkekirken.dk/_Resources/Persistent/c/5/0/0/c5006c22676a446f3a2d8ed5b7827e2acd3cc9af/Den%20augsburgske%20bekendelse.pdf, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. april 2020 @ 09:57

 31. Gellerup Kirke blokerer ALT OG ALLE på Facebook.

  Ring til landsforræderne her:

  ‭+45 86 25 18 10‬

  og fortæl disse såkaldte kristne din ærlige mening, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. april 2020 @ 10:02

 32. Klog præst – han/hun (hen?) vil blive halshugget af de voldsparate var udtalelsen ikke sammenfaldende

  Kommentar by den rævrøde biskop — 27. april 2020 @ 10:10

 33. På smartphone kan du ringe til idioterne ved at klikke på nummeret her:

  ‭+4586251810

  FORBYD ISLAM I DEN DANSKE FOLKEKIRKE OG FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. april 2020 @ 10:48

 34. #21 Moth
  Du kender åbenbart meget lidt til folkekirken i Aarhus hvis du tror biskoppen vil træde til. Den nuværende biskop Henrik Wigh-Poulsen er lige så rød og kulturradikal som sin berygtede forgænger Kjeld Holm.

  Kommentar by bjarne binee — 27. april 2020 @ 11:00

 35. Gellerup kirken bør læse, hvad Luther skrev om ‘tyrken’. Jesus sagde: “Af deres frugter skal I kende dem”. Lad mig minde de naragtige gejstlige, der vil ligge i ske med muhammedanere: muhammedanere dræber ca 100.000 kristne hvert år!!! Sådan har det været siden 2005, men råber disse farisæere op om det?? Disse slatne kællinge-mænd, homoer og lebber, som i dag står og spotter Gud i kirken! Se på Gellerup kirkens hjemmeside, og jeg kan garantere, at Gud IKKE er i den kirke og ikke hører deres bønner,. I Bibelen forbydes kvindelige præster, og Gud laver ikke om på sit ord, fordi dumme gejstlige ikke tør andet end at følge tidens trend, af frygt for horderne. . .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. april 2020 @ 12:01

 36. Gellerup kirke er dum

  Kommentar by Heisahero — 27. april 2020 @ 12:53

 37. Jo da, skive for skive saver muslimerne ind i Danmark med stadig større krav: Først hed det, at man blot ville have nogle pæne moskéer uden minaretter i stedet for de sædvanlige nedlagte autoværksteder og tomme fabriksbygninger.

  Dernæst, at et par minaretter ville være fine, men at der selvfølgelig ikke ville blive bønnekald fra disse.

  Nu åbenbart bønnekald hver fredag i Gellerupstan. Inden vi ser os om: Bønnekald hver dag og dernæst fem gange om dagen året rundt. Med højttalere og Roskildeanlæg, så imamens brægen kan lyde i miles omkreds.

  God fornøjelse, Gellerupstan. Med lidt held går der nok nogle år, før det når til et sted nær mig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. april 2020 @ 15:32

 38. > bjarne binee 11:00

  Det er desværre noget lettere at holde rede på de få biskopper, domprovster og præster, der ikke er islamleflere, end på det utal, der er.

  Du nævner Kjeld Holm, og han var da blandt de værste. Domprovsten ved Frue Kirke/Københavns Domkirke Anders Gadegaard er om muligt værre.

  De seje holder fast i Folkekirken og forsøger vel at påvirke den indefra. God fornøjelse.
  Personligt har jeg for år tilbage opgivet grundet den dumhed, som Folkekirken udstiller.

  Hvem er i øvrigt de ansvarlige, der mod al sædvane tillader bønnekald fra moskéer? Javist, der er religionsfrihed i Danmark, men det er ikke det samme som religionslighed.

  Utallige kirkeministre har gennem årene fortalt os, at bønnekald fra moskéer og minaretter ikke ville komme til at ske, og se så, hvad der rent faktisk finder sted.

  Og de muslimelskende præster mv. vil selvfølgelig ringe med klokkerne samtidig for at tækkes Herrefolket.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. april 2020 @ 15:58

 39. Løgnene vælter ud af Fredens Moske
  https://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2020-04-27/Borgmester-og-r%C3%A5dmand-om-b%C3%B8nnekald-i-Gellerup-Der-er-ikke-givet-tilladelse-7338160.html

  Kommentar by yggdk — 27. april 2020 @ 19:49

 40. Admin på facebook siden.

  https://www.facebook.com/niels.hviid1

  Kommentar by Ewing — 27. april 2020 @ 19:57

 41. “Vi beder for Gelllerup og vores land” Det de kalder vores land, er altså ikke deres. Og de bør snarest muligt fratages deres opholdstilladelser.

  Kommentar by Nielsen — 28. april 2020 @ 00:18

 42. “Gellerup Kirke i stormvejr på grund af opfordring til bøn”
  https://voresbrabrand.dk/blog/gellerup-kirke-i-stormvejr-paa-grund-af-opfordring-til-boen/

  Kommentar by yggdk — 28. april 2020 @ 06:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper