28. april 2020

‘Muhammed’ til SK-demo: “Om ti-femten år er der flere perkere, end der er danskere i det her land.”

Fredag demonstrerede Stram Kurs ved Tilst Skole, og her forsøgte et medlem at komme i dialog med en lokal ‘Muhammed’. Transskriptionen er ufuldstændig, og næppe 100 procent præcis, men foragten for danskerne fik ham til at spytte ordene ud. To point for ærlighed til ‘den talende returbillet’. Sekvensen kan ses på Youtube.

‘Muhammed’: Vi får flere børn. I får en eller to. Om ti-femten år er der flere perkere, end der er danskere i det her land.Danskerne er fem millioner – I er snart udryddet mand. … I ligger og boller dyr – der er derfor I ikke får børn mand. … I svanser, I knepper dyr… I danskere, I er ved at blive udryddet. I er ligesom dyr mand. … Jeg bliver aldrig dansker, men jeg vil have min mentalitet og min tradition, men mit danske pas og Dansk Folkeparti, dem vil jeg give op i røven. Det danske pas (vil jeg brænde) … Vi vil ikke indordne os, vi bliver ved med at kneppe jeres samfund. … Sut pik!

(‘Muhammed’, Tilst Skole, 24. april 2020)

Oploadet Kl. 00:35 af Kim Møller — Direkte link73 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109690/trackback

73 Comments »

 1. Test af Your comment is awaiting moderation, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. april 2020 @ 00:37

 2. Og så undre eliten sig over, at danskerne ønsker muslimerne sendt ud…

  “I undersøgelsen, der handler om danskernes bekymring for indvandring, svarer 28 procent af de adspurgte, at de er helt eller delvist enige i, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.

  Professor overrasket over holdning til muslimske indvandrere: ‘Hvor dybt mener folk det her?’

  -Professor dum kan være HELT sikker på, at folk mener det!

  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/professor-overrasket-over-holdning-til-muslimske-indvandrere-hvor-dybt

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. april 2020 @ 00:50

 3. Det indre København er overrendt af fremmede de er flertallet der.
  Jeg gætter på det samme gør sig gældende i Aarhus, Odense og Ålborg.

  Der er 2 løsninger.

  1) Forbyd muhamedanismen riv moskeerne ned og slå det optøjer ned som kommer efterfølgende. Mange af muhamedanerne vil skride hjem hvis
  de ikke kan dyrke deres religion.

  2) Opdel landet i 2 dele så slipper vi for dem og for at betale 78milliader om året for vores egen undergang.

  Kommentar by Zenobia — 28. april 2020 @ 01:03

 4. Stram kurs laver for øjeblikket masser af god realistisk dokumentation om forholdene rundt omkring i dk. Det er ikke alene glimrende valgmateriale til partiet selv, når det trods astrid kraghs magtudfoldelse, igen stiller op, men en del af materialet er også meget tvingende for en erkendelse af, hvad der egentligt foregår. Jeg er spændt på hvad der sker, på den anden side af corona, ifht en elites forståelse af hvad vi andre også ser af youtube videoer , midt i corona og (de sidste?)klimatider.

  Kommentar by Heisahero — 28. april 2020 @ 01:57

 5. “Sådan er det jo!”
  Og vi har et næsten enigt Folketing der synes at det skal være sådan, og at det er vejen frem!
  Hvad mon disse muslimer vil gøre, når vi ikke længere er mange nok til at betale deres overførselsindkomst? Fortsat bekrige os vil jo så ikke hjælpe. Hvor vil de så “flygte” hen? Eller mon de så rejser hjem igen?
  Og politikerne vil endda fortsætte muslimimporten yderligere, og det efterlader kun endnu flere spørgsmål, og desværre ikke et eneste fornuftigt svar.
  Det er jo ikke muslimen der er dum, det er vore politikere!

  Kommentar by Henning Jensen — 28. april 2020 @ 04:07

 6. Muhammed kan ikke drive så meget som en gulerod op af jorden…velkommen til Danmark.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 28. april 2020 @ 05:42

 7. Det er da ærlig snak…..og politikerne holder Deres kæft eller gør ingenting…ingen konsekvens. Det er synd for vores børn og børnebørn, at en så modbydelig religion uimodsagt og uden reaktion for adgang til den frihed de helt sikkert vil undergrave. Vi sender (og har sendt) soldater (med livet som indsats) for at bekæmpe konsekvensen af den pågældende religion, som politikerne slikker et vist sted (det er det allermest foragtelige). Jeg kan ikke dybt nok udtrykke min foragt for samtidens leflen for det lort….Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. april 2020 @ 06:30

 8. Henning Jensen — 28. april 2020 @ 04:07
  “Det er jo ikke muslimen der er dum, det er vore politikere!”

  Ja, og før politikerne kan stille deres ufattelige dumhed til skue, så er det vælgerne, som vælger de dumme politikere.

  Kommentar by Karsten Lund — 28. april 2020 @ 06:46

 9. Som en muslimsk bioanalytiker (laborant) retorisk sagde til min kone for få år siden: “Hvorfor tror du, at vi får flere børn end jer?”
  Om føje år, er danskerne i mindretal i eget land, sådan er det. Danskerne har aldrig villet erkende faren ved den førte politik.

  Kommentar by der Adler — 28. april 2020 @ 06:58

 10. DE “INTELLEKTUELLE” ELITERS FORRÆDERI OG DERES ROMANTISERING AF TERROR OG MASSEMORD

  Et fremragende og afslørende oplæg til debat. Det er da nemt at forstå at muslimen/islamisten i den blå trøje håner og truer danskerne. For han har jo alle de gamle partier, DR og alle papiraviserne i ryggen. Islamisterne griner af danskerne og betragter dem som dumme, feje, slatne og kvindagtige.

  De “svenske” tilstande er ved at vinde indpas i vores land. Danmark kan snart komme lige så langt ude i rød og rablende galskab som Sverigstan. Det næste kan blive at vi kommer ud i et frit fald ned i en mørk, skummel og bundløs kløft. Sverige er allerede ude i et frit fald nedad mod noget bundløst, fyldt med endeløse rædsler.

  Hvad overskriften her angår, så læs Document.dk og Snaphanen. Og tænk over hvordan selv V, K og DF har sagt jatak til Marrakech traktaten.

  Kommentar by Bent A — 28. april 2020 @ 06:58

 11. Berigende. Meget berigende.

  Hvad vil DF og Nye Borgerlige egentlig gøre?

  Hvor er planen om at rulle den muslimske indvandring tilbage?

  Muhammed har sikkert et arbejde hos Arla, Coop eller i det lokale pizzaria, og så er han jo en rollemodel, selv med Nye Borgerliges politik – særligt da han har fået tilranet sig et dansk pas…

  Kommentar by Polka — 28. april 2020 @ 06:59

 12. Karsten Lund — @ 06:46
  Både ja og nej.
  Vi vælger mellem de politikere der bliver præsenteret for os, og desværre er mange af dem løgnere.
  Se for eksempel straksopbremseren!
  Og DF der havde fået så stor en opbakning, at de kunne have gjort en forskel. Og stadig, som om intet var hændt, så sidder DF’s tabere endnu i toppen af partiet, og forventer at vi stemmer på dem ved næste valg! De er jo dybt debile, og har ikke engang så meget ære i livet at de forlader politik, efter at være blevet vraget af os vælgere.
  Jeg har nævnt det før, at ændringer må begynde at ske helt ude i vælgerforeningerne, hvor den politiske råddenskab opstår og udvikler sig.

  Kommentar by Henning Jensen — 28. april 2020 @ 07:07

 13. Unge muslimske mænd er en berigelse af mange danske kvinder. Nogle frivilligt andre ufrivilligt ved voldtægt. Det er en del af islams besættelse. Jihad=hellig krig. Den har fungeret i 1400 år. Siden Muhammed. Mange danske mænd er desværre impotente og finder sig i det.
  Det Radikale Venstres, SF’s og Enhedslistens kvinder bifalder det ligefrem. De hader danske mænd.

  Kommentar by A-mad — 28. april 2020 @ 07:13

 14. Bent A — alias troll’en Alexander Beaumont @ 06:58
  Samt H. Nielsen, og Holger D., og Lars B., osv.., som har deltaget som, i de seneste par uger her på Urias.
  Du og dit trolleafkom er ødelæggende for enhver blog, og det er selvfølgelig også din hensigt.
  Formentlig bruger du en vpn-forbindelse som giver dig forskellige ip-numre, men heldigvis er din skrivestil meget nem at identificere.
  Også på Hodja har du hærget længe med en 10 til 20 alias’er! En imponerende bedrift, og en indsats som vel omfatter op mod halvdelen af alle Hodjas kommentarer for tiden.
  Skadedyr er vel nok min bedste betegnelse.

  Kommentar by Henning Jensen — 28. april 2020 @ 07:19

 15. DE RADIKALE og de røde politikere er i gang med at forære vores land, byer, boliger, skoler, kvinder, penge, jobs, velfærd, infrastruktur, sundhed og hele fremtid væk. Dvs. at vores frihed, demokrati, tryghed og sikkerhed også vil blive taget fra os. Kan det blive værre?

  Danmark som et islamistisk kalifat betyder ingen fremtid til danskerne. Ingen fremtid til danskernes børn. Intet Danmark om få år.

  Vi er allerede gjort til 3. klasses borgere i vores eget land. Christiansborg er skandalen over alle skandaler.

  Kommentar by Bent A — 28. april 2020 @ 07:19

 16. @ Henning Jensen — 28. april 2020 @ 07:07

  Det virker bare helt utroligt, at der åbenbart ikke er flere, der bruger/lære af det, som internettet tilbyder i forhold til at undgå stemmemæssige fejltagelser/dumheder.

  Med udgangspunkt i det DF, som du nævner, gav jeg interesserede mulighed for at lære mere om bl.a partitoppen gennem en podcast hos Nordens grænse, den 19. marts 2019.

  Bruger interesserede nedenvævnte link og spoler frem til 2:16:32, så kan man her lytte med.

  http://www.nordensgraense.com/karsten-lund-om-systemets-dobbeltspil-19-03-19/

  Kommentar by Karsten Lund — 28. april 2020 @ 07:25

 17. Og det var Danmark, og det var Danmark, olé olé olé

  Der er ingen klager over det røde møgsvin der hærger Uriasposten.
  En Henning Jensen kalder Bent A for et skadedyr

  Henning Jensen føler sig åbenbart provokeret af sandheden

  Kommentar by k.m. — 28. april 2020 @ 07:29

 18. Ud over at manden er dybt utiltalende og beskylder os for seksuele perversiteter, så har han næsten fuldstændigt ret! Vi får ikke børn nok til at reproducerer os selv, og slet ikke nok til at holde trit med muslimernes babyboom. Gadaffi havde ret, islam behøver ikke kampvogne for at erobre Europa, barnevogne kan gøre det!
  Hvis bare danskerne havde lært en smule matematik og kunne rentes rente regning, så ville de forstå hvor hurtigt det går! Det går rasende hurtigt lige nu! Men muslimerne har altså ikke overtaget om 10 – 15 år, men hurtigt går der!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. april 2020 @ 07:33

 19. “den talende returbillet” tror han har vundet det lille møde og venstretosserne kommer til at stå i kø for at forsvare hans “tale” med floskler som “han blev provokeret” “SK kan jo bare blive hjemme” Osv. Hvilket blot viser at SK har ret.

  Til alt held er politiet på plads ellers ville de være næverne, knivene og Div. træstumper der talte.

  Kommentar by Santor — 28. april 2020 @ 07:43

 20. Det tragikomisk er sku at islamisten giver Sankt Glistrup ret, men danskerne kastede Sankt Glistrup i spjældet bare for at advare os om islamiseringen af vores land.

  Kommentar by Piphans — 28. april 2020 @ 07:47

 21. ER H. JENSEN andet end en tvetunget dobbeltspiller eller 5. kolonne agent? Hvad er meningen med at angribe danskere som forsvarer Danmark og danskerne? H. Nielsen, Holger D. og Lars B. vil forhåbentlig svare for sig selv. Jeg har intet at gøre med dem, og kender dem ikke. H. Jensen er vist selv en troll. Han kommer med beskyldninger, men nul argumenter. Typisk rød taktik. Kan han påpege at jeg har skrevet noget som ikke er sandt, eller som ikke forsvarer det danske folks interesser? (det kan han ikke!)

  Udadtil er H. jensen enig med det jeg skriver. Hvorfor angriber han dem som han er enig med? Hvorfor synes H. Jensen at splid og censur er en god ting? Det han ønsker er jo censur overfor medbloggere, hvis der er petitesser han som kværulant ikke kan godkende. Er H. Jensen i virkeligheden en kvinde som bruger flere signaturer? Mener han eller hun at der ikke skal være plads til bloggere som forsvarer danskernes ret til en civiliseret fremtid? Er H. Jensen måske lidt dum, lidt forvirret eller bare interesset i at kvæle kritik af feministerne og bolsjevikkerne ?

  Kommentar by Bent A — 28. april 2020 @ 07:47

 22. Utroligt mange arabere bruger sådan et vulgært sjofelt sprog, alle kan se at han er udannet og kender intet til Thomas Mann og Chopin og er direkte ulækker og frastødende med sit svulstige sprog…..

  Kommentar by Moth — 28. april 2020 @ 07:52

 23. Hellere mange Bent A end 1 Henning Jensen.

  Kommentar by bjarne binee — 28. april 2020 @ 07:57

 24. Engang var Ekstrabladet avisen der “tør – hvor andre tier”.
  Under Poul Madsen er den blevet til avisen der “tisser hvor andre tørrer”.

  Kommentar by bjarne binee — 28. april 2020 @ 08:01

 25. En af kernevælgerne til de nyfascistiske partier, Enhedslisten og Radikale.
  Også vendekåben og kødhovedet Astrid Krag elsker dem.
  Visse socaialdemokratiske borgmestre , nuværende og tidligere, gnubber sig også med deres golde kønsdele op og ned af islamister.. koran’osmittede svin.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2020 @ 08:08

 26. #19
  SGU et udråb- Så Gud!
  SKU kommer af- at skulle, altså noget ganske andet. Du skal skrive sgu.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2020 @ 08:10

 27. Brug ikke perkersprog!

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2020 @ 08:11

 28. # 17, den nervøse kl. 07.33: Det er ret logisk at antallet af børnefamilier falder, når familiepolitikken er kommunistisk og mandsfjendsk, når skilsmisseprocenten er tårnhøj, når familier, mænd, forældre og børn er retsløse overfor familie- og skilsmissebureaukratierne.

  Tusindvis af familier udnyttes og tyranniseres af bureaukratier og skilsmisse-systemet, hvor feminister dominerer sagsbehandlingen. Mænd/fædre nedgøres systematisk. Tusinder af børn udsættes for grove statsbureaukratiske overgreb, og gøres faderløse uden videre. Mange børn tvangsfjernes under alle mulige påskud.

  Børneværnet fungerer ad pommern til. Kvinder belønnes økonomisk for at opløse hjemmet og familien. Tusindvis af mænd og børn gøres til tabere. Med juridisk og bureaukratisk humbug skærer man hjertebåndene mellem børn og forældre over.

  Familiefjendsk familiepolitik har mange tragiske konsekvenser.

  Kommentar by Bent A — 28. april 2020 @ 08:17

 29. Zenia Stampe fik en del kommentarer med på vejen da hun mistede et barn. Det fik hende op i det røde felt fordi de kom fra etnisk danskere.

  Her praler en indvandrer af, at hans slæng overtager Danmark.

  INGEN reaktion fra Christiansborg.

  Vi ledes af iskolde psykopater. Hvad er formålet med at lave en hemmelig liste med 124 corona hotspot ? Er det for at “kriminalassistent Jensen” kan køre ud og skrive bøder til danskere for det mindste lille fejltrin? de er allerede godt i gang i København, hvor en mor til to små børn må af med 2500kr for at opholde sig i solen, eller den borger der står stille ved et busstoppested

  Kommentar by k.m. — 28. april 2020 @ 08:32

 30. “To point for aerlighed..” Nul point for oratorisk finesse.

  Kommentar by krassisten — 28. april 2020 @ 09:07

 31. Glostrup er den kommune med flest smittede og hvor ligger Glostrup?
  På det sted på Vestegnen hvor der er allerflest fremmede!

  De har også bygget en form for corvid-19 test felthospital på en S-tog station som hedder Friheden. Friheden ligger på grænsen til Københavns Kommune.

  Kommentar by Zenobia — 28. april 2020 @ 09:16

 32. Mjah….frihedens station på grænsen til Københavns kommune.

  Kommentar by Heisahero — 28. april 2020 @ 09:21

 33. Godt hjulpet af børnepenge x 10.
  Jo eliten boller yngel til, imens den hvide slave dansker betaler.

  Kommentar by Anonym — 28. april 2020 @ 09:28

 34. Raus.!!!

  Kommentar by Peter N — 28. april 2020 @ 09:34

 35. @25 Hul igennem
  Tak, du har sgu nok ret :)

  Kommentar by Piphans — 28. april 2020 @ 09:38

 36. Er det muslimer? (der står intet om det intet om det i Tantens artikel).

  Den forbudte bande er nu del af en væbnet konflikt – og drab på åben gade i København og på Frederiksberg

  For få måneder siden gav Københavns Byret politiet medhold i et historisk forbud mod Loyal to Familia. Alligevel er gadebanden nu en del af en væbnet konflikt med skyderier og drab på åben gade i København og på Frederiksberg.

  Loyal to Familia blev især berygtet i sommeren 2017, da gruppen var i konflikt med en gruppering kendt under navnet Brothas. Konflikten førte til flere end 40 skyderier på åben gade i København med tre dræbte og 25 personer ramt af skud, herunder også tilfældige borgere.

  Det var som enden på et Hollywood-retsdrama, da byretten for tre måneder siden erklærede sig enig i, at banden Loyal to Familia virker ved vold og derfor skulle forbydes – som den første forening i Danmark nogensinde.

  LTF stod især i sommeren 2017 bag utallige skyderier på åben gade, og samfundet havde slået igen.

  —Det er en kæmpe sejr for Dansk Folkeparti … Danmark bliver nu et et tryggere land. Tillykke til danskerne,« skrev Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, på Twitter, mens de Konservatives formand, Søren Pape, i et interview med DR tillod sig selv at være rigtigt glad i dag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. april 2020 @ 09:41

 37. Herr Kim Møller har ophævet bandlysning af ALEXANDER BEAUMONT, der nu får lov at skrive på Uriasposten under signaturen Bent A, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. april 2020 @ 10:04

 38. Jeg har lige set på Hodja,at Martin Sellner er blevet kaldt morder på tysk fjernsyn. Og kommentaren om verdens ndskab osende ud af MSM er helt på sin plads.
  Desuden burde der gøres repressalier mod de to truende gedekneppere. De ligner tydeligvis “the usual suspects”

  Kommentar by Nielsen — 28. april 2020 @ 10:21

 39. Så har vi balladen igen.

  Umulius siger :forbyd Islam i Danmark, mens han/hun angriber en skribent (Bent A) der i den grad forsvarer et Islam-frit Danmark

  Kommentar by k.m. — 28. april 2020 @ 10:37

 40. En rapport siger flere indvandrere stemmer pga. Rasmus Paludan.
  Valgforsker siger det er godt for demokratiet.

  Det er jeg ikke enig i, når de stemmer på de rød/radikale anti-danske partier.

  Kommentar by k.m. — 28. april 2020 @ 11:10

 41. Mon den radikale krøbling i kørestolen er stolt over sin kernevælgers opførsel?

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2020 @ 11:18

 42. Opfylder han betingelserne for at få dansk statsborgerkab? Hahaha.

  Kommentar by Søren — 28. april 2020 @ 11:56

 43. Koranvirus.
  https://www.bt.dk/samfund/ali-frygter-tikkende-coronabombe-de-har-ikke-forstaaet-alvoren

  Kommentar by Anonym — 28. april 2020 @ 12:00

 44. Afrikas og mellemøstens plage, vandregræshopperne, tiltrækkes af foderoverskud, yngler som gale, og efterlader landet hærget og ufrugtbart.

  Ligesom muhamedanerne.

  Kommentar by Bastardo — 28. april 2020 @ 12:01

 45. Så er der overarbejde til Dansk sprognævn der skal annalysere og inkorporere den indavlede retarderede kriminelle korandyrkers sprogbrug også kaldet perker Dansk i næste udgave, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. april 2020 @ 12:29

 46. “I knepper dyr” …sagt af en perker. Jow-jow.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 28. april 2020 @ 13:00

 47. Set i et perspektiv tilbage fra min ungdom i halvtredserne og til nu, må jeg holde med ”Muhammed”. Både i hans vurdering af danskerne og af Danmarks fremtid. Danmarks egentlige fjender – socialisterne (janterne) står stærkere end nogensinde før, og de vil fastholde og accelerere den beskrevne udvikling.

  For at få den fuldstændige magt indså de tidligt, at det var nødvendigt at lukke flertallet af de danske virksomnheder, for kun som arbejdsløse kunne man få danskerne til at stemme socialistisk. Nu kunne man så tro, at den faldende mængde af nyttigt arbejde egentlig passede meget godt med faldende fødselstal, men det blev imødegået af et argument om, at der så var færre til at forsørge vi gammeldanskere, og at man derfor var nødt til at etablere en eller anden form for masseimport af fremmede, der kunne arbejde for os og oven i købet berige os kulturelt.

  Og der er vi så nu. Konservative statistikere med forstand på befolkningsudviklingen mener, at vi længe før århundredeskiftet har flertal af etnisk fremmede i Danmark, og at vi senest år 2100 har fremmed flertal i folketinget. Så er det lykkedes. Så har socialisterne sejret af helvede til, som den gamle LO-formand udtrykte det.

  Og på uriasposten diskuterer man Bent A.

  Kommentar by Svend — 28. april 2020 @ 13:39

 48. Der er generelt alt for mange idioter i kommentarsporet på Uriasposten, der går op i hvem der poster og ikke poster.

  Snak om det væsentlige, samfundets problemer og det der splitter højrefløjen, f.eks. den syge forherligelse af zionisme.

  Kommentar by KineserSnot — 28. april 2020 @ 13:54

 49. Svend 13:39
  Helt enig

  Kommentar by k.m. — 28. april 2020 @ 15:03

 50. Vi må have en samlingsregering med Støjberg, Messerschmidt, Vermund, Jarlov, Vanopslagh og Henriksen. Eneste måde at opnå 70% muslimreduktion i 2030 (i forhold til 1990-niveauet)

  Kommentar by Egon Olsen — 28. april 2020 @ 15:56

 51. Må selvfølgelig tilstå (tillæg til mit indlæg i 7) vi ligger som vi har ret, når vi har stemt på Radikale, Venstre, og Sosserne, (SF og Enhedslisten), samt Konservative etc…Altså de samme gamle nokkefår fra 1980 erne 90 erne. også efter 2001, Så det er egentlig vores egen skyld (Undskyld Glistrup posthumt). Støt SIAD. Fortsat god dag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. april 2020 @ 16:53

 52. Kommentar by Egon Olsen — 28. april 2020 @ 15:56

  Hvordan det? Martin Henriksen er ikke engang medlem af Folketinget længere?, forbyd islam i verden.

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. april 2020 @ 19:19

 53. Mullah-MellemØstergaard og Zinke Gestampo (B) kæmper for muhamedansk overtagelse af Danmark.
  Demografi er skæbne.
  Medierne lyver om sandheden.

  Danmark er atter besat og fjenden er velkommen.

  Kommentar by Iznogut — 28. april 2020 @ 20:24

 54. Det er ikke kvantiteten – antallet, der afgør forløbet. Det er kvaliteten! De morderiske stakler bliver dummere og dummere på grund af biologien i fætter-kusinekombinationen og på grund af fordummelsestroen (“drik kampelpis” o.s.v.). Rasmus Paludan spilder sin tid og sit talent, når han provokerer halvhjernerne. Der er kun ét middel: At forklare danske vælgere om de politikere og bureaukrater, der bærer ansvaret for kalamiteten – og overbevise dem om at få de forkerte og/eller uvidende beslutningstagere udskiftet ved valg til stat og kommune. Det er mere fornuftigt at oplyse om de s.k. menneske-RETTIGHEDER! Stil spørgsmålet igen og igen – f.eks. til Lars Løkke og Det Radikale Venstre: Hvorfor gælder disse rettigheder ikke danskere og europæere?

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. april 2020 @ 20:27

 55. og nej-nej-nej og atter nej for 117-gang: Det handler IKKE om at skælde ud på arbejdsomme, ikke-aggresive immigranter, som presses, kujoneres og tyranniseres af Medinaideologerne. Der er ingen grund til at opmuntre Stram Kurs. Rasmus er desværre narcissist. Brug krudtet og spørg Gammeltoft-Hansen, Mette Frederiksen, borgmestrene, akademikerne, redaktørerne om hvorfor det er nødvendigt at opstille koranklodser!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 28. april 2020 @ 20:54

 56. Tråden her er jo et ganske godt eksempel på, hvorfor det er som det er. Anonyme stalkere og dysfunktionelle tabere iøvrigt, er hvad der udgør oppositionen.

  Kommentar by Heine Sylvi — 28. april 2020 @ 21:27

 57. I think it is very good of the stram Kurs people to engage the muslim inbreeds in a discussion. That will show the Danish people tha they have been lied to about what a muslim is, what parasite and piece of shit a muslim is. If I was taken in by the Danish taxpayers I would forever have been grateful but muslim will never show gratitute because they hate whites and people that are not muslims. you can also see that, a muslim will never hire a white person that is not a muslim. The commies give away jobs to inbreeded muslims and muslims show clearly that they hate Danish society and system. I saw the video from when Rasmus Paludan just stood there at an empty parking lot and the muslims aggressively started to drive towards him, even that the PET was there and their car number plates was videod.

  Danish that work their ass off and have gotten their jobs on real merits can not afford a Q7 or a luxury Mercedes but these crimina scum drive around with those cars. In the first occurance the cops followed them and stopped them because the cops know and understand where the money for those cars come from. I move around alot and see a lot of things. A white person is always harrassed by muslims especially when they are in group of five. When they are alone they shit their pants. muslims, french and latinamericans have all one thing in common and that is that they have exceptionally low iq. no wonder everything they touch turns into shit.

  Kommentar by Deutschland Erwache — 29. april 2020 @ 00:11

 58. Torben Snarup Hansen — 28. april 2020 @ 20:27:

  Det rette middel må vel være, at man står ret for sine meninger om de iSlamiserende tilstandende, OGSÅ når det gælder husfreden/korrekt-heden i familie-/venne-/arbejdskredse?

  Netop der, er der mange NON-islam-tilhængere, der fejt bøjer sig, tier og lader sig underløbe for husfreden/god hygge-medløbers skyld.

  Vi skal have det vendt, fra tastaturkrigere til Real Live krigere ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. april 2020 @ 00:16

 59. 56 Heine Sylvi,
  Skal det forstaas saaledes at du synes ,den konstant oegende kriminalitet med voldtaegter skyderier i gaderne ,narkohandel,no go omraader,den langsomme nedbrydning af velfaerds systemet er en oenskvaerdig kurs at holde, for det er jo den vi holder

  Kommentar by dunk — 29. april 2020 @ 00:25

 60. Vi Boller ikke “Hættemåger eller småpiger” for det er kun små peneteringesdimser, der er beregnet til at gøre dette. ☻☻☻

  Støt og stem stran kurs (P)

  Kommentar by Charles — 29. april 2020 @ 02:35

 61. Vi Boller ikke “Hættemåger eller småpiger” for det er kun små peneteringesdimser, der er beregnet til at gøre dette. ☻☻☻

  Støt og stem stran kurs (P)

  Kommentar by Charles — 29. april 2020 @ 02:35

 62. […] er ikke så nemt at høre hvad der bliver sagt. Uriasposten.dk har transskriperet en af reaktionerne. Kim Møller […]

  Pingback by Den Korte Avis | Video – Indvandrer til dansker i Aarhus: “I er snart udryddet, mand” — 29. april 2020 @ 09:35

 63. […] er ikke så nemt at høre hvad der bliver sagt. Uriasposten.dk har transskriperet en af reaktionerne. Kim Møller […]

  Pingback by Den Korte Avis | Video – Indvandrer til dansker i Aarhus: “I er snart udryddet, mand” – HasToSee.com — 30. april 2020 @ 05:28

 64. Smid nu de uduelige perkere ud af landet. Alt for stor en del af dem bidrager ikke med noget som helst og de fylder alt for meget i kriminaltetsstatistikerne. Vi kunne jo passende starte med at smide Muhammed ud, magen til perker nar skal lede længe efter :(

  Kommentar by Tor — 30. april 2020 @ 14:42

 65. […] Bár nehéz idézni a mondanivalóját, Kim Møller , az Uriasposten politikai blog szerzője leírta a videón hallható […]

  Pingback by Kellemes szavakkal illette a bevándorló a dánokat: "Ti állatok, meg fogunk titeket semmisíteni!" - Videó | Vadhajtások — 1. maj 2020 @ 06:21

 66. Hallo, ich habe dieses Video gesehen!
  Und kann Euch nur sagen, daß der Calergi- Plan der Eliten ist, nach dem sie die Nationalstaaten Europas zerstören wollen und eine hellbraune Mischrasse züchten wollen, mit einem IQ von 90 intelligent genug zum arbeiten, zu blöd zum verstehen!(
  https://www.extremnews.com/berichte/zeitgeschichte/a66b176837baa20). Dieser Plan wird in ganz Europa von den linksgrünversiften Pokitikern umgesetzt! Sie holen immer mehr fremde hier her jm uns zu verdrängen! Sie geben es noch zu ! ( https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-8-2019-0212_DE.html) Wir müssen verstehen, das wir Europäer uns nicht mehr spalten lassen dürfen! Wir sind alle miteinander verwandt, auch wenn wir verschiedene Sprachen sprechen! Wir sind das Volk und Europa kann nur mit souveränen Nationalstaaten funktionieren! Die politikdarsteller werden alle von den Eliten gesteuert! Ihr müsst euch nur fragen wer der Chef der Regierung ist! Das Volk und der Staatsangehörige und nicht der zugezogene! Nehmt eure Verfassung und räumt auf! Es ist euer Land! Kämoft für eure Kinder und Familien, wie es eure Ahnen getan haben! In diesem Sinne! Die Macht ist mit uns!

  Kommentar by Marc Merta — 1. maj 2020 @ 17:17

 67. […] Møller , autor del blog político Uriasposten, ha transcrito lo que se puede escuchar en el video. El musulmán […]

  Pingback by Video en Dinamarca: Un inmigrante árabe le grita a un danés: “Ustedes, los daneses, son animales y serán exterminados” – LA POLÉMICA — 1. maj 2020 @ 17:58

 68. […] to make out all the words, Kim Møller, an author at the political blog Uriasposten, has transcribed what can be heard on the […]

  Pingback by Migrant tells Danish man: “You Danes are animals, you will be exterminated” (VIDEO) - GO NUTRITION — 2. maj 2020 @ 16:35

 69. […] Danca. Iako je teško razabrati sve riječi, Kim Møller, autorica političkog bloga Uriasposten, prepisala je ono što se može čuti na […]

  Pingback by Migrant govori Dancu: 'Vi Danci ste životinje, bit ćete istrijebljeni' - Konzerva.hr — 3. maj 2020 @ 13:36

 70. […] seja difícil entender todas as palavras, Kim Møller, um autor do blog político Uriasposten, transcreveu o que pode ser ouvido no […]

  Pingback by Migrante diz a dinamarquês: “Vocês dinamarqueses são animais, serão exterminados” (VÍDEO) – Notícias da Europa — 3. maj 2020 @ 17:23

 71. […] According to Voice of Europe, in the relatively unintelligible rant, a transcript was posted onto a local political blog. […]

  Pingback by Migrant Tells Man: 'You Danes Are Being Exterminated. You’re Like Animals' - National File — 13. maj 2020 @ 17:39

 72. […] According to Voice of Europe, in the relatively unintelligible rant, a transcript was posted onto a local political blog. […]

  Pingback by Muslim Migrant Tells Man: ‘You Danes Are Being Exterminated, You’re Like Animals’ | Hidden Hand News — 13. maj 2020 @ 19:33

 73. […] held by anti-Islamization politician Rasmus Paludan, of the Stram Kurs (Hard Line) party. Paludan, reports Danish source Uriasposten, was at a demonstration at the Tilst School, in Århus, Denmark’s […]

  Pingback by Muslim Migrant in Denmark: “You Danes Are Being Exterminated. You’re Like Animals” - TNA — 31. august 2020 @ 01:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper